Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Amendă cu Ordonanța Militară la Supermarket

Cum se combate COVID-19 la Slobozia (Ialomița, România)

Amendă cu Ordonanța Militară la Supermarket

Jandarmeria anunță cu mândrie că a aplicat peste 400 de amenzi în tot județul Ialomița. Poliția a trecut și ea de 2000. Toate pentru încălcarea Ordonanțelor Militare 1-4. Dar mai ales Ordonanța Militară 3... 1644 sancțiuni în valoare de 3,4 milioane de lei. Așa că sâmbătă, 4 aprilie a.c., la vremea prânzului, am vrut sa aflăm cum se face.

Mix de organe publice E sâmbătă, 4 aprilie 2020, către prânz, în față la supermarketul din Slobozia. Primii doi care sosesc sunt comunitarii. Unul are mască, celălalt nu. Dar amândoi au mănuși. Duba jandarmilor e peste drum. Sunt patru toți, înalți cât brazii. Unul își ridică nădragii, altul își face freza, ceilalți doi niște acte. Și ei poartă mască și asta îi face să pară mai amenințători... Ah, uite și un echipaj de Poliție! E clar, e o acțiune mixtă. Polițistul oprește mașinile în trafic, comunitarul verifică actele, iar jandarmii opresc pietonii. Numai că pregătirile se tărăgănează… Cine are chef să muncească sâmbăta la prânz? Noi credem că polițistul, că el oprește prima mașină. Ah, nu! Doar salută șoferul. Se cunosc. A doua mașină nu, a treia e un BMW… Doamne, ce oraș mic, toată lumea cunoaște pe toată lumea, nu poți să dai o amendă decentă. În sfârșit, o femeie. Ghinion, are hârtie! Apoi un șofer cu numere de Călărași, rătăcit de oraș. Arată și el hârtia pe telefon… Comunitarul o acceptă. Apoi îl pierdem din ochi din cauza jandarmilor. Este evident că s-au hotărât să muncească. Oamenii trec, intră și ies din supermarket, câte 5, să aibă suficientă distanță socială între ei… Se salută vecinii, se empatizează politicos, se fac schimburi de informații. O pereche de mănuși 3 lei la Pod, o declarație 1,50 lei la Conte, masca 6 lei peste tot, dar nu e bună, ai nevoie de alea de 10 lei cu care fac speculă țiganii...

Jandarmul e cu noi Primul oprit de jandarmi e slab și prost îmbrăcat. Spune că se duce până la non-stop-ul din colț și scapă. Al doilea e un domn între două vârste care iese din supermarket... Întinde binevoitor hârtia cu declarația, dar jandarmii sunt instruiți. N-o ating, că nu degeaba vorbim de 3 săptămâni despre sfârșitul lumii. Fac profesional semn cu capul, că barbatul poate să plece. Bărbatul se conformează, iar ei hotărăsc să se despartă. Înteleg cumva că patru sunt prea mulți pentru a verifica o declarație. Doi rămân, doi fac promenadă... Trec pe lângă un cuplu de romi opriți la bancomat. El are la gură un șal de-al ei și țipă prin el să-l audă strada că banca nu e deschisă sâmbăta. Jandarmii care fac promenadă, aleg să nu-l audă. Opresc un amărât pe bicicletă și-l întreabă de hârtie... Sărmanul scapă, că Dumnezeu e mare. Mare trebuie să fie și ăla care coboară dintr-un Porsche Cayenne, că prea îl salută jandarmii până la pământ. Oamenii încep să înțeleagă rostul promenadei și devin atenți... Cine n-are hârtie se răsucește brusc pe câlcâie, cine are, o scoate și taie data de ieri ca să o pună pe asta de azi. Cine e îndeajuns de bătrân ca sa nu-i mai pese de deșertăciunea vanităților omenești trece indiferent, fără să se uite. Iar indiferența îi intimidează pe jandarmii de promenadă. Ori poate au și ei bunicii acasă și de-aia… Ori poate bătrânii sunt surzi, grei de cap și nu înțeleg când li se dă amendă?!

Despre amenzi și fete Cealaltă patrulă de jandarmi n-are probleme existențiale de genul ăsta. Au rămas pe loc doi și opresc la rând, că pietonii n-au Porsche. Cine are declarație, bine, cine nu, plătește! Primele care plătesc sunt niște copile cu gleznele goale. Victime sigure, nici nu înțeleg ce li se întâmplă... Una dintre ele pare minoră. Ce mai contează, Ordonanța e Ordonanță! Să se învețe minte, că de-aia e plină țara de COVID. Una dintre fete explică că are copil mic și nevoie de lapte praf de la supermarket. Jandarmului nu-i pasă, are Ordonanța Militară de partea lui... În disperare de cauză, fata invocă un motiv plauzibil: are tatăl bolnav și îi cumpără de mâncare. Jandarmul rânjește sardonic, a mai auzit minciuna asta. Fetele primesc 1000 de lei de căciulă, fără explicații se și opresc anesteziate în coada siguranță de la intrarea în Supermarket: «Stăm pe Ianache, la două străzi distanță... Unde era să ne ducem după lapte praf, că nu se găsește la magazinul din colț?!». Una dintre ele e chemată discret, înapoi. Îi înflorește speranța pe față, poate scapă de amendă. Se întoarce după un minut ca lovită de tramvai, cu umerii căzuți și privirea goală: «Mi-a zis: „Tac-tu e bolnav la pat și tu te plimbi prin oraș?!“. Cum adică „tu”?! Înțeleg că trebuie să plătesc amenda, dar are voie să mă tutuiască? Și de ce să mă umilească așa?». Nimeni nu empatizează cu ea, că nu te pui cu mintea odihnită a jandarmilor. Și cu Ordonanța. Și cu Coronavirusu’...

5 Aprilie 2020, 12:10 (8120 vizualizări - 22 comentarii)

Citiți și:
Ialomițenii dializați, suspecți sau infectați cu noul Coronavirus
Pacienți infectați cu COVID-19 în Centrul de Dializă «Fresenius» din Slobozia
COVID-19, agent electoral pentru primarul Sloboziei

Comentariile cititorilor:


Proasta'n târg :
(12 Aprilie 2020, 03:00)
Pe mamele iresponsabile cu carucioare care bat bulevardul de la Central la Ialomita nu le vede nimeni? Își bifeaza majoritatea rubricilor își trec așa-zise cumpărături la Kaufland si dau ture ca retardatele. Păi când o vezi trecând de 5 ori prin același loc sa o si amendezi. Nu zice nimeni sa nu iasă dar sa iasă in apropierea locuinței nu sa umple bulevardul.
Parepa Reloaded:
(12 Aprilie 2020, 02:50)
Jan, lucrati așa pt ca la Jandarmeria Slobozia nu se respecta ordinul ministrului de interne ca si cei din birouri sa iasă in strada. La fel si cei de la pază, deși s-au restrans activitățile, îi ține Nicușor in brațe.
organ flask:
(9 Aprilie 2020, 14:19)
https://www.antena3.ro/actualitate/locale/petrecere-manele-craiova-politisti-jandarmi-barbat-inarmat-566104.html?utm_source=Libertatea.ro&;utm_medium=referral&utm_campaign=Libertatea%20interior

Te pupa Jan (darmu)! Ia si studiaza manualul de interventie al organului. In fata unor ciori mizerabile care fac galagie, scandal, muzica si injuraturi dintre cele mai obscene nu aveti curaj sa interveniti. Ba mai mult, se aude clar cum ciorusca femela ii intreaba pe politisti si jandarm cine a reclamat, probabil ca sa-l scurteze de cap (tot era barbasu cu doua cutite in maini).
Asa ca, mai baieti, luati un gat de tarie inainte de interventii, poate va faceti curaj; pana acum v-ati dat cocosi doar la oameni amarati (baba care vinde leustean).
Jan:
(6 Aprilie 2020, 14:38)
Toți sunt pricepuți să arunce cu piatra,chiar nu a văzut nimeni jandarm care explică persoanelor în vârstă și nu numai,necesitatea respectării măsurilor impuse prin Ordonanțele Militare ,chiar nu a văzut articolul și nu a reacționat nici o persoană cel puțin dintre acelea cărora eu personal le-am distribuit tipizate cu declarația pe propria răspundere cu recomandarea de a le multiplica și a le împărții mai departe cunoscuților său cărora le-am explicat cum să întocmească o declarație scrisă de mână ?!! Știe careva că se lucrează câte 14,15,17 sau chiar 21 de ore în tură la Bărbulești ,Tăndărei și chiar și în mediul rural ?! A lucrat careva program de 14 cu 10 ore din 24 ?!!? Nuuuu.....???!!Atunci eu zic ,mai bine.........,,STAȚI ACASĂ !!! "
Om care respectă legea:
(6 Aprilie 2020, 13:40)
Oamenii legii trebuie să-și facă datoria... Punct. Daca nu își fac datoria sunt incapabili daca și-o fac .. iarăși nu e bine... Stați in casa mai bine..
Roxana:
(6 Aprilie 2020, 12:03)
Da.declaratia pe propria raspundere o aveam ,nu era o plimbare ! Un scurt si direct drum de acasă pana la supermarket. Nesimțirea si nonșalanța jandarmilor e sub orice critica iar lucrurile nu vor ramane așa!
Dreptate!:
(6 Aprilie 2020, 10:43)
Acesti indivizi nu au pic de caracter. (ma refer la organele statului cu atributiuni de control)!!.
Daca ai nevoie sa mergi intr-o comuna limitrofa orasului  crezi ca nu vei vi oprit/verificat te inseli un politist al comunei te opreste numai daca vede ca nu esti localnic, pe cei localnici ii saluta ii lasa sa treaca , sa nu mai zic ca 99,9 % dintre localnici nu au declaratie/adeverinta si se plimba nestingheriti la magazin, la vecina, etc.Nu ma intelegieti gresit nu am nimic cu respectivi cetatini, cu organul care cel putin ,putea sa faca unele recomandari preventive!!
Halal organe!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine !!
Ionel:
(6 Aprilie 2020, 09:36)
Alo,Jandarmeria,Locala etc.mai treceti cand aveti timp si prin zona 500 in special dupa masa...sunt o serie de ciudati fara creier care se strang gramada cate 6-7 sparg seminte si vorbesc de zici ca sunt pe stadion....nu-i deranjeaza nimeni....care Ordonanta Militara???????.
@oana:
(6 Aprilie 2020, 08:53)
Problema consta in judecata celor ce dau amenzi.Adica in"bombardier"e lasat sa stea de vorba,cafea si tigari cu restul planoarelor(7-8 la numar) iar cei ce au reale nevoi de acoperit nu sunt intelesi.Da o tura prin cart 500 sau zona UGIRA.Adica nu sti sa faci diferenta intre unul care ttaieste doar in oras,participand la viata orasului si"premiantii ioropei,cu frezoane si diabeturi"?? Stim doar sa dam amenzi?Recomandari cu vorba buna,nu gasim?Repet:facand diferente de motivul iesirii din locuinta.Exista si mustrarea,avertismentul scris ca forme de sanctionare....
Ana :
(6 Aprilie 2020, 08:15)
Foarte bine ca si-au luat amendă!Toti trebuie sa fim responsabili!Familia mea sta in casa de 3 săptămâni,respectam ordonanța intocmai.Daca vrei sa fii corect nu trebuie sa mergi la Conte sa cumperi Declaratia aia,o poti scrie frumușel acasa...daca vrei sa fii om!!!Daca nu... Amendă! Jandarmii fac o treaba foarte bună!Textul dumneavoastră imi pare putin ironic....mai mult! Asta -i problema acum in Romania.... arătatul cu degetul!De pe margine toti ne dam deștepți.
@Oana si V Tepes:
(6 Aprilie 2020, 07:49)
Voi ati citit articolul integral, sau doar printre randuri? Este clar ca trebuie sa respecte aceste masuri TOATA LUMEA, dar... amenzile se dau doar preferential, celor mai amarati, pe principiul "Baba care vinde patrunjel" marea evazionista a tarii! Reporterul relateaza faptul ca persoanele mai importante - cu marci de masini pretioase sunt salutate cu respect si NEVERIFICATE! De asemeni, familia de tigani aflata la bancomat care striga in gura mare este ignorata de organele de ordine. Poate aveau declaratie (scrisa in tiganeste) sau poate NU, insa jandarmii i-au lasat in pace, dar au amendat doua pustoaice. Faptul ca aplici legea preferential nu este OK. Probabilitatea ca tiganii sa fie virusati - pe motiv ca majoritatea au venit de la furat din occident - este mai mare decat la fetele tinere. Noi romanii, nu vom scapa niciodata de "sindromul barierei". Bariera este obiectul in care se opresc "prostii" (a se citi oamenii corecti care respecta legea) si tot bariera este locul peste care sar desteptii, smecherii, sau aia care au influenta asupra organelor vigilente care "opereaza bariera".
Lasand filozofia la o parte, treaba poate fi clarificata daca se vrea. Exista un comandament de urgenta format din "capu la fiecare" institutie de forta. Mai exista si camere de supraveghere ale politiei comunitare (mai ales inspre bancomate). Verificati-va organele daca aplica legea egal sau preferential si sanctionati-i, dupa caz!
Online :
(5 Aprilie 2020, 23:41)
Declarația se poate întocmi aici:
https://formular.sts.ro/
Vlad Tepes:
(5 Aprilie 2020, 22:12)
E atat de simplu: document de id si declaratie care dovedeste ca nu te plimbi aiurea. Am vazut atatia tembeli la promenada, incat vreau sa fie aplicata legea drastic. Toate putorile desconsidera sanatatea publica...
Qqqq:
(5 Aprilie 2020, 19:52)
Incompetența maxima a autorităților.. țiganilor nu au curaj sa le zică si sa le faca nimic ca ii trimit după țigări. Au curaj sa se lege doar de amărâta. Rusine. Apropo abuzurile poliției si ale jandarmeriei unde mai pot fi reclamate? Pe ei cine ii mai verifica? Bătaie de joc totala
Oana:
(5 Aprilie 2020, 16:48)
Fetele aveau declarație la ele? Ca dacă nu, nu prea vad unde e problema ca și-au luat amenda...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 01 Iun 2020
192 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(145 vizualizări - 0 comentarii)


8

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(108 vizualizări - 0 comentarii)


9

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(135 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(157 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(158 vizualizări - 1 comentariu)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1273 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1126 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1333 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1144 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(608 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(456 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(426 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Ultimele comentarii
Las Boras în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu geanta cel semetz în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu platitor de taxe în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...