Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Judecătorii Tribunalului Ialomița au respins dreptul fermierilor din Țăndărei de a-și lucra pământurile

Judecătorii Tribunalului Ialomița au respins dreptul fermierilor din Țăndărei de a-și lucra pământurile

Carantina impusă de autorități la Țăndărei afectează culturile agricole din cauza faptului că fermierii nu au voie să părăsească orașul pentru a-și întreține terenurile. Cătălin Nicolae, unul dintre agricultorii din Țăndărei, a solicitat, printr-o acțiune în instanță, dreptul de a părăsi locuința astfel încât să-și lucreze suprafețele pe care le deține. Procesul, desfășurat în premieră în România, s-a judecat la Tribunalul Ialomița, instanță care a respins solicitarea fermierului. Decizia a fost atacată la Curtea de Apel București, iar judecarea cauzei urmează să fie reluată. Fermierul speră ca magistrații din Capitală să-i dea câștig de cauză.

O solicitare inadmisibilă Agricultorul din Țăndărei a solicitat Tribunalului Ialomița dreptul de a-și lucra terenurile în baza unei Ordonanțe Președințiale. A apelat la acest mijloc de a-și cere drepturile deoarece Ordonanțele Președințiale au un caracter urgent de judecată. Urgența în cazul său emană din faptul că trebuie să-și lucreze terenurile pentru a înlătura riscul de compromitere a culturilor înființate. În solicitarea înaintată instanței, fermierul Cătălin Nicolae a cerut judecătorilor să admită intrarea și ieșirea din orașul  Țăndărei pentru o singură persoană care are atât studiile necesare, cât și experiența profesională, pentru a supraveghea culturile agricole. Judecătorii Tribunalului Ialomița au respins însă demersul fermierului, invocând că acțiunea este «inadmisibilă». În motivarea cauzei, magistrații au precizat faptul că «aparența de drept nu este în favoarea reclamantei, cererea acesteia promovată pe calea Ordonaței Președințiale apare ca fiind inadmisibilă». Mai concret, judecătorii au stabilit că, având în vedere carantina impusă la Țăndărei și starea de urgență, fermierul nu are dreptul de a face astfel de solicitări. Totuși, Constituția României, la art. 53, alin. 2, prevede faptul că unele drepturi pot fi restrânse, în niciun caz anulate. «Potrivit legii fundamentale, anumite drepturi pot fi restrânse în mod proporțional. Ori decizia magistraților anihilează complet drepturile!» explică Cristina Nicolae, avocatul acestei cauze. Decizia magistraților Tribunalului Ialomița nu este însă definitivă și a fost atacată cu apel la Curtea de Apel București. Potrivit estimărilor oficiale, la Țăndărei, există aproximativ 10 mii de hectare cultivate cu cereale care trebuie lucrate de fermierii care le administrează.

Măsuri ignorate de autorități Chiar dacă România se află în stare de urgență, iar Țăndăreiul în carantină, activitățile din industria agro-alimentară ar fi trebuit susținute de autorități, nu blocate. Cel puțin acestea sunt recomandările experților din cadrul Academiei de Științe Agricole «Gheorghe Ionescu Sitești» din București. Într-un studiu aprofundat, postat pe site-ul instituției, specialiștii le recomandă autorităților publice și măsurile pe care trebuie să le adopte pentru a sprijini industria agro-alimentară. «Se ia măsura securizării sistemului agricol și alimentar național, (...) fermele familiale sunt și trebuie să fie o verigă importantă a producției de alimente și în susținerea durabilă a  Securității Alimentare a României. Este dovedit că astfel de exploatații agricole pot contribui sustenabil la securitatea alimentară, (...) este foarte important ca să fie luate toate măsurile posibile pentru a ține în funcțiune unitățile de producție agro-alimentare. La sediul acestor unități nu trebuie redusă activitate și cu atât mai mult suspendată sau oprită» se arată în studiul specialiștilor Academiei de Științe Agricole «Gheorghe Ionescu Sitești» din București. Din păcate, măsurile au fost ignorate de autoritățile din Ialomița. Mai mult, avocatul Cristina Nicolae susține faptul că a făcut numeroase petiții către reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița la care nu a primit încă niciun răspuns. «Le-am solicitat sprijinul și le-am recomandat să gestioneze situația astfel încât să nu existe pericol de contaminare. Le-am explicat că se pot amenaja culoare de trecere sau puncte pentru verificarea stării de sănătate a celor care trebuie să intre și să iasă din oraș. Din păcate nu au răspus acestor demersuri...» a precizat Cristina Nicolae.

17 Aprilie 2020, 10:50 (2975 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Orașul Țăndărei iese oficial din carantină!
Locuitorii din Țăndărei au dreptul să meargă la serviciu și să desfășoare activități agricole
În orașul Țăndărei se mențin restricțiile de circulație și după 15 mai 2020

Comentariile cititorilor:


@Om:
(21 Aprilie 2020, 15:24)
Si totusi, limbajul asta de smecher de doi bani nu-ti poate acoperi lipsa de scoala. Sa fii sanatos!
Om:
(21 Aprilie 2020, 09:36)
@Om ce-ți mai place sa răstălmacești ,,paru’ pubian,, Din cauza oamenilor ca tine a inflorit sparanghelul in Germania si sa uscat pe baț, vrejul de fasole in Romania. Politician pnl trebuia sa te faci. ,,numa ei o dau tare cu tupeu desii vrejul e uscat,,
@Om:
(20 Aprilie 2020, 17:52)
Cine a zis ceva de etnie? Raspunsul meu era pt  Gandeala care spunea ca agricultura Baraganului(care cupride suprafata arabila a 4 judete) e la pamant si o "ingropam"din cauza carantinarii Tandareiului. Cineva a ratat orele de geografia patriei.
Om:
(20 Aprilie 2020, 11:04)
@Gandeaala citește presa centrală și ce spune avocatul de mai jos !
Mai devreme sau mai tirziu se va termina si cu starea asta de urgenta si vrind-nevrind, guvernantii si politicienii or sa salte restrictiile actuale.

Atunci sa vezi procese pentru incalcarea drepturilor fundamentale - chiar daca in starea de urgenta acestea se cam micsoreaza - pentru ca s-au comis si unele abuzuri chiar nejustificate. Sau justificate de prostia si incompetenta celor care au luat hotariri proaste.
În Țăndărei tot cetățeni ai acestei țări sunt indiferent de ce etnie sunt !
@Gandeala:
(19 Aprilie 2020, 18:23)
Pt tine Baraganul = Tandarei. Ai facut scoala la fara frecventa. Sa fii sanatos, luminatule!
Geo:
(19 Aprilie 2020, 17:38)
Agricultorul incerca sa isi faca meseria asa cum si o fac jandarmii,politistii si armata in aceste zile.Ei se si plimba de colo-colo.Fermierul mergea direct in camp,loc in care nu este inca prezent Covidul,asa cum este probabil,prin oras.Este greu sa fie insotit de un echipaj,pana la iesirea din oras?Sa isi poata face omul treaba in ferma si camp? La fel si la revenirea in oras? Nuuuuu... la noi e mai simplu sa blochezi totul.Exact ca si iarna,anunta ăștia viscole de numa-numa,si ne trezim cu 2-2 sului depuse de viscol,in aceleasi locuri,anual.Exagerarea scoate populatia din minți,autoritatile sunt vai steaua lor,iar toata starea de urgenta a fost facuta pe genunchi.Rusine.
Burghila:
(19 Aprilie 2020, 13:23)
Cristoiu a afirmat că fenomenul chemării românilor la cules de sparanghel și căpșuni, prin operațiuni de stat, este unul dintre cele mai grave din această perioadă de criză a coronavirusului. Acest fenomen al Tribunalului Ialomita de a interzice un drept garantat de Constitutia Romaniei pune la îndoială convingerea de până acum că e jale. Peste tot în lume oamenii au stat în case, au suportat situații grele, convinși fiind că dacă ies e nenorocire. Ori toate acestea, operațiunea sparanghelul, din Germania arată că în Occidentul, care a lansat primul semnalul de alarmă privind supervirusul ucigaș, nu intereseaza de romania exportatoare de muncitori ieftini. Faptul că nemtii au păstrat în viață sparanghelul, fără să-și pună problema că unii vor muri, înseamnă că nui intereseaza de auslelanderi români. Ei sa traiasca bine mersii si fraierii sa crape pe campurile lor. In cazul României aceste operațiuni a scos încă o data în evidență că tratarea noastră ca pe o colonie și faptul că la nivel guvernamental, prezidențial nu se face nimic pentru români. Adică, în momentul în care Angela Merkel a sunat ca să trimitem neapărat printr-o operațiune de stat români la sparanghel, președintele României putea să iasă și să spună pe de o parte ca, România este într-o situație catastrofală din cauza secetei, forța de muncă lipsește, iar autoritățile nu au făcut nimic pentru a-i ține în țară pe sezonieri, dând dovadă de o slugarnicie crasa. Bravo mai privilegiatilor cu salarii imense care interziceti dreptul la munca romanilor. Bravo voua domnilor judecatori va condamnati cetateni la saracie si foamete.
Avocat:
(19 Aprilie 2020, 12:11)
Mai devreme sau mai tirziu se va termina si cu starea asta de urgenta si vrind-nevrind, guvernantii si politicienii or sa salte restrictiile actuale.

Atunci sa vezi procese pentru incalcarea drepturilor fundamentale - chiar daca in starea de urgenta acestea se cam micsoreaza - pentru ca s-au comis si unele abuzuri chiar nejustificate. Sau justificate de prostia si incompetenta celor care au luat hotariri proaste.

Totusi, ca sa nu plateasca statul procesele pierdute tot din banii nostri - ca asta se intimpla cind statul pierde procese cu cetatenii sai! - ar fii de dorit ca procesele sa se deschida pe persoana fizica, adica impotriva persoanei care a luat deciziile abuzive, pentru abuz in serviciu, de functie samd!

Atunci sa vedem din ce fonduri vor achita reprezentantii guvernului, ai ministerelor,  eventualele prejudicii provocate de deciziile lor, luate la adapostul functiilor, pentru  - sa zicem - carantinarea totala a Tandareiului!
Gândeală:
(19 Aprilie 2020, 11:36)
@Xxx agricultura baraganului pusa la pamant, premeditat si cu intentie! Au plecat pe baza unor acorduri intre guverne in timp ce la noi in tara intrase in vigorea STARE DE URGENTA. Dupa tine luminatule, ingropam mancarea Romaniei si facem pusca mare Germaniei si UK. Spre stiinta ta, sti cat muncesc pentru 30, 40 euro la zii, pai ce facem luminatule îl plimbam pe covid 19 din occident in Romania, il tinem in carantina la 4 stele, all inclusive pe cheltuiala, tarii, ne lasa pui la noi, dupa cere repetam la nesfarsit situatia. Au plecat singuri este adevarat, dar din cauza politicilor guvernelor din Romanica. Cine este la putere? Saracia este in curtile la circa 40% dintre români, familii care nu au ce pune pe masa copiilor. Sa vii tu instanta lu’ lamâie si sa interzici munca in agricultura in plina campanie agricola si sa-l exporti pe roman in agricultura germaniei, este de noaptea minti, egal cu...polonia din 1939. Bravo amice esti demn de cetatenia pe care o ai.
@Xxx:
(18 Aprilie 2020, 23:22)
Esti patetic si nu toata tara e in carantina precum Tandareiul. Apoi, "trimitem romanii sa munceasca pe mosiile nemtilor." Nu statul ii trimite, ei au hotarat sa munceasca in Germania sau Anglia etc. De ce? Simplu: pt ca sunt incomparabil mai bine platiti decat daca ar muncii pe"mosiile"fermierilor romani. Pt copiii care dorm flamanzi de vina sunt politicienii, ei ne conduc, ei fac legea in tara asta.
Xxx:
(18 Aprilie 2020, 19:02)
Frumos va sta domnilor, doamnelor judecatori ori nu stiti ca sunt peste 200.000 de copii din România se culcă flămânzi în fiecare seară. Pentru ei ce facem “dragi” judecatori? Trimitem la munca roamani sa munceasca pe mosiile nemtilor si interzicem romanilor sa-si cultive terenurile. Bai nauzi se intoarce roata.
@Mitu:
(18 Aprilie 2020, 18:34)
Mitule, noroc ca ne-a lasat ciuma rosie toti porcii in gospodarii si in ferme dupa rezolvarea "cu succes" a pestei porcine, si avem acum carne pana la Craciun..
Mitu:
(18 Aprilie 2020, 12:29)
Asa a fost biletelul cu ordin de la prea maritul guvern galben. Nemtii sa aiba mancare, romanii sa faca foamea. Mai nene, pnl ce facusi ....ne dai cu tribunalul in stomac?
Tandarean:
(18 Aprilie 2020, 08:42)
Judecători de toata panarama: ii achită pe toți interlopii si iti interzic dreptul la munca. O tara de tot rahatul e Romania.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 02 Iun 2020
224 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 364 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 01 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică s-au înregistrat 364 de cazuri de COVID-19. Totodată, Spitalul Municipal Urziceni a fost declarat spital suport ...[citește_toată_știrea]

1 Iunie 2020, 13:00
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(159 vizualizări - 0 comentarii)


8
 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(180 vizualizări - 0 comentarii)


9

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


10

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(264 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


12

IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(199 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1312 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1155 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1405 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1172 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(675 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(513 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(522 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Oreste în Autoritățile din Miloșești, acuzate că ar «cosmetiza» rezultatele probelor de apă apa de pe baragan în Autoritățile din Miloșești, acuzate că ar «cosmetiza» rezultatele probelor de apă MEDIC în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița platitor în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ion în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița concept arhaic în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu muta autocaruuu în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată @pensionar în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Intreb ptr un prieten în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Antonio în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată MMC în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată @Viorel în Malu: Ambulanță răsturnată în șanț Viorel în Malu: Ambulanță răsturnată în șanț @Grecu în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Fost brutar în Conflict instituțional între Consiliul Județean Ialomița și Instituția Prefectului din cauza Programului «Cornul și Laptele» St.Anton în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Gogu în Malu: Ambulanță răsturnată în șanț Grecu în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Costel în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată colocatar katanga în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...