Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

SPORT

A fi sau a nu fi în Ligă

Handbal, HCM Slobozia

A fi sau a nu fi în Ligă

Nebunia cu pandemia a bulversat toate competițiile sportive și a păstrat Slobozia pe prima scenă a handbalului feminin. Numai că Federația îți dă șansa de a îndrepta în sezonul viitor ce ai stricat în precedentul dar nu-ți bagă și în traistă bugetul necesar. Și cum ca peste tot banii necesari existenței unei echipe spotrive sunt suportați de la bugetul local, viitorul HCM Slobozia nu stă tocmai pe roze. Primarul Adrian Mocioniu invocă parcursul slab din stagiunea recent înghețată, motiv pentru care ar vrea să taie drastic din cheltuielile cu echipa. Conducerea HCM Slobozia susține pe bună dreptate că nu se poate face performanță cu un buget diminuat (echipa noastră a avut în sezonul 2019-2020 cel mai mic buget din Liga Națională feminină!). Perspectiva unei finanțări de subzistență sau a înscrierii echipei în Liga Secundă i-a nemulțumit pe suporteri, care au solicitat și au obținut o întâlnire cu autoritățile locale. Prin urmare, săptămâna trecută, în incinta Stadionului «1 Mai», condu­cerea și suporterii HCM Slobozia s-au întâlnit cu primarul Adrian Mocioniu. Acesta a fost însoțit de viceprimarii Rudolf Gradea și Gabriel Mușat, dar și de directorul economic al Primăriei, Adrian Trifan. Concluziile imediate ale întrevederii au fost susținerea echipei pentru a continua în Liga Națională, Adrian Mocioniu solicitând în acest sens și aportul financiar al suporterilor. După acea întâlnire, apele s-au învolburat din nou... Așa că am solicitat clarificări din partea primarului Adrian Mocioniu.

«Potrivit criteriilor sportive, echipa e de Liga a II-a!»
«De când sunt primar, am susținut de fiecare dată echipa împreună cu Consiliul Local pe criterii de competență, acolo unde i-a fost locul... Părerea mea, pe care am împărtășit-o și cu suporterii, a fost că potrivit criteriilor sportive, echipa e de Liga a II-a! Și doar prin această întrerupere cauzată de pandemie, ne-am menținut în primul eșalon...». Astfel vede lucrurile fostul om de sport Adrian Mocioniu. Actualul om politic Adrian Mocioniu s-a întâlnit însă cu suporterii HCM Slobozia, i-a ascultat, iar în final le-a promis că «în cursul acestei luni voi iniția și voi trimite un proiect către Consiliul Local prin care voi propune ca echipa să aibă o finanțare de două milioane de lei pentru a evolua în următorul sezon în Liga I. De fapt, din discuțiile pe care le-am avut cu managerul Nicolae Goidea, proiectul trebuie să îl facem de minim 2,5 mili­oane. Suporterii vor să păstrăm echipa în prima divizie, repet, nemeritat din punctul meu de vedere... Și, și-au luat și ei angajamentul să aducă și restul de bani pentru proiect. Eu voi propune Consiliului Local și-i voi chema și pe cei din conducerea echipei să-și susțină punctul de vedere...». Buzău, Bistrița, Cisnădie sunt exemple care arată că atunci când lucrurile sunt bine puse la punct, se poate ajunge rapid la performanță. «Acolo vorbim de finanțări foarte puternice pe care noi nu ni le putem permite! Dacă facem o analiză sociologică și îi întrebăm pe locuitorii Sloboziei dacă vor continuarea acestei activități, 90% vor răspunde afirmativ! Ba, mai mult, vor spune că își doresc în Liga I! Dacă însă le vom spune și costurile pe care le implică acest lucru și ce înseamnă acestea pentru un oraș mic ca al nostru, procentul va scădea semnificativ... În concluzie, eu voi iniția proiectul, rămâne ca oamenii din conducere să vină cu argumente suficient de puternice pentru a-i convinge și pe consilieri!» conchide Adrian Mocioniu. Prezent și el la întâlnire, viceprimarul Rudolf Gradea ne-a declarat: «Nu pot să vă spun nimic concret... Așteptăm ca domnul primar să inițieze un proiect pe care îl vom analiza. Ne vom mai întâlni și poate vom găsi soluții... Personal, am făcut tot ce a depins de mine pentru a ajuta această echipă. Într-adevăr, trebuie găsite soluții și luată cât mai repede o decizie, pentru că timpul nu are răbdare... Jucătoarele din vechiul lot au început să plece spre alte destinații, iar campionatul viitor va debuta pe 27 august 2020. Dacă vrem să rămânem pe prima scenă, e nevoie repede de antrenor, jucătoare și o strategie solidă...».

Ivan la Slatina, Mouna la Zalău
Una dintre primele jucătoare care au decis să caute o altă destinație pentru viitorul sezon a fost interul dreapta de 29 de ani, Andreea Ivan. «Anto» nu a dus lipsă de oferte, iar în final a ales CSM Slatina, unde va fi pregătită de fosta antrenoare a Sloboziei, Victorina Bora. Andreea a venit la Slobozia la sfârșitul anului 2015, fiind adusă de la CS Alba Sebeș, chiar de Victorina Bora. În cele 5 sezoane petrecute la HCM a devenit una dintre cele mai apreciate jucătoare. Marea surpriză a acestei perioade o reprezintă transferul pivotului tunisian Mouna Jlezi, 28 de ani, la HC Zalău, echipă antrenată de Gheorghe Tadici. Reputatul tehnician a fost convins să facă această mutare de comba­tivitatea și tenacitatea Mounei. Surpriza vine din faptul că, cel puțin în ultimul deceniu, la Zalău nu a mai evoluat nicio jucătoare străină. Gheorghe Tadici este recunoscut drept un partizan al recrutării și creșterii tinerelor handbaliste românce, numai în ultimul sezon patru dintre acestea ajungând la Echipa Națională. Transferurile pe ruta Slobozia-Zalău au adus de fiecare dată beneficii echipei ardelene. Extrema dreaptă Cristiana Nica a devenit rapid căpitanul zălăoancelor. Interul dreapta Ana Ma­ria Drăguț, o dată ajunsă în Sălaj, a făcut saltul la Echipa Națională a României.

Covaciu a semnat cu Mioveniul
Extrema dreaptă Florența Ilie a dat Slobozia pe Cluj, după doar un sezon petrecut la echipa noastră. În rest, avem deocamdată doar zvonuri cu privire la viitoarele destinații ale jucătoarelor care au îmbrăcat tricoul Sloboziei în sezonul trecut. Ana Maria Vacariu ar putea ajunge din nou sub comanda lui Carmen Amariei la Rapid. Vacariu a mai fost antrenată de Amariei la Mioveni. În privința căpitanului Mădălina Toma, se vorbește despre o colaborare cu Activ Ploiești, dacă echipa prahoveană va urca în prima divizie. Trebuie în final să spunem că, după despărțirea de HCM Slobozia, antrenorul Gheorghe Covaciu și-a găsit rapid un alt angajament. Acesta a semnat cu Dacia Mioveni, având ca obiectiv promovarea imediată a acestei echipe în Liga Națională. Se pare că alături de Covaciu la echipa argeșeană va ajunge și interul stânga Alexandra Georgescu.

9 Iunie 2020, 10:40 (1949 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
1 milion de lei pentru HCM Slobozia
«Obiectivul: să încropim o echipă pentru Liga a II-a!»
Aron și Obedeanu pleacă la Târgu Jiu
Handbalul a înghețat la stadiul de proiect
Raluca Nicolae, la «U» Cluj

Comentariile cititorilor:


Viorel:
(14 Iunie 2020, 22:14)
La slobozia si un balot de paie ce va candida dinspre "ciuma rosie" va ieși cu brio câștigător,si nu mi a iesit mie vreo idee ci "fostul cu groapa",a rostit. Trebuie să vedem unde ne e locul,ne trebuiesc în primul rând oameni cu experienta,cu viziune,nu sustinuti si aciuati politic.nu avem tradiție handbalistica în slobozia?foarte bine:de la mic la mare aducem oameni de handbal,le punem obiectiv, le punem clauze. Simplu.acelasi lucru si la fotbal:obiectiv,clauze,etc.nu reusesti: raspunsul este simplu:ura si la gara!!! La slobozia s a mers pe burta,conducătorii sunt de pe timpul cooperativei de la scornicești, încasează banet si performanta oha.!!! Respect inimosilor suporteri.
Bășcălie:
(12 Iunie 2020, 14:51)
(continuare)...unei comunități -- sportul de performanță. Viorel „vede” în atitudinea primarului „un gest de normalitate”. Mai spune el și alte lucruri care par corecte! Oricum ar spune el și cei care gândesc ca el, nu fac altceva decât să fie de acord cu această bășcălie evidentă, păcătoasă și care nu va aduce nimic bun în „normalitatea” adevărată și sănătoasă a acestei lumi „nebune”.Domnule Primar sunt mulți cetățeni ai orașului (unii au comentat aici) care nu fac bășcălie spunând că a fost o greșeală alegerea dumneavoastră ca primar și nici vorbă nu se pune problema să mai câștigați încă un mandat la Alegerile Locale. Fără bășcălie, ce credeți, mai puteți fii reales ca Primar al Sloboziei? Poate numai în bășcălie...!
Bășcălie:
(12 Iunie 2020, 14:26)
Am participat la întâlnirea despre care se face vorbire în ziarul Independent și personal după acel eveniment am tras următoarea concluzie: „Ne-am întâlnit ca să ne mai întâlnim!” Autorul articolului a punctat cu veridicitate ceea ce s-a întâmplat la întâlnirea amintită, dar de data aceasta a fost mai binevoitor cu primarul Mocioniu și cei doi viceprimari Rudolf Gradea și Gabriel Mușat! Dacă primarul în stilul său de „Gică Contra” a spus din capul locului că nu susține menținerea echipei de handbal HCM Slobozia în Liga Națională, cei doi viceprimari au făcut doar act de prezență. Este adevărat că echipa de handbal a rămas în Liga Florilor conjunctural (pandemia provocată de Covid19); tot așa de adevărat este și faptul că dnul Mocioniu este la ora actuală, Primar (probabil până în septembrie--octombrie a.c.) din același motiv arătat mai sus. După ce primarul a fost contra, s-a sucit și a dat impresia că se va implica într-un proiect pentru menținerea echipei în Liga Națională! (a fost și aplaudat...!) Atitudinea aceasta eu o definesc ca fiind o bășcălie. În momentul când scriu aici am destule informații care întăresc observația făcută mai sus. Ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă acum este o bășcălie în toată splendoare ei! (dacă se poate spune așa!). Având această atitudine bășcălioasă, domnule Primar și Consilieri Locali (aleși), nu veți face niciodată ceva util, durabil și frumos în orice domeniu social! Mai există o palidă speranță în promovarea echipei de fotbal în Liga a-II-a, după meciul de baraj cu echipa comunei Ulmu! Există o serie de comentatori care critică regimul comunist, dar aceștia nu știu sau nu vor să accepte că în timpul acelui regim, aveam echipă de handbal feminin și la fotbal am activat o perioadă însemnată în Divizia B (actuala Ligă a-II-a). Atunci se putea cu bani de la stat, acum nu! Poate că cei care conduceau destinele orașului Slobozia și județului Ialomița nu-și permiteau să aibă o atitudine bășcălioasă față de o problemă importantă din activitatea
cetatean:
(12 Iunie 2020, 12:31)
Mocioniului daca au loc alegerile locale pe 27 septembrie ,trebuie sa -ti dai demisia in luna iulie sa scapam odata de mutra ta aroganta si sa speram ca organele de cercetare penala  incep verificarile  de rigoare. Ai inceput o serie de proecte si nu termini nimica atit de la Stoica cit si din perioada ta si a pupuncuristilor tai
CETATEAN:
(11 Iunie 2020, 08:20)
Acest maimutoi din imagine si o parte din dosisti lui ,in special directorul economic  .Jos cu regimul lui Mocio si acolitii sai .
E ghini:
(11 Iunie 2020, 07:50)
Din foto,ai crede ca Gabi,viceprimarul e un maximus al sportului mondial,specializarea cupe mondiale.Dar ce sa vezi?Pe toată strada Garii,era ciuca bataii,statea doar portar la miutele cu gasca,iar in formatia de mare succes"Acropolis,prin "Hard" era om de baza,depozitand instrumentele baietilor.Mari oameni!Deci e bine in sportul slobozean,e bine...Specialisti,nu fitecine,așa...
Suporter:
(10 Iunie 2020, 14:21)
N.ati făcut nimic nici pentru oraș și nici pentru echipa de handbal. Sa va fie rușine!
Eu:
(9 Iunie 2020, 23:39)
Daca se vrea se poate tine, daca nu se vrea nu se poate tine ! Oricum nu au facut nimic pentru oras asa wow ! Macar sa avem o echipa in liga 1 la handbal ( acolo sa scape de retrogradare mereu) la Cisnadie de ce se poate? Aia nu au cheltuieli? Nu au altele de facut?si este oras mai mic decat SLOBOZIA! La Bistrita la fel oras putin mai mare decat Slobozia ! Si sunt multe situatii la fel ! Daca vrei performanta o sa ai performanță, vrei mediocritate o sa ai mediocritate, vrei sa te zbati in subsolul clasamentului asta o sa faci! Totul depinde de ce vrei tu ca primarie si consiliu sa faci cu echipa
Viorel:
(9 Iunie 2020, 22:23)
Un gest de normalitate,intr o lume nebună.cat sa continui prostia?Se vedea de pe luna ca proiectul esuase.am mai scris p aici: fără obiectiv,fără logistica,fără tradiție în handbal,fără presiune, toți (toate)cei care au activat la hcm nu fac decât act de prezență ,se mimează fenomenul.cand vom avea o sală decentă, un sponsor,vom putea spera poate la prima ligă.pana atunci joc de glezne.cu 2.5 milioane se pot face multe,dar nu handbal,si nu din banii publici ai unei primării amarate.
Marian:
(9 Iunie 2020, 21:18)
Domnule primar Mocioniu sa nu aveți bani pentru o echipa în Liga Florilor miroase a vrăjeală ieftina pentru alte măgarii aveți bani... Rușine
Costel:
(9 Iunie 2020, 18:07)
A venit primarul cu renii: (...) si (...)... circ. Astia doar stiu sa stea la poze cu moacele alea de fraieri si sa faca manevre in primarie...CIRC pentru fraieri.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 06 Aug 2020
418 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(44 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(32 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(34 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(43 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(30 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(42 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(107 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(212 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


9

Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(127 vizualizări - 0 comentarii)


10
Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(374 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


12

Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(126 vizualizări - 0 comentarii)


13

Movilița: Agresată de concubinul său

Un bărbat, de 39 de ani, s-a ales cu un dosar penal după ce și-a agresat concubina, o femeie de 48 de ani. Cei doi locuiau în localitatea Movilița, iar în cursul zilei de luni, 3 august a.c., în urma unui ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:15
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, întrucât acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Luni, 3 august a.c., la orele ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:10
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 768 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 768, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 13:10
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(203 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 733 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 733, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 13:05
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Beată la volan, a avariat trei autoturisme

Joi dimineața, 30 iulie a.c., în jurul orei 5,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:35
(640 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Slobozia: Femeie agresată de soț

Joi, 30 iulie a.c., în jurul orelor 12,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 42 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de soțul său.
În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:30
(398 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,34%-rata șomajului în iunie 2020

La sfârșitul lunii iunie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4060 șomeri (din care 1896 femei), rata șomajului fiind de 4,34%, cu 0,49% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 10:45
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Modificări asupra modului de organizare a examinării în vederea obținerii permisului auto

Printr-un comunicat de presă, prefectul Tonița Manea aduce în discuție «atribuția prefectului de stabilire a modului de organizare la nivel local a examinării în vederea obținerii permisului de conducere ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:45
(523 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 724 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 724, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 13:30
(478 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Tânăr de 19 ani, arestat preventiv întrucât conducea o mașină fără a avea permis

Miercuri, 29 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au observat în trafic un autoturism condus de un șofer despre care se cunoștea că nu deține permis auto. În momentul în care a sesizat echipajul Poliției ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2020, 11:20
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Camatarel în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Ionita Bogdan în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 4 august 2020 VASILE în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara VASILE în Instituția Prefectului Ialomița: Modificări asupra modului de organizare a examinării în vederea obținerii permisului auto Amara nouă în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Radu în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Eminescu în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Fost brutar pt. ionel în Alexandru Stoica se întoarce la PSD Amara în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Leana în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Aurel în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei #pasajladrajna în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Ionel pentru No Name în Alexandru Stoica se întoarce la PSD Flori în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei pe bune în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei ca pe vlasca în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Amarean2 în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Pavel în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara no name în Alexandru Stoica se întoarce la PSD
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...