Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Vor fi investiții macroeconomice pentru Ialomița!»

Deputatul PNL Gheorghe Tinel

«Vor fi investiții macroeconomice pentru Ialomița!»

bonus: «Mocioniu minte!»

Deputatul PNL Gheorghe Tinel a anunțat recent că Ialomița va deveni epicentrul unui nou reviriment economic. El a declarat că primul pas îl reprezintă deblocarea investiției pentru pasajul de la Drajna. Deputatul liberal estimează că investiția de la Drajna va fi inițiată până la sfârșitul acestui an. Deputatul ialomițean susține că ea va fi dublată de investiții similare pentru construirea unui al doilea pod peste râul Ialomița și transformarea Brăila-Slobozia-Călărași într-un drum expres...

PNL mai face un pas În urmă cu câteva zile, deputatul PNL Gheorghe Tinel a anunțat deblocarea procedurilor pentru construirea pasajului de la Drajna. «Ieri (n.red.: 28 mai 2020), Guvernul PNL a aprobat, în ședința de guvern, indicatorii tehnico-economici pentru pasajul de la Drajna! Urmează ca în perioada imediată să se realizeze de către CNAIR toate procedurile legale pentru a putea începe execuția lucrării. Am promis, facem!» a susținut Gheorghe Tinel. Declarațiile sale dublează declarațiile făcute anterior de către ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a declarat în cadrul ședinței de Guvern de joi, 28 mai a.c., printre altele: «După ani de așteptări, astăzi facem un pas important înainte în eliminarea blocajelor înregistrate într-unul dintre cele mai aglomerate noduri rutiere din România!». Potrivit proiectului inițiat de Ministerul Transporturilor, noul pasaj va avea 2,74 kilometri iar construcția sa va costa 111,23 milioane de lei, inclusiv TVA. Valoarea totală a investiției va fi de 133,43 milioane de lei, inclusiv TVA, iar durata execuției va fi de 18 luni.

Promisiuni noi Deputatul liberal Gheorghe Tinel susține că investiția de la Drajna va fi dublată în anii imediat următori de altele similare: «Avem nevoie de un al doilea pod peste râul Ialomița... Și îl vom construi! De asemenea, vom reabilita podul existent la acest mo­ment peste râul Ialomița, pod care repre­zintă în acest moment un pericol pentru participanții la trafic. Înțeleg că există niște probleme de proiectare mai vechi, motiv pentru care firmele ezită să își asume responsabilități suplimentare. Dar avem voință politică și vom reuși! Bani la buget există, însă ei trebuie drămuiți. Vă asigur că noi putem face într-o pe­rioadă de criză ceea ce PSD nu a reușit în perioada în care raporta că avem o creștere economică de 4,9% anual...». In­vestițiile anunțate de către Gheorghe Tinel fac parte dintr-un proiect național mai larg, al cărui scop îl reprezintă «îmbu­nătățirea condițiilor socio-econo­mice și de circulație pentru traficul de tranzit al mărfurilor și al călătorilor, pe relația cu Municipiul Slobozia, zona Brăila-Galați, zona Tulcea, spre Ucraina și Republica Moldova, respectiv cu autostrada A2».

«Mocioniu minte!»
În contextul declarațiilor de mai sus, deputatul PNL Gheorghe Tinel a ținut să precizeze că finalizarea sensului giratoriu de la intrare în orașul Slobozia nu are nicio legătură cu eforturile administrative ale primarului Adrian Mocioniu: «Vă reamintesc că această investiție a fost deblocată după preluarea guvernării de către PNL. Mocioniu minte! El nu are niciun merit administrativ în finalizarea acestei investiții. Proiectul era mort, banii fuseseră cheltuiți pentru interesele clienților de partid... A trebuit să identificăm noi surse de finanțare și să le alocăm cu prioritate pentru fina­lizarea acestei investiții. Acesta este adevărul! Mocioniu să se laude cu rea­lizările lui... Groapa din centrul Slobo­ziei, parcul industrial gol, stația de tratare a apei cu instalații din China care nu au mai ajuns... Asta e ceea ce a putut face el pentru oraș și nimic mai mult!».

2 Iunie 2020, 16:20 (1838 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
«Șansa acestui județ este resursa umană!»
Legea pentru amânarea ratelor bancare, în viziunea parlamentarilor ialomițeni
«PSD Ialomița nu are politicieni bărbați!»

Comentariile cititorilor:


Vio :
(6 Iunie 2020, 09:45)
Sa construiti inca un pod? Deja măcăne rățoiul in portbagaj!CNAIR ul a facut 1 giratoriu si l a facut prost,iar tu spui ca veti face un drum si un pod de la zero..?Voi nu aveti oameni sa proiecteze un amarat de giratoriu in anul 2019 si vreti sa faceti un pod?Cautati proiectantii si i gi erii ce au facut podul rutier existent,ca altfel e jale.
Aurel :
(6 Iunie 2020, 09:39)
Investitia de la Drajna trebuie privita ca proiect national,nu doar pentru judetele Calarasi si Ialomita.Legatura cu A2 prezinta interes major pentru zona de Sud a tarii,ce se tot balbaie politicienii?Ca pnl ul trage tare...trage pe dracu!Acel punct de trecere trebuia modernizat inainte sau in acelasi timp cu autoatrada pentru fluidizare.Referitor la investitie,in giratoriul MBuri,din 2 benzi rutiere dinspre Braila,la intrare se sugruma traficul intr o singura banda. De ce??
Gri de roz ,dar galben !:
(4 Iunie 2020, 07:21)
Stai bre usor cu macro ...cum zici matale acolo.Sa nu cazi pe scari cu asa tonaj de economie ialomiteana,auzi macro !Baga haine si sprit de vara nene tinele ca nu suntem canton elvetian !Ne bagi naibi la ganduri de ne imprumutam la banci ca-n 1997 !Zau !A dracu politica ,ce fel te face sa vezi viata!Roz,roz,roz,totul din fotoliul sefului de partid !Cum o fi ??Astia ca matale nu stau la cozi,la paine,la cratiti,sa auda realitatea?Nu ...?
@Marius N.:
(3 Iunie 2020, 14:20)
Ai dreptate, din pacate. Lucrez intr-o institutie si vreau sa confirm ca asa este. Eu de exemplu am iesit de curand la pensie si vreau sa spun ca : Nu conteaza legea sau aplicarea ei, daca ai blat cu seful, pentru tune nu se aplica squ se aplica partial. Sefii vechi insurubati de 15-20 de ani pe scaun aplica sau nu legea, in fuctie de interese. Cei mici executa asa cu li se zice, altfel sunt striviti. Rar mai sunt functionari care se pot opune, care pot comunica direct cu cei din politica, ca sa il calmeze pe imparat. Schimbarea acestora este o necesitate, insa banii negrii sunt la ei si sunt multi.
Cetățean:
(3 Iunie 2020, 13:20)
Tinel de la PDL face microscopie în macroeconomie....
tratat cu tratament:
(3 Iunie 2020, 11:36)
Daca noul pasaj va avea 2,74 km (in grosime sau in adancime) si va costa 111,23 milioane lei, inclusiv TVA, exclusiv parandarat si anexele la contract, sa se precizeze cat avea vechiul pasaj si cat a costat dansul ????
ASE nu Padurari:
(3 Iunie 2020, 10:37)
Auziti-l pe asta:"investitii macroeconomice in Ialomita", Baaaa! unde ai invatat tu economie bo$$?!!!
Macroeconomia ca stiinta are alte probleme, nu doar ca sa dea bine ca declaratie in gura ta.

(macroeconomia lucrează cu mărimi agregate, cercetează comportamentul economiei în general, cum ar fi venitul total sau gradul de ocupare al forței de muncă, rata inflației sau oscilațiile conjuncturale. Macroeconomia încearcă să găsească explicații pentru aceste oscilații, să găsească factorii de control relevanți și să stabilească dependențele acestora-https://ro.wikipedia.org/wiki/Macroeconomie)
o cultua mondiala:
(3 Iunie 2020, 08:14)
Sursa de finantare, care ar fi? Banii pentru pensiile alea speciale, de lux? Nu, ca de aia nu va atingeti, doar mimati ca vreti sa le taiati. Probabil veti lua banii de la alocatiile copiilor (pe care nu le mai dublati) si de la pensiile amaratilor, pe care nu le mai majorati deloc. Acum, in pandemie, ati cheltuit fara numar pe masti si pe echipamente de protectie supraevaluate. S-o sesiza cineva ca sa verifice costurile uriase platite din buget pentru achizitiile astea facute pe spranceana? Expertii avertizeaza in legatura cu o posibila criza, iar voi plusati cu investitii (f necesare, dealtfel) care nu s-au facut atunci cand ne mergea bine, iar acum, in prag de criza, vreti sa avem incredere ca gasiti voi surse de finantare pentru megaproiecte de infrastructura. Romania este imprumutata enorm, atat de ciumatii rosii, cat si de voi, actualii. Asa ca...lasati-o jos, ca macane, singura logica a acestor gogosi este faptul ca se apropie alegerile si, incercati sa mai recuperati ceva capital electoral pierdut. Nu e mai simplu cu uleiul si zaharul? pe principiul: "Ia plasa cu FSN" (PNL, PDL, PSD). Logic, doar am luat plasa cu toti politicienii de pana acum!
O sa va cred atunci cand voi vedea lucrarile respective realizate; abia dupa aceea aveti dreptul sa ne spuneti: AM FACUT!
Marius N.:
(3 Iunie 2020, 05:04)
Eu o sa il cred pe acest politician, atunci cand va schimba din functii toti imparatii care conduc de 20 de ani institutiile ialomitene. Oameni care au realizat un sistem caracatita prin care stapanesc societatile si pe toti cei care produc ceva in acest judet. Toti politicienii accepta sa intre cu ei in joc si astfel sunt de acord cu aceste practici. Nu mai insir despre cine este vorba, stie toata lumea. Institutille unde sunt acestia sefi sunt de fapt ingenuncheate, stapanite, sunt de fapt propritatea acestora.
cetatean:
(2 Iunie 2020, 19:54)
 Area dreptate Tinel sensul giratoriu nu a fost construit de primaria lui Mocioniu ci de CNADR .Primaria a platit racordurile la utilitatile din sens .
colocatar katanga:
(2 Iunie 2020, 19:35)
Io crez ca daca se starneste mai agresiv, Tinel poa' sa faca trei poduri peste Ialomita, chiar nestand pe scaunel.
In alte ordine de idei, cel mai mult apreciez la politicienii romani faptul ca ei cauta PERMANENT surse de finantare pentru ceva, cauta solutii, identifica noi si noi cai de ridicarea nivelului de trai. E o cautare si o identificare pe ei de te miri cum mai biruie ziulica de munca.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 03 Iul 2020
140 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(80 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(56 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(78 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(72 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(157 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(203 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(111 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(147 vizualizări - 0 comentarii)


12

IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(143 vizualizări - 0 comentarii)


13
Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(267 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(152 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(55 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(181 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(224 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(606 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(197 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 420 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 26 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 420, cu 2 cazuri mai mult față de ziua precedentă ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 13:05
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Slobozean în Statul are de recuperat 127 milioane de lei de la Chemgas Holding Corporation pentru neplata taxelor de mediu tratat cu tratament în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» veorica 20-20 în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean mi-am luat izoleta noua în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» miratul degeaba în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Taran de la Traian în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» anca în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial @besting în Absolvenții de liceu s-au făcut de râs la Bacalaureat 2020 Toma în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Garda în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! @colocatar catanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia colocatar katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia tratat cu tratament în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia @colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia Viorel în Handbalul a înghețat la stadiul de proiect cetatean în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial Gigi în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2 Urbanistul în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia @Ofuscatii în «Am o datorie morală față de acești oameni!» colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...