Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean

Recalificare la locul de muncă

Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean

bonus: Femeile la Putere

În urmă cu 4 ani, directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Ialomița scandali­zau opinia publică la numirea în funcții. Plagiat, oportunism politic, servilism, incompetență sunt numai câteva dintre capetele de acuzare de la acel moment. La 4 ani distanță, transformați radical, directori numiți în funcții atunci obțin la evaluările anuale note «magnifice»...

Doi din prea mulți Înainte de a fi lăudați, directorii instituțiilor subordonate Consiliului Județean Ialomița trebuie nominalizați. Căci, altfel, nu vom ști pe cine să aplaudăm. Primul și cel mai vechi dintre ei este directorul Muzeului Național al Agriculturii, Gheorghe Petre. Uitat în funcție de vreo 8 ani de zile, de pe vremea lui Silvian Ciupercă, Gheorghe Petre este un ex-li­beral de frunte al județului, care a ales să pupe ghiulul PSD pentru a rămâne în funcție. Și bine a făcut, căci de ani de zile nu-l mai deranjează nimeni și nici despre Muzeu nu mai știe nimeni nimic... Fiindcă, vorba ceia: cine nu muncește, nu greșește! El a obținut anul acesta la eva­luarea anuală nota 8,92, devansându-l cu 6 sutimi (8,86) pe mult mai longevivul său coleg Florin Vlad, director al Muzeului Județean Ialomița. Longeviv și celebru pentru servilismul său, căci va rămâne în cartea de istorie a directorilor de instituții pentru că și-a comparat șefii cu Mihai Viteazul... Dar toate astea sunt trecut, iar cei doi se pot bucura, grație reconfirmării anuale în funcție, de salariile de director. Gheorghe Petre de 69667 lei anual, iar Florin Vlad de 47267 lei anual. Iar cu muzeele pe care le conduc, rămâne cum am stabilit. Iar dacă dumneavoastră știți altceva, vă rugăm să ne informați și pe noi. Că a ajuns să ni se facă dor de Răzvan Ciucă, pe onoarea noastră de tonomate de presă!

Cultură la legătură de-un leu Următorii directori pe lista de laureați ai Consiliului Județean sunt cei implicați în susținerea actului cultural la nivel ju­dețean. În ordinea numerelor de pe instituțiile pe care le conduc ei au obținut ur­mătoarele rezultate. Elena Balog, director la Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița-nota 10! Clementina Tudor, di­rectorul Centrului Cultural «Ionel Perlea»-nota 9,86. Cătălin Stanciu, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița-nota 9,95. Ca și în cazul lui Florin Vlad și Gheorghe Petre, notele celor trei reprezintă media notelor obținute pentru analiza raportului anual de activitate din 2019 și pentru susținerea acestui raport în fața unei comisii a Consiliului Județean. Ne plecăm în fața acestei performanțe, în condițiile în care doamna Balog este recunoscută pentru locvacitatea sa, doamna Tudor pentru proiectul de ma­nagement plagiat după cel al Centrului Municipal de Cultură «Constantin Brâncuși» Târgu Jiu, iar părintele Stanciu, evident, a impresionat cu vocea sa baritonală, îndelung șlefuită în altar, în timpul programului normat de lucru pentru mai binele culturii tradiționale din Ialomița. Salariile celor trei sunt cunoscute demult, dar ne facem datoria de a le reaminti: Elena Balog-72840 de lei anual, Clementina Tudor-67428 lei anual, Cătălin Stanciu-77712 de lei anual.

Femeile la Putere
Deși lista directorilor evaluați se oprește aici, imaginea de ansamblu a instituțiilor care gravitează în jurul Consiliului Județean nu ar fi completă dacă nu le-am aminti pe Larisa Mihai și Mariana Iancu. Pentru cei care nu-și mai amintesc, Larisa Mihai este administratorul public al județului Ialomița și obține la acest moment venituri salariale de 120805 lei anual! Ce este surprinzător nu e salariul, evident, ci faptul că încasează acești bani fără ca cineva să știe care sunt atribuțiile domnișoarei în cauză în cadrul instituției. Sigur, ceva zvonuri privind utilitatea domniei sale ar fi, dar noi încă o mai așteptăm să explice singură ce a făcut în ăștia 4 ani... Cealaltă femeie de care depinde bunul mers al județului ar fi directorul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, Mariana Iancu. Cu un salariu care depășește 240000 de lei anual, Mariana Iancu a devenit o figură emblematică a sistemului administrativ județean. Spre deosebire de Larisa Mihai, Mariana Iancu este vocală și convinsă că «nivelul scăzut de performanță al Spitalului este opera unor oameni răi și invidioși» care nu o lasă să-și facă treaba. Dar despre ele și alți directori ai instituțiilor din subordinea Consiliului Județean, ca de exemplu Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, într-una dintre edițiile viitoare. La bună vedere!

30 Iunie 2020, 08:10 (2069 vizualizări - 10 comentarii)

Comentariile cititorilor:


pentru vorbareata:
(7 Iulie 2020, 12:10)
 As avea niste intrebari pentru vorbareata:
  Oare stiti cine a propulsat-o  initial in functie de sef pe dna (...) ? Pe ce criterii ati pus sefii? Pe merite profesionale, competenta, simpatie sau...pe ce? Atunci era isteata si acum e analfabeta? Sau poate ati primit cadouri? Un obiect mic dintr-un metal pretios??  Cum nu faceati nimic gratuit...
 Doamna (...)  a invatat multe de la dvs, dna M.R., va copiaza intr-o  oarecare masura, asa ca...nu e cazul sa purtati ranchiuna, fiti multumita cu  cine sunteti, ce functie aveti, bucurati-va de viata, de realizari si... eliberati-va de trecut. Nu e nimeni vinovat.  Cautati mai   adanc....poate ar fi cazul sa nu-i mai ascultati pe cei care canta la doua mese !  Oare sunt  sinceri?
veorica 20-20:
(3 Iulie 2020, 10:06)
veorica cat a luat/?/cacofonia e inclusa...
Toma:
(3 Iulie 2020, 01:30)
Doamna (...) a luat 10? Ce rușine!!!! Nici 10 nu mai e ce a fost odată! Dacă așa arată un director de 10(zece) eu mă duc și mă împușc. Fraților, trăim vremea proștilor! E din ce în ce mai grav!
Vorbareata:
(2 Iulie 2020, 08:54)
Si cand te gandesti ca (...) este analfabeta>>>>
de precizat:
(1 Iulie 2020, 10:46)
Acestea sunt evaluările anuale. Oricum, anul acesta cam toți intră la evaluarea întregului management, le cam expiră mandatele.
Nu directorul Petre este cel mai longeviv dintre directori, ci Florin Vlad de la Muzeul Judetean, un fel de căpusă pesedistă. Stă în funcție de 20 de ani (douăzeci de ani) timp în care a făcut muzeul praf și pulbere. Anul acesta îi expiră al cincilea mandat obținut prin comisii măsluite și evaluări fantasmagonice. Văd că nimeni nu zice nimic de scoaterea postului la concurs. CJI nu a publicat niciodată proiectul lui de management. Oricum toată lumea știe că omul nu prea calcă pe la serviciu, Moraru îl menajează și i-a permis un program de mare chiul. Grijă mare să nu le moară căpușa!
lola:
(1 Iulie 2020, 10:27)
Evaluarile le face dl. Cioaca?
Vorbareata:
(30 Iunie 2020, 20:04)
Nu ne Spuneti și noua ce înseamnă locvacitatea doamnei B.? Faceți o nota de subsol, nu ne lăsați așa, in ceata sau măcar un desen. E o mare calitate dacă a luat 10 la evaluare, nu? A dat cu gura? Si dacă da, unde? La cine și unde, in ce loc? Biblioteca a făcut-o praf in ăștia 4 ani, tot stand si mestecând in cana de cafea. 72840 lei anual? Scandalos!
colocatar cartier katanga:
(30 Iunie 2020, 11:10)
Io crez ca toti functionarii publici, indiferent de locul de munca, sunt de nota 10 (zece). Numai faptul ca au salarii de 2-3 ori mai mari fata de functii similare de la privat, sarcini de serviciu mai cu mila , ii recomanda catre nota maxima. Directorul de la Directia de asistenta sociala are un salariu de 16.600 lei/luna. Cum sa mai reziste tarisoara asta ?
Ofelia:
(30 Iunie 2020, 10:46)
De fanfaronul de la cadastru pus director de regele blaturilor ați uitat și nu ne spuneți nimic.
Proaspăt reconfirmat în funcția de director al Oficiu­lui de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița, sprijinit de deputatul PNL Gheorghe Tinel, Tănase Mihalcea și-a început noul mandat cu stângul. Acesta este acuzat public de faptul că a pierdut 1,2 milioane de euro din fondurile alocate pentru desfă­șurarea lucrărilor de cadastrare, în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Directorul OCPI Ialomița ar fi trebuit să facă demersuri pe lângă administrațiile locale pentru a încheia contracte cu firmele care desfă­șoară lucrări de cadastrare și să trimită înștiințări în acest sens, până la data de 31 decembrie 2019. Din motive greu de explicat, Tănase Mihalcea a omis să facă aceste formalități, iar în lipsa contractelor în­cheiate, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a retras fondurile alocate județului Ialomița. 
De mândria judetului, Coana Chiriță de la prefectura, montata în jilțul de prefect de același făcător de minuni, nu ne spuneți câte ceva? 
PNL nici nu știi cât de mic începi sa fii!
mi-am luat izoleta noua:
(30 Iunie 2020, 09:57)
O bataie de batjocura, asta e chestiunea cu ''ievaluarili'' astea. Niste politruci incompetenti, semidocti, fac evaluari la institutii din subordine. Te apuca depresia...defintiv !!!! Daca vrei sa-l revoci pe unul (politic, asa cum a fost pus), iti da cu ''ievaluarea'' in cap, cica le este cel mai competent si performant. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Iul 2020
117 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(62 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(52 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(62 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(61 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(88 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(99 vizualizări - 0 comentarii)


10
Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(601 vizualizări - 4 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


12

Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(207 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(198 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(108 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(147 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(168 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(193 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(315 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(194 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(230 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Fanel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Vali în Slobozia lui Ambruș de la Urbanism The truth în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Za truth în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Ma Fanele în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Fanel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Economie în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Edy în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Gigel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză geaba în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Eu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Nelu Prostanelu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia in dependent în «Am o datorie morală față de acești oameni!» pentru vorbareata în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean asitent de garda în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia pe bune în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză fara numar, fara numar în Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache Neacșu florin în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial ca pe vlasca în Extinderea neautorizată a gospodăriilor din Cartierul Bora blochează consolidarea digului de protecție al râului Ialomița V I R U S A T în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...