Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«Asistăm la jefuirea Ialomiței de 30 de ani cu aceiași politicieni ce își prezintă veșnicele promisiuni!»

Alexandru Horhocea, candidatul Alianței USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița

«Asistăm la jefuirea Ialomiței de 30 de ani cu aceiași politicieni ce își prezintă veșnicele promisiuni!»

Politica ar trebui facută de oameni competenți, pregătiți educațional și social pentru responsabilitatea pe care o au. Dar nu și politica românească! Ea este făcută de cine dă mai tare din coate, cine țipă mai tare și cine este mai alunecos. Uitându-ne în diferite zone ale politicii avem exemple de acțiuni contradictorii săvârșite  de oameni ce se presupune a fi factori de decizie pentru domeniul lor de activitate administrativă, oameni-reper, oameni care propagă idei ce influențeaza comunități întregi și chiar întreaga populație. Iar acest lucru subminator pentru români și România se perpetuează la fiecare patru ani. Am putea chiar spune ca acțiunile lor țin dezvoltarea noastră pe loc. Sunt români ce subminează România.

De 30 de ani observăm promisiuni și înțelegeri  interpartinice. Am trecut din era vechilor baroni, în epoca baronașilor de după perdea, ce preferă să nu vină pe firmament, dar să  propună  oameni ce au pironit sistemul nostru educațional. Chiar mai mult de atât una din cele mai mari funcții în Ministerul Educație emite opinii publice privind logica meditațiilor acordate copiilor „în lipsa lor ar trece un examen cu o notă mediocră de 5-6“. Cum se poate să desconsideri educația și examenele școlare dintr-o funcție generatoare de valori și chiar un  examen pe care chiar statul român îl organizează pentru cei ce oferă educație în sistemul de învățământ?

Vedem cum fostul președinte al CJ Ialomița a avut rețeta perfectă pentru a dinamita bugetul  public. Astfel, au fost 1.445.000 lei cheltuieli inutile din partea Consiliului Județean Ialomița, din care 443.000 lei într-o prima fază s-au dus pe publicitatea fostului președinte al Consiliului Județean, 680.000 lei anual pentru a-și păstra calitatea de membru în cadrul unor organisme interne, județene și naționale și 322.000 lei din bugetul instituției pentru participarea la Târgul de Turism, în condițiile în care infrastructura turistică în Ialomița este  aproape inexistentă, când noi nu avem o infrastructură de acces turistică, nu avem un site adecvat de prezentare turistică, dar avem un centru turistic, pe post de muzeu al pliantelor.

Vedem cum doar 8 din cele 66 de localități ale județului dispun de branșarea la rețeaua de gaze naturale, cum orașe precum SLOBOZIA, Fetești, Urziceni, Fierbinți, Amara, Căzănești, Țăndărei nu dispun apă potabilă, iar multe localități au fie apă cu program sau apa nu e în niciun caz menajeră. E deja mult prea cunoscut cazul de la Gârbovi, unde apa vine roșie.

În prezent, presiunea economică  promovează modelul de silvicultură agresivă fără precedent, cu firme de „casă“ ale politicienilor ce efectuează tăieri de păduri, furnizând  apoi lemne de foc primăriilor pentru școli și grădinițe. Acesta este motivul lipsei voinței politice privind infrastructura de gaze în mediul rural și ținerii comunităților întregi în sărăcie și dependenți de „cadourile“ electorale.

Noi, Alianța USR PLUS, avem un proiect privind dotarea satelor cu instalații de biogaz, instalații ce vor produce gazul necesar în perioada de vară pentru încălzirea grădinițelor și școlilor iarna, acolo unde infrastructura nu va ajunge prea curând.

Noi vrem ca toate neregulile exemplificate mai sus și nu numai acelea să se încheie, dar ei țin cu dinții și batjocoresc încă oamenii vârstnici, manipulându-i cu informații false despre noi cei care am ales să ne implicăm și să schimbăm lucrurile actuale, să le zgâlțâim scaunul cald. Bătrânii trebuie să realizeze că noi suntem aici pentru că am ales să ne ducem viața în România și nu am ales să renunțăm la lupta cu balaurii crescuți de-a lungul celor 30 de ani.

Unul din motivele pentru care suntem azi în fața cetățenilor și le prezentăm ce dorim să oferim înapoi țării, este acela de a ne vedea familiile întoarse acasă, să oferim aici respectul cetățenilor din partea autorităților, sistemului educațional, de sănătate și locuri de muncă oneste.

Am obosit să avem rude și prieteni ce muncesc și trăiesc în alte țări, să ducă dorul de țară, doar pentru că politicienii celor 30 de ani i-au alungat prin modul în care și-au tratat cetățenii, prin înjosirea acestora cu fiecare solicitare pe care o avem la birourile unei instituții publice, cu hârtia ce trebuie plimbată în 3 birouri, cu taxa ce trebuie plătită la celălalt birou etc.

Toate acestea trebuie să ia sfârșit, suntem în mileniul III și oamenii ce nu acceptă că trebuie să fie onești în fața cetățeanului, să  fie sprijin pentru acesta, trebuie să își vadă de un alt drum, nu cel în administrația publică locală, centrală sau națională.

Pe 27 septembrie 2020, Alianța USR PLUS poate schimba viața noastră în bine!
Stradă cu stradă schimbăm Ialomița!

Alexandru Horhocea, candidatul Alianței USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița

(Comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS)/Executat de SC DORAMA PROJECT SRL/CUI Mandatar Financiar Coordonator: 21200251)

10 Septembrie 2020, 09:55 (628 vizualizări - 5 comentarii)

Citiți și:
Candidații USR PLUS la Consiliul Local Slobozia sunt determinați să schimbe modul în care se administrează Slobozia
Alexandru Horhocea, în cursa electorală pentru președinția Consiliului Județean Ialomița

Comentariile cititorilor:


...:
(12 Septembrie 2020, 17:43)
Nu neg luarea unor măsuri tehnice, administrative și economice magice care pot transforma in mai puțin de patru ani Ialomița într-o perlă! Deși logica și experiența mă contrazic...
 Au promis toti, promite și USR...dar daca iese USR și nu se intampla, ca de obicei, de altfel...
ce ne facem frate cu fețele astora care le-au insiprat și numele! Mai merge un Pavel, un Soare, un Moraru...
 Să ne mai uitam și la numele și fețele oamenilor cand alegem! Si sa fim precauți când un nume dubios și o figura sumbra nu sunt recomandate de nimic, dar vor în frunte pentru că vor...inca suntem naivi dupa 30 de ani?!! 
@Vasile:
(11 Septembrie 2020, 16:14)
Da Vasile ai dreptate! Spre exemplu cineva a pus pe tava o adevarata furaciune a cetatenilor, unui ziarist on line, de se crede, miezul ilustru invitat, pardon platit de un post de radio local din Slobozia, ca sa isi dea cu parerea, de una si de altul. Acel cineva nu avea de unde sa stie ca ilustru ziarist pupa dosul murdar al hotilor, asa ca primul lucru pe care la facut, a pus mananpe telefon si l-a sunat pe unul dintre posibili autori ai unir fapte penale grave. E si ce crezi, cum ai zis si tu. Totul a ramas cu nu se poate, donmnul este curat, domnul este curat. E si ce sa vezi toata spuma ialimiteana, politie si parchet a spus ca hotul are dreptate, dar justitia pe cale civila din alt judet, a spus, hop stai ca nu este asa si a dat semnal ca de fapt, este o furaciune. Tare sunt curios ce va face politia ? Isi asuma acoperirea faptelor? Cam astia sunt o mare parte din ziaristi, aserviti unor interese si simpatii politice. In ialomita si dumnezeu este troglodit de coruotie. Nu cred ca USR ar vrea sa schimbe altceva decat, decat macelaru. Macelaria ramane aceiasi.
Vasile:
(11 Septembrie 2020, 14:16)
O mare vina o au si ziarele locale, ce servesc la comanda titluri cu dedicatie pentru fiecare partid cand interesul isi poarta fesul. Trebuie sa spunem ca mass-media este mai mult decat o putere in stat, este un factor decisiv in informarea atat a populatie cat a da si semnalul de alarma celor ce trebuie sa investigheze aceste cazuri de corputie. Dar nu noi avem ziare care promoveaza FAKE NEWS, instiga ura fara a cerceta daca informatia primita este "adevarata", sigura. Informatii care pot duce la compromiterea unor persoane sau a unor oameni care pot face ceva. Sa mai zicem si de ziarele care au primit "spaga" de la guvern pentru a promova informatii false. "CREDE SI NU CERCETA, motto-ul "media" si a guvernului roman(fost cat si actual). E uite ca o schimbare se va produce  si vom scapa de lichelile trecutului, rezultatul alegerilor va fi unul decisiv. USR-ul trebuie sa nu se alieze cu PNL-ul in situatia in care impun oamenii lor.
@luluta:
(11 Septembrie 2020, 13:38)
Din pacate ai dreptate. Eu vroiam sa spun altceva cu privire la usr , nu au oameni. Iti trebuiesc oameni trecuti prin toate ca sa faci fata, altfel 0 sanse. Doar cu femei care vand haine de la turci cu sot fotbalist , care a fost tinut de psd pe la unirea si sunt vocale pe facebook, nu ai ce face.
Luluta:
(11 Septembrie 2020, 10:56)
Prietene, Ialomita este distrusa si nici mama, mamelor lui Isus Cristos nu o mai readuce la normalitate, sa reții acest lucru. Cel putin in ultimile 10 luni PNL cu fosti Basisti au implementat teroarea, in tot ce ne inconjoara. Pai cum sa poti face tu ceva, cand in toate functiile de conducere dar si mai jos, au fost instalati in functii numai slugoi PNL, numai neamuri si prieteni. Tot e paradit, intelegi tot. In primarii, in institutiile publice ale statului, primarii PNL, directorii, sefii de birouri isi terorizeaza subalternii. Unde ai mai pomenit in lumea asta, pe planeta pamant, ca un procuror ,judecator sa primeasca ordin da la un pârlit numit de guvern, sau ales local, unde? Cum este posibil ca un primar PNL prieten de demult cu un Basist, trecut in barca PNL sa dicteze unui director de institutie publica, iar sluga umila regimului sa execute intocmai, ordidele primite. Unde ai mai pomenit ca angajatii unei primarii condusa de PNL sa le fie frica sa scoata un cuvant cu persoane care vin cu cereri in primarie. Ce ai sa faci prietene ca te ingroapa coruptii, te halesc in cel mult 60 zile, daca nu intri in sistemul lor. Visezi frumos! In judetul in care te vrei tartor, numai o mare de politie si procurori din afara judetului, cara sa aresteze in masa jigodiile corupte, poate, poate, dar nu cred. Asa ca prietene ai doua variante, intri in jocul lor sau dispari.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 19 Sep 2020
319 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(47 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(204 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(170 vizualizări - 1 comentariu)


6
Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(525 vizualizări - 1 comentariu)


8

Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(253 vizualizări - 0 comentarii)


9
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(320 vizualizări - 0 comentarii)


10
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(176 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


13
Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(207 vizualizări - 0 comentarii)


14

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(343 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(214 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(187 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Petre în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Slobozean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 PNL ist în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene #sepoateSOARE în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Costel în Focar: 14 salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19! Succes! în Ghiță Irimescu, noul antrenor al HCM Slobozia Constantin în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei CETATEAN în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cetatean în Măștile și dezinfectanții lipsesc din școlile ialomițene Analiza în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Marian în Dragoș Soare promite cetățenilor «Slobozia în care #sepoate» Cetatean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cici în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Alexandra în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cu pardonu'omori omu" în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 cetatean în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei gunoierul în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Teodor în Rechinii agricoli fac legea la Amara mocioniu în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» Nedumerit în Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...