Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

În orașul Țăndărei se mențin restricțiile de circulație și după 15 mai 2020

Din cauza carantinei

În orașul Țăndărei se mențin restricțiile de circulație și după 15 mai 2020

În cursul zilei de luni 4 mai 2020, președintele României, Klaus Iohannis, a făcut noi declarații de presă. Acesta a făcut publice noile măsuri de stopare a pademiei provocată de noul Coronavirus, începând cu data de 15 mai 2020, când starea de urgență va fi înlocuită cu starea de alertă. Deși președintele a vorbit despre unele măsuri de relaxare, mai ales în ceea ce privește restricțiile de circulație, acestea nu vor viza însă localitățile aflate în carantină. În Ialomița, în urmă cu o lună, s-a dispus măsura carantinării localității Țăndărei. La data respectivă, jumătate din cazurile de COVID-19 înregistrate la nivelul județului proveneau din orașul Țăndărei.

Carantina se menține Orașul Țăndărei a intrat în carantină în baza Ordonanței Militare Nr. 7. Decizia a fost luată la solicitarea reprezentanților Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, ca urmare a exploziei de cazuri de COVID-19 pe raza orașului. Luni 4 mai 2020, într-o declarație de presă, președintele Klaus Iohannis a vorbit public despre noile măsuri care vor fi implementate de autoritățile din România pentru stoparea pandemiei provocată de noul Coronavirus. Președintele a precizat faptul că starea de urgență va fi înlocuită cu starea de alertă, iar această decizie aduce cu ea și unele măsuri de relaxare. Astfel, vor fi deschise frizeriile, cabinetele stomatologice și muzeele. De asemenea, în interiorul localităților se va putea circula fără declarații pe proprie răspundere. Documentele vor fi însă necesare pentru circulația în afara localităților și doar pentru motive justificate precum deplasarea la serviciu sau în scop medical. Noile măsuri, mai ales cele referitoare la circulație, nu se aplică însă în cazul localităților carantinate așa cum este orașul Țăndărei. «Măsurile de relaxare de mișcare mai liberă, atenție, nu se aplică în localitățile care sunt în carantină! Deci, acolo unde localitatea este declarată în carantină, această relaxare nu va avea loc decât atunci când ni se spune de la experți că pericolul este diminuat...» a precizat președintele Klaus Iohannis în declarația de presă pe care a susținut-o. De la debutul pandemiei și până în prezent, în județul Ialomița au fost confirmate 217 cazuri de infecții COVID-19.

Reacția autorităților din Țăndărei
Potrivit informațiilor oficiale, la nivelul orașului Țăndărei există 65 de cazuri de infecții COVID-19. Cu toate acestea, autoritățile sanitare susțin faptul că incidența cazurilor este în scădere. Autoritățile locale reacționază în spațiul public față de restricțiile care se vor menține în oraș, după data de 15 mai a.c., când România se va afla, potrivit lui Klaus Iohannis, în Stare de Alertă. «Nu înțelegem ce se întâmplă... Am respectat toate condițiile impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița! Problema noastră nu este carantina, ci faptul că oamenii trebuie să meargă la muncă. Sunt angajați care deja nu mai au slujbe din cauza acestei măsuri... De asemenea, mulți se întreabă cum își vor păstra locurile de muncă?! Încercăm să asigurăm produsele alimentare pentru cele 300 de familii pe care le asistăm de la debutul carantinei. Nu ne plângem, dar resursele noastre sunt limitate și nimeni nu ne ajută. Este nedrept față de toți locuitorii orașului Țăndărei!» a declarat Nicoleta Toma, primarul orașului Țăndărei.

4 Mai 2020, 14:30 (5024 vizualizări - 26 comentarii)

Citiți și:
Orașul Țăndărei iese oficial din carantină!
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a solicitat ridicarea carantinei la Țăndărei
Locuitorii din Țăndărei au dreptul să meargă la serviciu și să desfășoare activități agricole

Comentariile cititorilor:


Tandarean:
(6 Mai 2020, 15:49)
Domnule consiliwr local PNL din Tandarei MT ne puteti confirma ce ati postat pe facebook saptamana trecuta ca se vor ridica restrictiile? Asa cum ne aratati ca ati primit mesaj de la LO. Daca la inceputul pandemiei mai aveati un minim de sanse la functia de primar al orasului Tandarei, dombule MT acum cred ca cea mai buna alegere este sa nu mai candidati .
Nik G:
(6 Mai 2020, 12:38)
Încă o dată se dovedește că e doar un melanj bolnăvicios politic și nu altfel: nu carantinăm Bărbuleștiul pentru că acolo avem primar șmecher PNL iar la Țăndărei unde avem primar fraier PSD continuăm cu bătaia de joc. Nu credeam că apucăm astfel de vremuri! Chiar așa mult am decăzut?!
Tandarean:
(6 Mai 2020, 09:03)
Gata a fost hotarat in sedinta din 05.05.2020 a CJSU si CS, orasul Tandarei ramane in carantina, pana la 01.06.2020. Sa vedem daca se vor tine de cuvant cu privire la deplasarea in afara orasului in intetes profesional.
Puia :
(5 Mai 2020, 23:45)
Stai cuminte Jhon , in situatia curenta orasul vostru carantinat e tot in stare de urgenta. 
Jhon:
(5 Mai 2020, 19:22)
Acuma, teoretic, carantina s-a instituit prin ordonanță militară pentru perioada cât e stare de urgență. După 15 mai nemaifiind stare de urgență, dispare și carantina care nu poate fi instituită decât justificat printr-un raport epidemiologic si ordonanța militară care la randul ei nu mai poate fi dată de către ministrul de interne pentru că nu va mai fi stare de urgență sau asediu. Juridic e complicat și aproape imposibil având în vedere că nu mai sunt decese sau cazuri noi de infectare in orasul Țăndărei. Menținerea unor obligații privind circulația cetățenilor se poate face, dar nu mai mult decât în restul țării și fără a face o discriminare, pe criterii de boală sau etnie, a locuitorilor acestei comunități în raport cu restul populatiei din țară.
Borcan:
(5 Mai 2020, 18:07)
Tandarenilor ne pare rau de tot de voi  .Asa de rau ne pare ca o sa cinstim o bere in gandul vostru. Stati si va faceti bine, si sfatuiti-va maimutele si covidienii aia veniti din afara, aia tuciuri sa respecte legea. Ca de nu , cu parere de rau sau de bine, o sa stati pana la anul . 
Alex:
(5 Mai 2020, 15:30)
Multă golaneala din partea autorităților din Tandarei : milițienii se fac ca muncesc ( in realitate tiganii se plimba nestingheriți in carduri de cate 10-15 chiar in centru) , bătuta in cap "totul e sub control" ii pupa pe tigani in .... (ghiciti voi), iar pe noi ne doare de psd si pnl. Praful se alege de acest sat cu titlu de oras(nemeritat).
DETOX:
(5 Mai 2020, 14:23)
URAAAA!!!! CE BINE IMI PARE!!!! ramanem in carantina, mai stau acasa!!!!
Nicu Mur:
(5 Mai 2020, 10:59)
dar noi la muncă ( ciordeală) cînd avem dreptul să ieșim ?
Andrei:
(5 Mai 2020, 10:52)
Cititi va rog Art 1.al ordonantei nr 7 care spune ca se instituie, pe perioada starii de urgenta,masura de carantinare in orasul Tandarei, jud Ialomita.
Nik G:
(5 Mai 2020, 09:38)
În art. 1 din ordonanța militară 7/2020 zice că pe perioada stării de urgență este instituită carantină în Țăndărei. Acum că unii vor face alpinism și țăndărenii vor fi îngropați în praful verii, vom trăi și vom vedea!
Ura de ras, nu de rasa:
(5 Mai 2020, 08:55)
Probabil ca masura de carantinare a Orasului Tandarei o fi avut sens si posibil unele efecte pozitive in limitarea infectarilor...dar, o asistenta a decedat saraca din cauza faptului ca etnia care nu se supune regulilor a napustit la propriu peste spital. Masura de carantinare a venit totusi tarziu. Intreb: pentru Barbulesti - localitate cu foarte multe familii de rromi, de ce nu se instaleaza carantina? Pe la stiri auzim ca un interlop (rrom) din Barbulesti a infectat 200 de oameni in Buzau! Cum drq a ajuns acolo? Etnia are voie sa faca ce vrea in Romania, dincolo de toate restrictiile? Recent la Barbulesti 200 de tigani au fost lasati la o inmormantare (cu tot ritualul), ba chiar au fost asistati de fortele de ordine! Pai la inmormantare nu era vorba de maximum 8 persoane cu popa cu tot?...bine, popa ramanea pe marginea gropii (ca-n banc). Se asteapta ca sa explodeze si acolo focarul de covid si apoi se iau masuri? Ca s-o mai lungim iar cu restrictiile? Sau acolo spre Urziceni este fieful politic al PNLasilor si nu trebuie sa supere etnia. La Tandarei, cu pesedeaua se poate. Ceva nu e in regula! Macar sa fi lasat oamenii (romanii) sa poata sa mearga la munca (tiganii oricum nu muncesc). Pe campuri e jale, deci agricultura e la pamant, macar alea cateva firme sa poata supravietui. Sau, s-a dorit o criza financiara mult mai grava decat cea din 2008? Pandemia asta a venit "manusa" (si masca)  pentru instalarea noii crize financiare...apropo` de TATUCI...
Pentru Independent:
(4 Mai 2020, 23:06)
Nu aveți curiozitatea gazetărească vizavi de ce se mai întâmplă în acest moment în Țăndărei? Și anume , să întrebati autoritățile în drept , prefectura ,în speță CJSU Ialomita, DSP-ul de situația epidemiologică din Țăndărei ? Ar fi interesante interviuri cu șefii instituțiilor amintite în condițiile în care de 30 zile nimeni nu dau nicio informație. Pentru informarea dumneavoastră, de 14 zile nu a mai fost niciun caz de infectare cu noul coronavirus.
diacritice::
(4 Mai 2020, 21:22)
Foarte interesant comentariul făcut de cel/cea care semnează „Tătucu”! Eu am înțeles ce-a vrut să spună în comentariul său și sunt de acord cu toate observațiile făcute. Pentru cei care gândesc cu adevărat, fără să se lase manipulați, observațiile „Tătucului” sunt foarte corecte, logice, critice, scrise fără asprime, fapt ce mă face să cred că „Tătucu” este un om cult, civilizat, cu o gândire sănătoasă și prevăzătoare. După această pandemie mondială (dacă ea va trece!) eu cred că în lume vor avea loc niște schimbări majore și aproape NIMIC nu va mai fii ca înainte! Doamne, ce comentarii veninoase au fost făcute în acest ziar referitoare la situația social-politică și epidemiologică a cetățenilor din orașul Țăndărei în urmă cu 2-3 săptămâni!? Orice s-ar spune, în orașul Țăndărei sunt tot oameni care nu pot fii „pedepsiți” fiindcă acolo există o minoritate care vrem, nu vrem, eate tolerată și trebuie să convețuim cu ea. Da, privind spre situația politică există acei „tătuci” care vor profita atunci când vor fi ALEGERI. Este dreptul unora care comentează pe aici să atace P.S.D.-ul și implicit pe cei care reprezintă în teritoriu acest partid. Lăsați oamenii să aleagă liberi ceea ce consideră că-i reprezintă și merită a fi aleși! S-a explicat aici că s-au folosit „diacritice” pentru a înțelege mai bine încotro ne îndreptăm după PANDEMIE; Dacă după eforturile pe care le fac unii în comentariile lor în a înțelege că este posibil să avem un SISTEM POLITIC unde DEMOCRAȚIA ACTUALĂ va dispărea, NOI ne vom lăsa seduși de a vota „tătuci” atunci să nu regretăm amarnic mai târziu! 
Ciozvarta:
(4 Mai 2020, 20:50)
Aoleo cat ma bucur, o sa stati izolalati pana faceti ciorba de pietre si terci de stir dupa marginea santului si ala pisat de caini. Dracu sa ne ia o sa mancam lavabila dupa pereti in loc de cartofi prajiti cu guvernul pnl.Stati in casa ca iei va da din fata sa nu muriti de foame in timp ce ei isi fac mendrele, stati in casa nu circulati pina nu se sterg toate urmele de ciordeala. Hai tu pnl arde ce mai ai de ars din putinul care mai era, fa praf nimic sa nu ramana firicel de iarba in urma ta. Am auzit o chestie se da drumul la frizeri, iti sufla frizerul in gura cant te tunde, cand te barbiereste dar nu se ia covidu, se deschid cabinetele ce stoatologie trebui sa I masca ori cum facem, suflam in gura la doctor el iti sufa in nass si nul ia pe covidu. Dar barul din sat nu se deschide ca se ia covidu din litr de tuica sau dupa capacul de bere. Stati ma dezteptilor in casa c asa a zis ala de fura proprietati cu acte false cofectionate la botul calului de secretar. Hai pnl cu mai multa carantina pana dispare dupa fata pamantului din ialomita covidu graul porumbul gogosaru si vanata

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 02 Iun 2020
261 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 364 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 01 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică s-au înregistrat 364 de cazuri de COVID-19. Totodată, Spitalul Municipal Urziceni a fost declarat spital suport ...[citește_toată_știrea]

1 Iunie 2020, 13:00
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În ultimele 48 de ore, Ialomița a raportat un singur nou caz de COVID-19

Potrivit grupului de Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 48 de ore, pe raza județului Ialomița a fost raportat doar un singur caz nou de COVID-19. Astfel, duminică, 31 mai 2020, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 13:00
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Femeie căzută în fântână

Pompierii din Urziceni au intervenit duminică, 31 mai 2020, pentru scoaterea unei femei, de 49 de ani, din localitatea Malu Roșu, care a căzut într-o fântână. Victima a fost scoasă de pompieri și transportată ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2020, 12:30
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(159 vizualizări - 0 comentarii)


8
 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(180 vizualizări - 0 comentarii)


9

Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


10

Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(266 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


12

IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(199 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1312 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1155 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1405 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1172 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(675 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(514 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(522 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Oreste în Autoritățile din Miloșești, acuzate că ar «cosmetiza» rezultatele probelor de apă apa de pe baragan în Autoritățile din Miloșești, acuzate că ar «cosmetiza» rezultatele probelor de apă MEDIC în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița platitor în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Ion în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița concept arhaic în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu muta autocaruuu în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată @pensionar în «Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu Intreb ptr un prieten în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Antonio în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată MMC în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată @Viorel în Malu: Ambulanță răsturnată în șanț Viorel în Malu: Ambulanță răsturnată în șanț @Grecu în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Fost brutar în Conflict instituțional între Consiliul Județean Ialomița și Instituția Prefectului din cauza Programului «Cornul și Laptele» St.Anton în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Gogu în Malu: Ambulanță răsturnată în șanț Grecu în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată Costel în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată colocatar katanga în Stația de autocar din fața Consiliului Județean a fost desființată
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...