Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

PSD are candidat pentru șefia Consiliului Județean Ialomița. Este Pavel, nu Moraru!

PSD are candidat pentru șefia Consiliului Județean Ialomița. Este Pavel, nu Moraru!

Marți, 21 iulie a.c., de la orele 13,30, în cadrul unei conferințe de presă, PSD Ialomița și-a lansat candidatul la funcția de președinte al Consi­liului Județean Ialomița. Numele acestuia este Marian Pavel, senator PSD de Ialomița și președintele Or­ganizației județene. Acesta a susținut că decizia înlocuirii lui Victor Moraru este una comună, adoptată la nivelul Comitetului Executiv: «Este o decizie a CEx-ului... Am consultat 99% din membrii Comitetului Executiv, iar 98% au fost de acord cu candidatura mea la Consiliul Județean!» a declarat el.

O candidatură previzibilă Anunțul făcut de PSD Ialomița în cadrul conferinței de presă de marți, 21 iulie a.c., a fost unul formal, decizia fiind adoptată în urmă cu câteva săptă­mâni. Marian Pavel, președintele Orga­nizației PSD Ialomița, a susținut că de­cizia de a candida aparține filialei: «Da, președintele partidului, Marian Pavel, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean! Este o decizie a CEx-ului... Am consultat 99% din membrii Comitetului Executiv, iar 98% au fost de acord cu candidatura mea la Con­siliul Județean! Nu este o sancțiune pentru domnul Moraru, are posibilitatea de a candida în cadrul partidului pentru o altă demnitate publică. Și nu este o situație specială în condițiile în care opt dintre președinții de organizații județene din țară candidează pentru această funcție! (...) Înainte de a fi președinte de Consiliu Județean sau se­nator faci parte dintr-o echipă... O echipă care te sprijină și luptă alături de tine pentru a realiza proiecte sociale și economice pentru ialomițeni. Iar această echipă este PSD Ialomița!». Unul dintre principalele atuuri ale senatorului Marian Pavel este acela că este extrem de apreciat de către primarii PSD din teritoriu. El a fost responsabil de campaniile electorale ale PSD la Alegerile Locale din 2016 și Alegerile Europarlamentare din 2019, obținând scoruri electorale peste media națională.

De ce nu candidează Victor Moraru? Unul dintre răspunsurile posibile la această întrebare ar fi: pentru că PSD Ialomița nu îl mai dorește. Timp de 4 ani, Victor Moraru a cheltuit sume uriașe din fondurile publice (1,5 milioane de lei!) exclusiv pentru promovarea sa, în detrimentul Organizației care l-a susținut pentru a accede în funcție. Un alt posibil răspuns ar fi acela că Victor Moraru ar «cocheta» cu PRO România pentru Alegerile Locale din această toamnă, sedus fiind de carisma politică a lui Marian Neacșu, actualul președinte al filialei. Și, în sfârșit, un al treilea răspuns ar fi acela că, orbit de beția puterii, Victor Moraru ar putea candida independent, convins fiind că ialomițenii conștientizează rolul său mesianic în cadrul administrației județene. De altfel, Victor Moraru a declarat în repetate rânduri că ceea ce a făcut el în 4 ani pentru Ialomița, predecesorii săi nu au reușit în 30 de ani! Victor Moraru nu a putut însă nominaliza niciuna dintre «reușite», iar investițiile finalizate în acest mandat pot fi numărate pe degetele unui ciung...

Candidați pentru Fetești și Urziceni
Înlocuirea unor candidați în funcție cu candidați noi nu este singulară. După de­zertarea lui Adrian Mocioniu din PSD Ialomița, organizația județeană a demarat un proces de epurare a filialei cu scopul declarat de a oferi electoratului oameni noi în politică. Primul care a fost îndepărtat din Organizație a fost ex-primarul Alexandru Stoica, adoptat ulterior de Partidul Ialomițenilor. În cadrul conferinței de presă, Marian Pavel a anunțat înlocuirea lui Sorin Gafițoi, primarul orașului Fetești, cu Laurențiu Șonchereche, actual viceprimar și viitor candidat la funcția de primar al Feteștiului. «Orașul Fetești nu se poate dezvolta fără proiecte finanțate din fonduri europene... Suntem conștienți de acest lucru și vom face eforturi pentru a le accesa!» a declarat Laurențiu Șonchereche în cadrul conferinței. De asemenea, a fost anunțată și candidatura Elenei Buculescu pentru funcția de primar al orașului Urziceni. «Sunt susținută de cel mai puternic partid, PSD! Aș vrea să fiu un primar al oamenilor și toate deciziile mele să fie transparente...» l-a secondat Elena Buculescu. Șirul surprizelor oferite de PSD Ialomița pentru Alegerile Locale nu se oprește aici. Marian Pavel a declarat că în următoarele săptămâni va organiza bisăptămânal conferințe de presă în care va anunța «la zi» deciziile adoptate pe perioada campaniei electorale.

21 Iulie 2020, 17:15 (6154 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
«Am pornit pe drumul responsabilității de mic...»
Programul de Administrație Locală pentru Municipiul Slobozia
Proiecte edilitare de 21,6 milioane de lei la Mărculești

Comentariile cititorilor:


sfatosul:
(29 Iulie 2020, 15:01)
Mai usor cu respectul pentru pene lei si pentru politicieni si politica in general! Deea ceea si-au luat-o in cap si nasul la purtare, pentru ca au tot felul de aplaudaci. Respectul se castiga. Ei nu l-au castigat, dimpotriva! De 30 de ani ne mint, ne fura, ei s-au imbogatit, noi am saracit. S-au alternat la putere in toate combinatiile, traseismul politic a mers ca uns in toate directiile, iar mai nou, este practicat cu succes de catre PeNe Lei care racoleaza PeSeDei. Parca aveati un mare gurnalist Rar Ieși B. care a promis ca demisioneaza in momentul in care vreun pesedist este primit in peneleu. Si mai demisiona daca in 30 de zile nu taie ciuma galbena pensiile speciale instituite de ciuma rosie pentru parlamentari si pentru justitia asta legata la ochi. Se pare ca n-a demisionat gurnalistul, asa ca mai Deeiuta, mai usor cu respectul pentru politicieni. Placute suedeze politicii in general si Useleului in special !
P.S. cu alocatiile copiilor cum a ramas? ca-n gara. Este lege votata cu majorare 100% dar, abuzeaza guvernul actual neaplicand-o! Iar ciuma aialalta rosie, cand au avut guvernele marioneta ale lui draknea si duduia ieconomia n-au majorat alocatiile; acum mor de grija populimii...
Deea:
(29 Iulie 2020, 09:20)
Respect PNL sper din tot sufletul sa scapam la vot de ciumatii rosii.Ei au hacuit in parlament toate ordonantele PNL au fost sprijiniti de CCR si avocatul poporului .Acum PSD jubileaza pe mortile romanilor pentru voturi.Sunt de fapt Cainii rosii insetati de putere si singe.
Nicu:
(27 Iulie 2020, 08:06)
Ne spui pe cine vei numi director al spitalului ?(normal,prin concurs,ca asa faceti toti.Numiti doar prin concurs, pentru legalitate).
gigi:
(25 Iulie 2020, 17:38)
Succes Marian Pav el ter sustin cu toata forta !
Sandu:
(23 Iulie 2020, 14:43)
Am votat P.N.L. si pe Muiannis, acum va jur ca nici daca-i vad mitraliati si pusi pe gard, mancare pentru ciori nu mi-ar fi mila ori sa am pic de compasiune. Marian Pavel destructurati, desfiintati tot PNL pana la ultimul membru. Nici fir de praf infectios de PNL sa nu mai ramâna. Atat de multa ura imi provoaca acest partid care conduce acum tara. Sa nu dai alocatii marite, bani copiilor tarii si batranilor pensionari, inseamna crima, genocid. Inseamna ca urasti viitorul tarii, prosperitatea tarii, valorile tarii. Ajunge cu criminalii PNL. M. Pavel PSD nu lasati ciuma galbena sa nenoroceasca Romania. Trebuie sa raspunda cu ani grei de inchisoare pentru ce au facut. Ma PNL poti asigura traiul de zi cu zi a unui copiil cu 150/luna? Hainute si alte cele necesare pentru dezvoltarea normala a unui copiil? Ori vreti ca numai viermii iesiti din voi sa se bucure de viata? Votez PSD !
Hop si eu:
(23 Iulie 2020, 10:47)
@vaidenoi, Ceausescu nu a dat tara rusilor a fost obligat sa plateasca daune de razboi, razboi la care Romania a luat parte fiind aliata cu Germania fascista. Alianta cu Germania fascista si Ungaria hortista, facuta de regimurile si guvernele de dreapta taranisto-liberale. Romania a fost pusa pe tava nemtilor si aruncata in razboi nu de comunisti ci de inaintasii celor ce azi conduc Romania, adica dreapta liberala, pe scurt PNL. Indiferent care ar fi fost soarta razboiului Romania ar fii platit daune, fie ca ramanea o simpla regiune atasata Germaniei, fie Rusiei. Romania fiind vanduta tot de dragii tai capitalisti de dreapta PNT-PNL care au guvernat Romania in anii intervelici. Ca si acum romanul de rand, opinca cum se spune era un simplu obiect, fara gram de putere asupra celor cu bani si functi in stat. De la primarul liberal la prefectul taranist de atunci, ca si acum decidea cine moare si cine traieste, decidea si facea legea dupa propria gandire, hoteasca, sau din razbunare si abuz de putere. Ca si acum draga @vaidenoi cand democratia de care zici e doar pe hartie, restul praf in ochi, sa dea bine ca la teatru. In anii interbelici, opinca, omul de rand ca si acum in timpul guvernarii PNL traiau sub pragul saraciei. Rasfoieste un pic evenimentele din 1990-2020 si ai sa vezi ca in toata acesta ca timp, perioada predomina la putere PNL bagat in diferite aliante. Revenind la Ialomita nu spune nimeni ca PSD nu au fost la putere, dar cei de la centru (guvernele PNL, institutiile de forta ale statului) au acceptat si chiar aparat pe infractori, rar fiind datile, cand a mai picat cate unul. Sa mers tacit in cardasie, ca si acum. Ba mai mult au fost si sunt membri marcanti, ai PNL veniti de la alte formatiuni PDL care au ca ocupatie, racolatul de cadre PSD si trecerea lor la PNL. Ai exemple multe in judet, draga @vaidenoi. Pai daca cu ghioaga comunista PSD, vopsita isi trecuta la PNL vrei sa traiasca, opinca bine, ia-ti adio de la succesuri draga stolo. Ca sa termin mai repede
@de la tara:
(23 Iulie 2020, 10:12)
Va felicit ! Posedati un vocabular elevat, erudit si megaacademic. In plus, sunteti foarte echilibrat si echidistant. Sunteti din tagma Vioricai . Votati PSD pana va vac reste barba alba, este dreptul dv.
Rușii ne mai lipsesc :
(23 Iulie 2020, 07:52)
De 30ani avem PSD ul la conducerea județului.Cum este posibil că doar oamenii politici sa prospere,intr un județ cu potențial agrar extraordinar.Investitori pe platformele industriale nu avem. (...) a asfaltat in draci sosele(nu e rău)dar trebuiau făcute demult.Le a făcut pentru că a fost singura investiție din care s a putut "ciupi"?Nu se știe.Apare acest Pavel care nu pare depărtat de înavuțire și măgarii politice.Ciorditorii vechi și noi au creat pro..nu știu cum.Cu ce oameni?Ceva gen lupi băgați între oi,că vor manca salate și iarbă.Pe bune?
vaidenoi:
(23 Iulie 2020, 07:50)
Citat din comentariul Domnului " De la tara"
"Zic si eu, sa nu te superi dar sa nu aveti soarta anilor 1947-1965 cand s-a umplut puscariile tot cu pnlisti. La cum stau faptele in tara, voi stati pe butoil cu catuse si furia cetatenilor Romaniei"
Ar fi mult de comentat, insa m-a blocat! Inca mai avem printre noi comunisti care saluta cruzimea regimului comunist?? Aproba crimele comise de tortionarii PCR si ai vechii securitati din anii de dupa instaurarea regimului comunist?? Doamne fereste! Oameni arestati, torturati, omorati deoarece nu imbratisau "ideologia"comunista...iar acest domn, votant inrait pesede, se bucura si doreste sa reinvie acest regim...trist ca mai exista asemenea specimene si cocheteaza cu politica asa-zisa de stanga. Nu sunt simpatizant nici pesede, nici penele, pentru ca nu imi place politica, nu imi plac politicienii. Toti ne-au distrus, indiferent de culoarea politica, Toti au vandut tara asta; ceausescu a dat-o rusilor, iar gashca lui Ilici, nastase, au vandut-o occidentului. Si acum am inteles de ce persista la putere numai infractorii politici...pentru ca au sustinatori fanatici! Tara fara viitor!
@De la tara:
(22 Iulie 2020, 22:12)
Deocamdata, puscariile colcaie de hoti pesedisti....au facut tara zob. Spala-te pe creier si fa un dus rece. Ai nevoie.
De la tara:
(22 Iulie 2020, 18:42)
Dle @guvidu te rog sa-mi dai un singur exemplu de primar PNL ist ori prefect , perlamentar ialomitean sarac, modest si 100% produs PNL. Numai conceptul de curva traseista de tradator ordinar, care a fugit din diverse motive, de cercetati penal de la psd, pdl, pmp, punr, etc si trecuti sub aripa pnl, ma orbeste de ura. Cum poti numii pnlist toate spurcaciunile venite de te miri unde numai pentru a scapa de dosare penale sau pentru imbogatirea lor si a protectorilor si familiile lor. Poti numi pnl pe ala de taia pensii si salari pe vremea lui Basescu. Poti numii pnlist pe hotul de primar care pâna mai ieri il lingea in dos pe condamnatul MN sau pe fostii prefecti ai psd. De unde pnl si nu o adunatura de banditi cu sprijin de la politisti si procurori. Mai bine votez inca 50 ani psd decat curvele trompetiste inregimentate si protejate de pnl. Auzi la asta pnl. Pai Marian Pavel este nou nascut curat lacrima fata de hotii astia care au pus stapanire cu japca pe tot ce misca in judet in numai 8 luni de zile. Va mananca psd si Marian Pavel in alegeri. Stii cat luati, cam 6%-8% maxim si retine. O sa va alerge lumea cu pietre in final ma pnlistule. Zic si eu, sa nu te superi dar sa nu aveti soarta anilor 1947-1965 cand s-a umplut puscariile tot cu pnlisti. La cum stau faptele in tara, voi stati pe butoil cu catuse si furia cetatenilor Romaniei.
guvidu:
(22 Iulie 2020, 17:16)
Domnule pesedist, chiar daca nu vreti dv. tot PSD va conduce acest judet spre noi culmi de civilizatie  progres si prosperitate . Vor mai da apa minerala la robinet, vor mai face inca o ''parcare subterana'' lin cartierul caramidari si multe alte floricele parfumate. De curiozitate, cititi declaratia de avere a d-lui Pavel.  
@drujparu:
(22 Iulie 2020, 16:29)
@vali la Amara locul de primar smecher șef improvizat e ocupat de un membru nou USR de marca, cu o vârstă de puștan 60 siii de ani, aproape de 70 ani, ex. militianu pensionar comunist, ex. subprefect, ex. mare jurist făcut la apelu bocancilor. Asa ca mai gândește-te  ca USR aduce numai tineret de 60-70 ani, curat dornic de munca capabil sa scoată urbea de la soare la umbră. Te pupa de te spurca lumea Valentine cu zicerile matale. Stai liniștit ca nu rămâne Marian Pavel neales, la Slobozia, ori ști ceva despre tablete? 
Psdist:
(22 Iulie 2020, 16:09)

Marian Pavel, PSD fa ceva și scapa-ne de ciumă galbenă, suntem sub teroare, suntem arestați suntem reduși la tăcere, fără locuri de munca, fără a avea posibilitatea unui trai decent. Marian Pavel mergi în fiecare localitate și prezintă oamenilor de rand prapapadul făcut de PNL și toți te vor vota ca Președinte al consiliului județean. 
PNL a fost înființat sub acest nume la 24 mai 1875. Din anul 1875 pana în anul 2020 PNL a făcut parte din 87 de guverne ale României. 
După al doilea război mondial în anul 1947 au fost alungați de la putere de către forță poporului unita după multe umilințe și suferințe aduse cetățenilor acestei tari. Acum în anul 2020 acest partid capitalist al chiaburilor și așa-zis al liberalismului au încălecat la propriu cetățeanul de rând, ne-au pus talpa pe grumaz, au subordonat tot și ne-au transformat în simple obiecte de manevra au distrus pana și ultima bruma de speranța îngrădind pana și accesul la viata, practic au impus tăcere și teroare. Sa ajuns până acolo încât unii pârliti ajunși primari PNL sa facă ce vrea și când vrea transformând localități si zone în moșii proprii pe persoana fizica.In 8 luni de zile și-au pus în funcție de la prefect pana la tot ce mișcă în județ. Se poate vedea chiar în Ialomița care a fost transformată de clanurile și găștile PNL în moșie personala și-au pus în functii cheie, toate rudele și slugile aservite lor. 
Jos și cu ultimul membru PNL, afară din instituțiile statului, la munca cu voi sapaligi profitoare. 

vali:
(22 Iulie 2020, 15:39)
Ce frumoasa lovitura sub centura a primit (...) chiar de la ai lui. Deci nici dracu nu-l mai vrea, cu trupa de maimutoi. Or poate se intoarce la Amara ca este dorit pe usa din spate, cu gasca nebuna.
Ei gata cu fotografii de maret si ilustru prostanac, gata ti a venit rindul............

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 19 Sep 2020
298 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(199 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(168 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


6

Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(522 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(253 vizualizări - 0 comentarii)


8
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(319 vizualizări - 0 comentarii)


9
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(311 vizualizări - 0 comentarii)


10

Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


12
Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(206 vizualizări - 0 comentarii)


13

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(307 vizualizări - 0 comentarii)


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(335 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(214 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(187 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd

Manasia: Incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd

Marți, 8 septembrie, a.c., dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd pe raza comunei Manasia. Pompierii de la Detașamentul de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2020, 09:50
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Cetatean în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Analiza în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Marian în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Cetatean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cici în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Alexandra în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cu pardonu'omori omu" în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 cetatean în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei gunoierul în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Teodor în Rechinii agricoli fac legea la Amara mocioniu în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» Nedumerit în Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița Celentano în Finalizarea stației de tratare a apei din Slobozia se amână pentru 2021 cetatean în Finalizarea stației de tratare a apei din Slobozia se amână pentru 2021 Felix în Mihai Geantă, dublu campion național Cetățean în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» Mariana Petre în Slobozia: Bulevardul Unirii, inaugurat de Înălțare marius în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» tratat cu tratament în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» tratat cu tratament în Finalizarea stației de tratare a apei din Slobozia se amână pentru 2021
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...