Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Haos în spitalele din Ialomița din cauza pandemiei de COVID-19

Haos în spitalele din Ialomița din cauza pandemiei de COVID-19

Pandemia de COVID-19 a creat un adevărat haos în sistemul medical la nivelul întregii țări. Și în Ialomița sute de oameni s-au aflat în imposibilitatea de a avea acces la servicii medicale. Managerii unităților medicale din județul nostru declară public faptul că cei mai afectați au fost bolnavii cronici care nu au mai avut acces la tratamente și consultații, iar acum starea lor de sănătate s-a înrăutățit. Estimările arată că, în ultimele 3 luni, în spitalele din județ s-au prezentat cu 1500 de pacienți mai puțin decât înainte de debutul pandemiei de COVID-19.

Acces în spital, doar cu programare Deși nu a fost declarat spital suport COVID-19, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a tratat și continuă să trateze pacienții care au suferit infecții respiratorii provocate de SARS-CoV-2. Cu toate acestea, adresabilitatea pacienților către unitatea medicală a fost mai scăzută. La Slobozia s-au tratat și internat doar cazurile urgente... În prezent, unitatea medicală și-a deschis și cabine­tele din Ambulatoriu, unde accesul se face doar în baza programărilor. Iar pentru că lista este lungă, pacienții trebuie să aștepte câteva săptămâni sau poate chiar o lună pentru a fi consultați de către medici. «Policlinica este funcțională, dar accesul este doar în baza programărilor... Mai mult, pentru că situația epidemiolo­gică o impune, accesul către Policlinică este limitat, în sensul că intră grupuri mici de persoane!» a precizat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Iar din cauza numărului mic de persoane care este lăsat să intre la cabinetele medicale, în fața uni­tății medicale se formează cozi, iar oamenii așteaptă cu orele până când iau contact cu medicii. Mulți dintre acești pacienți au probleme cronice pe care în ultimele luni, din cauza pandemei, le-au ignorat, iar acum starea lor de sănătate s-a agravat. «Pacienții cronici nu au mai putut să ajungă la spital să-și ia tratamentul sau să beneficieze de consultații... Este adevărat că și accesul în spitale a fost res­tricționat, iar transporul public a fost, de asemenea, redus! Există multe curse care nu s-au mai efectuat. Acum, pentru că nu și-au luat medicația au o stare de sănătate alterată... Noi facem eforturi pentru a-i sprijini pe toți!» a mai spus Mariana Iancu, managerul Spitalului Slobozia.

«Pacienți fac presiuni să-i tratăm!» În timp ce la Spitalul Slobozia pacienții non COVID-19 trebuie să aștepte pentru consultații, în spitalul suport COVID-19 din Fetești deocamdată această categorie de bolnavi nu are încă acces. Ministerul Sănătății a obligat încă de săptămâna trecută Direcțiile de Sănătate Publică să ve­rifice capacitatea tuturor spitalelor de a oferi consultații medicale, însă cel de la Fetești nu poate, deocamdată, să primească alte categorii de bolnavi în afară de cele cu probleme respiratorii generate de virusul SARS-CoV-2. Unitatea medicală trebuie să-și regândească circuitele astfel încât secțiile unde se tratează pacienții de COVID-19 să nu se intersecteze cu celalalte unde ar trebui consultați pacienții non COVID-19. În tot acest timp, bolnavii din zona de Est a județului Ialomița, care până la izbucnirea pandemiei erau monitorizați de medicii din Fetești, sunt obligați să vină la Slobozia. «Trebuie să ne punem la punct foarte multe aspecte pentru a putea primi și alte categorii de bolnavi, iar ele nu se rezolvă peste noapte... Într-adevăr există o presiune din partea pacienților să-i tratăm în acest spital, dar deocamdată este foarte greu să facem asta!» a precizat Liviu Patrichi, managerul Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești. Dincolo de lipsa circuitelor, unitatea medicală se confruntă și cu lipsa paturilor din saloane. «Cele două focare de la firma de curierat și de la fabrica de confecții din Urziceni au făcut ca adresabilitatea pacienților COVID-19 să crească la nivelul unității noastre. Practic, avem aproape toate paturile ocupate!» a mai spus Liviu Patrichi, managerul unității medicale din Fetești.

S-a redus numărul internărilor
Oficialii Casei Județene de Asigurări de Sănătate au precizat faptul că, din cauza pandemiei de COVID-19, numărul internărilor la nivelul județului Ialomița, pe toată perioada Stării de Urgență și în timpul Stării de Alertă, s-a redus cu aproximativ 1500. Din fericire, finanțarea unităților medicale nu va fi afectată, întrucât spitalele vor primi bani conform numărului de externări prevăzut în Contractul Cadru.

19 Iunie 2020, 10:10 (2760 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița
Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița
IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19
Petrecere cu baloane colorate în curtea Spitalului Slobozia
Pacienți în stare gravă din cauza noului Coronavirus, tratați cu succes la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Comentariile cititorilor:


@@gigifriptu:
(23 Iunie 2020, 12:52)
Garantezi 100% ca daca sunt inlocuiti toti managerii de spitale, se elimina spaga in totalitate??Sau daca sunt demisi toti angajatii care iau spaga, adica 99% gasesti repede inlocuitori??
Asta se intampla la nivel national, nu numai aici, in Slobozia...Adevarul este ca managera de aici le-a cam stricat socotelile spagarilor, dar, doar atat..
@Vasile:
(23 Iunie 2020, 09:58)
Si tu ai chiulit,ca prea sari oparit. Daca tie iti place alcoolul nu inseamna ca toti beau sau isi inghit chiar si pastilele cu el. Sa-ti fie de bine si mahmureala usoara!
Mariana:
(22 Iunie 2020, 23:52)
#Stati in casa , ce atata vot ,ce atata spital si democratie. 
Vasile:
(22 Iunie 2020, 23:50)
Bai nu stiu cat a chiulit ala de a postat inaintea ta dar tu ai o mare problema cu alcoolul. Mai lasa sticla si gramatica fugi la culcare ,vezi sa nu amesteci pastilele cu bautura. 
@Cetatenii Sloboziei:
(22 Iunie 2020, 22:39)
Nu stiu cati sunteti, dar cel care a postat mesajul sub acest nume a cam chiulit de la scoala. Apropo de prostit, nu trebuie sa se mai chinuie nimeni, se pare ca ai reusit singur.
Cetatenii Sloboziei:
(22 Iunie 2020, 22:15)
E Vela Bela ,Mandolina Sica si  Plavanu vor simti motiunea de cenzura din plina, alegerile se vor organiza si PNL-ul va cadea cu toata forta. Nici dupa 30 de ani nu s-au invatat, ce-au zis las ca ne-au  votat poporul ,facem ce vrem, facem tot sa le aratam noi muschii. E uite ca o sa ne stergem la fund cu voi ,auziti bine pnl-istilor si astia din psd care credeti ca ne mai prostiti. Vom vota cu cine vrem dar cu voi PSD si PNL niciodata.
@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 18:12)
Daca managera platita de la buget cu 21500 lei(peste 4500 euro) pe luna e asa timida, sa lase locul altuia, mai putin indulgent.
@@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 12:29)
Din cauza lipsei de personal managerii sunt indulgenti cu cadrele medicale si nu pot aplica sanctiuni sau sa-i dea afara!Si pacientii sufera, nu managerul, nu cadrele medicale care au buzunarele doldora de spagi.Cum sa educi un om matur, sa nu mai ia spaga???Sa zica:,,eu nu am nevoie de banii dvs, eu am salariu''???!!!Poate sa-i spuna asta 100 de manageri, el tot ce vrea face..si daca nu-l prinzi asupra faptului, cine e vinovat??Chiar daca sunt puse camere in spitale, gasesc ei o metoda sa nu refuze..
@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 09:56)
Tocmai managerul este cel care gestioneaza"nepasarea si incapabilitatile "cadrelor medicale.
Pricop:
(21 Iunie 2020, 23:28)
Buna seara! O situatie inimaginabila din Spitalul din Slobozia, secolul XXI. Pacienții se spală DOAR cu apă rece pentru că nu este apă caldă de ajuns pentru tot spitalul. Cum este posibil sa stai pe căldurile acestea internat in spital și să nu ai acces la un duș cu apă caldă? Din spital nu ai voie să vii acasă să faci duș pt că este carantină. Așa că esti nevoit să te speli ca "scoțienii"! Un lucru de apreciat este că băieții de la pază se ocupă de transportul pachetelor de strictă necesitate aduse de aparținători pt pacienții internați, fără a accepta vreo "atenție".
@gigi friptu:
(21 Iunie 2020, 23:20)
Oamenii nu au murit din cauza managementului, ci din cauza nepăsării și incapabilitatii cadrelor medicale, a infirmierelor care nu spala bolnavii cu săptămânile, nu-i schimba pana nu le bagi ,,ceva" in buzunar, a asistentelor care lasă siringa pe perna și vin dupa vreo două ore ca sa te simti sa cotizezi, a medicilor care la salariile uriașe nu se mai obosesc sa se ocupe prea mult de bolnavi.
Aspirina:
(21 Iunie 2020, 21:56)
La nivel național ce o fi, dacă în Ialomita pandemia de COVID-19 a creat un adevărat haos în sistemul medical. În aceasta perioda numai în Ialomița sute de oameni s-au aflat în imposibilitatea de a avea acces la servicii medicale. Din toti cei bănuiți ca au murit de COVID-19 niciunul nu a fost autopsia. Pe de alta parte vedem ca pe acest PNL nu interesează de acești bătrâni neputincioși, bolnavi de alte boli cronice. De fapt ei PNL urmăresc alte scopuri și pregatesc mendrele pentru a câștiga puterea si aflam din presa. 
Cât promite PNL primarilor ca să dezerteze din PSD: Cel puțin un proiect administrativ local plus 10 miliarde lei vechi
Mai-marii liberali calca legea in picioare! Mai multi primari pesedisti au fost sunati de membri de partid din anturajul presedintelui PNL, C B lansand oferte politico-economice cu iz PENAL! Concret: primarilor dispusi sa tradeze PSD si sa dezerteze in tabara PNL li s-au promis: fonduri pentru cel putin un proiect administrativ local plus 10 miliarde lei vechi, bani veniti direct de la Guvern, pe care primarii sa-i foloseasca cum vor muschii lor (insasi momeala are caracter penal!), scrie Ziarul de Vâlcea.
Probabil ca se vor gasi tradatori care sa inghita oferta ILEGALA liberala… Autoritatile judiciare trebuie sa verifice aceasta informatie si sa demareze urmarirea penala impotriva faptuitorilor!
Întrebam și noi public pentru prieteni, câți primari PSD din Ialomița au fost sunati sau vizitați de reprezentanții de marca ai PNL din zona Ialomita cu propuneri de acest gen. 
Căti primari au fost trecuți în tabara PNL din PSD în 2016 și ce beneficii au avut, dacă au avut în ultimi 4 ani. Pam, pam, sa încercăm și sa vedem ce spun domniile lor din instituțiile de forță ale statului. 

@Vali:
(21 Iunie 2020, 19:44)
Cand o sa fii batran(a) o sa te ia altii la intrebari de ce nu stai in casa pe timp de pandemie, gen"unde te grabesti, nebunule?" O sa vezi ca n-are cine iti face piata, cine sa-ti plateasca facturile iar bolile, care coplesesc cam toate persoanele in varsta, te vor chinui si pe tine, obligandu-te sa ingrosi cozile pe la spitale fara sa-ti mai aduci aminte cat de mult te deranjau batranii in tinerete..
Wqh:
(21 Iunie 2020, 17:54)
Urmeaza din pacate o perioada lunga de haos...scapa cine poate!?
Vali:
(21 Iunie 2020, 15:11)
A înnebunit toată lumea,mai ales ăștia bătrânii. Ei nu înțeleg încă ca trebuie sa se protejeze de acest virus nenorocit. Și cât a fost stare de urgenta umblau la magazin de 10 ori pe zi, lua un morcov, pătrunjel mai ieșea după paine, și nu înțeleg de ce dracu la orice coada ma așez trebuie sa vina o baba sau un mos grăbit sa stea lipit de mine ca se grăbește. Unde va grăbiți nebunilor? Asa și la spital se duc ei de la ora 7 chiar dacă programarea o au la ora 11. Sa fie și ei acolo poate mai vb de PSD, PNL, de ăștia care ii mint odată la 4 ani ca le măresc pensia... Nici cu generațiile care vin din urma nu-mi este frica o sa crestem analfabeți și retarzi.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Iul 2020
118 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(62 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(52 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(61 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(88 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(99 vizualizări - 0 comentarii)


10
Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(601 vizualizări - 4 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


12

Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(208 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(198 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(109 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(147 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(168 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(193 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(315 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(194 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(230 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Fanel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Vali în Slobozia lui Ambruș de la Urbanism The truth în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Za truth în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Ma Fanele în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Fanel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Economie în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Edy în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Gigel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză geaba în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Eu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Nelu Prostanelu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia in dependent în «Am o datorie morală față de acești oameni!» pentru vorbareata în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean asitent de garda în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia pe bune în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză fara numar, fara numar în Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache Neacșu florin în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial ca pe vlasca în Extinderea neautorizată a gospodăriilor din Cartierul Bora blochează consolidarea digului de protecție al râului Ialomița V I R U S A T în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...