Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Mocioniu la final de mandat

3 probleme fără soluții, 4 ani ratați

Administrația Mocioniu la final de mandat

În urmă cu 4 ani (și două săptămâni), pe 24 iunie 2016, Adrian Mocioniu depunea jurământul în calitate de primar al Sloboziei. Promisiunile campaniei sale electorale, vreo 24 la număr, ar fi transformat Slobozia într-un oraș «european». N-a fost să fie, iar spațiul tipografic nu ne permite să le detaliem pe toate. Prezentăm azi doar 3 dintre promisiunile importante lansate la în­ceput de mandat. Promisiuni care, în opinia contri­buabililor slobozeni, ar fi putut fi respectate...

«Groapa lui Stoica», eșecul lui Mocioniu
În 2016, cu o săptămână înainte de alegeri, Victor Moraru și Adrian Mocioniu promiteau în tandem că «groapa lui Stoica» va fi finalizată din fonduri europene. «Decizia care s-a luat este soluția salvatoare pe care PSD a promis-o și a realizat-o! (...) Vom demonstra că se poate încheia lucrarea mai devreme de noul termen!» susținea atunci Adrian Mocioniu. Termenul limită pe care cei doi și-au fundamentat declarațiile a fost 31 decembrie 2018, dată până la care investiția din Piața Revoluției din Slobozia ar fi putut fi finalizată cu «corecții financiare». La acest moment, Victor Moraru respinge orice implicare a sa în acest proiect, iar Adrian Mocioniu declară: «suntem pe punctul de a recepționa Piața Revoluției, partea care este finalizată. Pentru intrarea în parcarea subterană am demarat o nouă procedură de expertiză și proiectare... Sperăm ca într-o lună să fie finalizată și să scoatem lucrarea la licitație! Există o nouă soluție tehnică, cu pereți modulați, iar construirea ei nu va mai deranja pe nimeni, așa cum s-a întâmplat în trecut...». Justificate sau nu, declarațiile primarului Mocioniu confirmă proporțiile acestui dezastru edilitar. În plus, trebuie reamintit că Slobozia este obligată să plătească 2 milioane de euro pentru această lucrare. Un termen optimist pentru finalizarea acestei investiții, care ar putea costa alte 2 mi­lioane de euro, ar fi anul 2022!

Stația de tratare a apei, plătită de două ori
O altă promisiune electorală a primarului Adrian Mocioniu a fost potabilizarea apei prin reabilitarea stației de tratare. «Estimez un buget de 260000 de euro și un termen până la 30.06.2018!» declara Mocioniu senin în campania electorală, bazându-se pe «specialiștii» care îl susțineau. La 2 ani distanță, mai precis în septembrie 2018, Adrian Mocioniu de-abia obținea jumătate dintr-o finanțare estimată la 1,6 milioane de euro. La un an și mai bine distanță, în decembrie 2019, în ajun de Crăciun, Adrian Mocioniu făcea stand-up reportericesc pe peluza firmei italiene GEL, promițând că după Sărbători vom avea apă potabilă. Termenul a fost amânat apoi pentru 31 martie 2020, iar acum pe o perioadă nedefinită... Ultima declarație a primarului Adrian Mocioniu, acordată ziarului nostru săptămâna trecută, sună astfel: «Termenul limită este 31 august 2020... Dar eu nu pot grăbi constructorul. Acolo se lucrează cu terți. Tot ce pot să vă spun e că, dacă se va depăși data limită a contractului, constructorul va fi pena­lizat!». Atitudinea tranșantă a primarului Adrian Mocioniu nu scutește orașul de nota de plată. Așa cum am precizat de mai multe ori în ultimii ani, dacă luăm în calcul doar costurile pentru reabilitarea stației de tratare, acestea depășesc la acest moment 4 milioane de euro, dintre care două au fost deja cheltuite fără niciun rezultat. Numai că lor li se adaugă celelalte cheltuieli generate de această investiție megalomanică demarată de Gabi Ionașcu, respectiv 4 milioane de euro pentru sursa de apă, 2,5 mi­lioane de euro pentru înlocuirea țevilor și 7 mili­oane de euro pentru stația de epurare. În total, aproximativ 17,5 milioane de euro...

Asfalt pe ultima sută de metri a mandatului
Asfaltarea Sloboziei reprezintă o altă promisiune perenă a fiecărui edil. Adrian Mocioniu nu a putut face excepție. În campania electorală Mocioniu a promis, asemeni predecesorilor săi, că prin oraș vor curge râuri de asfalt, iar infrastructura rutieră a orașului va fi ca în «țările civilizate». În realitate, asfaltarea Sloboziei s-a redus la «lucrări de asfaltare și întreținere străzi» realizate în regie proprie, cu angajații DADP conduși de acum renegatul Valeriu Roșca. La aceste lucrări se adaugă un contract de aproximativ 2 milioane de lei pentru asfaltarea a 2 kilometri de străzi în Slobozia Nouă și Bora. Contractul a fost încheiat în mai 2019, cu Magnum Con­trans SRL, firmă al cărei obiect principal de activitate este «servirea băuturilor», iar primul strat de asfalt s-a turnat în urmă cu două săptămâni... Urmează al doilea, după expirarea perioadei contractuale. E drept, primarul Adrian Mocioniu a rămas fidel promisiunilor din campanie și va semna un contract finanțat din fonduri europene pentru asfaltarea bulevardelor Matei Basarab și Chimiei. «În câteva zile vom semna acest contract!» a de­clarat Mocioniu optimist și imperturbabil. Dar cum semnarea unui contract nu garan­tează realizarea investiției, credem că e pre­matur să ne bucurăm în vreun fel. Mai ales că respectiva lucrare presupune bloca­rea circulației pe aceste artere de circu­lație și exilarea autoturismelor în parcări care vor fi amenajate la marginea orașului...

13 Iulie 2020, 07:55 (1654 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022
Transportul public la Slobozia produce pierderi de peste 1 milion de lei anual
Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache

Comentariile cititorilor:


Putin (cu ţ):
(14 Iulie 2020, 10:54)
Ca m sărăcuț și cu duhul, dar mai ales cu fapta. În afară de realizarea insignifiantă cu transportul în comun din oraș (deși a mințit că vor fi autobuze electrice noi, dar a adus poluante vechi), nu a avut nicio investiție eficientă; bineînțeles, niciuna eficientă pentru oraș și cetățeni...că pentru buzunarul propriu și/de partid, probabil că da, altfel nu se pot explica zecile de proiecte promise și nefinalizate, dar pentru care a aruncat fără număr banii pe studii de fezabilitate (SF-uri la propriu). Deci, cam atât în 4 ani de mandat, l-a scos pe tușă pe nik pericol cu clocitorile lui și a adus SH-uri din străinătate, 5 buc. Maestre, e obrăznicie curată să te agați de un nou mandat, cerșindu-ne voturi iar. Lasă-l pe altul mai bine intenționat, mai puțin mincinos, mai eficient, mai neimplicat politic, mai netraseist. Poate altul independent va face ceva bun pentru oraș. Dumneata ai demonstrat că nu poți, nu vrei și nu faci nimic bun pentru noi!
Eșecurile matale sunt mult mai multe decât "succesurile"...care nu sunt...sau "nu este"
P.S. de clarificat! Actualul edil(iu) și-a arogat meritele pentru sensurile giratorii de la ieșirea din Slobozia spre CT și BR. Investiția nu cumva a fost realizată integral de către Statul Român prin CNAIR? (proiecte, finanțare) Cine poate clarifica acest aspect și demonta minciuna primatului?
Huuuoooo! :
(14 Iulie 2020, 07:59)
Radeti dar agariciul daca va fi votat de aia cu frezoane,protejatii din Ugira(boierie,stai asistat social la 5 minute de centrul orasului cu caini ca la stână,manele sa fi auzit,smecherie),de aia din fosta Scoala 13 si cartierul Bora,vom avea pe mocio la carma orasului inca un mandat.Ca nervosii nu voteaza.Ei pedepsesc,stand acasa la TV.Bravos natiune,bravos!Aia din Ugira au proceduri aparte.Manele,betii,urlete,10 caini ca iubesc animalele,golănie si tiganism zilnic dar pentru primarie totul e in regula.Politia face razii la dracu dar in Ugira si Scoala 13 nu,ca sunt votantii de serviciu! #vangurademizerabili
Votant:
(13 Iulie 2020, 21:37)
Mai bine ar veni in campania electorala pe strada Iezerului din Slobozia Noua, poate cade in craterele aparute pe aceasta strada si asa ar scapa lumea de un candidat. Halal cartier al Sloboziei.
Mary:
(13 Iulie 2020, 11:19)
Un agarici!!!
colocatar cartier katanga:
(13 Iulie 2020, 10:36)
Daca se ''inerveaza'' Mocioniu si baga presat in Bora, Katanga si Slobozia Noua, iese iar primar. Avand in vedere aberanta lege cu alegerea primarilor dintr-un singur tur de scrutin, se poate iesi primar de Slobozia cu 2-3 mii de voturi valabil exprimate (mai mult de 8-9 mii de bucati cetateni nu vor veni la vot).
Banderas:
(13 Iulie 2020, 09:37)
Daca iese tot Don Juan , care a bifat doar relatii amoroase in mandatul sau, inseamna ca suntem un oras de prosti.
jak shi rak:
(13 Iulie 2020, 08:45)
1.De ce i se spune Piata Revolutiei ? Ce revolutie a avut loc la Slobozia ? Stitia ca mormanul ala de piatra din fata de la Aktas (zisa si sculptura) a costat in anul 1992 2,5 milioane lei (salariul era de 15-20 mii lei).
2.Din 1990 pana astazi, s-au aruncat bani pe ferestra , in orasul asta, cat sa construiesti din temelii un alt oras. Sala de sedinte de la CJ, a fost facuta-refacuta-reparata-rerefacuta si rereparata, din banii cheltuiti acolo mai faceai un sediu de CJ , mai frumos si mai gingas.
3.Sunt institutii care (teoretic) vegheaza la respectarea legaliatii si la cheltuirea cu temei a banului public dar dorm pe ele cu salariii matusalemice si pensii speciale.
4.Daca inainte de 1990, asfaltai peste gurile de canalizare si de aerisirea gaz metan, in secunda doi erai somer si cu dosar penal la usa. De risipa care este acum nici nu se poate discuta. Chestiunea este ca meseriasii isi respectau meseria iar banii erau cheltuiti in scopuri clare.
cetatean:
(13 Iulie 2020, 08:28)
Mocioniul si toata gasc sa de directori sa plateasca toate datoriiile efectuate inutil .Daca es liberali vor singurii care vor cere un audit financiar asupra activitatii lui Mocioniu si vor incerca sa recupereze o parte a pagubelor .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 10 Aug 2020
303 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(428 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(195 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(153 vizualizări - 0 comentarii)


9

Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(162 vizualizări - 0 comentarii)


10

Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(128 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(146 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(247 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(463 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Agresată de concubinul său

Un bărbat, de 39 de ani, s-a ales cu un dosar penal după ce și-a agresat concubina, o femeie de 48 de ani. Cei doi locuiau în localitatea Movilița, iar în cursul zilei de luni, 3 august a.c., în urma unui ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:15
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, întrucât acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Luni, 3 august a.c., la orele ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 768 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 768, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 13:10
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(255 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Auto sh în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 4 august 2020 @@alegeri covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Linux în Salvați Conacul «Ioan Chiroiu»! Exjucator în Galben-albaștrii, cu un picior în Liga a II-a A în Salvați Conacul «Ioan Chiroiu»! jos cu hahalerele din CJ IL în Luminița Barcari candidează pentru șefia Consiliului Județean Ialomița Da cu virgulă în Moștenirea administrației Moraru Vali dar nu ala. în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei @alegeri covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Nae în Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare Luminita în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei 000 în Alexandru Stoica se întoarce la PSD Alegeri Covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Erdocana în Moștenirea administrației Moraru Ionita Bogdan în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Alegator în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Alegator în Moștenirea administrației Moraru Luigi în Valeriu Roșca a revenit în funcția de director al DADP Slobozia ALT AMAREAN în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Moraru în Moștenirea administrației Moraru
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...