Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2»

Ipoteză alarmantă: USR Ialomița susține că am putea deveni «Suceava 2»

USR Ialomița a facut public un comunicat de presă în care a trage atenția opiniei publice cu privire la modul defectuos în care este gestionată criza provocată de COVID-19. Comunicatul susține că Ialomița nu este nici la acest moment pregătită pentru situațiile inevitabile care vor urma și că autoritățile refuză să înțeleagă gravitatea crizei prin care trece populația județului. USR atrage atenția că, în actualul context administrativ și fără măsuri de prevenție concrete, riscăm să devenim un al doilea caz Suceava, respectiv «un focar scăpat de sub control». Pentru a preîntâmpina această situație, USR Ialomița propune cîteva masuri concrete și un plan medical de urgență, care ar trebui adoptat «înainte de a fi prea târziu». Iată textul comunicatului:
«Partidul Uniunea Salvați România Fililala Ialomița atrage atenția instituțiilor județene și, mai ales celor centrale, privind riscul în care se află județul IALOMIȚA în contextul actual, al pandemiei COVID-19, după ce în urmă cu mai bine de 30 de zile am transmis solicitări primăriilor din județ și Consiliului Județean Ialomița, în vederea dispunerii măsurilor de prevenție. Aceștia le-au ignorat cu desăvârșire sau au răspuns superficial și amatoricesc, cazul CJ IALOMIȚA.
Riscăm ca județul să devină un caz de tipul Suceava 2,  „focar scăpat de sub control“, din cauza lipsei de reacție rapidă, cât și pentru că la nivel județean nu există niciun aparat funcțional de testare COVID-19. Din informațiile de care dispunem la acest moment, nu există niciun medic epidemiolog în județ, iar managerul spitalului Slobozia și Președintele Consiliului Județean Ialomița au altă agendă de lucru în timpul stării de urgență generată de COVID-19, deși au fost solicitați să desfășoare demersurile legale spre autorizarea și funcționarea laboratorului de testare.
În acest moment nu au fost depășite 100 de cazuri la nivelul  județului,  însă doar din cauza lipsei de testare masive ce se impune cetățenilor aflați în izolare și în special cadrelor medicale ce au intrat neprotejați corespunzător în contact cu pacienții confirmați pozitiv COVID-19, parte din pacienți ce au decedat ulterior. Testare pe care autoritățile locale o sabotează cu desăvârșire sau este o chestiune strâns legată de  incompetență.
Cadrele medicale se tem să vorbească public de situația din spitalele județului, întrucât sistemul de management actual este cel de instaurare a fricii și batjocurii acestora, nu de sprijin și solicitare a ajutorului extern dinspre societatea civilă, dispusă mai mult ca oricând să ajute sistemul sanitar în aceste momente de grea încercare pentru toți cetățenii României.
Menționăm că principalele spitale ale județului, respectiv cel Județean de Urgență Slobozia, Spitalul Covid Fetești și Urziceni, sunt administrate de manageri fară studii în domeniul medical, ce sunt depășiti de înțelegerea desfășurării actului medical și tot ceea ce implică acesta, fiind NUMIȚI EXCLUSIV pe criterii politice, iar acum mai mult ca oricând suferă întreaga populație.
Prezența unui flux ridicat de locuitori în județ, ce au revenit în țară din zone roșii COVID-19, mulți dintre aceștia nerespectând măsurile de izolare și fiind extrem de activi social (vizualizați documentarul Recorder.ro), o parte dintre ei pierzându-și viața în zilele următoare înregistrărilor, și lipsa de reacție promptă  a autorităților, a condus la această stare fără precedent.
Alături de orașul ȚĂNDĂREI există încă două orașe cu risc ridicat de focar COVID-19, Căzănești unde primarul a solicitat public ajutor local și național, pentru un număr de aproximativ 200 de persoane aflate în izolare și cel de-al doilea, orașul URZICENI, ce este învecinat cu Bărbulești, o altă comunitate cu risc ridicat, provenit de la numărul ridicat de persoane venite din zone roșii, ale statelor membre UE.
Testarea locală înseamnă acțiune rapidă în prevenție, limitarea extinderii virusului și protejarea altor orașe și UAT-uri în evitarea carantinării acestora. Cunoaștem cu toții lipsurile sistemului medical și semnalale de alarmă trase de cadrele medicale ce se arată îngrijorate de lipsa echipamentelor și se tem pentru sănătatea lor, a pacienților și a familiilei lor.
În mediul on-line, există platforme printre care și https://necesarspital.sharetribe.com/ unde facem apel la spitale ca să se înscrie în mod gratuit și unde  pot solicita necesarul de materiale. Tot aici, sunt înscrise și firme, care în această perioadă, produc și donează echipamente destinate cadrelor medicale. Deși necesarul de materiale din cadrul spitalelor ar trebui să fie făcut public, nici până în acest moment nu se știe ce echipamente au fost direcționate către acestea și ce echipamente lipsesc. Menționăm că prin intermediul unui membru din ȚĂNDĂREI, s-a reușit înscrierea acestui spital pe platformă.
Este de datoria autorităților să prezinte în mod transparent:
-Materialele ce s-au transmis către spitalele din județ și necesarul acestora;               
-Dotările Spitalului Municipal Fetești ce a fost desemnat pentru tratarea pacienților cu COVID-19 (unde pacienții au fost implicați într-un „experiment“ cu o izoletă improvizată).
Solicităm Ministerului Sănătății, Grupului de Comunicare Strategică, constituit  la nivelul MAI și MAPN în cazul ȚĂNDĂREI, aplicarea unor măsuri urgente și necesare pentru limitarea
răspândirii virusului COVID-19, demararea acțiunii concrete pentru instalarea  unui laborator COVID-19 în județul Ialomița ținânt cont de faptul că aici s-a reușit contra-performanța de a se carantina un oraș cu o populație de numai 13.000 de locuitori, atât cât erau la ultimul recensământ».

7 Aprilie 2020, 11:20 (2242 vizualizări - 12 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Independent:
(24 Aprilie 2020, 11:26)
E bine ca cei de la ,,Independent'' s au mai desteptat..si tin cont si de ce spun oamenii..nu mai lauda lideri de partid fara sa i cunoasca cu adevarat..in fond cu totii vrem sa scapam cu adevarat de PSD si sa aducem la conducerea judetului si orasului oameni care merita..si asa cum au scris unii pe aici presedintele USR Ialomita nu e ceea ce pare..e mai rau decat raul ce l avem acum..asa ca aveti grija pe cine laudati sa nu ne ardem iar..
@S.E.:
(23 Aprilie 2020, 23:14)
Subscriu la ce a zis S.E. Sper ca la viitoarele alegeri sa nu cumva sa puneti pe președintele USR Ialomița in vreo functie. El e in permanenta îmbuibat cu alcool si l-am vazut cum se manifestă.
S.E.:
(23 Aprilie 2020, 15:04)
Voi ganditi asa cum lucreaza Barna pe laptop?Am vazut ce va poate capul si voua.
Stati ascunsi ca soarecii, in loc sa luati atitudine..Iesiti din ascunzatori, doar la alegeri..USR-istii luati exemplu de la PLUS...acolo sunt altfel de oameni, alti conducatori..oameni seriosi, demni de toata lauda, cu valori morale ridicate, care n-ar trebui sa-si piarda vremea cu cei de la USR..e valabil si pentru judetul nostru..nu se compara presedintele PLUS  Ialomita, un om adevarat, serios,  cu cel de la USR Ialomita, la care nu gasesti nimic normal si serios..
obiectiv:
(12 Aprilie 2020, 14:11)
Buna ziua ! Stimati ziaristi si redactori , astazi in zi de sarbatoare , va doresc dumneavoastra si familiilor ,daca aveti sarbatoriti. Multa sanatate si sa aveti grija de dumneavoastra.La multi ani!
Carmen:
(9 Aprilie 2020, 14:38)
Vorbe multe si fara profunzime in acest articol...Veniti cu ceva concret, propuneti voi ceva sa ajute in aceasta lupta contra virusului, nu faceti anchete, ca nu sunteti ziaristi, sunteti politicieni tineri in care ne punem speranta ca vom avea o viata mai buna, total diferita de ultimii 30 ani..
Sunteti o dezamagire ca partid, cu membrii care stiu doar sa critice(ceea ce este foarte usor de facut),  si nu aveti initiative de oameni cu o gandire moderna, care in primul rand ar trebui sa repare ce e stricat si sa vina apoi cu mecanisme noi, cu idei  indreptate spre nevoile si bunastarea  cetatenilor.
Nu va ascundeti neputinta prin adoptarea de la societatile dezvoltate doctrine politice gata elaborate.
Abordati aceeasi atitudine din era,,fronturilor salvarii nationale'' si a ,,conventiei' care ne spuneau ca ei sunt ,,Salvarea'', iar voi ne spuneti ca sunteti ,,Schimbarea'
Fiti voi insiva, oameni cinstiti, corecti, cu frica de Dumnezeu si cu grija fata de oameni.Eu inca mai cred in voi, cei tineri, cei curati si curajosi.Succes!
Vezi, că poți...!:
(8 Aprilie 2020, 10:03)
Făcând un joc de cuvinte prin faptul că ești împotriva observației că ai fi prea tânăr, comentariul tău are conținut de data aceasta, este mai clar și are un ton civilizat. Eu doresc să „învăț” câte ceva din comentariile apărute și sunt foarte bucuros atunci când citesc texte la care să rezonez chiar dacă în general există diferențe vizibile între părerile celor care scriu pe aici. Nu sunt „Cavalerul Luminii” și nu folosesc caracterul „bold” pentru a-mi da importanță! Nu te-am atacat în comentariul meu, ci am spus că în perioada aceasta acțiunile politice nu-și au rostul deoarece ne aflăm într-o situație când politicienii trebuie să tacă. Ei să vorbească când vom reveni la normalitate, dacă se va întâmpla acest lucru în viitorul apropiat. Cum bine spui, noi depindem de ce se va întâmpla în țările importante din lume, nu suntem „ombelico del mondo” fiindcă n-am fost și nu vom fi niciodată! Nu sunt angrenat „în politica asta galbenă” dar metafora este simpatică fără agresivitate. Eu nu agreez opiniile politice (așa cum le-a numit Președintele țării) de „ciuma roșie”, „m.ie P.S.D.”, „guvern toxic”, etc. deoarece chiar dacă politicienii pot spune aproape orice fără să fie trași la răspundere, cu astfel de „opinii” nu poți rezolva nimic în țara aceasta, mai ales când avem o situație cum este aceasta în care ne aflăm. Nu mă deranjează dacă ești un simpatizant al U.S.R.-ului, dar ca atitudine acest partid prin membrii săi, a dat impresia că mai mult distrug decât să salveze.
Pe naiba :
(8 Aprilie 2020, 08:54)
Daaaaa,Ma gandesc sa nu ajunga alte localitati Tandarei 2,Barbulesti 2 sau Cazanesti 2.Suceava are acele procente de imbolnaviri datorita smecherismului aplicat chiar de cadrele medicale.Spitalul a fost focarul.Ghinion pentru cei ce se aflau in preajma.In judetul nostru avem olimpici si premiantii de etnie ce sunt nebunatici si au bazdaci,plimbandu-se prin localitati.Nu cumva e diferenta?Ialomita daca inlatura cazurile din Tandarei de Covid,nu prea ar avea motive de ingrijorare.Si desigur,cu izolarea corecta a celor reveniti in tara.Deci cateva localitati din judet,gestionate foarte prost au pus regiunea pe harta de risc a Covidului.Competenta primarita din Tandarei,prin plimbarile ei.Tara arde,ea e la agape.
@Prea tânăr...:
(8 Aprilie 2020, 07:53)
Prea angrenat in politica asta galbena de sunteti asa deranjat(a)? Ideea este simpla, oare avem de toate, suntem pregatiti in lupta asta cu virusul, luam masuri eficiente? Sau doar ne prefacem ca avem controlul absolut? (ar fi cam aiurea sa fim noi, ca de obicei ombelico del mondo, in conditiile in care alte tari mai capabile se descurga mai greu decat noi). Sunt ingrijorari ale multor cetateni, implicit si a politicienilor astora de maximum 10% (chiar daca profita electoral, desi alegerile vor avea loc la Sf. Asteapta dupa cum evolueaza lucrurile). Dar, dvs. Cavalerul Luminii, fiind cu mult peste nivelul intelectual al unei persoane saracuta cu duhul ca mine, deturnati subiectul principal si o dati in atacuri (vi se distinge importanta si dupa caracterul "bold" folosit). Legatura cu poanta de trista amintire, pe care nu o intelegeti, sau doar va prefaceti, ar fi ca in aceasta criza, desi avem medici putini, o parte isi dau demisia (dreptul lor), iar o parte (mica, ce-i drept) o exportam pentru a oferi ajutor altui stat; de unde rezulta clar ca nu numai ca avem de toate, dar ne si prisoseste. Problema este ca realitatea pare a fi destul de trista, insa o ascundem. Metehne de politicieni vechi; cea mai buna aparare este atacul - pe care il folositi cu "succesuri".
X:
(7 Aprilie 2020, 23:48)
Domnii de la USR ar fi mai bine sa se uite in ograda proprie.
Stiu foarte bine ca, dupa europarlamentare, s-au imbatat toti cu apa rece si se visau directori si sefi peste tot.
Ca sa fii un bun manager nu trebuie sa ai studii neaparat in domeniu respectiv ci sa stii sa lucrezi cu oamenii.
Inclusiv Raed Arafat si ministrul sanatatii au declarat ca nu este o prioritate testarea persoanelor aflate deja in izolare decat daca incep sa devina simptomatici.
Sunt in izolare, nu au pe cine sa infecteze.
Pentru utilizarea unui aparat de testare mai trebuie si personal calificat. Nu prea gasesti multi medici dornici sa vina sa lucreze in asa oras mic.
Cum se face ca nu spuneti nimic de DSP si prefectura? Ca ei sunt cei care coordoneaza tot.
Hai sa fim seriosi... lasati campania electroala de 2 lei.
Prea tânăr...::
(7 Aprilie 2020, 15:43)
Ești mult prea tânăr să știi și să scrii ceva interesant! Faci eforturi vizibile să spui ceva, dar în fapt te împotmolești în generalități și cum bine a spus cineva înaintea ta, vrei să te bagi singur în seamă. Nici măcar nu ai haz, amintindu-ți de un banc care nu are nicio legătură cu articolul (mă rog, comunicatul de presă) publicat în ziarul Independent ca o „ipoteză alarmantă” a Filialei județene aparținând U.S.R.-ului, că este posibil să devenim un fel de „Suceava2”. Prieten tânăr și îngrijorat, ne aflăm într-o situație specială - Starea de Urgență - când țara este condusă prin Ordine Militare semnate și contrasemnate de Președintele țării, respectiv de Premierul Ludovic Orban. Autoritățile teritoriale (deci și județul Ialomița) sunt obligate să respecte și să execute toate atribuțiile ce le revin din acele Ordine. Ceea ce face U.S.R.-ul în cazul de față este doar: „să se bage și ei în seamă...” Dacă aveți curaj, puneți tricouri albe pe voi și pe spate scrieți ceva cu FĂRĂ... Nu uitați să aveți cu voi „Declarațiile pe propia răspundere” bifate și semnate - U.S.R.
alt cetatean, da` mai tanar:
(7 Aprilie 2020, 13:38)
............eeeeeeeeeeeeee, or stii bre ceva, "e tineri, destepti, cu carte". Poate n-au scoala aia veche de partid in sange care-i invata sa ascunda mizeria sub pres. Nu-ti spune nimic Cernobil, #Colectiv, Covid? Asemanarea este ca autoritatile astea competente de partid aveau si atunci ca si acum totul sub control. "Avem de toate" nu ne trebuie ajutor extern, e totul sub control. Pai nu? Doar ajutam noi pe altii cu medici, cum sa nu? Ascundem adevarul, d`aia nici nu mai raportam, cenzuram tot. Eu cred ca de aia nici nu se fac testari asa multe, ca sa nu ne creasca numarul de virusati prin statistici si sa ne panicam tare; pai ce vreti sa murim de frica?
Asta cu materialele si echipamentele de protectie disponibile in spitale si farmacii imi aduce aminte de bancul ala ceausist...cu scroafa care a fatat 5 purcei, dintre care 5 mergeau la export si 4 ramaneau in tara pentru populatie.
cetatean:
(7 Aprilie 2020, 12:38)
............eeeeeeeeeeeeee ce sa-ti spun ?! stie USR-ul? sa se bage si ei in seama.....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 01 Iun 2020
174 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(145 vizualizări - 0 comentarii)


8

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(108 vizualizări - 0 comentarii)


9

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(135 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(157 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(158 vizualizări - 1 comentariu)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1273 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1126 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1333 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1144 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(608 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(456 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(426 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Ultimele comentarii
Las Boras în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu geanta cel semetz în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu platitor de taxe în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...