Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Șansa acestui județ este resursa umană!»

Deputatul PNL Gheorghe Tinel

«Șansa acestui județ este resursa umană!»

După două luni de izolare, viața publică din Ialomița dă primele semne de revigorare. Bilanțul pare cumplit. Două comunități rămân sub asediul COVID-19, seceta extremă continuă să facă ravagii, iar viața socială nu va mai fi multă vreme ca înainte. Deputatul liberal Gheorghe Tinel susține însă că pentru toate problemele cu care ne confruntăm sau urmează să ne confruntăm, există soluții. Iar cea mai importantă dintre aceste soluții o reprezintă accesarea resurselor umane de care județul dispune.

Risc asumat la Bărbulești și Urziceni
Numărul persoanelor infectate din Ialomița a depășit pragul de 300. Jumătate dintre acești oameni sunt din Bărbulești și Urziceni. Administrația județeană gestionează cu dificultate situația, iar riscul unor conflicte sociale este major.
-Situația de la Bărbulești și Urziceni riscă să scape de sub control. Omenii au nevoie de garanții. Iar ele nu există...
-Garanția că lucrurile nu scapă de sub control la Urziceni și Bărbulești o oferă munca de până acum a autorităților. Da, sunt de acord că este o situație complicată... Și, da, autoritățile și-au asumat riscuri! Dar toți cei implicați în monitorizarea situației, de la doamna prefect la patrulele de polițiști din localitate fac eforturi pentru a preveni extinderea pericolului...
-Și totuși, numărul persoanelor infectate cește...
-Vorbim de 8000 de persoane de etnie romă. Cu cei din Urziceni, și ei vreo 2000, înseamnă un total de 10000 de oameni... Unele familii au 25-30 de membri. În opinia mea, măsurile care s-au adoptat sunt sunt singurele posibile. E ușor să declari carantina... Dar să nu uităm că la Bărbulești nu există magazine alimentare, nu există farmacie... Am fi condamnat, practic, toți acești oameni, fără să putem garanta nimic. Iar costurile sociale ar fi fost infinit mai mari...
-Ieșirea din Starea de Urgență va crește riscul unor conflicte sociale în zonă...
-Este posibil. Oamenii vin după o perioadă grea, au dezvoltat frustrări sociale puternice... Dar am încredere în ialomițeni! Și relaxarea nu trebuie înțeleasă greșit. Trebuie să respectăm măsurile de siguranță, să sprijinim eforturile autorităților și să fim empatici. Puteam fi noi cei afectați direct de această situație...

Un pariu pentru tot județul
Secetă severă, fonduri publice diminuate drastic, oameni speriați de riscul pierderii locurilor de muncă. Acesta ar putea fi un posibil bilanț al ultimelor două luni... Ce ne mai rămâne? Care sunt soluțiile? Cine mai crede în ele?
-În urmă cu câteva luni ați susținut că actuala administrație județeană a transformat Ialomița într-un deșert economic... Acum e mai rău?!
-Mai rău decât deșert nu poate fi! Iar șansa acestui județ este resursa umană... Avem un băiat la Consiliul Județean, îmi scapă acum numele lui, care nu și-a asumat vreme de două luni nici o resposabilitate... Ba, dimpotrivă, a făcut tot felul de declarații deplasate! Există un primar la Slobozia care nu a făcut altceva decât să le ceară oamenilor să stea în case. Amândoi au dat măsura capacității lor administrative! Și e egală cu zero, din păcate... PNL a propus, încă de la începutul anului, doi oameni care pot aduce un nou suflu în administrație. Dragoș Soare pentru Slobozia și Luminița Barcari pentru Consiliul Județean! Cred în acești oameni și sunt convins că ei vor schimba percepția publică asupra administrației județene...
-E secetă, nu sunt bani, oamenii rămân fără locuri de muncă...
-E un risc pe care îl combatem permanent. Există măsuri active pentru despăgubirea fermierilor, fondurile publice vor fi suplimentate, iar oamenii care au intrat în șomaj tehnic vor fi sprijiniți financiar până la 15 iunie... Susținem timp de 3 luni 1,2 milioane de oameni care lucrează în mediul pivat! Sunt eforturi financiare uriașe care presează asupra Guvernului... Și nu sunt singurele! Vă reamintesc de măsurile de relaxare fiscală pentru firme, amânarea plăților la credite, etc. Toți vrem să reușim... Și vă asigur că o vom face!

Viața politică după COVID-19
Cu sau fără aprecieri optimiste, oamenii au obosit... S-a dovedit că două luni înseamnă mult. Iar viața politică, alegerile estimate a avea loc în toamnă, soluțiile politice minune nu mai interesează pe nimeni! Deputatul liberal Gheorghe Tinel nu este de acord...
-Cui îi pasă cine va câștiga alegerile?
-Nouă tuturor! Poate că viața socială nu va mai fi, o vreme, la fel... Dar dorința oamenilor de a trăi mai bine rămâne o prioritate! Ne vom adapta la noile provocări și le vom face față. Iar în Ialomița ne pregătim de alegeri...
-De ce?
-Pentru că viața politică va continua să reprezinte un reper pentru societate. Pentru că trebuie să alegem oameni care să ne reprezinte. Pentru că ei, noi, eu reprezentăm voința unui electorat care ne-a mandatat să legiferăm! Pentru că ieri am lucrat pentru o lege privind starea de alertă de la 10 dimineața la 8 seara... Pentru că în toamnă, sper eu, ne pregătim pentru alegeri!
-Cu cine?
-Cu un PSD anemic, care se străduiește să adune Stânga politică sub o singură ofertă, sperând că mai poate păcăli încă o dată electoratul... Și cu PNL care arată deja că are capacitatea de a gestiona politic viața publică și socială! Ialomita are nevoie de o schimbare politică pentru a merge înainte! PSD a făcut destul rău județului... Și toți, împreună, putem schimba asta!
-Cum se va face politică?
-Este o întrebare bună... O parte importantă a mesajelor și acțiunilor noastre va fi transmisă on-line sau va fi mediată de tehnologie. Dar vom avea și interacțiuni directe, în limitele cadrului legal. Suntem în pragul unor noi provocări... Sunt întrebări la care nu știm încă să răspundem. Dar sunt convins că numai impreună putem găsi răspunsurile!

15 Mai 2020, 09:10 (1698 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Legea pentru amânarea ratelor bancare, în viziunea parlamentarilor ialomițeni
«PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!»
«Autoritățile știu ce au de făcut!»

Comentariile cititorilor:


traseist:
(18 Mai 2020, 08:19)
Ne-am saturat de politicieni, mai ales de pupi-n basisti din astia revopsiti. Se cearta de ochii lumii si apoi isi dau mana in culise la tot felul de afaceri. Chiar nu poate opri nimeni taierea padurilor? Ba da, dar nu se vrea. De acolo ies bani grei, bani negri, iar politicienii sunt papusarii din spate. De aceea au oprit programul radarul padurii (chipurile il imbunatatesc, timp in care nu functioneaza); daia nu vor DNA-ul padurii. Domnule padurar (de profesie) daca esti asa de imaculat de ce nu propui si faci lobby in parlament pentru implementarea unei legi care sa interzica total taierea copacilor/padurilor? Ceea ce s-a facut recent, cu interzicerea exportului extracomunitar este NIMIC! E clar ca garniturile alea de tren si flotele de TIR-uri nu pleaca cu lemn pe alt continent ci in Europa, in Austria. Acolo este marea problema, dar nu faceti nimic sa opriti fenomenul. Iliescu si Nastase au adus austriecii in tara, iar voi le asigurati in continuare unda verde la defrisarea padurilor tarii ca si cum ar fi exclusiv bunurile voastre. Nu le-ati plantat voi mai politrucilor, dimpotriva, pe unde calcati voi pustiiti si radeti  (defrisati) tot. Padurile, aerul, apa, sunt resursele tarii, nu ale voastre. Copiii nostri au dreptul la un aer curat. Va faceti ca nu vedeti ca lipsa padurilor genereaza seceta - pe care o combateti luandu-ne din banii publici si acordandu-le fermierilor. Din campie va ajunge desert. Ati merita condamnati pentru inalta tradare si genocid (toti politrucii)!
Bijica:
(17 Mai 2020, 17:15)
Lasă băi @Un simplu cetatean ca-l ia USR pe fostul jurist sef de la prefectură, pensionarul fost militian comunist reangajat la stat si îl pune cap de lista, candidat la primaria Amara. Schimbare zici? Sau Pro Romania pe fostul pfefect Jiji, prim ciorditor. Candidat in locul banditului Moraru.
Misu:
(17 Mai 2020, 10:29)
Covid 19 plimbat!
Ce zici domnule deputat PNL Tinel Gheorghe, o fii de bine, întram din nou în STARE DE URGENTA ORI IN STARE DE PUTEFACTIE? 
Au venit, l-au lăsat cadou rudelor, prietenilor, au plecat! 
Autoritățile române conduse de guvernul PNL par că au fost luate prin surprindere de numărul mare de români care au intrat în țară dinspre Ungaria. Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac fără control epidemiologic. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în țară.
Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac după ce autoritățile române au ridicat starea de urgență. Unii au plecat, alții au venit. Cei care au plecat spun că au fost chemați de angajatorii din străinătate la lucru, cei care se întorc profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină,
Marian:
(16 Mai 2020, 12:24)
Nu contesta nimeni faptul ca, vezi Doamne, guvernarea PNL nu a atribuit sume importante pentru sustinearea somajului tehnic.
Dar acest somaj tehnic a fost generat nu de catre oameni nici de starea lor de spirit ci de o situatie mondiala care impunea aceste masuri de Urgenta.
Ceea ce este foarte important, este faptul ca sa nu mai scoatem ochii oamenilor, care au primit un amarit de somaj tehnic, si, sa fie foarte clar este cel mai mic rau din ceea ce se va intimpla in continuare.
De fapt ca sa putem sa ne uitam in ochii oamenilor ar trebui sa vedem cum sustin tarile UE economiile proprii cu PIB-uri de citeva zeci (unele) mai mari ca al Romaniei, oare unde ne situam!?decit cu 3,7% din PIB alocat pentru sustinerea economiei!? ... sunt alocari bugetare de 23 - 24 - 27% din PIB pentru economiiile altor state.
Domnilor guvernanti ar fi cazul sa mai gindim in spirit UNIT decit sa dezbinam
Un simplu cetatean:
(16 Mai 2020, 10:58)
Total de acord @Om. Psd-ul si PNL-ul nu merita absolut nici o sansa,s-a vazut foarte clar intentiile fiecarui partid. #VREM NORMALIITATE ,#NE VREM VIATA INAPOI, #NE-ATI FURAT LIBERTATEA.
Da, nebunaticule, da! :
(16 Mai 2020, 10:47)
Pai da,in toata tara e important omul! De aia ati taiat padurile 60 zile!Ce importanta au niste mii de hectare de padure care se va reface in 40 ani?
Gigi:
(16 Mai 2020, 08:28)
Gestionare a crizei eccelenta si la nivel central si la nivel de județ. Rezultatele vorbesc ,indiferent ce venin arunca unii frustrati. La timp s-a carantinat Tandareiul, autoritatile si-au facut simtita prezenta, nu in mod agresiv dar ferm,totul a fost sub control. Sa ne ajute Dumnezeu sa fi scapat de ce a fost mai greu!
Om:
(15 Mai 2020, 18:03)
Acest virus al politicii romanești ne spune că PNL a dat soluții pentru primăria mun. Slobozia și consiliul Județean. Sictir, Coane, coordonarea activităților asa zis de combatere a pandemiei a fost făcută de la ”centru” de un gvern PNL foarte competent în a înregistra morții din Romania în lista victimelor Covid. Domnule, Tinel, deși este prețios spus domnule, chiar ne credeți proști? Dacă situația rromilor din Țăndărei și Bărbulești era una severă, de ce n-ați sărit în sus la premierul vostru galben, asta ca să fiu și malițios, încât să procedați la testarea în masă a acestor comunități astfel încât să se asigure pe de o parte stoparea răspândirii virusului,iar pe de altă parte, persoanele neinfectate să poată să-i sprijine pe ceilalți? să-ți spun eu de ce? pentru că n afară de circ politic habar n-aveți de cum se conduce o comunitate. V-0a zis ăla de la Cotroceni că dacă dați cu procese verbale de amenzi și polpulația stă în case virusul o ia la sănătoasa. Câtă minte vă trebuie...
Aștep cu mare nerăbdare campania electorală și promit că voi fi prezent la fiecare manifestare și nu veți scăpa de întrebări care să vă arate adevarata față de incapabili, de amatori politici ce sunteți. E valabil pentru toate partidele sau alte structuri participante la alegeri, că m-am saturat de circul vostru.
Aha:
(15 Mai 2020, 15:47)
Aha ce va umplut pnl frigiderele de carne in 6 luni de guvernare. Seceta, somaj, bani, intro toamna. Stai vericule ca acum mai mancati o stevie o loboda o corcoduse, da vine ia toamna, iarna, primavara lui 2021 si o sa mancati fix ce a taiat dr. Ciomu! O sa plangeti cat de curand, chioraind in voi matele de foame, sa vezi vericule cum stati voi astia tari in clanta, cu burtile lipite de sira spinarii.
John:
(15 Mai 2020, 15:25)
Vaide capul nostru cu Tinel de Ialomița, care mârâie și el pe la televiziuni, dar (vă aduceți aminte), s-a… autoizolat pe el de frică când nici nu știa cu ce se mănâncă coronavirusul. Scuzați cacofoniile, dar n-am avut încotro.
Chelbosul:
(15 Mai 2020, 13:14)
Județul nostru e oaia neagra a româniei.si nu la figurat ci la propriu.s a văzut că cei ce votează necondiționat ciuma rosie provin din zone bine cunoscute gen:tandarei,bărbulescu,urziceni, bora,si exemplele pot continua.se pare ca nici pe viitor lucrurile nu se vor schimba pt ca cei de la pnl ne au lăsat moștenire pe tinel,un trompetist basescian, pe care nu are cum sa l înghită cineva vreodată în țărișoară. Se pare ca le a fost atât de frica de coloratii de la bărbulesti încât nu au avut curajul sa i carantineze,cu toate ca buboiul e mare rau acolo.noi nu meritam această soartă, păcat ca cei de la pnl nu ne trimit si noua pe cineva capabil cat de cat ,cu o imagine nu atât de șifonată cum o are trompeta de TG.omul face parte din grupul :udrea,basescu,videanu,berceanu,anastase,cocos...e la fel ca gen.Militaru la revoluție!!
pe bune:
(15 Mai 2020, 10:55)
Poate se gaseste vreo publicatie locala sa informeze cetatenii acestui judet in legatura cu:
1.Cat a costat ''groapa'' din fata CJ si amenajarea de vis-a-vis ?
2.In cate asezari rurale au fost facute investitii in alimentari cu apa, canalizari si statii epurare care nu sunt functionale ?
3.In cate asezari rurale s-au ''medernizat'' scoli si gradinite care nu functioneaza din cauza lipsei copiilor ?
4.Cate sali de sport sunt in judet care stau inchise si ferecate cu lacate ?
Va multumim anticipat !
tinel sta frumos pe scaunel:
(15 Mai 2020, 10:24)
Ieu crez ka daka vine Tinel-koksel la conducerea judetelui (asa cum isi doreste) va face din acest judet raiul de pe pamant. Iel ieste cel mai gospodar si priceput dintre priceputii neamului.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 29 Mai 2020
147 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

29 Mai 2020, 18:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Joi, 28 mai a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Slobozia un șofer cu domiciliul în Amara, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 15:00
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune preventivă a polițiștilor

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 28 mai a.c., pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 14:55
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 360 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 29 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 360 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 13:05
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: S-a izbit cu mașina de un pom

Joi, 28 mai, a.c., în jurul orelor 22,30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:55
(43 vizualizări - 0 comentarii)


 Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Accident rutier la Căldărușanca, patru victime

Vineri, 29 mai 2020, în jurul orei 9,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 12:50
(58 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 iunie 2020

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în data 1 iunie 2020, activitățile societății se desfășoară în regim de foc continuu. În continuare, sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale. ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 11:25
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Direcția Generală Anticorupție, la ceas aniversar-15 ani de activitate

30 Mai 2020-Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție (DGA) coincide în mod fericit în acest an cu împlinirea a 15 ani de activitate. Direcția Generală Anticorupție este o structură tânără a Ministerului ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2020, 08:45
(70 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Tânăr rănit într-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs miercuri, 27 mai 2020, în sensul giratoriu de la breteaua către Autostrada Soarelui. În timp ce un bărbat, de 24 de ani, din Făcăeni, conducea un autoturism dinspre breteaua ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:25
(146 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


9

IPJ Ialomița: Programul ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/integritate comportamentală

IPJ Ialomița informează cu privire la programul hișeelor de  eliberare a certificatelor de  cazier judiciar/integritate comportamentală. Acesta este:
-Ghișeu POLIȚIA MUNICIPIULUI SLOBOZIA ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:20
(120 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași

Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia, în parteneriat cu voluntarii Crucii Roșii-filiala Ialomița, dă startul unei campanii de sprijin a copiilor nevoiași, denumită «Cutiuța cu surprize». «Cutiuța ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 14:15
(108 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 359 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 28 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 359 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2020, 13:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 355 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 27 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 355 cazuri de infecții COVID-19. ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 13:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


13

Sărățeni: Arestat pentru «refuz de prelevare a mostrelor biologice»

Polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:40
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza comunei Sinești, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din București. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:35
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au confiscat 1,3 metri cubi de material lemnos, transportat fără documente legale de un tânăr, de 31 de ani, din județul Vrancea. Acesta a fost identificat pe raza localității Bucu ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2020, 11:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

26 Mai 2020, 18:10


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Hramul Catedralei Episcopale

Joi, 28 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor va sărbători hramul de primăvară al Catedralei Episcopale «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 14:05
(1226 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au acționat luni, 25 mai 2020, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. În urma activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:30
(1079 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bătrân de 87 de ani, mort din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la decesul unui bătrân, de 87 de ani, din județul Ialomița, din cauza infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2). Acesta a fost confirmat pozitiv pentru ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:20
(1250 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 354 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 26 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 354 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2020, 13:10
(1109 vizualizări - 0 comentarii)


Tudorița Ionescu, învestită în funcția de subprefect al Ialomiței

«În ședința de Guvern din data de 21 mai 2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020, privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 16:25
(543 vizualizări - 3 comentarii)


Accident rutier pe centura Sloboziei

Accident rutier pe centura Sloboziei

Pompierii din Slobozia, împreună cu paramedicii SMURD au intervenit în după amiaza zilei de luni, 25 mai 2020, pentru a acorda îngrjiri medicale victimelor unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 14:10
(422 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a izbit de un alt autoturism și a fost proiectat cu mașina într-un copac

Sâmbătă, 23 mai 2020, în jurul orelor 17,00, polițiștii rutieri au intervenit, pe raza comunei Movilița, la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:35
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Sâmbătă, 23 mai a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au depistat în trafic, pe raza municipiului, un șofer de 25 de ani, cu domiciliul în Grivița, în timp ce conducea un autoturism sub ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:30
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 352 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 25 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 352 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate vindecate ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2020, 13:10
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 347 cazuri de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 23 mai 2020, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost raportate 347 cazuri de infecții COVID-19. Între timp, la nivelul întregului județ au fost declarate ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2020, 13:05
(422 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: S-a răsturnat cu mașina

Manasia: S-a răsturnat cu mașina

O tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani au fost victimele unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de vineri, 22 mai 2020, pe raza localității Manasia. Aflat la volan, bărbatul de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:40
(377 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


Audiențe digitale pentru clienții ENEL

Începând de luni, 25 mai 2020, companiile E-Distribuție, operatorii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce o soluție digitală pentru audiențe, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:25
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Rată de vindecare a pacienților COVID-19 de 64% în Spitalul Fetești

Reprezentanții Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești au precizat faptul că 64% dintre pacienții bolnavi de COVID-19 s-au vindecat. Estimativ, în cadrul unității medicale, au fost internați 187 de ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2020, 14:05
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta liviu în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Paul în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Ialomitean în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Viorel în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Pe bune în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 trist adevar în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 De fapt în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Luminita în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Mary în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor colocatar cartier katanga în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Mary în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Mary în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Gore în Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași Multumiri preș ului CJ! în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Flatulențe pă fir în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate mi-am luat izoleta noua în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Ion nedumeritul în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Denisa în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate ofer vilă de închiriat centru în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 mai 2020
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...