Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Schimb de terenuri pentru finalizarea complexului comercial din «Pepinieră»

Oyl Company Holding AG oferă o alternativă municipalității din Slobozia

Schimb de terenuri pentru finalizarea complexului comercial din «Pepinieră»

Săptămâna trecută, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia de joi, 28 mai 2020, consilierii locali au dezbătut propune­rea Oyl Company Holding AG privitoare la finalizarea complexului co­mercial din Cartierul «Pepinieră». Investiția are o valoare estimată de 3 milioane de euro, iar pentru finalizarea ei reprezentanții Oyl Company Holding AG au solicitat consilierilor locali «să accepte un schimb de terenuri». Terenul oferit municipali­tății este si­tuat la ieșire din oraș, în imediata vecinătate a supermarketului Kaufland, și are o suprafață egală cu cea concesionată în prezent.

O dezbatere post-festum Joi, 28 mai 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia, cei 20 de consilieri prezenți au aprobat cu majoritate de voturi un proiect de hotărâre privind concesionarea celor 4,6 ha de teren din jurul complexului comercial din Cartierul «Pepinieră», investiție inițiată în urmă cu 12 ani. Reamintim că, începând cu anul 2017, construcția se află în proprietatea Oyl Company Holding AG, firmă locală care intenționează să finalizeze acest complex comercial. Imediat după ședință, aceiași consilieri locali au dezbătut o propunere prin care «firma solicită un schimb de terenuri» pentru a facilita finalizarea investiției. Propunerea a fost primită cu ostilitate grobiană de către o parte dintre consilierii prezenți. «Ce ne pasă nouă?! E afacerea voastră, descurcați-vă! Nouă să ne dați bani!» a declarat, printre altele, consilierul PI Luminița Croitoru. «Cum adică, schimb!? Vreți să ne vindeți teren la 100 de euro/metru’ pătrat? Nu vă mai săturați de bani!» a secondat-o consilierul PMP Elena Ion. În fața acestor declarații incalificabile, argumentele avocatului Marius Constantin, reprezentantul firmei, s-au dovedit inutile. Precizăm că propunerea oferită municipalității include 3 posibile soluții, în funcție de interesele și prio­ritățile investiționale ale municipali­tății. Cea dezbătută de către consilierii locali pre­supune un schimb de terenuri. Terenul oferit municipalității este situat la ieșire din oraș, în imediata vecinătate a supermarketului Kaufland, și are o suprafață egală cu cea concesionată în prezent.

O investiție de 3 milioane de euro Acceptarea acestui schimb de terenuri obligă firma Oyl Company Holding AG la finalizarea complexului comercial în maxim 2 ani. Avocatul Marius Constantin ne-a precizat, ulterior ședinței, că situația prezentă a fost generată de apariția pandemiei și condițiile economice dificile pe care le-a generat această amenințare: «În februarie 2020, apro­ximativ 80% dintre spațiile comerciale din complex erau închiriate... În mai 2020, toate firmele achizitoare au reziliat contractele și ne-au explicat că nu intenționează să investească mai devreme de 2 ani... În aceste condiții, plata concesiunii devine dificilă! Considerăm acest schimb de terenuri o propunere reciproc avantajoasă. Ne asumăm obligația de a finaliza construcția, de a sistematiza zona prin construirea unor căi de acces și de a dona aceste drumuri, asfaltate, către municipalitate... În caz contrar, ne vedem obligați să restrângem plata la cei 12 mii de mp cât reprezintă construcția! Nu vrem să ne sustragem de la plata obligațiilor care ne revin, însă trebuie să gândim economic pentru a evita pierderi financiare nejustificate în perioada imediat următoare...». Conform estimărilor, pentru finalizarea investiției la acest complex comercial, ar fi nevoie de 3 milioane de euro.

Istoria «hipermarketului» care nu s-a mai construit
Povestea complexului comercial din «Pepinieră» a început în urmă cu 12 ani. În anul 2008, autoritățile locale ofereau cu generozitate și inconștiență dezvoltatorului imobiliar Timis Investment o suprafață de teren de 4,6 ha pentru construirea unui «hipermarket». Pe 18 aprilie 2014, după 3 ani de scandaluri publice între dezvoltatorul imobiliar Timis Investment și autori­tățile locale din Slobozia, firma de insolvență AA Total Insolvency pune lacătul pe această construcție. În 2017, Oyl Company Holding AG cumpăra ruinele existente, cu tot cu datorii. În perioada scursă din 2014 și până în 2019, auto­ri­tățile locale nu au obținut niciun venit de pe te­re­nul respectiv. În cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia de joi, 28 mai a.c., primarul Adrian Mocioniu a susținut că datoriile restante au fost recuperate. Ulterior ședinței, acesta a declarat: «Propunerea formulată de către firmă poate fi o soluție avantajoasă pentru Slobozia din perspectiva unor viitoare investiții... Nu am vrut să fac lobby pentru această propunere fiindcă se apropie alegerile și tot ce spun devine interpretabil! Datoria consilierilor locali este să gândească în perspectivă. Avem nevoie de acest teren pentru noi investiții edilitare sau nu? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundem înainte de a decide dacă acceptăm schimbul...».

4 Iunie 2020, 08:05 (3145 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia
Nota de plată a sensului giratoriu din Slobozia crește la 3,2 milioane de lei
Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020

Comentariile cititorilor:


Cetatean:
(13 Iunie 2020, 17:23)
In mijlocul orasului este mai bine altceva un complex sportiv, de agrement pentru batrani sau altceva un nici un caz un complex comercial
Stefan T.:
(9 Iunie 2020, 12:30)
Cine va semna documentul, va ajunge la DNA cu siguranta. Ma ocup personal de sesizare si documentatie.
Flory:
(5 Iunie 2020, 21:53)
" Iara noi? Noi, epigonii...Simtiri reci, harfe zdrobite,
Mici de zile, mari de patimi, inimi batrane, urate..."
Va intreb acum, avea dreptate poetul nepereche? Se repeta istoria?
Numai bine!!!!!
Clever:
(5 Iunie 2020, 17:44)
(...) o sa ne cumpere in curând tot orasul, astfel că la un moment slobozia va fi plantatia lor. De ce sa faci schimburi de terenuri, cand poti frumos să încasezi concesiune, anual? (...) ăștia au făcut ce au vrut si continua sa o faca. Au bani si cumpara orice partid si orice guvernare. Vezi cum au făcut hotelu central, restaurantul fara parcare si fara suficient teren din spate etc. Voi ....consilierii....reprezentantii poporului, ce naiba păziți la masa aia ovală? Sau cumva nu aveti cap sa analizați hârtiile? Asa reiese.
Gigel:
(5 Iunie 2020, 08:50)
@Camy - spune-mi si mie o firma care a facut cerere de cumparare a terenului concesionat si a fost "refuzata". Eu nu am stiinta de asa ceva, si crede-ma ca stiu ce spun. Legea este foarte clara, daca firma respecta conditiile, are drept de cumparare. Trebuie doar sa aiba constructia finalizata cu acte in regula si poate cumpara terenul. Daca Primaria n-ar fi de acord, ar pierde procesul foarte rapid.
Referitor la Oyl Company, sunt de acord cu tine.
Camy:
(4 Iunie 2020, 18:04)
Sunt firme care de peste 10 ani de zile isi au sediul pe terenul primăriei si platesc concesiune deși au solicitat sa il cumpere la prețul stabilit de evaluatorii primariei. Cu toate astea sunt refuzați desi sunt buni contribuabili la bugetul de stat si local. Pt Oyl se fac concesii si se întrunește consiliul local ba mai mult oferă terenuri la schimb la dracu in praznic la ieșirea din oraș. Păi in conditiile astea sa lase la liber primăria oferta pt ca sunt cu siguranță multe firme sau chiar persoane fizice care ar dori sa dea terenuri la schimb in marginea orașului contra unui teren in zona Pepiniera. Cei care vor vota sa se gândească înainte la cazul Becali, care a fost penal. ;)
propunere propusa:
(4 Iunie 2020, 11:27)
Io propui ca sa se faca acest schimb iar Oyl sa fie scutita de toate impozitele si taxele locale pe termen infinit. Aceasta propunere are in vedere faptul ca firma Oyl a fost alaturi de toate autoritatile locale executand lucrari la drumuri la preturi aproape de mocca. Dupa cum spune avocatul Marius,
80 % dintre spatiile comerciale din complex erau inchiriate desi ele (spatiile) nu erau construite.  
Fenomenal, extraordinar , monumental !!!!!
Antonio :
(4 Iunie 2020, 11:08)
Dem Radulescu si Jean Constantin -Slibovita sau fernet? Sceneta acesta se vrea de fapt.
colocatar cartier katanga:
(4 Iunie 2020, 10:37)
Cand a cumparat Oyl terenul cu ''ruine'' cu tot, stia foarte bine ca urmatorul pas va fi acest schimb. Fenta a fost ca cei cu care ''negociase'' schimbul nu mai erau la butoane iar acum asteptarea are si dansa o limita. Mai apoi, Oyl voia  sa termine constructia si sa o vanda catre ''Cora'' dar pretul cerut a fost demential si afacerea a picat la testul cu poligraf.
imobiliare:
(4 Iunie 2020, 09:38)
propunerea este rezonabila si de bun simt.
dar in conditiile in care se evalueaza corect valoarea terenurilor si se face o echivalare.
in zona concesionata pentru complexul comercial, se poate  extinde cartierul pepiniera, valoarea terenului fiind una, in timp ce la marginea orasului, dincolo de kaufland, situatia, din acest punct de vedere,  este diferita.
pe bune:
(4 Iunie 2020, 08:52)
Daca te uiti pe bilanturile contabile ale comapiei Oyl Copany Holding observi ca are datorii de 35 milioane lei si creante de 20 milioane lei. Adica e pe buza falimentului fiindca e greu sa recuperezi
15 milioane lei, chiar facand lucarari numai catre stat. De observat tupeul cu care pune problema Oyl Company precum si un soi de santaj.
cetatean:
(4 Iunie 2020, 08:21)
OYL nu se mai satura de bani ,aceasta firma a inceput sa conduca orasul ,daca este atit de generoasa de ce nu platest impozit pe terenul de la uzina de apa ,se prevaleaza de diferite superfugii .Halal conducere mai are orasul si judetul asteapta cu usurinta si spaga propunerile anumitor firme ,binenteles care vor  binele orasului si judetului ,nui asa MOCIONIULE ,MORARULE si CIUPERCA .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 22 Oct 2020
306 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Ialomița: Dosare penale pentru șofat fără permis

Miercuri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Dridu, au oprit pentru control, un autoturism condus ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 14:05
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1808 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1808, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 13:05
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 82 de ani din Bărcănești, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:45
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bordușani, arestat pentru producerea unui accident

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:20
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat care și-a bătut concubina

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 56 de ani, din Ograda, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 14:55
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1787 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 21 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1787, cu 46 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 13:05
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

20 Octombrie 2020, 19:10


Urziceni: Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii rutieri din Urziceni au oprit pentru control, pe Calea București din Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani. Întrucât șoferul emana ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:35
(138 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a desfășurat acțiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:25
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1741 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 20 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1741, cu 45 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 13:05
(209 vizualizări - 0 comentarii)


10

Se constituie noul Consiliu Județean Ialomița

Prin Ordinul prefectului județului Ialomița nr. 500/19.10.2020, se va constitui noul Consiliu Județean Ialomița. Evenimentul de constituire se va produce marți, 20 octombrie 2020, la Sala «Europa» a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 17:40
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, polițiștii din Amara, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:20
(161 vizualizări - 0 comentarii)


12

Tânăr din Movilița, arestat pentru «tulburarea ordinii și liniștii publice»

Vineri, 16 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:15
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1696 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 19 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1696, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:10
(167 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. A fost întreruptă o nuntă la Fetești!

Polițiștii din Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi și polițiști locali, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:05
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitate să intervină la un număr de 7 evenimente rutiere care s-au produs în localitățile ialomițene încă din seara ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 12:30
(150 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Întâlnirile între contribuabili și inspectorii fiscali se pot face prin programări on-line

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că se pot programa on-line pentru întâlnirea cu un inspector fiscal din cadrul instituției. Pe site-ul www.anaf.ro ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 10:50
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1683 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 18 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1683, cu 47 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2020, 13:05
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1636 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 16 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1636, cu 49 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 13:05
(369 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Octombrie 2020, 12:50


Mihail Kogălniceanu: Băut și fără permis, la volan

Un bărbat, de 36 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a fost depistat în flagrant noaptea joi spre vineri, 15/16 octombrie a.c., de polițiștii ialomițeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, echipe mixte formate din polițiști din cadrul IPJ Ialomița, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării modului ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Miercuri, 14 octombrie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier,  în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier pe DN2 (E85), în afara  localității ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:30
(348 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 persoane, depistate că nu respectă măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au depistat 5 persoane care nu respectă măsura izolării la domiciliu și peste 50 de persoane care nu purtau mască de protecție în spațiile unde aceasta este obligatorie ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:25
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1587 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 15 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1587, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 13:05
(249 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Lipsă apă în orașul Căzănești

Joi, 15 octombrie 2020, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Prunului din orașul Căzănești/Ialomița. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 12:40
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Concurs de film de scurt metraj cu tematică «Anticorupție»

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România, derulează în perioada octombrie-decembrie 2020 proiectul «#Integritate 2020», în cadrul căruia ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:35
(641 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: 124 de controale, amenzi de 255000 de lei

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat în luna septembrie 2020 un număr de 124 acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă, în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Depistat în flagrant conducând sub influența aloolului

Marți, 13 octombrie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu au depistat un bărbat, de 48 de ani, din orașul Fierbinți-Târg, conducând un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul actual. 60 de persoane au fost sancționate contravențional ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
tratat cu tratament în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare Administrator în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Administrator în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Georgiana în Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești: Medicul Mioara Neagu a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2 Gigel în Chemgas Holding Corporation poluează legal Alegator în Marian Pavel și-a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Ialomița, alături de noua echipă a consilierilor județeni Marius în Miroase a play-off Usr -ist în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare @Alina în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Administrator în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal eu cu cine votez? în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare Lili în Chemgas Holding Corporation poluează legal @dinamita în Străzile din Slobozia Nouă devin impracticabile @Bogdana în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal AMBULANTIER în Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești: Medicul Mioara Neagu a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2 Ge Te în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare Adina în Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești: Medicul Mioara Neagu a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2 localnic în Marian Pavel și-a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Ialomița, alături de noua echipă a consilierilor județeni localnic în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare @Alina în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...