Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Adrian Mocioniu, mandatul tău s-a încheiat!»

Dragoș Soare, candidatul PNL pentru Primăria Slobozia

«Adrian Mocioniu, mandatul tău s-a încheiat!»

Candidatul PNL la funcția de primar al Sloboziei, Dragoș Soare, a declanșat o campanie furibundă pe paginile de socializare. Soare prezintă o ima­gine a Sloboziei pe care administrația locală o ignoră și îi cere primarului în funcție, Adrian Mocioniu, să își recunoască public erorile administrative.

«Slobozia a pierdut încă 4 ani!»
Ploile din ultima perioadă au afectat dramatic locuitorii orașului Slobozia. Iar pentru înlăturarea efectelor, administrația Mocioniu a recurs, ca de fiecare dată, la soluții de moment, fără efect pe termen lung. În aceste condiții, Dragoș Soare, candidatul PNL la funcția de primar al Sloboziei, a inițiat o campanie on-line în care prezintă starea de fapt de la acest moment. Mesajul acestei campanii este: «Adrian, mandatul tău s-a terminat. Acestea sunt realizările tale. Slobozia a pierdut încă 4 ani! Iar admi­nistrația Mocioniu-PSD este ultima care ne minte!». Contactat telefonic, Dragoș Soare a explicat demersul său. «Toți vedem ce se întâmplă în oraș! Și bune, și rele... Dar puțini ajungem în cartierele Sloboziei. Acolo, oamenii, trăiesc ca în secolul trecut, fără apă, fără canalizare, iar uneori și fără lumină! Sigur că avem nevoie de locuri de joacă pentru copii, proiecte de infrastructură, de mobilitate urbană la standarde europene... Dar Slobozia nu se reduce la bulevardul Matei Basarab. Acesta a fost motivul pentru care am inițiat această campanie!» a declarat Dragoș Soare.

#Moștenirea lui Mocioniu
Campania candidatului liberal Dragoș Soare vizează trei dintre cartierele Sloboziei, respectiv Slobozia Nouă, Bora și Cartierul Gării Noi. Fotografiile pre­zentate reflectă o situație îngrijorătoare, confirmată și de către locuitorii din zonă, susține Dragoș Soare. «Slobozia Nouă nu are canalizare, iar groapa aia de gunoi e un focar de infecție... La Bora străzile au luat-o la vale și noroiul a ajuns în siste­mul de colectare a apelor pluviale! În Cartierul Gării Noi străzile sunt impracticabile... Pentru cei care trăiesc acolo, viața e un coșmar zilnic! Asta e moștenirea pe care o lasă actualul primar slobozenilor. El și toți primarii care l-au precedat!» mai susține Dragoș Soare. Candidatul PNL consideră că viitorul primar trebuie să concentreze cu prioritate resursele bugetare ale orașului pentru a face locuibile aceste cartiere și obligația morală de a îndrepta erorile administrațiilor precedente: «Adrian Mocioniu nu a fost singur! Are în spate 30 de ani de administrație PSD, sub o formă sau alta...». Dragoș Soare va concretiza concluziile acestei campanii on-line într-un proiect pe care îl va prezenta Sloboziei înainte de debutul campaniei electorale.

29 Iunie 2020, 11:50 (2008 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
«Sunt candidatul orașului meu!»
«Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!»
«Da, candidez!»

Comentariile cititorilor:


PT. DL. SOARE DRAGOS:
(30 Iunie 2020, 14:19)
Este posibil sa faci ceva in orasul asta blestemat de hotii de la PSD, dar vezi ca si tu ai un hot in spate, pe Tinel si s-ar putea sa joci pe sarma daca mai vrei sa stai pe la PNL. Poate tu esti singurul om cu mintea acasa fata de cei pe care i-a pus Tinel prin functii, de fapt, sunt aceeasi din totdeauna. Cred ca nu a mai avut vreun parvenit pentru functia asta de primar si a avut loc un om mai deschis pentru populatie. Mare noroc. Succese.
Citește d-le Soare:
(30 Iunie 2020, 13:39)
De ce sa te votez d-le Soare de la PNL? Pe lângă incompetență administrativă și apărarea hoților corupți de către Prefectura PNL Ialomița de data aceasta am văzut și tendințe grave de dictatură.  Și asta pentru că: Guvernul PNL Orban și acoliții din teritoriu au abordat combaterea pandemiei de coronavirus cu măsuri excesive în raport cu alte state, ajungând să priveze oamenii în mod nejustificat de drepturile și libertățile lor. Doar la noi, asimptomaticii au fost internați în spitale, ocupând paturile necesare bolnavilor cronici. Aceste persoane se puteau trata la domiciliu, ca peste tot în lume. Doar la noi, mii de români au fost ținuți cu forța în spitale și în carantină, unii chiar și o lună de zile, fără ca asemenea măsuri să se justifice. După ce legi starea de urgență îți dă dreptul la dictatură? Cam atât despre grija pentru viețile românilor! Guvernul și acoliții PNL din teritoriu  au hărțuit românii pe străzi și a dat peste 300.000 de amenzi contravenționale cu o valoare totală de 600 de milioane de lei. Cele mai numeroase și cele mai mari ca sumă totală din Europa. Măsuri fără precedent pe care CCR le-a declarat, ulterior, neconstituționale. Mai ales că, în tot acest timp, ei încălcau legea grosolan, în birourile de la Guvern și dând petreceri private cu sute de invitați în spații închise. Cam atât despre puterea exemplului! Aceste amenzi au fost marele plan al PNL de colectare de fonduri la Bugetul de Stat? Guvernul PNL și acoliții din teritoriu au închis toate spitalele pentru orice alte categorii de bolnavi în afara celor infectați sau suspecți de coronavirus. În timp ce se lamentau la televiziuni că sistemul nostru sanitar nu face față, spitalele stăteau goale, mare parte dintre medici șomau, iar sute de mii de români cu boli grave erau lipsiți de dreptul la asistență medicală de specialitate. Câte mii de morți are Guvernul PNL pe conștiință pe lângă cei 1.500 decedați de coronavirus? Premierul PNL și acoliții din teritoriu au afirmat „Suntem pregătiți
Pt.@George si PNL::
(30 Iunie 2020, 11:54)
Pt.@George si PNL dacă mai vrei îți ma zic, în viata mea nu am lucrat o secunda pentru stat! Auto pe care-l dețin nu își permite gume de iarna vara și de vara pentru iarna. Ar însemna să-mi bat joc de firma auto. De clacsonat în trafic nu pot, pentru ca am 7,5 ani de acasă. M-au dat părinții mai târziu la școală, asa erau vremurile atunci când părinții tineua la copilăria pruncilor. Aia cu masca este valabila pentru al vostru țuicar dezalcolizatul Sică, și pentru borfași PNL care fac chermeze cu alcool și țigări chiar în sediul guvernului, care fac adunări pe la sugiteava (Suceava) ignorând tot restul cetățenilor României. Mai vrei George? Stai și vindeți liniștit rasadurile gândiri, zic eu. De băiețaș ul din poza atât pot să-ți spun, ca este un iepuraș băgat înaintare de chilotarii bătrâni ai PNL. Săracul naiv a mai dat și probabil ceva bănuți să-l pună în fruntea listei. George adunați memoria, da un reset și vezi începând din 1990 pana în 2020 cât timp a fost guvernata România de ciumă roșie PSD și cât timp a fost guvernata de PDL, PNL, PNT. etc. cima galbena. Hotia în România post decembrista a fost inventata după alegerile din 1996, guvernările PNL. + PNTcd.  Dute G și săpați gradina cai seceta iar la iarna o sa.mananci morcov chinezesc. Mai vei? 
cetatean:
(30 Iunie 2020, 10:40)
Foame.............peste tot !? oare mai este ceva ?! de-ale gurii ?!
George:
(30 Iunie 2020, 00:10)
Nu halesti Psd dar esti un functionar public care tine cu dintii de locul de munca. Pai joaca hora Unirii pt ca nu exista virusul si tot asa. Am impresia ca tu esti din ala care pleaca pe zapda cu cauciucuri de vara tocite, care claxoneaza cand e aglomerat la trecere la Scoala 2. Masca trebuie pusa la gura si nas, tie ti-a obturat gandirea.
Pt.@George si PNL:
(29 Iunie 2020, 22:35)
Georgică pe bune mai instetule... eu te rog sa vezi asa la un simplu calcul. Din 1990 pana in 2020 cati ani a guvernat dreapta cu PNL+PDL in frunte si cati ani a fost guvernata Romania PSD in frunte? RASPUNDE GEORGE. Nu halesc PSD dar urasc de moarte PNL care este plin de hoti. Mai mult: Intr-o tara cu adevarat DEMOCRATICA, intr- tara cu un popor care refuza sa se lase dezinformat si manipulat PNL prin CoronaKlaus, Lucovid, Corona(...) si de ce nu (...)Vidu ar fi fost in acest moment cercetati in arest preventiv: * Peste 7 000 de decese înregistrate ca urmare a refuzului autorităților de a deschide spitalele, pentru cei cu nevoi urgente de analize și tratament. *Cea mai dură carantină din Europa și una dintre cele mai dure din lume; * Cele mai mari amenzi din Europa în timpul stării de urgență; * Cel mai mare număr de morți din Estul Europei(!!!); * Cea mai târzie „aplatizare a curbei” din Europa; * Situarea, în continuare, în eșalonul trei(ultimul!) al rezolvării crizei COVID-19; * Cel mai mare număr de cadre medicale infectate din Europa; * Cele mai mari prețuri medii din Europa pe obiect medical de urgență achiziționat în timpul stării de urgență(măști de protecție, ventilatoare, etc.); * Cele mai mari prețuri medii de vânzare pentru măștile de protecție, în condițiile obligativității purtării acestora; * Singura țară din Europa în care Ministrul Sănătății a demisionat(a fost demis?); * Cel mai mare număr de angajări în aparatul de stat(în sectoare non-medicale) din Europa în perioada stării de urgență; * Cel mai nefundamentat științific mod de raportare a deceselor din cauza coronavirus din Europa; * Cele mai multe erori de raportare din Europa; * Cele mai haotice reglementări în ceea ce privește învățământul; * Cea mai stupidă strategie de luptă cu virusul: imnul național cântat în megafoanele miliției; * Singura țară din Europa în care Ministerul Sănătății nu a declarat oficial că avem de-a face cu o epidemie; * Cel mai mare număr de fake-news în presă; * Singura
George :
(29 Iunie 2020, 18:53)
@ PANDEMIA - cat crezi ca mai merge vrajeala asta Psd-ista , degeaba v-ati luat cu totii aroganta de la coada vacii din Gh Lazar. Judetul nostru a fost rosu dupa ‘90. S-a ales praful de nivelul de trai si calitatea vietii. Hai sa ne mai uitam la ce se intampla prin tara. Lumea nu mai merge prostita cu sticla de ulei, cu galeti de plastic si incaltatoare de pantofi
Pandemia:
(29 Iunie 2020, 14:37)
Auzi dle, Soare pnl.ist, intradevar ar fii bine fara Mocioniupsd.istu, dar nici cu voi pnl care in 7 luni, nu ati facut altceva decat sa va bateti joc de români. Stare de urgenta, ne-ati tinut arestati 30 zile, ati abuzat cu amenzile de milioane de euro.V-ati batut joc de români cum a fost mai rau. Romani obligati cu masca, voi pnl cu sprituri si sinfrofi chipurile la terasa. Orban al vostru mai pnl.istilor bea si fumeaza chiar in sediul guvernului. Voi obligati cetatenii, dar voi miseleste va tineti numai de bascalie. Ati pus industria la pamant, ati vandut hoteste, graul din rezervele tarii, ati ingropat agricultura, somajul in crestere alarmanta, locuri de munca, nu exista, ati lupuit romanul in 7 luni. Ce te reprezinta dle Soare de apus, pnl.ul ? Omule a furat psd nu zic nu si a fost aparat de bratul legii prin manevre ticaloase. Dar dle, pnl.ist, Soare de asfintit voi ati mermelit toata speranta românilor. Nu pot sa-ti dau pe fata toate ca adminul ziarului Independent sigur ar cenzura. Cum sa voteze românul cu un partid ca pnl. Mergi ma baietica acasa la tine si lasa prostiile, cati pierzi banii, cu care ai cumparat locul de candidat al pnl. Numai visa vrabii cu cantec de canar si bugetul primariei Slobozia. Voi pnl si tu mai Soare fara straluicire sunteti blestemati si urati de populatie, mai mult decat sunt urati psd.isti. Cine mai haleste galgara voastra cand in afara de schimbarea hotilor cu alti hoti in 7 luni nu ati facut nimic. Ati tinut romanii arestati si voi ati ciordit pentru voi, mai dle Soare stins. Ce mai vreti sa mai schimbati, nu a schimbat dl deputat al plopilor, toti hotii cu alti hoti. Te pupa pandemia prefabricata.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Iul 2020
131 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(58 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(60 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(59 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(83 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(94 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(99 vizualizări - 0 comentarii)


10
Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(599 vizualizări - 4 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


12

Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(207 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(197 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(108 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(146 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(167 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(192 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(315 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(193 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(228 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Fanel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Vali în Slobozia lui Ambruș de la Urbanism The truth în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Za truth în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Ma Fanele în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Fanel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Economie în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Edy în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Gigel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză geaba în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Eu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Nelu Prostanelu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia in dependent în «Am o datorie morală față de acești oameni!» pentru vorbareata în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean asitent de garda în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia pe bune în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză fara numar, fara numar în Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache Neacșu florin în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial ca pe vlasca în Extinderea neautorizată a gospodăriilor din Cartierul Bora blochează consolidarea digului de protecție al râului Ialomița V I R U S A T în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...