Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Indemnizația de hrană pentru medici și asistente, eliminată

Situație tensionată la spitalul suport COVID-19 din Ialomița-Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești

Indemnizația de hrană pentru medici și asistente, eliminată

Un conflict de muncă se desfășoară la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești încă de la începutul săptămânii. Cadrele medicale care tratează pacienții bolnavi de COVID-19 se declară nemulțumite de o decizie a autorităților de a elimina indemnizația de hrană pe care o primesc. Surse medicale susțin faptul că unii dintre angajați au ieșit în curtea instituției ca formă de protest, opunându-se la internarea pacienților infectați cu noul Coronavirus. Reprezentanții locali ai sindicatelor din Sănătate, alături de autoritățile locale, caută acum o soluție pentru detensionarea situației.

Scandal pentru plata drepturilor salariale
Potrivit schemei de personal, la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești, singura unitate medicală din Ialomița acreditată de Ministerul Sănătății pentru a trata cazurile de COVID-19, sunt agajate 250 de cadre medicale. 130 dintre acestea asigură îngrijirile medicale bolnavilor de COVID-19 internați. La începutul săptămânii, oamenii și-au manifestat nemulțumirea față de condițiile în care își desfășoară activitatea în momentul în care au aflat că vor rămâne fără indemnizația de hrană. Analizând situația, angajații spitalului din Fetești au ajuns la concluzia că nu li se acordă corespunzător nici sporurile privind lucrul în condiții periculoase. O parte dintre cei nemulțumiți au ieșit în curtea unității și au o organizat un protest spontan, precizând, printre altele, că se opun internării pacienților care suferă de infecții respiratorii provocate de noul Coronavirus. Conducerea instituției dă vina pe ambiguitatea actualei legislații. «Oamenii și-au manifestat nemulțumirea cât mai vocal... Este adevărat că nici legea nu este clară cu privire la modul în care acești angajați trebuie să-și primească sporurile, având în vedere faptul că, într-adevăr, lucrează în niște condiții periculoase, expunâdu-se în fiecare zi atunci când vin la serviciu!» explică Liviu Patrichi, managerul Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești.

Se caută soluții
În tot acest scandal, întreaga atenție s-a îndreptat către Primăria Fetești, instituție care gestionează fondurile distribuite de Gurvernul României, prin Direcția de Sănătate Publică Ialomița, în ceea ce privește asigurarea hranei și a cazării personalului medical care își desfășoară activitatea la spitalul suport COVID-19 din oraș. Pentru a nu-și infecta rudele și apropiații, mai bine de jumătate dintre medicii și asistentele care au grijă de bolnavii de COVID-19 internați la Spitalul Fetești beneficiază de cazare plătită de stat într-un hotel aflat pe raza orașului. În ultima lună, factura plătită către administratorul hotelului a fost de aproximativ 500 mii lei, după cum arată o serie de calcule. «Știu că au fost discuții legate de această normă de hrană... Tot ceea ce vă pot spune este faptul că acestor oameni le vor fi plătite toate drepturile de care pot beneficia atâta timp cât respectă temeiul legal! Nu s-a opus nimeni niciunui demers, atâta timp cât el a fost legal...» a precizat Sorin Gafițoi, primarul municipiului Fetești. Între timp, reprezentanții locali ai sindicatelor din Sănătate caută soluții pentru a detensiona această situație. «Într-adevăr, există o situație specială la Fetești, însă avem convingerea că ea va fi depășită... Se caută cele mai bune soluții atât cu reprezentanții administrației locale, cât și cu cei ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate și cei ai Direcției de Sănătate Publică Ialomița!» a precizat Valentin Spătărelu, liderul de sindicat al SANITAS-filiala Ialomița. Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești dispune de 150 de paturi pentru tratarea pacienților cu forme ușoare de COVID-19.

14 Mai 2020, 08:10 (2565 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești
76 de pacienți vindecați în singurul spital suport COVID-19 din Ialomița
Singurul spital suport pentru tratarea COVID-19 din Ialomița nu are medicamente pentru bolnavii internați!

Comentariile cititorilor:


Vai de noi:
(16 Mai 2020, 22:45)
Sunt eroi, fiindcă au făcut față așa cum au știut ei mai bine unei situații pentru care nu au fost neapărat pregătiți. Sunt eroi fiindcă și-au pus sănătatea și viața în pericol pentru a salva vieți, iar aici e vorba și de sănătatea familiilor lor.
Daca tu, sudorule, cazi de pe schela nu cade cu tine și familia ta.
Nuti spaima Constitutii:
(15 Mai 2020, 23:04)
Da Dorele nu au fost obligati dar o parte din ei poate ca sunt pasionati de meseria lor. As vrea sa cred ca o buna parte dar .... in definitiv trebuie sa despartim leprele de oameni. Si sunt sigur ca si tu ai vazut destule lepre printre toate categoriile profesionale de la necalificati pana la judecatori si procurori. Eu asta as vrea sa intelegem ca daca esti doctor chirurg nu este obligatoriu sa fii amator de spaga. Am avut de a face cu diferiti doctori si spun cu tarie urmatoarele :
-am fost tratat bine atat cat au stiut ei;
-nu am dat si nu mi a fost ceruta spaga niciodata;
-am oferit unei doctorite un buchet de flori si o cutie de bomboane pt ca a avut rabdare sa mi explice ce aveam eu nevoie sa stiu;
-am vazut de uneori scene in care oamenii se agatau de doctori sa le bage banii cu forta in buzunare si da ... cateodata medicii au luat banii aia. In fine tu cum ai reactiona daca lumea ar spune despre sudori ca sunt toti niste betivi doar pt faptul ca unii dintre ei sunt prieteni cu Bachus ??? Probabil ca nu ai di deranjat deoarce nu esti sudor de fapt .... :))
Daniela:
(15 Mai 2020, 11:00)
@Daniela pentru ce să-l cerceteze, pentru ce nu exista?  Ce a înlesnit și împrăștiat Catararama în afara pârturilor date după o porție de fasole. În Ialomita se autosesizează politia și parchetul după mirosul băsinilor, trase du un om, ca nu înțelegem.
Auzi, nu știam ca paturile sunt i facțiuni. 
Auzi aici ce scriu laboratoarele. 
Clinica Ok Medical, unde s-a testat Viorel Cataramă, a transmis, vineri dimineața, că testul RT-PCR efectuat în cazul milionarului Viorel Cataramă este negativ.
„In cursul zilei de 14.05.2020, ora 11:30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testarii RT-PCR și anticorpi IgG și IgM SARS COV2. În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM a înregistrat o valoare negativă. Acest rezultat indică absența anticorpilor SAR COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare). Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicând o valoare negativă, ceea ce relevă faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS COV2 la momentul recoltării probelor biologice”, au transmis reprezentanții clinicii.
Bine ca a dat acordeonistul ordonanță ieri pentru polițiști, recompensa la amenzile alea declarate neconstituționale de CCR.
Ete scart:
(15 Mai 2020, 10:39)
@Daniela, Ai văzut deaia plânge lupul iarna în poza. Legea-i dura, dar e lege când, politia, procurori și judecătorii aplica și pentru membri partidului PNL. Avem exemple multe unde decizii ale ICCJ sunt ignorate de asa zisa justiție ialomițeană, unde legea este doar pentru prieteni și cumetriii.
dorel amuzat si el nitel:
(15 Mai 2020, 09:48)
1.Cunosc un musuroi de medici care sudeaza ....tigara de la tigara. Le sudeaza in argon.
2.La majoritatea doctorilor (in special chirurgi) banii de pe statul de plata reprezinta o maslina, o atentie, spaga e la putere chiar daca au salarii de peste 10.000 lei/luna.
Ideea in care am postat a fost ca .... nimeni nu i-a obligat sa se faca medici ( in afara de , probabil, parinti).
O viata agreabila sa aveti !!!!
Ilie:
(15 Mai 2020, 00:07)
Domnilor, de când a fost numit director domnul Patrichi se văd deja schimbările în bine. Un om așezat, cu caracter și pus pe fapte mari. Diferit de cei care au condus până acum unitatea medicală.
Puia :
(15 Mai 2020, 00:02)
PNL - un magnet al lichelelor care n-au incaput prin PSD, un soi de fanarioti care se dovedesc inca si mai prosti si corupti ca pesedistii, iar asta chiar e o performanta ”
Nuti spaima Constitutii:
(14 Mai 2020, 21:46)
Auzi mai Dorele ?! Eu nu vreau sa zic ca nu trebuie sa avem si sudori dar trebuie sa ti zic doua chestii si anume :
1. Pana mai acum 2 ani doctorii aveau salarii nu cine stie ce. D''aia au si plecat foarte multi si din pacate foarte buni. Dar aveau diferite sporuri. Si erau platiti "la vedere" nu ca tine cu minim pe economie in acte si inca pe atat "la negru". E drept acum situatia s-a mai schimbat la ei in sensul ca au salarii mai bune. La tine nu cred ca s-a schimbat prea mult semn ca atunci cand o sa ti vezi Decizia de pensionare o sa cazi lat  ... de uimire :)))
2. Sa fii absolut convins ca pe lumea asta exista si doctori care stiu sa sudeze (poate nu la nivelul tau dar macar ca amatori) in schimb nu a auzit nimeni de un sudor ca tine (sau de un electrician ca mine ) care sa fi reusit macar o o operatie "de apendicita" desi e o operatie care se practica de pe vremea lui Cezar. Sau mai pe romaneste un doctor are in jur de 22 de ani de scoala pe cand matale nu cred ca sari de cel mult 12. In afara de treaba asta cine zice ca daca tu te vinzi asa ieftin trebuie sa faca toata lumea la fel ? 
@Daniela:
(14 Mai 2020, 15:48)
Dura lex sed lex. Legea-i dura, dar e lege chiar si pt LVCatarama. Sanatate maxima!
anonymus:
(14 Mai 2020, 12:34)
Ce golanie ordinara! Cumva cei din sistemul sanitar erau eroi si inainte de vremurile astea, cind primeau si solicitau spaga, desi aveau salarii foarte bune? Nu vom scapa niciodata de populismul asta nenorocit, asta a adus tara in sapa de lemn si a facut ca oamenii sa se urasca intre ei.
Daniela:
(14 Mai 2020, 11:31)
Tehnica de manipulare, tipica PNL, dezbinare, ură si dispreț intre semenii români. Cum zicea cap patrat din deal, GOLĂNEALĂ. Nu se autosesizează din oficiu nimeni? Pentru că sunteți atât de mulți “prieteni politiști si pricurori” care va întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația. Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului infectării cu COVID -19. Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba. Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângelui arterial periferic (SpO2)nu a scăzut sub 97% . Ce faceti stimabililor procurori si politisti cu dosarul penal daca omul este sanatos, îl bagați la pușcsrie? In cazul ca omul este sanatos tun nu se autosesizeaza nimeni de la imparăție?
Stefan T:
(14 Mai 2020, 09:31)
Faceti ce faceti si il mai postati pe managerul Spitalului Fetesti. De ce nu vorbiti si cu doamna de la Slobozia ? Cine stie cunoaste, s-au tocit dintii unora....
conditii deosebite:
(14 Mai 2020, 09:28)
Eu lucrez ca sudor la i firma de constructii (nu m-a obligat nimeni sa ma califica in aceasta meserie) in conditii periculoase de clima, inaltime etc. si nu-mi da nimeni niciun spor. Acesti medici nu-si fac decat meseria pentru care s-au calificat, nu-i mai faceti eroi. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 26 Mai 2020
218 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(204 vizualizări - 1 comentariu)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(288 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(169 vizualizări - 0 comentarii)


8

Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


9

Axintele: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Axintele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «amenințare», «nerespectare ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


10

AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada de acordare a indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că beneficiarii de indemnizație de șomaj, aflați în plată la data de 22 mai 2020, dreptul la indemnizație de șomaj ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 346 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 22 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 346 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 13:05
(162 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 342 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 21 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 342 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2020, 13:10
(295 vizualizări - 0 comentarii)


13

Feteși: Lovit de tren la trecerea de cale ferată

Un bărbat de 49 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la București după ce a fost lovit de un tren de marfă. Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:20
(288 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Modele de bună practică privind educația on-line

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dat publicității lista localităților unde administrațiile locale au făcut eforturi pentru a-i sprijini pe elevii fără posibilități materiale să aibă acces la resursele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 15:10
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pasagera unui taxi, victimă a unui accident rutier

O femeie de 29 de ani, din Fetești, pasageră a unui taxi, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier produs miercuri, 20 mai 2020. Șoferul taxiului nu a respectat ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 14:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Țăndărei: Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări

Pompierii din Țăndărei au intervenit miercuri, 20 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în gospodăria unui localnic. Flăcările au cuprins o anexă și au ars aproximativ 5 mp din acoperișul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:45
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Incendiu de vegetație uscată

Pompierii din Fetești au intervenit marți, 19 mai 2020, pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs în zona localității Stelnica. Flăcările au distrus un hectar cultivat cu grâu. Cel mai probabil ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:30
(183 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stelnica incendiu


ITM Ialomița: Măsuri de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în căminele pentru bătrâni

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că administratorii centrelor dedicate îngrijirii vârstnicilor trebuie să ia măsuri de prevenire a infectării cu ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:20
(195 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun alt caz de COVID-19 înregistrat în Ialomița în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la faptul că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul îmbolnăvirilor este ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 13:05
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Panică pe Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, din cauza unei candele rămasă aprinsă. Flăcările au cuprins o ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2020, 08:05
(513 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Mai 2020, 16:10


IPJ Ialomița: «Pomana regelui Cioabă», o nouă metodă de înșelăciune

Polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la o nouă metodă de înșelăciune pe care escrocii o folosesc. Este vorba despre metoda «Pomana regelui Cioabă». Potrivit oamenilor legii, infractorii acostează ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 16:05
(418 vizualizări - 0 comentarii)


S-a răsturnat cu mașina într-un șanț între Slobozia și Amara

Un accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 18 mai 2020. Evenimentul rutier s-a petrecut pe șoseaua care leagă orașele Amara și Slobozia din cauza unui șofer de 45 de ani. Acesta s-a angajat ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:55
(281 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Măsuri de asigurare la locul de muncă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița informează cu privire la măsurile de protecție pe care trebuie să le ia atât angajatorii, cât și angajații, pentru a preveni riscul infectării cu SARS-CoV-2 în ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 15:50
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 336 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 19 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 336 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul Spitalului Municipal «Anghel Saligny ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2020, 13:00
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Vineri, 15 mai a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, pe raza comunei Valea Măcrișului, un șofer, de 47 de ani, ce emana halenă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:55
(257 vizualizări - 0 comentarii)


În afara Mărculeștiului, s-a răsturnat cu mașina în șanț. La Adâncata, un biciclist a intrat frontal într-un autoturism!

La sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a două persoane. Primul accident de circulație s-a produs sâmbătă, 16 mai a.c., în jurul ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:45
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Poiana: Beat la volan, a izbit gardul unei case și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 29 de ani din comuna Albești este cercetat de polițiștii ialomițeni pentru mai multe infracțiuni după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice, a lovit gardul unui imobil și a părăsit ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:35
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Enel reia activitatea cu publicul in unele magazine

O parte din magazinele Enel Energie și Enel Energie Muntenia, precum și cele ale partenerilor, își vor relua activitatea cu publicul, începând de luni, 18 mai 2020. Pentru a preveni riscul răspândirii ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2020, 14:20
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Romi în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Maria în Armășești: Crimă învăluită în mister Ioana în Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței Ddy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Tedy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Nutu în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Ddy în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @Nu uita@@ în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Pentru A si A5 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta "asta e Johannis" în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Popa Dan în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Nu uita@@ în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Marinela în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene Dana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 mai 2020 A5 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta A în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta antena 3 în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta @Stanley în Comisarul șef Mircea Ion Rus, noul șef al Poliției ialomițene mishto în Cheltuieli de 7,3 milioane de lei pentru Centrele de Carantină și spitalele din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...