Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Moștenirea administrației Moraru

Moștenirea administrației Moraru

Pe ultima sută de metri a manda­tului său, președintele Consi­liului Județean Ialomița propune 3 aventuri investiționale de anvergură, care vor afecta dezvoltarea economică a Ialomiței în următorii 10 ani. Prima are o valoare estimată de 200 milioane de euro și presupune transformarea aeroportului de la Alexeni într-un nod comercial aerian. A doua, semnată joi, 3 august 2020, generează investiții de 16 milioane de lei la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Iar a treia, semnată pe 4 august 2020, reprezintă o investiție de 2 milioane de lei în restaura­rea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae» din Slobozia. În urmă, ca realizări concrete, rămân câteva zeci de kilometri de drumuri asfaltate în ultimele luni, podul de la Dridu, reconstruit din temelii și surpat imediat după inaugurare, și 4 ani de promisiuni administrative care nu s-au concretizat niciodată.

Liniște, președintele visează!
Victor Moraru a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Ialomița la sfârșitul lunii iunie 2016. Și, până la sfârșitul anului, s-a odihnit... În 2017 a visat că va accesa fonduri europene. În 2018 a anunțat că prio­ritățile mandatului său sunt infrastructura rutieră, sistemul de sănătate și educația. În 2019, președintele Moraru a semnat primele contracte de finanțare din fonduri europene. În 2020, unele dintre aceste investiții, s-au concretizat în drumuri județene asfaltate. Dacă reali­ză­rile mandatului lui s-ar opri aici, bilanțul ar putea fi considerat unul normal. Atât a putut face un președinte obsedat de propria imagine, atât s-a făcut. Din păcate, pe ultima sută de metri a unui mandat care a expirat în iunie 2020, Victor Moraru antamează vii­torul județului pentru proiecte megalomanice, greu de gestionat și, fără îndoială, inutile.

Fantezii edilitare periculoase
Joi, 30 iulie 2020, în cadrul ultimei ședințe ordinare a mandatului, președintele Victor Moraru a anunțat demararea procedurii de concesionare a aeroportului de la Alexeni. Potrivit declarațiilor sale, aeroportul ar urma să beneficieze de o investiție de 200 milioane de euro pentru realizarea unui aeroport comercial, a unui centru de pregătire pentru piloți și un atelier-școală de mentenanță pentru avioane. Vă scutim de amănunte, că ele devin ilare. Ca de exemplu, acela că, potrivit studiului de oportunitate, vor exista 2 mi­lioane de turiști anual... Sau că aeroportul va fi funcțional în 6 ani! Sau că sunt 7 corporații interesate să liciteze pentru concesionarea acestei baze, în condi­țiile în care până deunăzi, tot președintele Moraru propunea acolo un parteneriat public-privat pentru o bază de agrement și educație sau atragerea unor investitori japonezi pentru «o investiție unică în lume» sau un hangar de cer­cetare aeronautică... Și exemplele ar putea continua!

Nu aduce mandatul ce aduce președintele
Graba cu care președintele a profitat de mașina de vot a PSD din cadrul Consi­liului Județean (ignorând soli­citarea consilierului PNL Dragoș Soare de a amâna concesionarea aeroportului până la obți­nerea unui aviz din partea Ministerului Transporturilor!), se reflectă și în ultimele două contracte semnate. Primul, luni, 3 august a.c., cu SC Construcții Erbașu SA va presupune reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spita­lului Județean de Urgență Slobozia la o sumă de 16 milioane de lei. Cu banii res­pectivi, Ialomița construia un Am­bu­latoriu nou, susțin surse interne instituției... Dar acesta e un calcul meschin, de ignorant, și numai noi putem gândi atât de îngust. Revenind la semnături, al treilea contract a fost semnat marți, 4 august 2020, și presupune reabilitarea și conservarea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae» din Slobozia, la prețul modic de 2 mi­lioane de lei. Una peste alta, la final de mandat, președintele Moraru lasă moștenire Ialomiței himere investiționale bugetofage, un spital jude­țean paralizat și zeci de kilometri de drumuri județene «în lucru». Plus mărun­țișurile botezate «cultură istorică», respectiv conacul Bolomey, Biserica de Lemn «Sf. Nicolae» și Orașul de Floci, a căror va­loare cumulată se ridică la aproximativ 28 milioane de lei. Nu mai pomenim de adăpostul pescăresc de la Giurgeni, de «doar» 2,27 milioane de lei...

6 August 2020, 17:10 (2095 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Cătălin Grigore asigură interimatul la președinția Consiliului Județean Ialomița
MINCIUNILE ADMINISTRATIVE ale lui Victor Moraru au picioare scurte
Ialomițenii au plătit pentru mediatizarea președintelui Victor Moraru 2 milioane de lei
Administrația Moraru finanțează inițiative discutabile

Comentariile cititorilor:


Da cu virgulă:
(8 August 2020, 12:25)
I-ati adio de la functia de presedinte C.J. nu ramai o amintire placuta pt. judet! Ei hop, stai asa amice sa-ti aduc aminte, mai sti cand ti-am dat pe tava, faptul ca un director al unui institutii din suborbine a acoperit si favorizat, la randul sau o alta persoana din subordinea lui, pentru ceva fapte posibil penale. Desi directorul ca superior si putere de control avea obligatia conform legii, sa remedieze inclusiv sa sesizeze organele de cercetare penala. Ei bine dle, VM este bine de stiut ca, acum justitia civila, nu ialomiteana s-a pronuntat definitiv si remediat hotia de care ai avut cunostiinta dar ai tacut malc, cum au tacut politistii.....si unii asa zisi gazetari impartiali de rang inalt din judet. E acum dle presedinte se merita ? Directorul cu prize sus, merita sa plateasca pentru umilinta si bataia de joc. Toti care va perindati la butoane va credeti dumnezei pe pamant cand sunteti pe cai mari umilind si batandu-va joc de cetateni, aproape toti acoperiti coruptii mentinuti in functii de neamuri, pe cumetri, slugarnicie si nepotisme. Ce sa faci dle acum, peste 50 zile, calul tau devine martoaga. Dle,cum te-o cheama ca om esti javra cu suflet negru, ca om de partid esti un siplu trepadus asa de dute vere, ca in opinia mea nu esti decat o sluga rasuflata pusa pe capatuiala, ca multi, multe altele. Te pup si la mutli ani la draga nenii!
Erdocana:
(7 August 2020, 21:29)
Sincer sa fiu pe individul al cărui mandat se termina sigur după 27 septembrie, l-aș aresta, judeca și comdamna la ani grei de pușcărie, pentru abuz în serviciu, nedenuntarea de infracțiuni odată ce a luat cunoștință de ele și favorizarea faptuitorului. În rest sa speram ca asa va fi (...), sa auzim, ca ce ai dat aia sa primești de la soarta. Apropo d-le  fost, pe viitor nu mai aplica sancțiuni la mișto și termina cu teatru, ca nu tine la infinit. 
Alegator:
(7 August 2020, 16:08)
Nu va mai faceti griji pentru nea (...)... are cheag strans in toti anii astia cat a fost angajatul nostru ,cat n o sa strangem noi toata viata.In cativa ani, va fi primul agricultor al tarii la cate hectare detine!
Moraru:
(7 August 2020, 14:00)
Mult a fost putin a mai ramas !
capusa fara gusa:
(7 August 2020, 11:41)
In prima lege de functionare a Curtii de conturi, pe langa verificarea legalitatii cheltuirii banului public era prevazuta si verificarea oportunitatii . PSD a modificat legea (le-a dat controlorilor de la Cuirtea de conturi si pensii speciale, drept mita, e clar) a elimionat oportunitatea si ....daca citesti legea avocateste a eliminat aproape si legalitatea. De aceea sefii CJ si primarii arunca cu banii in stanga
si-n dreapta fiindca ei raspund doar POLITIC (o batrana care fura o gaina de foame face bulau trei
ani ). Ce-mi place mie textul asta cu ...''stai domne ca io raspund politic...''.ma doare la basca.
Mari:
(7 August 2020, 08:06)
(...) cel mai bun exponent, asa cum sa autointitulat asta, si nimeni nu sufla in fata lui. Cine are curajul sa il combata era terminat. Haideti ca mai este un pic si scapam de acest maniac, bolnav de putere si grandomanie. 
vax:
(7 August 2020, 07:57)
N-ai cum sa-i mai "tragi de oportunitate"; adica, daca un stapan din asta de judet sau de oras/comuna vrea sa cheltuie banii nostri pe o panseluta de 1 milion de euro bucata...nu ai ce sa-i faci! Doar "deconteaza politic" adica ai posibilitatea sa nu-l mai alegi...desi ti-l vor alege altii, pentru o punga de faina si o sticla de ulei. Dar, puscarie, nexam! Asa se pare ca au modificat legislatia, incat sa arunce banii nostri pe "investitii" inutile, scumpe, paguboase. Fac pe genunchi un "studiu de fezabilitate" cu vreo firma de casa, de partid, te aburesc de ex ca aeroportul va avea enshpe milioane de calatori, iar dupa inaugurare se asterne praful. Cam asa a fost cu parcul industrial slobozia, care a devenit neeligibil pentru a primi fondurile UE; au mințit, inclusiv (...), ca va fi concesionat integral (56 de firme) - conditie obligatorie, iar la inaugurare a avut una, maximum doua firme...banii s-au dus, ba mai trebe sa-i si restituim pe cei trasi de la UE. Iar astia de au mintit si au platit "investitia" nu fac o zi la bulau...ba dimpotriva, mai vor sa candideze inca o data. O gashca de interlopi a acaparat tara asta si ne fura cum doreste, ba chiar a modificat si legile "ca sa fie clar" - vorba lui cordin (prezerv*tiv) stef**escu.
Avion cu motor ia-l si pe (...)-n zbor!
gigi friptu:
(7 August 2020, 07:52)
Majorarea salariului minim din constructii la 3000 lei/luna s-a facut la cererea companiei Erbasu incarligata cu diverse clanuri din Bucuresti. PSD a sustinut, ca la prosti, ca majorarea va avea ca efect revenirea in tara a ''meseriasilor'' din constructii plecati afara. Efectul majorarii nu este altul decat majorarea pretului investitiilor fiindca nu vine nimeni plecat afara. Aceeasi fenta s-a aplicat si medici. Salarii foarte mari dar exodul exista inca. Pe pariu ca investitia de la Alexeni o face tot compania Erbasu, fenta cu aeroport comercial este tot pentru prosti. Sa-mi spuna vreun specialist ce efect au cei trei stalpi din metal de la Spital asupra acestei cladiri in caz de cutremur ? Din punctul meu de vedere, in caz de cutremur, avem mult fier vechi de dus la Remat. 
Ialomitean:
(6 August 2020, 22:01)
Doamne, dar in tara asta toate institutiile statului din domeniul combaterii si prevenirii cheltuirii (furtului) banului public sunt corupte? Chiar nimeni nu se autosesizeaza? Unde esti tu Tepes, sa vezi ce ai lasat in urma ta?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 19 Sep 2020
303 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(47 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(204 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(170 vizualizări - 1 comentariu)


6
Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(525 vizualizări - 1 comentariu)


8

Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(253 vizualizări - 0 comentarii)


9
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(320 vizualizări - 0 comentarii)


10
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(176 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


13
Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(207 vizualizări - 0 comentarii)


14

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(343 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(214 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(187 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Petre în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Slobozean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 PNL ist în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene #sepoateSOARE în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Costel în Focar: 14 salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19! Succes! în Ghiță Irimescu, noul antrenor al HCM Slobozia Constantin în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei CETATEAN în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cetatean în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Analiza în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Marian în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Cetatean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cici în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Alexandra în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cu pardonu'omori omu" în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 cetatean în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei gunoierul în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Teodor în Rechinii agricoli fac legea la Amara mocioniu în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» Nedumerit în Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...