Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Indemnizația de hrană pentru medici și asistente, eliminată

Situație tensionată la spitalul suport COVID-19 din Ialomița-Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești

Indemnizația de hrană pentru medici și asistente, eliminată

Un conflict de muncă se desfășoară la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești încă de la începutul săptămânii. Cadrele medicale care tratează pacienții bolnavi de COVID-19 se declară nemulțumite de o decizie a autorităților de a elimina indemnizația de hrană pe care o primesc. Surse medicale susțin faptul că unii dintre angajați au ieșit în curtea instituției ca formă de protest, opunându-se la internarea pacienților infectați cu noul Coronavirus. Reprezentanții locali ai sindicatelor din Sănătate, alături de autoritățile locale, caută acum o soluție pentru detensionarea situației.

Scandal pentru plata drepturilor salariale
Potrivit schemei de personal, la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești, singura unitate medicală din Ialomița acreditată de Ministerul Sănătății pentru a trata cazurile de COVID-19, sunt agajate 250 de cadre medicale. 130 dintre acestea asigură îngrijirile medicale bolnavilor de COVID-19 internați. La începutul săptămânii, oamenii și-au manifestat nemulțumirea față de condițiile în care își desfășoară activitatea în momentul în care au aflat că vor rămâne fără indemnizația de hrană. Analizând situația, angajații spitalului din Fetești au ajuns la concluzia că nu li se acordă corespunzător nici sporurile privind lucrul în condiții periculoase. O parte dintre cei nemulțumiți au ieșit în curtea unității și au o organizat un protest spontan, precizând, printre altele, că se opun internării pacienților care suferă de infecții respiratorii provocate de noul Coronavirus. Conducerea instituției dă vina pe ambiguitatea actualei legislații. «Oamenii și-au manifestat nemulțumirea cât mai vocal... Este adevărat că nici legea nu este clară cu privire la modul în care acești angajați trebuie să-și primească sporurile, având în vedere faptul că, într-adevăr, lucrează în niște condiții periculoase, expunâdu-se în fiecare zi atunci când vin la serviciu!» explică Liviu Patrichi, managerul Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești.

Se caută soluții
În tot acest scandal, întreaga atenție s-a îndreptat către Primăria Fetești, instituție care gestionează fondurile distribuite de Gurvernul României, prin Direcția de Sănătate Publică Ialomița, în ceea ce privește asigurarea hranei și a cazării personalului medical care își desfășoară activitatea la spitalul suport COVID-19 din oraș. Pentru a nu-și infecta rudele și apropiații, mai bine de jumătate dintre medicii și asistentele care au grijă de bolnavii de COVID-19 internați la Spitalul Fetești beneficiază de cazare plătită de stat într-un hotel aflat pe raza orașului. În ultima lună, factura plătită către administratorul hotelului a fost de aproximativ 500 mii lei, după cum arată o serie de calcule. «Știu că au fost discuții legate de această normă de hrană... Tot ceea ce vă pot spune este faptul că acestor oameni le vor fi plătite toate drepturile de care pot beneficia atâta timp cât respectă temeiul legal! Nu s-a opus nimeni niciunui demers, atâta timp cât el a fost legal...» a precizat Sorin Gafițoi, primarul municipiului Fetești. Între timp, reprezentanții locali ai sindicatelor din Sănătate caută soluții pentru a detensiona această situație. «Într-adevăr, există o situație specială la Fetești, însă avem convingerea că ea va fi depășită... Se caută cele mai bune soluții atât cu reprezentanții administrației locale, cât și cu cei ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate și cei ai Direcției de Sănătate Publică Ialomița!» a precizat Valentin Spătărelu, liderul de sindicat al SANITAS-filiala Ialomița. Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești dispune de 150 de paturi pentru tratarea pacienților cu forme ușoare de COVID-19.

14 Mai 2020, 08:10 (3211 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Spitalul suport COVID-19 din Fetești nu mai poate face internări
Spitalele din Ialomița au cheltuit 150 mii de lei pentru medicația COVID-19
Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Comentariile cititorilor:


Flory:
(2 Iunie 2020, 21:12)
Buna! Am citit comentariile si, vreau sa va spun, fiecare are dreptate, intr-un fel sau altul. Depinde prin ce experiente am trecut, cu cine am venit in contact. Deosebit respect pentru medicii care-si fac datoria, care inteleg durerea si spaima. Cati medici spun deschis apartinatorilor/pacientilor situatia medicala reala? Cati bajbaie? Cati te trimit sa faci investigatii la privat, pe bani grei? Mama mea a avut noroc cu o doctorita tanara, care a observat ceva in neregula la un san. Asa am reusit sa o salvam!!!! Trecuse pe la multi doctori cu experienta!!!! Vedeti, orice meserie, daca o faci cu placere, cu daruire, este onoranta! Ce te faci fara instalator, fara gunoier, fara strungar, fara taximetrist, fara bucatar, fara ospatar, etc?
Dragilor, sunt convinsa ca, daca avem incredere si credinta, vom trece peste tot!!!!! Depinde de noi!!
Va doresc multa sanatate! 
Vai de noi:
(16 Mai 2020, 22:45)
Sunt eroi, fiindcă au făcut față așa cum au știut ei mai bine unei situații pentru care nu au fost neapărat pregătiți. Sunt eroi fiindcă și-au pus sănătatea și viața în pericol pentru a salva vieți, iar aici e vorba și de sănătatea familiilor lor.
Daca tu, sudorule, cazi de pe schela nu cade cu tine și familia ta.
Nuti spaima Constitutii:
(15 Mai 2020, 23:04)
Da Dorele nu au fost obligati dar o parte din ei poate ca sunt pasionati de meseria lor. As vrea sa cred ca o buna parte dar .... in definitiv trebuie sa despartim leprele de oameni. Si sunt sigur ca si tu ai vazut destule lepre printre toate categoriile profesionale de la necalificati pana la judecatori si procurori. Eu asta as vrea sa intelegem ca daca esti doctor chirurg nu este obligatoriu sa fii amator de spaga. Am avut de a face cu diferiti doctori si spun cu tarie urmatoarele :
-am fost tratat bine atat cat au stiut ei;
-nu am dat si nu mi a fost ceruta spaga niciodata;
-am oferit unei doctorite un buchet de flori si o cutie de bomboane pt ca a avut rabdare sa mi explice ce aveam eu nevoie sa stiu;
-am vazut de uneori scene in care oamenii se agatau de doctori sa le bage banii cu forta in buzunare si da ... cateodata medicii au luat banii aia. In fine tu cum ai reactiona daca lumea ar spune despre sudori ca sunt toti niste betivi doar pt faptul ca unii dintre ei sunt prieteni cu Bachus ??? Probabil ca nu ai di deranjat deoarce nu esti sudor de fapt .... :))
Daniela:
(15 Mai 2020, 11:00)
@Daniela pentru ce să-l cerceteze, pentru ce nu exista?  Ce a înlesnit și împrăștiat Catararama în afara pârturilor date după o porție de fasole. În Ialomita se autosesizează politia și parchetul după mirosul băsinilor, trase du un om, ca nu înțelegem.
Auzi, nu știam ca paturile sunt i facțiuni. 
Auzi aici ce scriu laboratoarele. 
Clinica Ok Medical, unde s-a testat Viorel Cataramă, a transmis, vineri dimineața, că testul RT-PCR efectuat în cazul milionarului Viorel Cataramă este negativ.
„In cursul zilei de 14.05.2020, ora 11:30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testarii RT-PCR și anticorpi IgG și IgM SARS COV2. În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM a înregistrat o valoare negativă. Acest rezultat indică absența anticorpilor SAR COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare). Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicând o valoare negativă, ceea ce relevă faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS COV2 la momentul recoltării probelor biologice”, au transmis reprezentanții clinicii.
Bine ca a dat acordeonistul ordonanță ieri pentru polițiști, recompensa la amenzile alea declarate neconstituționale de CCR.
Ete scart:
(15 Mai 2020, 10:39)
@Daniela, Ai văzut deaia plânge lupul iarna în poza. Legea-i dura, dar e lege când, politia, procurori și judecătorii aplica și pentru membri partidului PNL. Avem exemple multe unde decizii ale ICCJ sunt ignorate de asa zisa justiție ialomițeană, unde legea este doar pentru prieteni și cumetriii.
dorel amuzat si el nitel:
(15 Mai 2020, 09:48)
1.Cunosc un musuroi de medici care sudeaza ....tigara de la tigara. Le sudeaza in argon.
2.La majoritatea doctorilor (in special chirurgi) banii de pe statul de plata reprezinta o maslina, o atentie, spaga e la putere chiar daca au salarii de peste 10.000 lei/luna.
Ideea in care am postat a fost ca .... nimeni nu i-a obligat sa se faca medici ( in afara de , probabil, parinti).
O viata agreabila sa aveti !!!!
Ilie:
(15 Mai 2020, 00:07)
Domnilor, de când a fost numit director domnul Patrichi se văd deja schimbările în bine. Un om așezat, cu caracter și pus pe fapte mari. Diferit de cei care au condus până acum unitatea medicală.
Puia :
(15 Mai 2020, 00:02)
PNL - un magnet al lichelelor care n-au incaput prin PSD, un soi de fanarioti care se dovedesc inca si mai prosti si corupti ca pesedistii, iar asta chiar e o performanta ”
Nuti spaima Constitutii:
(14 Mai 2020, 21:46)
Auzi mai Dorele ?! Eu nu vreau sa zic ca nu trebuie sa avem si sudori dar trebuie sa ti zic doua chestii si anume :
1. Pana mai acum 2 ani doctorii aveau salarii nu cine stie ce. D''aia au si plecat foarte multi si din pacate foarte buni. Dar aveau diferite sporuri. Si erau platiti "la vedere" nu ca tine cu minim pe economie in acte si inca pe atat "la negru". E drept acum situatia s-a mai schimbat la ei in sensul ca au salarii mai bune. La tine nu cred ca s-a schimbat prea mult semn ca atunci cand o sa ti vezi Decizia de pensionare o sa cazi lat  ... de uimire :)))
2. Sa fii absolut convins ca pe lumea asta exista si doctori care stiu sa sudeze (poate nu la nivelul tau dar macar ca amatori) in schimb nu a auzit nimeni de un sudor ca tine (sau de un electrician ca mine ) care sa fi reusit macar o o operatie "de apendicita" desi e o operatie care se practica de pe vremea lui Cezar. Sau mai pe romaneste un doctor are in jur de 22 de ani de scoala pe cand matale nu cred ca sari de cel mult 12. In afara de treaba asta cine zice ca daca tu te vinzi asa ieftin trebuie sa faca toata lumea la fel ? 
@Daniela:
(14 Mai 2020, 15:48)
Dura lex sed lex. Legea-i dura, dar e lege chiar si pt LVCatarama. Sanatate maxima!
anonymus:
(14 Mai 2020, 12:34)
Ce golanie ordinara! Cumva cei din sistemul sanitar erau eroi si inainte de vremurile astea, cind primeau si solicitau spaga, desi aveau salarii foarte bune? Nu vom scapa niciodata de populismul asta nenorocit, asta a adus tara in sapa de lemn si a facut ca oamenii sa se urasca intre ei.
Daniela:
(14 Mai 2020, 11:31)
Tehnica de manipulare, tipica PNL, dezbinare, ură si dispreț intre semenii români. Cum zicea cap patrat din deal, GOLĂNEALĂ. Nu se autosesizează din oficiu nimeni? Pentru că sunteți atât de mulți “prieteni politiști si pricurori” care va întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația. Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului infectării cu COVID -19. Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba. Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângelui arterial periferic (SpO2)nu a scăzut sub 97% . Ce faceti stimabililor procurori si politisti cu dosarul penal daca omul este sanatos, îl bagați la pușcsrie? In cazul ca omul este sanatos tun nu se autosesizeaza nimeni de la imparăție?
Stefan T:
(14 Mai 2020, 09:31)
Faceti ce faceti si il mai postati pe managerul Spitalului Fetesti. De ce nu vorbiti si cu doamna de la Slobozia ? Cine stie cunoaste, s-au tocit dintii unora....
conditii deosebite:
(14 Mai 2020, 09:28)
Eu lucrez ca sudor la i firma de constructii (nu m-a obligat nimeni sa ma califica in aceasta meserie) in conditii periculoase de clima, inaltime etc. si nu-mi da nimeni niciun spor. Acesti medici nu-si fac decat meseria pentru care s-au calificat, nu-i mai faceti eroi. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 21 Sep 2020
355 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(34 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(244 vizualizări - 1 comentariu)


6

Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


8

Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(194 vizualizări - 1 comentariu)


9
Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(209 vizualizări - 0 comentarii)


10

Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(558 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(292 vizualizări - 0 comentarii)


12
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(347 vizualizări - 0 comentarii)


13
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(337 vizualizări - 0 comentarii)


14

Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(243 vizualizări - 0 comentarii)


2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(462 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(334 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(224 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
amarean în Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare Analiza în Profesor al Liceului Pedagogic «Matei Basarab» Slobozia, infectat cu SARS-CoV-2 un alt cetatean în Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare cetatean în Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare locuitor din Amara în Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare vasile în Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare Alegator în «Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!» Robert în «Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!» @cbservator în «Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!» cetatean în Profesor al Liceului Pedagogic «Matei Basarab» Slobozia, infectat cu SARS-CoV-2 Gigel în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități cbservator în «Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!» Parinte în Profesor al Liceului Pedagogic «Matei Basarab» Slobozia, infectat cu SARS-CoV-2 #pasajladrajna în «Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!» Adela în Ajutoare financiare de 5,3 milioane de lei acordate în Ialomița Sergiu în «Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!» Economist sef în «Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!» alegator în Ajutoare financiare de 5,3 milioane de lei acordate în Ialomița Mari în «Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!» garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 16 septembrie 2020
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...