Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice!

Panică și haos din cauza lipsei de comunicare

Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice!

Subprefectul Emil Barbu a fost acuzat public de «incompetență». Prezent la ședința Consiliului Județean Ialomița din 26 martie a.c., el a refuzat să răspundă întrebărilor consilierilor județeni și reprezentanților presei. El a invocat o dispoziție guvernamentală care interzice furnizarea informațiilor privitoare la COVID-19. «De ce ați mai venit? Plecați acasă! Sunteți incompetent!» a fost replica audienței.

Secretomanie instituțională Instituția Prefectului Ialomița a încetat la începutul acestei săptămâni să mai ofere informații publice privitoare la evoluția cazurilor de pacienți infectați cu COVID-19 la nivel local. Prezent la ședința extraordinară a Consiliului Județean Ialomița din 26 martie 2020, subprefectul Emil Barbu a justificat acest fapt invocând încă o dată dispoziția guvernamentală care interzice furnizarea informațiilor privitoare la COVID-19. El a refuzat să ofere consilierilor județeni prezenți informații statistice și răspunsuri la întrebări punctuale. De asemenea, el a ignorat întrebările ziariștilor prezenți sau s-a disculpat susținând că furnizarea acestor informații nu e de competența lui. «Asta e situația, trebuie să ne conformăm dispozițiilor!» a repetat Emil Barbu iritând audiența. «De ce ați mai venit? Plecați acasă! Sunteți incompetent!» a fost replica celor din sală.

Autoritățile generează panică și haos Cei prezenți, printre care și oficiali ai administrației, au apreciat că refuzul Instituției Prefectului Ialomița de a furniza informații oficiale privitoare la evoluția cazurilor de pacienți infectați cu COVID-19 generează panică și haos. Așa a fost posibilă confuzia privitoare la bolnavul decedat, din județul Bacău, localitatea Iazu, care a fost declarat de către Grupul de Comunicare Strategică ca fiind din localitatea Iazu, Ialomița... De asemenea, autoritățile locale refuză să ofere informații privitoare la numărul de persoane infectate în acest moment, capacitatea județului Ialomița de a prelua aceste cazuri, locațiile unde pot fi organizate zone de carantină sau măsurile concrete adoptate în caz de intervenție imediată. «Vă asigurăm că am luat toate măsurile care se impun!» a mai declarat subprefectul Emil Barbu, generând noi proteste verbale.

Există și autorități responsabile
Deși interdicția de a comunica informații referitoare la evoluția cazurilor de pacienți infectați cu COVID-19 funcționează la nivel național, există și județe în care autoritățile facilitează obținerea informațiilor. Printre ele am putea enumera județele Timiș, Bacău, Neamț, unde populația a fost informată obiectiv de către presa locală, cu sprijinul responsabililor din aparatul guvernamental. Este de așteptat ca în următoarele zile prefectul Tonița Manea să reacționeze public la acuzațiile aduse... Sau nu!

26 Martie 2020, 13:50 (3000 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei
Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu
Prefectura Ialomița, Coronavirus: 5 persoane au fost amendate pentru că nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu

Comentariile cititorilor:


VALI:
(30 Martie 2020, 19:51)
Cind  scapam de acest mascarici .
obiectiv:
(30 Martie 2020, 14:58)
@guvid.Buna ziua ! Vad ca mi-ati dat dreptate.Cine detine informatia , detine puterea.Nu am indraznit sa critic pe nimeni , dar singur a-ti ajuns la o concluzie pertinenta.In toata tara lucrurile stau la fel.La dvs situatia este mai complicata.Tine si de mentalitatea celor veniti din U.E.Aceasta categorie de oameni mint , fura, ascund realitatea, au pretentii care va depasesc capacitatea economica a orasului.In judetul in care locuim noi , langa Bucuresti , oamenii intorsi din U.E. au inteles sa se autoizoleze.Noi , spalam trotuarele , soseua , cu Cl , nu asteptam sa vina primaria sa ne faca dezinfectie.Stam in casa, ducem de mancare la cate o familie saraca, de langa noi.Sa stati in casa si sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra.
@GUVID 19:
(30 Martie 2020, 10:06)
"Un om informat e un om puternic", sau, e un om in viata as completa eu. Daca reusesti sa te informezi corect, poate supravietuiesti ma gandesc; alegi sa eviti pe cat posibil locurile pe unde umbla nestingheriti rromii nostri bine garnisiti cu covid, luat proaspat din tarile de pe unde au cersit si furat pana mai ieri. Poate alegi sa nu mai intri in spitalele pe unde umbla liberi tiganii "cu frezoane". Recent a aparut informatia ca o persoana din Ialomita, in varsta de 39 de ani a murit. Ar fi ok daca am stii daca este rrom, daca este din Tandarei, daca s-a intors din Anglia, sau daca a intrat in contact cu alti magraoni bolnavi, daca umbla liber pe strazi, spitale, magazine alimentare, sedii ale institutiilor - gen politie, primarie, etc. Ca sa ne ferim noi singuri, ca autoritatile nu fac nimic eficient. Nu mai expuneti medicii aiurea! Instalati corturi de triaj pentru orice posibil pacient, nu mai primiti tiganii posibili purtatori de virusi pe toate sectiile din spitale deoarece contamineaza tot, asta se vrea? Informatia corecta nu panicheaza, ci ne face constienti de gravitatea fenomenului. "Paza buna trece primejdia rea". Stati in casa!
obiectiv:
(29 Martie 2020, 08:13)
Buna diminieta ! da , m-am gandit la implicatiile psihologige.Pornind de la articol , am considerat ca este bine sa fim informati.Oamenii intorsi din U.E.ascund realitatea.Prt a evita focare de infectie, este indicat sa stea in casa.De citit , citesc cat cuprinde , domnule Guvid.Persoana intoarsa din Marea Britanie a umblat nestingherita prin Tandarei , Iinternata la Slobozia si apoi la Matei Bals.Asta era esenta, daca puteti intelege .Sa stati in casa si sa auzim de bine !
noi:
(28 Martie 2020, 19:55)
Ce aveti cu bietul om abia a intrat in relatii cu o tinerica si voi il necajiti ,dupa alegeri se intoarce la primarie si va colabora ,umil cu noul primar .
GUVID 19:
(28 Martie 2020, 11:28)
si la ce ne trebuie informatii, domnule??la implicatiile psihologice v ati gandit?cu ce ne ajuta sa stim din ora in ora, sa preluam panica indusa de presa asta profesionista, mai ales la nivelul judetului??apropos,exista in judet vreun jurnalist care a facut studii de specialitate in mod riguros, la stat/?ma indoiesc, eu nu ccunosc pe nimeni..asa ca, lasati-ne cu informarea-dezinformare si panicare.bine ca nu stim,puneti mana pe o carte
obiectiv:
(28 Martie 2020, 08:17)
Buna dimineata ! Va informez eu , stimati cetaceni ai jud. Ialomita.In judetul Ialomita au venit un numar mare de romani din tarile U.E.cu precadere din Italia.In Tandarei , primaria stie exact numarul persoanelor care au venit.Se plimba nestingherite printre dumneavoasta ,cei care respectari Ordonanta Guvernului.Aveti dreptate , informatiile trb comunicate spre folosul dumneavoastra.Culoarea politica nu-si mai are rostul in conditiile actuale.Toti trb sa luam masurile cele mai severe prt.sanatatea noastra.Sursa acestei informatii este de la un membru al Consiliului Judetean Ialomita.Eu nu locuiesc in acet judet , dar am rude acolo.Sa aveti graja de sanatatea dumneavoastra!
@ion:
(27 Martie 2020, 15:33)
Da Ion, așa este, acest personaj sulfuros nu a susținut niciodată un concurs, un examen de promovare pe bune. De fiecare dată, a intrat în funcțiune aparatul de partid care l-a numit pe soldatul credincios în funcțiile disponibile.
Așa ne trebuie pentru că nu ne învățăm minte odată să terminăm cu aceste rebuturi politice gen (...).
Va trebui să ne trezim odată și să încercăm să alegem oameni tineri, cu caracter și cu coloană vertebrală. 
Dacă vom continua să alegem gargaragii, afemeiați, oameni fără caracter și fără onoare nu vom avea șanse să progresăm!
ion:
(27 Martie 2020, 14:49)
Alecu el est si tot el personajul care nu a sustinut examen de promovare pe nici o functie pe care a ocupat-o si slava domnului cv este foarte stufos si umil .
@Alecu:
(27 Martie 2020, 14:37)
Da, Alecu, el este personajul care, prin ''pregătire și inteligență'', prin ''onestitate și caracter'', a reușit să imprime o traiectorie profund descendentă activității Serviciului Juridic din Primăria Slobozia. Ce-i drept, s-a înconjurat cu ''mari profesioniști locali'' în domeniul juridic, toți cu studii și specializări pe la ''celebre'' instituții de învățământ, mai mult sau mai puțin acreditate.
Interesant este că, în perioada următoare, gurile rele spun că o să apară ceva date despre imixtiuniunile celui în cauză în numirea/interimatul șefului Serviciului Inmatriculări. Numire interesată din mai multe puncte de vedere.
Alecu:
(27 Martie 2020, 11:19)
El este celebrul personaj care a condus echipa de juriști a primăriei Slobozia în lupta cu firma de contrucții ACM 4 și a reușit performanța de a pierde pe linie procesele intentate Primăriei de respectiva firmă?
Dacă el este, pe bune dreptate ne așteaptă vremuri grele!
Alecu:
(27 Martie 2020, 10:58)
Mă scuzați că întreb, dar nu cumva acesta este ''celebrul'' jurist din Primăria Slobozia care înr-un proces cu o asociație de proprietari a încurcat legislația civilă cu cea penală, de-au râs grefierele în hohote?
Acesta este personajul care, în același proces, a invocat o Decizie a Curții Constituționale care se referea la cu totul alt subiect?
Acesta este individul care a trimis instanței un Certificat de urbanism fără cea mai importantă pagină, cea referitoare la anumite interdicții ale constructorului?
Dacă acesta este personajul, atunci fraților am pus-o!!!
Judetul Slobozia:
(27 Martie 2020, 10:34)
In starea de urgenta este posibil orice. Astfel, Judetul Timis, a devenit mai nou Judetul "Timisoara".
Referitor la subiectul articolului...inca nu pricep: daca erau la conducere PSD si cumatra Veorica, mai intelegeam cenzura, dar penelistii lu' peste? Aia care erau cinstiti si corecti si mureau de grija cetatenilor? Greu de inteles. Sau poate cenzura asta este menita sa ne ascunda faptul ca suntem total nepregatiti pentru crizele care ne lovesc (cea medicala si cea economico-financiara). Cum sa spui faptul ca nu ai teste, aparate, ventilatoare, medici, capacitate in spitale...dar ce vorbim de lucruri complicate? nici macar manusi, masti, costume de protectie pentru medicii existenti. Macar spuneti-ne cati rromi ati adus inapoi in tara si cate organe de ordine asigura paza celor care au venit din zonele rosii, galbene. Sunteti total depasiti de fenomen (nu ca altii ar fi fost mai grozavi)! Vedem asta anual in momentul in care avem un viscol de o zi: paralizam tot deoarece "ne-a luat pe nepregatite". Asa sunt conducatorii nostri: NEPREGATITI.
Exemplu: se stia de virusul din China de la sfarsitul anului trecut, dar nu am achizitionat nimic: nu masti, manusi, ech protectie, teste, corturi de triaj...nimic! Dar am adus 1 milion de rromi in tara posibil infectati si ii lasam sa umble liberi peste tot, pe strazi, prin alimentari si, mai grav, prin spitale, imbolnavind astfel medici ce nu ne mai pot trata!
Gaie:
(27 Martie 2020, 09:12)
Bă al dracului dar ce si a pus el manusi albe,mascuta,de zici ca se intalnea cu reprezentantii Tandareiului ori Barbulestiului,ce taine si secrete tine el,nebunul,e uimitor cat e de penibil.Roade si el un oscior,cum este invatatura prin toata administratiile locale.Nu poate oricine sa pupe in c.r,sa fie"da da ist",nu e pentru oricine lingusereala si pupincurismul. Le dorim sanatate si sa ne revedem dupa isteria asta pe care o complica ei.Vorba astora,daca am fi testati,am fi purtatori 70%din populatie,mai putin rezistenti cei care au si alte afectiuni cronice sau imunitate scazuta.
Mihnea:
(26 Martie 2020, 23:09)
Verificați puțin CV-ul acestui ''om politic'', verificați-i puțin activitatea prin instituțiile unde a activat ca jurist și veți vedea că nu are absolut niciun rezultat pozitiv, nu are nici măcar un rezultat notabil. Priviti-i cariera dezastruoasă de la Primăria Slobozia unde acest om, cât timp a condus serviciul juridic, a pierdut toate procesele în care Primăria a fost dată în judecată, în special pe domeniul urbanismului. Toate!
Despre ce vorbim? Acest om, într-o discuție liberă nu este în stare să formeze o frază coerentă. În acest moment, nu are curaj să ia nicio decizie fără să primească acordul celebrei pictorițe care conduce Prefectura Ialomița (bănuiesc că ași sesizat ironia).

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Apr 2020
187 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Amara: Incendiu la o fermă de animale

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:16
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(327 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(99 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(112 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(363 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(106 vizualizări - 0 comentarii)


8
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(230 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(143 vizualizări - 1 comentariu)


10

Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(101 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(97 vizualizări - 0 comentarii)


12

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(247 vizualizări - 0 comentarii)


13

Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(217 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(218 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(190 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(876 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(409 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(292 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Nero în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Răduță Aurelian-Constantin în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Un om în Carantina la Sfântu Gheorghe: Cartonașe colorate la ferestre! Nicu miraj în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Nicu miraj în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Om în Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină Mihai în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști liviu în Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19 Nae în Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19 Flame în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Ion în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Vasile în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Cici în Fermierii cer Ministerului Agriculturii un cadru legal pentru constatarea calamităților culturilor agricole Mimi în Fermierii cer Ministerului Agriculturii un cadru legal pentru constatarea calamităților culturilor agricole rrom în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Alegrua în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Izolet în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști ... în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail Gheorghe în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Răduță Aurelian-Constantin în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...