Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Protecția sanitară în școlile din Ialomița, un eșec pentru autorități

Protecția sanitară în școlile din Ialomița, un eșec pentru autorități

Deși mai importantă ca niciodată, siguranța sanitară a elevilor și profesorilor din Ialomița în școlile din județ este tratată și de această dată cu indiferență. În lipsa medicilor școlari și a asistentelor, unitățile de învățământ nu pot asigura un triaj epidemiologic corespunzător pentru copii. Printr-o decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, administrațiile locale sunt obligate să încheie contracte remunerate cu medicii de familie din comunitate. Reprezentații autorităților locale susțin însă că nu dispun de fondurile necesare pentru a-i plăti pe medici. În schimb, oficialii Asociației Medicilor de Familie Ialomița precizează că decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița este prima formă de legalitate care i se atribuie Sănătății școlare în ultimii 10 ani...

Școlile au nevoie de medici În timp ce Ministerul Educației a dat undă verde autorităților locale să se organizeze în ceea ce privește deschiderea noului an școlar fără probleme din punct de vedere epidemiologic, reprezentanții administrațiilor locale se întreabă neputincioși cum vor rezolva problemele. Una dintre ele o reprezintă siguranța sa­nitară a elevilor și profesorilor. Teoretic, în fiecare școală un medic și o asistentă trebuie să fie prezenți pentru a asigura triajul elevilor și a-i ajuta pe cei cu simptome specifice bolii infecțioase COVID-19 să primească îngrijiri medicale de specialitate. În practică, situația este mai mult decât imposibil de realizat, pentru că în școlile din Ialomița cadrele medicale sau cabinetele sunt aproape inexistente. Slobozia este singura localitate din județ care poate avea grijă de sănătatea elevilor și profesorilor, având cabinete medicale în fiecare unitate de învățământ, în care își desfășoară activitatea 30 de asistente și 2 medici genera­liști. În celelalte 65 de comunități, domnește haosul. Problema este cunoscută de ani buni, însă acum iese mai mult în evidență din cauza pandemiei de COVID-19. «Este adevărat că nu în toate școlile există cabinete, sau medici, sau asistente... De exemplu, la Fetești, există un singur cabinet medical școlar care deservește toate unitățile de învățământ din oraș! La Țăndărei, există cabinete dar nu sunt medici... Iar în mediul rural, știți și dumneavoastră care este situația...» explică Dan Noel, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Ialomița.

O soluție și... nu prea Pentru a asigura protecția sanitară a elevilor și profesorilor în cadrul unităților de învățământ, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a transmis în teritoriu o Hotărâre prin care soli­cită administrațiilor locale să încheie contracte remunerate cu medicii de familie din comunități, prin care aceștia să asi­gure triajul epidemiologic al elevilor în fiecare zi. «Este o decizie pe care am luat-o pentru că am gândit că este în sprijinul copiilor și cadrelor didactice... Sperăm că se va ține cont de solicitarea noastră și că nu vor fi probleme!» declară Tonița Manea, prefectul județului Ialomița. Faptul că primăriile vor fi obligate să plătească suplimentar pentru siguranța sanitară a elevilor i-a nemulțumit pe reprezentanții administrațiilor locale. Unii edili s-au declarat total împotriva solicitării și au precizat că nu vor încheia niciun contract cu medicii de familie. «Nu avem de unde să plătim! Nu vom încheia niciun contract, cu nimeni! Am dat școlii 70 mii de lei, să se descurce cu banii aceștia... Primăria nu mai are bani!» a precizat Ion Cărbune, primarul loca­lității Alexeni. Într-o situație similară se află și orașul Căzănești. Totuși, autoritățile locale mizează pe sprijinul asistentelor comunitare. «Nu am avea de unde să plătim... Am discutat cu medicul nostru de familie și mi-a explicat că nici dânsul nu poate pentru că ar însemna să mai angajeze încă un asistent, pe care noi ar fi trebuit să-l plătim prin acel contract. Ne-a ajutat în schimb Direcția de Sănătate Publică, care ne-a dat două posturi de asistente comunitare. Ne vom face treaba cu ele! Vor asigura triajul copiilor care merg la școală...» susține Alexandru Măchiță, primarul orașului Căzănești.

O reglementare oportună Forumurile superioare care protejează interesele medicilor de familie susțin însă că decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este oportună, având în vedere faptul că este pentru prima dată când se reglementează, prin intermediul unui contract, activitatea medicală în cadrul unităților de învățământ. «Ideea este bună pentru că, în sfârșit, există un cadru legal prin care medicii de familie pot desfășura activitatea în unitățile de învățământ. Până acum nu era așa... Totuși, volumul de muncă va fi mult mai mare. Fiecare medic va fi nevoit să-și facă programul astfel încât să poată asigura și activitatea în școli, cât și la cabinete!» susțin reprezentanții Asociației Medicilor de Familie Ialomița.

Școli din 4 localități în scenariul galben
Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Ialomița, la nivelul județului școlile din localitățile Fierbinți, Balaciu, Gârbovi și Coșereni își vor desfășura activitatea în scenariul galben. Potrivit reglementărilor aprobate de Ministerul Educației, elevii din unitățile de învățământ vor participa la cursuri atât în clase, cât și în sistem on-line. Decizia a fost adoptată în baza valorii ratei de incidență a cazurilor de COVID-19 înregistrate în respectivele comunități. Totuși, oficialii DSP Ialomița susțin faptul că, deși se află în scenariul verde, acele unități de învățământ care nu îndeplinesc condițiile pentru acest tip de scenariu vor fi obligate să adopte unul corespunzător unității de învățământ.

13 Septembrie 2020, 14:20 (1091 vizualizări - 8 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Violeta:
(14 Septembrie 2020, 23:58)
O mare porcarie, nu cred ca aveti voi dreptul 'demnitarii actuali " sa decideti pentru copii mei si ai celorlalti. Faceti experimente pe acesti copii pentru scenariile voastre de c.cat pana trec alegerile ca apoi sa va doara fix in c.r. Pur si simplu scoala trebuia sa fie DOAR ONLINE, trebuiau tablete si implicare directa din partea corpului profesoral. La concedii nu s-a lasat nici unul mai slab. Cum mama naibii se face ca cei din conducere isi baga concediu cand e vorba de raspundere directa ? Ne auzim doamna secretar de stat ? Degeaba ati dat examen ,degeaba ati castigat functia "pe drept" la inspectorat ca nu ati facut NIMIC ,ABSOLUT NIMIC pentru invatamantul local. Un profesor ca toti ceilalti ,umplut de diplome fara rezultate reale ale acelor studii,doar buni de examene. Cuantificarea in societatea "curenta" a studiilor dumneavoastra psihologice si chimice sunt NULE. Cu atat mai mult cat nu ati putut sa va zbateti pentru copiii nostri si va bateti joc cu buna stiinta cum ati mai facut-o anterior. Sa le fie rusine toturor ca va bateti joc de copii astia si puneti toata raspunderea pe seama lor,ca doar ei sunt actorii "scenariilor voastre. Da asa se numeste marele lor proiect "Situatia scenariilor -la nivel national - privind inceputul anului scolar 2020-2021". Mai nou ministrul invatamantului si cu restul sunt directori de filme proaste in care rezultatele se vad sau se vor vedea cat de curand. 
Noting:
(14 Septembrie 2020, 14:17)
Saracele asistente medicale comunitare! Cum sint ele bune la orice si pt oricine are nevoie! Dar cind isi cer drepturile sint pasate de la Ana la Caiafa!
guvidul:
(14 Septembrie 2020, 10:34)
E usor sa stai pe margine si sa comentezi , mai greu este sa rezolvi ceva...daca se poate. Sunt tari mai bengoase decat Romania (Franta, Germania, USA..) care nu au stabilit o strategie , o logistica eficienta fiindc aeste o situatie mai delicata.
Copilarie pandemizata:
(14 Septembrie 2020, 07:51)
Nu rade,nu alerga,mergi pe dunga,nu comenta.Masca pe figura,nu te-apropia,stai cat mai departe,nimic nu intreba!Cumplit si grav.Stim cu totii ca din iunie copiii au interactionat,ca pe Litoral imbulzeala a fost maxima,de ce se insista sa fim mai catolici decat papa?Este totul confuz,transformand copiii in fiinte obediente.Ce vom face cu rosu in gat?Raguseala,raceala clasica?Le declaram Covid ?
Marian:
(13 Septembrie 2020, 23:39)
E ca sa vezi , mai urmeaza sa apara titlul cu "Autoritatile locale cat si cele de invatamant au fost prinse cu nadrajii in vine" , ca sa vezi ce surpriza . In lupta bataliilor electorale , ne scufundam cu totii pentru ca acesti copii cum ii vedem sunt viitorul nostru si guvernul "meu" a avut 6 luni la dispozitie sa faca tot ce trebuie. Nu noi avem o fosta profesoara de chimie ce se vrea la IPJ, dar a mizat toata cariera ei pe suportul parintilor si a "donatiilor la clasa" pentru a suplini ca de fiecare data lipurile administratorilor si directorilor scolari. Unde va e mandria lasilor fata de meserie si fata  de cea ce faceti ? Cum puteti sa va bateti in halul asta joc de copiii nostri si ai vostri , chiar nu aveti rusine si pic de obraz . Doar alegerile conteaza se pare intr-un final, vedem cu toti ce faceti ,"suntem cu ochii pe voi".
Tot un cetățean! :
(13 Septembrie 2020, 23:26)
Ministerul a dat pasa către școli, a lăsat la latitudinea fiecăreia măsurile necesare a fi luate. Școlile sunt sub patronajul primăriilor. De unde rezultă că Ministerul lasă în sarcina primăriilor ce, și cu ce să se descurce. Dacă ești primar de culoare în ton cu guvernarea, școala primește cele necesare. Dacă ai " ghinion ", vorba lui Iohannis, de a avea o altă coloratură politică decât galbenă și o comunitate mai slab dezvoltată și nu ai bani ca să te descurci.... Dumnezeu cu mila! Politica e tare perversă.
Cetatean:
(13 Septembrie 2020, 17:50)
Este asa de simplu sa constați cat de neputincioși sunt toti. Obliga sa incheie contracte și s au spălat pe mâini. Idioți. De DSP ce sa mai zicem.ca au asa specialiști și un manager desprins din filme de comedie ca nu are habar cati bolnavi COVID există în Ialomița sau cati pe izolare. Cu oameni d ăștia vrem să avem progres? De perfectă ce sa zicem??? ....are carisma și e suficient. Asta e starea lucrurilor și a oamenilor. Slab pregatiti si mândri. Adica ORBI .
cetatean:
(13 Septembrie 2020, 16:19)
Demisia ministrului invatamintului ,al inspectorului scolar judetean si si a sefului dsp Ita .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 18 Sep 2020
325 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(47 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(170 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1089 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1089, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2020, 13:10
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Septembrie 2020, 19:10


Grupul de Comunicare Strategică: 1086 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1086, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 13:05
(153 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: «Educația-prioritate a Bisericii»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în perioada 1-11 septembrie 2020, s-a organizat cea de a V-a ediție a acțiunii «Educația-prioritate a Bisericii» ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2020, 12:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


6

Patru salariați ai DSP Ialomița, infectați cu COVID-19

Patru salariați ai DSP Ialomița au fost confirmați pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. «Aceștia au fost izolați și s-au aplicat măsurile prevăzute în Metodologia INSP!» se arată într-un comunicat de presă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 14:45
(501 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Două ordine de protecție provizorii, emise pentru «violență în familie»

Duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Slobozia au fost sesizați prin 112 de o tânără de 41 ani, din Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:55
(226 vizualizări - 0 comentarii)


8
Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Case mistuite de flăcări la Amara și Căzănești

Un incendiu violent a cuprins în cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 15,20, o locuință din orașul Amara. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:25
(301 vizualizări - 0 comentarii)


9
Accident la Gura Văii

Accident la Gura Văii

Pompierii militari au intervenit duminică, 13 septembrie a.c., în jurul orelor 19,40, la un accident rutier produs pe DJ201, pe raza satului Gura Vării, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:20
(285 vizualizări - 0 comentarii)


10

Incendiu la o șiră de baloți în Ograda, furaje arse la Misleanu

În cursul zilei de duminică, 13 septembrie a.c, în jurul orelor 23,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o șiră de baloți în incinta unei societăți agricole ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1076 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 14 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1076, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:05
(179 vizualizări - 0 comentarii)


12
Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Grivița: Cal căzut în canal și salvat de pompieri

Un apel pentru salvarea unei cabaline s-a primit în noaptea de duminică spre luni, 13/14 septembrie a.c., în jurul orei 1,15, de la un cetățean din comuna Grivița. La locul intervenției s-a deplasat un ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 13:00
(192 vizualizări - 0 comentarii)


13

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(300 vizualizări - 0 comentarii)


14

Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(292 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(204 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(184 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(174 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd

Manasia: Incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd

Marți, 8 septembrie, a.c., dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd pe raza comunei Manasia. Pompierii de la Detașamentul de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2020, 09:50
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Cetatean în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cici în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Alexandra în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 Cu pardonu'omori omu" în 8 angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, bolnavi de COVID-19 cetatean în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei gunoierul în Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei Teodor în Rechinii agricoli fac legea la Amara mocioniu în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» Nedumerit în Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița Celentano în Finalizarea stației de tratare a apei din Slobozia se amână pentru 2021 cetatean în Finalizarea stației de tratare a apei din Slobozia se amână pentru 2021 Felix în Mihai Geantă, dublu campion național Cetățean în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» Mariana Petre în Slobozia: Bulevardul Unirii, inaugurat de Înălțare marius în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» tratat cu tratament în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» tratat cu tratament în Finalizarea stației de tratare a apei din Slobozia se amână pentru 2021 Cetățean în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» Cetățean în «Parcările multi-nivel, soluția pentru decongestionarea străzilor din Slobozia!» Urbanistul în Finalizarea stației de tratare a apei din Slobozia se amână pentru 2021
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...