Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Alianța USR-PLUS are candidați pentru jumătate dintre primăriile județului

Semne bune înainte de campanie

Alianța USR-PLUS are candidați pentru jumătate dintre primăriile județului

Născute din dorința de schimbare a actualei clase politice, USR și PLUS a reușit într-un timp relativ scurt să capaciteze o generație. În Ialomița, «generația» USR-PLUS se pregătește activ să ofere alegătorilor o alternativă pentru guvernarea locală. Măsurat, prudent, ardelenește, structurile politice create în 2018 și 2019 capătă consistență și autonomie. «Suntem pe drumul cel bun! Unul în care nu facem compromisuri... Avem candidați pentru jumătate dintre localitățile județului Ialomița, începând cu Slobozia. Aceasta este cea mai mare bucurie a noastră! Și nu ne grăbim, pentru că nu vrem să dezamăgim așteptările celor care cred în noi...» declară Octavian Săvoiu, președintele PLUS Ialomița.

Un PLUS pentru politica locală Apariția Alianței USR-PLUS pe scena politică ialomițeană în toamna anului trecut a fost considerată, inițial, o... politică. Alegerile Europarlamentare din mai 2019 au validat însă existența acestui partid, iar rezulta­tul istoric obținut (21,73% la Slobozia) obligă filialele locale să se ridice la înălțimea așteptărilor. Octavian Săvoiu, președin­tele PLUS Ialomița, susține că o bună parte din aceste așteptări s-a concretizat în rezultate politice palpabile: «La acest moment avem candidați pentru jumătate dintre localitățile județului, începând cu Slobozia, Urziceni și Fetești. Aceasta este cea mai mare bucurie a noastră! Și nu ne grăbim pentru că nu vrem să dezamăgim așteptările celor care cred în noi... Avem fi­liale puternice în orașe, lideri locali reprezentativi pentru comunitate și suficienți membri pentru a susține eforturile de campa­nie la Alegerile Locale!». În perioada imediat următoare, mai declară Octavian Săvoiu, fi­liala va continua să identifice noi lideri dispuși să se implice la nivel politic în cadrul comunităților locale: «Nu dorim să facem com­promisuri de dragul de a avea candidați. Vrem să identificăm liderii pe care comunitățile și-i doresc, dar care să creadă în valorile promovate de USR-PLUS. Altfel, nu am fi decât încă un partid politic care promite orice pentru a ajunge la putere. Și nu suntem, asta vă pot garanta!».

Liderii PLUS Nominalizarea lui Ciprian Bocioagă pentru funcția de candidat la Primăria Slobozia din partea Alianței USR-PLUS 2020 a reprezentat pentru PLUS primul pas dintr-un lung șir de nominalizări. În multe dintre co­mu­nele județului, cei nominalizați luptă cu un sistem clientelar, sunt blocați de poli locali de putere greu de răsturnat sau trebuie să învingă mentalități imposibil de clintit. Există însă și localități în care victoriile se creionează înainte ca săbiile să fie scoase din teci. Este cazul locali­tății Cosâmbești, unde o femeie, Laura Butilă, a înțeles că trebuie să lupte dacă vrea să schimbe ceva în comună în timpul vieții ei. «Am o mică fermă agricolă aici... Și aștept de ani buni o schimbare de mentalitate la nivelul administrației! Anul trecut am înțeles că ea nu va veni niciodată. De aceea am ales să candidez. Nu mai aștept ca schimbarea să vină din altă parte, mă schimb eu!» susține ea. La Miloșești, pentru USR-PLUS va candida Dumitru Trifu: «Primar nu înseamnă doar costum și funcție. Înseamnă să fii primul gospodar al satului! Primul care se trezește dimineața, primul care dă exemplu de muncă. Ăsta e primarul și asta o să fiu eu!». Un caz aparte este candidatul USR-PLUS de la Valea Ciorii. Confe­rențiar universitar în Anglia și profesor pentru elevii din comună de aproape 10 ani în toate vacanțele școlare, Mihaela Stan a decis anul acesta să candideze: «Uneori mă gândesc că am mers prea departe cu atașamentul meu pentru această comună... Și mi se face frică! Dar apoi îmi amintesc că am construit o casă aici, fac voluntariat pentru copiii satului, trăiesc alături de acești oameni... Așa că frica îmi trece și merg mai departe. Pentru că știu că este singura soluție posibilă!».

PLUS înseamnă renunțare la sine
Octavian Săvoiu susține că fiecare dintre membrii PLUS, fiecare dintre cei care se implică în politică alături de Alianța USR-PLUS, renunță la sine pentru comunitatea din care face parte, pentru un scop care depășește limitele și interesele personale: «Nimeni nu a înțeles în ce se implică atunci când a decis să intre în PLUS... Dar toți au renunțat la ceva personal. Unii la timpul lor, alții la slujbe bine plătite, cum era Mihaela, alții la timpul dedicat afacerilor. Nu susțin că merităm mai mult decât ceilalți sau că asta ne califică automat pentru a fi votați de către comunitate. Dar sperăm ca exemplul personal să-i determine pe oameni să ni se alăture. Când vom fi suficient de mulți, vom putea schimba societatea în care trăim fără efort!».

6 Iunie 2020, 10:50 (2590 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Alianța USR-PLUS oferă ialomițenilor o alternativă
«Alianța USR-PLUS reprezintă alternativa politică de care Slobozia are nevoie azi!»
«Oamenii sunt cea mai prețioasă resursă a bugetului Sloboziei în 2020!»

Comentariile cititorilor:


Desteptilor:
(9 Iunie 2020, 17:46)
Ce ai facut (USR Bobiță) o dai in prosteală? Ia auzi aici,mai tineretule votant cum doreste USR schimbarea. Fost militian pe vremea lui Ceausescu, pensionat dupa revolutia din 1989. A muncit omul pentru pensie speciala de la MAI. Ajuns jurist sef la prefectura avea pensie MAI + slariu de jurist sef. Ajuns sub prefect sub streasina PSD. pensie MAI+ salariu de sub prefect. Dat afara, revocat din functia de sub prefect tot atarnator la banii statului a ramas si revine pe functie de jurist sef. A muncit omul nu gluma..... Dupa care pentru asi pregatii terenul pentru postul de primar la Amara in stilul caracteristic de militian comunist, dl jurist sef al Prefecturii Ialomița, (...), o suceste spre tineretul reformator al USR fapt pentru care ghiftuit de spatiul mic din prefectura a demisionat în dimineața de marți, 1 octombrie 2019. Conform declara­țiilor sale, motivul demisiei este justificat de absurdul procedurilor administrative. Habar nu avem cum arata absurdul procedurilor in viziunea unui om trecut de 60 ani, comunist sadea. Bun candidat ai ales USR.....Intrebam si noi tineretul reformator al Ialomitei pesionarul comunist are scheleti lasati in fisetele prefecturii, la comisia judeteana privind retrocedarile de terenuri, ca doar a fost un tartor acolo..... Nu cumva ai luat si matale parte la absurditatile alea cu care ne aburesti? Zicea dl pensionar la vremea aia ....Modul ăsta absurd în care se lucrează de la vârf în jos, procedurile pe care le impun și nu au nicio legătură cu realitatea, mi-au afectat sănătatea... Așa că am decis să demisionez!.... USR ne auzim in campanie, asa cu ne vom auzi si cu Pro Romania si alt reformator pensionar fostul prefect (...) care facea di desfacea procedurile anormale pentru a nu crea precedente.....la nivelul prefecturii.... Hai campania electorala, cu reformatorii batrani de 60 ani comunisti. Bagati-le bani indemnizatii si pensii speciale in buzunar! Va asteptam cu declaratiile, ca nu ati fost colaboratori, stiti
dezamagit:
(9 Iunie 2020, 08:05)
Nu cred ca tot ce se comenteaza pe aici provine de la postacii altor partide. Ci sunt observatii clare ale faptelor voastre de "vitejie" mai tinerilor useristi. Intreb si eu, ca si ceilalti: unde sunt tinerii promisi? La Amara? militianul care a facut tot ceea ce scriu ceilalti comentatori si chiar mai multe? De ce nu iesiti cu un raspuns clar, de genul: nu avem oameni tineri, capabili, sau, oameni cunoscuti in localitatile lor si atunci ne folosim de dinozauri batrani cu scheleti in dulap. Adica fix la fel ca la celelalte partide pe care le uram din suflet si care au facut numai rele de 30 de ani. Asteptam cu totul altceva de la voi si este aproape de neinteles cum puteti defila cu acest militian la Amara. Poate in alte localitati aveti oameni de calitate, cum este doamna de la Valea Ciorii, despre care a fost scris un articol in urma cu ceva timp. Dar greseala de la Amara va atarna precum un bolovan de gat, va pateaza iremediabil imaginea si ii decredibilizeaza si pe ceilalti membri/simpatizanti usr-plus. Parca v-a platit cineva ca sa esuati. Cand doua persoane iti spun ca esti beat, trebuie sa te duci la culcare...sau sa te trezesti.
ion ion:
(8 Iunie 2020, 17:01)
Alegerile pentru primar, tine de om si nu de partid, asta la locale . Restul e CAN CAN 
@Haiduc:
(8 Iunie 2020, 06:58)
Nu am pretentia decat ca Tavi sa fie lasat sa faca lucrurile asa cum stie, corect. Aici, normal o sa posteze toti oamenii Printului de Lazar, asa ca nu trebuie sa aveti pretentia ca aici sa fie expuse niste pareri pertinente. Judetul nostru amarat, dupa revolutie, nu a fost condus decat de oamenii PSD, nu a avut experienta altora, pentru a vedea alternativa. Noi votam acelasi lucru, sperand mereu ca se schimba ceva.... nu are nicio logica... schimba din oameni, alege alt partid, vezi si alte moduri de abordare, poate e mai bine....
Hh:
(8 Iunie 2020, 06:25)
Unde sunt fratilor tinerii pe care i ati promis? Chiar nu inteleg....
milka:
(7 Iunie 2020, 16:52)
Cum zice @Tnt, halal dorință de schimbare domilor #resistenți USR ișiti si PLUS iști. Asta inseamna schimbare la voi cu ex.ul, fost prefect și sef jurist. Schimbare numiți voi punerea pe listă a unui batrân comunist notoriu. Atunci ce să mai zicem de pârnaiașul șef de la PRO România, care tot așa ca voi a pus cap de listă pentru alegerea presedinte consiliu judetean un alt monstru comunist ex. prefectul electrician, lingator politik al PSD si ALDE. Nu ințelegem cum dracu vreți voi să schimbați un rău, cu același rău, deci iei tu otreapa comunistă hoață, plină de zoaie impuțite o vopsești la par și îl pui primar sau presedinte de consiliu judetean, iar la furat, iar la golăneală, iar la oala cu bani? Câtă golaneală, la fel cum procedează PNL, care prin deputatul’ șmenar șef, moldvean aciuit in orasul Fierbinți, alearga ca disperatu’ să racoleze primari corupti ai PSD. Voi vreți schimbare cu furăcioși in loc săi bagați pe veci la închisoare? Voi vreți schimbare prin vopsirea coruptului? Mama lui de lup cu iși schimbă blana! Dăi bătaie scapăi de închisoare, că prostimea te votează după care la anu’ iși siguri cu ciocanu’n jinjii. Cei mai rău este că, prostia fată pui vii!
Tnt:
(7 Iunie 2020, 09:53)
Bravo bai partidule reformator USR..... ti-ai pus cap de lista la Amara pentru alegerile locale un fost militian comunist, care inainte de 1990, batea iepurele pana recunostea ca este urs. Un militian comunist care sa pensionat dupa, Revolutie si prin smecheria lui de militian a ocupat functii de Sub Prefect si jurist sef al al Prefecturii. Un om care a nenorocit familii, numai de dragul de a scapa de acoperii coruptia si de a scapa de puscarie alte spurcaciuni comuniste angajate in functii cheie ale judetului. Bai, USR tu vrei sa reformezi Romania cu militieni comunisti, cu sa votez eu vreodata primar la Amara un fost militian pensionat, reangajat la stat, cu pensia speciala si alta pensie de la prefectura, care toata viata a ocupat fara nici un fel de competenta. Cu pesionari comunisti vrei tu sa aduci suflu nou tineretului si locuitorilor din Amara? Cu militieni comunisti care toata viata lor sau infruptat din banii statului adunati de la cetateni. Bai, USR tu si cu PNL ati adus in prag de disperare locuitorii judetului Ialomita cu nepotismele si cumetriile voastre. Bai, USR si PNL voi adunati in jurul vostru toti comunisti si vreti sa fie bine pentru judetul Ialomita. Cum bai, USR si PNL ati pus in functii de manager institutie publica un parlit care masura tarlaua cu batul de chibrit. Cum bai reformatorilor angajezi tu pe femeia, casnica de la cratita care nici cartofii nui prajea ca lumea, consilier personal. Bai, USR si PNL esti aceiasi mizerie, chiar mai daunatoare decat ce a fost pana acum. Voi nu faceti alceva decat sa vopsiti si sa albiti hotii si coruptii!
@Jilava.:
(6 Iunie 2020, 23:12)
Usr..plus doi si un sfert..nevar!
cetatean:
(6 Iunie 2020, 13:53)
Ati renuntat la multe ,tentatia ciolanului este mare .Peste 8 ani sunteti la fel ca fomistii (politicienii de astazi) ,

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 01 Oct 2020
242 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Urmărit internațional, depistat de polițiști la Țăndărei

Marți, 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza orașului Țăndărei pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2020, 14:55
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-a bătut soția

Polițiștii ialomițeni au emis marți, 29 septembrie 2020, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 58 de ani, din comuna Sălcioara, care și-ar fi lovit soția. Astfel, la data de 29 septembrie ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2020, 14:50
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1254 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 30 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1254, cu 11 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2020, 13:05
(70 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Bărbat descoperit decedat în propria locuință

Țăndărei: Bărbat descoperit decedat în propria locuință

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să inter­vină pentru deblocarea accesului într-o locuință din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 15:15
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1243 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 29 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1243, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 13:05
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Copil de 13 ani, surprins la volanul unui vehicul

Luni, 28 septembrie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe raza comunei Manasia fără a avea montată o plăcuță cu numărul ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 12:25
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acordarea subvențiilor pentru încălzirea locuinței

Primăria Municipiului Slobozia, prin Direcția de Asistență Socială, vă aduce la cunoștință că, în perioada 15 octombrie-20 noiembrie 2020, pot fi depuse cererile în vederea acordării subvențiilor la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 10:25
(109 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia participă pentru prima dată la «Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice»

Municipiul Slobozia intră pe harta participanților la «Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice», eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018 pentru a promova colectarea selectivă ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 08:10
(118 vizualizări - 0 comentarii)


8

Alegeri Locale 2020: Incidente electorale sesizate autorităților la Făcăeni și Țăndărei

Scandal cu urna mobilă la Făcăeni. Biroul Electoral Județean a aprobat solicitarea venită din partea unui candidat pentru funcția de primar în care acesta a reclamat faptul că procedura pe care președinții ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 17:15
(942 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: 11 sesizări privind incidente electorale în Ialomița

De la începerea procesului de votare, duminică 27 septembrie 2020, au fost înregistrate 11 sesizări privind incidente electorale:
-influențare alegători în localitatea Traian (neconfirmată) ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:50
(602 vizualizări - 0 comentarii)


10

Alegeri Locale 2020: Reclamații privind transportul alegătorilor la Slobozia, Rădulești și Scânteia

Alte 3 incidente electorale au fost sesizate Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Potrivit polițiștilor, reclamațiile respective fac referire la transportul alegătorilor către Secțiile de ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:20
(368 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1225 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 27 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1225, cu 12 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:05
(269 vizualizări - 0 comentarii)


12

Alegeri Locale 2020: La Amara se transportă persoane spre secțiile de votare

Ziua Alegerilor Locale nu este lipsită de incidente electorale în localitatea vecină Sloboziei. Astfel, duminică, 27 septembrie 2020, la Amara, au existat numeroase sesizări privind transportul persoanelor ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 11:20
(597 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Incidente electorale în Ialomița

Conform Biroului Electoral Județean, instituția a fost sesizată cu privire la faptul că într-una dintre secțiile de votare din județ membrii Secției nu poartă măștile de protecție și nu folosesc dezinfectanți ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 10:20
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1213 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1213, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 13:05
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 25/26 septembrie a.c., în jurul orelor 23,00, la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Movilița ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 08:15
(258 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Septembrie 2020, 19:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Un bărbat, de 53 de ani, din Slobozia, a fost oprit în seara zilei de joi, 24 septembrie a.c., pe un drum public din oraș de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că mergea cu mașina pe ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:15
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «furt calificat»

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:10
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1205 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1205, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 13:05
(165 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 30 septembrie 2020, termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 10:35
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(307 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(169 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(154 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Am mușchi mă în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! George S în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Nicoleta în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Buca în Primarii mandatului 2020-2024 PNL ist în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Emil în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Turmentatul în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Marian în Dragoș Soare a obținut 4907 voturi la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 Că cam aşa în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Vecin în Dragoș Soare a obținut 4907 voturi la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 Paltinis în Primarii mandatului 2020-2024 Asa da în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! colocatar katanga în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! guvidu în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! georgel în Marian Pavel este noul președinte al Consiliului Județean Ialomița bety în Dragoș Soare a obținut 4907 voturi la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 soc si groaza ! în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Nicoleta în Minunile Stelei Matac, master hand-made dixi în Slobozia: Acordarea subvențiilor pentru încălzirea locuinței ochioasa în Dragoș Soare a obținut 4907 voturi la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...