Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Dublu standard pentru COVID-19 în Ialomița!»

Senatorul PSD Marian Pavel acuză

«Dublu standard pentru COVID-19 în Ialomița!»

Senatorul PSD Marian Pavel susține că autoritățile județene folosesc un standard dublu în adoptarea deciziilor legate de pandemie. «Eu nu doresc carantinarea localității Bărbulești... Dar este inadmisibil să folosești un standard dublu atunci când ești responsabil de viața concetățenilor tăi!» a declarat senatorul Pavel.

La Țăndărei da, la Bărbulești ba Modul în care autoritățile județene au gestionat propunerea de carantinare a localității Bărbulești este contestat de către senatorul PSD Marian Pavel. Acesta declară că este inadmisibil să tratezi pericolul reprezentat de extinderea pandemiei cu standarde duble: «Eu nu doresc carantinarea localității Bărbulești... Dar este inadmisibil să folosești un standard dublu atunci când ești responsabil de viața concetățenilor tăi! Doamna prefect Manea a vorbit despre necesitatea instituirii carantinei la Țăndărei și imediat s-a instituit carantina. În cazul localității Bărbulești, deși numărul celor infectați crește în fiecare zi, a declarat că nu este cazul! Cât de iresponsabil poți fi încât să te joci cu viețile oamenilor în felul ăsta?». Reamintim că numărul persoanelor infectate în localitățile Bărbulești și Urziceni se apropie de 100. În urmă cu două săptămâni, primarul orașului Urziceni a cerut public carantinarea localității Bărbulești, însă solicitarea a fost respinsă «în baza unei anchete epidemiologice».

Haos și interese economice Senatorul PSD Marian Pavel consideră că la acest moment situația este scăpată de sub control și că autoritățile ascund informații vitale pentru sănătatea cetățenilor: «Informațiile legate de numărul de bolnavi au devenit secrete de stat! Cetățenii nu se pot informa, ziariștii nu se pot informa... Mai grav este însă că nici autoritățile locale nu sunt informate cu privire la situație. Primarul de la Țăndărei a informat DSP că sunt persoane care s-au întors în localitate și ar trebui izolați... Iar DSP a răspuns săptămâni în șir că acești oameni nu sunt pe listele lor!». Marian Pavel consideră că declarațiile sale nu trebuie taxate drept declarații politice în condițiile date: «Ca politician, tentația e de a taxa greșelile adversarilor politici. Dar când aceste greșeli afectează viitorul societății, al tău și al copiilor tăi, nu mai putem vorbi de politică! E un haos orchestrat la nivel național, și în spatele căruia eu cred că există interese economice uriașe...».

6 Mai 2020, 15:20 (2928 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
«Dacă mi se va cere, voi candida la funcția de președinte al Consiliului Județean!»
Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor
Apa din puțurile subterane poate fi utilizată gratuit de către fermieri
«Nu putem aplica orbește măsurile de carantinare!»

Comentariile cititorilor:


@ilie:
(7 Mai 2020, 23:32)
Dupa nume se vede ca esti de la fundu vacii. Atat ai putut intelege tu din ideea articolului si din comentariul meu.
Dublu standard::
(7 Mai 2020, 15:52)
-continuare- Mai sus am făcut un fel de sinteză a comentariilor și după părerea mea din exemplele date se poate trage concluzia că s-a comentat tot în „dublu standard”. D-astră, domnule senator și toți cei care dețin funcții de conducere importante în P.S.D.,sunteți blamați în așa fel, încât parcă ați fi niște „genii” ale răului absolut. Dacă nu faceți ceva remarcabil și spectaculos, veți fi victime politice mai devreme sau mai târziu! Lovitura fatală poate venii tocmai din modul cum ați înțeles d-astră P.S.D.-iști să reacționați și să interpretați acest „dublu standard”. Citiți cu multă atenție la spusele celui care semnează „Nopolitik” care poate fără să vrea, comentariul său are „dublu standard”! Paradoxal, tocmai existența virusului Covid-19 vă ajută să mai existați! Când acesta va dispărea este posibil să vedeți numai dublu în fața ochilor amețiți de loviturile primite!
@Dublu standard:
(7 Mai 2020, 15:50)
De unde stiu?Vicepresedintele Colegiului Medicilor Veterinari ,Adrian Oros, a declarat pt publicatia"Reporter Global" ca pierderile provocate de pesta porcina se ridica la cel putin 3-4 miliarde de euro. N-ai decat sa cauti pe net si alte aprecieri. "Mediafax" a facut aprecierea ca e"cea mai mare catastrofa economica de dupa al doilea rzboi mondial".Oricum din catastrofa asta sunt doi insi care au iesit in castig: fi-su lui Dragnea(si-a vandut 13000 de porci cu o zi inainte de declararea infectiei) si nasu-sau(care a obtinut fara licitatie dreptul de a vinde dezinfectantul pt focare. Traiasca psd si politica lui pt oameni(oamenii lui)!
@Nopolitik:
(7 Mai 2020, 15:36)
Nene esti varza! Sa iei apararea psd(fsn-pdsr-psd) este un act sinucigas: Iliescu, mortii la revolutie,morti si schiloditi la mineriade, privatizare cu un leu, capitalism de cumetrie, vanzarea bogatiilor patriei pe nimic(Nastase A.), improprietaririle pe spranceana cu terenuri si paduri, legi pt infractori, modificari in justitie pt salvarea de puscarie a puscariabililor psd-isti, institutii ale statului pline cu psd-isti, pesta porcina rezolvata catastrofal, analfabeti in functii ministru si prim ministru(care nu stia niciodata in ce capitala e in vizita) etc, etc. Ultima rusine:Romania condamnata de CEDO pt magaria facuta de CCR(psdi-stii lui Dragnea) lui LCKovesi. Orce statistica ai lua, toate iti arata ca psd este cel mai mare furnizor de materie prima pt puscariile din tara.
ilie:
(7 Mai 2020, 15:29)
@ cetatean ,mare pupincurist esti al lui Marean .
Dublu standard::
(7 Mai 2020, 15:24)
Observațiile d-lui senator Marian Pavel sunt corecte și adevărate, dar există o problemă; senatorul face parte din P.S.D.iar spusele sale sunt taxate imediat, fiindcă cineva deține adevărul absolut: P.S.D-ul „în Ialomița de 30 de ani nu a făcut nimic”. Altcineva dezgroapă „porcii morți”, acuzându-l pe fiul lui Dragnea de afaceri oneroase, ceva nemaiântâlnit în România după război (care război?), încât „fermierii și populația au pierdut 3 miliarde euro...” (de unde știi?). P.S.D.-ul este ciuma roșie care de la Ilici încoace sunt făuritorii și deținătorii tuturor relelor din țară, politice, sociale, și economice. Firește că se vorbește și despre P.N.L. care sunt tot niște ciumați „care-și dau cu stângu-n dreptu” numai când sunt la guvernare, fără să-și dea seama că „e pălăria prea mare pentru ei”. Mai mult, se speră că „P.N.L. se va desființa într-un final”, iar ca să se facă dreptate, trebuie judecați și condamnați „până la ultimul ciumat galben”, soluția dată de judecători, „închisoare pentru rele tratamente aplicate cetățenilor României”. După ce senatorul Marian Pavel acuză „Dublu standard pentru Covid-19 în Ialomița”, conform părerii autorilor articolului din ziar, bate în retragere spunând că „nu mai putem vorbi de politică” când greșelile făcute au creat „un haos orchestrat la nivel național, și în spatele căruia eu cred că există interese economice uriașe...”. Nu, domnule senator, tocmai de politică e vorba...! În politică nu trebuie să ai o poziție ambiguă, fiindcă te distruge adversarul! Acest „dublu standard” este folosit cu perseverență și succes acolo unde se poate! Organismele U.E. folosesc „dublu standard” pentru unele țări membre și îndeosebi cu un succes garantat și aplicabilitate imediată în România. Dacă semnalul dat de forurile U.E. privind folosirea dublului standard, inspiră pe conducătorii României să se conformeze ca atare, concluziile sunt clare. 
Stefan T:
(7 Mai 2020, 13:38)
Va rog, nu il mai aratati pe acest domn, ma faceti sa plang. Aceste specimene care conduc judetul de 30 ani trebuie sa se retraga, impreuna cu partidul care il reprezinta. Trebuie sa ne fie rusine ca nu ne-am implicat mai mult in viata politica si am lasat sa se ridice aceste buruieni.
Nopolitik:
(7 Mai 2020, 11:19)
Pentru @un om, te rog uitate bine si vezi cum au fost impartite guvernele din 1990 pana in 2020, vezi cati ani a fost PSD la putere si cati ani a fost PNL la guvernare. Dar impreuna ? PontaVictor+Cacarau actual Antonescu Crin.Dupa care dicscutam de furat si cum sa furat. Sa zicem prin absurd ca ai deloc dreptate si te intreb, vis a vis de furat, ce faci si ce crezi tu de primarii aia care au fost 15 ani PSDisti, dupa care a venit regele plopilor si la trecut in barca PNListilor. Pe aia cum ii numesti hoti de la PSD ori hoti de la PNL cine a creat raiul infractorilor, stimabile, de ce nu au fost pedepsiti si unii si altii. Cautand cu un singur clik pe gogal vom gasii un procent mult mai mare de PNListi de la primari la parlamentari condamnati pentru furt, dar si pentru coruptie. Mizeriile au fost si sunt facute atat de PSD cat si de PNL, sau impreuna la impartirea ciolanului. Nu pot sa nu remarc ca in cele 6 luni de mandat PNL au schimbat pe criteri de nepotism, obedienta, servilism si slugarnicie majoritatea sefilor din institutiile bugetare. Adevarat ca din ultimile 6 luni in coace, la intrarea in primarie si in institutiile statului esti primit cu oala de sarmale de coana Florica, sluga perfecta a sefului, adevarat se traieste mult mai bine, nu poti respira de binele primit, stai cu basca la coltul institutiei publice si blestemi a paguba. Inchei cu o intrebare, cand vreodata de la nascarea lor partidele de dreapta, PNL a facut ceva bun, pentru cetateanul amarat. Da un exemplu, o lege prin care a ajutat-o cu ceva pe bunica ta, a mea, pe amaratul ala de bea apa clocita dupa ce a prasit un rand de porumb. Acum cu covidu19 ce a facut bun, cu ce te simti tu mai protejat, in afara ca sa dat liber la abuzuri fara numar, amenzi, la somaj si falimente in masa. Ce ai auzit tu in afara de ciume, jos cutare, jos mamare, guvernul meu si alegeri anticipate.
ca pe vlasca:
(7 Mai 2020, 08:55)
Ieu crez caci cei mai bengosi parlamentari ai Romaniei sunt Marian Pavel si Mihaita Gaina. Mihaita a fost directoras la CJ si primea banii de salariu in plica acasa, el nu venea la servici nici in ziua de salariu.
@Un om:
(7 Mai 2020, 08:22)
Un om...pesedist as spune, dupa modul in care critici ciuma galbena. Sunt criticabile multe decizii luate de ciumatii actuali. Dar, maestre pesedist, exagerezi grosolan comparand cu perioada neagra a istoriei dominate de nazisti. Spala-te bine de covid si de faptul ca ai intrat calcat in pesedeu si dupa aia gandeste obiectiv; Acuza-l intai pe Ilici al vostru de miile de morti de la revolutia din 1989 si de la mineriadele orchestrate de comunisto-securistii de la ciuma rosie si abia apoi treci la ciumatii astia care-si dau cu stangu-n dreptu cand se grabesc la guvernare si e palaria prea mare pentru ei. Si in Italia de exemplu s-au dat amenzi, vreo 200 de euro/persoana, incomparabil mai mici decat cele date romanilor. In acelasi timp constatam ca pesedeul a creat raiul infractorilor in Romania: furi de 30 de ani o tara intreaga si nu patesti nimic rau, ba dimpotriva, te premiaza cu pensie speciala. Dar, completezi gresit declaratia, sau alergi porcul scapat din curte si iti dau tembelii astia o mega-amenda, nejustificat de mare! Oricum cred ca 90% din ele nu vor fi platite niciodata si se vor prescrie. E an electoral, nu o sa-i bage nimeni la puscarie ca nu a platit amenda de 2000 lei un pensionar de 70 de ani, care nu a vazut bine ce sa bifeze pe declaratie!
Referitor la subiectul judecat politicianist de catre D-l senator...sa intelegem ca domnia sa este atat de responsabil incat spune ca moare de grija ialomitenilor, critica dublul standard, spune ca nu doreste nici el carantinarea Barbulestiului. Deci, pe cale de consecinta, in logica sa nu trebuia carantinat nici Tandareiul! Cam asta se intelege, nu are o problema cu faptul ca etnia nu se supune regulilor si ne omoara, el critica dublul standard aplicat.
Carantinati bai iresponsabililor si Barbulestiul, dar permiteti celor care muncesc sa-si poata hrani familiile si angajatii!
mi-am luat izoleta noua:
(7 Mai 2020, 07:35)
Marian Pavel este politician de calibru iar in timpul liber om de afaceri. 
@cetatean:
(7 Mai 2020, 00:55)
Bai “cetateanule” aici nu e vorba cine pe cine alege, ca poate la tandarei aleg psd-ul si la barbulesti aleg pnl-ul ?! Aici e despre covid si minima logica in raspandirea bolii. Asa ca mars si pune mana pe carte , sa te mai cultivi putin si pe urma citesti articolul, in esenta lui.
Dublu standard psd:
(6 Mai 2020, 23:39)
Dublu standard psd:in vara lui 2018, fiul lui Dragnea isi vinde cei 13000 de porci din ferma proprie fix inainte de a se declara declansarea pestei porcina. A fost cel mai mare dezastru de dupa razboi in Romania, fermierii si populatia au piedut 3 miliarde de euro si multi asteapta inca despagubirile promise; intre timp nasul fiului lui Dragnea a facut o avere vanzand fara licitatie dezinfectantul folosit in focare. Nu te-am auzit, don senator, atunci tipand de dublu standard.
Adevarul:
(6 Mai 2020, 23:13)
Daca era PSD la conducere credeti ca facea ceva? In Ialomita de 30 de ani nu au facut nimic. In toate partidele din tara sunt numai hoti care nu fac absolut nimic pentru popor.
John:
(6 Mai 2020, 21:15)
Abordari politic9aniste si ca atare lipsa de obiectivitate. Cum sa faci carantina la Bărbulesti? de unde mai dle SENATOR resurse? Daca voi erați la putere, partid de dancilite făceați treaba mare praf.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 06 Iul 2020
82 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Sosele însângerate în județul Ialomița

Sosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița, sâmbătă, 4 iulie 2020. 5 persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(375 vizualizări - 3 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(146 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(84 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(119 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(131 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


8

Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(194 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(255 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(132 vizualizări - 0 comentarii)


12
Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


13

IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(292 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(172 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(208 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(247 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(623 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(211 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mishto în Ialomițeni amendați pentru că nu purtau măștile de protecție @ AUREL în Sosele însângerate în județul Ialomița guvidu în Ialomițeni amendați pentru că nu purtau măștile de protecție fochist de covid în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» mihai în Sosele însângerate în județul Ialomița @Edu Katzie ncsf în Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională Aurel în Sosele însângerate în județul Ialomița Edu Katzie ncsf în Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» giovani în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» MMC în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Dan în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Baloții LUI STOICA în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» analiza în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» PSD ist în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Scutaru Daniel în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» cititor în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Fântânel @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» CONTRIBUABIL în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» CETATEAN în Ialomițeni amendați pentru că nu purtau măștile de protecție
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...