Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților

Anomalie administrativă

DSP Ialomița cere «autorizație COVID-19» pentru transportul morților

Concurența de pe piața serviciilor fune­rare generează abuzuri la nivelul Di­rec­ției de Sănătate Publică Ialomița. Radu Paros, administratorul firmei de pompe funebre Petracom SRL, îl acuză pe Dan Noel, directorul DSP Ialomița, că i-a solicitat «auto­ri­zație COVID-19» pentru a-și putea desfășura activita­tea, în condițiile în care legislația nu o impune. În replică la acuzațiile care i-au fost aduse, direc­torul Dan Noel explică faptul că: «Este nevoie de auto­rizarea societății, nu doar a transportului! Aceasta este legislația în vigoare la momentul actual...».

Unde-i lege nu-i tocmeală Autorizarea transporturilor funerare a fost stipulată inițial în Legea 97/2007, privind transportul public. În 2018, actul normativ a fost modificat, prin Legea nr. 328, care prevede faptul că «transportul funerar nu se mai autorizează de către Autoritatea de Autorizare a serviciu­lui de transport public». Deși nu mai are nevoie de acte doveditoare pentru a-și putea desfășura activitatea, Radu Paros susține faptul că Dan Noel, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, i-a solicitat «autorizație COVID-19», invocând prevederile aceluiași act normativ. «Mi-a zis că am nevoie de „auto­rizație“... Eu le-am explicat faptul că nu mai este nevoie, pentru că legea nu mai solicită astfel de documente! Nu am avut cu cine să mă înțeleg...» reclamă Radu Paros. Totuși pentru a răspunde solicitării exage­rate a DSP Ialomița, Radu Paros a investit 10 mii de euro într-o autospecială destinată transportului funerar. «Eu am fost mereu de bună-credință și am dat curs a ceea ce mi s-a explicat... Astfel, am luat această autospecială dotată corespunzător. Am cheltuit 10 mii de euro pe ea, dar nu o pot utiliza pentru că DSP Ialomița refuză să-mi autorizeze activitatea!» mai spune Radu Paros.

Monopol pe piața serviciilor funerare Paradoxal, societatea Servicii Funerare SRL, cu sediul în municipiul Urziceni, pare să nu aibă nevoie de documentele pe care Direcția de Sănătate Publică Ialomița i le-a solicitat lui Radu Paros. Astfel, societatea administrată de Bogdan Ioniță își desfășoară activitatea fără pro­bleme. Administratorul explică faptul că: «Noi am făcut toate demersurile în ceea ce privește intrarea în legalitate. Am obținut toate autorizațiile necesare! Este o activitate foarte complexă, iar eu am demarat procesul de autori­zare încă din 2018... Ceea ce se cere acum, se cere dinainte de pandemie, iar eu am toate documentele și acreditările în regulă...». Bogdan Ioniță nu a reușit însă să lămurească modul în care a reușit să dețină monopolul în domeniul serviciilor funerare în tot județul Ialomița.

Acuzații grave Scandalul în care este implicat Dan Noel, directorul DSP Ialomița, se amplifică, în momentul în care Radu Paros face o altă serie de dezvăluiri. Acesta a declarat faptul că șeful DSP Ialomița i-a amenințat «clienții», dacă aceștia vor apela la serviciile pe care le oferă. «Directorul DSP Ialomița a sunat câțiva oameni care luaseră legătura cu mine și i-a amenințat că-i va amenda dacă mă vor contacta pentru a le furniza servicii fune­rare. Așa ceva nu este în regulă!» reclamă Radu Paros. În replică la acuzațiile care îi sunt aduse, Dan Noel susține faptul că administratorul Petracom SRL nu a înțeles exact ceea ce actuala legislație solicită de la patronii firmelor de pompe funebre. «Știu despre ce speță mă întrebați, însă ceea ce i-am explicat domnului Paros este faptul că trebuie să-și autorizeze întreaga activitate, nu doar pe cea de transport funerar! Firma de la Urziceni îndeplinește toate condițiile necesare... Nu ar fi primit autorizația dacă nu le-ar fi îndeplinit. Nimeni nu ține partea nimănui!» a explicat Dan Noel, directorul Direcției de Sănătate Publică Ialomița.

DREPT LA REPLICĂ
«În replică vă informez ca acuzațiile făcute de către Radu Paros sunt doar niște aberații, pentru că habar nu are de legea după care funcționează un prestator de servicii funerare. În HG 741/2016, la art. 8, scrie negru pe alb că atunci când decesul a avut loc într-o instituție de asistență medicală, preluarea persoanei decedate se efectuează de către prestatorul de servicii funerare autorizat conform prezentelor norme. La același articol, la punctul e), se menționează că firma de servicii funerare autorizata trebuie să dețină cel puțin un autovehicul pentru transport cadavre, conform specificațiilor punctului 3 din anexa nr. 2.  Apoi articolul 20, punctul 3, spune ce măsuri se vor lua cu o persoană decedată în urma unei infecții cu un agent infecțios înalt patogen. În completare, se vine cu Ordonanța 570 din 06.04.2020, dată în timpul pandemiei cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), unde scrie clar de prevederile articolului 20, adică Normele tehnice și sanitare pentru serviciile funerare cu privire la transportul, înhumarea și incinerarea persoanelor decedate infectate cu noul coronavirus, că trebuie să îndeplinească criteriile profesionale aprobate de Hotărârea de Guvern nr. 741 din 2016. Așadar, ca o firmă de servicii funerare să fie autorizată și să poată transporta persoane decedate din cauza noului coronavirus, va trebui să respecte toate criteriile enumerate mai sus, în caz contrar va fi sancționat conform art. 44, litera b), din HG 741/2016, cu amendă de la 5000 lei la 10000 lei.  Iar cu privire la informarea publică, la articolul 5 din HG 741/2016 se menționează că direcțiile de sănătate publică județene au dreptul să informeze cetățeanul cu lista firmelor autorizate de servicii funerare din județ». (DAN NOEL, director DSP Ialomița)

5 August 2020, 17:10 (1995 vizualizări - 10 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Ionita Bogdan:
(7 August 2020, 17:51)
Eu mi-am vazut de treaba mea mereu, este prima data in 14 ani cand se vorbeste despre mine in media si asta datorita alcuiva. Nu imi plac circurile, scandalurile si vorbitul pe la spate, din contra, eu daca am putut sa ajut pe cineva am facut-o fara sa ma gandesc. Stiu doar sa imi fac meseria si sa respect legea. La noi inca a ramas mentalitatea aia de turma si comunista, daca te duci in Bucuresti sau in alte judete din tara, majoritatea funeralistilor se ajuta intre ei si au impus un standard. Am si eu o intrebare, de ce sunt prieten cu majoritatea din funerare, cumva sunt dupa alta planeta? Pe toti cei din jurul meu care ii cunosc cu funerare i-am ajutat si ii ajut de fiecare data cand pot si ei va sunt martori si anume cei din Jilavele, Cosereni, Garbovi,Adancata Amara, Slobozia, la Rosiori chiar am ajutat sa isi dezvolte afacerea si l-as fi ajutat si pe Paros dar e prea orgolios sa vorbeasca cu un ,,p.toi" ca mine. Intrebati orice preot din zona Urziceniului ce parere are despre mine si de cate ori au avut o problema legata de domeniul meu , daca am stat vreo secunda sa ma gandesc atunci cand i-am ajutat.
Eminescu:
(7 August 2020, 12:46)
Dragute comentarii, chiar sunt poezii.... dar cum necum ajungem toti sa avem nevoie de cioclu... mai devreme sau mai tarziu, macar sa avem de ales Slobozia sau la Urziceni .... insa unii se plang si uita sa spuna adevarul. Chiar este loc pentru toti, atat in Slobozia cat si in Urziceni numai ca atunci este neaparat nevoie sa fim corecti si unii si ceilalti, care dintre cei doi faulteaza? Nu mai jigniti, spuneti-va parerile fara sa aruncati cu noroi! De fapt jignesc doar o parte... se vede parca dinspre Urziceni.... Sa respectam oamenii domnilor!
Ionita Bogdan:
(6 August 2020, 18:16)
Domnul Eminescu, credeti ca eu vorbesc din poezii, cred ca am spus destul de clar ca am invitat reporterul sa ii arat cu legea in mana tot ce inseamna o firma autorizata, am spus acest lucru pt a face totul public, binenteles. Si in continuare pt cine vrea sa se convinga ma poate cauta sa ii arat cu draga inima, chiar si la cei ce ma cred concurentul lor.Si chiar vreau sa fac public pt ca mi-e drag sa arat ce am realizat, poate in felul asta nu ma mai considera lumea un simplu cioclu. Iar pt dvs. codul COR este 321201 coform Autorizatiei seria CT nr 001617 inregistrat in RNFFPA cu nr 13/650/20.09.2018.
Radu:
(6 August 2020, 14:23)
De fapt, prin articolul asta , isi (se) face doar reclama la noua achizitie, sa se stieeee!!! Denigrator profesionist...si mare, mare ofticos.... Bogdan este muuuult peste nivelul tau, Pasule! Si profesional si uman! Te oftici degeaba... n-ai inteles cum e cu trecerea prin lumea asta, te intereseaza doar INTRECEREA pentru lumea cealalta! PACAT!!!! Chiar nu te iubeste nimeni incat sa te traga de maneca si sa-ti spuna ca esti esti intr-o vesnica deriva, de la tot si toate... PACAT!!! 
Eminescu:
(6 August 2020, 13:52)
Domnule Ionita Bogdan...daca tot ceea ce afirmati este adevarat  puteti face dovada public a tuturor documentelor in baza carora aveti aceasta autorizatie. Oamenii pot afirma orice, sunt de buna credinta pentru ambele parti dar totusi nu cred pana nu vad.... in special competentele profesionale ale salariatilor. 
Daca totul este asa cum afirmati as vrea codul COR, in rest no comment pentru ca stim in ce tara traim....Cu respect daca aveti dreptate!
Toata lumea acuza... pe cine? Pe cei care incearca si nu pot fi corecti de unii si de altii, cei care platesc taxe si impozite la zi, cei care muncesc, chiar muncesc!
#pasajladrajna:
(6 August 2020, 11:25)
(...), îngroapă-ne tu pe toți. Aproape ai reusit.
zyx:
(6 August 2020, 07:39)
De regula concurenta deranjeaza pe cei mai slab pregatiti. Asta inseamna ca ei nu tin PASU`
In alta ordine de idei, politica schimba in rau oamenii care se balacesc in ea, cu atat mai mult cu cat nu au avut niste principii solide in viata. Domnul traseist care a schimbat mai toate partidele si a declansat scandaluri peste tot, are doar impresia ca el este singurul corect de pe aceasta lume (si probabil de pe cealalta). Culegi ceea ce semeni!
Sava Daniel:
(6 August 2020, 01:07)
Curand am inmormantat-o pe bunica mea din Cosereni moarta de covid si domnul Bogdan ne-a indrumat sa facem fiecare pas al inmormantarii comform legi. Acum intreb ca daca nu era autorizat si nu stia ce sa ne invete , noi ca familie puteam fi amendati sau chiar raspunde penal.
Ionita Bogdan:
(6 August 2020, 00:17)
Exista un dosar de peste 300 de pagini depus la DSP Ialomita, unde sunt toate dovezile ca firma (...) indeplineste intocmai toate prevederile normelor tehnice si sanitare impuse de Hotararea de Guvern 741 din 2016. In discutia purtata telefonic cu jurnalistul care mi-a dat dreptul la replica, l-am invitat sa vina la sediul firmei si cu legea in mana sa ii dovedesc ce inseamna o firma autorizata de la laborator fix, capela, flota auto, competente profesionale, pana la certificatul de sanatate mintala al angajatilor care interactioneaza cu clientii. Iar cu privire la ,,monopolul din tot judetul" este exagerat scris si interpretabil pt cititori, pt ca adevarul este ca eu imi promovez firma pe internet in 5 judete pt care platesc facturi de mii de euro si in felul asta cetatenii pot afla de serviciile noastre de calitate, iar printr-un singur search se poate convinge oricine. De cand am deschis un punct de lucru in Slobozia, nu imi mai gasesc linistea din cauza acestei persoane (...), din cauza faptului ca pe unde a putut mi-a denigrat numele. Eu am 34 de ani si aceasta activitate de servicii funerare o desfasor inca din timpul facultatii de la 20 de ani. Nu m-a pasionat niciodata politica si nici nu am inteles-o, dar mi-a placut foarte mult in schimb sa fac acesta meserie. M-am implicat aproape in toate serviciile prestate de firma mea si le-am verificat calitatea, iar de-a lungul timpului sunt dovada miile de clienti pe care in primul rand i-am tratat cu respect si le-am oferit de servicii de calitate. Eu chiar mi-as fi dorit sa fie mai multe firme de servicii funerare complete autorizate pt ca in felul acesta cetatenii din acest judet ar fi inteles mult mai repede ce inseamna ajutorul unei firme in momente de grea incercare si in felul asta am fi putut ridica standardele in acest domeniu, asa cum s-a intamplat in restul judetelor din tara.
guvidu:
(5 August 2020, 21:09)
Trebuie autorizata autorizatia de autorizare a autorizatiei. Mai pe scurt, s-a redus si de aceasta data birocratia.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 19 Sep 2020
302 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(204 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(170 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


6

Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(524 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(253 vizualizări - 0 comentarii)


8
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(320 vizualizări - 0 comentarii)


9
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(314 vizualizări - 0 comentarii)


10

Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


12
Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(206 vizualizări - 0 comentarii)


13

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(307 vizualizări - 0 comentarii)


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(341 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(214 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(187 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd

Manasia: Incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd

Marți, 8 septembrie, a.c., dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd pe raza comunei Manasia. Pompierii de la Detașamentul de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2020, 09:50
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Petre în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Slobozean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 PNL ist în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene #sepoateSOARE în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Costel în Focar: 14 salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19! Succes! în Ghiță Irimescu, noul antrenor al HCM Slobozia Constantin în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei CETATEAN în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cetatean în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Analiza în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Marian în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Cetatean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cici în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Alexandra în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cu pardonu'omori omu" în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 cetatean în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei gunoierul în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Teodor în Rechinii agricoli fac legea la Amara mocioniu în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» Nedumerit în Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...