Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu

Senzațional! Țineți aproape! Numai la Slobozia!

«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu

Înainte cu câteva luni de alegerile din septembrie (dacă or fi atunci!) pri­marul Adrian Mocioniu a înviat! Dă cu var borduri, face vizite omagiale prin parcuri, semnează contracte de investiții pe bandă rulantă și... se filmează pe străzile orașului. Iar declarațiile lui sunt atât de savuroase încât ne-am decis să le consemnăm pentru eternitate. Nu de alta, dar știți cum se spune: cine nu-și cunoaște istoria... e condamnat să o repete!

Fractura logică a declarațiilor publice Domnul primar Mocioniu se filmează la costum, așa cum se poartă de obicei. Materialul video e încărcat pe pagina sa de socializare, să-l vadă toată lumea. Pe bani publici, evident. Dar e major și poate răspunde pentru asta. Să revenim la ținută! E costumul ăla albastru-petrol care îi șade bine de tot... E tuns proaspăt, chiar dacă e pan­demie și are o cravată albastră cu nod mare, lărgită neglijent ca să pară muncit. Și turuie ambiguu, inconfundabil: «Este un proiect pilot pe care l-am început încă de anul trecut...», «ne gândim la niște concepte moderne care să fie de actualitate în momentul de față care să fie mult mai plăcute ochiului și care, de asemenea, să fie mult mai ușor de întreținut...». Oprim banda și mai ascultăm o dată. Despre ce e vorba în propoziție?! Despre concepte! Care trebuie să fie ușor de întreținut și plăcute ochiului. Parol!? Poate s-a grăbit, poate are emoții... Să continuăm! Ignorăm ăăăă-urile, sunt inevitabile și nu pot fi tăiate la montaj. «Cetățenii au primit cu brațele deschise aceste reconfigurări...», «ceea ce înseamnă peisagistică va suferi ceva oarecum revoluționar», «noi deja pe Axa 4 am semnat contractele de finanțare...», «orașul nostru renaște în acest spirit de concept modern urban», «locurile de joacă au căpătat o nouă dimensiune pe perioada acestui mandat...». O să spuneți că suntem rău intenționați și îi vânăm fracturile de logică. Pe onoarea noastră de tonomate că nu! Discursul e fracturat de la un capăt la celălalt, iar oasele limbii române abia se țin în pielea cuvintelor. Nu mai e doar o simplă agresiune, e de-a dreptul ultraj, cruzime cu premeditare. Dar el e primarul orașului, e alesul nostru. Haideți, să-i mai dăm o șansă!

Când limba română e violată la locurile de joacă Cadrul se schimbă și primarul nostru dă indicații în fața unuia dintre cele 28 de locuri de joacă recent amenajate. E cel din Cartierul Sportiv, unde noile aparate de fitness se clatină în șuruburi cu tot cu betonul în care au fost turnate. E plin netul de videoclipul ăla... Adrian Mocioniu îl are alături pe Gheorghe Puia, administratorul nostru public cu salariu de 16000 de lei. Pe lună. Iar limba română îi aleargă speriată prin gură, doar-doar o scăpa de el... «Este un mini-proiect (...) din programul angro de reabilitare a locurilor de joacă», «lângă locurile de joacă vom face și aceste instrumente pentru sport în aer liber»... La un moment dat discursul ia o pauză, limba română leșină, frântă de durere, iar Adrian Mocioniu arată cu degetul peste viranul din fața blocurilor ANL. Am fi fost fericiți să nu știm ce spune. Dar reporterul e necruțător, înregis­trează tot. Trezită din palme, limba română urlă de neputință. Adrian Mocioniu n-o aude și n-are milă: «Ulterior să păstrați pentru că vreau să achiziționăm și două carusele pentru copii...» se aude el spunând atoateștiutor cuiva care nu apare în cadru. Și apoi tirul se reia la microfon: «există o colaborare bună între administrație, între cetățeni și între cei ce administrează...», «este un exemplu de bună practică în ceea ce înseamnă colaborarea în aceste relații...», «va fi turnat tartanul de către o firmă specializată din București, unde vom regăsi și jocurile copilăriei...», «ne-am dorit să facem un loc de joacă de referință...».

Lovitura de grație Primarul Adrian Mocioniu e vre­d­nic. Vrea să arate orașului tot ce-a făcut de pandemia asta! Cadrul se mută în primărie, la ghișeele cele noi de 28000 de lei. Aici e liniște, zgomotul de fond a dispărut, iar primarul Sloboziei se poate concentra asupra declarațiilor pe care le face. Începe abrupt: «ne gândim la revenirea în normalitate», «păstrând distanțarea socială, păstrând securitatea medicală», «am montat niște tăvițe în care se vor depune documentele, de-acolo perso­nalul nostru îl va prelua», «vom im­pune un regulament prin care se va permite accesul a maxim 3 persoane în interval». Comentariile sunt de prisos și oricum n-avem timp de ele că se schimbă iar cadrul. Recu­noaș­tem noul sens giratoriu de la intrare în oraș, primarul Adrian Mocioniu s-a mai filmat acolo. Tirul explicațiilor se reia, limba maternă sângerează de moarte, fără lumânare: «era un sens giratoriu înainte făcut care era foarte greu de identificat soluțiile...», «face parte dintr-o primă fază de mobilitate urbană», «avem posibilitatea (...) și mă zbat foarte mult ca să prindem un nou pod peste râul Ialomița care, la fel, este absolut necesar», «sperăm ca împreună, peste câțiva ani, să inaugurăm un nou pod peste Bora...». Ne oprim la minutul 15, secunda 48. Atât am rezistat, vă rugăm să ne iertați. Dacă sunteți masochiști, au mai rămas 4 minute și 3 secunde de vizionat. Și ar trebui să fiți, că sunt plătite din banii dumneavoastră. Cât ziceați că a mai rămas până la alegeri?!

31 Mai 2020, 09:20 (2184 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!
Contract de 4 milioane de lei pentru piste de biciclete la Slobozia

Comentariile cititorilor:


Eroare:
(3 Iunie 2020, 11:01)
Cea mai frecventa eroare pe care o fac unii tineri este sa considere ca varstnicii sunt, obligatoriu, fosti comunisti, actuali psd-isti, incuiati ce se bucura la o sapca sau un kg de zahar, idioti care au muncit ca sclavii sub Ceausescu. Poate au dreptate; dar asta doar in privinta batranilor din familiile lor. In rest, ignoranta si orgolii impletite cu multe frustrari de razgaiati care cred ca li se cuvine totul.
@pensionar:
(3 Iunie 2020, 08:53)
Da pensionarule!Ai construit! Esti ca vaca aia de rasa,ce da 30 litri de lapte si apoi da cu piciorul rasturnand galeata!Asta am inteles de la tine!Isor nebunule cu 10..12 ore! Ce munceai? In paza?Ca acolo erau ture de 12/24/48.Toti au muncit.Si voi,si noi si altii inainte!Unii chiar au murit!Generatia ta a fost buna pentru momentul comunism.Blamez inconvoierea de care s a dat dovada,onanismul daca vrei, dupa '90!Voi ati spus :"fura dar a si facut ceva!"Voi!Voi v ati bucurat de galeti si sepci+mici si dansuri!Scoate sapca si danseaza!Salutați rudele din strainatate!Ca tara ta nu a reusit din munca aia a ta de 12 ore!A directionat tineri si varstnici sa munceasca pentru alte popoare!Primarul parca este angajat sa reprezinte alt oras din alta tara,asa decizii are!Pentru ca a fost votat de generatia ta,votanta 85% cu ciuma rosie!
@Pensionar:
(3 Iunie 2020, 08:37)
Stimate domnule "Pensionar",
Aveti dreptate in mare parte cu afirmatiile referitoare la construirea Romaniei. Ele trebuiesc privite intr-un anumit context: asa erau vremurile atunci, aceea era politica de stat a Romaniei - Dezvoltarea socialista, investitii uriase in toate sectoarele, chiar daca tehnologia era neperformanta (luata de la rusi la mana a 5-a), cu costuri uriase, etc. Ati construit tara, corect, insa nu era o optiune personala, erati angrenati fortat si condusi (si atunci de membri de partid incapabili) de "capete luminate" care luau astfel de decizii. Totusi ati daramat case, destine, vieti, pentru a construi in locul lor blocuri gri de garsoniere confort 2...o fi (fost) bine? Cei pagubiti spun ca nu!
Tinerii de acum, care au "neobrazarea" sa comenteze, nu au ce sa construiasca, pentru simplul fapt ca aceea care ne conduc (tot membri de partid, incapabili) NU mai construiesc nimic in Romania, ci doar o fura neincetat de zeci de ani. Tinerii cinstiti nu au loc in politica asta condusa de dinozauri si de fosile politice, nu au loc nici in conducerea institutiilor statului, unde accesul se face doar pe baza carnetului de partid si a slugarniciei. Asa ca...nu este vina lor ca nu au ce construi in Romania; de aceea, mare parte dintre ei au plecat sa construiasca in alte tari: sunt zidari, constructori, strungari, instalatori, etc. si sunt motivati financiar si respectati pentru munca depusa.
Pensionar:
(2 Iunie 2020, 13:59)
Domnului care comenteaza mult si prost ii pot spune numai atat , eu si cei din generatia mea am construit ceva in tara asta.Si chiar am muncit si 10 - 12 -14 ore pe zi.In legatura cu votul te intreb,esti convins ca am votat cu PSD ?Azi suntem noi bataia de joc si maine voi.Si stii de ce dragule, ca nu sunteti in stare sa construiti nimic, doar sa comentati si aruncati vina pe cei din jur.Daca noi am gresit faceti voi ceva mai bun si mai indraznet pentru tara asta si pentru viitorul vostru.
platitor:
(2 Iunie 2020, 08:54)
Abia asteptam alegerile sa scapam de acest slugoi arogant  si profitor de femei usoare .
concept arhaic:
(2 Iunie 2020, 08:39)
Pe la Bora se mai modernizeaza cate un parc de 200 000 euro ca "aia" se incoloneaza la vot si fac ce vrea pesedeaua, dar in celalalt cartier, Slabanoaga Noua, mai faci ceva mai premare, sau ramane tot la conceptul modern de sat/catun/ uitat de lume? Ai venit in cartier de doua ori (inainte de alegeri) ca sa intrebi chipurile cetatenii ce probleme au, dar nu ai rezolvat nimic: Strada Cimitirului tot nu e asfaltata, canalizarea a fost facuta prost si este in mare parte nefunctionala, pe strada principala nu exista canalizare, dar somezi oamenii sa se lege la canalizare ca altfel ii amendezi, trotuare nu exista, linistea publica e tulburata permanent de conationalii nostri cu manele la maximum, iluminat stradal ici si colo, ulite de pamant - fix ca la tara. Hai, treci si filmeaza-te si pe acolo. Sper sa nu ai tupeul sa vii in campanie electorala in cartierul in care nu ai facut mai nimic!
@pensionar:
(2 Iunie 2020, 08:02)
Offff,ai dreptate pensionarule,dar la vot,taman de categoria+60ani dam la urne,ca prostimea tânără pedepseste neiesind la vot!Gratie voua,avem ciumatii astia rosii de 30ani la conducerea judetului,voi inrositi institutiile.Nu generatia vostra striga in urma cu 30 ani:"nu vrem lei,nu vrem valuta,vrem pe Roman sa ne f#¥a!"Ati uitat?Ati batjocorit adevaratii liberali si taranisti ca purtau papioane?Ati votat iliescu si sleahta?Serviti va rugam exact ce ati pregatit in tinerete!
Pensionar:
(1 Iunie 2020, 11:38)
Este urat si greu de suportat de noi pensionarii ce se intampla in oras. Niste asistati sociali care nu stiu ce este munca au atatea facilitati , iar noi care am muncit o viata avem o pensie de mizerie . La cantina sociala se ajunge si cu taxiul ca sa ridice mancarea  . Noi ne uitam la ei cat sant de tineri si buni de munca si la saosele lor si oftam.Noua in schimb ni se promite si atat.
Vasile :
(1 Iunie 2020, 11:02)
Care sunt conceptele moderne in Garii Noi?Mai ales ca locurile lentru spatii comerciale au ajuns in posesii teribile.Tinta,Lache,d astia cu abonamentvla partid .Mai nou si ala de e fra-su director la casa cultura.Ce e modern in acel cartier?Praful ?Anapodismul lucrarilor?Harababura locurilor de casa ajunse in custodia primariei pentru a fi date 8n concesiune ?Cine va beneficia de acele pomeni ?Pardon.Parcele?Ce modernism promovezi tu,primar?Schimbul de femei din propriu-ti asternut?Multumim,preferam traditionalul.Orasul arata ca naiba,prafuit si fara arbori.Cauta in dex"prost gust"si vei gasi orasul administrat de tine !La modernism sunt orasele arabe construite in desert cu sume echivalente cheltuielilor facute de tine si moraru.
adina:
(1 Iunie 2020, 10:29)
Am si eu un mare nelamurire dle Primar.In cartierul 500 este o cladire (langa spital )unde locuiesc niste familii defavorizate si se afla si biroul asociatiilor de lacatari din zona.Acolo una din familii isi permite sa construiasca niste acareturi , sa detina un caine de rasa care deranjeaza si mai pune si muzica la maxim la orice ora din zi si noapte.Am uitat si de parcare .Sa nu cumva sa parchezi in fata curtii ca-i jale !Domnul care locuieste acolo , sunt curioasa are autorizatie , isi plateste impozitul pe camera care -i este pusa la dispozitie sau pe toata curtea ?
Alegator:
(1 Iunie 2020, 07:55)
 Mocioniule, dac[ vrei să te mai aleagă și câțiva din str Sadoveanu , i-ați țolul albastru și vino la blocul B-1-38 să vezi cum o magazie plină cu șobolani stă lipită de bloc fără să aibă un stăpân. De 25 de ani este acolo. Goală și cu lacăt. Zeci de semnale , zeci de scrisori și nici ionașcu, nici Stoica nu au demolato.Vino să o vezi, dar de fapt în campania trecută ai văzut-o și ai promis alături de Gradea și Mușat că în două zile dispare. Bago în patrimoniu sau fă birou de campanie dacă nici acum când te plimbi cu costum albastru nu o demolezi.DAcă nu este a nimănui, dacă a fost făcută prin 93 fără autorizație, dacă ocupă spațiul verde peste care s-a turnat asfalt, dacă nu e prinsă în cadastru, atunci de ce nu o demolați. Ziar Independent, veniți și pozați-o poate așa își murdărește de praf costumul albastru. 
marean:
(1 Iunie 2020, 06:53)
Kamikaze e mic copil. Foarte bun articol!
Las Boras:
(31 Mai 2020, 20:10)
Odata podul peste Bora terminat, locuitorii cartierului vor fi privilegiati avand adapost de viscol iarna si umbra vara iar cei din oras, acces direct in cimitir.. Viva Mocio, viva el alcalde!
geanta cel semetz:
(31 Mai 2020, 17:11)
Io sunt Geanta cel vestit la CJAS proptit 
Dint turneu de tenis taman am sosit.
Meserie io nu stiu
Da'' sef la CJAS vreau sa fiu
Pe vecie si de pomenire
Io atat dau lumii de stire
Amin !!!!! 
platitor de taxe:
(31 Mai 2020, 16:36)
El este un executant de sarcini trasate de directorul economic al primariei care se ocupa cu spagile iar el si menegerul semneaza .Pe Mocio daca il flatezi faci ce vrei din el ,face precum Ionascu pe ei ii aleg femeiile in acest oras .Sper ca alegatorii sa fie lucizi  si conduceri precun cea actuala sa nu mai aiba orasul in veci .Acest primar impreuna cu directorii sai a fost cea  mai prosta conducere avuta de acest oras si sper ca orasul sa nu intre in incapacitate de plata datorita datoriilor pe care le lasa comunitatii .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 03 Iul 2020
143 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(80 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(56 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(78 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(72 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(157 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(203 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(111 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(147 vizualizări - 0 comentarii)


12

IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(143 vizualizări - 0 comentarii)


13
Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(267 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(152 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(55 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(181 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(224 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(606 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(197 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 420 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 26 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 420, cu 2 cazuri mai mult față de ziua precedentă ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 13:05
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Slobozean în Statul are de recuperat 127 milioane de lei de la Chemgas Holding Corporation pentru neplata taxelor de mediu tratat cu tratament în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» veorica 20-20 în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean mi-am luat izoleta noua în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» miratul degeaba în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Taran de la Traian în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» anca în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial @besting în Absolvenții de liceu s-au făcut de râs la Bacalaureat 2020 Toma în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Garda în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! @colocatar catanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia colocatar katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia tratat cu tratament în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia @colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia Viorel în Handbalul a înghețat la stadiul de proiect cetatean în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial Gigi în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2 Urbanistul în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia @Ofuscatii în «Am o datorie morală față de acești oameni!» colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...