Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Retrocedarea terenurilor se amână la nesfârșit

În Ialomița

Retrocedarea terenurilor se amână la nesfârșit

Procesul de retrocedare a terenurilor preluate abuziv de regimul comunist se desfășoară cu dificultate la nivelul ju­dețului Ialomița. Instituțiile publice cu atribuții în acest sens pasează responsa­bilitatea de la una la alta, fără a oferi o imagine clară asupra acestui demers. Singurele date concrete cu privire la situația terenurilor care trebuie retrocedate datează din anul 2015, când la nivel național s-a încheiat procesul de inventariere a suprafețelor în baza Legii nr. 165/2013. La momentul respectiv, Ialomița trebuia să pună în posesie 51141 hectare de teren. În prezent, niciuna dintre instituțiile cu atribuții în acest do­meniu nu-și asumă public prezentarea unei situații reale în ceea ce privește su­prafața de teren care trebuie retrocedată. Singura certitudine că în Ialomița există preocupări în acest domeniu o reprezintă statistica Prefecturii Ialomița potrivit căreia, la data de 16 iulie 2020, au fost transmise către Agenția Națională de Restituire a Proprietăților 147 de dosare, în vederea demarării procesului de recuperare a imobilelor preluate abuziv.

Demersuri greu de realizat
Lăsând la o parte celelalte aspecte ce țin de interesul cetățenilor, Ialomița nu excelează nici în ceea ce privește retrocedarea suprafețelor de teren, preluate abuziv în perioada regimului comunist. Deși există instituții și funcționari plătiți care să deslușească ițele foarte încurcate ale acestui proces, demersul se dovedește a fi mai anevoios decât legislația care îl reglementează. La toate acestea se adaugă și slaba comunicare între instituțiile cu atribuții în domeniul stabilirii dreptului de proprietate. Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate pasează responsabilitatea în curtea Comisiilor Locale pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate din cadrul administrațiilor publice locale care, la rândul lor, arată cu degetul către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița. La rândul lor, funcționarii OCPI Ialomița pasează responsabilitatea cu privire la evidența suprafețelor care trebuie retrocedate în curtea Comisiei Județene din cadrul Prefec­turii Ialomița. Niciuna din toate aceste instituții nu are o situație clară cu privire la suprafețele necesare pentru retrocedare și cele disponibile. Ultimele date oficiale datează din 2015, când, în baza celor 16193 de cereri privind stabilirea dreptului de proprietate, s-a ajuns la concluzia că în Ialomița trebuie retrocedate 51141 de hectare. Cu toate acestea, atât reprezentanții Prefecturii Ialomița, cât și cei ai OCPI Ialomița susțin faptul că «situația este în dina­mică și există preocupare în acest sens...». Pagina de internet a Prefecturii Ialomița are o secțiune dedicată acti­vității Comisiei Județene pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate unde informațiile publicate sunt similare celor din 2015. Totuși, oficialii instituției au ținut să precizeze faptul că, la data de 16 iulie 2020, au fost transmise către Agenția Națională de Restituire a Proprietăților 147 de dosare, în vederea demarării procedurilor de retrocedare.

Situația din teren
Cele 147 de dosare provin în urma demersurilor făcute de 11 Comisii Locale pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate, din cele 66 înființate în cadrul fiecărei primării din județ. De la caz la caz, reprezentanții administrațiilor locale au motivele lor care îi determină să bată pasul pe loc în ceea ce privește îndeplinirea procesului de retrocedare. La Căzănești, de exemplu, administrația locală trebuie să onoreze 10 solicitări de retrocedare însă nu mai are suprafețe disponibile. O situație mai clară cu privire la terenurile pe care le are va fi prezentată abia la finalizarea procesului de cadastrare sistematică. «O să fie o problemă cu aceste retrocedări, pentru că, la momentul de față, nu avem pământ disponibil! Abia după ce vom finaliza cadastrarea sistematică vom stabili dacă vom putea să le dăm oamenilor terenuri sau nu... Până atunci nu sunt șanse să facem demersuri în vederea retrocedărilor!» explică situația Alexandru Machiță, primarul orașului Căzănești. La Gârbovi, administrația locală are terenuri disponibile doar «pe hârtie», însă «fizic» suprafețele nu există. «Aș­teptăm încheierea cadastrării sistematice, abia apoi vom vedea ce mai rămâne...» ne spune sec Viorel Lupa, viceprimarul comunei Gârbovi. Iar exemplele în acest sens pot continua...

28 Iulie 2020, 11:10 (925 vizualizări - 6 comentarii)

Citiți și:
Împroprietărirea din Balta Ialomiței se amînă
Ialomița a încheiat procesul de inventariere a terenurilor
Inițiativă cetățenească pentru retrocedarea a 8700 de hectare de teren agricol
Retrocedarea terenurilor din Balta Ialomiței bate pasul pe loc

Comentariile cititorilor:


Nicolae :
(31 Iulie 2020, 07:10)
Domnilor nu v a mai feriți ,d ați nume ce atâta fereala PS:nu știe nimeni cine sunteți dacă nu spune ti
Maria G:
(29 Iulie 2020, 20:18)
Primarii in marea lor majoritate, ma refer la cei cu 15 ani - 20 ani de alesi locali sunt artizani ai furtului de terenuri, vanzarea lor. Fosti prefecti (...) si (...) la fel, au facut arta din furatul terenurilor de la cetateni onesti si trecerea lor in proprietatea altora, amici or cunostiinte. Artizani sunt angajati la comisia de specialitate din prefectura, corpuri de control si nu in ultimul rand ai OCPI Ialomita. Voi credeti ca actualul sef al cadastrului este vreo mare somitatate in cadastru. Spume, a fost numit pe criterii politice de pnl cu spijinul lui Georghe, Basistul. Ei sunt pusi acolo cu scopuri clare, stergerea urmelor de furt. Au putere si influenta, hoti fara scrupule. Intr-un final îi vor ajunge blestemele, blesteme cat cuprinde apa trecuta pe ialomita de 30 ani. La multi le-a luat picioarele, si chiar rude de gr.I. In imperiul ialomitean numai, cu catusele se mai poate rezolva cu cate ceva. Dal dreacu de pamant ca asta din ialomita este blestemat pana la 100 km adancime. Familia mea, rudele mele au fost furate ce cateva ha de teren, pentru care bunica in fiecare seara da urari si lumanari aprinse de jos in sus ca sai fericeasca copii si nepotii hotilor. La multi anivcu burta in sus, dragi hoti.
Blestemul pamantului:
(29 Iulie 2020, 12:29)
Ponta, a dat in 2013 o lege privind retrocedarea in natura - asa cum povestea el pe la toate posturile TV. Au facut inventarul cererilor si apoi au aminat termenul de aplicare de vreo trei ori. Eu care am de recuperat nIste terenuri stateam cu ochii pe termen sa vad cand se aplica, in sfarsit. La un sfarsit de an,  imi amintesc ca am urmarit in Monitorul Oficial pana la 30 decembrie sa vad daca amina din nou. Am vazut dupa 01 ianuarie ca au amanat-o chiar pe 31 decembrie. Intre timp au avut grija s-o modifice marlaneste dupa pofta lor. De unde in prima forma se promitea ca ne dau terenuri de la ADS in eventualitatea ca nu sunt suficiente, dupa aceste amanari legea a fost modificata in sensul ca primesc terenuri de la ADS numai aceia care au terenuri ale ADS pe raza localitatii.De asemenea au modificat cea mai importanta conditie, aceea ca unilateral ei comisiile politice de la nivelul prefecturii pot decide, fara acordul proprietarului sa trimita dosarul la Autoritatea de restituire (furare) a proprietatilor, unde stai pe niste liste pana mor vreo trei generatii sau te despagubesc cu cateva zeci de lei in bataie de joc. Eu, obosind sa tot urmaresc jocurile lor cu legea, o perioada nu am mai urmarit cererea. Cand m-am trezit deja cererea mea era trimisa de mult la Agentie la Bucuresti pe motiv ca nu au teren. Nu-mi ramane decat sa privesc in sus si sa nadejduiesc ca ii va ajunge blestemul pamantului. Pentru bucatile astea de pamant bunicul meu a luptat in primul razboi mondial iar tatal meu a stat pe front opt ani cu serviciu militar cu tot, ajungand pana la Cotul Donului  iar acum vin tot felul de Mariani sa-l fure si nimeni nu-i intreaba. Curios comisiile de fond funciar sunt platite si acum? Din 2013, sunt sapte ani. Verifica cineva sumele?
Sa vina tăvălugul. :
(29 Iulie 2020, 07:04)
Structuri mafiote, de hoți, coordonate de foști, și actuali primari, cu aportul  și participarea unor angajați ai Ocpi Ialomița sau furat și se fura în continuare terenurile. Foștii prefecti și actuala doamna (...) nu au făcut altceva decât sa legalizeze furturile eliberând titluri de proprietate  ce-or neîndreptatiti. O mafie protejată, azi de procurori și judecători ialomițeni în funcție complici la furtul.de terenuri. Se induce în eroare populația îndreptățită cu o vrăjeală cum ca, ialomita nu mai are suprafețe disponibile. Pai unde sunt terenurile bai (...) director pus pe cumetrie la Ocpi Ialomița, au fugit cu valiză în afara tarii, nu sunt împărțite de subalternii tai, hoților, cu acte făcute pe codirla carutei de angajații subalterni ție, pe care azi îi protejezi. Unde sunt terenurile domnule fost prefect electrician și manglitor șef au fost furate cu punga ori au fost trecute în proprietatea anumitor persoane pe care le protejați. Au dispărut cu sacoșă de astic, bai primar martalog curvar bătrân de primar hoț și corupt?  O situație mai clară cu privire la terenurile pe care le are nu va fi prezentată nici la finalizarea procesului de cadastrare sistematică., pentru ca nu se dorește sa sa iasă adevărul și hoțiile. Totul se ascunde  cu intenție de madame (...) de actualul director Ocpi Ialomița și primari cu state de 20 ani în ale.furturilor și talhariilor cu terenuri. Ca sa poată recupera câte ceva mulora ar trebui zdrobite oasele pana spun adevărul despre cum au participat activ la scosul.terenurilor cu punga de plastic din județ.  O să fie o problemă cu aceste retrocedări, pentru că, la momentul de față, nu avem pământ disponibil! Doamna actuala prefect la tine în gradina este hotia și cheia furturilor de terenuri, subalterni tai de la comisia de retrocedări sunt complicii pe care îi cunoști dar îi aperi.  Abia după ce vom finaliza cadastrarea sistematică vom stabili dacă vom putea să le dăm oamenilor terenuri sau nu.
adevar trist:
(28 Iulie 2020, 14:05)
Primarii (majoritatea) sunt cei mai mari fermieri. Au pacalit babele si mosii din comunele lor ca sa le ia pamantul or in arenda pe bani putini, ori sa i-l vanda pe te miri ce. Apoi primarii din ce sa cotizeze bani pentru partid? numa din comisionul de la investitii? decarteaza fara numar de pe pamant, recolta, subventii grase, etc. Mai mult ca sigur ca au dosit pamanturile gasite in plus, sau pasunile din sate. In anii de dupa revolutie au dat pamanturi la cine a vrut si la cine n-a vrut, pe baza de cumetrii. Multe ilegalitati. Acum nu s-ajunge pamantul, mai trebuie sa luam si din tarile vecine.
Despre asta de la Pro care si-a insusit 300 ha de pamant, vorbesc pagubitii pe la colturi, n-are nimeni curaju sa-l reclame la autoritati. Si cine sa-l puna la punct? primari, prefecti si militieni colegi de partid? Aiurea. Or sa-l "caute" pe reclamant si o sa-i faca viata si mai grea. Halal tara furata, pradata, vanduta la baieti destepti si la straini.
trist adevar:
(28 Iulie 2020, 11:38)
1.Sunt mii de salariati la stat care au primit bani grasi pentru a rezolva treaba asta. Incompetenta, indiferenta, hotie.
2.De 25-30 ani se taie paduri in draci. Nimeni nu raspunde, nimeni nu opreste macelul. Incompetenta, indiferenta, hotie generalizata.
3.Sun primari in zona Baraganului care beneficiaza de pe mari suprafete agricole neretrocedate, nesolicitate. Sunt suprafete de pamant de care stie primarul si seful de asociatie care-l luicreaza.
4.In zona Slobozia Noua - Iazu, purtatorul de mapa a lui D r a k..ea , l-am numit pe MN, lucreaza 300 ha ...totul la negru. Nimeni nu-i cere impozit, nimeni nu-l intreaba de sanatate. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
09 Aug 2020
293 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(351 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(146 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(145 vizualizări - 0 comentarii)


9

Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(114 vizualizări - 0 comentarii)


10

RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(241 vizualizări - 0 comentarii)


12

IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(291 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(459 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Agresată de concubinul său

Un bărbat, de 39 de ani, s-a ales cu un dosar penal după ce și-a agresat concubina, o femeie de 48 de ani. Cei doi locuiau în localitatea Movilița, iar în cursul zilei de luni, 3 august a.c., în urma unui ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:15
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, întrucât acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Luni, 3 august a.c., la orele ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:10
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 768 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 768, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 13:10
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Muniție de război, descoperită la fier vechi

Peste 50 de cartușe de infanterie au fost descoperite la Alexeni. Muniția, provenită din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsită în depozitul unui centru de colectare a fierului vechi din ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:45
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Alexeni și Fierbinți-Târg

Un incendiu violent a cuprins în dimineața zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orei 9,00, o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 15:35
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 2 august a.c., în jurul orelor 22,30, polițiștii din Amara au observat pe un drum neiluminat din extravilanul localității o autoutilitară al cărei șofer, în momentul efectuării semnalelor de oprire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:55
(253 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 22 de permise reținute, amenzi de peste 187000 de lei

În perioada 1-3 august a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, la sfârșitul de ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:50
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 748 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 748, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 August 2020, 13:15
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 744 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 744, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2020, 13:10
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 742 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 742, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 August 2020, 13:10
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 733 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 733, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 13:05
(562 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Beată la volan, a avariat trei autoturisme

Joi dimineața, 30 iulie a.c., în jurul orei 5,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linia prevenirii și combaterii faptelor la regimul circulației pe ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2020, 11:35
(780 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Ultimele comentarii
jos cu hahalerele din CJ IL în Luminița Barcari candidează pentru șefia Consiliului Județean Ialomița Da cu virgulă în Moștenirea administrației Moraru Vali dar nu ala. în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei @alegeri covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Nae în Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare Luminita în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei 000 în Alexandru Stoica se întoarce la PSD Alegeri Covid în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Erdocana în Moștenirea administrației Moraru Ionita Bogdan în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților Alegator în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Alegator în Moștenirea administrației Moraru Luigi în Valeriu Roșca a revenit în funcția de director al DADP Slobozia ALT AMAREAN în Ion Măiță, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Amara Moraru în Moștenirea administrației Moraru Cetatean în Valentin Băcanu, noul candidat al Partidului Ialomițenilor la funcția de primar al Sloboziei Eminescu în DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților capusa fara gusa în Moștenirea administrației Moraru Mari în Moștenirea administrației Moraru vax în Moștenirea administrației Moraru
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...