Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Sunt candidatul orașului meu!»

Dragoș Soare se pregătește să câștige alegerile la Slobozia

«Sunt candidatul orașului meu!»

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Slobozia, Dragoș Soare, este decis să ofere locuitorilor orașului o alternativă administrativă: «Nu sunt doar un candidat... Reprezint o generație! Generația celor pentru care Slobozia este casa lor, nu doar un oraș în care trăiesc de la un mandat la altul...».

Un candidat pentru două mandate
Dragoș Soare este consilier județean PNL. El a fost nominalizat în primăvara anului 2019 pe lista de candidați a partidului pentru Alegerile Europarlamentare. Și este primul care și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Slobozia în 2020. Cu 3 luni înainte de Alegeri, crede că această decizie i-a schimbat radical viața: «Sunt implicat în politică de 15 ani... Și, de-a lungul timpului, am avut șansa de a ocupa poziții de decizie. Însă niciodată nu am simțit o responsabilitate atât de mare! Candidatura nu este doar o decizie personală. Brusc, devii reprezentantul celor din jurul tău... Preiei așteptările lor, speranțele lor, dorințele și problemele lor. Practic, simt responsabilitățile acestei funcții înainte de a dispune de pârghiile administrative pentru a face schimbările pe care toți le așteptăm!». Pare el însuși surprins de ceea ce susține. Și se repliază într-o declarație mai veche, cu care a debutat în spațiul public, după anunțarea candidaturii: «Până acum, Slobozia a avut primari de un mandat. Chiar și atunci când au stat mai mult, proiectele administrative tot la nivelul unui mandat de 4 ani au rămas. Eu cred că orașul merită un proiect care să cuprindă următorii 10-15 ani... Un proiect al tuturor, un proiect în care fiecare locuitor din oraș să își găsească locul. De aceea vă repet: voi candida și o voi face pentru două mandate! Primăria Slobozia nu e un trofeu politic. Iar eu nu sunt doar un candidat. Reprezint o generație! Generația celor pentru care Slobozia este casa lor, nu doar un oraș în care trăiesc de la un mandat la altul...».

Liniștea dinaintea furtunii
Dragoș Soare nu candidează singur. Are contracandidați, alegători care critică actuala guvernare și un balast electoral pe care este obligat să îl accepte: «Politica se face cu oameni... Deciziile presupun compromi­suri. Nu e simplu! Nimic nu e simplu! De 3 luni mi-am restrâns activitatea publică, așa cum am făcut toți... Și așa cum ar fi trebuit să o facă și actualul primar... Mi s-a reproșat că nu mă implic! Ba, chiar am auzit că nu mai candidez, că plec din oraș... Nu plec nicăieri! Sunt un cetățean respon­sabil care respectă legile țării. Și candidez!». Determinarea lui e tonică, aproape că te binedispune. Dar drumul către funcția de primar al Sloboziei nu e o plimbare de plăcere. Iar politica, mai ales la Slobozia, continuă să facă concurență celei mai vechi meserii din lume: «Aveți dreptate. Există compromisuri în politică... Dar eu cred în transparentizarea lor! Aceasta este marea diferență între tot ce a fost făcut până acum și tot ce voi face eu. Oamenii nu pot fi înșelați, mințiți sau manipulați, așa cum cred mulți dintre politicieni... Și chiar dacă se întâmplă asta, vine o zi când politicienii plătesc! Eu nu am nimic de ascuns. Vin în fața orașului cu tot ce am mai bun în mine: energie, determinare și credința că voi reuși fără promisiuni inutile!».

«Cine mai e și Soare ăsta?»
Slobozia a ratat de mai multe șansa de a schimba conducerea politică a orașului. Iar eșecurile succesive ne fac să nu mai credem în minuni. Nimeni nu e îndeajuns de curat, nimeni nu e îndeajuns de competent, nimănui nu-i pasă cu adevărat de cei din jur, de oraș, de mediul economic, de viața publică. Dragoș Soare simte și el asta. Și chiar dacă n-ar simți... «Mi-o spun toți. Familia, prietenii, foștii colegi de școală... Practic, nu e om cu care să mă întâlnesc și în care să nu simt ezitarea și îndoiala. O simt pentru că am avut-o și eu! M-am întrebat mereu, înainte să iau decizia asta: „Sunt eu în stare să schimb sistemul?“, „Pot să fac diferența?“... Acum nu mă mai întreb, știu răspunsul. Eu, Dragoș Soare, știu, pot și am curajul să o fac! Poate că par prea încrezător... sau arogant. Mi se spune uneori că sunt așa. Dar nu sunt, iar cei care mă cunosc pot să confirme. Sau mai aud: „Cine mai e și Soare ăsta?“. Sunt un bărbat de 40 de ani, căsătorit, realizat profesional și decis să schimbe administrația în orașul în care vrea să îmbătrânească și să se bucure de pensie, dacă i-o fi scris. Ăsta sunt eu!». Sigur, Dragoș Soare nu știe dacă e de ajuns atât pentru un vot de la fiecare dintre slobozeni. Dar crede, ca orice candidat, că oamenii au timp destul până la alegeri, dacă vor... «Dacă oamenii vor să se convingă, e de ajuns să întrebe... Sau să mă întrebe! Orașul ăsta e familia mea și, după cum știți, într-o familie nu pot exista min­ciuni sau secrete...».

23 Iunie 2020, 08:10 (2587 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
«Adrian Mocioniu, mandatul tău s-a încheiat!»
«Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!»
«Da, candidez!»

Comentariile cititorilor:


Un ialomitean:
(29 Iunie 2020, 15:10)
Ca e stanga , ca e dreapta -tot un drac: nimic pentru oras ,totul pentru ei insisi si pentru un partid sau altul.Legi proaste , iar cele care sunt nu se aplica. Pesimism...
flofanica:
(24 Iunie 2020, 17:11)
Să știți un lucru toți foști si actuali primari sau prefecti idiferent ca au fost de la PSD ori PNL nu au facut decât sa-și marească averile personale si sa-și bată joc de cetațeni. Niciunul dintre ei in momentul când a ajuns primar, a devenit imediat dumnezeu pe pamânt. Toate partidele isi pun pe liste toți sclavii care executa ordine primite de la alți banditi. Ce mie Soare, ce mie Mocioniu tot o marmelada de rahat. Trebuie tineret independent de golania politica nu toate muraturile puse pe capatuiala si ascunderea coruptilor dinaintea lor. Sunt localitati in tara conduse de tineri independenti care su facut minuni pentru comunitatile respective, din bani si fonduri europene. Asa ca lasati dracu paragladinele astea care dau bani la pardot pentru posturi. Cat mai costa un loc de candidat la primarie dragii mei de la PNL si PSD. Care este tâmpitul ala care plateste locul si daca iese primar nu isi ia parandarat banii dati. Asa ca lasati vrajeala cu Soare si Mocioniu ori alta relicva a USR. Toate posturile sunt be bani
--rin:
(23 Iunie 2020, 20:07)
Bravo ! felicitari! multe succesuri !
:-):
(23 Iunie 2020, 14:49)
1) Din ce am auzit i-ar fi amenintat pe angajatii de la primarie ca ii da afara.
Daca este adevarat sau nu ar trebui sa clarifice ca va pierde lejer 2000 de voturi daca este adevarat.

2) Daca ar fi fost independent sau de la alt partid in afara de PNL(PDL) posibil sa fi avut sanse mai mari.
tratat cu tratament:
(23 Iunie 2020, 11:16)
Poate ne spune stimatul domn ''catindat'' ce atitudine publica a avut fata de groapa umpluta cu beton de la CJ, fata de poluarea raului Ialomita si a aerului din Slobozia. URBAN a trimis adrese catre companii prin care ii atentioneaza de eventuale controale (sic !) ca urmare a poluarii excesive constate la statia de epurare. 
Mary:
(23 Iunie 2020, 10:37)
 Actualul primar domnul "Nimic" poate fi asezat la loc de frunte cu minciunile șoptite în campania electorală de acum patru ani, dornic cu orice preț să ducă pe mai departe stindardul partidului care la împins ca pe carnea tocată la realizarea cârnaților, pardon!  Proiectelor!!! Și dacă tot nu a făcut nimic în tot acești ani în care s-a umplut de bani, s-a trezit într-o dimineață și a pus punc răutăților, iar în două săptamâni au răsărit două sensuri giratorii, arătând că se poate doar atunci când vrea el, fără să țină cont de drumul prost de dai în gropile din oraș, sunt și la ora actuală. Dar porcul îngrășat în ajun nu face obiectul unui gospodar, chiar dacă respectivul 'animal' a fost moaștenit bolnav, de aici luând naștere versiunea nouă  "povestea porcului bolnav de Slobozia". Odată instalat în turnul de fildeș al primăriei Slobozia, domn' primar meseriaș cu diplomă s-a apucat de coada porcului cu pricina, gata să-l renască cu un tratament, așa zis "indiferență" de trei ori pe zi, ca în final să rezulte un porc mort, de urât și de-n tristare, beat de soate și pârlit îngrozitor! Vorba cântecului. Nu ar fi nimic, dar boala porcului, fără să se știe prea multe despre ia, este transmisibilă la om, fără a fi mortală vezi primarii care au mai fost, doar cu efecte secundare, unu a ajuns și senator. Îar toți cei care au fost în preajma primului gospodar "Nimic" în frunte cu el, s-au ales cu o piele groasă, ca a porcului bătrân. 
 Sper ca șoriciul gros dobândit în toți acești ani, să-l detrmine pe actualul primar "Nimic" și pe acoliții lui, să nu mai candideze, să-și caute un remediu naturis, lăsând scaunul liber și curat. Cât o fi de curat!!!
Vasile:
(23 Iunie 2020, 09:44)
Daca candidai ca si independent aveai ceva sanse dar candidezi din partea PNL-ului si vedem cu toti de ce sunt capabili colegii tai buni. Esti la fel de supus ca si restul partidului. Orice dar numai in slujba cetateanului  nu sunteti voi PNL-isti. Sunteti deconectati de realitatea din jur.
tratat cu tratament:
(23 Iunie 2020, 09:37)
Dupa transparentizarea (un termen folosit excesiv si fara rost) compromisurilor si ca ''intr-o familie nu pot exista minciuni sau secrete'' , omul e ales din turul...pantalonilor.
Vecinu:
(23 Iunie 2020, 09:20)
MULTA BAFTA !
colocatar cartier katanga:
(23 Iunie 2020, 09:20)
Daca a ramas fenta cu un singur tur , PSD va castiga din nou, iar, inca o data, .... La Tandarei, la precedentele alegeri, s-au prezentat la vot 3.100 votanti, din care, 1050 bucati au votat cu d-na primar actual. Ca urmare, intr-o localitate cu 15.000-18.000 locutori , ca Tandarei, iesi primar cu 1000 voturi. Halal reprezentativitate !!!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 13 Iul 2020
325 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(283 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(188 vizualizări - 0 comentarii)


8

Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(148 vizualizări - 0 comentarii)


10
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(291 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(352 vizualizări - 0 comentarii)


13

Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(307 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(176 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(141 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(222 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(785 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(308 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(194 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...