Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primarul din Amara își exprimă... gratitudinea

Moda scrisorilor se întoarce

Primarul din Amara își exprimă... gratitudinea

După modelul patentat de Ionașcu la Slobozia și preluat până și de cătunele din fundul județului, primarul din Amara a trimis contribuabililor o scrisoare de... gratitudine. Scrisoarea e printată cam sărăcăcios, pe foaie velină, și vorbește, în buna tradiție a înaintașilor, despre realizările administrației Măiță. Am aruncat un ochi pe ea și vă oferim o altă perspectivă. Nu de alta, dar ar fi păcat ca primarul Ion Măiță să ajungă să creadă singur în brașoavele pe care le printează.

Limba de lemn a administrației
Fascinant la fiecare scrisoare administrativă pe care o citim de 20 de ani încoace este limbajul de lemn în care este redactată. În cazul primarului Măiță, standardul este depășit. Vă oferim o singură mostră, din respect pentru timpul dumneavoastră: «Îmi exprim gratitudinea față de dumneavoastră pentru buna cooperare și înțelegere de care ați dat dovadă în relația puternică pe care o avem (...)». Nu-i așa că-i fabulos? Nu-i așa că simțiți și dumneavoastră un fior de repuls? Nu? De ce?! Ah, am înțeles! Pentru că domnul Măiță este și el om... Și încă unul sensibil și unul educat, care a venit la Primărie pentru a-și ajuta concetățenii... Ce spuneți? Că n-are a face scrisoarea Primăriei cu frustrările noastre. Da, aveți dreptate! De aceea ne repliem și reluăm lectura, deși n-am vrea. «(...) Fiindcă ați înțeles că schimbarea în bine se bazează pe o colaborare sănătoasă între cetățean și primărie pot să afirm că problemele nu mai reprezintă obstacole greu de depășit, ci doar o chestiune de timp (...)» mai spune Ion Măiță. Ei, acum v-ați convins? Și dacă da, și dacă nu, noi mai departe nu citim nici picați cu ceară, că ne sângerează ochii! Și nici nu ținem musai să vă convingem.

De la brașoave la realitate
Veți spune, iarăși, că exagerăm și că un primar nu e profesor de retorică. Și iarăși veți avea dreptate! Atunci să ne concentrăm pe cifre. În scrisoarea domnului Măiță sunt bifate 12 proiecte edilitare menite să aducă mai binele cetățenilor orașului-stațiune. Jumătate din cele 12 proiecte sunt însă «în curs de implementare» sau «depuse spre finanțare». Există însă și realizări declarate finalizate. Ele vizează canalizarea menajeră, modernizarea unei alei turistice, reabilitarea și modernizarea Grădinii de Vară, a plajelor, a sistemului de tratare a apei, etc. Realitatea însă este infinit mai nuanțată. Apa din Amara e potabilă doar în probele trimise Direcției de Sănătate Publică, lucrările la Grădina de Vară de-abia au început, amenajarea plajelor se va face (n.red.: dacă se va face!) la prețuri exorbitante, iar străzile orașului deja au nevoie de reparații. Adaugați la această înșiruire problema gropii de gunoi a localității, nerezolvată de zeci de ani și ignorată de autoritățile județene responsabile, conflictele deschise din cadrul Consiliului local și faptul că sensibilitatea edilitară a primarul Măiță n-a mai putut suporta duhoarea politică a PSD, iar acesta a ales să se mute în barca PRO România unde l-au atras proiectele revoluționare ale filialei, «oamenii extraordinari» și... Și aveți o imagine mai aproape de realitate a localității. Punct!

Întrebări fără răspuns Și-atunci, de ce apare această dorință disperată de a cosmetiza realitatea la toți edilii în funcție și de fiecare dată? De ce nu există un minimum de decență, măsură, bun simț, moralitate? Cui folosesc aceste minciuni sfruntate în condițiile în care contribuabilii care primesc scrisorile știu mai bine decât primarul însuși cu ce se confruntă? Ei, bine, la toate aceste întrebări nu știm să răspundem. Dar sperăm că fiecare dintre noi se va lămuri până la alegerile din iarnă. În fond, COVID-19 ne-a mai dat, celor care vom supraviețui, 6 luni de grație pentru a vota responsabil...

12 Mai 2020, 12:10 (2311 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Orașul-stațiune nu poate asigura apa curentă pentru locuitori
Șantierul din Grădina de Vară de la Amara
Grădina de Vară din Amara va fi modernizată. Adio, Festivalul «Trofeul Tinereții» 2020!

Comentariile cititorilor:


Cetatean al Amarei:
(14 Mai 2020, 22:57)
Domnule Cetatean,este clar ca sunteti un sustinator la dlui Maita,probabil bine platit,dar stiti bine ca realitatea este alta..fostului primar nu am ce socoteala sa ii cer,a facut muuuult mai multe(apa,canalizare) decat actualul primar..nu are de ce sa imi fie mie rusine,l-am votat pe dl Maita,tocmai pentru ca a fost sustinut de dl Moraru,a umblat pe strazi cu el in campanie,asta a fost motivul pentru care multa lume l-a votat,am avut incredere ca va continua ceea ce a fost inceput de fosta conducere...nu cred ca are rost sa intram in vreo polemica,imi voi sustine punctul de vedere,nu s-a facut nimic din ce a promis,cel putin in cazul nostru, a mintit frumos..orice veti spune,nu imi va schimba parerea..referitor la gaze,mai e muuuuult de asteptat,asa ca si strada va "dansa" in continuare in gropi si praf si noi pe langa ea..
Cetatean:
(14 Mai 2020, 15:45)
Imi pare rau si mie d-le cetatean al orasului statiune,pentru faptul ca nu sunteti bine informat in legatura cu asa zisele mariri de taxe si impozite in orasul AMARA.,acestea au fost majorate cu indicii privind rata inflatiei pe anul 2019 ,stabiliti de Institutul National de Statistica,aprobati de MINISTERUL de FINANTE ,care au devenit OBLIGATORII pentru toate PRIMARIILE de pe teritoriul ROMANIEI conform CODULUI FISCAL.( deci obligatoriu )  In legatura cu extinderea retelei de GAZE aceasta este deja in desfasurare pe mai multe strazi din localitate (numai daca nu vreti sa vedeti acest lucru ). Iar in legatura cu asfaltarea strazilor,aceasta se va intampla dupa ce toate celelalte utilitati se vor realiza (gaze,apa,canalizare). Credeti ca toate acestea se pot face intr-un mandat de 2 ani si 8 luni ? Parerea mea ,si cred ca a majoritatii cetatenilor,pentru NEASFALTAREA strazilor,trebuie sa -i cereti socoteala EX Primarului (...) si clanului sau ((...) administrator public si fratiorului acesteia (...) care impreuna au tocat fondurile Primariei AMARA timp de 16 Ani dupa bunul piac).SI eu iti spun la fel .RUSINE SA ITI FIE......
Pinocchio:
(14 Mai 2020, 13:05)
Pinocchio e mic copil pe langa Muaita. Acum ne e limpede ca minciuna a fost inventata de el.
Cetatean al Amarei:
(14 Mai 2020, 12:15)
Imi pare nespus de rau,dar dl Maita este mult depasit de functia de primar..nu a facut nimic in localitate,nu a fost nici macar in stare sa intretina ce a fost realizat pana acum..in plina pandemie,s-a gandit sa mareasca impozitele,pe deasupra mai trimite si o scrisoare de "gratitudine"..strada noastra este neasfaltata,nu avem gaze,lucruri care ni s-au promis in campania electorala..si strada este in centrul Amarei,sa ii fie rusine pentru acea scrisoare...pentru ce maresti impozitele? Ce ai facut in localitate ca sa justifici marirea lor? RUSINE sa iti fie..
cetatean:
(14 Mai 2020, 09:52)
Pentru domnul SCARBIT. La-ti intrebat si pe d-l de la COSILIUL JUDETEAN cum e sa foloseasca autoturismul achizitionat cu  mii de euro din banii cetetenilor judetului ialomita,deci si din banii dati pe taxe si impozite ai cetatenilor din Amara,in interes personal,si pe care il parcheaza cu nonsalanta in fata apartamentului proprietate, din orasul in care se vrea STAPAN .
scarbit:
(13 Mai 2020, 15:40)
Nu am vazut in viata mea un om mai mincinos si fara viziune . Se vaita ca nu la ajutat Moraru dar el nu este in stare sa faca un proiect sal sustina a uitat cand anul trecut PRIMARIA AMARA mai avea  700 lei in cont si a fost salvat de Consiiul Judetean pentru ca punea lacatul pe primarie. Domnule Primar si Viceprimar Tinta Nicolae si catelarul sef  Sandru puneti mana la treaba ca stati cate o ora in Primarie pe urma nu mai da nimeni de voi va faceti treburile exemplu Domnul Primar la firma, Domnul Vice La ferma si Domnul catelar sef face aprovizionarea la magazinul lui,apropo Domnule Vice nu va mai duceti cu masina Primariei la ferma.
Investitii plaje de tratament:
(13 Mai 2020, 09:00)
Intreb pentru un prieten:De ce se numeste "statiune" Pentru ce a fost...probabil..?Unde sunt renumitele plaje ce permiteau relaxare fara a face un drum pana pe litoral? De ce sunt lasate in paragina?Statiunea este/era renumita prin namolul sapropelic.De ce acest primar continua metoda"moraru-presedinte"?Amara se poate dezvolta prin redarea plajelor catre turisti.Prin consum,cazare,turismul terapeutic ar putea anual aduce bani oraselului abandonat ontentionat de actialul preș al CJ. Lacul este"muls"de namol de cativa smecheri dar oferit turistilor poate aduce reale beneficii sanatatii combinand expunerea solara cu ungerea,pe plaja.
Arabela:
(13 Mai 2020, 08:16)
Scrisori din ciclu Moraru, as spune, pentru ca acolo este elogiat Tovarasu, ei ce daca a preluat si el. Avind in vedere ca clanul Moraru este elogiat peste tot, adica a trecut la al prag, dar trage cu dinti de a acapara cumva Primaria. Da un gust amar ne poate lasa acesti oameni in speta Moraru. Probabil daca se baga cineva mai competent si acela era facut de cacao de clanul Moraru. Urit dar acesti mizerabili care nu fac nimic deci sa critice nu au ce cauta printre noi.Daca se spun miciuni este pentru faptrul ca cu minciuni se cladesc partidele politice si acesti oameni care au tupeu.
Tamara:
(13 Mai 2020, 07:54)
Masoni sunt la putere...
Dacă se face mason, mai sta 25 ani la primărie și fără scrisori de gratitudine, susținut de miliție și procuratura.
Te faci mason ești ținut în brate, furi și jefuiesti cetățeanul și ești protejat. 
Mai Itzic:
(13 Mai 2020, 07:46)
Gura bate...recordul. Florin Piersic este mic copil pe langa vorbaretul asta. Este in stare sa vorbeasca non-stop cativa ani, fara pauza. Asta-i reteta succesului in politica. Logoree, promisiuni si gogosi. Pentru nerealizari sau inactivitate se da vina pe dusmanul administrativ care inseamna, ba consiliul local, ba fostul partid. Apoi se face traseism politic si se repeta reteta succesului. Dupa modelul aluia de la Slobozia. Ce m-as tavali de ras sa vad ca partidul asta de buzunar Pro stia Romania este absorbit de pesedeu. Ne mai "desteptam" si noi.."din somnul cel de moarte"? 
Amara :
(12 Mai 2020, 22:25)
Nu trebuie învinovățit dl primar, nu dumnealui este vinovat de toate nerealizarile din Amara, ci clona dânsului. Dansul se cloneaza de mai multe ori pe zi, pentru binele tuturor cetățenilor din Amara.
Marin Ene:
(12 Mai 2020, 16:55)
Statiunea cat si asezarea arata foarte, foarte rau...Primarul cauta sa convinga locuitorii ca este bine...Poate votantii au vazut localitati intr-adevar bine gospodarite si nu gogosi ale primarului in apropiere de alegeri. Unde mai pui ca este si statiune turistica, pai asa arata o statiune? Probabil ca este foarte, foarte bine sa fii primar, folosind resursele pentru familia ta si apropiati ,;oamenii din acea asezare chiar asa de naivi sunt? Pai aproape la sfarsitul mandatului spui ca "ai depus documentatia:? pai un PRIMAR CE A FACUT! Pai acest primar nu a facut nimic!
Scrisori :
(12 Mai 2020, 14:51)
Scrisori din ciclul: nu e adevarat ce vedeti voi, e adevarat doar ce va spun eu..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 20 Oct 2020
335 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Se constituie noul Consiliu Județean Ialomița

Prin Ordinul prefectului județului Ialomița nr. 500/19.10.2020, se va constitui noul Consiliu Județean Ialomița. Evenimentul de constituire se va produce marți, 20 octombrie 2020, la Sala «Europa» a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 17:40
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, polițiștii din Amara, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:20
(71 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Movilița, arestat pentru «tulburarea ordinii și liniștii publice»

Vineri, 16 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:15
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1696 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 19 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1696, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:10
(79 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. A fost întreruptă o nuntă la Fetești!

Polițiștii din Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi și polițiști locali, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:05
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitate să intervină la un număr de 7 evenimente rutiere care s-au produs în localitățile ialomițene încă din seara ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 12:30
(68 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Întâlnirile între contribuabili și inspectorii fiscali se pot face prin programări on-line

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că se pot programa on-line pentru întâlnirea cu un inspector fiscal din cadrul instituției. Pe site-ul www.anaf.ro ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 10:50
(78 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1683 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 18 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1683, cu 47 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2020, 13:05
(126 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 1636 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 16 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1636, cu 49 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 13:05
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Octombrie 2020, 12:50


10

Mihail Kogălniceanu: Băut și fără permis, la volan

Un bărbat, de 36 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a fost depistat în flagrant noaptea joi spre vineri, 15/16 octombrie a.c., de polițiștii ialomițeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, echipe mixte formate din polițiști din cadrul IPJ Ialomița, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării modului ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:05
(195 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Miercuri, 14 octombrie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier,  în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier pe DN2 (E85), în afara  localității ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:30
(296 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 persoane, depistate că nu respectă măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au depistat 5 persoane care nu respectă măsura izolării la domiciliu și peste 50 de persoane care nu purtau mască de protecție în spațiile unde aceasta este obligatorie ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:25
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1587 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 15 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1587, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 13:05
(206 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Lipsă apă în orașul Căzănești

Joi, 15 octombrie 2020, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Prunului din orașul Căzănești/Ialomița. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 12:40
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Concurs de film de scurt metraj cu tematică «Anticorupție»

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România, derulează în perioada octombrie-decembrie 2020 proiectul «#Integritate 2020», în cadrul căruia ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:35
(570 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: 124 de controale, amenzi de 255000 de lei

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat în luna septembrie 2020 un număr de 124 acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă, în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:20
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Depistat în flagrant conducând sub influența aloolului

Marți, 13 octombrie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu au depistat un bărbat, de 48 de ani, din orașul Fierbinți-Târg, conducând un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:10
(156 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul actual. 60 de persoane au fost sancționate contravențional ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:05
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1573 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 14 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1573, cu 30 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 13:05
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Octombrie 2020, 19:15


Grupul de Comunicare Strategică: 1543 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 13 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1543, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2020, 13:05
(224 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autobuze, microbuze, precum și alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri vor fost oprite, pentru control, de polițiștii rutieri. Activitățile au loc, simultan, în toate statele membre ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2020, 12:10
(155 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Acasă în siguranță!»

Anul acesta, ziua de marți, 13 are o dublă însemnătate pentru structurile profesioniste pentru situații de urgență, întrucât marcăm în același timp «Ziua Informării Preventive» și «Ziua Internațională a ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 19:40
(289 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Avarie la intersecția străzilor Dumbravei cu Popa Șapcă din Fetești/Cartierul Fetești-Gară

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Dumbravei cu Popa Șapcă din Fetești/Cartierul Fetești-Gară, RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 16:35
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 10 octombrie a.c., în jurul orelor orei 3,30, polițiștii din Slobozia, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Scânteia, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani. ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 14:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate de polițiști

Vineri, 9 octombrie a.c., pe raza comunei Maia, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, din comuna Nuci, în timp ce transporta cu o ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 14:35
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bătrân de 78 de ani, dispărut

Urziceni: Bătrân de 78 de ani, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 78 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Urziceni într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 14:25
(250 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19

Polițiștii ialomițeni, sub autoritatea Instituției Prefectului Ialomița, au continuat să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 14:20
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
pe bune în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal tratat cu tratament în Chemgas Holding Corporation poluează legal Vio în Chemgas Holding Corporation poluează legal Drept în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal ion în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Tri FAZA în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Adi în Chemgas Holding Corporation poluează legal Pffff în Fetești: Educatoare cercetată penal pentru că a lovit un copil apa rece în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal recuperare la domiciliu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 octombrie 2020 z în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal MARIAN în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal cetatean în Candidați cu probleme de integritate la Alegerile Locale din Ialomița Nicu în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Mary în «Fel principal: ȘOMAJ!» Mary în Senatorul lui Dumnezeu lasă PMP Ialomița la mâna sfinților Mary în Chemarea naturii la Slobozia Ne lași ...? în «Partidul Social Democrat vine cu soluția creșterii veniturilor a 4,5 milioane de angajați!» Victor în Senatorul lui Dumnezeu lasă PMP Ialomița la mâna sfinților Gigel în Fetești: Educatoare cercetată penal pentru că a lovit un copil
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...