Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«Alianța USR-PLUS reprezintă alternativa politică de care Slobozia are nevoie azi!»

Dragoș Soare nu e singur

«Alianța USR-PLUS reprezintă alternativa politică de care Slobozia are nevoie azi!»

principiile USR-PLUS în administrația locală: «Administrație transparentă, onestă și profesionistă!»

Octavian Săvoiu, președintele PLUS Ialomița din cadrul Alianței USR-PLUS, salută primele declarații publice din această pre-campanie electorală. El a declarat că la acest moment Slobozia are nevoie de oameni puternici, responsabili, capabili să ofere slobozenilor alternativa pe care o caută: «Dragoș Soare este o alternativă pentru Slobozia alături de candidatul nostru, candidatul USR-PLUS, Ciprian Bocioagă! Suntem gata să susținem împreună această luptă politică și vrem să oferim slobozenilor oportunitatea de a face o schimbare reală la nivelul administrației locale...».

Slobozia are de unde alege Primele declarații publice din pre-campanie au gene­rat reacții pe scena politică locală. Octavian Săvoiu, președintele PLUS Ialomița din cadrul Alianței USR-PLUS 2020, a ținut să salute prezența lui Dragoș Soare în spațiul public și a făcut următorul comentariu: «Dragoș Soare este o alternativă pentru Slobozia alături de candidatul nostru, candidatul USR-PLUS, Ciprian Bocioagă! Suntem gata să susținem împreună această luptă politică și vrem să oferim slobozenilor oportunitatea de a face o schimbare reală la nivelul administrației locale. Orașul are nevoie de oameni puternici, responsabili, capabili să ofere slobozenilor alternative reale. Alianța USR-PLUS este una dintre ele!». Reamintim că Octavian Săvoiu se numără printre membrii fondatori ai PLUS în Ialomița și că, de-a lungul ultimului an, a pledat permanent pentru echilibru și unitate la nivelul Organizației. La acest moment, cele două partide care formează Alianța USR-PLUS au filiale în 75% din localitățile județului, iar li­derii acesteia speră să obțină un scor electoral mai mare decât la Alegerile Europarlamentare de anul trecut.

Principiile USR-PLUS în administrația locală: «Administrație transparentă, onestă și profesionistă!»
Octavian Săvoiu susține că Alianța pe care o repre­zintă, USR-PLUS Ialomița, vrea sa crească oameni buni, oameni pregătiți să onoreze încrederea și așteptă­rile electoratului: «Am intrat în politică plini de spe­ranțe și idealuri. După un an de luptă și primele victorii, am înțeles că drumul ăsta e lung și fără întoarcere... Dar nu ne-am pierdut nici speranțele, nici idealurile. Suntem mai puternici și mai hotărâți ca niciodată să reușim. Și să demonstrăm că schimbarea pe care o așteptăm toți e una reală!».
TRANSPARENȚĂ! Am intrat în politică sătui de câtă minciună și manipulare există la toate nivelurile. Am crezut și credem că noi nu vom minți niciodată. Suntem mișcarea politică a unei generații, o generație fără datorii și favoruri de întors și am intrat în politică pentru a le oferi copiilor noștri o lume mai bună. Vom promova o transparentizare totală a administrației pu­blice deoarece considerăm că aceasta este soluția prin care putem lupta eficient cu tentația corupției și a minciunii.
ONESTITATE! Avem o viață împlinită, familii pe care le susținem muncind și o libertate financiară pe care o datorăm exclusiv muncii noastre. Nu vrem funcții pentru a avea acces la bani publici, nu vrem să ne îm­bogățim făcând afaceri cu statul. Dimpotrivă! Vrem să fim garanția că nimeni, niciodată, nu va folosi resursele comunității pentru interese personale sau de grup.
PROFESIONALISM! Trebuie să oprim risipa ba­nilor publici. Sunt banii noștri ai tuturor, banii generațiilor viitoare, banii de care avem nevoie pentru a ne asigura dezvoltarea. Pentru aceasta trebuie să ne facem treaba bine, cu profesionalism, să alegem acele investiții care aduc un plus real de bunăstare cetățenilor și să ne asigurăm că proiectele nu vor fi deturnate de jocuri de interese care să fie într-un final decontate din buzunarele noastre. Alianța USR-PLUS vrea să fie garanția unui nou început. Ne dorim o administrație care nu irosește, ci gestionează eficient. Nu putem singuri. Dar împreună suntem de neoprit!

25 Iulie 2020, 09:10 (1879 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Alianța USR-PLUS oferă ialomițenilor o alternativă
Alianța USR-PLUS vrea Dreapta unită în Ialomița
Alianța USR-PLUS are candidați pentru jumătate dintre primăriile județului

Comentariile cititorilor:


korona:
(26 Iulie 2020, 18:03)
Cand auzi din ''bushoanele'' acestor candidati cuvinte ca onestitate,profesionalism si transparenta iti vine sa emigrezi in Coreea de sud sau Japonia, la hotii , necalaificatii si nenorocitii aia. Batalia pe voturi si votanti se da acolo unde s-a dat de peste 20 ani, in Bora , Slobozia Noua si Cramidari. Daca ii cumperi pe astia esti premar de municipiu...garantat.
Ce avem astazi::
(26 Iulie 2020, 15:30)
Dulapul cel mai dulap,sifonier, ficus, rata mecanica, plavan, mutul din deal si alte de astea date de popor.Va ramane cel mai poreclit presedinte!Atat de precara a fost prestatia!
Lucovid saorban -o trista figura primministeriala in aceasta panoplie,fara fibra, fara simbure ,nici nimicul nu e cum trebuie!
Bisisica turcana -mai rar poti sa vezi astfel de inutilitati politice ce alearga printre declaratii aiuritice ca celebra Bisisica dupa o tufa
DESIS BATIS-Tuta number one -un patriot caragialian,un aspirator de scame prezidential si praf de stele „liberal”
Citu -dobanda negativa -un opozabil prin excelenta a ceea ce a insemnat canda I.G. Duca!
Daravela librala-Gecuta Top -Gun – un erou al zilelor noastre.Mai lipsea sa vina la teleconferinta pe o bicicleta -Ukraina ca sa fie tablou perfect
Usiera Monica si liftiera Violeta sunt din acelasi aluat amandoua…incolore ,inodore, fara ….
SALTELISTA liberala -o specie existenta in orice partid,de orice culoare si in orice palier al istoriei
Floooorin Roooooman -un exemplar inmultit la extrem cu care a fost populata politica locala!Esta masura calitatii ,in cea mai mare parte, a clasei politice!
@AntiPSD:
(26 Iulie 2020, 13:13)
Figuratia nu e doar a USR ci si a celor din PNL. 
Sa nu uitam ca acum 4 ani candidatul PNL in persoana domnul Martin a facut figuratie si nu a vrut sa faca opozitie PSD-ului motiv pt care PSD a castigat lejer postul de primar al SLoboziei. Stim cu totii ca liderii partidelor au afeceri impreuna si nu vor sa strice relatiile, asa ca noi cetatenii avem de pierdut.
In tot judetul asta nu se face opozitie, totul e doar de fatada. O sa se vada cel mai bine asta in campania eledctorala si dupa la vot (se fac aranjamente inclusiv la comisiile de numarare voturi - totul se vinde si se cumpara de catre ei). 
Noi tot ca fraiericii vom ramane.
alianta minus:
(26 Iulie 2020, 11:25)
asvb zxcrie trebuie sa existe simultan doua chestiuni : primar bun manager si consiliu local loial. In rest, persoanele cu care colaboreaza si le stabileste primarul. Scurt !VWJNRD
@ Rodica:
(26 Iulie 2020, 10:55)
Poate Vlad Costea este un baiat inteligent, nu te contrazic. Dar cand a canditat la Primarie, mergea prin oras si nici macar nu saluta lumea. Era aerian, nu putea sa dialogheze cu lumea normala de pe strada. Are aceleasi probleme ca si tatal lui.
AntiPSD:
(26 Iulie 2020, 10:35)
Dacă „Dragoș Soare este o alternativă pentru Slobozia alături de candidatul nostru, candidatul USR-PLUS, Ciprian Bocioagă!” atunci de ce nu susțin un candidat unic? Din parte conducerii USR văd numai „Huooo PSD” și „Votati USR, că nu sunt hoți ca PSD!” dar nicio inițiativă de unire a dreptei pentru un candidat unic. Singura posibilitate de a elimina PSD de la butoanele județului și ale capitalei de județ este unirea dreptei si susținerea unor candidați unici iar această opțiune este total ignorată de conducerea USR. Eu ce să cred? USR face doar figurație? Oare să nu existe oameni competenți în USR iar ăsta-i motivul pentru care nu vor să se expună? Până acum nu am văzut decât programe cu parcuri, tobogane și balansoare și nimic despre dezvoltarea economică a judetului sau a orașelor. Singura măsură care poate să aducă prosperitate în județ este total ignorată de strategii de la USR.
PENTRU RODICA:
(26 Iulie 2020, 05:31)
BRAVO RODICA LE ZICI FOARTE BINE SI AMARA ARE NEVOIE DE ASEMENEA OAMENI
Rodica:
(25 Iulie 2020, 20:32)
De felul meu nu fac niciun comentariu pe net. Dar de data asta m-am decis sa scriu ceva.
Am vrut sa ma informez un pic despre ce candidati sunt pentru Primaria Slobozia. Mi-am adus aminte ca acum 4 ani am votat un tip foarte tanar care dadea dovada de multa inteligenta si avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Evident tipul pe numele sau Vlad Costea nu a avut nicio sansa in fata ciumei rosii.
De curiozitate am cautat sa vad daca gesesc despre acest tip ceva pe net, dar surpriza am gasit foarte multe informatii despre el si cu el.
La o simpla cautare Vlad Costea am gasit foarte multe interviuri facute de el unor mari si importanti oameni din domeniul financiar al lumii ! Sa stai fata in fata cu astfel de oameni ( Alex Mashinskysi, Donald McIntyre, David Chaum si multi altii) sa dialoghezi liber asta inseamna sa ai o buna educatie, sa fi bine informat si o mare inteligenta. Totodata a dat si multe interviuri la diverse posturi TV, am fost surprinsa ca si RT (Russia Today) s-a aratat interesata de el si i-au luat in interviu de aproape 15 minute.
Tipul m-a cucerit prin felul in care explica si isi sustine teoriile privitoare la pietele de capital si pietele financiare.
De astfel de oameni avem nevoie cu astfel de oameni educati si inteligenti putem sa scoatem Romania din mocirla. Bag mana in foc ca ministrul de finante nu e capabil sa poarte un dialog cu interlocutorii lui Vlad Costea !
Il felicit si poate oamenii care ajung sa fie alesi se folosesc eficient de oameni de acest gen !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 21 Sep 2020
293 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(220 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(177 vizualizări - 1 comentariu)


6
Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(540 vizualizări - 1 comentariu)


8

Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(266 vizualizări - 0 comentarii)


9
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(327 vizualizări - 0 comentarii)


10
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(193 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


13
Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(218 vizualizări - 0 comentarii)


14

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(434 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(220 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(184 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Vio în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Mizerie de la mizerabili în Ajutoare financiare de 5,3 milioane de lei acordate în Ialomița Petre în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Slobozean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 PNL ist în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene #sepoateSOARE în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Costel în Focar: 14 salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19! Succes! în Ghiță Irimescu, noul antrenor al HCM Slobozia Constantin în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei CETATEAN în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cetatean în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Analiza în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Marian în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Cetatean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cici în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Alexandra în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cu pardonu'omori omu" în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 cetatean în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei gunoierul în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Teodor în Rechinii agricoli fac legea la Amara
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...