Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dan Anton a falimentat SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA (I)

Oamenii ex-președintelui Moraru jefuiesc bugetul județului

Dan Anton a falimentat SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA (I)

Începând cu 31 iulie 2020, Dan Anton, unul dintre «oamenii de casă» ai ex-președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a fost reconfirmat în funcția de director general al SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Decizia vine după ce Victor Moraru, constrâns de scandalurile publice generate de administrarea defectuoasă a activității firmei, a susținut public că va organiza un concurs pentru numirea în funcție a unui director «competent». În cei 2 ani de când conduce societatea, Dan Anton a reușit performanța de a o aduce în pragul falimentului. Foștii angajați ai societății susțin că «au lucrat pe moșia lui Anton ca slugile» și că au fost concediați atunci când au reclamat situația la Consiliul Județean Ialomița.«au lucrat pe moșia lui Anton ca slugile»

Moraru&Comp. În anul 2017, la cererea expresă a lui Victor Moraru, Consiliul Județean a aprobat în­ființarea SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Timp de un an și jumătate, până în august 2019, societatea a cheltuit 5 mi­lioane de lei din banii publici, sub conducerea lui Remus Stoian, director selectat personal de către Victor Moraru. În august 2019, la recomandarea Ioanei Stoica, angajată ulterior șefă de departament în Consiliul Județean, este angajat director Dan Anton. Conform propriilor declarații, pe Dan Anton l-au recomandat niște prieteni: «Dom­nul președinte a întrebat în stânga și-n dreapta până a aflat de mine... Remus ăla nu făcea nimic-nimic, dar preșe­dintele a aflat târziu, că nu poate să le știe nici el pe toate!». De la numirea în funcție și până în prezent, Dan Anton a reușit performanța de a aduce SC Infras­tructură Drumuri și Poduri SA în pragul falimentului. Nu o spu­­nem noi, o spun datele financiare ale firmei. Și o susțin, cu acu­zații de o gravitate fără precedent, foștii angajați ai firmei, concediați în primăvara acestui an pentru că s-au revoltat și au făcut sesizări la ITM în care reclamau condițiile abuzive de muncă.

Dan Anton a fost reconfirmat în funcție De-a lungul anului 2019, modul în care Dan Anton a condus societatea subordonată Consiliului Județean a generat numeroase scandaluri publice. Conform acuzațiilor, confirmate și de el, a achiziționat din bani publici utilaje după OLX, a mutat parcul auto în curtea firmei sale de la Brâncoveni și a executat lucrări în regim privat cu utilajele firmei. În primăvara anului 2020, obligat să reacțio­neze, președintele Victor Moraru a admis că situația este gravă și a angajat o firmă de recrutare pentru selecția unui director nou. Serviciile firmei au costat 2500 de lei, iar după 3 luni de la inițierea procedurii, Dan Anton a fost reconfirmat în funcție cu un salariu net de 7000 de lei lunar pe o perioadă de 4 ani. A fost una dintre ultimele decizii interne girate de către Victor Moraru, iar consecințele acestui abuz sunt ireparabile. Conform datelor oficiale, pentru a aduce SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA în acest punct, Victor Moraru a cheltuit din bugetul județului, prin majorări succesive ale capitalului social al societății, peste 7 milioane de lei. Ultima majorare de capital social a fost în iunie 2020. Atunci, sprijinit de votul consilierilor județeni PSD-ALDE, Victor Moraru a majorat capitalul social al SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA cu 2,6 mili­oane de lei.

Banii publici, la cheremul lui «Juma’ de creier» Alintat de prieteni «Juma’ de creier», Dan Anton a cheltuit banii puși la dispoziți de o ma­nieră revoltătoare. Pe lângă achi­zițiile de pe OLX și utilajele «second-hand», unele nefuncțio­nale, directorul SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA a reușit performanța de a aduce firma în pragul falimentului. Un fost șef de coloană din cadrul firmei susține sub protecția anonimatului că «a reclamat în repetate rânduri situația personal lui Victor Moraru», iar acesta a promis că va lua măsuri: «Când am văzut ce face și cum dă oamenii afară fără niciun motiv n-am mai răbdat și m-am dus chiar eu în audiență la Moraru! I-am spus cum își bate joc de noi, cum fură Consiliul Județean, că scoate GPS-ul de pe utilaje și îl pune la Urziceni, ca să pară că sunt utilajele acolo... M-am dezbrăcat și de rușine și i-am spus că are o relație intimă cu (...), care îl acoperă în tot ce face, de la acte ilegale la facturi de motorină care nu s-a consumat niciodată! Atunci Victor Moraru mi-a spus că o să verifice și o să ia măsuri. Dar n-a făcut nimic... Și după aia mi-a spus cineva că pe (...) tot Moraru a adus-o în Consiliul Județean Ialomița... Când am înțeles cum stă treaba, mi-am dat demisia!».

Povestea lui Gheorghe Dumitru
Gheorghe Dumitru a fost mecanic de utilaj pe unul dintre excavatoarele «second-hand» achiziționate de către Dan Anton. S-a angajat împreună cu fiul său la SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA și a fost concediat pe 21 martie 2020, în plină pandemie. Iar abuzurile la care a fost supus sunt greu de imaginat în condițiile legislației actuale: «Am fost slugile lui... Curățam curtea, râneam la porci, îi dărâmam clădiri ca să încaseze asigurările... Ne trimitea să lucrăm pentru alții, cu utilajele de la firmă, făceam reparații la mașini particulare, pentru prieteni, pentru doamna (...)... Și ne muncea zi lumină... Și tot timpul urla la noi și ne înjura! Zicea că am venit la el în curte și trebuie să facem ce spune el, altfel zburăm. Eu am 60 de ani și am lucrat în multe locuri, cu ingineri, cu patroni, cu șefi de echipă... Dar om ca ăsta nu am văzut! Pe tot ce punea mâna strica. A cumpărat din Anglia o foarfecă pentru un utilaj de 1800 de lire. Nu s-a potrivit și a tăiat-o cu flexul în 3... Într-o noapte, cand a fost viscolul ăla mare din februarie, trebuia să fim la Urziceni. Dar el a adormit și s-a trezit la 10 seara. Am plecat așa, pe viscol... Am mers pitiți, să nu ne prindă, că trebuia să fim la Urziceni, nu la Slobozia. În noaptea aia eram să murim din cauza lui. Când i-am spus că nu e corect, mi-a zis că nu îl învăț eu pe el ce să facă. Și, când a avut ocazia, m-a dat afară și pe mine și pe băiat! Iar acum o lună mi-a trimis vorbă să mă întorc, că nu are mecanic bun... Nu i-am răspuns, că nu merită. Ăsta nu-i om, pe onoarea mea!».

7 Septembrie 2020, 07:55 (2689 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Dan Anton a falimentat SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA (II)
Utilajele Infrastructură Drumuri și Poduri SA, parcate în curtea directorului Dan Anton
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean

Comentariile cititorilor:


Marius:
(8 Septembrie 2020, 13:44)
Invidia e mare Costele, numai cu stangu'n dreptu nu da (...), sa fim seriosi! Asa zisul faliment este doar un titlu de senzatie in plina campanie electorala, nimic altceva!
Costel:
(8 Septembrie 2020, 10:49)
Alta dovada ca atunci cand ajunge prostul sef e jale mare. (...) a fost idiot de mic copil. Prostul familiei. Dadea cu stangul in dreptul...
tupeu:
(8 Septembrie 2020, 07:16)
In timp ce presa si cetatenii prezinta aceste fapte tupeisti de (...) si (...) continua sa cerseasca voturi cu nerușinare, coordonati de (...) un alt personaj care a facut mul rau acestui judet .Aceste personaje extrem de nocive continua sa cerseasca voturi ,mergind dupa deviza nici usturoi nu au mincat ,nici gura nu le miroase .Sper ca cetatenii acestui judet si oras sa nu mai aleaga asemene indivizi in veci ,la puscarie cu ei .
Cristi:
(7 Septembrie 2020, 23:03)
Gina, faci niste acuzatii foarte grave si care nu sunt adevarate, pentru ca asa ceva nu s-a intamplat niciodata! Vino cu dovezi clare in Justitie pt ca vei fi data in judecata! Sunt doar niste frustari ale tale, probabil legate de (...)
Anonim:
(7 Septembrie 2020, 22:36)
Cand a fost numit in functie Dan Anton, societatea inregistra deja o mare pierdere, iar informatiile financiare publice la 31.12.2019 nu oglindesc rezultatele activitatii lui, care este de 12 luni nu 24 cum scrieti voi in articol. Falimentul de unde l-ati scos domnilor, din care cifre? Va place sa scrieti articole de can can marca "A la Romania TV"  din surse care se tot victimizeaza in sclavi in comentariile la acest articol! 
Gina:
(7 Septembrie 2020, 22:34)
Făcea juma juma cu (...). vindea motorina la brancoveni mai ceva ca aia de la petrom
@Maria:
(7 Septembrie 2020, 21:26)
Una e sa iti faci treaba la locul de munca si alta e sa fi sclav pe mosia lui anton.sa ii repari masina personala.sa demoleze manual baraci pe care alti le foloseau ca și wc public.
colocatar katanga:
(7 Septembrie 2020, 15:41)
O mare gaselnita infiintarea unor companii in subordinea CJ sau a primariei (vezi ADP). Asa  afcut si primarita de Bucale facand praf si pulbere bugetul Bucurestiului. Bani aruncati in vant, fara servicii facute iar de calitatea acestora nu mai vorbim.  Este un dezmat national , tara fiind finantata num,ai din credite pentru plata bugetarilor cu salarii cat locomotiva , a pensionarilor si a asistatilor social care nu sunt pusi nici sa taie buruienile din parcuri.  
Vlad:
(7 Septembrie 2020, 13:21)
Un infractor care a fost condamnat penal definitiv, facut director general.ne mai miram de ce nu se face nimic în tara asta,si doar se fura si distruge tot
juma'de creier:
(7 Septembrie 2020, 12:44)
toti angajatii au muncit pe brinci, nu au stat degeaba, numai ca profitul a intrat in conturile personale ale unui grup restrins de oameni (alesi democratic ) 
au falimentat (furat) intentionat si in urma lor a ramas mare paguba. 
acum ei rid si isi freaca palmele "le-am dat-o de i-am julit".
asa e ne-au julit pe cativa ani, niste pramatii si banditi !
Din Vestul Ialomiței:
(7 Septembrie 2020, 12:20)
hahaha.minciuniiii
Maria:
(7 Septembrie 2020, 11:20)
Putorile s-au deranjat. La stat se sta nu se lucreaza. Daca i-a pus la treaba inseamna ca i-a slugarit. Mergeti in privat sa vedeti cum se munceste.
trist:
(7 Septembrie 2020, 09:10)
Si ne mai miram si ne intrebam cum s-a furat tara asta bucata cu bucata?! Pai asta daca a fost numit direct de Moralu`, suntem naivi sa credem ca nu stia ce potlogarii facea? Profitul il baga singur in buzunar? Se cheama bani de campanie electorala; bani negri. Sa se spele cu ei pe cap atat astia de la pesedeu (partidul + consilierii) cat si astia de la Pro care l-au luat de bun sa candideze pentru ei! Pacat ca justitia este legata la ochi de catre partide cu esarfa de catifea garnisita cu mega pensii speciale. Normal ca nu vede ce furaciuni fac astia, sau daca ii reclama cineva, ii scoate basma curata. Trista tara, fara viitor!
tratat cu tratament:
(7 Septembrie 2020, 08:51)
Ce face curtea de conturi ? Ce face auditul intern care freaca menta si executa orbeste dorintele sefului CJ ? Sunt institutii si oameni platiti regeste care stau si ...constata ...apoi ...iar constata. Vai, Vai.....
omuleții lui Moraru :
(7 Septembrie 2020, 08:13)
Un grup de tineri echipat cu sepci și tricouri proRomania au muncit ieri prin Slobozia și la prânz au cumpărat de la un market cartofi la casoleta și pui prajit.Foarte bine.Dar de ce au lăsat toată mizeria pe/sub masă la băncuță din spatele Episcopiei?Așa sunteți obișnuiți ?Tocmai ați pierdut voturile unor locatari ce au curățat după voi stimați promotori,ce sunteți sfătuiți de staff cum sa va comportati in culorile partidului.Despre oamenii lui Moraru avem aceeași părere că sunt exact la fel.Zambitori in fata votanților iar când cred că sunt neobservați au comportamentul obișnuit.Nepregatiti,amatori și fără cei 7 ani de acasă.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 26 Oct 2020
276 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Slobozia: Trei persoane «izolate», amendate pentru că nu au fost găsite la domiciliu

Pe parcursul zilei de duminică, 25 octombrie 2020, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 13:40
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1919 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 26 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1919, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 13:05
(53 vizualizări - 1 comentariu)


SJA Ialomița: A luat «mită» pentru a nu constata defecțiunile unui autoturism la ITP

Polițiștii Anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 10:10
(125 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1907 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 25 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1907, cu 29 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 13:05
(37 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: S-au luat la bătaie după producerea unui accident. Cinci bărbați din Bărbulești, reținuți de polițiști!

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 41 de ani, toți din localitatea Bărbulești, au fost reținuți de către polițiști urmare a unei altercații produse sâmbătă, 24 octombrie a.c., în afara localității ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 12:15
(50 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Botez întrerupt de polițiști

În cursul zilei de sâmbătă, 24 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 12:10
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1878 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1878, cu 20 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2020, 13:05
(59 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

23 Octombrie 2020, 19:10


8

Slobozia: Arestat pentru «proxenetism»

Joi, 22 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:20
(429 vizualizări - 1 comentariu)


Tânăr din Sălcioara, suprins la volan fără permis

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Coșereni, fiind în serviciul de patrulare și control al traficului rutier, pe raza comunei Axintele, au oprit un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:15
(122 vizualizări - 0 comentarii)


10

SJA Ialomița: Surprins în flagrant când dădea «mită»

Joi, 22 octombrie 2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu lucrătorii de Poliție Judiciară ai Diecției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:25
(427 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1858 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1858, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Eveniment privat întrerupt de forțele de ordine

În cursul zilei de joi, 23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 12:20
(182 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Verificarea documentară a contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii interesați că potrivit prevederilor art. 148 din Codul de procedură fiscală, pentru stabilirea corectă a situației fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 11:50
(168 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Nordului din orașul Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Nordului din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 23 octombrie 2020, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 09:30
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Cei mai noi pompieri ialomițeni au depus Jurământul Militar

Candidații selectați din sursă externă în luna septembrie a.c., angajati pe perioadă determinată, au depus astăzi Jurământul Militar, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 18:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Persoană trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de «trafic de influență»

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița a dispus, la data de 16 octombrie a.c., trimiterea în judecată a unei persoane, fără calitate specială, față de care s-a luat măsura ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 17:40
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru șofat fără permis

Miercuri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Dridu, au oprit pentru control, un autoturism condus ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 14:05
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1808 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1808, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 13:05
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 82 de ani din Bărcănești, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:45
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bordușani, arestat pentru producerea unui accident

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:20
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat care și-a bătut concubina

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 56 de ani, din Ograda, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 14:55
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1787 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 21 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1787, cu 46 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 13:05
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

20 Octombrie 2020, 19:10


Urziceni: Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii rutieri din Urziceni au oprit pentru control, pe Calea București din Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani. Întrucât șoferul emana ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:35
(202 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a desfășurat acțiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:25
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1741 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 20 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1741, cu 45 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 13:05
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Se constituie noul Consiliu Județean Ialomița

Prin Ordinul prefectului județului Ialomița nr. 500/19.10.2020, se va constitui noul Consiliu Județean Ialomița. Evenimentul de constituire se va produce marți, 20 octombrie 2020, la Sala «Europa» a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 17:40
(702 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, polițiștii din Amara, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:20
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Movilița, arestat pentru «tulburarea ordinii și liniștii publice»

Vineri, 16 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:15
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
DAN în Grupul de Comunicare Strategică: 1919 cazuri de COVID-19 în Ialomița sandu în SJA Ialomița: A luat «mită» pentru a nu constata defecțiunile unui autoturism la ITP Un ialomitean în Direcția pentru Agricultură Județeană Ialomița a omis să evalueze 8313 hectare de teren calamitate de secetă Marian Calota în S-a stins din viață Mihai Enciu... George în Ialomițenii au plătit 300 mii de lei pentru activitatea asociațiilor și fundațiilor din județ fermier în Direcția pentru Agricultură Județeană Ialomița a omis să evalueze 8313 hectare de teren calamitate de secetă Georgiana în Programul «A doua șansă», un succes și anul acesta @Avram A în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal George în Ialomițenii au plătit 300 mii de lei pentru activitatea asociațiilor și fundațiilor din județ Avram A în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal lucian în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare cititor în S-a stins din viață Mihai Enciu... Niste intrebari în Ialomițenii au plătit 300 mii de lei pentru activitatea asociațiilor și fundațiilor din județ camelia în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Dan Cliseru în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Adela în Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare nic în Pedepse cu executare în ancheta reglărilor de conturi mafiote petrecute la Slobozia gigi friptu în Elevii din Ialomița așteaptă tabletele electronice promise de Ministerul Educației Covrig 19 în Chemgas Holding Corporation poluează legal Marga în Chemgas Holding Corporation pune în funcțiune ilegal Combinatul Chimic din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...