Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Asistentă medicală a Spitalului Orășenesc Țăndărei, transferată în stare gravă la Institutul de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București

Depistată pozitiv la testul pentru COVID-19

Asistentă medicală a Spitalului Orășenesc Țăndărei, transferată în stare gravă la Institutul de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București

Infecția COVID-19 face victime și în rândul cadrelor medicale ale Spitalului Orășenesc Țăndărei. O asistentă medicală confirmată pozitiv la testul pentru depistarea noului Coronavirus a fost transferată, în stare gravă, la Institutul de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București. Femeia se află în Secția Anestezie și Terapie Intensivă a unității medicale, fiind ventilată mecanic. Reamintim că 9 cadre medicale de la spitalul din Țăndărei au fost izolate la domiciliu, după ce o pacientă bolnavă de COVID-19 s-a prezentat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni la camera de gardă, acuzând probleme respiratorii.

Monitorizată la Fetești, transferată la București
Asistenta medicală și-ar fi desfășurat activitatea în cortul de triaj al Spitalului Orășenesc Țăndărei. Aceasta ar fi intrat în contact cu mai mulți cetățeni, confirmați ulterior ca fiind infectați cu noul Coronavirus. Deși a fost izolată la domiciliu, femeia a prezentat simptome specifice COVID-19. Inițial, ea s-a aflat sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești , însă starea de sănătate a femeii s-a agravat. Joi, 10 aprilie 2020, asistenta medicală a fost transferată de urgență la Institutul de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București. Ea a fost internată pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă, fiind ventilată cu ajutorul aparatelor. Acesta este primul caz de infecție COVID-19 înregistrat în cadrul Spitalului Orășenesc Țăndărei. Activitatea unității medicale a fost blocată, după ce 9 cadre medicale au fost izolate la domiciliu, cu aproximativ 3 săptămâni în urmă. Medicii și asistenții aflați în autoizolare au intrat în contact cu o pacientă depistată pozitiv la testul pentru COVID-19 și care, ulterior, a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. În prezent, pacienta se află intubată la Institutul de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București. Mai mult, conform datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 85 de cazuri de infecție COVID-19.

10 Aprilie 2020, 13:10 (13989 vizualizări - 48 comentarii)

Citiți și:
Un nou caz de infecție cu COVID-19 la Spitalul Orășenesc Țăndărei
Primul caz de infecție COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Asistenta medicală a Spitalului Țăndărei transferată în stare gravă la București a decedat!

Comentariile cititorilor:


Flory:
(19 Aprilie 2020, 16:09)
Offfffff! De ce trebuie sa ne certam si sa ne acuzam? Avem servicii,care, sigur stiau ce ne asteapta! Acum sa ne rugam sa ne pazeasca Domnul si sa respectam regulile!!!!!! Sau, poate, nu trebuia sa fim impreuna de Paste!!!!! Sa fiti sanatosi, sa putem munci, ca avem multe si mari imprumuturi de platit!!!!
Zenaida Ionel :
(16 Aprilie 2020, 19:16)
Tot.. pentru CETATEAN...Eroina ANONIMA despre care eu vorbesc, A LUPTAT pana în ultima clipa, sa nu fie intubata-ventilata mecanic, dar acum, ce mai contează????!!!! Am sperat BAAA Cetatene... pana in ultima clipa, ca-mi vor spune colegii ca nu mai are nevoie de masca speciala de O2 -CPAP!!!! Am trăit la câteva minute (mi-au dat mesaj..vorbeam zilnic cu ei), după ce au intubat-o drama lor,... care urlau în ei si nu numai...de durere ca a fost nevoie sa o intubeze...Apoi..nu știau care dintre ei sa sune la familie BAAAA!!!! sa le spuna...nenorocirea!!!!BAAAA !!!!EROINA MEA ANONIMA (fie pentru tine BAAA, Cetățene, doar in mintea mea..ceva imaginar..), A FOST UN OM DEMN,CINSTIT,ONORABIL, care a purtat demn, echipamentul dat conform LEGII!!! DA! S-A SUPUS REGULILOR ȘI LEGIIl!!! VOM RESPECTA LEGEA, INTOTDEAUNA, NOI CADRELE MEDICALE! LASA BAAA, Cetățean, ancheta epidemiologica sa vorbească!!! LAS-O SA SE ODIHNEASCA!!!EROINA MEA ANONIMA A FOST UN OM ADEVĂRAT!!! DUMNEZEU SA O IERTE!!! BAAAA CETĂȚENE..SA-TI FIE RUȘINE!!!! SĂRBĂTORI PASCALE BINECUVANUATE, TUTUROR!!!
Zenaida Ionel :
(16 Aprilie 2020, 16:15)
Continuare la postarea precedenta...BAAAA..,Cetățean de-a pururi las prim nedeclinarea numelui!!!,vorbesc despre ceea ce înseamnă, in general, ancheta epidemiologica, oriunde în lume! Totodata, vorbesc despre un pacient ANONIM (sigur diferit..este clar...SI INSIST... VORBESC DOAR DESPRE EVOLUTIA UNEI BOLI NOI), la care s-au respectat toate protocoalele noi, adoptate pentru COVID 19 și pentru ARDS-ul dat : tratament maximal ATI, amânarea intubarii, lăsare în masca CPAP, cu minima sedare si posibilitatea ca pacientul sa fie constient, sa respire singur (ajutat de masca CPAP) si sa se alimenteze singur, usor, ceea ce pacientul despre care EU vorbesc, a facut pana în ultima zi, BAAA! A Fost un luptator BAAA! Nu-i impieta tu memoria, cu neștiință ta, daca tot susții ca vorbești despre același OM, ceea ce eu nu cred!!! Absolut dramatic, în ultima zi, chiar fiind "mai bine" pe CPAP, saturația "batand" spre 90%- pe la pramz...INSIST PE CPAP! (doar pentru medici si medici ATI-daca citește vreun coleg, intelege...):PROBABIL, chiar pe ANTICOAGULARE, perfect dozata,fiind, plus tapotare etc., totul maximal, PROBABIL...a dezv.TEP (după o evoluție ascendenta -chiar minim, decompensandu-se BRUSC si necesitând INTURAREA DOAR in noaptea decesului, dupa 1 sapatamana de CPAP!!!), aceasta boala, fiind descrisă de cercetatori, ca procoagulanta! BAAAAA CETĂȚEAN, TU ȘTII CE ESTE ACEEA- DRAMA UNOR MEDICI, SA LE MOARA "PE MANA ", UN OM CA ACELA DESPRE CARE EU VORBESC, CÂND AU LUPTAT MAXIMAL, IMPREUNA ȘI CA REZULTAT, NU AU PUTUT SA FACĂ NIMIC PENTRU EL??? CE SI CUM SA LE SPUNA EI, MEDICII, LA FAMILIE BAAAA!!!, CA AU ȘI EI FAMILII SI COPII PE ACASĂ, BAAAAA!!!???? TOTUL, DATORITA UNUI VIRUS DESPRE AL CARUI MECANISM DE TRANSMITERE SI ALE CARUI EFECTE IN ORGANISM, NU STIM ÎNCĂ TOTUL?
Zenaida Ionel :
(16 Aprilie 2020, 15:07)
Totusi, revin! Din bătrâni e o vorba cu amestecul în tarate; mi-am asumat! Dar, pe aici, sunt mult mai multi OAMENI DECAT...BAAAA, Cetățean care te-ai fi născut cu cordonul ombilical înfășurat în jurul gatului, dacă nu era un cadru medical langa stimabila ta mama, ce e- (cum iti place NUMAI TIE, sa numesti)- CUCOANA LA RADIOSANTUL DIN TANDAREI! Ești și neștiutor de citire! NU am scris ca asistenta erou a fost internată la spitalul la care lucra! Mai silabiseste-mi, postarile! E constructiv pentru exercitiile tale, absolut necesare, de romana! Am descris activitatea unui spital, care are si a avut, toate resursele CONFORM LEGII, despre care, tu nu vorbești, nu cunoști. Aici s-au făcut ture de lucru: (2-3 săptămâni triaj- 8 ore sau ture triaj pentru toate asistentele; secție COVID 2-3 săptămâni pentru asistentele medicale generaliste de pe secții, pauza, ture, rotatii ale cadrelor-inclusiv ale medicilor,etc. Aici, personalul care s-a incadrat pentru testare, conform LEGII, a fost testat! Da! Mai sunt si alti infectati, declarați oficial, ce au avut echipament maximal, CONFORM LEGII!!! AICI SE RESPECTA LEGEA, BAAAA! Se vede ca nici măcar nu faci fata la cititul unui text, DAR CÂND TI SE DĂ CU LEGEA SI RESPECTAREA EI, PRIN FATA, E GREU; RAMAI DOAR PASIBIL DE RASPUNDERE! Eu scriu despre o boala, al carui mecanism de transmitere nu a fost, inca, elucidat total! Daca se infectează și cadrele medicale când sunt la triaj, cu echipament de triaj, CONFORM LEGII (triaj- unde NU SE PUNE MANA pe pacient, BAAAA!!!), (vezi ce am scris anterior,despre echipamentul de triaj,in toate statele lumii!), ne întrebam despre virulenta, despre posibilitatea, (ca oriunde în lume), a unei anchete epidemiologice care sa releve contactele în ultimele 2 săptămâni fără masca, cu altii ce au devenit infectati, aproximativ în aceeasi perioada, proceduri medicale pe care le-a suferit cel infectat, în ultimele săptămâni, pana la infectare, in alte unitati sanitare decat in acelea in care lucreaza,etc
Cetățean:
(15 Aprilie 2020, 23:56)
BĂ....ZENAIDA IONEL!!!!Va raspund ca atare !In continuare,sustii afirmatii mincinoase !Esti lipsita de scrupule si orice urma de bun simt !Iti spui medic,dar de fapt esti casap !Nesimtito,cum afirmi ca dupa testare dna Nicoleta a trecut prin spitalul Tandarei si a fost pe tratament pana la confirmare?Dna Nicoleta a fost testata si lasata de izbeliste in propria ei casa ,alaturi de sot si cele doua gemene !Dna Nicoleta a fost in triaj inclusiv in ultima ei zi de tura,adica luni,cand ea prezenta simtome clare de vineri!!!!Nesimtito,cum afirmi ca a avut echipament !Pt dna Nicoleta echipament a insemnat o masca,manusi si-un halat !Cum afirmai,lipsita de orice urma de empatie ca pacienta era in stare favorabila si se alimenta singura,cand ea fusese permanent sedata si se afla intr-o stare grava de cand parasise spitalul Fetesti ?BĂ....Zenaida,tu ai constiinta?Divinitatea sa te rasplateasca pe masura suferintei celor doua micute ramase fara mamica lor draga !Eroina noastra a platit de fapt sezutul cald in scaune ale....unora !Ale unora infecti,nicidecum infectati !
Zenaida Ionel :
(15 Aprilie 2020, 18:01)
INCA CEVA: ROMANI, RESPECTAȚI LEGILE TARII ȘI ORDONANȚELE MILITARE DIN STAREA DE URGENTA!!! STATI IN CASA SI RUGAȚI-VA PRINTRE ALTELE, PENTRU SUTELE ȘI SUTELE DE CADRE MEDICALE DIN TOATA LUMEA, RĂPUSE DE COVID 19 ȘI PENTRU CEILALTI ZECI SI ZECI DE MII DE OAMENI RĂPUȘI, PE TOT MAPAMONDUL! RUGATI-VA PENTRU ÎNSĂNĂTOȘIREA CELOR SUFERINZI SI PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIILE D-VOASTRĂ, CACI CAILE DE TRANSMITERE SUNT INTR-UN CONTINUU PROCES DE ELUCIDARE (EXISTA ȘI PACIENȚI INFECTAȚI CARE NU AU AVUT CONTACT CU NICIUN BOLNAV ȘI DECLARA CA AU RESPECTAT TOATE REGULILE!!!).PENTRU PRESA LOCALA, RECOMAND CORDIAL, ÎN VEDEREA PERFECTIONARII PROFESIONALE, SA MEARGĂ LA FETEȘTI ȘI SA ÎI IA UN INTERVIU DOCTORULUI VASILESCU, EROUL PNEUMOLOG AL REGIUNII: POATE SI ALTOR COLEGI EROI (DR. NEAGU),CARE NU AU PĂRĂSIT SPITALUL DE 1 LUNA DE ZILE ȘI AU EXTERNAT VINDECAȚI, ZECI DE PACIENȚI CE AU FOST INFECTAȚI COVID 19, PANA ACUM!(MAJORITATEA CU PREZENTARI TARDIVE LA SPITAL,DE LA DEBUTUL SIMPTOMELOR). FIIND ULTIMA OARA CAND MAI INTRU PE ACEĂSTA PAGINA PE CARE O TOT MURDĂRIȚI, MULTI DINTRE CEI ANONIMI, VA DORESC MULTA SĂNĂTATE, CA SA PUTEȚI SCRIE TOT CEEA CE VA DA GHES MINTEA ȘI INIMA, DAR ȘI PUTEREA SA INTELEGEȚI CE INSEAMNA: ONOARE ȘI PATRIE - LUCRURI PE CARE ROMANII ADEVARATI, LE AU ÎN SÂNGELE LOR! SA AVEȚI BUCURIA CA FACEȚI SI VOI ANONIMII, CEVA CU ADEVARAT PENTRU OAMENI, PENTRU ACEASTA TARA, CUM FAC SPRE EXEMPLU, DINTOTDEAUNA ZI-NOAPTE, MEDICII ȘI CADRELE MEDICALE, FĂRĂ DE CARE MAMELE VOASTRE CARE SUNT CUCOANE (PENTRU CEI CE AU FOLOSIT APELATIUL)- (NOI SUNTEM DOCTORI, BA!!!),V-AR FI NĂSCUT CU CORDONUL OMBILICAL ÎNFĂȘURAT ÎN JURUL GATULUI! SĂRBĂTORI PASCALE BINECUVÂNTATE!
Zenaida Ionel :
(15 Aprilie 2020, 14:23)
Vorbim despre spitale diferite,imaginar saracite de anonimi si despre pacienti diferiti. Vorbesc despre un OM infectat cu COVID19- despre care chiar cele mai mari somitati mondiale in domeniul virusologiei,nu stiu prea multe,inclusiv in privinta cailor de transmitere per total. Vorbesc despre un spital, in care exista si au existat TOATE resursele necesare conform gradului unitatii si acestea sunt chiar bine cunoscute de catre toate structurile abilitate! Vorbesc despre protocoale si respectarea implementării lor ad literam, inclusiv a echipamentelor pe spatii de lucru si incă în plus, cu imbunatatiri, peste protocolul NATIONAL, respectiv combinezoane- de cand au fost aduse (a avut in ultima saptamana de lucru si colega decedata),la triaj (unde nu se pune mana pe pacient!) ceea ce,nu exista la majoritatea spitalelor din lume! ECHIPAMENTELE CU CARE LUCREAZĂ COLEGII DIN TOATA LUMEA LA TRIAJ, CONFORM LEGII,SUNT:HALAT, MASCA SIMPLA, CALOTA, MANUSI,BOTOSI. Vorbesc despre un spital in care dezbracarea combinezonului este monitorizata de catre un coleg, manevra explicata de la inceput personalului, de catre un coleg CHIRURG, pentru care aceasta procedura este, de 20 ani de zile,in sange! Vorbesc despre o colega asistenta erou, al carui ANONIMAT l-am pastrat conform legii, putand sa dau cu abilitari maximale, date generale despre evolutia unei noi boli in acest context, pe care, internata la Babes nu la Bals si a carei stare generala a fost stationara, nefiind niciodata ventilata mecanic decat in noaptea decesului, cand s-a deteriorat brusc,necesitând! VM, paradoxal!,pe fondul unei evolutii in neya ameliorare pe parcursul zilei precedente!!! Acesta este NOUL COVID,despre care chiar nu stim nici noi, medicii cu adevarat mai nimic si pt care fratii medici, trebuie sa fie mai uniti decat oricand! Atentie,incă odata, la afirmatiiile false, mai ales,cand pronuntati numele cuiva (inclusiv din linia intai,care poate fi chiar si el infectat)! Nu va protejează nimeni!
@Maria:
(15 Aprilie 2020, 08:01)
Da, Maria, ai facut o radiografie completa a sistemului. Comunicatul medicului Z.I. este demn de discursul de doi bani al unui politician scolit la Stefan Gheorghiu pe vremea lui ceausescu, dar cu practica in "democratia" lui Iliescu. Cat de nemernic sa fii ca sa spui ca situatia asistentei nu este grava si sa ameninti pe toata lumea (inclusiv presa) incercand sa intimidezi? Du-te cucoana la copiii ramasi fara mama si citeste-le comentariul tau din ziar. Daca aici iti permiti o astfel de impertinenta greu de calificat, dar cu subalternii, cum te porti? Are cineva curajul sa-ti spuna in fata ca gresesti? Sunt convins ca nu! Altfel, iti pui in miscare influenta si respectivul cadru medical zboara din functie. Ai vazut ca ai zbarcit-o si ai indulcit tonul? Asta denota si lasitate, coloana vertebrala franta!
@Hop...și eu! "dar Dumnezeu așa a dorit s-o cheme la EL pe D-na Asistentă în Săptămâna Mare, pentru a nu mai fii martoră la toate mizeriile existente în acest moment.Dumnezeu s-o ierte.."
Esti asa sigur(a) ca D-zeu a vrut sa lase niste copii mici orfani de mama? In acceptiunea ta D-zeu ar fii extrem de crud!  Nu cumva nepasarea sistemului, a politicienilor care au inchis spitale, care au trucat licitatii, au furat, lasand spitalele nefinantate, a conducerii spitalelor numita pe criterii politice, a sefilor astia ipocriti (Z.I.), nu cumva astia au trimis-o la D-zeu pe biata femeie? D-zeu s-o odihneasca, dar sa le dea tuturor celor vinovati pedepse pe masura, ca in tara asta astepti degeaba sa vina dreptatea!
Secret:
(14 Aprilie 2020, 22:23)
Păi sa va zic EU, cardru medical,de pe ambulantà,Tandarei, acasa in izolare de cateva zile,azi a fost preluat de jandarmi si dus la spital fiind testat cu rezultat pozitiv.sa testat singura persoana in cauza cu bani proprii din buzunar. Intrebare este ..banii nostrii retinuti la stat ,atatea contributii care se opresc unde se duc?? Nu echipamente,nu teste,oare de ce mor oamenii ??
Maria:
(14 Aprilie 2020, 15:08)
#stiri false domnule dr.Zainea ?  A murit doamna asistenta, si tot o tineti in colegialitate,fraternitate, ca de voi medicii sunteti uniti. Uniti in ce ? In a acoperii adevarul, in a va acoperii greselile ? Daca femeia aia avea ce ii trebuia, combinezon,materiale sanitare, proceduri de dezinfectare, nu ajungea sa moara. Tot mortul e de vina mama ei de tara. Felicitari ca nu vreti sa schimbati nimic,tineti-o in congrese si simpozioane ,in pupincurism si prietenie, ca asta e important. Cel mai important sa fim recunoscuti si sa avem diplome dar sa nu stim sa imbracam un combinezon si sa ne protejam cu ce este strict necesar. Sa nu cumva sa cerem mai mult de la un sistem ca suntem depasiti de situatie. Ne-a prins iar virusul cu nadragi in vine. Pe noi ca noi, dar sistemul medical e la pamant pentru ca si voi medicii nu stiti sa va impuneti cand vine vorba de achizitii ,sa discutati cu managerii si sa luati deciziile cheie. Colegilul medicilor e fix DEGEAGA. Vor murii in continuare oameni si colegi de-ai dumneavoastra pentru ca nu realizati importanta lucrurilor simple ,elementare, comunicarea.  "Sunt Dr.Zenaida Ionel- Sef sectie Chirurgie generala, in cadrul spitalului Tandarei. Potrivit legii,răspândirea de informații false, este pedepsita - nu intru în detalii juridice. Articolul d-voastră răspândește informații eronate major, unele de-a dreptul false. Nu comentez mai mult, pe aceasta tema...Va lămuresc eu, care am intermediat transferul la București si tin legătura permanent cu colegii dintr-un mare institut, unde este internată doamna asistenta la care faceți referire: 1. Nu a fost niciodată internată la Matei Balș (informație falsa); 2. Nu a fost niciodată intubata și ventilată mecanic (informație falsa) si speram sa nu fie nevoie; 3. Este în ATI, respira singura, are doar suplimentare de O2 in conditii speciale, starea ei generala este în ameliorare, este conștientă, cooperanta, se alimentează singura. Va doresc mai multa perfecționare profesionala
Hop...și eu!:
(14 Aprilie 2020, 13:46)
continuare : O altă observație pe care o fac este că oamenii s-au „călit” și nu mai au acea teamă pe care au avut-o cu o lună înainte! Personal, nu știu ce să spun, dar dacă Dumnezeu mă va ține în viață, voi înțelege despre ce a fost vorba, în funcție de evenimentele care vor avea loc în perioada de după criză. Până atunci nu este bine ca unii din semenii noștrii să amenințe cu moartea, pușcării, canale, instituții ca DNA, ș.a.m.d. pe alți oameni care nu gândesc și fac ca ei! Ajută la ceva atâta ură și încrâncenare? Partidele politice sunt bune și rele asemeni oamenilor din comunitatea unde sunt prezente. Ceea ce știu cu siguranță, țările mici și mijlocii (deci și România) vor suferii după această criză epidemiologică, unele mai mult, altele mai puțin.Așa a fost întotdeauna și așa va fi și de data aceasta! „Să-i dăm Cezarului, ce-i al Cezarului”, nu este numai o maximă filozofică, ci un „adevăr probat” în istoria cunoscută a Lumii.Am aflat în timp ce scriam acest comentariu că d-na asistentă a murit la București... Moartea unui om impune respect, cuvinte de compasiune și putere divină a celor apropiați să treacă peste acest moment îngrozitor. Îmi cer scuze dacă comentariul meu pare cinic în contextul dat, dar Dumnezeu așa a dorit s-o cheme la EL pe D-na Asistentă în Săptămâna Mare, pentru a nu mai fii martoră la toate mizeriile existente în acest moment.Dumnezeu s-o ierte...
Hop...și eu! ::
(14 Aprilie 2020, 12:54)
Articolul din ziar la care voi face un comentariu, se referă la o asistentă medicală a Spitalului Orășănesc Țăndărei, care în momentul de față se află sub tratament medical la Institutul „Matei Balș” din București. Informațiile despre acest caz date în articol au generat niște comentarii foarte „aprinse”, unele argumentate (dr. Zenaida Ionel), altele având considerații de ordin general (Obiectiv, Vasi Le), dar cei mai mulți în comentariile lor s-au dezlănțuit în divagații socio-politice (Răduță, Viorel, Cetățean, @Cetățean, Francisc, @Francisc). Astăzi, expiră cele 30 de zile ale Ordonanței prin care s-a decretat Starea de Urgență în Romănia și am de făcut următoarea observație; la declanșarea acestei crize medicale provocată de virusul Covid-19, firesc și omenesc, a apărut o teamă unanimă și evidentă, pe care personal am mai trăit-o la evenimentele din decembrie 1989! Atunci vreo 3-4 zile, când se lăsa seara, aveam impresia că există peste tot (pe blocuri, pe stâlpi, pe burlanele de scurgere a apei pluviale, în căminele termice și menajere, în copaci, prin tunele subterane etc,) acei „teroriști” practic invizibili dar care acționau cu o ferocitate nemaiântâlnită până atunci! Acea psihoză nu a ținut mult și panica a dispărut firesc și omenesc. Acum, aud când stau pe la cozi pentru rezolvarea unor probleme, o „părere” spusă atât de persoane cunoscute sau necunoscute mie, că pandemia aceasta atât în lume cât și la noi este „umflată” și „exagerată”, fiind mai degrabă un „test” menit să „verifice” comportamentul populației într-o situație „creeată” de factori naturali, unde se zice că un pic de „contribuție” o are și omul.Ceea ce observ cu ușurință, această „părere” tinde să devină „majoritară”, contrastând cu poziția oficială a Autorităților din țara noastră!
Anonim:
(14 Aprilie 2020, 10:17)
Chiar astazi a anunțat că din pacate a decedat ...La matei bals...no coment
Zenaida Ionel:
(13 Aprilie 2020, 23:27)
II doresc multa, multa sanatate si ma rog la Dumnezeu sa o ajute, sa o insanatoseasca pe colega noastra, asistent medical, din Tandarei, care se fla acum la Bucuresti!! Tuturor, multa sanatate si Sarbatori Pascale Binecuvantate!!!
@Francisc:
(13 Aprilie 2020, 21:04)
Daca "mai"luat cu exprimari de psd-ist cu scoala la fara frecventa, m-am lamurit. Nimeni nu trimite"sclavi sa munceasca in "germania". Oamenii au ales ei singuri asta, pt salarii de 1800 de euro pe luna, casa, masa plus asigurare medicala(sunt contracte publice). "Ba baiatule",sclavi se simteau muncind pt cateva milioane vechi  in tara in timp ce psd-ul inventa mereu pensii speciale si bugetari de lux. Sanatate multa!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 04 Iun 2020
136 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Bărbat din Sfântu Gheorghe, arestat pentru că a șofat beat la volan

Marți, 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 13:30
(58 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Marți, 2 iunie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii slobozeni, fiind în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 13:25
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 368 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 3 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică s-au înregistrat 368 de cazuri de COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 13:05
(53 vizualizări - 0 comentarii)


 Protopopiatul Slobozia a distribuit măști  elevilor ialomițeni

Protopopiatul Slobozia a distribuit măști elevilor ialomițeni

În perioada 27 mai-3 iunie 2020, Protopopiatul Slobozia, prin grija părintelui protopop Laurențiu Cioranu, a distribuit măști medicale elevilor, cadrelor didactice și medicale de la Liceul Tehnologic « ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 11:40
(97 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dorobanți din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Dorobanți, din orașul Țăndărei, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 11:05
(62 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Măsuri active destinate angajatorilor

În Monitorul Oficial nr. 459/29.05.2020 a fost publicată Ordonanța de Urgență nr. 92/2020, pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 09:20
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Un bătrân de 75 de ani a murit din cauza COVID-19

Ialomița înregistrează încă un deces din cauza COVID-19. Este vorba despre un bătrân de 75 de ani, diganosticat în data de 18 mai 2020 și decedat marți, 2 iunie 2020. Acesta suferea de hipertensiune arterială ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 20:00
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

2 Iunie 2020, 17:50


8

IPJ Ialomița: 32 de permise reținute, amenzi de peste 290000 de lei

În minivacanța prilejuită de ziua de 1 Iunie, polițiștii din Ialomița au fost prezenți la datorie și au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. În urma neregulilor descoperite ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 16:15
(165 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: 4 accidente, un decedat și cinci răniți

Pe parcursul minivacanței prilejuită de ziua de 1 Iunie, polițiștii ialomițeni au intervenit la 4 accidente de circulație, soldate cu rănirea a cinci persoane și decesul unui biciclist. Primul eveniment ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 16:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Permise «false» de Italia și Marea Britanie

Sâmbătă, 30 mai a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Platonești au oprit în trafic, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 16:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 365 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 2 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică s-au înregistrat 365 de cazuri de COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 13:05
(159 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ion Roată: Incendiu la un rezervor de motorină

Duminică, 31 mai a.c., în jurul orei 4,40, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un rezervor cu motorină la o societate din localitatea Ion Roată. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 11:05
(118 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 364 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 01 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică s-au înregistrat 364 de cazuri de COVID-19. Totodată, Spitalul Municipal Urziceni a fost declarat spital suport ...[citește_toată_știrea]

1 Iunie 2020, 13:00
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(207 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(300 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(227 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(304 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...