Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Premieră agricolă în Ialomița: Apă pentru irigații pe 62 kilometri de canale

Premieră agricolă în Ialomița: Apă pentru irigații pe 62 kilometri de canale

Campania de irigații în Ialomița începe cu o lună mai devreme. Măsura se impune pentru a se încerca diminuarea efectelor secetei, deja instalată. Potrivit unui comunicat al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, la acest moment se asigură apă pentru irigații de-a lungul a 62 de kilometri de canale de aducțiune. „«Și în acest an, apa pentru irigații până la punctele de livrare este gratuită, prin fonduri asigurate de la bugetul de stat. Fermierii pot beneficia de apă gratuită indiferent dacă sunt persoane fizice, persoane juridice, organizați în OUAI/FOUAI sau asociații agricole...» se precizează în comunicatul ANIF.

Vești bune pentru culturile de păioase Un comunicat ANIF confirmă oficial faptul că pe anumite suprafețe în Ialomița se poate iriga. Primii metri cubi de apă pe canalele de irigații au fost pompați în urmă cu câteva zile. «Începând cu data de 4 martie 2020 și până în prezent, au fost pornite stații de pompare din șase județe: Botoșani, Brăila, Buzău, Ialomița, Galați și Tulcea. În județele respective, în care au fost solicitări de apă pentru irigații, s-a introdus apă pe 588 km de canale de aducțiune și distribuție, funcționând un număr de 35 de stații de bază și repompare aparținând ANIF, 58 de stații de punere sub presiune și 41 motopompe aparținând beneficiarilor (OUAI, FOUAI și alții). Până la această dată, s-au irigat în total 4699 ha, în principal la culturile de păioase. Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare va continua să pună în funcțiune noi aducțiuni, pe măsură ce se primesc solicitări de apă de la beneficiarii cu care ANIF are încheiate contracte de irigații sau se vor încheia noi contracte» se mai arată în comunicatul ANIF.

Totul va fi bine unde fermierii irigă «S-au făcut eforturi pentru a ajunge aici și suntem mulțumiți că sistemele de irigații funcționează...» declară directorul executiv al OUAI Murgeanca, Victor Zichil. Reamintim că OUAI Murgeanca se numără printre cele 7 OUAI din județ care au făcut investiții din fonduri europene pentru retehnologizarea sistemelor de irigații. La nivelul județului Ialomița, firul de aducțiune al apei se întinde pe o lungime de 62 de kilometri. În condițiile creșterii deficitului de apă din sol, ANIF așteapătă ca fermierii care încă nu au încheiat contracte pentru livrarea apei să facă demersuri în acest sens.

Și apă, și investiții!
De asemenea, ANIF a anunțat oficial că nu sunt probleme în asigurarea resurselor financiare pentru susținerea lucrărilor din Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România. În urma alocărilor bugetare asigurate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în suma de 232 milioane de lei, se finanțează continuarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de irigații în 93 obiective de investiții. În acest an, se vor pune în funcțiune 11 obiective de investiții din amenajările de irigații.

10 Aprilie 2020, 08:10 (2543 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Organizațiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigații cer sprijinul Prefecturii Ialomița
Fără subvenții irigațiile costă de 3 ori mai puțin decît anul trecut

Comentariile cititorilor:


Casa Verde zis si fotovoltaicu:
(16 Aprilie 2020, 22:43)
Update pt adevaratul frustrat! Cica raportul ala care te laudai ca lai aranjat se pare ca nu prea este asa:) iar ai luat teapa! Tic tac tic tac... Cum ar zice cineva.nush dar e ceva ciudat ca se cam inmultesc rateurile:(masculul alfa al irigatiilor nu mai poate:)
Jandarmul:
(16 Aprilie 2020, 22:13)
Mai giovani degeaba te dai mare ca inca ai putere ca se pare ca ai scapat haturile din mana:) cu tot plimbatu pe la tinel se pare ca ai cam luat teapa! Te rog eu frumos nu il mai time pe dom dir adj pe la poarta, fi si u ospitalier si invital in casa ca doar e ditamai directoru:) te mai rog eu sa nu te mai ghidezi dupa zicala "fetele bune ajung in rai si fetele rele ajung unde vor ele" pt ca in traditia populara buturuga mica rastoarna caru mare
Doi fieteșteni și o carantina:
(16 Aprilie 2020, 13:39)
@Critic, cititor/scriitor fidel, ouai din părți, ai răbdare frustratule feteștean, ce ai fost dat afara pentru ca nu te duceai la munca, sa vezi raportul, nu ai deja suficiente plângeri penale pentru fals și uz de fals? Răbdarea se recomanda și pensionabilului care vrea sa fie șef. Karma lucrează chiar și împotriva proștilor, ca voi!
Critic de arta :
(15 Aprilie 2020, 23:41)
Poate ne povesteste dom'director Popescu Ionut, care este pus pe laudat, ce sentiment a nutrit cand folosea masina de serviciu(il-.. - MNW) in interes personal? Sau cum a prejudiciat bugetul anif prin faptul ca aceasi masina a fost cu soferul institutiei sa ridice familia Popescu de la aeroportul din iasi, dupa ce se intorcea dintr-o vacanta exotica. P.s. Stimata redactie va rog sa nu imi cenzurati comentul. Va indic ca la anif central exista un raport de control efectuat in luna februarie care atesta faptele de mai sus
Cititor fidel :
(15 Aprilie 2020, 23:04)
Stimata redaction va rog sa ii luati bani "onorabilului" domn Popescu pt ca isi face reclama gratuita aici:))
spam:
(15 Aprilie 2020, 08:29)
Daca informatiile prezentate de popescu mai sus sunt corecte (si nu vad de ce ar minti in legatura cu ceva care poate fi verificat si eventual contrazis) inseamna ca s-a facut totusi ceva pentru refacerea timida a sistemului de irigatii. Putea sa faca altul mai mult de pe functia unui directoras local? Au facut lobby pe langa guvern senatorii astia competenti de ialomita, ca sa obtina mai multe fonduri? Aiurea. Eu cred ca nimeni nu ar fi mutat muntii din loc in 2, 3 ani (hai sa ne uitam cate luni bune a durat giratoriul din Slobozia - 2 roabe de asfalt, de parcarea subterana nu mai scriu). Celi(cei) care va "semnati" OUAI, ati tras voi sfori ca sa fiti directori si nu ati reusit? V-a depasit licitatia organizata la partid si sunteti frustrati? Eu va sfatuiesc sa ramaneti putin in espectativa, asteptati si o sa vedeti ca in acest domeniu nu se va mai face mai nimic; se pare ca se vrea sa fim doar o colonie care sa nu produca, dar sa cumpere totul din afara. Asa cum, acum in plina pandemie, avem firme care pot produce materiale sanitare de protectie dar nu sunt bagate in seama, tot asa vor fi si agricultura si zootehnia noastra; vom manca din import, asa fac iobagii, cumpara scump firmiturile aruncate de la masa bogatilor.
Astora care vreti sa fiti directori, va dau un sfat, gratis: incercati pe la romsilva, e o activitate febrila in aceasta perioada, se munceste in draci la taierea tuturor padurilor tarii si exportul lor la austrieci. Aia performanta vere! Acolo "puteti sa faceti mult mai mult" o banda transportoare care sa care direct padurea din Romania in Austria. Ce ne mai incurcam de trenuri si TIR-uri pe care sa le opreasca toti sarantocii ca sa le intrebe de aviz?
Popescu Ionut:
(14 Aprilie 2020, 21:49)
In completarea articolului Dvs. dar si pentru comentatorii echilibrati, comunic cateva date valabile la sfarsitul mandatului, respectiv: contracte de investitii in Judetul Ialomita in infrastructura statului cu o valoare de 194.876.542 lei (peste 40 mil. Euro), investitii ce sunt prevazute pentru reabilitarea  a 103 km canale pentru irigat, 7 statii de pompare, 67 constructii hidrotehnice, ce vor deservi dupa reabilitare o suprafata de 55.301 ha.
Deasemenea, am promovat si se afla in diverse stadii de avizare si proiectare lucrari de investitii pentru  alte 11 statii de pompare, 173 km  canale pentru irigat si 109 constructii hidrotehnice ( stavilare) ce deservesc 47.642 ha.
Totodata in 2020 au fost irigate in total apox. 90.000 de ha, cea mai mare suprafata din ultimii 12 ani. Aceasta suprafata poate creste usor prin propunerea unor investitii noi, continuarea celor de mai sus sau datorita secetei pronuntate, cum din pacate avem anul acesta, motiv pentru care campania de irigat a si fost demarata mai devreme.
@agricultor:
(14 Aprilie 2020, 08:33)
Ne a cuprins mila de situatia in care va aflati,domnule fermier.Unde va putem trimite gratuitati in ferma?Ne ati facut sa plangem,vazandu-va pe toti in SUVuri de lux(nu pick up),odraslele voastre in ultimele aparitii de masini nemtesti,unde sa aruncam servetelele flescaite de lacrimi?De unde mai existati,la viața grea,cu hambarele pline,ca anual ati urlat, dar s a castigat cu ferma.Desigur s au diminuat castigurile dar nu ati investit decat in locuinte fastuoase in ferma(locuinta),in TV smart cat peretele(esential in ferma!),combine si utilaje supradimensionate vs terenul in posesie-sa ciugulesti ceva si din lucrari.Si nu putin.Ma opresc domnule fermier.Ca avem si serviciu.Nu mai orăcăi atât,ca arăti ca o cârpî,nu ca un bărbat!Succes!
agricultor:
(13 Aprilie 2020, 16:39)
Suport critica ,daca e facuta cu buna credinta si in cunostinta de cauza.Arenda e la nivelul pe care l-am spus inainte . Cine are apa in apropiere si nu iriga isi merita soarta. Investitiile din fermele vegetale au crescut mult in zona mecanizarii ,a masinilor de lucrat solul si a celor de recoltat . S-au investit multi bani si in stocarea cerealelor. Despre primarii care platesc arend mica electratului .......
@agricultor:
(13 Aprilie 2020, 15:06)
Inteleg ca e greu sa suporti oarece critici, dar,
1. daca ai apa pe canal, langa terenul tau, ai si masina si soseaua...deci?
2. arenda medie nu este 1400 kg echivalent grau, poate este un maxim; in realitate aia care dau 1000 kg/1ha asteapta sa le pupi si mana;
3. in teorie, oricine se poate apuca de agricultura, desigur, vorbim de cei cu pregatirea necesara, nu tractoristi cu 4 clase, care au luat pamantul rudelor in arenda si lucreaza "dupa ureche"; in practica insa nu prea mai poti patrunde usor pe piata de profil. Primarii sunt mari latifundiari/arendasi si nu le poti face concurenta, tin cu dintii de babele si mosii proprietari de teren, pe care-i obliga sa lase pamantul in arenda la ei; la fel, nici cu firmele mari nu poti concura. S-a creat un fel de monopol la nivelul fiecarei localitati si chiar daca sunt 2,3 arendasi, se inteleg intre ei ca sa ofere "pretul pietei" la arenda acordata taranului. Sa te apuci acum de agricultura, intre gigantii care si-au consolidat pozitia? aproape imposibil.
agricultor:
(13 Aprilie 2020, 12:07)
Nu sunteti deloc informati. Daca ai pamint nu poti face singur sistemul de irigatii,e ca si cum daca ai masina iti faci singur sosea . Despre investitiile facute puteti sa va informati. Arenda medie in jud Ialomita e mai mare de 1400 kg grau . Traim in o  tara libera si va puteti apuca oricand sa faceti agricultura .Va urez succes !
Ion :
(13 Aprilie 2020, 08:17)
Marii latifundiari ai judetului nu au fost capabili pentru ceva concret in irigatie.Ăla face ziua porumbului doar sa isi faca reclama si bani.Francezul cu asoc porumb se zbate de doar 6 ani si chiar daca e nitel golan,a facut mai mult vs un fermier roman.Astia din judet,se plimba si suna la minister la agricultura de cand se acorda subventiile. Sunt 15 ani si degeaba.60 km de canal.Rusine sa va fie!Sunteti persoane cautate,naibi!Ati cumparat continuu pamant dar investitiile le ati facut doar in utilaje,in irigatie tot gratis ati vrea!
spam:
(13 Aprilie 2020, 08:06)
@Roman in Romania, foarte corect si adevarat tot ceea ce ai scris; dar din acest tablou mai lipseste sa descrii situatia actuala, situatie care are legatura cu seceta si cu nevoia imperioasa de IRIGATII, si anume DEFRISAREA TARII si exportul padurii (plamanul verde) catre tari smechere care isi conserva aurul lor verde! Desigur, tatucul Ilici i-a adus pe austrieci in tara si in general pe "asupritorii" capitalisti; dar nici baietii astia destepti de acum de la putere nu fac nimic bun pentru tara. Sa spui tu ca ministru al mediului ca taierea padurilor e benefica pentru economie?? acum, in al XII-lea ceas cand zone din Romania se desertifica din cauza secetei. Ne-ati vandut viitorul contra comisioane. Sunt anti PSD, insa proiectul asta cu refacerea canalelor pentru irigat este initiat de ei, ca si acordarea de subventii pentru tomate. Sa fii fost doar o mica tresarire a constiintei pentru faptul ca au distrus tara in 30 de ani. Placuta suedeza bilingva ca sa inteleaga si pesedeii si peneleii.
P.S. proiectul a fost lansat de minister, nu de anif-urile conduse temporar de al lu` popescu, al lupulescu, etc. . In occident esti obligat sa platesti apa de irigat, numai idiot sa fii sa nu o folosesti, la noi e langa terenul tau, dar astepti sa incasezi subventiile si despagubirile.
Xulescu:
(11 Aprilie 2020, 22:25)
Felicitari
Roman in Romania:
(11 Aprilie 2020, 12:52)
Dupa 30 ani,dupa ce prostimea dusa de nas de Iliescu si roman au distrus economia Romaniei.30 ani pentru 70 kilometri de canal!Rusinos!Ceausescu a omorat in puscarii 1000 de dizidemti,in ani de temnita.iliescu si ai lui au ucis doar in 3 zile de"revolutie"2.ooo de oameni.Sa nu uitam mineriada sau evenimentele rusinoase de la Tg Mures!In 2 ani democratia a bagat in pamant de trei ori mai multi oameni decat comunismul.Plus toata economia tarii ruinata!Asta politica democrata!Social democrata,cu trandafiri!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 04 Iun 2020
140 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Bărbat din Sfântu Gheorghe, arestat pentru că a șofat beat la volan

Marți, 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 13:30
(60 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Marți, 2 iunie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii slobozeni, fiind în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 13:25
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 368 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 3 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică s-au înregistrat 368 de cazuri de COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 13:05
(54 vizualizări - 0 comentarii)


 Protopopiatul Slobozia a distribuit măști  elevilor ialomițeni

Protopopiatul Slobozia a distribuit măști elevilor ialomițeni

În perioada 27 mai-3 iunie 2020, Protopopiatul Slobozia, prin grija părintelui protopop Laurențiu Cioranu, a distribuit măști medicale elevilor, cadrelor didactice și medicale de la Liceul Tehnologic « ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 11:40
(100 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dorobanți din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Dorobanți, din orașul Țăndărei, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 11:05
(62 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Măsuri active destinate angajatorilor

În Monitorul Oficial nr. 459/29.05.2020 a fost publicată Ordonanța de Urgență nr. 92/2020, pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2020, 09:20
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Un bătrân de 75 de ani a murit din cauza COVID-19

Ialomița înregistrează încă un deces din cauza COVID-19. Este vorba despre un bătrân de 75 de ani, diganosticat în data de 18 mai 2020 și decedat marți, 2 iunie 2020. Acesta suferea de hipertensiune arterială ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 20:00
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

2 Iunie 2020, 17:50


8

IPJ Ialomița: 32 de permise reținute, amenzi de peste 290000 de lei

În minivacanța prilejuită de ziua de 1 Iunie, polițiștii din Ialomița au fost prezenți la datorie și au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. În urma neregulilor descoperite ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 16:15
(165 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: 4 accidente, un decedat și cinci răniți

Pe parcursul minivacanței prilejuită de ziua de 1 Iunie, polițiștii ialomițeni au intervenit la 4 accidente de circulație, soldate cu rănirea a cinci persoane și decesul unui biciclist. Primul eveniment ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 16:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Permise «false» de Italia și Marea Britanie

Sâmbătă, 30 mai a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Platonești au oprit în trafic, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 16:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 365 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 2 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică s-au înregistrat 365 de cazuri de COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 13:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ion Roată: Incendiu la un rezervor de motorină

Duminică, 31 mai a.c., în jurul orei 4,40, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un rezervor cu motorină la o societate din localitatea Ion Roată. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2020, 11:05
(118 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 364 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 01 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică s-au înregistrat 364 de cazuri de COVID-19. Totodată, Spitalul Municipal Urziceni a fost declarat spital suport ...[citește_toată_știrea]

1 Iunie 2020, 13:00
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(207 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(300 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(227 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(304 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...