Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!»

Deputatul PNL Gheorghe Tinel

«Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!»

Deputatul liberal Gheorghe Tinel susține că Ialomița va be­neficia direct de inves­tițiile anunțate de Guver­nul Orban prin Planul Strategic de Dezvoltare a Româ­niei. Parlamentarul a declarat în cadrul unei conferințe de presă de vineri, 3 iulie a.c., că pasajul de la Drajna, Drumul Expres Galați-Călărași și podul peste râul Ialomița sunt prio­rități in­vestiționale imediate. «Angajamentul meu către ialomițeni a fost de a cuprinde în acest Plan și investiții locale!» a declarat deputatul PNL Gheorghe Tinel.

Declarații prudente Deputatul liberal Gheorghe Tinel și-a recalibrat discursul electoral. În locul obișnuitelor declarații de presă privitoare la beneficiile guvernării PNL, par­lamentarul a preferat un discurs prudent, ancorat în realitatea imediată: «Am trecut printr-una dintre cele mai negre perioade din istoria României, cu un impact economic și social de­vastator și, cel mai important lucru, cu un impact major asupra sănătății acestei nații! Planul Național Strategic are rolul de a gestiona până în 2024 resursele financiare astfel încât să venim în întâmpinarea mediului de afaceri și să dezvoltăm România. Vorbim de principii de dezvoltare, dar și de soluții imediate. Se esti­mează o contracție economică de 6,7% până în momentul de față... În aceste condiții, principala prioritate pe termen scurt rămâne men­ținerea locurilor de muncă. O spun foarte clar! Dacă nu avem 5,1 milioane de angajați care să sus­țină pensiile celor 5 milioane de pensionari ne vom confrunta cu probleme majore și pentru plata pensiilor aflate acum în plată...».

Proiecții optimiste În pofida problemelor cu care se confruntă Guvernul Orban, Gheorghe Tinel rămâne optimist atunci când vine vorba despre investițiile anunțate prin Planul Strategic de Dezvoltare a României: «Angajamentul meu către ialomițeni a fost de a cuprinde în acest Plan și investiții locale... Vorbim de pasajul de la Drajna, Drumul Expres Galați-Călărași și de reabilitarea podului peste râul Ialomița. Din infor­mațiile mele, lucrările la acest pod vor începe în această toamnă!». Ambițiile investi­ționale ale deputatului Gheorghe Tinel nu se opresc aici. Parlamentarul a sus­ținut în cadrul conferinței de presă că una dintre prioritățile viitorului său mandat este introdu­cerea în circuitul economic a aeroportului de la Alexeni. «Moraru a avut șansa de a face acest lucru. I s-a oferit tot con­cursul... A de­monstrat că nu este în stare. Acolo e nevoie de un par­teneriat pu­blic-privat care să permită intro­ducerea în circuitul economic a acestui aeroport. Avem un astfel de exemplu la Suceava, vom face la fel și la Alexeni!» a mai declarat Gheorghe Tinel.

11 Iulie 2020, 13:20 (1323 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
«Vor fi investiții macroeconomice pentru Ialomița!»
«Șansa acestui județ este resursa umană!»
Legea pentru amânarea ratelor bancare, în viziunea parlamentarilor ialomițeni

Comentariile cititorilor:


Mereu parlamentar:
(13 Iulie 2020, 16:35)
Nelipsitul si neobositul (...)
@alegator:
(12 Iulie 2020, 19:03)
Bolnavi psihici? ce ai bre, acolo e camin de batrani toata ziua, doamnele doctor-amandoua sunt in CO !!! desi e carantina si toti sunt infectati, asta e asa a cazut programarea...
De ce nu se sesizeaza nimeni ca sub titulatura de "batrani" sunt institutionalizati oameni cu grave afectiuni psihice? locul lor e in spitale si asezaminte specifice unde pot primi ingrijirile corespunzatoare...Cine are de beneficiat de ascunderea clasificarii bolilor?
Amigu:
(12 Iulie 2020, 11:54)
Ma cum se face ca nu se mai raceste in toata tara, au eradicat astia raceala ? Ce rezultate fenomenale are PNL-ul. Felicitari domnule Tinel, cum ati reusit dumneavoastra si partidul sa nu luati nici macar unul raceala si sa va pupati sa faceti petreceri. Exact acum cand se apropie alegerile, cresc numerele, coincidenta oare ? Ati cam vrea asa sa mai tineti un pic puterea pana la anul nu ?
cetatean:
(12 Iulie 2020, 10:21)
Ati pornit bine. Curatenia era necesara la deconcentrate , se impuiasera pesedestii si furau organizat. Acum urmeaza greul, repornirea economiei dupa pandemia care a blocat tot.Dar nu prin restructurari fiindca ramanem fara fonduri de pensii!!
hmm:
(12 Iulie 2020, 08:38)
Mai bine ne spuneti cum rezolvati cu problemele astea cu pandemia. Din spitale, de pe strazi, de peste tot. Ca pana acum ati dat chix rau de tot. Lasati-ne naibii in pace cu drumurile voastre. Lumea moare si va arde de prostii istorice. Sunteti la putere, aveti toate fondurile necesare sa faceti ceva bine pentru tara. Din pacate, pana acum doar au murit oameni si ati falimentat economia. (...)
scaunel :
(12 Iulie 2020, 06:46)
Domnul cu masca sa ne spuna cum de este posibil ca in continuare sa fie tinut  pe functie directorul de la CJAS si pe ce criterii a promovat o calculatoreasa de pensii in functia de prefect. Unde si care sunt performantele acestor persoane ? Directorul de la CJAS n-a trecut niciun test de confirmare pe functie, sta acolo de foarta multa vreme doar cu delegatie....perrmanenta. In privinta proiectelor, s-o lase mai moale fiindca pasajul de la Drajna este in dsicutie de peste 10 ani (daca s-o ''coace'' acum, nu e meritul lui ), expresul Galati-Calarasi este modernizat pe teritoriul Ialomitei iar reparatiile de la podul Bora sunt in dsicutie de multia ani , chestiunea tine mai mult de partea tehnica, de faptul ca podul este depasit din punct de vedere al traficului (frecventa si greutate)  si TREBUIE (indifirent cine guverneaza) sa fie fie reabilitat.
Corect ar fi:
(11 Iulie 2020, 23:50)
sa ne spuneți măcar o singura realizare a dumneavoastră ca parlamentar de 3 mandate pentru Ialomița. Credeam ca puteți fi o alternativa la PSD dar nici vorba. Sunteți mult mai nociv decat ei. Am tras aceasta concluzie analizând directorii numiți la deconcentrate în Ialomița. Chiar nu ati încercat sa găsiți ceva mai bun?
Vasile:
(11 Iulie 2020, 23:32)
Alooo (...) ce drum expres spui matale între Călărași slobozia..Galati spui matale sau te gaseste când in ce an ca eu nu am auzit asta in Masterplanul de Transport al României ci va fi un Drum Transregional va fi un Drum pe cel existent probabil va mai avea câte o jumătate de bandă pe sens in plus sau o bandă pe sens dar numi prea vine a crede ...Drumul expres trebuie construit ca și o Autostradă prin afara localităților și n nu va avea bandă de urgență sau parcări cu toalete asa ca de la Drajna și până la Brăila ar trebui să ocolească sau sa fie paralel cu cel existent prin afara localităților și cu bretele intrare și ieșire...asa ca numai vorbiti aberatii....De aeroport cum ne minte (...) asa ne minți și matale iar de podul peste ialomita nu sunteti in stare să-l reparații pe asta Dar sa mai construiți altu dar până nu se va întâmpla vreun incident sa fie cu pierderi de vieți omenești nu veti face nimic numai mințiți lasatine cu minciunile ......
ALEGATOR:
(11 Iulie 2020, 18:27)
Bravo,domnule Tinel că vă implicați, că cei de la județ tot promit că vor reabilita podul până se va prăbuși. Dați-le lecții și candidați la Consiliul udețean, că veți câștiga. Ridicați problema Centrului de asistență  de la Slobozia. Faceți cunoscut țării prin intermediul televiziunii. Or să moară asistentele medicale Sunt !8 bolnavi psihic infectați care fac jaf, asisenții lucrează 12 ore îmbrăcați precum cei de la radiații, doi asistenți pe 4 etaje, 134 de bolnavi, nimeni nu le-a adus o sticlă de apă, Se vor infecta , mrerg la același Wc cu bolnavii și fac duș în bucătărie. Direcorul, și președintele nu știu unde este centrul, nu-i interesează. Se vor scuza și vor acorda condoleanțe când va muri un asistent, epuizat psihic. NU pot nici mânca  fiindcă trebuie să fie îmbrăcați 12 ore cu mască , ochelari și vizieră. Peste tot se lucrează în ture de 4 ore. Aici e infecție mare  a fost întrerupt și aerul condi ționat . Sunt 40 de grade. . Am apelat la dvs , fiind convinși că veți ajuta acești 6 asistenți care au grijă de câțiva bătrâni și 100 de psihici . E strigător la cer. La Direcție, aerul condiționat  merge excelent peste burți și oja de la unghii
@Jilava.:
(11 Iulie 2020, 16:23)
Nu cred ca se va realiza niciodata ademenea proiect.Vorbe sunt de ani de zile pentru construirea unui pod .centura ocolitoare pe la privighetoarea etc...Eu cred ca nu se doreste realizarea acestor proiecte.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 14 Aug 2020
393 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(71 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(180 vizualizări - 2 comentarii)


8

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(161 vizualizări - 0 comentarii)


9

AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(175 vizualizări - 0 comentarii)


10

APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(167 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


13

ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(531 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(604 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Un cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 ion în Fotografii care NU au făcut istorie Anda în Fotografii care NU au făcut istorie Anda în Fotografii care NU au făcut istorie colocatar katanga în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 Adrian Dobre în «Așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că România are nevoie de un nou mod de a face politică!» vasile în Ialomițenii au plătit pentru mediatizarea președintelui Victor Moraru 2 milioane de lei Pandilie!!! în Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița colocatar cartier katanga în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Suporter în Unirea Slobozia a promovat în «B» Ion prostitul în Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița OLGUTA în «Așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că România are nevoie de un nou mod de a face politică!» Nicu în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Marian C în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro cetatean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Enescu în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...