Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primarul din Amara își exprimă... gratitudinea

Moda scrisorilor se întoarce

Primarul din Amara își exprimă... gratitudinea

După modelul patentat de Ionașcu la Slobozia și preluat până și de cătunele din fundul județului, primarul din Amara a trimis contribuabililor o scrisoare de... gratitudine. Scrisoarea e printată cam sărăcăcios, pe foaie velină, și vorbește, în buna tradiție a înaintașilor, despre realizările administrației Măiță. Am aruncat un ochi pe ea și vă oferim o altă perspectivă. Nu de alta, dar ar fi păcat ca primarul Ion Măiță să ajungă să creadă singur în brașoavele pe care le printează.

Limba de lemn a administrației
Fascinant la fiecare scrisoare administrativă pe care o citim de 20 de ani încoace este limbajul de lemn în care este redactată. În cazul primarului Măiță, standardul este depășit. Vă oferim o singură mostră, din respect pentru timpul dumneavoastră: «Îmi exprim gratitudinea față de dumneavoastră pentru buna cooperare și înțelegere de care ați dat dovadă în relația puternică pe care o avem (...)». Nu-i așa că-i fabulos? Nu-i așa că simțiți și dumneavoastră un fior de repuls? Nu? De ce?! Ah, am înțeles! Pentru că domnul Măiță este și el om... Și încă unul sensibil și unul educat, care a venit la Primărie pentru a-și ajuta concetățenii... Ce spuneți? Că n-are a face scrisoarea Primăriei cu frustrările noastre. Da, aveți dreptate! De aceea ne repliem și reluăm lectura, deși n-am vrea. «(...) Fiindcă ați înțeles că schimbarea în bine se bazează pe o colaborare sănătoasă între cetățean și primărie pot să afirm că problemele nu mai reprezintă obstacole greu de depășit, ci doar o chestiune de timp (...)» mai spune Ion Măiță. Ei, acum v-ați convins? Și dacă da, și dacă nu, noi mai departe nu citim nici picați cu ceară, că ne sângerează ochii! Și nici nu ținem musai să vă convingem.

De la brașoave la realitate
Veți spune, iarăși, că exagerăm și că un primar nu e profesor de retorică. Și iarăși veți avea dreptate! Atunci să ne concentrăm pe cifre. În scrisoarea domnului Măiță sunt bifate 12 proiecte edilitare menite să aducă mai binele cetățenilor orașului-stațiune. Jumătate din cele 12 proiecte sunt însă «în curs de implementare» sau «depuse spre finanțare». Există însă și realizări declarate finalizate. Ele vizează canalizarea menajeră, modernizarea unei alei turistice, reabilitarea și modernizarea Grădinii de Vară, a plajelor, a sistemului de tratare a apei, etc. Realitatea însă este infinit mai nuanțată. Apa din Amara e potabilă doar în probele trimise Direcției de Sănătate Publică, lucrările la Grădina de Vară de-abia au început, amenajarea plajelor se va face (n.red.: dacă se va face!) la prețuri exorbitante, iar străzile orașului deja au nevoie de reparații. Adaugați la această înșiruire problema gropii de gunoi a localității, nerezolvată de zeci de ani și ignorată de autoritățile județene responsabile, conflictele deschise din cadrul Consiliului local și faptul că sensibilitatea edilitară a primarul Măiță n-a mai putut suporta duhoarea politică a PSD, iar acesta a ales să se mute în barca PRO România unde l-au atras proiectele revoluționare ale filialei, «oamenii extraordinari» și... Și aveți o imagine mai aproape de realitate a localității. Punct!

Întrebări fără răspuns Și-atunci, de ce apare această dorință disperată de a cosmetiza realitatea la toți edilii în funcție și de fiecare dată? De ce nu există un minimum de decență, măsură, bun simț, moralitate? Cui folosesc aceste minciuni sfruntate în condițiile în care contribuabilii care primesc scrisorile știu mai bine decât primarul însuși cu ce se confruntă? Ei, bine, la toate aceste întrebări nu știm să răspundem. Dar sperăm că fiecare dintre noi se va lămuri până la alegerile din iarnă. În fond, COVID-19 ne-a mai dat, celor care vom supraviețui, 6 luni de grație pentru a vota responsabil...

12 Mai 2020, 12:10 (1674 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Grădina de Vară din Amara va fi modernizată. Adio, Festivalul «Trofeul Tinereții» 2020!
Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei
Un contribuabil a descărcat remorca cu moloz în curtea Primăriei

Comentariile cititorilor:


Cetatean al Amarei:
(14 Mai 2020, 22:57)
Domnule Cetatean,este clar ca sunteti un sustinator la dlui Maita,probabil bine platit,dar stiti bine ca realitatea este alta..fostului primar nu am ce socoteala sa ii cer,a facut muuuult mai multe(apa,canalizare) decat actualul primar..nu are de ce sa imi fie mie rusine,l-am votat pe dl Maita,tocmai pentru ca a fost sustinut de dl Moraru,a umblat pe strazi cu el in campanie,asta a fost motivul pentru care multa lume l-a votat,am avut incredere ca va continua ceea ce a fost inceput de fosta conducere...nu cred ca are rost sa intram in vreo polemica,imi voi sustine punctul de vedere,nu s-a facut nimic din ce a promis,cel putin in cazul nostru, a mintit frumos..orice veti spune,nu imi va schimba parerea..referitor la gaze,mai e muuuuult de asteptat,asa ca si strada va "dansa" in continuare in gropi si praf si noi pe langa ea..
Cetatean:
(14 Mai 2020, 15:45)
Imi pare rau si mie d-le cetatean al orasului statiune,pentru faptul ca nu sunteti bine informat in legatura cu asa zisele mariri de taxe si impozite in orasul AMARA.,acestea au fost majorate cu indicii privind rata inflatiei pe anul 2019 ,stabiliti de Institutul National de Statistica,aprobati de MINISTERUL de FINANTE ,care au devenit OBLIGATORII pentru toate PRIMARIILE de pe teritoriul ROMANIEI conform CODULUI FISCAL.( deci obligatoriu )  In legatura cu extinderea retelei de GAZE aceasta este deja in desfasurare pe mai multe strazi din localitate (numai daca nu vreti sa vedeti acest lucru ). Iar in legatura cu asfaltarea strazilor,aceasta se va intampla dupa ce toate celelalte utilitati se vor realiza (gaze,apa,canalizare). Credeti ca toate acestea se pot face intr-un mandat de 2 ani si 8 luni ? Parerea mea ,si cred ca a majoritatii cetatenilor,pentru NEASFALTAREA strazilor,trebuie sa -i cereti socoteala EX Primarului (...) si clanului sau ((...) administrator public si fratiorului acesteia (...) care impreuna au tocat fondurile Primariei AMARA timp de 16 Ani dupa bunul piac).SI eu iti spun la fel .RUSINE SA ITI FIE......
Pinocchio:
(14 Mai 2020, 13:05)
Pinocchio e mic copil pe langa Muaita. Acum ne e limpede ca minciuna a fost inventata de el.
Cetatean al Amarei:
(14 Mai 2020, 12:15)
Imi pare nespus de rau,dar dl Maita este mult depasit de functia de primar..nu a facut nimic in localitate,nu a fost nici macar in stare sa intretina ce a fost realizat pana acum..in plina pandemie,s-a gandit sa mareasca impozitele,pe deasupra mai trimite si o scrisoare de "gratitudine"..strada noastra este neasfaltata,nu avem gaze,lucruri care ni s-au promis in campania electorala..si strada este in centrul Amarei,sa ii fie rusine pentru acea scrisoare...pentru ce maresti impozitele? Ce ai facut in localitate ca sa justifici marirea lor? RUSINE sa iti fie..
cetatean:
(14 Mai 2020, 09:52)
Pentru domnul SCARBIT. La-ti intrebat si pe d-l de la COSILIUL JUDETEAN cum e sa foloseasca autoturismul achizitionat cu  mii de euro din banii cetetenilor judetului ialomita,deci si din banii dati pe taxe si impozite ai cetatenilor din Amara,in interes personal,si pe care il parcheaza cu nonsalanta in fata apartamentului proprietate, din orasul in care se vrea STAPAN .
scarbit:
(13 Mai 2020, 15:40)
Nu am vazut in viata mea un om mai mincinos si fara viziune . Se vaita ca nu la ajutat Moraru dar el nu este in stare sa faca un proiect sal sustina a uitat cand anul trecut PRIMARIA AMARA mai avea  700 lei in cont si a fost salvat de Consiiul Judetean pentru ca punea lacatul pe primarie. Domnule Primar si Viceprimar Tinta Nicolae si catelarul sef  Sandru puneti mana la treaba ca stati cate o ora in Primarie pe urma nu mai da nimeni de voi va faceti treburile exemplu Domnul Primar la firma, Domnul Vice La ferma si Domnul catelar sef face aprovizionarea la magazinul lui,apropo Domnule Vice nu va mai duceti cu masina Primariei la ferma.
Investitii plaje de tratament:
(13 Mai 2020, 09:00)
Intreb pentru un prieten:De ce se numeste "statiune" Pentru ce a fost...probabil..?Unde sunt renumitele plaje ce permiteau relaxare fara a face un drum pana pe litoral? De ce sunt lasate in paragina?Statiunea este/era renumita prin namolul sapropelic.De ce acest primar continua metoda"moraru-presedinte"?Amara se poate dezvolta prin redarea plajelor catre turisti.Prin consum,cazare,turismul terapeutic ar putea anual aduce bani oraselului abandonat ontentionat de actialul preș al CJ. Lacul este"muls"de namol de cativa smecheri dar oferit turistilor poate aduce reale beneficii sanatatii combinand expunerea solara cu ungerea,pe plaja.
Arabela:
(13 Mai 2020, 08:16)
Scrisori din ciclu Moraru, as spune, pentru ca acolo este elogiat Tovarasu, ei ce daca a preluat si el. Avind in vedere ca clanul Moraru este elogiat peste tot, adica a trecut la al prag, dar trage cu dinti de a acapara cumva Primaria. Da un gust amar ne poate lasa acesti oameni in speta Moraru. Probabil daca se baga cineva mai competent si acela era facut de cacao de clanul Moraru. Urit dar acesti mizerabili care nu fac nimic deci sa critice nu au ce cauta printre noi.Daca se spun miciuni este pentru faptrul ca cu minciuni se cladesc partidele politice si acesti oameni care au tupeu.
Tamara:
(13 Mai 2020, 07:54)
Masoni sunt la putere...
Dacă se face mason, mai sta 25 ani la primărie și fără scrisori de gratitudine, susținut de miliție și procuratura.
Te faci mason ești ținut în brate, furi și jefuiesti cetățeanul și ești protejat. 
Mai Itzic:
(13 Mai 2020, 07:46)
Gura bate...recordul. Florin Piersic este mic copil pe langa vorbaretul asta. Este in stare sa vorbeasca non-stop cativa ani, fara pauza. Asta-i reteta succesului in politica. Logoree, promisiuni si gogosi. Pentru nerealizari sau inactivitate se da vina pe dusmanul administrativ care inseamna, ba consiliul local, ba fostul partid. Apoi se face traseism politic si se repeta reteta succesului. Dupa modelul aluia de la Slobozia. Ce m-as tavali de ras sa vad ca partidul asta de buzunar Pro stia Romania este absorbit de pesedeu. Ne mai "desteptam" si noi.."din somnul cel de moarte"? 
Amara :
(12 Mai 2020, 22:25)
Nu trebuie învinovățit dl primar, nu dumnealui este vinovat de toate nerealizarile din Amara, ci clona dânsului. Dansul se cloneaza de mai multe ori pe zi, pentru binele tuturor cetățenilor din Amara.
Marin Ene:
(12 Mai 2020, 16:55)
Statiunea cat si asezarea arata foarte, foarte rau...Primarul cauta sa convinga locuitorii ca este bine...Poate votantii au vazut localitati intr-adevar bine gospodarite si nu gogosi ale primarului in apropiere de alegeri. Unde mai pui ca este si statiune turistica, pai asa arata o statiune? Probabil ca este foarte, foarte bine sa fii primar, folosind resursele pentru familia ta si apropiati ,;oamenii din acea asezare chiar asa de naivi sunt? Pai aproape la sfarsitul mandatului spui ca "ai depus documentatia:? pai un PRIMAR CE A FACUT! Pai acest primar nu a facut nimic!
Scrisori :
(12 Mai 2020, 14:51)
Scrisori din ciclul: nu e adevarat ce vedeti voi, e adevarat doar ce va spun eu..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 26 Mai 2020
223 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(192 vizualizări - 1 comentariu)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(75 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(288 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(169 vizualizări - 0 comentarii)


8

Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


9

Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


10

AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(295 vizualizări - 0 comentarii)


13

Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(288 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(215 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(183 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(194 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(513 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Mai 2020, 16:10


IPJ Ialomița: «Pomana regelui Cioabă», o nouă metodă de înșelăciune

Polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la o nouă metodă de înșelăciune pe care escrocii o folosesc. Este vorba despre metoda «Pomana regelui Cioabă». Potrivit oamenilor legii, infractorii acostează ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 16:05
(416 vizualizări - 0 comentarii)


S-a răsturnat cu mașina într-un șanț între Slobozia și Amara

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 18 mai 2020. Evenimentul rutier s-a petrecut pe șoseaua care leagă orașele Amara și Slobozia din cauza unui șofer de 45 de ani. Acesta s-a angajat ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:55
(281 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Măsuri de asigurare la locul de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la măsurile de protecție pe care trebuie să le ia atât angajatorii, cât și angajații, pentru a preveni riscul infectării cu SARS-CoV-2 în ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:50
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 336 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 19 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 336 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 13:00
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Vineri, 15 mai a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, pe raza comunei Valea Măcrișului, un șofer, de 47 de ani, ce emana halenă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:55
(256 vizualizări - 0 comentarii)


În afara Mărculeștiului, s-a răsturnat cu mașina în șanț. La Adâncata, un biciclist a intrat frontal într-un autoturism!

La sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a două persoane. Primul accident de circulație s-a produs sâmbătă, 16 mai a.c., în jurul ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:45
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Poiana: Beat la volan, a izbit gardul unei case și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 29 de ani din comuna Albești este cercetat de polițiștii ialomițeni pentru mai multe infracțiuni după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice, a lovit gardul unui imobil și a părăsit ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:35
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Enel reia activitatea cu publicul in unele magazine

O parte din magazinele Enel Energie și Enel Energie Muntenia, precum și cele ale partenerilor, își vor relua activitatea cu publicul, începând de luni, 18 mai 2020. Pentru a preveni riscul răspândirii ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:20
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Romi în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Maria în Armășești: Crimă învăluită în mister Ioana în Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței Ddy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Nutu în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Ddy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @Nu uita@@ în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Pentru A si A5 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta "asta e Johannis" în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Popa Dan în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Nu uita@@ în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Marinela în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Dana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 mai 2020 A5 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta A în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta antena 3 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @Stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene mishto în Cheltuieli de 7,3 milioane de lei pentru Centrele de Carantină și spitalele din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...