Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Tribunalul Ialomița a dispus falimentul Chemgas Holding Corporation

Fostul Combinat Chimic din Slobozia, din nou în derivă

Tribunalul Ialomița a dispus falimentul Chemgas Holding Corporation

bonus: Punct de vedere al Tribunalului Ialomița

Judecătorii Tribunalului Ialomița au dispus declararea falimentului și dizolvarea Chemgas Holding Corporation, societate care administrează fostul Combinat de îngrășăminte chimice din Slobozia. Potrivit soluției pe scurt a instanței, această decizie a fost luată întrucât firma nu a respectat măsurile de redresare economică pe care și le-a asumat în planul de reorganizare. Estimativ, valoarea datoriilor pe care Chemgas Holding Corporation le are către creditori este de 334,2 milioane de lei. Statul, prin ANAF, are de recuperat 12 milioane de lei, la care se adaugă și plata penalităților. Sentința dată la Slobozia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel București.

Colos industrial blocat în datorii În anul 2017, Chemgas Holding Corporation a solicitat Tribunalului Ialomița deschiderea procedurii de insolvență, prin aprobarea planului de reorganizare. La 3 ani distanță de la efectuarea acestui demers, judecătorii din Slobozia au dispus intrarea în faliment a societății și dizolvarea acesteia. Motivul invocat de magistrați a fost acela că firma nu a respectat planul de reorganizare și a continuat să acumuleze datorii către diverși creditori. Datele arată că valoarea noilor datorii se ridică la 158 milioane de lei. Mai mult, prin sentința dată, Tribunalul Ialomița a ridicat dreptul de administrare al persoanei desemnate să ocupe această poziție în cadrul Chemgas Holding Corporation, la conducerea societății fiind desemnată Expert Insolvență, entitate prin intermediul căreia a fost deschis procesul de intrare în insolvență. Estimativ, valoarea totală a datoriilor pe care Chemgas Holding Corporation le-a acumulat față de creditorii săi se ridică la 334,2 milioane de lei. Statul are de recuperat de la această societate, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, 12 milioane de lei. La această sumă se adaugă și plata unor penalități de întârziere. Sentința Tribunalului Ialomița nu este însă definitivă. Un nou proces prin care a fost atacată decizia judecătorilor din Slobozia a fost înregistrat la Curtea de Apel București. Dacă instanța din Capitală va respinge decizia cu privire la faliment și dizolvare, Chemgas Holding Corporation își poate desfășura activitatea conform planului de reorganizare întocmit în 2017. Un prim termen în acest proces va fi însă fixat după ridicarea Stării de Urgență, impusă de autorități ca urmare a pandemiei de COVID-19 din țara noastră.

PUNCT DE VEDERE AL TRIBUNALULUI IALOMIȚA
Către, ZIARUL INDEPENDENT
Urmare articolului „Fostul Combinat Chimic din Slobozia, din nou în derivă. Tribunalul Ialomița a dispus falimentul Chemgas Holding Corporation“, publicat la data de 29.04.2020, în ediția on-line a Ziarului INDEPENDENT, pentru o corectă informare a opiniei publice, facem următoarele precizări:
Prin încheierea din data de 14.06.2017, pronunțată în Dosarul nr. 921/98/2017 al Tribunalului Ialomița, s-a admis cererea formulată de reclamanta-debitoare CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L. și, în baza art. 71 din Legea nr. 85/2014, s-a dispus deschiderea procedurii generale de insolvență a debitoarei CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L.
Urmare acestei hotărâri, s-a procedat la desfășurarea activităților specifice perioadei de observație, respectiv stabilirea masei creditorilor și întocmirea tabelului general consolidat al creanțelor, stabilirea și evaluarea patrimoniului debitoarei CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L., care și-a manifestat intenția de a depune un plan de reorganizare.
Totalul creanțelor înregistrate împotriva debitorului CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L., stabilite prin Tabelul definitiv al creanțelor, la data de 01.10.2019, a fost de 344.290.401,16 lei din care creditoarea DIRECȚIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANȚELOR PUBLICE PLOIEȘTI – ADMINISTRAȚIA JUDEȚEANĂ A FINANȚELOR PUBLICE IALOMIȚA deținea creanțe bugetare în cuantum de 18.256.196,00 lei și creanțe garantate în cuantum de 62.956.827,00 lei.
Între data deschiderii procedurii de insolvență și data la care s-a dispus intrarea în faliment (19.03.2020), s-au acumulat datorii curente în cuantum de 158.283.513 lei din care creditoarea DIRECȚIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANȚELOR PUBLICE PLOIEȘTI – ADMINISTRAȚIA JUDEȚEANĂ A FINANȚELOR PUBLICE IALOMIȚA deține o creanță neachitată de 19.078.010 lei.
Întrucât aceste datorii nu au fost achitate, DIRECȚIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANȚELOR PUBLICE PLOIEȘTI – ADMINISTRAȚIA JUDEȚEANĂ A FINANȚELOR PUBLICE IALOMIȚA a solicitat deschiderea procedurii de faliment pentru debitoarea CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L.
Prin Sentința civilă nr. 284F din data de 19.03.2020, pronunțată în Dosarul nr. 921/98/2017 al Tribunalului Ialomița, s-a admis cererea creditorului DIRECȚIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANȚELOR PUBLICE PLOIEȘTI – ADMINISTRAȚIA JUDEȚEANĂ A FINANȚELOR PUBLICE IALOMIȚA și, în baza art. 75 alin. 4 raportat la art. 133 alin. 2 și 3 din Legea nr. 85/2014, cu aplicarea art. 145 alin. 1 lit. B, s-a dispus intrarea în procedura falimentului a debitoarei CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L., fiind respinsă cererea de confirmare a planului de reorganizare depus de debitoarea CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L.
De asemenea, în baza art. 145 alin. 2 din Legea nr. 85/2014, s-a dispus dizolvarea CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L.
Totodată, în baza art. 145 alin. 2 lit. a) din Legea nr. 85/2014, s-a ridicat dreptul de administrare al debitoarei CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L., iar în baza art. 145 alin. 2 lit. b) din Legea nr. 85/2014, s-a desemnat ca lichidator provizoriu EXPERT INSOLVENȚĂ S.P.R.L.
Sentința fiind executorie, CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L. a solicitat Curții de Apel București soluționarea, pe calea ordonanței președințiale, a cererii de suspendare provizorie până la soluționarea definitivă a cererii de suspendare a executării Sentinței civile nr. 284 F/19.03.2020, pronunțată de Tribunalul Ialomița.
Prin Încheierea nr. 25 din data de 16.04.2020, pronunțată în Dosarul nr. 1549/2/2020 (nr. dosar CAB 736/2020), Curtea de Apel București – Secția a V-a civilă a respins, ca neîntemeiată, cererea formulată de apelanta-debitoare CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L.
Totodată, CHEMGAS HOLDING CORPORATION S.R.L. a formulat apel împotriva Sentinței civile nr. 284F din data de 19.03.2020, pronunțată în Dosarul nr. 921/98/2017 al Tribunalului Ialomița, solicitând, în temeiul art. 43 alin. 5 lit. c) din Legea nr. 85/2014, și suspendarea executării Sentinței civile nr. 284F din data de 19.03.2020, până la soluționarea apelului, cererile făcând obiectul Dosarului nr. 921/98/2017/a11 și urmând să fie soluționate de Curtea de Apel București.

29 Aprilie 2020, 09:50 (3757 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Statul are de recuperat 127 milioane de lei de la Chemgas Holding Corporation pentru neplata taxelor de mediu
Aerul din Slobozia, intoxicat cu oxizi de azot
Incendiu la Combinatul Chimic Slobozia

Comentariile cititorilor:


Atom:
(4 Mai 2020, 17:16)
Sunt și persoane din combinat care spun că pornirile fabricilor au loc numai noaptea pentru a se acoperi masiva POLUARE.Controleaza oare cineva sau ne otrăvim singuri ?
"smecherie psd:
(30 Aprilie 2020, 14:47)
Unii sunt pusi pe capatuiala, altfel nu ar fi facut miliardul ala de care spui tu. Combinatul de aici l-a luat probabil pe ceva maruntis, iar cand nu i-au mai functionat manervele cu gaz subventionat (adica platit partial din bani publici) si-a tras combinat la vecinii bulgari. Acolo e mai profitabil deoarece impozitul pe profit e in cota de 10% (cota unica). Asa ca nu l-a durut burta de muncitorii amarati care-i aduceau profit, le-a dat un sut in somaj cu zambetul pe buze. S-o fi consultat cu Patriciu la scoala de manevre si inginerii financiare, sub indrumarea tovarasului Ilici - profesor de capitalism de cumetrie. Mai acuzam strainii ca ne-au furat tara? se descurca binisor si baronii astia autohtoni.
smecherie psd:
(30 Aprilie 2020, 11:46)
Miliardarul(securist) Nicolae(1,5 miliarde euro)n-a investit nimic in combinat, l-a exploatat pana a crapat la propriu(combinatul), cu gaz subventionat de psd(unde cotiza patronul), cu salarii platite cu intarziere de cateva luni sau doar in urma unor procese, taxe la stat- zero, poluare cat incape.  Capitalism de cumetrie. Iar naivii se plang acum ca nu mai avem industrie. Si de vina sunt judecatorii care au oficializat o realitate. Da, tovarasi, industria e la fier vechi dar avem cate un miliardar la fiecare milion de saraci; visul comunistilor: la vremuri noi, tot noi!
Slobozeanul mondial:
(30 Aprilie 2020, 06:55)
Bine că am scăpat de poluare că ne a omorât combinatul ăsta mai rău decât covidul!!! Când s o închide definitiv bineînțeles!! Vrem o lume mai curată nu locuri de muncă cu orice preț chiar cu cel al vieții... Nu au investit un leu in retehnologizare pentru a polua mai puțin....
Marus:
(29 Aprilie 2020, 17:49)
Gata măăă azi 29.04.2020 ne-am luăm Ardealul inapoi, am declarat cobinatul in faliment, agricultura peste 18 ani vede irigatii, peste 1 milion de someri, covid la discretie si să trecem mai departe la SPARANGHEL
Pralea:
(29 Aprilie 2020, 14:46)
Hauoleo mamoo in doi saptamini il demolam, misto gagii ce de fer o sa vinda puradiei nostri sa vezi ce maninca gura noasta bine. Sucar moo judacatorule
V.M.:
(29 Aprilie 2020, 14:38)
Foarte bine dragi judacatori, ingrașați firmele occidentului si distrugeti tot in România. Până la sfârsitul pandemiei o să declarați falimentul aerului pe care-l respiră românul. Leleuuu bunicule din anul 1950 in ce dictatura traim.
Ana:
(29 Aprilie 2020, 14:30)
Misiune indeplinita domnilor judecatori, am vazut cum dati 2,5 ani de puscarie pentru 54 acte, infractiuni repetate de luare de mită, unui infractor, acum vedem cu distrugeti economia prin faliment, a combinatului, cinste voua. Vindeti-l ba la fier vechi. Acum ba in timpul covid 19 ca nu vede nimeni, acum ba, ca romanii sunt arestati la domiciliu si nu se aude. Doamne mare iti este imparatia ta ! Intrebam public. Ce interese ascunse aveti ba ? Ale cui jocuri pnliste le faceti ? Cât va revine ? Distrugeti ba tot ca nu exista legea raspunderii magistratilor.
filamentul:
(29 Aprilie 2020, 10:15)
Ce mi-e drag de aceste firme de insolventa care fac programe de reorganizare pentru companii moarte definitiv. Cand sa te redresezi tu daca ai datorii de 334 milioane lei ?? Cunosc firme din judet cu dosare in instanta pentru faliment, cu datorii de 30-40 milioane leri iar instantele aproba acele programe de reorganizare fara sa realizeze ca firma aia este moarta de ani de zile.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 21 Sep 2020
306 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(218 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(177 vizualizări - 1 comentariu)


6
Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(539 vizualizări - 1 comentariu)


8

Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(265 vizualizări - 0 comentarii)


9
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(326 vizualizări - 0 comentarii)


10
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(192 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


13
Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(216 vizualizări - 0 comentarii)


14

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(421 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(219 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(190 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(183 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Vio în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Mizerie de la mizerabili în Ajutoare financiare de 5,3 milioane de lei acordate în Ialomița Petre în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Slobozean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 PNL ist în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene #sepoateSOARE în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Costel în Focar: 14 salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19! Succes! în Ghiță Irimescu, noul antrenor al HCM Slobozia Constantin în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei CETATEAN în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cetatean în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Analiza în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Marian în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Cetatean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cici în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Alexandra în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cu pardonu'omori omu" în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 cetatean în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei gunoierul în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Teodor în Rechinii agricoli fac legea la Amara
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...