Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză

Bomba ecologică de la Iazu (II)

Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză

Adora TECH a decis să demareze construcția primei instalații de piroliză din Ialomița fără a avea acordul de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița. Ilegalitatea a fost descoperită de către comisarii Gărzii de Mediu care au decis sistarea lucrărilor. Locui­torii din Iazu resping categoric investiția. «Am făcut dezbatere publică la primărie. Le-am zis să plece, că noi nu vrem cauciucuri...» susține unul dintre săteni. Autoritățile locale susțin că nu au nimic împotriva investiției, dacă firma obține toate avizele legale. «Eu nu fac afaceri la Primărie!» declară primarul Georgeta Ilie.

Țara nimănui
La Iazu, lângă groapa de gunoi a sa­tului, în incinta fostului CAP din localitate, firma Adora TECH a decis la începutul acestui an să construiască o instalație de piroliză a cauciucului. Pentru a putea obține Certificatul de Urbanism din partea autorităților locale, reprezentanții firmei au mascat investiția în «două corturi metalice». Imediat după obținerea Certificatului de Urbanism din partea autorităților locale, reprezentanții firmei au cerut Acord de mediu din partea Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița. În așteptarea obținerii Acordului, reprezentanții firmei au demarat ilegal investiția. Instalațiile aduse și amplasate la Iazu au fost descoperite de către inspectorii Gărzii de Mediu Ialomița. Aceștia au cerut dezafectarea instalațiilor și sistarea lucrărilor până la obținerea Acordului de mediu. Ca urmare a acestui incident, Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului a blocat derularea procedurii pentru obținerea Acordului de mediu. Vineri, 26 iunie 2020, instalațiile aduse de către Adora TECH la Iazu erau la locul lor. «Da, am constatat că inves­tiția a fost demarată... Am cerut sistarea lucrărilor și dezafectarea instalațiilor până la obținerea Acordului de mediu!» confirmă oficial Marin Ștefan, comi­sarul-șef al Gărzii de Mediu Ialomița.

Dascălu neagă evidența
Reprezentantul firmei Adora TECH, Alexandru Dascălu, susține, în pofida evidenței, că investiția nu a fost demarată și că la acest moment se așteaptă o decizie oficială. «Nu am construit nimic! Nu am primit încă Acordul de mediu... Așteptăm să vedem ce se va decide!» a declarat el. Demararea investiției de la Iazu a atras atenția locuitorilor din sat. Ei susțin că nu vor o astfel de investiție, fapt pe care l-au comunicat autorităților locale. «Am văzut ce fac! Și știm că e ilegal, că Primăria nu le-a dat voie... Am făcut dezbatere publică și am spus ce era de spus. Le-am zis să plece, că noi nu vrem cauciucuri...» confirmă unul dintre săteni. Deși oamenii se împotrivesc, reprezentanții firmei continuă să facă demersuri publice pentru mediatizarea investiției. Săptămâna trecută, joi, 25 iunie a.c., ei au fost prezenți la ședința Consiliului Local Scânteia, comună de care aparține satul Iazu, pentru a prezenta investiția. «Ne-a spus ce se va întâmpla acolo, dacă primesc aprobările... Pe hârtie, totul e frumos. Nu poți respinge o astfel de investiție, că nu ai motive! Dar așa e de fiecare dată la început...» explică primarul comunei Scânteia, Georgeta Ilie.

Presiuni politice și administrative
Primarul comunei Scânteia susține că investiția depinde exclusiv de obținerea autori­zațiilor. «Eu nu fac afaceri la Primărie! Și nu pot să merg pe presupuneri... Am eli­berat Certificatul de Urbanism pentru că asta este obligația mea legală. Dar ei nu pot construi fără Autorizație de construire și autorizații legale de la instituțiile abilitate. Nu au Autorizație de construire pentru că nu au prezentat documentele obligatorii!» susține Georgeta Ilie. Surse administrative confirmă faptul că la nivel județean există presiuni politice și admi­nistrative imense pentru relaxarea controalelor Gărzii de Mediu și emiterea Acordului de mediu pentru Adora TECH, în pofida faptului că aceasta a construit ilegal. Laurențiu Ghiauru, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița ne-a declarat laconic că poziția instituției nu s-a schimbat din februarie și până în prezent. La momentul respectiv, Laurențiu Ghiauru declara: «Este o investiție complexă pentru care e nevoie de Autorizație integrată de mediu... Aceasta este opinia mea! Pe cale de consecință, putem vorbi de această investiție începând cu anul viitor...».

De ce ticăie bomba ecologică de la Iazu? Pentru a obține acordul de mediu, Adora TECH trebuie să inițieze o analiză de impact asupra mediului. Această procedură este obligatorie și precede Acordul de mediu. Un memoriu postat pe site-ul Primăriei Scânteia oferă primele informații legate de instalația de piroliză a cauciucului de la Iazu și, implicit, impactul asupra mediului. Con­form memoriului, unitatea va recicla și pro­cesa 36 tone de cauciucuri uzate zilnic. În urma procesului de piroliză rezultă un gaz de sinteză care trebuie neutralizat, carbon reciclat și sârmă de oțel. De asemenea, în urma procesului tehnolo­gic, rezultă lichidul de piroliză, care trebuie depozitat în rezervoare speciale. Canti­tățile anuale estimate sunt impresionante: 3600 tone de produs lichid din piroliză, 900 tone de gaz de sinteză, 2700 tone de carbon reciclat, 1800 tone de sârmă de oțel. Oficial, această investiție de­marată ilegal se ridică la 2,2 milioane de euro.

7 Iulie 2020, 11:40 (2362 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Certificat de urbanism pentru prima fabrică de ars cauciucuri

Comentariile cititorilor:


Gigel:
(9 Iulie 2020, 07:38)
Fanele tata, tu sustii ca alegerea nostra intre a polua ilegal (plus arderi de substante pentru care nu are licenta - ex pene de pasare, arderi peste capacitatea pentru care a primut licen5a) - si 15 locuri de munca, noi ar trebui sa alegem cele 15 locuri de munca. Chiar crezi ca toata lumea e tampita si usor de manipulat? Chiar nu mai conteaza ilegalismul daca acolo lucreaza niste oameni? Oare locurile de munca sunt mai importante decat Legea? Nu mai spun de 50.000 de oameni care suporta zilnic duhoarea unor nesimtiti.
Mary:
(8 Iulie 2020, 11:44)
Toți factorii de conducere de la Garda de Mediu trebuie să fie dați afară!! 
O bombă ecologică ce funcționează și este tolerată, este fabrica de făină proteică CleanTech Internațional din Ciulnița. Această întreprindere poluează tot în jurul ei, Ciulnița, Slobozia. 
 S-a dat și legea mirosului, dar degeaba!! Garda de Mediu, este ca și inexistentă. 
Muncitorii acestei unități se îmbolnăves pe rând, iar cei rămași și noii angajați sunt susținuți material cu salarii mari. Este inuman ce se întâmplă acolo!!!
Fanel:
(7 Iulie 2020, 18:39)
Fanel sau Gigel...indiferent de nume,apelativul "ma" da nota ca esti prost crescut...mai bine sa dau la lopata( este o munca cinstita) decat sa fiu o trompeta...daca citesti tot ce am scris si nu esti genul care citeste printre randuri ai sa observi ca indemn autoritatile sa forteze fabrica sa investeasca in filtre mai performante...dar o trompeta tot o trompeta ramane...succes pe viitor.
The truth:
(7 Iulie 2020, 17:58)
Când a plecat de la fabrica de duhori de pe deal, Shimonika a lăsat cu limba de moarte o mașină febletei lui, Onita. Acum, Onita nu se mai poate întoarce la duhori, pentru ca noii patroni, împreună cu noua directoare, nu o mai suporta și nu o mai vor înapoi pe Onita. Și cum s-a gândit ea și a plâns în poala lui Shimonika, supărată ca o s.a ocupat locul pe deal, și dorința uli s-a împlinit. Și, gata, se rezolva.
Za truth:
(7 Iulie 2020, 17:35)
Degeaba va stresați cu articole de presa. În spate sta Shimonika, un tip foarte puternic, cu o armata de avocați bine plătiți. Ii va face febletei lui, Onita, o fabrica de duhoare cum vrea ea. Alexutu e doar de umplutura... El doar umfla facturile la CTI
Ma Fanele:
(7 Iulie 2020, 17:31)
Pentru 15 locuri de munca trebuie sa imputi un oraș și un sat întreg? Cumva dai la lopata la mortaciuni pe acolo?
Fanel:
(7 Iulie 2020, 16:28)
Gigele tata, dar tu sti ca la Ciulnita s au creeat peste 15 locuri de munca si localitatea a ajuns sa aibe gaze.?..cred ca mediul trebuie sa-i forteze sa mai investeasca in filtre si totul o sa fie bine pt toata lumea...daca nu...sa inchidem tot...
Economie:
(7 Iulie 2020, 16:23)
bai, primim exact ceea ce meritam...investitii 0 in Ialomita ca asa am facut cu toti care au vrut sa faca ceva...i am gonit pe la Calarasi pe la Braila...daca cei care construiesc, sustin ca nu polueaza si cei de la mediu sunt convinsi ca acest proces de piroliza polueaza, de ce in vest exista astfel de fabrici?..oare aia sunt mai prosti...sau la noi se doreste partea..? Mai bine sa arda cauciucurile uzate la fabricile de ciment ca acolo nu polueaza...lol...
Edy :
(7 Iulie 2020, 16:11)
e vorba cumva de familia (...) in care o doamna e sef la Clean TECH, al loc certat cu mediul, care incinereaza pene si fulgi la Ciulnita imprastiind mirosuri grele peste oras? 
Gigel:
(7 Iulie 2020, 15:39)
@pe bune - esti cu capu frate? Sau esti reprezentantul firmei? Singurul judet din tara in care se face poluare la greu este Ialomita: Clean Tech Ciulnita care a imputit orasul Slobozia. Vivani care face depozit de deseuri periculoase. Combinatul chimic, care desi emite periodic gaze cu mult peste limita, e amendat simbolic cu 10.000 lei. Acum la Iazu, niste smecherasi au construit fara autorizatie "investitia". Iar Garda de Mediu, in loc sa faca plangere penala catre procuratura, cica "sisteaza lucrarile". Primaria Iazu, in loc sa faca plangere penala "investitorului", se face ca ploua. Cum am ajuns in halul acest? Cu cat se cumpara neindeplinirea obiectivelor de serviciu? Ca m-as face si eu comisar la Garda de Mediu, sa ma fac ca ploua.
pe bune:
(7 Iulie 2020, 12:00)
Piroliza nu este similara cu incinerarea anvelopelor. Piroliza inseamna descompunerea anvelopelor uzate in gaze, reziduuri solide (similar cu carbunele), metal (sarma). Gazele si reziduurile solide pot fi folosite drept combustibil. Ca urmare, la Iazu se comite o fapta buna dar cetatenii sunt manipulati iar agentia de mediu o balaceste.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
370 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(124 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(107 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(97 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(119 vizualizări - 0 comentarii)


9

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(124 vizualizări - 1 comentariu)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(200 vizualizări - 2 comentarii)


12

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(186 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(198 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(189 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(543 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(230 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(630 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(485 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Un cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 ion în Fotografii care NU au făcut istorie Anda în Fotografii care NU au făcut istorie Anda în Fotografii care NU au făcut istorie
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...