Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița

Episcopia cere identificarea sursei poluării olfactive

Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița

Prefectul Tonița Manea a cerut Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița să ia măsuri pentru identificarea firmei care generează poluarea olfactivă la nivelul Sloboziei. Solicitatea vine ca urmare a unei sesizări adresată instituției de către Episcopia Sloboziei și Călărașilor la data de 15 iulie 2020. Conform se­sizării, instituția a fost înstiințată că «în zona de Sud și de Vest a munici­piului Slobozia periodic apar în atmosferă emisii de substanțe necu­noscute sesizate prin mirosuri neplăcute (...) care ar putea pune în pericol sănătatea populației». O comisie în­trunită la nivelul Prefecturii Ialomița va ancheta aspec­tele semnalate în cadrul sesizării.

Se strânge lațul în jurul Clean Tech
După 5 ani în care locuitorii din Ciulnița și Slobozia au sesizat permanent mirosurile emanate de la Clean Tech, a venit rândul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor să facă o sesizare oficială. Aceasta a fost depusă la data de 15 iulie 2020, în atenția Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Conform sesizării, «în zona de Sud și de Vest a municipiului Slobozia periodic apar în atmosferă emisii de substanțe necunoscute sesizate prin mirosuri neplăcute (...) care ar putea pune în pericol sănătatea populației. Tragem acest semnal de alarmă în speranța că astfel ar putea fi eliminate riscurile afectării să­nătății populației, știut fiind faptul că po­luarea favorizează și răspândirea virusului COVID-19» se arată, printre altele, în adresa înaintată Comitetului pentru Situații de Urgență. Decizia de a se adresa acestui for vine după ce, în reptate rânduri, Episcopia Sloboziei și Călărașilor a sesizat la nivelul Agenției pentru Protecția Mediului și Gărzii de Mediu aspectele precizate mai sus.

Prefectura a identificat 4 surse de poluare
Comitetul pentru Situații de Urgență a luat act de sesizare și a cerut instituțiilor abilitate să ofere explicații. În cadrul întâlnirii au fost avansate 4 nume de firme care ar putea reprezenta sursa acestei poluări olfactive: Clean Tech Ciulnița,  Urban Slobozia, Expur și Chemgas Corporation. Pentru a urgenta aplicarea unei soluții, prefectul Tonița Manea a înființat o comisie care va ancheta aspectele semnalate: «Este o problemă de interes public cu impact asupra județului... În acest caz, amenzile nu mai sunt suficiente! E nevoie de măsuri ferme pentru a stopa aceste practici. În opinia mea, până acum instituțiile abilitate nu au făcut suficiente eforturi pentru a opri această formă de poluare!». În perioada imediat următoare, comisia înființată la nivelul Prefecturii va verifica toate cele 4 firme nominalizate în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Surse admi­nistrative susțin că, într-o primă fază, firmele vor fi avertizate să respecte noile reglementări legislative în vigoare, în caz contrar urmând a li se retrage autorizațiile de funcționare.

Clean Tech continuă să polueze
În pofida asigurărilor oferite de către autorități, Clean Tech Ciulnița continuă să polueze olfactiv zona. Tot mai mulți martori oculari din Slobozia susțin că, în timpul nopții, firma emană în atmosferă mirosuri pestilențiale: «Uneori miroase așa de tare a carne putrezită că simți și cu geamurile închise...». Oficialii firmei susțin că noua autorizație integrată de mediu revizuită va permite intrarea firmei în normalitate, retehnologizarea instalațiilor și dispariția mirosurilor nocive. La aproape un an de la depunerea documentației, autorizația nu a fost eliberată de către Agenția pentru Protecția Mediului pentru că firma nu poate face dovada îndeplinirii obligațiilor legale privind poluarea mediului înconjurăror. Clean Tech Ciulnița promite investiții de până la 20 milioane de euro în încercarea de a determina autoritățile să semneze această autorizație. În mai 2019, firma a fost amendată cu 50000 de lei pentru că nu respectă condițiile de funcționare legale. Reamintim că firma Clean Tech Ciulnița funcționează non-stop «procesând 200 de tone/zi de subproduse de origine animală de categoria a III-a» și încălcând astfel condițiile de funcționare impuse de către Garda de Mediu Ialomița.

11 August 2020, 08:10 (3807 vizualizări - 16 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Pentru Anca:
(12 August 2020, 17:29)
Draga, esti prea subiectivă, sau esti una dintre persoanele implicate în acea hazna a țării, denumită Cleantech. Asemeni unei doamne de moravuri ușoare, la care te duci si te descarci de ce vrei tu, Cleantech este protejată de toate abatoarele din tara, având in spate oameni sus-pusi. Prin urmare, poate sa crape Ciulnita in doua, Slobozia la fel, ca fabrica tot va funcționa fără probleme. Va garantez. În spate stau turcii de la Aaylex-Cocorico, principalul furnizor al firmei, plus alte vreo 12-13 abatoare care ar plati bani grei ca sa scape de mizeriile acelea. Prin urmare, primesc bani ca sa scape de ele. Mi se pare normal doar atat: culmea corectitudinii cei care se cred din acea firma, ar face bine să respecte legile tarii,sa isi transporte mizeriile in conditii optime, iar cantitatea maxima permisă sa o respecte. Oricât s-ar da Mariusescu ala cocos, el calca in picioare legile tarii, traģe bani puternic printr-o firma bidon si primeste laudele de la nemti. Succes.
Gigel:
(12 August 2020, 11:48)
@Anca - care este legatura intre mirosul din oras si locurile de munca despre care vorbesti? Ce legatura are cu asistatii sociali? Vorbim despre duhoarea datorata materiilor animale arse, pe care doar cei crescuti pe Marte nu le-ar recunoaste cu propriul miros. Tu nu ai parlit niciodata fulgii de la o pasare de curte la aragaz, sa stii cum miroase? Daca nu, ia 2 pene de porumbel de pe jos si parleste-le la aragaz. Vei identifica imediat mirosul care vine de la Clean Tech.
Cat despre vrajeala cu "alte surse de poluare", este doar o metoda de a ne preface ca nu stim despre ce este vorba. Sau o metoda de a ii proteja, mai bine spus.
Gigel:
(12 August 2020, 11:40)
@tratat cu tratament: esti in eroare. Pe strada Lacului sunt probleme la tuburile colectoare principale (cele de sub sosea). Fiind de azbest (foarte grele) si puse pe un teren nestabilizat, unele s-au inclinat si acum au contrapanta. De aceea acolo sunt dejectii in permanenta, de unde si mirosul de care vorbesti. La fel se intampla si pe strada Ianache, in apropiere de Caramidari.
Daca sunt probleme in subsoluri, mirosurile nu ar avea cum sa ajunga in strada. Mirosurile se ridica in zona respectiva, ele nu circula in jos (tuburile colectoare sunt mai jos decat subsolurile).

@Suporter:
(12 August 2020, 10:00)
La fel si postarea ta: "m ai"are putin "sii" tot de la "poluoare"..
tratat cu tratament:
(12 August 2020, 09:10)
In timpul verii, putoarea vine mai ales de la subsolul blocurilor. Putoarea se misca in functie de directia curentilor de aer. Mergeti pe Str.Lacului la gurile de canalizare din jurul Spitalului si mirosti panselute pana va dau lacrimile.
lantul slabiciunilor:
(12 August 2020, 08:42)
Scopul oricarei firme este sa obtina profit si atat; cu orice pret! Astfel, calca pe cadavre la propriu. Scopul autoritatilor ar fi sa aiba grija sa fie totul legal, fara a deranja cetatenii, sau mediul inconjurator. Sigur ca firmele "fac lobby" adica incearca sa "imbuneze" autoritatile, ori cu bani/foloase, ori cu pile de "mai sus", sau chiar cu santajul ca vor face concedieri si vor lasa oamenii muritori de foame. Dupa cum se vede, cei de la mediu au dat o amenda si cam atat. Poluarea este prezenta in continuare deoarece firma nu vrea sa investeasca in retehnologizare si sa se conformeze. Autoritatile se prefac ca vor sa rezolve situatia dar paseaza problema...unei mici comisii. Se va rezolva problema? Nu! Asa cum nici combinatul nu este determinat sa reduca poluarea, asa cum nici urbanul si primaria nu potabilizeaza apa si nu reduc poluarea provenita de la statia de epurare. Ne facem ca facem, pana cand se raceste subiectul adus in actualitate de presa.
Anca:
(12 August 2020, 07:36)
Mancati rahat. In oras pute cu mult inainte de a se da in functiune Clean Tech. Identificati sursa sau ati identificat-o si nu vreti sa luati masuri. E mai important sa inchideti o firma care asigura locuri de munca. Vreti un oras de someri si asistati sociali.
Gigel:
(12 August 2020, 02:53)
Acum, la ora 03:00, in oras pute. Pute rau. Pentru niste smecheri care se imbogatesc, trebuie ca 50.000 de oameni sa se imbolnaveasca. Ce o fi fost in capul lor de au construit cloaca asta asa aproape de oras? Ce minte stricata a conceput acest lucru? Ce ingineri au facut studiul de fezabilitate? Ce oameni de rahat nu au dat si nu dau 2 bani pe un oras intreg?
Suporter.:
(11 August 2020, 22:41)
Femeia aceea din poza ...saraca m ai are un pic sii intra ochii de tot in orbite...!!?? O fi de la poluoare..!?
Mariano:
(11 August 2020, 16:26)
Dorința de inavutire le-a luat mintile unora pe acolo. Răspunzători si direct implicați sunt managerul si directorul de vânzări.Ei taie, ei spanzura.
sud vest:
(11 August 2020, 15:40)
Urban nu poate polua decat de la statia de epurare aflata la est de oras. Daca mirosul ajuns la patrafirul fara fir se manifesta plenar in sud-vest......zbang. E absolut ridicol sa infiintezi o comisie care sa stabileasca cine polueaza intr-un orasel cu doua firme presupuse a fi in culpa. 
Bala:
(11 August 2020, 13:05)
Mergem în fata porților, sa vedem cum mai aprovizionează, nenorociți ăștia zic ca ei sunt o companie de interes național și nu avem ce le face.Trebuie văzut ce politicieni sunt în spatele mizeriei asteia de clean teach. P. S. Oare primarului de la Ciulnița nu i miroase? Ca niciodată nu a spus nimic... sau excursiile alea prin Israel iau acoperit gura... și nasul!
cetatean:
(11 August 2020, 12:49)
(...) miroase ca in bucatarie ,stii tu .
Kashtiutorul:
(11 August 2020, 10:56)
Odată ce depășesc zilnic cele 200 de tone și prelucrează 500, sânge, pene, reziduuri, este normal sa pura. De ce nimeni nu verifica autocamioanele de aprovizionare?
preafericitu:
(11 August 2020, 08:36)
Desigur, sesizarile cetatenilor nu au avut nici un ecou, dar cand bate gongul la episcopia cu voturi...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 21 Sep 2020
309 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(222 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(179 vizualizări - 1 comentariu)


6
Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(541 vizualizări - 1 comentariu)


8

Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(267 vizualizări - 0 comentarii)


9
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(328 vizualizări - 0 comentarii)


10
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(214 vizualizări - 0 comentarii)


13
Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(220 vizualizări - 0 comentarii)


14

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(435 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(299 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(221 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(193 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Vio în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Mizerie de la mizerabili în Ajutoare financiare de 5,3 milioane de lei acordate în Ialomița Petre în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Slobozean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 PNL ist în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene #sepoateSOARE în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Costel în Focar: 14 salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19! Succes! în Ghiță Irimescu, noul antrenor al HCM Slobozia Constantin în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei CETATEAN în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cetatean în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Analiza în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Marian în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Cetatean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cici în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Alexandra în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cu pardonu'omori omu" în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 cetatean în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei gunoierul în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Teodor în Rechinii agricoli fac legea la Amara
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...