Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice!

Panică și haos din cauza lipsei de comunicare

Prefectura Ialomița refuză să ofere informații publice!

Subprefectul Emil Barbu a fost acuzat public de «incompetență». Prezent la ședința Consiliului Județean Ialomița din 26 martie a.c., el a refuzat să răspundă întrebărilor consilierilor județeni și reprezentanților presei. El a invocat o dispoziție guvernamentală care interzice furnizarea informațiilor privitoare la COVID-19. «De ce ați mai venit? Plecați acasă! Sunteți incompetent!» a fost replica audienței.

Secretomanie instituțională Instituția Prefectului Ialomița a încetat la începutul acestei săptămâni să mai ofere informații publice privitoare la evoluția cazurilor de pacienți infectați cu COVID-19 la nivel local. Prezent la ședința extraordinară a Consiliului Județean Ialomița din 26 martie 2020, subprefectul Emil Barbu a justificat acest fapt invocând încă o dată dispoziția guvernamentală care interzice furnizarea informațiilor privitoare la COVID-19. El a refuzat să ofere consilierilor județeni prezenți informații statistice și răspunsuri la întrebări punctuale. De asemenea, el a ignorat întrebările ziariștilor prezenți sau s-a disculpat susținând că furnizarea acestor informații nu e de competența lui. «Asta e situația, trebuie să ne conformăm dispozițiilor!» a repetat Emil Barbu iritând audiența. «De ce ați mai venit? Plecați acasă! Sunteți incompetent!» a fost replica celor din sală.

Autoritățile generează panică și haos Cei prezenți, printre care și oficiali ai administrației, au apreciat că refuzul Instituției Prefectului Ialomița de a furniza informații oficiale privitoare la evoluția cazurilor de pacienți infectați cu COVID-19 generează panică și haos. Așa a fost posibilă confuzia privitoare la bolnavul decedat, din județul Bacău, localitatea Iazu, care a fost declarat de către Grupul de Comunicare Strategică ca fiind din localitatea Iazu, Ialomița... De asemenea, autoritățile locale refuză să ofere informații privitoare la numărul de persoane infectate în acest moment, capacitatea județului Ialomița de a prelua aceste cazuri, locațiile unde pot fi organizate zone de carantină sau măsurile concrete adoptate în caz de intervenție imediată. «Vă asigurăm că am luat toate măsurile care se impun!» a mai declarat subprefectul Emil Barbu, generând noi proteste verbale.

Există și autorități responsabile
Deși interdicția de a comunica informații referitoare la evoluția cazurilor de pacienți infectați cu COVID-19 funcționează la nivel național, există și județe în care autoritățile facilitează obținerea informațiilor. Printre ele am putea enumera județele Timiș, Bacău, Neamț, unde populația a fost informată obiectiv de către presa locală, cu sprijinul responsabililor din aparatul guvernamental. Este de așteptat ca în următoarele zile prefectul Tonița Manea să reacționeze public la acuzațiile aduse... Sau nu!

26 Martie 2020, 13:50 (3614 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei
Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu
Prefectura Ialomița, Coronavirus: 5 persoane au fost amendate pentru că nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu

Comentariile cititorilor:


VALI:
(30 Martie 2020, 19:51)
Cind  scapam de acest mascarici .
obiectiv:
(30 Martie 2020, 14:58)
@guvid.Buna ziua ! Vad ca mi-ati dat dreptate.Cine detine informatia , detine puterea.Nu am indraznit sa critic pe nimeni , dar singur a-ti ajuns la o concluzie pertinenta.In toata tara lucrurile stau la fel.La dvs situatia este mai complicata.Tine si de mentalitatea celor veniti din U.E.Aceasta categorie de oameni mint , fura, ascund realitatea, au pretentii care va depasesc capacitatea economica a orasului.In judetul in care locuim noi , langa Bucuresti , oamenii intorsi din U.E. au inteles sa se autoizoleze.Noi , spalam trotuarele , soseua , cu Cl , nu asteptam sa vina primaria sa ne faca dezinfectie.Stam in casa, ducem de mancare la cate o familie saraca, de langa noi.Sa stati in casa si sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra.
@GUVID 19:
(30 Martie 2020, 10:06)
"Un om informat e un om puternic", sau, e un om in viata as completa eu. Daca reusesti sa te informezi corect, poate supravietuiesti ma gandesc; alegi sa eviti pe cat posibil locurile pe unde umbla nestingheriti rromii nostri bine garnisiti cu covid, luat proaspat din tarile de pe unde au cersit si furat pana mai ieri. Poate alegi sa nu mai intri in spitalele pe unde umbla liberi tiganii "cu frezoane". Recent a aparut informatia ca o persoana din Ialomita, in varsta de 39 de ani a murit. Ar fi ok daca am stii daca este rrom, daca este din Tandarei, daca s-a intors din Anglia, sau daca a intrat in contact cu alti magraoni bolnavi, daca umbla liber pe strazi, spitale, magazine alimentare, sedii ale institutiilor - gen politie, primarie, etc. Ca sa ne ferim noi singuri, ca autoritatile nu fac nimic eficient. Nu mai expuneti medicii aiurea! Instalati corturi de triaj pentru orice posibil pacient, nu mai primiti tiganii posibili purtatori de virusi pe toate sectiile din spitale deoarece contamineaza tot, asta se vrea? Informatia corecta nu panicheaza, ci ne face constienti de gravitatea fenomenului. "Paza buna trece primejdia rea". Stati in casa!
obiectiv:
(29 Martie 2020, 08:13)
Buna diminieta ! da , m-am gandit la implicatiile psihologige.Pornind de la articol , am considerat ca este bine sa fim informati.Oamenii intorsi din U.E.ascund realitatea.Prt a evita focare de infectie, este indicat sa stea in casa.De citit , citesc cat cuprinde , domnule Guvid.Persoana intoarsa din Marea Britanie a umblat nestingherita prin Tandarei , Iinternata la Slobozia si apoi la Matei Bals.Asta era esenta, daca puteti intelege .Sa stati in casa si sa auzim de bine !
noi:
(28 Martie 2020, 19:55)
Ce aveti cu bietul om abia a intrat in relatii cu o tinerica si voi il necajiti ,dupa alegeri se intoarce la primarie si va colabora ,umil cu noul primar .
GUVID 19:
(28 Martie 2020, 11:28)
si la ce ne trebuie informatii, domnule??la implicatiile psihologice v ati gandit?cu ce ne ajuta sa stim din ora in ora, sa preluam panica indusa de presa asta profesionista, mai ales la nivelul judetului??apropos,exista in judet vreun jurnalist care a facut studii de specialitate in mod riguros, la stat/?ma indoiesc, eu nu ccunosc pe nimeni..asa ca, lasati-ne cu informarea-dezinformare si panicare.bine ca nu stim,puneti mana pe o carte
obiectiv:
(28 Martie 2020, 08:17)
Buna dimineata ! Va informez eu , stimati cetaceni ai jud. Ialomita.In judetul Ialomita au venit un numar mare de romani din tarile U.E.cu precadere din Italia.In Tandarei , primaria stie exact numarul persoanelor care au venit.Se plimba nestingherite printre dumneavoasta ,cei care respectari Ordonanta Guvernului.Aveti dreptate , informatiile trb comunicate spre folosul dumneavoastra.Culoarea politica nu-si mai are rostul in conditiile actuale.Toti trb sa luam masurile cele mai severe prt.sanatatea noastra.Sursa acestei informatii este de la un membru al Consiliului Judetean Ialomita.Eu nu locuiesc in acet judet , dar am rude acolo.Sa aveti graja de sanatatea dumneavoastra!
@ion:
(27 Martie 2020, 15:33)
Da Ion, așa este, acest personaj sulfuros nu a susținut niciodată un concurs, un examen de promovare pe bune. De fiecare dată, a intrat în funcțiune aparatul de partid care l-a numit pe soldatul credincios în funcțiile disponibile.
Așa ne trebuie pentru că nu ne învățăm minte odată să terminăm cu aceste rebuturi politice gen (...).
Va trebui să ne trezim odată și să încercăm să alegem oameni tineri, cu caracter și cu coloană vertebrală. 
Dacă vom continua să alegem gargaragii, afemeiați, oameni fără caracter și fără onoare nu vom avea șanse să progresăm!
ion:
(27 Martie 2020, 14:49)
Alecu el est si tot el personajul care nu a sustinut examen de promovare pe nici o functie pe care a ocupat-o si slava domnului cv este foarte stufos si umil .
@Alecu:
(27 Martie 2020, 14:37)
Da, Alecu, el este personajul care, prin ''pregătire și inteligență'', prin ''onestitate și caracter'', a reușit să imprime o traiectorie profund descendentă activității Serviciului Juridic din Primăria Slobozia. Ce-i drept, s-a înconjurat cu ''mari profesioniști locali'' în domeniul juridic, toți cu studii și specializări pe la ''celebre'' instituții de învățământ, mai mult sau mai puțin acreditate.
Interesant este că, în perioada următoare, gurile rele spun că o să apară ceva date despre imixtiuniunile celui în cauză în numirea/interimatul șefului Serviciului Inmatriculări. Numire interesată din mai multe puncte de vedere.
Alecu:
(27 Martie 2020, 11:19)
El este celebrul personaj care a condus echipa de juriști a primăriei Slobozia în lupta cu firma de contrucții ACM 4 și a reușit performanța de a pierde pe linie procesele intentate Primăriei de respectiva firmă?
Dacă el este, pe bune dreptate ne așteaptă vremuri grele!
Alecu:
(27 Martie 2020, 10:58)
Mă scuzați că întreb, dar nu cumva acesta este ''celebrul'' jurist din Primăria Slobozia care înr-un proces cu o asociație de proprietari a încurcat legislația civilă cu cea penală, de-au râs grefierele în hohote?
Acesta este personajul care, în același proces, a invocat o Decizie a Curții Constituționale care se referea la cu totul alt subiect?
Acesta este individul care a trimis instanței un Certificat de urbanism fără cea mai importantă pagină, cea referitoare la anumite interdicții ale constructorului?
Dacă acesta este personajul, atunci fraților am pus-o!!!
Judetul Slobozia:
(27 Martie 2020, 10:34)
In starea de urgenta este posibil orice. Astfel, Judetul Timis, a devenit mai nou Judetul "Timisoara".
Referitor la subiectul articolului...inca nu pricep: daca erau la conducere PSD si cumatra Veorica, mai intelegeam cenzura, dar penelistii lu' peste? Aia care erau cinstiti si corecti si mureau de grija cetatenilor? Greu de inteles. Sau poate cenzura asta este menita sa ne ascunda faptul ca suntem total nepregatiti pentru crizele care ne lovesc (cea medicala si cea economico-financiara). Cum sa spui faptul ca nu ai teste, aparate, ventilatoare, medici, capacitate in spitale...dar ce vorbim de lucruri complicate? nici macar manusi, masti, costume de protectie pentru medicii existenti. Macar spuneti-ne cati rromi ati adus inapoi in tara si cate organe de ordine asigura paza celor care au venit din zonele rosii, galbene. Sunteti total depasiti de fenomen (nu ca altii ar fi fost mai grozavi)! Vedem asta anual in momentul in care avem un viscol de o zi: paralizam tot deoarece "ne-a luat pe nepregatite". Asa sunt conducatorii nostri: NEPREGATITI.
Exemplu: se stia de virusul din China de la sfarsitul anului trecut, dar nu am achizitionat nimic: nu masti, manusi, ech protectie, teste, corturi de triaj...nimic! Dar am adus 1 milion de rromi in tara posibil infectati si ii lasam sa umble liberi peste tot, pe strazi, prin alimentari si, mai grav, prin spitale, imbolnavind astfel medici ce nu ne mai pot trata!
Gaie:
(27 Martie 2020, 09:12)
Bă al dracului dar ce si a pus el manusi albe,mascuta,de zici ca se intalnea cu reprezentantii Tandareiului ori Barbulestiului,ce taine si secrete tine el,nebunul,e uimitor cat e de penibil.Roade si el un oscior,cum este invatatura prin toata administratiile locale.Nu poate oricine sa pupe in c.r,sa fie"da da ist",nu e pentru oricine lingusereala si pupincurismul. Le dorim sanatate si sa ne revedem dupa isteria asta pe care o complica ei.Vorba astora,daca am fi testati,am fi purtatori 70%din populatie,mai putin rezistenti cei care au si alte afectiuni cronice sau imunitate scazuta.
Mihnea:
(26 Martie 2020, 23:09)
Verificați puțin CV-ul acestui ''om politic'', verificați-i puțin activitatea prin instituțiile unde a activat ca jurist și veți vedea că nu are absolut niciun rezultat pozitiv, nu are nici măcar un rezultat notabil. Priviti-i cariera dezastruoasă de la Primăria Slobozia unde acest om, cât timp a condus serviciul juridic, a pierdut toate procesele în care Primăria a fost dată în judecată, în special pe domeniul urbanismului. Toate!
Despre ce vorbim? Acest om, într-o discuție liberă nu este în stare să formeze o frază coerentă. În acest moment, nu are curaj să ia nicio decizie fără să primească acordul celebrei pictorițe care conduce Prefectura Ialomița (bănuiesc că ași sesizat ironia).

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
12 Iul 2020
301 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(48 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(210 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(159 vizualizări - 0 comentarii)


8

Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(151 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(133 vizualizări - 0 comentarii)


10
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(274 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(330 vizualizări - 0 comentarii)


13

Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(280 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(160 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(134 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(206 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(241 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(771 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(283 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(181 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...