Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar

Primăria Slobozia, amendată pentru dezinfectarea blocurilor cu o substanță de uz veterinar

UPDATE Comunicat de presă al Primăriei Slobozia

Marea operațiune de dezinfecție a blocurilor din Slobozia aduce și primele sancțiuni. Direcția de Sănătate Publică Ialomița a amendat Direcția de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Slobozia deoarece a folosit o soluție de uz veterinar. Cu această substanță fermierii dezinfectează grajdurile de animale. Este vorba despre substanța Aldezin, pe care au folosit-o și autoritățile locale din Craiova și din cauza căreia procurorii locali ai acestui oraș au deschis un dosar penal.

Dezinfecție stopată Obligați prin textul Ordonanțelor Militare să dezinfecteze scările de bloc, reprezentanții administrației locale din Slobozia au promovat intens acest demers în spațiul public. Dacă alte primării din țară au apelat la serviciile unor firme specializate, Primăria Slobozia a ales să facă dezinfecția cu angajații Direcției de Administrare a Domeniului Public. Un control al Direcției de Sănătate Publică Ialomița a scos la iveală faptul că substanța folosită la Slobozia, deși figurează pe lista substanțelor biocide, are efect bactericid. De asemenea, acest produs are uz veterinar, fiind folosit pentru dezinfecția grajdurilor de animale. Verificarea inspectorilor DSP s-a făcut în baza unui control tematic dispus la nivelul întregii țări de către Institutul Național de Sănătate Publică al Ministerului Sănătății. În urma controlului, Direcția de Administrare a Domeniului Public a fost amendată de inspectorii DSP Ialomița cu suma de 500 de lei. Mai mult, la momentul de față operațiunea de dezinfecție a blocurilor din Slobozia a fost sistată până când se va achiziționa o substanță corespunzătoare.

Dosare penale la Craiova Nu doar la Slobozia scările de bloc s-au dezinfectate cu această substanță comercializată sub denumirea de Aldezin, ci și la Craiova. În reședința județului Dolj însă operațiunea de dezinfecție a adus un dosar penal. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis o anchetă in rem, sub acuzația de «abuz în serviciu». Anchetatorii au precizat într-un comunicat de presă că verifică modul în care doi funcționari ai Direcției de Sănătate Publică Dolj au eliberat autorizația de utilizare a biocidului Aldezin societății Salubritate Craiova SA, firma care a realizat dezinfecția în municipiul Craiova.

UPDATE Comunicat de presă al Primăriei Slobozia
Ca urmare a unui control al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, Primăria Municipiului Slobozia se află, momentan, în imposibilitatea de a continua acțiunea de dezinfecție pe scările de bloc și pe străzile din oraș, pe motiv că produsul folosit nu este conform.
Soluția dezinfectantă pe care am folosit-o (Aldezin), fabricată la Institutul Pasteur și autorizată TP2 până în 2016, este autorizată TP3 (am atașat foto cu precizările producătorului) din motive comerciale.
În ultimele 3 săptămâni de intervenție, am notificat permanent DSP cu privire la produsul utilizat. Totodată, printr-o adresa înaintată doamnei prefect, am atras atenția asupra faptului că la ședințele de Comitet Local pentru Situații de Urgență Slobozia, reprezentantul DSP fie nu participă, fie nu este de specialitate, și am cerut recomandări în ceea ce privește dezinfecția. Adresa este fără răspuns până în momentul de față.
Recomandări privind dezinfectarea domeniului public au fost cerute și printr-o adresă înaintantă Guvernului României de către Asociația Municipiilor din România-structură din a cărei conducere face parte și primarul Adrian Mocioniu. Majoritatea primăriilor au folosit produse TP3, iar unele chiar TP4. În urma controlului efectuat de către DSP, am solicitat să ni se indice produsul pe care să îl folosim, însă nu am primit răspuns.
Primăria Slobozia fost printre primele autorități locale care au demarat această acțiune, eficientă în combaterea coronavirus și fără riscuri pentru cetățenii din Municipiul Slobozia. Cel mai bun argument în acest sens este că, după dezinfecțiile efectuate cu succes de către echipele DADP, nu au fost sesizări din partea cetățenilor. Din contră, acțiunile noastre au fost primite cu entuziasm și încredere din partea cetățenilor.
Menționăm faptul că dezinfecția domeniului public a fost efectuată cu costuri minime, datorită faptului că suntem printre puținele primării din țară care realizează dezinfecția în regim propriu, prin DADP, fiind autorizați ANRSC. Din discuțiile purtate cu reprezentanții producătorului de la Institutul Pasteur, am aflat că produsul Aldezin este în momentul de față în curs de autorizare TP2, iar produsele care conțin aceeași substanță activă sunt comercializate în toată Uniunea Europeană ca TP2. Mai exact, produsul care nu a fost conform din punctul de vedere al DSP până acum, va fi conform de săptămâna viitoare, dacă se va întruni comisia națională de biocide.
Produsele existente pe piața dezinfectanților și recomandate de către DSP au doar costuri enorme, fără acțiune virucidă (deci nu combat coronavirus). Inclusiv prin această adresă, îi întreb pe specialiștii DSP: cu ce produs dezinfectăm????
Ce rămâne pana acum? O dezinfecție făcută eficient și în siguranță pentru cetățeni din toate punctele de vedere.
Prioritară pentru administrația locală Slobozia este siguranța cetățenilor noștri pentru care am folosit un produs garantat de combatere a Coronavirus. Pe primul loc, sănătatea slobozenilor și măsuri eficiente de combatere a coronavirusului!

9 Aprilie 2020, 11:15 (2839 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia începe dezinfectarea scărilor de bloc

Comentariile cititorilor:


@Valentin:
(13 Aprilie 2020, 08:15)
Este un scenariu plauzibil cel expus de tine. Maidanezii nu sunt eutanasiati cu substantele inscrise in facturi, ci asa crestineste, cu bata (parul) in cap. In rest, liber la profit! Intrebarea este: pe noi cum vrea sa ne eutanasieze, chimic, cu Aldezin? cu apa de la "puturile lui ionascu"? cred ca au aceeasi eficienta ambele substante otravitoare!
Valentin:
(12 Aprilie 2020, 02:33)
Voi vedeti doar suprafața. In fapt fenta e alta, iar primarul nu e chiar așa prost cum credeti. El nu a cumpărat nu întâmplător o substanță cu uz veterinar. El îi cunoaște pe cei care vând de când cumpăra substanțe pt tratat si eutanasiat maidanezi cand avea contracte cu primăriile din judet. La asa cantitate mare si parandaratul e mare. Iar a doua fenta e ca aldezinul ăla e doar in acte si a fost lungit cu apa. Ce credeti ca pe maidanezii ăia chiar îi trata sau eutanasia cu substanțele care apăreau in acte?
@george friptu:
(11 Aprilie 2020, 07:06)
Dar despre suprafete ai auzit  ?  Sau tot fente si astea..
Răduță Aurelian-Constantin:
(11 Aprilie 2020, 00:40)
Nenorocoți i-au amenzi, iar noi populația, ne intoxicăm cu substațele lor chimice și toxice pentru organismele noastre. Domnule primar! Pentru acțiunea dumneavoastră, noi poporul, vă rugăm să vă dați demisia în liniște.
Răduță Aurelian-Constantin:
(10 Aprilie 2020, 19:41)
Cariera domnului nostru primar se termină în acest mandat, fără discuții.
Gică:
(10 Aprilie 2020, 16:37)
Băi fratilor dar daca aveam primar ginecolog? Cu ce naiba dadea pe scarile de bloc? Dar patolog?Ăsta ne formoliza, nebunaticul!Aldezin a auzit si el,cu d'ăla a stropit,diliul!
gigi friptu:
(10 Aprilie 2020, 09:48)
Mie im place la nebunie fenta asta cu spalatul strazilor, de parca virusul umbla bagabont pe strazi.
Primar flaușat :
(10 Aprilie 2020, 07:50)
Dupa modelul Craiova a demarat psdul parcare subterana doar ca oltenilor le-a reusit.Acum cu Aldezinul.E clar ca pe ai nostri nu ii duce capul.Cum naiba ne-am captusit cu asa incapabili?Veterinarul si-a amintit de cursul de fito si crede ca suntem încorno-copitatele pe care le trata el.Esti nepregatit primarule si langa tine ai doar "da-da iști".Orice aberezi nu vei fi contrazis de nici unul ca ăia au coloanele vertebrale strâmbe de aplecăciuni!Dar de ce să sufere locuitorii orașului pentri tembelismul vostru? #vătaxam #tuvăngură!
@Oliviu:
(10 Aprilie 2020, 07:28)
 "Dnul primar" nici nu-ti va spune, dar mai ales, nici nu va face dezin frectie sau asfaltare. Dar iti spun eu ce va face: Inainte de alegeri, va veni iar cu partidul lui in cartier, cozile de topor vor aduna multimea sub pretextul ca a venit primarul ca sa intrebe cu ce probleme ne confruntam, ca el nu stie, dar vrea sa le rezolve. Alta intrebare? Mare om, mare caracter!
Oliviu:
(9 Aprilie 2020, 21:27)
Să ne spună dl primar cum dezinfectează străzile din Slobozia Nouă, când multe dintre ele nu sunt nici măcar asfaltate. Se face vinovat de imbolnăvirea multor oameni. 
dottore:
(9 Aprilie 2020, 16:24)
@Tandarean...stai linistit ca la Slobozia presurile au fost puse uscate si asa au ramas :D
Tandarean:
(9 Aprilie 2020, 13:59)
Dezinfectarea scarilor de bloc din Tandarei, se fac..doar din prag! Asa se raporteaza ca fac zilnic dezinfectarea blocurilor...Si ne mai miram ca s.a ajuns la carantinarea orasului... Astia care dezinfectati, ce faceti cu restul de solutii...duci acasa la ma.ta si.o dezinfectezi?
doctor:
(9 Aprilie 2020, 13:34)
Profesorul Streinu Cercel a spus simplu:cu clor...Cu clor sa spalati strazile, cu clor diluat in apa in proportie de 1:9, sa spalati in casa, ce e asa de greu de inteles...Iar daca nu aveti clor sa spalati strazile de dimineata pana seara in fiecare zi cu apa...este f simplu...dar de unde apa, de unde masini, de unde muncitori...costa, totul costa si primaria nu are bani pentru ca acorda salarii uriase la cei care stau degeaba..
veterinaru`:
(9 Aprilie 2020, 13:09)
Primul veterinar al orasului ne trateaza ca pe niste animale, logic, din moment ce ne administreaza tratamente de uz veterinar. Pai ce facusi bre, iti expira tomocsanu prin beci si te-ai gandit ca decat sa-l "bagi pe pierderi" mai bine sa faci profit cu el? Buna treaba, ii dai de munca si consiglierului tau pe probleme de morti. El le are cu ingropatul. Tu ne tratezi ba cu apa cu trihalometani, ba cu substante de uz veterinar, pai in ritmul asta ne cam raresti, pan` la toamna iti pierzi electoratul. Te iei la intrecere cu Covidul, care omoara mai multi? Tii neaparat sa pleci din fonctie cu bratari la membre, acuzat de genocid? MI-e mila de tine, baiat tanar sa ajungi intr-o celula cu mazare sau livache. Pai stii cum te fak aia? Mai ales acum ca te-ai dezis de pesedei si ai trecut la pro. Sa nu cumva sa fii in prim-plan la PROtv, la stirile de la ora 5!
știam deja:
(9 Aprilie 2020, 11:53)
toți din adminstrația Mocioniu sunt reduși mintal !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 01 Iun 2020
182 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(145 vizualizări - 0 comentarii)


8

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(108 vizualizări - 0 comentarii)


9

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(135 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(157 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(158 vizualizări - 1 comentariu)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1273 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1126 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1333 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1144 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(608 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(456 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(426 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Ultimele comentarii
Las Boras în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu geanta cel semetz în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu platitor de taxe în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu guvidu în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Musat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020 Costel în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ionescu în Administrația Mocioniu încalcă legea Vicol Vasile în Marian Moraru, povești de luptător Prostie si neputinta în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Nea NAE în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu cicuta în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița oli în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Controale amănunțite în școlile și liceele din Ialomița Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...