Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache

Proprietatea privată e un moft la Slobozia

Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache

O  familie din Slobozia reclamă faptul că administrația locală i-a dărâmat abuziv gardul curții, în condițiile în care «există 3 procese pe rol», iar decizia instanței nu e definitivă. În replică, primarul Adrian Mocioniu susține că decizia a fost luată în numele «interesului public», pentru resistematizarea stradală a zonei. Următoarea înfățișare în acest proces a fost stabilită pentru luna octombrie a anului în curs.

Familia reclamă un abuz «fantastic»
«Domnul primar Adrian Mocioniu a trimis în mod abuziv în data de 3 iunie 2020 o echipă formată din Poliție, membrii de la DADP, jurista primăriei și un executor, pentru a dărâma un gard de 124 de metri, care susține dumnealui în mod injust că ar fi pe domeniul public. În momentul de față, există 3 procese pe rol, care sunt intentate de noi, care au fost amânate pe data de 16 iunie 2020, pentru a opri acest abuz fantastic. Domnul primar nu a ținut cont de faptul că sunt aceste procese pe rol și a trimis echipa mai sus menționată pentru a dărâma acest gard!» susține Oana Petrache, sora lui Marius Petrache și a lui Silviu Petrache. La fața locului, pe Strada Viilor, numărul 9, colț cu Prelungirea Rahovei, la două săptămâni de la dărâmarea gardului, frații Petrache se uită lung după gardul dispărut. Strada e plină de apă, iar sistematizarea anunțată de Primăria Slobozia nu e nicăieri: «Procesul e din 2017... Tata a cumpărat terenul din 1973, împrejmuit, cu o chitanță de mână. Și tot de atunci plătim impozite la el! În 2003, ca să facem acte de proprietate, am făcut o acțiune în instanță. Și am solicitat Primăriei să verifice amplasamentul. L-au verificat, mai mult cu pasul, și au spus că sunt 4956 de metri în loc de 4000... Avem acte și am plătit diferența rezultată fără nicio întârziere. În 2019 am primit o notificare de la Primărie că s-au făcut măsurători prin satelit și că trebuie să dărâm gardul că ocupăm abuziv domeniul public!».

Declarații greu de digerat
Restul poveștii e previzibil și l-am creionat deja. Ceea ce e incredibil nu este însă abuzul în sine. În fond, Primăria Slobozia nu încalcă pentru prima dată dreptul de proprietate la Slobozia. Ceea ce frapează, conform declarațiilor proprietarilor, e modul în care au reacționat oficialii administrației atunci când li s-a cerut să respecte decizia instanței: «Am fost la Ambruș, șeful de la Urbanism... Mi-a aruncat hârtiile în față și mi-a zis că nu îl interesează ce spune instanța pentru că după el noi am ocupat abuziv terenul! Când a venit aici, ne-a acuzat că am construit gardul după 2017... I-am arătat cireșul și fosa septică care sunt în curte. Nu l-a interesat, a spus că pentru el nu contează!». Conform declarațiilor fraților Petrache, la fel de indiferenți au fost și reprezentații Poliției Locale, convocați la fața locului pentru a supraveghea dărâmarea gardului. Deși li s-au prezentat acte care confirmau că procesul este pe rol, aceștia au ridicat din umeri și au declarat că sunt acolo doar pentru a evita un conflict deschis. «Cineva de la Poliția Locală a citit actele și a spus că avem dreptate... L-au luat deoparte ăia de la Primărie și l-au convins să-și vadă de treaba lui. Când s-a întors, mi-a spus că el trebuie doar să supravegheze să nu ne omorâm!» mai declară Marius Petrache.

Administrația are o lege proprie
Dincolo de declarații, greu de probat, rămân înscrisurile oficiale. Potrivit lor, la acest moment, litigiul dintre Primăria Slobozia și familia Petrache a ajuns în instanță. Conform unei decizii emise de Tribunalul Ialomița, pe 25 mai, anterior demolării gardului, instanța a decis «suspendarea actului administrativ» până la judecarea cauzei! La ultimul termen, cel din 16 iunie a.c., instanța a reiterat această decizie, suspendând executarea actului emis de Primăria Slobozia privind «desființarea pe cale administrativă a construcțiilor reali­zate ilegal pe un teren proprietate privată a munici­piului Slobozia situat în Prelungirea Rahovei». Contactat telefonic pentru un punct de vedere privitor la această situație punctuală, primarul Adrian Mocioniu a declarat: «Cunosc situația, am fost acolo... În acest caz, interesul public primează! Nu v-ați săturat de construcții ilegale la Slobozia?! Strada e în proces de sistematizare. Atâta timp cât sunt eu primar, trebuie să se respecte legea!». Primarul Adrian Mocioniu a refuzat să se pronunțe cu privire la litigiul existent pe rolul Tribunalului Ialomița. La fel și Alexandru Ambruș, șeful Serviciului Urbanism, care ne-a declarat anterior că «este prima și ultima dată când vorbesc cu voi...». Atitudinea oficialilor administrației este explicabilă, dacă luăm în calcul o ultimă declarație a lui Marius Petrache: «La un moment dat mi-au spus că nu-i nicio problemă dacă greșesc, că mă despăgubesc după ce câștig în instanță...».

29 Iunie 2020, 07:50 (1926 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Administrația Mocioniu la final de mandat
Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei
Terasele Sloboziei se redeschid ilegal

Comentariile cititorilor:


fara numar, fara numar:
(7 Iulie 2020, 11:59)
4 mii metri patrati luati pe chitanta de mana; 5000 mp. masurati cu pasul? Asa face instanta? Desemneaza un expert autorizat in masuratori, iar ala, in era tehnologiei, masoara cu pasul si le da 950 mp in plus. Vrajeala maxima. Probabil s-au extins mult mai mult decat aveau dreptul, iar acum reclama "abuzul". Intr-o tara cu apa calda la robinet ce s-ar fi intamplat daca ocupau abuziv o strada? Zburau cu pene cu tot. Acaparati de tot strada respectiva si puneti taxa de acces, daca tot sunteti haiduci.
Ana:
(4 Iulie 2020, 08:16)
Atat timp cat exista o autorizatie de demolare, pe care nicio instanta nu a suspendat-o, aceasta isi produce efectele! Hai sa ne obisnuim sa mai respectam si regulile, legile...morala! Asa toti am construi unde ni se nazare si, cand statul face, tarziu, ceea ce e corect, plangem in presa ! 
Hercule poirot:
(1 Iulie 2020, 17:34)
Domnule haiduc, probabil faceți o confuzie, este o familie Petrache pe strada Viitor și încă una lângă fosta grădiniță actualul atelier de pictura al liceului de arte, pe strada independentei.
John Vic:
(30 Iunie 2020, 22:18)
Domnule locatar al zonei, poate ca nu știți ca terenul pe care locuiti a fost pur și simplu furat de către primăria Slobozia de la foștii proprietari târâți prin procese ani de zile, iar primăria este acum condamnată de CEDO pentru a le plăti terenul la prețul poeții, de aceea acele terenuri au fost degradate în decembrie 2016 de la valoarea de impozitare de 73euro/metru la 22euro/metru, teren confiscat într-o singură zi, pe care ei vor sa îl plătească în 30 de ani.
John Vic:
(30 Iunie 2020, 21:58)
Domnule Haiduc(un mic borfaș, care fura de la săraci și își dă lui, pt ca cei bogați au arme și armate care ii păzesc) (...) celorlalți pe care ii deranjează mirosul și munca efectivă și invoca Garda de Mediu, ar trebui să aibă în vedere ca stația de epurare a orașului Slobozia, nu funcționează de 15 ani cel puțin, iar toată mizeria din oraș se deversează în râul Ialomița,iar mizeria din cartierul Slobozia Nouă se deversează în canalul de la podul dintre oraș și cartier, iar mizeria de la Amara se deversează în același canal.
Bobita:
(30 Iunie 2020, 14:30)
Faceti-i plangere penala lui (...) de la (...), jigodia care ia bani de la altii sa le pasuiasca ilegalitatile si da in cap la oamenii care nu ar trebui. Faceti niste cercetari, voi fam Petrache, intrebati, in stanga si in dreapta ca veti gasi pe cineva sa il toarne si vedeti la cati a dat autorizatii fara drept, procese verbale de receptie fara sa fie casele terminate si multe altele, terenuri luate fara drept, autorizatii de extindere etc. O sa ramaneti surprinsi de ce ve-ti auzi si dupa aceea cu el la puscarie. Pe langa el mai prindeti si pe altii din primarie care le tataie deja fundul. 
LOCATAR AL ZONEI:
(30 Iunie 2020, 11:51)
ACESTI INDIVIZI TREBUIE ELIMINATI DE ACOLO.PUR SI SIMPLU NE SFIDEAZA PRIN CRESTEREA ANIMALELOR IN MIJLOCUL ORASULUI.NU POTI STA DE MIROS.CAND LE SPUI ITI RAD IN NAS SPUNAND CA NU AI CE SA LE FACI PENTRU CA EI AU PILE MARI SI FAC CE VOR.
NESIMTITI.
SUNT PLANGERI SUTE PE ROLUL INSTANTEI SI NIMEMNI NU REUSIT SA-I FACA SA RESPECTE LEGEA.
RUSINE
@haiduc:
(29 Iunie 2020, 21:06)
Niste cetateni foarte draguti acesti Petrache, care sunt chiar discriminati de societate, de românii rai. Ei sunt veniti din India acum cateva sute de ani si chiar vor sa dezvilte orasul prin munca care nu o fac.
giovani:
(29 Iunie 2020, 20:39)
am fost la garda de mediu.nui de ei .chestia asta cu cresterea animalelor si mirosul degajat o rezolva Directia de Sanatate Publica prin OMS nr.119/2014.
PLATITOR:
(29 Iunie 2020, 18:16)
Baieti  nu ati procedat corect cu A., trebuia sa va duceti la el cu plicul , sau cu o damigeana de vin precum ''omul de afaceti'' care modernizeaza cladirea (...)
Ionut:
(29 Iunie 2020, 16:56)
Sa ii rada cu tot,vor ferma sa se mute sa le dau pe bot de vacari,nu poti respira in zona respectiva.ati gasit pe cine sa plangeti.Daramat tot acaretu,stam in resedinta de judet,suntem satui de mizerie.
Dann:
(29 Iunie 2020, 15:46)
Aceasta minunata familie care a ocupat abuziv parte din domeniul public are deasemenea si o fermă de animale acolo. Miresmele care se ridică de la balegarul scos la uscat sunt insuportabile. Garda de mediu ar trebui să se sesizeze. Nu inteleg ce aprobări au pentru ferma in oras. Oricum sunt si niște scandalagii fără pereche..asa ca aveti grija cu ei
hai sa fim corecti:
(29 Iunie 2020, 12:04)
Familia petrache este la cel putin 100 procese in instanta,
peste tot unde au fost au lasat prapad ca asa mergea inainte,
au ocupat cu chitanta de mana cat au vrut muschiul lor,hai sa ne judecam,platim amanari peste amanari,sigur ne iese ceva.Cine nu cunoaste aceasta famile...le da dreptate.
celentano:
(29 Iunie 2020, 09:12)
Astea se intampla pentru ca politia si justitia sunt prieteni, mana in mana cu primarii hoti. Sa ajuns pana acolo incat hotararile instantelor de judecata sa fie dictate de cate un nemernic(ă) batran(ă) fost in sistem avara dupa bani. Au nenorocit zeci, sute de familii prin acest sistem de independenta al primarilor, care nu mai pot fii controlati. De faci plangeri ajung la oameni lor din politia aia care de 4 luni nu este capabila sa prinda un gaozar de evadat.
cartier katanga:
(29 Iunie 2020, 08:32)
Sa zica mersi ca primarul nu a eliberat acte false unei alte persoane cu care acea persoana sa vanda terenul respectiv, ca peste noapte trezeau fara proprietate, asa cum au facut alti primarii tot din Ialomita. Dupa care sa mearga la instanta de judecata ani de zile si sa piarda tot. Ialomita o calamitate in materie de furt al terenurilor. Blestemata sa le fie toata viata acestor primari corupti.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 13 Iul 2020
335 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(157 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(285 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(188 vizualizări - 0 comentarii)


8

Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(148 vizualizări - 0 comentarii)


10
Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(291 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(352 vizualizări - 0 comentarii)


13

Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(307 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(176 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(141 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(222 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(785 vizualizări - 5 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(308 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(194 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...