Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!

Primarul Mocioniu continuă seria investițiilor din fonduri europene

Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!

În vreme ce Consiliul Județean Ialomița ia în calcul realocarea fondurilor destinate investițiilor, administrația din Slobozia continuă cursa investițiilor edilitare. Joi, 26 martie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia, consilierii locali i-au reproșat primarului Adrian Mocioniu că «aceste preocupări sunt inadecvate...». Plenul Consiliului a aprobat, in extremis, o investiție de 918 mii de lei pentru realizarea unui parc pentru copii în Cartierul Bora.

Sedință la scenă deschisă
Ședința Consiliului Local Slobozia de joi, 26 martie a.c., s-a desfășurat în sala de spectacole a Casei de Cultură Municipală. Decizia a fost adoptată din motive de siguranță. În sală au fost prezenți 19 din cei 21 de consilieri municipali. Dezbaterile s-au concetrat în jurul proiectului de hotărâre prin care se inițiază procedurile pentru construirea unui loc de joacă în Cartierul Bora din Slobozia. «Ar trebui să reevaluăm situația! Gândiți-vă că 200 mii de euro pentru un loc de joacă înseamnă extrem de mult! Nu vreau să facem un Disney Land acolo, vrem să facem un loc de joacă...» a declarat consilierul PSD Sorin Brânză. În replică, primarul Adrian Mocioniu a precizat că «banii necesari derulării acestei investiții provin din fonduri europene» și că administrația locală are o cotă de cofinanțare infimă: «Contribuția municipiului nostru e de 2%! Dacă avem această șansă, părerea mea e că trebuie să profităm de ea!». Locul de joacă din Cartierul Bora va avea o suprafață de 1300 mp și va fi utilat la standarde europene. Proiectul de hotărâre a fost aprobat in extremis, cu 12 voturi «pentru», după îndelungi polemici. Primarul Adrian Mocioniu a fost acuzat public că nu poate oferi garanții privitoare la finalizrea acestor investiții, iar proiectele pe care le propune sunt inadecvate nevoilor reale ale orașului.

Dacă-i bâlci, bâlci să fie
Polemicile din cadrul Consiliului Local reflectă încă o dată conflictul politic mocnit dintre primarul Adrian Mocioniu și consilierii PSD. Deranjat de acuzații, primarul Adrian Mocioniu a încercat să întrerupă discursul consilierului PSD Vasile Caragioiu. «Lăsați-mă să vorbesc, domnule primar! Eu vă dau cuvântul dumneavoastră, nu dumneavoastră mie... Vă rog să mă lăsați să vorbesc, că doar nu sunt cotor de varză!» a spus Vasile Caragioiu. «S-o credeți dumneavoastră că îmi dați voie să vorbesc... Nimeni nu îmi dă mie voie să vorbesc!» a fost replica primarului Adrian Mocioniu. «Vă rugăm să nu ne mai certați, domnule primar... Sunt 200 mii de euro. Chiar nu mai aveți măsura banilor?!» a replicat, la un moment dat, Sorin Brânză. «Plecați! Lăsați-le să se ducă dracului toate! Să vă fie rușine în fața cetățenilor! Că noi ne chinuim în Primărie să aducem bani pentru un loc de joacă pentru o categorie defavorizată...» a tunat același primar Mocioniu. Dincolo de miza politică, conflictul dintre primarul Adrian Mocioniu și consilierii PSD reflectă pozițiile ireconciliabile ale aleșilor locali și incapacitatea acestora de a lucra împreună în interesul comunității. Din păcate, pandemia împinge Alegerile Locale dincolo de orizontul de așteptare al slobozenilor…

Locurile de joacă ale lui Mocioniu Locul de joacă pentru copii din Cartierul Bora nu este singura investiție de acest gen. Un nou contract similar a fost semnat luni, 23 martie 2020, de către primarul Adrian Mocioniu. Investiția vizează modernizarea Orășelului Copiilor din Slobozia. Durata de implementare a proiectului este de 21 de luni, dintre care 12 luni pentru execuția efectivă a lucrărilor. Proiectul «Regenerarea spațiului urban Zona Orășelul Copiilor» are o valoare estimată la 4,5 milioane de lei.

27 Martie 2020, 10:50 (2889 vizualizări - 26 comentarii)

Citiți și:
«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu
Contract de 4 milioane de lei pentru piste de biciclete la Slobozia
Primarul Adrian Mocioniu transformă bulevardele Sloboziei în șantiere

Comentariile cititorilor:


ION:
(1 Aprilie 2020, 16:36)
Ce a consumat cu o seara inainte de a i se face aceasta poza (...) sau a citit compendiul doamnei prioteasa .
Răduță Aurelian-Constantin:
(31 Martie 2020, 12:03)
Ai mare dreptate, eu mi-am făcut niște calcule pentru cea ce am nevoie eu. Dacă mă duc la Obor să i-au lanți și scândură și la Orion să fac câteva cuburi metalice și câteva bări. Nu-mi trebuiesc decât 8000 mii de lei, atât. Și am să fac pe pripiile mele puteri, ai dreptate, dacă nu găsesc spațiu, o clădire dezafectată sau o centrală termică abandonată, o închiriez până la urma urmei și aia este. Spun acest lucru că primarul nostru scump și drag sau cine o mai veni la conducere, nu este în slujba cetățeanului. Clar acest lucru!
@Răduţă Aurelian-Constantin:
(31 Martie 2020, 08:33)
Stimabile, am vazut in majoritatea comentariilor tale ca soliciti iinsistent sa iti asigure primaria dotari pentru parkour. Este dreptul tau sa ceri, insa cred ca nu se va materializa nimic. Primaria (condusa de stoica) nu a fost in stare sa construiasca in mod legal un panou de catarat, nu mai scriu de costurile uriase pentru 4 scanduri de lemn asezate vertical! Actualul primar viseaza piste de biciclete de milioane de lei in loc sa-i puna pe aia de la DADP sa traga 2 dungi cu vopsea pe trotuar si sa faca pistele rapid si ieftin. Nu a amenajat decent nici macar Padurea Peri, cu alei de promenada, piste si loc de joaca ptr copii, chestii simple si realizabile cu DADP si materialele din dotare. Speri tu ca iti va construi un mini-orasel ca sa te antrenezi? Cred ca solutia este sa gasesti vreo fosta cladire dezafectata /hala nefolosita pe undeva prin afara orasului s-o inchiriezi si sa o amenajezi corespunzator. Suntem prea saraci ca sa ne faca primarul lucruri ieftine, de aceea da curs doar mega-proiectelor foarte scumpe...ca doar de acolo iese si comisionul!
Răduță Aurelian-Constantin:
(31 Martie 2020, 01:24)
Din cauza tuturor de la conducere, eu nu pot să-mi desfășor activitățile mele sportive la demonstrați. Păcat! Când am fost și am cerut sprijin, nu m-au putut ajuta, ba chiar mi-au dat un șut în fund. Nu este nici un fel de problemă. Am înțeles acest lucru. De îndată ce fac rost de un spațiu, am vorbit cu tineri să mă sprijine cu bani bineînțeles pentru a-mi cumpăra recuzita necesară și să ne putem dezvolta singuri, fără primărie, fără consiliul local, fără alți inteprizători locali și mincinoși. Voi putea și singur să fac, fără sprijinul lor. Am să fac pentru comunitatea sportivă ceva ce nu a făcut primarul nostru din punct de vedere sportiv. Să sperăm că o să reușim acest lucru.
LA SA - NE:
(30 Martie 2020, 09:19)
@Fretica: Te rugam sa nu ne mai lasi in suspans si sa ne spui cine a fost cu initiativa de a face un nou parc in Bora (deja exista unul).
In alta ordine de idei, daca noi cetatenii nu am fi fost victimele deciziilor proaste luate de primarii Sloboziei din ultimii 15 ani, a fi exclamat "intarata-i drace, ca si noua ne place". Sa se balaceasca politic in consiliul local. Cand era mocio pesedist si S.B. era uneperist, cine l-a cooptat in psd? Atunci se intelegeau toti si inghiteau tot felul de proiecte inutile pentru oras. Acum fiind in tabere adverse (deocamdata, pt ca politica e c*va si se poate suci peste noapte) primarul si soldateii de partid psd se cearta, invocand fiecare binele cetatenilor. Aiurea! E vorba de mentinerea si accederea la putere si resurse. Investitii in Bora = voturi, deci inca un mandat. Le mai da cate ceva la tigani si-i incoloneaza sa voteze. Despre asta e vorba, asa ca sfaturile gen: aloca banii responsabil, in concordanta cu criza pe care o traim, nu pot fi luate in calcul de primar. El mai vrea un mandat. Intreb si eu ca habarnistu`: Daca UE ar decide, spre exemplu sa sisteze fondurile pentru parcuri, panselute, beculete de paste si alte "investitii" care nu sunt imperios necesare, ce faci tovarase primar? pui banutii din buzunar? Achita din buzunarul tau si al consilierilor pesedisti mai intai mizeria de parcare subterana, apoi pune-i pe fostii primari sa achite costurile pentru apa nepotabila si dupa aia sa vedem daca mai faci parcuri, pista de biciclete si sali polivalente la costuri exorbitante!
Fretica:
(29 Martie 2020, 13:55)
Nu-l mai ponegriti pe primarul marioneta! Daca urmareati sedinta CL Slobozia de joi ati fi vazut cine e persoana care vrea parculet in Bora. El oricum nu va mai obtine voturi din Bora. Cartile sunt facute.
DOBRE:
(29 Martie 2020, 10:45)
Intradevar a inceput sa fie multumit si primaru de servicile sale .
cetatean:
(29 Martie 2020, 10:40)
Izoleaza primare Bora romi ne infesteaza tot orasul.
Gigi:
(29 Martie 2020, 10:38)
Jegosule,traim in mizerie,maidanezi si praf in garii noi si bagi un milion in bora?am platit impozitele degeaba atatia ani,ai gasit masa electorala acolo?oamenii ca tine vor disparea din scena cat de curand,trebuie sa venim peste voi,nu mai tine prosteala asta,ar trebui sa be trezim si sa punem la punct politicienii de teapa ta si milogii de teapa alora de le dai ajutoare si atentie sub pretextul minoritatii cand nu au miscat un deget pentru orasul asta nenorocit.
Un om de bine:
(28 Martie 2020, 19:29)
Puneti mana si dezinfectati strazile si scarile.Sa stopati! Putem fi afectati toti, inclusiv voi cu familiile voastre! Adriane, fa ceva.E timpul sa demonstrezi ca nu esti numai fudul si ingamfat cum te vorbesc unii. Daca esti primarul Sloboziei, demonsteaza ca esti!Ia masuri!Lumea are nevoie de aceste masuri!SA ITI LUMINEZE DZEU MINTEA!
STIMATE D LE PRIMAR...:
(28 Martie 2020, 11:21)
vrem masuri exceptionale pt vremuri exceptionale-cum ar fi-identificarea tuturor fondurilor care pot fi distribuite catre sistemul medical.in acest sens, n ar fi rau ca dumneata si pupezele, pupezoii, pensionarii de lux sa va reduceti veniturile salariale....sa dati un exemplu! ati papat destul, macar la final sa renuntati la furaciune..aia din bora sa plece si ei la munca, precum fraierii de romani care ii finanteaza de zeci de ani..va arde de campanie, nenorocirilor...
PSD ist:
(28 Martie 2020, 08:40)
Nu stim daca ei citesc aceste comentarii. Dragi comentatori trb.sa intelegem ca atata ii duce mintea. Sunt limitați.nu poti emite pretenții. Este primar cu voturile tiganilor din Bora. Acum , daca nu mai e la PSD ce sa faca? Oricum indivizi politici si atat. Ce spirit de solidaritate.de grija fata de oameni. Trăim poate ce meritam.ca societate.Apa buna nu avem.centrul orașului care alta data impresiona prin frumusețe.e distrus. Nu pot decat sa mi aduc aminte de trecut cu melancolie.cand chiar dacă erau comunisti erau amenințată de comunitate. Instruiți, educați si atenti. Acum avem niste golani
vasile:
(28 Martie 2020, 07:41)
Dupa cum arata pare ca traducerile preotesei  i-au bulversat de tot .
Fanica:
(28 Martie 2020, 06:11)
Dnule Primar pune mâna si cumpara teste pentru situația în care ne aflăm de Pandemie,sa se aloce bani ptr dezinfectarea scărilor de bloc ,dacă vrei sa fi ales si tii cu adevărat la cetățenii din acest oraș...Dacă ești un primar adevărat dovedește nu fi las
Teyyy:
(28 Martie 2020, 00:10)
E vremea furaciunilor

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 02 Iun 2020
258 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 364 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 01 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică s-au înregistrat 364 de cazuri de COVID-19. Totodată, Spitalul Municipal Urziceni a fost declarat spital suport ...[citește_toată_știrea]

1 Iunie 2020, 13:00
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(160 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(159 vizualizări - 0 comentarii)


8
 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


9

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


10

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(264 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


12

IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(198 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1312 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1154 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1405 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1171 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(673 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(513 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(522 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
apa de pe baragan în Autoritățile din Miloșești, acuzate că ar «cosmetiza» rezultatele probelor de apă MEDIC în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița platitor în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ion în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița concept arhaic în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu muta autocaruuu în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată @pensionar în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Intreb ptr un prieten în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Antonio în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată MMC în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată @Viorel în Malu: Ambulanță răsturnată în șanț Viorel în Malu: Ambulanță răsturnată în șanț @Grecu în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Fost brutar în Conflict instituțional între Consiliul Județean Ialomița și Instituția Prefectului din cauza Programului «Cornul și Laptele» St.Anton în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Gogu în Malu: Ambulanță răsturnată în șanț Grecu în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Costel în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată colocatar katanga în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Pensionar în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...