Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!»

Deputatul PNL Gheorghe Tinel

«Ialomița este parte a Planului Strategic de Dezvoltare a României!»

Deputatul liberal Gheorghe Tinel susține că Ialomița va be­neficia direct de inves­tițiile anunțate de Guver­nul Orban prin Planul Strategic de Dezvoltare a Româ­niei. Parlamentarul a declarat în cadrul unei conferințe de presă de vineri, 3 iulie a.c., că pasajul de la Drajna, Drumul Expres Galați-Călărași și podul peste râul Ialomița sunt prio­rități in­vestiționale imediate. «Angajamentul meu către ialomițeni a fost de a cuprinde în acest Plan și investiții locale!» a declarat deputatul PNL Gheorghe Tinel.

Declarații prudente Deputatul liberal Gheorghe Tinel și-a recalibrat discursul electoral. În locul obișnuitelor declarații de presă privitoare la beneficiile guvernării PNL, par­lamentarul a preferat un discurs prudent, ancorat în realitatea imediată: «Am trecut printr-una dintre cele mai negre perioade din istoria României, cu un impact economic și social de­vastator și, cel mai important lucru, cu un impact major asupra sănătății acestei nații! Planul Național Strategic are rolul de a gestiona până în 2024 resursele financiare astfel încât să venim în întâmpinarea mediului de afaceri și să dezvoltăm România. Vorbim de principii de dezvoltare, dar și de soluții imediate. Se esti­mează o contracție economică de 6,7% până în momentul de față... În aceste condiții, principala prioritate pe termen scurt rămâne men­ținerea locurilor de muncă. O spun foarte clar! Dacă nu avem 5,1 milioane de angajați care să sus­țină pensiile celor 5 milioane de pensionari ne vom confrunta cu probleme majore și pentru plata pensiilor aflate acum în plată...».

Proiecții optimiste În pofida problemelor cu care se confruntă Guvernul Orban, Gheorghe Tinel rămâne optimist atunci când vine vorba despre investițiile anunțate prin Planul Strategic de Dezvoltare a României: «Angajamentul meu către ialomițeni a fost de a cuprinde în acest Plan și investiții locale... Vorbim de pasajul de la Drajna, Drumul Expres Galați-Călărași și de reabilitarea podului peste râul Ialomița. Din infor­mațiile mele, lucrările la acest pod vor începe în această toamnă!». Ambițiile investi­ționale ale deputatului Gheorghe Tinel nu se opresc aici. Parlamentarul a sus­ținut în cadrul conferinței de presă că una dintre prioritățile viitorului său mandat este introdu­cerea în circuitul economic a aeroportului de la Alexeni. «Moraru a avut șansa de a face acest lucru. I s-a oferit tot con­cursul... A de­monstrat că nu este în stare. Acolo e nevoie de un par­teneriat pu­blic-privat care să permită intro­ducerea în circuitul economic a acestui aeroport. Avem un astfel de exemplu la Suceava, vom face la fel și la Alexeni!» a mai declarat Gheorghe Tinel.

11 Iulie 2020, 13:20 (1595 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
«Există un „gentlemen’s agreement“!»
Dragoș Soare, următorul președinte al PNL Ialomița
Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița!

Comentariile cititorilor:


Mereu parlamentar:
(13 Iulie 2020, 16:35)
Nelipsitul si neobositul (...)
@alegator:
(12 Iulie 2020, 19:03)
Bolnavi psihici? ce ai bre, acolo e camin de batrani toata ziua, doamnele doctor-amandoua sunt in CO !!! desi e carantina si toti sunt infectati, asta e asa a cazut programarea...
De ce nu se sesizeaza nimeni ca sub titulatura de "batrani" sunt institutionalizati oameni cu grave afectiuni psihice? locul lor e in spitale si asezaminte specifice unde pot primi ingrijirile corespunzatoare...Cine are de beneficiat de ascunderea clasificarii bolilor?
Amigu:
(12 Iulie 2020, 11:54)
Ma cum se face ca nu se mai raceste in toata tara, au eradicat astia raceala ? Ce rezultate fenomenale are PNL-ul. Felicitari domnule Tinel, cum ati reusit dumneavoastra si partidul sa nu luati nici macar unul raceala si sa va pupati sa faceti petreceri. Exact acum cand se apropie alegerile, cresc numerele, coincidenta oare ? Ati cam vrea asa sa mai tineti un pic puterea pana la anul nu ?
cetatean:
(12 Iulie 2020, 10:21)
Ati pornit bine. Curatenia era necesara la deconcentrate , se impuiasera pesedestii si furau organizat. Acum urmeaza greul, repornirea economiei dupa pandemia care a blocat tot.Dar nu prin restructurari fiindca ramanem fara fonduri de pensii!!
hmm:
(12 Iulie 2020, 08:38)
Mai bine ne spuneti cum rezolvati cu problemele astea cu pandemia. Din spitale, de pe strazi, de peste tot. Ca pana acum ati dat chix rau de tot. Lasati-ne naibii in pace cu drumurile voastre. Lumea moare si va arde de prostii istorice. Sunteti la putere, aveti toate fondurile necesare sa faceti ceva bine pentru tara. Din pacate, pana acum doar au murit oameni si ati falimentat economia. (...)
scaunel :
(12 Iulie 2020, 06:46)
Domnul cu masca sa ne spuna cum de este posibil ca in continuare sa fie tinut  pe functie directorul de la CJAS si pe ce criterii a promovat o calculatoreasa de pensii in functia de prefect. Unde si care sunt performantele acestor persoane ? Directorul de la CJAS n-a trecut niciun test de confirmare pe functie, sta acolo de foarta multa vreme doar cu delegatie....perrmanenta. In privinta proiectelor, s-o lase mai moale fiindca pasajul de la Drajna este in dsicutie de peste 10 ani (daca s-o ''coace'' acum, nu e meritul lui ), expresul Galati-Calarasi este modernizat pe teritoriul Ialomitei iar reparatiile de la podul Bora sunt in dsicutie de multia ani , chestiunea tine mai mult de partea tehnica, de faptul ca podul este depasit din punct de vedere al traficului (frecventa si greutate)  si TREBUIE (indifirent cine guverneaza) sa fie fie reabilitat.
Corect ar fi:
(11 Iulie 2020, 23:50)
sa ne spuneți măcar o singura realizare a dumneavoastră ca parlamentar de 3 mandate pentru Ialomița. Credeam ca puteți fi o alternativa la PSD dar nici vorba. Sunteți mult mai nociv decat ei. Am tras aceasta concluzie analizând directorii numiți la deconcentrate în Ialomița. Chiar nu ati încercat sa găsiți ceva mai bun?
Vasile:
(11 Iulie 2020, 23:32)
Alooo (...) ce drum expres spui matale între Călărași slobozia..Galati spui matale sau te gaseste când in ce an ca eu nu am auzit asta in Masterplanul de Transport al României ci va fi un Drum Transregional va fi un Drum pe cel existent probabil va mai avea câte o jumătate de bandă pe sens in plus sau o bandă pe sens dar numi prea vine a crede ...Drumul expres trebuie construit ca și o Autostradă prin afara localităților și n nu va avea bandă de urgență sau parcări cu toalete asa ca de la Drajna și până la Brăila ar trebui să ocolească sau sa fie paralel cu cel existent prin afara localităților și cu bretele intrare și ieșire...asa ca numai vorbiti aberatii....De aeroport cum ne minte (...) asa ne minți și matale iar de podul peste ialomita nu sunteti in stare să-l reparații pe asta Dar sa mai construiți altu dar până nu se va întâmpla vreun incident sa fie cu pierderi de vieți omenești nu veti face nimic numai mințiți lasatine cu minciunile ......
ALEGATOR:
(11 Iulie 2020, 18:27)
Bravo,domnule Tinel că vă implicați, că cei de la județ tot promit că vor reabilita podul până se va prăbuși. Dați-le lecții și candidați la Consiliul udețean, că veți câștiga. Ridicați problema Centrului de asistență  de la Slobozia. Faceți cunoscut țării prin intermediul televiziunii. Or să moară asistentele medicale Sunt !8 bolnavi psihic infectați care fac jaf, asisenții lucrează 12 ore îmbrăcați precum cei de la radiații, doi asistenți pe 4 etaje, 134 de bolnavi, nimeni nu le-a adus o sticlă de apă, Se vor infecta , mrerg la același Wc cu bolnavii și fac duș în bucătărie. Direcorul, și președintele nu știu unde este centrul, nu-i interesează. Se vor scuza și vor acorda condoleanțe când va muri un asistent, epuizat psihic. NU pot nici mânca  fiindcă trebuie să fie îmbrăcați 12 ore cu mască , ochelari și vizieră. Peste tot se lucrează în ture de 4 ore. Aici e infecție mare  a fost întrerupt și aerul condi ționat . Sunt 40 de grade. . Am apelat la dvs , fiind convinși că veți ajuta acești 6 asistenți care au grijă de câțiva bătrâni și 100 de psihici . E strigător la cer. La Direcție, aerul condiționat  merge excelent peste burți și oja de la unghii
@Jilava.:
(11 Iulie 2020, 16:23)
Nu cred ca se va realiza niciodata ademenea proiect.Vorbe sunt de ani de zile pentru construirea unui pod .centura ocolitoare pe la privighetoarea etc...Eu cred ca nu se doreste realizarea acestor proiecte.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 22 Oct 2020
304 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Ialomița: Dosare penale pentru șofat fără permis

Miercuri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Dridu, au oprit pentru control, un autoturism condus ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 14:05
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1808 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1808, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 13:05
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 82 de ani din Bărcănești, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:45
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bordușani, arestat pentru producerea unui accident

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:20
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat care și-a bătut concubina

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 56 de ani, din Ograda, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 14:55
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1787 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 21 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1787, cu 46 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 13:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

20 Octombrie 2020, 19:10


Urziceni: Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii rutieri din Urziceni au oprit pentru control, pe Calea București din Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani. Întrucât șoferul emana ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:35
(138 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a desfășurat acțiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:25
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1741 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 20 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1741, cu 45 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 13:05
(208 vizualizări - 0 comentarii)


10

Se constituie noul Consiliu Județean Ialomița

Prin Ordinul prefectului județului Ialomița nr. 500/19.10.2020, se va constitui noul Consiliu Județean Ialomița. Evenimentul de constituire se va produce marți, 20 octombrie 2020, la Sala «Europa» a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 17:40
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, polițiștii din Amara, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:20
(161 vizualizări - 0 comentarii)


12

Tânăr din Movilița, arestat pentru «tulburarea ordinii și liniștii publice»

Vineri, 16 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:15
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1696 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 19 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1696, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. A fost întreruptă o nuntă la Fetești!

Polițiștii din Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi și polițiști locali, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:05
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitate să intervină la un număr de 7 evenimente rutiere care s-au produs în localitățile ialomițene încă din seara ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 12:30
(150 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Întâlnirile între contribuabili și inspectorii fiscali se pot face prin programări on-line

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că se pot programa on-line pentru întâlnirea cu un inspector fiscal din cadrul instituției. Pe site-ul www.anaf.ro ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 10:50
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1683 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 18 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1683, cu 47 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2020, 13:05
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1636 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 16 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1636, cu 49 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 13:05
(368 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Octombrie 2020, 12:50


Mihail Kogălniceanu: Băut și fără permis, la volan

Un bărbat, de 36 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a fost depistat în flagrant noaptea joi spre vineri, 15/16 octombrie a.c., de polițiștii ialomițeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:10
(234 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, echipe mixte formate din polițiști din cadrul IPJ Ialomița, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării modului ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:05
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Miercuri, 14 octombrie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier,  în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier pe DN2 (E85), în afara  localității ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:30
(348 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 persoane, depistate că nu respectă măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au depistat 5 persoane care nu respectă măsura izolării la domiciliu și peste 50 de persoane care nu purtau mască de protecție în spațiile unde aceasta este obligatorie ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:25
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1587 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 15 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1587, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 13:05
(249 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Lipsă apă în orașul Căzănești

Joi, 15 octombrie 2020, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Prunului din orașul Căzănești/Ialomița. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 12:40
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Concurs de film de scurt metraj cu tematică «Anticorupție»

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România, derulează în perioada octombrie-decembrie 2020 proiectul «#Integritate 2020», în cadrul căruia ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:35
(641 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: 124 de controale, amenzi de 255000 de lei

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat în luna septembrie 2020 un număr de 124 acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă, în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:20
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Depistat în flagrant conducând sub influența aloolului

Marți, 13 octombrie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu au depistat un bărbat, de 48 de ani, din orașul Fierbinți-Târg, conducând un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul actual. 60 de persoane au fost sancționate contravențional ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:05
(204 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
tratat cu tratament în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare Administrator în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Administrator în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Georgiana în Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești: Medicul Mioara Neagu a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2 Gigel în Chemgas Holding Corporation poluează legal Alegator în Marian Pavel și-a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Ialomița, alături de noua echipă a consilierilor județeni Marius în Miroase a play-off Usr -ist în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare @Alina în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Administrator în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal eu cu cine votez? în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare Lili în Chemgas Holding Corporation poluează legal @dinamita în Străzile din Slobozia Nouă devin impracticabile @Bogdana în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal AMBULANTIER în Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești: Medicul Mioara Neagu a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2 Ge Te în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare Adina în Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești: Medicul Mioara Neagu a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2 localnic în Marian Pavel și-a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Ialomița, alături de noua echipă a consilierilor județeni localnic în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare @Alina în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...