Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Șansa acestui județ este resursa umană!»

Deputatul PNL Gheorghe Tinel

«Șansa acestui județ este resursa umană!»

După două luni de izolare, viața publică din Ialomița dă primele semne de revigorare. Bilanțul pare cumplit. Două comunități rămân sub asediul COVID-19, seceta extremă continuă să facă ravagii, iar viața socială nu va mai fi multă vreme ca înainte. Deputatul liberal Gheorghe Tinel susține însă că pentru toate problemele cu care ne confruntăm sau urmează să ne confruntăm, există soluții. Iar cea mai importantă dintre aceste soluții o reprezintă accesarea resurselor umane de care județul dispune.

Risc asumat la Bărbulești și Urziceni
Numărul persoanelor infectate din Ialomița a depășit pragul de 300. Jumătate dintre acești oameni sunt din Bărbulești și Urziceni. Administrația județeană gestionează cu dificultate situația, iar riscul unor conflicte sociale este major.
-Situația de la Bărbulești și Urziceni riscă să scape de sub control. Omenii au nevoie de garanții. Iar ele nu există...
-Garanția că lucrurile nu scapă de sub control la Urziceni și Bărbulești o oferă munca de până acum a autorităților. Da, sunt de acord că este o situație complicată... Și, da, autoritățile și-au asumat riscuri! Dar toți cei implicați în monitorizarea situației, de la doamna prefect la patrulele de polițiști din localitate fac eforturi pentru a preveni extinderea pericolului...
-Și totuși, numărul persoanelor infectate cește...
-Vorbim de 8000 de persoane de etnie romă. Cu cei din Urziceni, și ei vreo 2000, înseamnă un total de 10000 de oameni... Unele familii au 25-30 de membri. În opinia mea, măsurile care s-au adoptat sunt sunt singurele posibile. E ușor să declari carantina... Dar să nu uităm că la Bărbulești nu există magazine alimentare, nu există farmacie... Am fi condamnat, practic, toți acești oameni, fără să putem garanta nimic. Iar costurile sociale ar fi fost infinit mai mari...
-Ieșirea din Starea de Urgență va crește riscul unor conflicte sociale în zonă...
-Este posibil. Oamenii vin după o perioadă grea, au dezvoltat frustrări sociale puternice... Dar am încredere în ialomițeni! Și relaxarea nu trebuie înțeleasă greșit. Trebuie să respectăm măsurile de siguranță, să sprijinim eforturile autorităților și să fim empatici. Puteam fi noi cei afectați direct de această situație...

Un pariu pentru tot județul
Secetă severă, fonduri publice diminuate drastic, oameni speriați de riscul pierderii locurilor de muncă. Acesta ar putea fi un posibil bilanț al ultimelor două luni... Ce ne mai rămâne? Care sunt soluțiile? Cine mai crede în ele?
-În urmă cu câteva luni ați susținut că actuala administrație județeană a transformat Ialomița într-un deșert economic... Acum e mai rău?!
-Mai rău decât deșert nu poate fi! Iar șansa acestui județ este resursa umană... Avem un băiat la Consiliul Județean, îmi scapă acum numele lui, care nu și-a asumat vreme de două luni nici o resposabilitate... Ba, dimpotrivă, a făcut tot felul de declarații deplasate! Există un primar la Slobozia care nu a făcut altceva decât să le ceară oamenilor să stea în case. Amândoi au dat măsura capacității lor administrative! Și e egală cu zero, din păcate... PNL a propus, încă de la începutul anului, doi oameni care pot aduce un nou suflu în administrație. Dragoș Soare pentru Slobozia și Luminița Barcari pentru Consiliul Județean! Cred în acești oameni și sunt convins că ei vor schimba percepția publică asupra administrației județene...
-E secetă, nu sunt bani, oamenii rămân fără locuri de muncă...
-E un risc pe care îl combatem permanent. Există măsuri active pentru despăgubirea fermierilor, fondurile publice vor fi suplimentate, iar oamenii care au intrat în șomaj tehnic vor fi sprijiniți financiar până la 15 iunie... Susținem timp de 3 luni 1,2 milioane de oameni care lucrează în mediul pivat! Sunt eforturi financiare uriașe care presează asupra Guvernului... Și nu sunt singurele! Vă reamintesc de măsurile de relaxare fiscală pentru firme, amânarea plăților la credite, etc. Toți vrem să reușim... Și vă asigur că o vom face!

Viața politică după COVID-19
Cu sau fără aprecieri optimiste, oamenii au obosit... S-a dovedit că două luni înseamnă mult. Iar viața politică, alegerile estimate a avea loc în toamnă, soluțiile politice minune nu mai interesează pe nimeni! Deputatul liberal Gheorghe Tinel nu este de acord...
-Cui îi pasă cine va câștiga alegerile?
-Nouă tuturor! Poate că viața socială nu va mai fi, o vreme, la fel... Dar dorința oamenilor de a trăi mai bine rămâne o prioritate! Ne vom adapta la noile provocări și le vom face față. Iar în Ialomița ne pregătim de alegeri...
-De ce?
-Pentru că viața politică va continua să reprezinte un reper pentru societate. Pentru că trebuie să alegem oameni care să ne reprezinte. Pentru că ei, noi, eu reprezentăm voința unui electorat care ne-a mandatat să legiferăm! Pentru că ieri am lucrat pentru o lege privind starea de alertă de la 10 dimineața la 8 seara... Pentru că în toamnă, sper eu, ne pregătim pentru alegeri!
-Cu cine?
-Cu un PSD anemic, care se străduiește să adune Stânga politică sub o singură ofertă, sperând că mai poate păcăli încă o dată electoratul... Și cu PNL care arată deja că are capacitatea de a gestiona politic viața publică și socială! Ialomita are nevoie de o schimbare politică pentru a merge înainte! PSD a făcut destul rău județului... Și toți, împreună, putem schimba asta!
-Cum se va face politică?
-Este o întrebare bună... O parte importantă a mesajelor și acțiunilor noastre va fi transmisă on-line sau va fi mediată de tehnologie. Dar vom avea și interacțiuni directe, în limitele cadrului legal. Suntem în pragul unor noi provocări... Sunt întrebări la care nu știm încă să răspundem. Dar sunt convins că numai impreună putem găsi răspunsurile!

15 Mai 2020, 09:10 (2250 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Deputatul PNL Gheorghe Tinel, în război cu reprezentanții locali ai AEP
«Ialomițenii se află în fața unor provocări formidabile!»
«Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!»

Comentariile cititorilor:


traseist:
(18 Mai 2020, 08:19)
Ne-am saturat de politicieni, mai ales de pupi-n basisti din astia revopsiti. Se cearta de ochii lumii si apoi isi dau mana in culise la tot felul de afaceri. Chiar nu poate opri nimeni taierea padurilor? Ba da, dar nu se vrea. De acolo ies bani grei, bani negri, iar politicienii sunt papusarii din spate. De aceea au oprit programul radarul padurii (chipurile il imbunatatesc, timp in care nu functioneaza); daia nu vor DNA-ul padurii. Domnule padurar (de profesie) daca esti asa de imaculat de ce nu propui si faci lobby in parlament pentru implementarea unei legi care sa interzica total taierea copacilor/padurilor? Ceea ce s-a facut recent, cu interzicerea exportului extracomunitar este NIMIC! E clar ca garniturile alea de tren si flotele de TIR-uri nu pleaca cu lemn pe alt continent ci in Europa, in Austria. Acolo este marea problema, dar nu faceti nimic sa opriti fenomenul. Iliescu si Nastase au adus austriecii in tara, iar voi le asigurati in continuare unda verde la defrisarea padurilor tarii ca si cum ar fi exclusiv bunurile voastre. Nu le-ati plantat voi mai politrucilor, dimpotriva, pe unde calcati voi pustiiti si radeti  (defrisati) tot. Padurile, aerul, apa, sunt resursele tarii, nu ale voastre. Copiii nostri au dreptul la un aer curat. Va faceti ca nu vedeti ca lipsa padurilor genereaza seceta - pe care o combateti luandu-ne din banii publici si acordandu-le fermierilor. Din campie va ajunge desert. Ati merita condamnati pentru inalta tradare si genocid (toti politrucii)!
Bijica:
(17 Mai 2020, 17:15)
Lasă băi @Un simplu cetatean ca-l ia USR pe fostul jurist sef de la prefectură, pensionarul fost militian comunist reangajat la stat si îl pune cap de lista, candidat la primaria Amara. Schimbare zici? Sau Pro Romania pe fostul pfefect Jiji, prim ciorditor. Candidat in locul banditului Moraru.
Misu:
(17 Mai 2020, 10:29)
Covid 19 plimbat!
Ce zici domnule deputat PNL Tinel Gheorghe, o fii de bine, întram din nou în STARE DE URGENTA ORI IN STARE DE PUTEFACTIE? 
Au venit, l-au lăsat cadou rudelor, prietenilor, au plecat! 
Autoritățile române conduse de guvernul PNL par că au fost luate prin surprindere de numărul mare de români care au intrat în țară dinspre Ungaria. Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac fără control epidemiologic. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în țară.
Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac după ce autoritățile române au ridicat starea de urgență. Unii au plecat, alții au venit. Cei care au plecat spun că au fost chemați de angajatorii din străinătate la lucru, cei care se întorc profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină,
Marian:
(16 Mai 2020, 12:24)
Nu contesta nimeni faptul ca, vezi Doamne, guvernarea PNL nu a atribuit sume importante pentru sustinearea somajului tehnic.
Dar acest somaj tehnic a fost generat nu de catre oameni nici de starea lor de spirit ci de o situatie mondiala care impunea aceste masuri de Urgenta.
Ceea ce este foarte important, este faptul ca sa nu mai scoatem ochii oamenilor, care au primit un amarit de somaj tehnic, si, sa fie foarte clar este cel mai mic rau din ceea ce se va intimpla in continuare.
De fapt ca sa putem sa ne uitam in ochii oamenilor ar trebui sa vedem cum sustin tarile UE economiile proprii cu PIB-uri de citeva zeci (unele) mai mari ca al Romaniei, oare unde ne situam!?decit cu 3,7% din PIB alocat pentru sustinerea economiei!? ... sunt alocari bugetare de 23 - 24 - 27% din PIB pentru economiiile altor state.
Domnilor guvernanti ar fi cazul sa mai gindim in spirit UNIT decit sa dezbinam
Un simplu cetatean:
(16 Mai 2020, 10:58)
Total de acord @Om. Psd-ul si PNL-ul nu merita absolut nici o sansa,s-a vazut foarte clar intentiile fiecarui partid. #VREM NORMALIITATE ,#NE VREM VIATA INAPOI, #NE-ATI FURAT LIBERTATEA.
Da, nebunaticule, da! :
(16 Mai 2020, 10:47)
Pai da,in toata tara e important omul! De aia ati taiat padurile 60 zile!Ce importanta au niste mii de hectare de padure care se va reface in 40 ani?
Gigi:
(16 Mai 2020, 08:28)
Gestionare a crizei eccelenta si la nivel central si la nivel de județ. Rezultatele vorbesc ,indiferent ce venin arunca unii frustrati. La timp s-a carantinat Tandareiul, autoritatile si-au facut simtita prezenta, nu in mod agresiv dar ferm,totul a fost sub control. Sa ne ajute Dumnezeu sa fi scapat de ce a fost mai greu!
Om:
(15 Mai 2020, 18:03)
Acest virus al politicii romanești ne spune că PNL a dat soluții pentru primăria mun. Slobozia și consiliul Județean. Sictir, Coane, coordonarea activităților asa zis de combatere a pandemiei a fost făcută de la ”centru” de un gvern PNL foarte competent în a înregistra morții din Romania în lista victimelor Covid. Domnule, Tinel, deși este prețios spus domnule, chiar ne credeți proști? Dacă situația rromilor din Țăndărei și Bărbulești era una severă, de ce n-ați sărit în sus la premierul vostru galben, asta ca să fiu și malițios, încât să procedați la testarea în masă a acestor comunități astfel încât să se asigure pe de o parte stoparea răspândirii virusului,iar pe de altă parte, persoanele neinfectate să poată să-i sprijine pe ceilalți? să-ți spun eu de ce? pentru că n afară de circ politic habar n-aveți de cum se conduce o comunitate. V-0a zis ăla de la Cotroceni că dacă dați cu procese verbale de amenzi și polpulația stă în case virusul o ia la sănătoasa. Câtă minte vă trebuie...
Aștep cu mare nerăbdare campania electorală și promit că voi fi prezent la fiecare manifestare și nu veți scăpa de întrebări care să vă arate adevarata față de incapabili, de amatori politici ce sunteți. E valabil pentru toate partidele sau alte structuri participante la alegeri, că m-am saturat de circul vostru.
Aha:
(15 Mai 2020, 15:47)
Aha ce va umplut pnl frigiderele de carne in 6 luni de guvernare. Seceta, somaj, bani, intro toamna. Stai vericule ca acum mai mancati o stevie o loboda o corcoduse, da vine ia toamna, iarna, primavara lui 2021 si o sa mancati fix ce a taiat dr. Ciomu! O sa plangeti cat de curand, chioraind in voi matele de foame, sa vezi vericule cum stati voi astia tari in clanta, cu burtile lipite de sira spinarii.
John:
(15 Mai 2020, 15:25)
Vaide capul nostru cu Tinel de Ialomița, care mârâie și el pe la televiziuni, dar (vă aduceți aminte), s-a… autoizolat pe el de frică când nici nu știa cu ce se mănâncă coronavirusul. Scuzați cacofoniile, dar n-am avut încotro.
Chelbosul:
(15 Mai 2020, 13:14)
Județul nostru e oaia neagra a româniei.si nu la figurat ci la propriu.s a văzut că cei ce votează necondiționat ciuma rosie provin din zone bine cunoscute gen:tandarei,bărbulescu,urziceni, bora,si exemplele pot continua.se pare ca nici pe viitor lucrurile nu se vor schimba pt ca cei de la pnl ne au lăsat moștenire pe tinel,un trompetist basescian, pe care nu are cum sa l înghită cineva vreodată în țărișoară. Se pare ca le a fost atât de frica de coloratii de la bărbulesti încât nu au avut curajul sa i carantineze,cu toate ca buboiul e mare rau acolo.noi nu meritam această soartă, păcat ca cei de la pnl nu ne trimit si noua pe cineva capabil cat de cat ,cu o imagine nu atât de șifonată cum o are trompeta de TG.omul face parte din grupul :udrea,basescu,videanu,berceanu,anastase,cocos...e la fel ca gen.Militaru la revoluție!!
pe bune:
(15 Mai 2020, 10:55)
Poate se gaseste vreo publicatie locala sa informeze cetatenii acestui judet in legatura cu:
1.Cat a costat ''groapa'' din fata CJ si amenajarea de vis-a-vis ?
2.In cate asezari rurale au fost facute investitii in alimentari cu apa, canalizari si statii epurare care nu sunt functionale ?
3.In cate asezari rurale s-au ''medernizat'' scoli si gradinite care nu functioneaza din cauza lipsei copiilor ?
4.Cate sali de sport sunt in judet care stau inchise si ferecate cu lacate ?
Va multumim anticipat !
tinel sta frumos pe scaunel:
(15 Mai 2020, 10:24)
Ieu crez ka daka vine Tinel-koksel la conducerea judetelui (asa cum isi doreste) va face din acest judet raiul de pe pamant. Iel ieste cel mai gospodar si priceput dintre priceputii neamului.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 24 Sep 2020
252 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(51 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(139 vizualizări - 0 comentarii)


6

Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(123 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(228 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(307 vizualizări - 1 comentariu)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(225 vizualizări - 0 comentarii)


13

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(231 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(612 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(398 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(395 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(291 vizualizări - 0 comentarii)


2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(618 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(363 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(340 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Pro Golănia în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Costel în Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme Costel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigel în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Nesimtire în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Oarecare în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Un cetatean în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi colocatar katanga în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Utilitati în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi gradea în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi dixi în Mocioniu a blocat 3 ani repartizarea terenurilor pentru tinerii în Gării Noi Pacient în «Rețeaua sanitară din Ialomița suferă din cauza unui management deficitar. Noi vom atrage medicii, nu îi vom îndepărta!» colocatar cartier katanga în Apă potabilă în 2021 la Slobozia cetatean în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Radu P în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Mihai în Apă potabilă în 2021 la Slobozia ION în Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare diciu în Apă potabilă în 2021 la Slobozia Gigi în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități gogu în Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...