Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu

Senzațional! Țineți aproape! Numai la Slobozia!

«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu

Înainte cu câteva luni de alegerile din septembrie (dacă or fi atunci!) pri­marul Adrian Mocioniu a înviat! Dă cu var borduri, face vizite omagiale prin parcuri, semnează contracte de investiții pe bandă rulantă și... se filmează pe străzile orașului. Iar declarațiile lui sunt atât de savuroase încât ne-am decis să le consemnăm pentru eternitate. Nu de alta, dar știți cum se spune: cine nu-și cunoaște istoria... e condamnat să o repete!

Fractura logică a declarațiilor publice Domnul primar Mocioniu se filmează la costum, așa cum se poartă de obicei. Materialul video e încărcat pe pagina sa de socializare, să-l vadă toată lumea. Pe bani publici, evident. Dar e major și poate răspunde pentru asta. Să revenim la ținută! E costumul ăla albastru-petrol care îi șade bine de tot... E tuns proaspăt, chiar dacă e pan­demie și are o cravată albastră cu nod mare, lărgită neglijent ca să pară muncit. Și turuie ambiguu, inconfundabil: «Este un proiect pilot pe care l-am început încă de anul trecut...», «ne gândim la niște concepte moderne care să fie de actualitate în momentul de față care să fie mult mai plăcute ochiului și care, de asemenea, să fie mult mai ușor de întreținut...». Oprim banda și mai ascultăm o dată. Despre ce e vorba în propoziție?! Despre concepte! Care trebuie să fie ușor de întreținut și plăcute ochiului. Parol!? Poate s-a grăbit, poate are emoții... Să continuăm! Ignorăm ăăăă-urile, sunt inevitabile și nu pot fi tăiate la montaj. «Cetățenii au primit cu brațele deschise aceste reconfigurări...», «ceea ce înseamnă peisagistică va suferi ceva oarecum revoluționar», «noi deja pe Axa 4 am semnat contractele de finanțare...», «orașul nostru renaște în acest spirit de concept modern urban», «locurile de joacă au căpătat o nouă dimensiune pe perioada acestui mandat...». O să spuneți că suntem rău intenționați și îi vânăm fracturile de logică. Pe onoarea noastră de tonomate că nu! Discursul e fracturat de la un capăt la celălalt, iar oasele limbii române abia se țin în pielea cuvintelor. Nu mai e doar o simplă agresiune, e de-a dreptul ultraj, cruzime cu premeditare. Dar el e primarul orașului, e alesul nostru. Haideți, să-i mai dăm o șansă!

Când limba română e violată la locurile de joacă Cadrul se schimbă și primarul nostru dă indicații în fața unuia dintre cele 28 de locuri de joacă recent amenajate. E cel din Cartierul Sportiv, unde noile aparate de fitness se clatină în șuruburi cu tot cu betonul în care au fost turnate. E plin netul de videoclipul ăla... Adrian Mocioniu îl are alături pe Gheorghe Puia, administratorul nostru public cu salariu de 16000 de lei. Pe lună. Iar limba română îi aleargă speriată prin gură, doar-doar o scăpa de el... «Este un mini-proiect (...) din programul angro de reabilitare a locurilor de joacă», «lângă locurile de joacă vom face și aceste instrumente pentru sport în aer liber»... La un moment dat discursul ia o pauză, limba română leșină, frântă de durere, iar Adrian Mocioniu arată cu degetul peste viranul din fața blocurilor ANL. Am fi fost fericiți să nu știm ce spune. Dar reporterul e necruțător, înregis­trează tot. Trezită din palme, limba română urlă de neputință. Adrian Mocioniu n-o aude și n-are milă: «Ulterior să păstrați pentru că vreau să achiziționăm și două carusele pentru copii...» se aude el spunând atoateștiutor cuiva care nu apare în cadru. Și apoi tirul se reia la microfon: «există o colaborare bună între administrație, între cetățeni și între cei ce administrează...», «este un exemplu de bună practică în ceea ce înseamnă colaborarea în aceste relații...», «va fi turnat tartanul de către o firmă specializată din București, unde vom regăsi și jocurile copilăriei...», «ne-am dorit să facem un loc de joacă de referință...».

Lovitura de grație Primarul Adrian Mocioniu e vre­d­nic. Vrea să arate orașului tot ce-a făcut de pandemia asta! Cadrul se mută în primărie, la ghișeele cele noi de 28000 de lei. Aici e liniște, zgomotul de fond a dispărut, iar primarul Sloboziei se poate concentra asupra declarațiilor pe care le face. Începe abrupt: «ne gândim la revenirea în normalitate», «păstrând distanțarea socială, păstrând securitatea medicală», «am montat niște tăvițe în care se vor depune documentele, de-acolo perso­nalul nostru îl va prelua», «vom im­pune un regulament prin care se va permite accesul a maxim 3 persoane în interval». Comentariile sunt de prisos și oricum n-avem timp de ele că se schimbă iar cadrul. Recu­noaș­tem noul sens giratoriu de la intrare în oraș, primarul Adrian Mocioniu s-a mai filmat acolo. Tirul explicațiilor se reia, limba maternă sângerează de moarte, fără lumânare: «era un sens giratoriu înainte făcut care era foarte greu de identificat soluțiile...», «face parte dintr-o primă fază de mobilitate urbană», «avem posibilitatea (...) și mă zbat foarte mult ca să prindem un nou pod peste râul Ialomița care, la fel, este absolut necesar», «sperăm ca împreună, peste câțiva ani, să inaugurăm un nou pod peste Bora...». Ne oprim la minutul 15, secunda 48. Atât am rezistat, vă rugăm să ne iertați. Dacă sunteți masochiști, au mai rămas 4 minute și 3 secunde de vizionat. Și ar trebui să fiți, că sunt plătite din banii dumneavoastră. Cât ziceați că a mai rămas până la alegeri?!

31 Mai 2020, 09:20 (3585 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Adrian Mocioniu și-a luat adio de la Primăria Slobozia
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!

Comentariile cititorilor:


Eroare:
(3 Iunie 2020, 11:01)
Cea mai frecventa eroare pe care o fac unii tineri este sa considere ca varstnicii sunt, obligatoriu, fosti comunisti, actuali psd-isti, incuiati ce se bucura la o sapca sau un kg de zahar, idioti care au muncit ca sclavii sub Ceausescu. Poate au dreptate; dar asta doar in privinta batranilor din familiile lor. In rest, ignoranta si orgolii impletite cu multe frustrari de razgaiati care cred ca li se cuvine totul.
@pensionar:
(3 Iunie 2020, 08:53)
Da pensionarule!Ai construit! Esti ca vaca aia de rasa,ce da 30 litri de lapte si apoi da cu piciorul rasturnand galeata!Asta am inteles de la tine!Isor nebunule cu 10..12 ore! Ce munceai? In paza?Ca acolo erau ture de 12/24/48.Toti au muncit.Si voi,si noi si altii inainte!Unii chiar au murit!Generatia ta a fost buna pentru momentul comunism.Blamez inconvoierea de care s a dat dovada,onanismul daca vrei, dupa '90!Voi ati spus :"fura dar a si facut ceva!"Voi!Voi v ati bucurat de galeti si sepci+mici si dansuri!Scoate sapca si danseaza!Salutați rudele din strainatate!Ca tara ta nu a reusit din munca aia a ta de 12 ore!A directionat tineri si varstnici sa munceasca pentru alte popoare!Primarul parca este angajat sa reprezinte alt oras din alta tara,asa decizii are!Pentru ca a fost votat de generatia ta,votanta 85% cu ciuma rosie!
@Pensionar:
(3 Iunie 2020, 08:37)
Stimate domnule "Pensionar",
Aveti dreptate in mare parte cu afirmatiile referitoare la construirea Romaniei. Ele trebuiesc privite intr-un anumit context: asa erau vremurile atunci, aceea era politica de stat a Romaniei - Dezvoltarea socialista, investitii uriase in toate sectoarele, chiar daca tehnologia era neperformanta (luata de la rusi la mana a 5-a), cu costuri uriase, etc. Ati construit tara, corect, insa nu era o optiune personala, erati angrenati fortat si condusi (si atunci de membri de partid incapabili) de "capete luminate" care luau astfel de decizii. Totusi ati daramat case, destine, vieti, pentru a construi in locul lor blocuri gri de garsoniere confort 2...o fi (fost) bine? Cei pagubiti spun ca nu!
Tinerii de acum, care au "neobrazarea" sa comenteze, nu au ce sa construiasca, pentru simplul fapt ca aceea care ne conduc (tot membri de partid, incapabili) NU mai construiesc nimic in Romania, ci doar o fura neincetat de zeci de ani. Tinerii cinstiti nu au loc in politica asta condusa de dinozauri si de fosile politice, nu au loc nici in conducerea institutiilor statului, unde accesul se face doar pe baza carnetului de partid si a slugarniciei. Asa ca...nu este vina lor ca nu au ce construi in Romania; de aceea, mare parte dintre ei au plecat sa construiasca in alte tari: sunt zidari, constructori, strungari, instalatori, etc. si sunt motivati financiar si respectati pentru munca depusa.
Pensionar:
(2 Iunie 2020, 13:59)
Domnului care comenteaza mult si prost ii pot spune numai atat , eu si cei din generatia mea am construit ceva in tara asta.Si chiar am muncit si 10 - 12 -14 ore pe zi.In legatura cu votul te intreb,esti convins ca am votat cu PSD ?Azi suntem noi bataia de joc si maine voi.Si stii de ce dragule, ca nu sunteti in stare sa construiti nimic, doar sa comentati si aruncati vina pe cei din jur.Daca noi am gresit faceti voi ceva mai bun si mai indraznet pentru tara asta si pentru viitorul vostru.
platitor:
(2 Iunie 2020, 08:54)
Abia asteptam alegerile sa scapam de acest slugoi arogant  si profitor de femei usoare .
concept arhaic:
(2 Iunie 2020, 08:39)
Pe la Bora se mai modernizeaza cate un parc de 200 000 euro ca "aia" se incoloneaza la vot si fac ce vrea pesedeaua, dar in celalalt cartier, Slabanoaga Noua, mai faci ceva mai premare, sau ramane tot la conceptul modern de sat/catun/ uitat de lume? Ai venit in cartier de doua ori (inainte de alegeri) ca sa intrebi chipurile cetatenii ce probleme au, dar nu ai rezolvat nimic: Strada Cimitirului tot nu e asfaltata, canalizarea a fost facuta prost si este in mare parte nefunctionala, pe strada principala nu exista canalizare, dar somezi oamenii sa se lege la canalizare ca altfel ii amendezi, trotuare nu exista, linistea publica e tulburata permanent de conationalii nostri cu manele la maximum, iluminat stradal ici si colo, ulite de pamant - fix ca la tara. Hai, treci si filmeaza-te si pe acolo. Sper sa nu ai tupeul sa vii in campanie electorala in cartierul in care nu ai facut mai nimic!
@pensionar:
(2 Iunie 2020, 08:02)
Offff,ai dreptate pensionarule,dar la vot,taman de categoria+60ani dam la urne,ca prostimea tânără pedepseste neiesind la vot!Gratie voua,avem ciumatii astia rosii de 30ani la conducerea judetului,voi inrositi institutiile.Nu generatia vostra striga in urma cu 30 ani:"nu vrem lei,nu vrem valuta,vrem pe Roman sa ne f#¥a!"Ati uitat?Ati batjocorit adevaratii liberali si taranisti ca purtau papioane?Ati votat iliescu si sleahta?Serviti va rugam exact ce ati pregatit in tinerete!
Pensionar:
(1 Iunie 2020, 11:38)
Este urat si greu de suportat de noi pensionarii ce se intampla in oras. Niste asistati sociali care nu stiu ce este munca au atatea facilitati , iar noi care am muncit o viata avem o pensie de mizerie . La cantina sociala se ajunge si cu taxiul ca sa ridice mancarea  . Noi ne uitam la ei cat sant de tineri si buni de munca si la saosele lor si oftam.Noua in schimb ni se promite si atat.
Vasile :
(1 Iunie 2020, 11:02)
Care sunt conceptele moderne in Garii Noi?Mai ales ca locurile lentru spatii comerciale au ajuns in posesii teribile.Tinta,Lache,d astia cu abonamentvla partid .Mai nou si ala de e fra-su director la casa cultura.Ce e modern in acel cartier?Praful ?Anapodismul lucrarilor?Harababura locurilor de casa ajunse in custodia primariei pentru a fi date 8n concesiune ?Cine va beneficia de acele pomeni ?Pardon.Parcele?Ce modernism promovezi tu,primar?Schimbul de femei din propriu-ti asternut?Multumim,preferam traditionalul.Orasul arata ca naiba,prafuit si fara arbori.Cauta in dex"prost gust"si vei gasi orasul administrat de tine !La modernism sunt orasele arabe construite in desert cu sume echivalente cheltuielilor facute de tine si moraru.
adina:
(1 Iunie 2020, 10:29)
Am si eu un mare nelamurire dle Primar.In cartierul 500 este o cladire (langa spital )unde locuiesc niste familii defavorizate si se afla si biroul asociatiilor de lacatari din zona.Acolo una din familii isi permite sa construiasca niste acareturi , sa detina un caine de rasa care deranjeaza si mai pune si muzica la maxim la orice ora din zi si noapte.Am uitat si de parcare .Sa nu cumva sa parchezi in fata curtii ca-i jale !Domnul care locuieste acolo , sunt curioasa are autorizatie , isi plateste impozitul pe camera care -i este pusa la dispozitie sau pe toata curtea ?
Alegator:
(1 Iunie 2020, 07:55)
 Mocioniule, dac[ vrei să te mai aleagă și câțiva din str Sadoveanu , i-ați țolul albastru și vino la blocul B-1-38 să vezi cum o magazie plină cu șobolani stă lipită de bloc fără să aibă un stăpân. De 25 de ani este acolo. Goală și cu lacăt. Zeci de semnale , zeci de scrisori și nici ionașcu, nici Stoica nu au demolato.Vino să o vezi, dar de fapt în campania trecută ai văzut-o și ai promis alături de Gradea și Mușat că în două zile dispare. Bago în patrimoniu sau fă birou de campanie dacă nici acum când te plimbi cu costum albastru nu o demolezi.DAcă nu este a nimănui, dacă a fost făcută prin 93 fără autorizație, dacă ocupă spațiul verde peste care s-a turnat asfalt, dacă nu e prinsă în cadastru, atunci de ce nu o demolați. Ziar Independent, veniți și pozați-o poate așa își murdărește de praf costumul albastru. 
marean:
(1 Iunie 2020, 06:53)
Kamikaze e mic copil. Foarte bun articol!
Las Boras:
(31 Mai 2020, 20:10)
Odata podul peste Bora terminat, locuitorii cartierului vor fi privilegiati avand adapost de viscol iarna si umbra vara iar cei din oras, acces direct in cimitir.. Viva Mocio, viva el alcalde!
geanta cel semetz:
(31 Mai 2020, 17:11)
Io sunt Geanta cel vestit la CJAS proptit 
Dint turneu de tenis taman am sosit.
Meserie io nu stiu
Da'' sef la CJAS vreau sa fiu
Pe vecie si de pomenire
Io atat dau lumii de stire
Amin !!!!! 
platitor de taxe:
(31 Mai 2020, 16:36)
El este un executant de sarcini trasate de directorul economic al primariei care se ocupa cu spagile iar el si menegerul semneaza .Pe Mocio daca il flatezi faci ce vrei din el ,face precum Ionascu pe ei ii aleg femeiile in acest oras .Sper ca alegatorii sa fie lucizi  si conduceri precun cea actuala sa nu mai aiba orasul in veci .Acest primar impreuna cu directorii sai a fost cea  mai prosta conducere avuta de acest oras si sper ca orasul sa nu intre in incapacitate de plata datorita datoriilor pe care le lasa comunitatii .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 24 Oct 2020
268 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

23 Octombrie 2020, 19:10


Slobozia: Arestat pentru «proxenetism»

Joi, 22 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:20
(212 vizualizări - 1 comentariu)


Tânăr din Sălcioara, suprins la volan fără permis

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Coșereni, fiind în serviciul de patrulare și control al traficului rutier, pe raza comunei Axintele, au oprit un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:15
(82 vizualizări - 0 comentarii)


SJA Ialomița: Surprins în flagrant când dădea «mită»

Joi, 22 octombrie 2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu lucrătorii de Poliție Judiciară ai Diecției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:25
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1858 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1858, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Eveniment privat întrerupt de forțele de ordine

În cursul zilei de joi, 23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 12:20
(117 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Verificarea documentară a contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii interesați că potrivit prevederilor art. 148 din Codul de procedură fiscală, pentru stabilirea corectă a situației fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 11:50
(108 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Nordului din orașul Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Nordului din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 23 octombrie 2020, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 09:30
(85 vizualizări - 0 comentarii)


8

Cei mai noi pompieri ialomițeni au depus Jurământul Militar

Candidații selectați din sursă externă în luna septembrie a.c., angajati pe perioadă determinată, au depus astăzi Jurământul Militar, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 18:05
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Persoană trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de «trafic de influență»

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița a dispus, la data de 16 octombrie a.c., trimiterea în judecată a unei persoane, fără calitate specială, față de care s-a luat măsura ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 17:40
(138 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Dosare penale pentru șofat fără permis

Miercuri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Dridu, au oprit pentru control, un autoturism condus ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 14:05
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1808 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1808, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 13:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bătrân de 82 de ani din Bărcănești, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:45
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bordușani, arestat pentru producerea unui accident

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat care și-a bătut concubina

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 56 de ani, din Ograda, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 14:55
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1787 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 21 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1787, cu 46 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 13:05
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

20 Octombrie 2020, 19:10


Urziceni: Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii rutieri din Urziceni au oprit pentru control, pe Calea București din Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani. Întrucât șoferul emana ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:35
(171 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a desfășurat acțiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:25
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1741 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 20 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1741, cu 45 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 13:05
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Se constituie noul Consiliu Județean Ialomița

Prin Ordinul prefectului județului Ialomița nr. 500/19.10.2020, se va constitui noul Consiliu Județean Ialomița. Evenimentul de constituire se va produce marți, 20 octombrie 2020, la Sala «Europa» a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 17:40
(639 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, polițiștii din Amara, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:20
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Movilița, arestat pentru «tulburarea ordinii și liniștii publice»

Vineri, 16 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:15
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1696 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 19 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1696, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:10
(175 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. A fost întreruptă o nuntă la Fetești!

Polițiștii din Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi și polițiști locali, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:05
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitate să intervină la un număr de 7 evenimente rutiere care s-au produs în localitățile ialomițene încă din seara ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 12:30
(170 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Întâlnirile între contribuabili și inspectorii fiscali se pot face prin programări on-line

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că se pot programa on-line pentru întâlnirea cu un inspector fiscal din cadrul instituției. Pe site-ul www.anaf.ro ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 10:50
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1683 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 18 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1683, cu 47 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2020, 13:05
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1636 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 16 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1636, cu 49 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 13:05
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Băut și fără permis, la volan

Un bărbat, de 36 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a fost depistat în flagrant noaptea joi spre vineri, 15/16 octombrie a.c., de polițiștii ialomițeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:10
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...