Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

În orașul Țăndărei se mențin restricțiile de circulație și după 15 mai 2020

Din cauza carantinei

În orașul Țăndărei se mențin restricțiile de circulație și după 15 mai 2020

În cursul zilei de luni 4 mai 2020, președintele României, Klaus Iohannis, a făcut noi declarații de presă. Acesta a făcut publice noile măsuri de stopare a pademiei provocată de noul Coronavirus, începând cu data de 15 mai 2020, când starea de urgență va fi înlocuită cu starea de alertă. Deși președintele a vorbit despre unele măsuri de relaxare, mai ales în ceea ce privește restricțiile de circulație, acestea nu vor viza însă localitățile aflate în carantină. În Ialomița, în urmă cu o lună, s-a dispus măsura carantinării localității Țăndărei. La data respectivă, jumătate din cazurile de COVID-19 înregistrate la nivelul județului proveneau din orașul Țăndărei.

Carantina se menține Orașul Țăndărei a intrat în carantină în baza Ordonanței Militare Nr. 7. Decizia a fost luată la solicitarea reprezentanților Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, ca urmare a exploziei de cazuri de COVID-19 pe raza orașului. Luni 4 mai 2020, într-o declarație de presă, președintele Klaus Iohannis a vorbit public despre noile măsuri care vor fi implementate de autoritățile din România pentru stoparea pandemiei provocată de noul Coronavirus. Președintele a precizat faptul că starea de urgență va fi înlocuită cu starea de alertă, iar această decizie aduce cu ea și unele măsuri de relaxare. Astfel, vor fi deschise frizeriile, cabinetele stomatologice și muzeele. De asemenea, în interiorul localităților se va putea circula fără declarații pe proprie răspundere. Documentele vor fi însă necesare pentru circulația în afara localităților și doar pentru motive justificate precum deplasarea la serviciu sau în scop medical. Noile măsuri, mai ales cele referitoare la circulație, nu se aplică însă în cazul localităților carantinate așa cum este orașul Țăndărei. «Măsurile de relaxare de mișcare mai liberă, atenție, nu se aplică în localitățile care sunt în carantină! Deci, acolo unde localitatea este declarată în carantină, această relaxare nu va avea loc decât atunci când ni se spune de la experți că pericolul este diminuat...» a precizat președintele Klaus Iohannis în declarația de presă pe care a susținut-o. De la debutul pandemiei și până în prezent, în județul Ialomița au fost confirmate 217 cazuri de infecții COVID-19.

Reacția autorităților din Țăndărei
Potrivit informațiilor oficiale, la nivelul orașului Țăndărei există 65 de cazuri de infecții COVID-19. Cu toate acestea, autoritățile sanitare susțin faptul că incidența cazurilor este în scădere. Autoritățile locale reacționază în spațiul public față de restricțiile care se vor menține în oraș, după data de 15 mai a.c., când România se va afla, potrivit lui Klaus Iohannis, în Stare de Alertă. «Nu înțelegem ce se întâmplă... Am respectat toate condițiile impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița! Problema noastră nu este carantina, ci faptul că oamenii trebuie să meargă la muncă. Sunt angajați care deja nu mai au slujbe din cauza acestei măsuri... De asemenea, mulți se întreabă cum își vor păstra locurile de muncă?! Încercăm să asigurăm produsele alimentare pentru cele 300 de familii pe care le asistăm de la debutul carantinei. Nu ne plângem, dar resursele noastre sunt limitate și nimeni nu ne ajută. Este nedrept față de toți locuitorii orașului Țăndărei!» a declarat Nicoleta Toma, primarul orașului Țăndărei.

4 Mai 2020, 14:30 (5500 vizualizări - 26 comentarii)

Citiți și:
Orașul Țăndărei iese oficial din carantină!
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a solicitat ridicarea carantinei la Țăndărei
Locuitorii din Țăndărei au dreptul să meargă la serviciu și să desfășoare activități agricole
Primăria Sfântu Gheorghe a intrat în carantină!

Comentariile cititorilor:


Tandarean:
(6 Mai 2020, 15:49)
Domnule consiliwr local PNL din Tandarei MT ne puteti confirma ce ati postat pe facebook saptamana trecuta ca se vor ridica restrictiile? Asa cum ne aratati ca ati primit mesaj de la LO. Daca la inceputul pandemiei mai aveati un minim de sanse la functia de primar al orasului Tandarei, dombule MT acum cred ca cea mai buna alegere este sa nu mai candidati .
Nik G:
(6 Mai 2020, 12:38)
Încă o dată se dovedește că e doar un melanj bolnăvicios politic și nu altfel: nu carantinăm Bărbuleștiul pentru că acolo avem primar șmecher PNL iar la Țăndărei unde avem primar fraier PSD continuăm cu bătaia de joc. Nu credeam că apucăm astfel de vremuri! Chiar așa mult am decăzut?!
Tandarean:
(6 Mai 2020, 09:03)
Gata a fost hotarat in sedinta din 05.05.2020 a CJSU si CS, orasul Tandarei ramane in carantina, pana la 01.06.2020. Sa vedem daca se vor tine de cuvant cu privire la deplasarea in afara orasului in intetes profesional.
Puia :
(5 Mai 2020, 23:45)
Stai cuminte Jhon , in situatia curenta orasul vostru carantinat e tot in stare de urgenta. 
Jhon:
(5 Mai 2020, 19:22)
Acuma, teoretic, carantina s-a instituit prin ordonanță militară pentru perioada cât e stare de urgență. După 15 mai nemaifiind stare de urgență, dispare și carantina care nu poate fi instituită decât justificat printr-un raport epidemiologic si ordonanța militară care la randul ei nu mai poate fi dată de către ministrul de interne pentru că nu va mai fi stare de urgență sau asediu. Juridic e complicat și aproape imposibil având în vedere că nu mai sunt decese sau cazuri noi de infectare in orasul Țăndărei. Menținerea unor obligații privind circulația cetățenilor se poate face, dar nu mai mult decât în restul țării și fără a face o discriminare, pe criterii de boală sau etnie, a locuitorilor acestei comunități în raport cu restul populatiei din țară.
Borcan:
(5 Mai 2020, 18:07)
Tandarenilor ne pare rau de tot de voi  .Asa de rau ne pare ca o sa cinstim o bere in gandul vostru. Stati si va faceti bine, si sfatuiti-va maimutele si covidienii aia veniti din afara, aia tuciuri sa respecte legea. Ca de nu , cu parere de rau sau de bine, o sa stati pana la anul . 
Alex:
(5 Mai 2020, 15:30)
Multă golaneala din partea autorităților din Tandarei : milițienii se fac ca muncesc ( in realitate tiganii se plimba nestingheriți in carduri de cate 10-15 chiar in centru) , bătuta in cap "totul e sub control" ii pupa pe tigani in .... (ghiciti voi), iar pe noi ne doare de psd si pnl. Praful se alege de acest sat cu titlu de oras(nemeritat).
DETOX:
(5 Mai 2020, 14:23)
URAAAA!!!! CE BINE IMI PARE!!!! ramanem in carantina, mai stau acasa!!!!
Nicu Mur:
(5 Mai 2020, 10:59)
dar noi la muncă ( ciordeală) cînd avem dreptul să ieșim ?
Andrei:
(5 Mai 2020, 10:52)
Cititi va rog Art 1.al ordonantei nr 7 care spune ca se instituie, pe perioada starii de urgenta,masura de carantinare in orasul Tandarei, jud Ialomita.
Nik G:
(5 Mai 2020, 09:38)
În art. 1 din ordonanța militară 7/2020 zice că pe perioada stării de urgență este instituită carantină în Țăndărei. Acum că unii vor face alpinism și țăndărenii vor fi îngropați în praful verii, vom trăi și vom vedea!
Ura de ras, nu de rasa:
(5 Mai 2020, 08:55)
Probabil ca masura de carantinare a Orasului Tandarei o fi avut sens si posibil unele efecte pozitive in limitarea infectarilor...dar, o asistenta a decedat saraca din cauza faptului ca etnia care nu se supune regulilor a napustit la propriu peste spital. Masura de carantinare a venit totusi tarziu. Intreb: pentru Barbulesti - localitate cu foarte multe familii de rromi, de ce nu se instaleaza carantina? Pe la stiri auzim ca un interlop (rrom) din Barbulesti a infectat 200 de oameni in Buzau! Cum drq a ajuns acolo? Etnia are voie sa faca ce vrea in Romania, dincolo de toate restrictiile? Recent la Barbulesti 200 de tigani au fost lasati la o inmormantare (cu tot ritualul), ba chiar au fost asistati de fortele de ordine! Pai la inmormantare nu era vorba de maximum 8 persoane cu popa cu tot?...bine, popa ramanea pe marginea gropii (ca-n banc). Se asteapta ca sa explodeze si acolo focarul de covid si apoi se iau masuri? Ca s-o mai lungim iar cu restrictiile? Sau acolo spre Urziceni este fieful politic al PNLasilor si nu trebuie sa supere etnia. La Tandarei, cu pesedeaua se poate. Ceva nu e in regula! Macar sa fi lasat oamenii (romanii) sa poata sa mearga la munca (tiganii oricum nu muncesc). Pe campuri e jale, deci agricultura e la pamant, macar alea cateva firme sa poata supravietui. Sau, s-a dorit o criza financiara mult mai grava decat cea din 2008? Pandemia asta a venit "manusa" (si masca)  pentru instalarea noii crize financiare...apropo` de TATUCI...
Pentru Independent:
(4 Mai 2020, 23:06)
Nu aveți curiozitatea gazetărească vizavi de ce se mai întâmplă în acest moment în Țăndărei? Și anume , să întrebati autoritățile în drept , prefectura ,în speță CJSU Ialomita, DSP-ul de situația epidemiologică din Țăndărei ? Ar fi interesante interviuri cu șefii instituțiilor amintite în condițiile în care de 30 zile nimeni nu dau nicio informație. Pentru informarea dumneavoastră, de 14 zile nu a mai fost niciun caz de infectare cu noul coronavirus.
diacritice::
(4 Mai 2020, 21:22)
Foarte interesant comentariul făcut de cel/cea care semnează „Tătucu”! Eu am înțeles ce-a vrut să spună în comentariul său și sunt de acord cu toate observațiile făcute. Pentru cei care gândesc cu adevărat, fără să se lase manipulați, observațiile „Tătucului” sunt foarte corecte, logice, critice, scrise fără asprime, fapt ce mă face să cred că „Tătucu” este un om cult, civilizat, cu o gândire sănătoasă și prevăzătoare. După această pandemie mondială (dacă ea va trece!) eu cred că în lume vor avea loc niște schimbări majore și aproape NIMIC nu va mai fii ca înainte! Doamne, ce comentarii veninoase au fost făcute în acest ziar referitoare la situația social-politică și epidemiologică a cetățenilor din orașul Țăndărei în urmă cu 2-3 săptămâni!? Orice s-ar spune, în orașul Țăndărei sunt tot oameni care nu pot fii „pedepsiți” fiindcă acolo există o minoritate care vrem, nu vrem, eate tolerată și trebuie să convețuim cu ea. Da, privind spre situația politică există acei „tătuci” care vor profita atunci când vor fi ALEGERI. Este dreptul unora care comentează pe aici să atace P.S.D.-ul și implicit pe cei care reprezintă în teritoriu acest partid. Lăsați oamenii să aleagă liberi ceea ce consideră că-i reprezintă și merită a fi aleși! S-a explicat aici că s-au folosit „diacritice” pentru a înțelege mai bine încotro ne îndreptăm după PANDEMIE; Dacă după eforturile pe care le fac unii în comentariile lor în a înțelege că este posibil să avem un SISTEM POLITIC unde DEMOCRAȚIA ACTUALĂ va dispărea, NOI ne vom lăsa seduși de a vota „tătuci” atunci să nu regretăm amarnic mai târziu! 
Ciozvarta:
(4 Mai 2020, 20:50)
Aoleo cat ma bucur, o sa stati izolalati pana faceti ciorba de pietre si terci de stir dupa marginea santului si ala pisat de caini. Dracu sa ne ia o sa mancam lavabila dupa pereti in loc de cartofi prajiti cu guvernul pnl.Stati in casa ca iei va da din fata sa nu muriti de foame in timp ce ei isi fac mendrele, stati in casa nu circulati pina nu se sterg toate urmele de ciordeala. Hai tu pnl arde ce mai ai de ars din putinul care mai era, fa praf nimic sa nu ramana firicel de iarba in urma ta. Am auzit o chestie se da drumul la frizeri, iti sufla frizerul in gura cant te tunde, cand te barbiereste dar nu se ia covidu, se deschid cabinetele ce stoatologie trebui sa I masca ori cum facem, suflam in gura la doctor el iti sufa in nass si nul ia pe covidu. Dar barul din sat nu se deschide ca se ia covidu din litr de tuica sau dupa capacul de bere. Stati ma dezteptilor in casa c asa a zis ala de fura proprietati cu acte false cofectionate la botul calului de secretar. Hai pnl cu mai multa carantina pana dispare dupa fata pamantului din ialomita covidu graul porumbul gogosaru si vanata

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 13 Aug 2020
235 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(145 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(144 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(142 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(115 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(120 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(197 vizualizări - 0 comentarii)


10

Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(507 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


12
Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(184 vizualizări - 0 comentarii)


13

Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(571 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(417 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(163 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(311 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(581 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


Ultimele comentarii
colocatar cartier katanga în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Suporter în Unirea Slobozia a promovat în «B» Ion prostitul în Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița OLGUTA în «Așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că România are nevoie de un nou mod de a face politică!» Nicu în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Marian C în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro cetatean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Enescu în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Cetatean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro o fi în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Pentru Anca în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița @unirea în Unirea Slobozia a promovat în «B» Tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Visu în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Gigel în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Gigel în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița @Suporter în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Vorba lui Vadim în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare tratat cu tratament în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița pe bune în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...