Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină

Orașul Țăndărei, OFICIAL în carantină

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat public faptul că orașul Țăndărei intră oficial în carantină. Decizia a fost luată din cauza nerespectării măsurii izolării la domiciliu de către cetățenii de entie romă. În cadrul unei conferințe de presă, Vela a precizat faptul că 60% din cazurile de COVID-19 înregistrate în Ialomița au fost depistate la Țăndărei. Măsura carantinării orașului Țăndărei a fost prevăzută în textul Ordonanței Militare Nr. 7.

Prevederile Ordonanței Militare Nr. 7 În cadrul conferinței de presă pe care a organizat-o, Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a dat citire textului Ordonanței Militare Nr. 7 care prevede intrarea în carantină a orașului Țăndărei. Iată ce a declarat acesta: «În localitatea carantinată vom permite intrarea și ieșirea doar pentru transportul de marfă, pentru aprovizionarea populației și pentru persoanele care nu locuiesc în zona carantinată și care desfășoară activități economice sau în unele domenii cum ar fi ordinea publică, domeniul sanitar, situațiile de urgență, asistența și protecția socială, activitățile judiciare și evident serviciile de utilitate publică, agricultură, furnizării de apă și comunicații. Vreau să anunț cetățenii din Țăndărei că măsurile de verificare, control și acces înspre și dinspre localitatea carantinată se realizează de către structurile personalului Ministerului Afacerilor Interne în colaborare cu cele ale Ministerului Apărării Naționale și că vom aplica legea. Consiliul Județean Ialomița, Primăria vor lua măsuri pentru funcționarea serviciilor de asistență socială vor verifica funcționarea serviciilor de utilități publice, precum și aprovizionarea cu alimente de bază pentru persoanele fără susținători sau altă formă de ajutor pentru persoanele care nu se  pot deplasa de la locuință sau de la gospodărie. Este strict interzisă intrarea și ieșirea din orașul Țăndărei, prin alte zone și căi de acces decât cele publice!». Ministrul Marcel Vela a explicat, de asemenea, că măsura carantinării localității Țăndărei a fost luată din cauza faptului că mulți dintre cetățenii de etnie romă, veniți din diferite țări ale Europei, au refuzat să respecte măsura izolării la domiciliu și s-au plimbat nestingheriți pe străzi sau prin localitățile învecinate. «Din păcate, un alt factor care ne determină să introducem noi ordonanțe militare, este și comportamentul unora dintre cetățeni... Oameni care pur și simplu nu înțeleg cât este de periculos ceea ce fac, atât pentru ei cât și pentru alții. În județul Ialomița, din totalul de 48 de cazuri confirmate pozitiv, 31 sunt din Țăndărei, un procent de peste 60%, iar din totaul de 8 pacienți decedați, 7 sunt tot din Țăndărei. Vă rog pe dumneavoastră să analizați...» a declarat Marcel Vela. Măsura carantinării orașului Țăndărei a fost transmisă autorităților centrale de către reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. Membrii CJSU Ialomița au luat decizia carantinării orașului din cauza ignoranței cu care unii cetățeni au tratat măsurile stabilite de Guvern privind eliminarea riscului răspândirii epidemiei COVID-19.

4 Aprilie 2020, 14:40 (3735 vizualizări - 32 comentarii)

Citiți și:
Orașul Țăndărei iese oficial din carantină!
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a solicitat ridicarea carantinei la Țăndărei
Locuitorii din Țăndărei au dreptul să meargă la serviciu și să desfășoare activități agricole

Comentariile cititorilor:


@Tandarean:
(8 Aprilie 2020, 08:20)
Ipotetic aveti dreptate, noi ca stat nu am reusit sa-i educam, sa-i dam pe calea cea dreapta. Dimpotriva, politicienii nostri le-au acordat tot felul de "facilitati", iar in multe cazuri s-au asociat cu ei (cu interlopii) in diverse "afaceri" ilicite. Hai sa ne uitam la Livache si la aghiotantul lui chel Codrin S. ce interlopi aveau mereu in preajma, dar exemplele sunt multiple (Base si Bercea Mondial). Personal nu ma simt vinovat de acest esec social. Nu sunt rasist, dimpotriva; in scoala am avut un coleg tigan (care avea "talent" in stiinte nu in acordeon), baiat cu care m-am inteles foarte bine. Ulterior, am avut coleg de serviciu un tigan, care era un tip ok (oamenii astia s-au instruit pe vremea lui ceausescu, nu dupa 89). Dar, aceste exemple reprezinta un fir de nisip pe o plaja. Indiferent cat am incerca acum sa determinam o familie de tigani sa isi dea copiii la scoala spre a se instrui (chiar si in inv superior deoarece au locuri asigurate), ei vor alege sa nu-i lase la scoala si sa-i trimita la cersit si furat inca de mici, deoarece "sunt productivi", aduc bani in casa inca din scutece (cersetoria cu copilul mic in brate). Nu vor astepta un copil de-al lor 18-22 de ani ca sa se instruiasca, sa se angajeze cinstit si dupa aia sa castige bani legal; ei castiga instant de pe urma copiilor lor, de aia fac si foarte multi, ca sa-i exploateze. Asta spune mult si despre caracterul lor "de parinti". Daca aveti solutii concrete si eficiente pentru aducarea acestei etnii, By my guest!
Tandarean:
(7 Aprilie 2020, 14:52)
Oamenii nu se nasc rai sau buni. Educatia ii face sa fie intr un fel sau altul, precum si liberul arbitru. 
paiul in care traim micro si macro social pune bazele a ceea ce ne defineste ca oameni. Tiganii din Tandarei sunt asa din multe motive. Oare societatea, autoritatea locala etc nu are nici o vina? Vezi cersetoria , casele personale transformate in case penticostale si multe altele.... Cine dupa 90 s.a ociupat mai indeaproape de ei? Am putea spune - dar proiectele europene? am fi naivi sa consideram ca  reporezinta solutia. 
Gradulk de pervertire , de decadere existent in Tandarei este relevant ptr.ce este la nivel national.
@Tandarean:
(7 Aprilie 2020, 10:18)
Multumesc pentru tonul mai ponderat. Chiar daca avem pareri diferite cred ca le putem expune civilizat. Autoritatile le-au acordat scutire de la plata impozitelor, probabil din motive electorale, sau din alte motive pe care pot doar sa le intuiesc (nu am dovezi ca sa acuz). Codul fiscal in Romania scuteste toate cultele de plata impozitelor. Cum rromii nostri nu puteau sa se faca toti preoti ortodocsi si sa oficieze slujbe religioase in bisericile din localitati, au fost probabil ajutati de niste "avocati ai diavolului" (dupa denumirea filmului  desigur) gasind portita asta legala ca sa adopte alte religii recunoscute de legislatia romaneasca. Doar nu ne inchipuim ca in acele palate se oficiaza slujbe si este invatata etnia sa nu fure, sa fie mai buni, sa-si iubeasca aproapele si alte invataturi dumnezeiesti. In fapt, in palatele cu turnulete, "acele slujbe sunt oficiate" de manelistii lor celebri care se vaita in boxe de se aude tot cartierul pana la ore tarzii in noapte, cu gratare, dans, scandal si tot tacamu'. De ce inchid autoritatile ochii la asa ceva? De ce nu le cere consiliul local un raport de activitate anual, asa cum se cere tuturor ONG-urilor? ca sa vada cate slujbe au oficiat, cate persoane au ajutat, etc. De ce nu sunt amendati de organele de ordine? Ai curaj sa reclami o familie de rromi cand deranjeaza astfel pe toata lumea? La ce conexiuni au, in mod sigur vor afla cine i-a reclamat la politie si tot tu vei suferi razbunarea lor. Asa ca...succes in munca de sisif de a-i educa si da pe calea cea dreapta! Sanatate iti doresc!
Arian:
(6 Aprilie 2020, 20:00)
EVIDENT  RASISTI, INTOLERANTI , ANALFABETI  FUNCTIONALI, CREZANDU-SE  BURICUL  PAMANTULUI.
Tandarean:
(6 Aprilie 2020, 14:56)
Alo traiesc dintr o pensie mizeră. Dar asta nu ma impiedica sa arat ca tiganii sunt un sunt datorita incapacității exprimate de stat. Statul, prin măsuri ferme, poate determina schimbarea. De ce autoritatea locală le a emis doc.din cate reiese ca locuințele sunt la case de cult? Nu pot fi rasist fata de aceasta etnie ptr.ca ar însemna să l neg pe Anton Pan, pe Ion Voicu si credema ca lista e muuuult mai mare. Sint critic fata de lipsa de comportament social, civic a unor concetateni, care au circumstante atenuante din cauza celor care conduc orașul. sunt critic fata de autoritate care exista cu numele. Vedeti pe facebook ce fac aleșii. Im fine, e vremea pasiunilor a ieșirilor. Suntem in post si in loc sa fim creștini....Iertare ptr.vorbele scrise sub impresia răului. Doamne ajută sa fim buni, realiști și sa reconstruim ceea ce hoția și prostia ne a distrus.
Alo:
(6 Aprilie 2020, 14:42)
Multumesc stimate Tandarean pentru apelativul "Draga Bou ALO"; esti baiat fain, ce mai. Cu asta mi-ai "returnat atenția de la ceea ce este real" (stiu, vei da vina pe softul telefonului care stalceste cuvintele). 
Dincolo de jigniri, avem si noi argumente pro sau contra ideilor exprimate pe aici prin comentarii?
Domnul 1Tandarean ne spune "Nu sta nimeni pe banii vostri egoistilor". Daca niste unii muncesc de o viata cu contract de munca legal si platesc enshpe mii de taxe, de exemplu la sistemul de sanatate, dar poate in toata viata lor si-au luat doar de 2 ori aspirina pe retete compensate, dar au cotizat lunar timp de 30 de ani si in timpul asta o familie de rromi a beneficiat de asistenta medicala neplatind niciun leu, cum ti se pare stimabile? corect, echitabil? Tot noi sclavii care muncim si platim taxe suntem aia egoisti, rai, rasisti? Iar cei care beneficiaza de pe urma muncii si taxelor noastre cum sunt? altruisti, buni, toleranti? Ei au aceste "calitati" din cauza (sau datorita?) religiei adoptate? Toti sunt foarte credinciosi, de aceea si-au declarat palatele cu 3 etaje lacase de cult? Nicidecum ca sa nu plateasca impozit ca noi toti. Cultele religioase sunt scutite de impozit in Romania (din pacate). Vezi ca treaba asta cu piosenia, smerenia, calitati izvorate din credinta pura vin in contradictie cu faptele "comise pe la munca" prin occident. Enumera cele 10 porunci si contabilizeaza cate din ele le respecta: incepem cu aia "sa nu furi"? Argumente te rog! civilizat, fara jigniri, poate asa educam etnia, ce spui?
ȚĂNDĂREAN:
(6 Aprilie 2020, 13:59)
Miroase a postac,vezi diacriticele.
Tandarean:
(6 Aprilie 2020, 13:27)
Draga Alo sunt roman.nu am nici o rudenie cu romii. Cine stie... Ma irita incapacitatea de a înțelege realități actuale care au la baza realități din trecut. De ce unii sunt asa??? Răspunsul vine din realitatea statului român.in stat de tip mafiot care doar a știut să se folosească. La Tandarei stim bine cine i a folosit. De ce sunt asa? nu 8n ultimul rand datorita crizei generale, morale. in care ne aflam. Si tine cont ca statul returnează atenția de la ceea ce este real. Draga Bou ALO rasismul pe care l exprimi imi arata neputințe sufletești grave. Mie mila de sufletul vostru. Sunteti oameni slabi incapabili sa vedeti dincolo de afișarea prostiei si inxapacitatilor exprimate de cei cubadevarat responsabili. Daxa trăiai in rasa lor erai ca ei. Fără educatie nu existam.ca oameni. statul trebuie sa oblige3. lor le este bine asa. au bani, care mari etc. De ce sa se schimbe? valorile si le stabilește fiecare. Ura de asemenea. Dar, Slava Domnului ce dam aia primim. Sa fi fost un stat si oameni responsabili vorbeam de o tara si oameni civilizați. Dar prostia domina. dovada...ibcapacitatile spirituale. Nu se merita sa explicăm toate astea. Prostul nu se trezește niciodată.de aceea am ajuns ca tara unde am ajuns. si ca oras ca nu stiut decât sa votăm prostia.
1Tandarean:
(6 Aprilie 2020, 13:05)
Nu sta nimeni pe banii vostri egoistilor. Daca nu sunt asistati sociali, aveti voi mai multi bani? Va ia cineva bani din buzunare acum ca au venit acasa oameni strainatate? Nu. Platim aceleasi taxe/impozite ca si inainte.
Habar nu aveti ce inseamna sa fii plecat afara sau de ce acesti oameni (romani si tigani) au ales sa se intoarca acasa in Romania din cauze crizei generate de COVID-19.
Lasati rautatile si ajutati pe cei de langa voi indiferent de rasa, aratati ca sunteti oameni buni si trecem peste asta. Lucrurile rele spuse despre altii, nu va fac mai buni.
Din cate stiu eu si voi toti din oras, romanii si tiganii din Tandarei fac tot felul de lucruri rele afara, cot la cot. Asa ca nu mai vorbiti fara rost.
Dar, cum spune proverbul...cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia !!
Sanatate maxima.
Alo:
(6 Aprilie 2020, 08:53)
Alo, tovarasi, stati linistiti la locurili voastre, ce v-ati aprins asa si ati dat-o in jigniri? Fiecare are dreptul la o opinie, se cheama "dreptul la libera exprimare"; si pentru acest drept au murit niste romani la Revolutia '89 (romani sau rromi?). Este clar faptul ca unii comentatori sunt si rromi (tigani, fara sens peiorativ!) https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%9Tigani. Normal ca au o parere foarte buna despre ei si ai lor si li se pare foarte natural sa nu munceasca si sa atarne pe banii nostri. "Vocea si Talentul" care-i recomanda (cu care ii lauda domnul Tandarean) deriva atat din faptul ca au probabil si calitati native, dar...au o groaza de timp (toata viata) sa exerseze, "neavand servici" precum greierele scripcar din fabula. Acum ce ati dori mai baieti, sa va intretinem noi prostimea netalentata a romanilor si voi sa ne "manelizati"? Noi muncim din greu ca sa va platim voua ajutoare sociale, palate cu turnulete, asistenta medicala, cazare la hotel de 4*, iar voi sa cantati manele, sa dansati, sa incingeti gratare si sa ne operati la portofele? Pai e frumos? de aceea ne numiti rasisti? Nu are nimeni nicio treaba cu culoarea pielii voastre (doar de aceea mergem toti la mare sa ne bronzam), dar ne deranjati f tare cand ne furati, talhariti, spargeti bancomate, furati masini, gaini, ne inselati, intrati in fata noastra la cozi cu tupeu, fie la market sau doctor (ala platit de noi, cum va spuneam), cersiti - exploatandu-i pe aia 10 copii pe care-i faceti si-i aruncati in lume sa se descurce, parazitandu-ne. Apropo, voi rromii va mai puneti puradeii de 3 ani sa sune non-stop la 112 ca sa injure si sa blesteme si voi sa va distrati pe seama asta? In timpul asta sunt oameni care se zbat intre viata si moarte dar nu pot suna ca tineti voi tel ocupat! Asta e educatia voastra; cum sa va educam daca asa va invatati copiii? Nu-i lasati la scoala (gratis) ii trimiteti sa fure si sa cerseasca pentru ca voi sa o ardeti pe manele, dansuri si gratare, pe mertzane, vemveuri
Tandarean:
(6 Aprilie 2020, 01:46)
Atunci poate dacoprostovanuleeee...citeste ca doara nu iesti si mataluta iesit di la x si 0.taicuta tartaguta.
Filosoful:
(5 Aprilie 2020, 22:50)
Pentru dnul M ai dat gata. Se scrie etnie si nu ednie! Probabil asta i motivul pentru care domnul celalalt nu a inteles! Invata corect si scrie corect cuvintele s apoi sa ai pretentii!!!
M-ai dat gata...!:
(5 Aprilie 2020, 21:40)
Domnule care semnezi cu pseudonimul „Țăndărean”, m-ai dat gata prin comentariul tău! M-ai dat gata prin capacitatea ta extraordinară DE A NU ÎNȚELEGE MAI NIMIC din comentariul meu semnat „Români dacapați”! Mai citește cu atenție de câteva ori cele două texte și dacă te duce mintea poate realizezi după al doisprezecelea citit că nu am nimic cu etnia rromă și nu sunt un dacopat bolnav psihic, Ști ce este un dacopat, expertule în ednia rromă? Dacă nu vei face ce te-am rugat, „las-o baltă” și culcă-te fericit că „m-ai dat gata” măcar în vis! Mâine poate îl dai gata pe altcineva, dar fii atent că scrii foarte PROST în limba română! Învață alfabetul limbii romăne, un pic mai multă gramatică și un pic de logică în gândire. Noapte bună și vise nePLĂCUTE!
Cetățean din Tandarei:
(5 Aprilie 2020, 19:54)
Boala este asociată tiganilor si primaritei. Problemele sunt mult nai complexe. Nu mai are importanta ca primarita a gresit , consiliul local etc.ca o parte dintre tiganii din Tandarei sunt needucati . Primărita e victima mafiei PSD Tandarei. De acum conteaza ce se face de acim încolo. În oraș sunt oameni necăjiți care nu au ce pune pe masa. Cine stie, poate ca un efort comun de a ajuta astfel de oameni e binevenit romani si tigani laolalta.
Români dacopați:
(5 Aprilie 2020, 17:51)
continuare: Referitor la țiganii din Țăndărei care au venit în oraș din diferite țări unde virusul Covid19 face ravagii; ei nu au venit acolo pe sub pământ sau teleportați de navete spațiale, ci cu avioane, mașini personale, autobuze (curse speciale), trenuri. Au trecut pe la punctele de trecere de la granițele țării, special amenajate în acest sens și cu reguli specifice. Nu înțeleg de ce nu s-au luat măsurile care se impuneau acolo la punctele de trecere în țară? Este criticată Primărița din Țăndărei că nu a luat măsuri împotriva țiganilor veniți în oraș! În timpul Stării de Urgență, Primărița este un simplu executant al Ordinelor venite de la București. Poliția Locală a trecut sub conducerea directă a M.I., iar la Țăndărei nu există soldați ai Armatei! Ea va răspunde abia de-acum încolo dacă nu se conformează atribuțiilor sale ce-i revin din Ordonanțele Militare date. Și, totuși suntem noi românii, o nație blestemată, fără Dumnezeu și ne comportăm ca „țiganul în ziua de Paște”? Suntem rasiști, xenofobi, lași, puturoși, neghiobi, hoți, perverși ș.a.m.d. cum suntem catalogați de alții?Tot ce va urma după ce criza provocată de acest Covid19 va trece ne va da răspunsuri nouă, tuturor românilor la toate întrebările și nelămurilele tot mai frecvente apărute în spațiul public? Dacă pentru națiunea română răspunsurile așteptate vor fi benefice, vom trăi și vom vedea! Ar fi de preferat ca sondajele să arate că nu mai suntem rasiști ci ne-am convertit în „români dacopați”Poate doar așa am scăpa de atâtea catalogări nefaste și am primi una și bună, de geneză, încât să se spună că România este locuită numai de „români dacopați”!
 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 01 Iun 2020
186 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(145 vizualizări - 0 comentarii)


8

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(108 vizualizări - 0 comentarii)


9

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(135 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(157 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(158 vizualizări - 1 comentariu)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1273 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1126 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1333 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1144 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(608 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(456 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(426 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Ultimele comentarii
Las Boras în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu geanta cel semetz în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu platitor de taxe în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...