Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!»

Proiectul economic al lui Dragoș Soare pentru Slobozia în care #sepoate

«Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu!»

Proiectul administrativ al lui Dragoș Soare este un proiect care ține de normalitate. Fiecare dintre candidați promite străzi asfaltate, Educație de calitate, apă potabilă... Ceea ce îl deosebește însă pe Dragoș Soare este vizi­unea sa asupra viitorului administrativ al orașului. Pentru prima dată în istoria administrației locale, un candidat care vine din mediul privat propune o abordare economică, bazată pe avantajele compe­titive ale Sloboziei. În opinia lui Dragoș Soare, Slobozia dispune de două avantaje majore: este în mijlocul zonei cu cea mai mare densitate de locuitori pe metru pătrat din România și reprezintă  un hub agroalimentar pentru această zonă.

Un oraș independent economic în 10 ani
Pentu a transforma orașul în acest «ombelico del mondo» economic, Dragoș Soare susține că mai avem la dispoziție 10 ani: «Trebuie să reușim în 10 ani. Altfel, va fi prea târziu! Iar ca să reușim, administrația trebuie să muncească în folosul cetățenilor ei. În 2021 vom organiza la Slobozia cel mai mare Târg Agricol din România. Îar până la sfârșitul primului mandat, vom așeza Slobozia pe harta agricolă a țării! Nu suntem doar orașul de lângă lacul cu nămol sapropelic... Suntem un hub agricol care poate concentra investiții uriașe, într-un timp scurt, cu eforturi administrative acceptabile și rea­liste. Eu nu vând gogoși electorale despre regenerare urbană și fonduri europene care falimentează bugetul orașului! Eu cred în performanță economică sprijinită pe principiile sănătoase ale unei administrații care are drept scop satisfacerea nevoilor cetățenilor. Acesta este proiectul meu de suflet. Cred în el și sunt pregătit să îl aplic fără nici o ezitare!».

1. Slobozia merită pusă în valoare drept centru al zonei din jurul ei, creând aici condițiile economice și de infrastructură necesare pentru a deveni un important centru logistic și de producție. Suntem în centrul unei zone în jurul căreia gravitează orașele București, Constanța, Brăila, Plăiești, Buzău și Călărași.
2. Construirea unui centru logistic pentru Agricultură este o necesitate în zona noastră preponderent agricolă.
3. Organizarea celui mai mare Târg Agricol din România va pune Slobozia pe harta investitorilor interesați de dezvoltarea acestui sector economic. Un Târg Agricol reprezintă cea mai bună formă de promovare a orașului nostru și a avantajelor competitive incontestabile pe care le deținem.

«Zona de Nord a orașului Slobozia va avea o
șosea de centură în lungime de 5 kilometri. Pentru acest obiectiv merită să cheltuiești banii publici!»
«Un
Ghișeu Unic pentru toate serviciile publice destinate contribuabililor. Acesta este primul meu obiectiv administrativ!»
«Fără apă potabilă, sistem de canalizare și drumuri asfaltate nu există civilizație. Este inadmisibil să promiți astfel de lucruri în 2020. Ele trebuie să existe!»
«Toți vrem
o șosea care să lege Slobozia de Slobozia Nouă și Amara. Este vorba de un drum de 4,5 kilometri. O vom face!»
«Fiecare decizie a administrației are drept rezultat un beneficiu pentru cetățean. Nu cheltuim niciun leu fără ca omul să simtă că acest leu se reflectă în servicii de bună calitate!»
«
Slobozia și Amara trebuie conectate prin căi rutiere. Între aceste două localități poate fi dezvoltată o zonă industrială în care pot fi atrași investitori. Toate terenurile din zonă pot fi puse în valoare prin acest proiect edilitar. Investitorii vin acolo unde au condiții de dezvoltare economică. Sistematizarea acestei zone reprezintă singura soluție!»
(Comandat de Partidul Național Liberal / Executat de SC DORAMA PROJECT SRL / CUI Mandatar Financiar AEP: 21200012)

20 Septembrie 2020, 15:10 (1018 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
«Am votat pentru un nou început la Slobozia!»
Tur electoral al premierului Ludovic Orban în Ialomița
Scrisoare pentru tine

Comentariile cititorilor:


Alegator:
(21 Septembrie 2020, 13:42)
Cam alambicate proiectele propuneti!Parca vad intre Slobozia si Amara cam cum e intre Afumati si Bucuresti.Dar cine vrea sa se dezvolte langa Oierie si Vivani (groapa de gunoi)?..d aia zic ca s cam sucite proiectele astea..
Robert:
(21 Septembrie 2020, 13:05)
Cu apa nu se va rezolva pentru ca sunt interese care depasesc primaria gen distribuitorii de apa la bidon incarcata din fantani. De parcuri vad ca nu se spune nimic, spatii verzi samd. La copii nu se gandeste nimeni. Bine ca ne-a facut groapa de beton, mare atractie printre mamicile care stau pe facebook si lasa copii sa alerge ca-n cusca. De tantarii care te mananca de viu iar nimic. Ce sa mai... sosele sa avem
@cbservator:
(21 Septembrie 2020, 12:11)
Ti se pare cumva ca “restul” sunt mai importante ca apa??? Toate ideile cu targul cu soseaua au prioritate in fata apei potabile??? Pai vezi ca mare parte din locuitorii acestui oras au venituri modeste si a plati , a cara apa,pentru uzul casnic , le ia o buna parte din bugetul familiei, adica le afecteaza traiul, acum , in fiecare ora, nu mai tarziu. Asa ca hai sa gandim live.
cbservator:
(21 Septembrie 2020, 11:25)
Probabil ca este singurul candidat care realizeaza potentialul agroindustrial al zonei, in rest........
Vad ca toti ai trageti cu apa {nu ca nu ar fi o problema}, dar ce vreti sa minta ca o rezolva,asa cum au facut-o atitia ani fostii?
Eu zic ca ar trebui sa i acordam credit si sa nu ne mai plangem,pentru ca noi singuri ne-am bagat in cacao votand cu fostii.
Apropo SERGIU, ''restul'' nu sunt mofturi,toate sunt probleme reale!
#pasajladrajna:
(21 Septembrie 2020, 10:11)
Ideea centurii de nord este mai veche. Insa degeaba ai centura (sud) daca esti obligat sa mergi cu 50km/ora. Cine va construi si cine va administra centura? Ca si in cazul autostrăzilor din Romania o sa va loviti de aceeasi justificare paguboasa: nu e trafic pentru a fi justificata o astfel de investitie. Cum veti rezolva problema autoturismelor cu numere de Marea Britanie care ocupa sa putea spune ilegal locurile de parcare? Platesc impozite statului roman, au verificare tehnica pentru a putea circula pe drumurile publice? In Anglia nu poti parca oriunde doresti, sunt locuri special destinate. La noi parcheaza fiecare dupa bunul plac, blocand garaje, alte autovehicule ori intrarile in imobile. A intrat in vigoare o lege prin care sunt pedepsite cazurile de depasire a nivelului sonor in cazul alarmelor. Dar cu bombardierii ce ne bubuie cu maneaua la maxim, cu cei care au carlig de remorcare montat desi nu remorcheaza nimic ce facem (intrebari pentru cei ce ne reprezinta in Parlament)?
Sergiu:
(20 Septembrie 2020, 20:41)
Noi ne gandim la sosea intre Amara si Slobozia Noua?! Si noi caram apa de 10 ani. Principala problema a sloboziei este APA POTABILA. Stai sa vezi daca avem bani pentru a potabiliza apa. Ca sa castigi primaria trebuie sa gandesti realist si macar sa faci un lucru simplu: ce crezi ca ai putea sa rezolvi in 4 ani, pai ala sa-l promiti si sa il faci. Nu alte proiecte nerealizabile, pentru ca nu sunt bani. Deci apa este primul obiectiv al oricarui primar. Restul sunt mofturi la ora asta .
Economist sef:
(20 Septembrie 2020, 20:40)
Interesanta abordare, insa incompleta din pacate. Nu doar plasamentul logistic este suficient. Mai avem nevoie de forta de munca calificata si capital pe langa o piata relevanta(cine cumpara ce produci) si mai ales o calitate a institutiilor.
Cu tot respectul, ramaneti tot in zona publicitatii electorale atat timp cat nu raspundeti la toate problemele. Nu mai conteaza ce propuneti, nu va functiona....
Back to work !
Mari:
(20 Septembrie 2020, 19:23)
Să dea Dumnezeu, să iasă Soarele și pe strada noastră! Succes!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 20 Oct 2020
242 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Se constituie noul Consiliu Județean Ialomița

Prin Ordinul prefectului județului Ialomița nr. 500/19.10.2020, se va constitui noul Consiliu Județean Ialomița. Evenimentul de constituire se va produce marți, 20 octombrie 2020, la Sala «Europa» a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 17:40
(93 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, polițiștii din Amara, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:20
(45 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Movilița, arestat pentru «tulburarea ordinii și liniștii publice»

Vineri, 16 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:15
(52 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1696 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 19 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1696, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:10
(54 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. A fost întreruptă o nuntă la Fetești!

Polițiștii din Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi și polițiști locali, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:05
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitate să intervină la un număr de 7 evenimente rutiere care s-au produs în localitățile ialomițene încă din seara ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 12:30
(47 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Întâlnirile între contribuabili și inspectorii fiscali se pot face prin programări on-line

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că se pot programa on-line pentru întâlnirea cu un inspector fiscal din cadrul instituției. Pe site-ul www.anaf.ro ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 10:50
(71 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1683 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 18 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1683, cu 47 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2020, 13:05
(121 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 1636 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 16 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1636, cu 49 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 13:05
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Octombrie 2020, 12:50


10

Mihail Kogălniceanu: Băut și fără permis, la volan

Un bărbat, de 36 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a fost depistat în flagrant noaptea joi spre vineri, 15/16 octombrie a.c., de polițiștii ialomițeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:10
(188 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, echipe mixte formate din polițiști din cadrul IPJ Ialomița, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării modului ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:05
(192 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Miercuri, 14 octombrie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier,  în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier pe DN2 (E85), în afara  localității ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:30
(293 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 persoane, depistate că nu respectă măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au depistat 5 persoane care nu respectă măsura izolării la domiciliu și peste 50 de persoane care nu purtau mască de protecție în spațiile unde aceasta este obligatorie ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 14:25
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1587 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 15 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1587, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 13:05
(200 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Lipsă apă în orașul Căzănești

Joi, 15 octombrie 2020, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Prunului din orașul Căzănești/Ialomița. Pentru remedierea acesteia, echipele de intervenție RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2020, 12:40
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Concurs de film de scurt metraj cu tematică «Anticorupție»

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România, derulează în perioada octombrie-decembrie 2020 proiectul «#Integritate 2020», în cadrul căruia ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:35
(523 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: 124 de controale, amenzi de 255000 de lei

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat în luna septembrie 2020 un număr de 124 acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă, în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:20
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Depistat în flagrant conducând sub influența aloolului

Marți, 13 octombrie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu au depistat un bărbat, de 48 de ani, din orașul Fierbinți-Târg, conducând un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:10
(153 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul actual. 60 de persoane au fost sancționate contravențional ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 15:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1573 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 14 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1573, cu 30 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2020, 13:05
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Octombrie 2020, 19:15


Grupul de Comunicare Strategică: 1543 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 13 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1543, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2020, 13:05
(222 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autobuze, microbuze, precum și alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri vor fost oprite, pentru control, de polițiștii rutieri. Activitățile au loc, simultan, în toate statele membre ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2020, 12:10
(151 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Acasă în siguranță!»

Anul acesta, ziua de marți, 13 are o dublă însemnătate pentru structurile profesioniste pentru situații de urgență, întrucât marcăm în același timp «Ziua Informării Preventive» și «Ziua Internațională a ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 19:40
(286 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Avarie la intersecția străzilor Dumbravei cu Popa Șapcă din Fetești/Cartierul Fetești-Gară

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Dumbravei cu Popa Șapcă din Fetești/Cartierul Fetești-Gară, RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 16:35
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 10 octombrie a.c., în jurul orelor orei 3,30, polițiștii din Slobozia, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Scânteia, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani. ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 14:40
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate de polițiști

Vineri, 9 octombrie a.c., pe raza comunei Maia, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, din comuna Nuci, în timp ce transporta cu o ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 14:35
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bătrân de 78 de ani, dispărut

Urziceni: Bătrân de 78 de ani, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 78 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Urziceni într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 14:25
(232 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19

Polițiștii ialomițeni, sub autoritatea Instituției Prefectului Ialomița, au continuat să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2020, 14:20
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
apa rece în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal recuperare la domiciliu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 octombrie 2020 z în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal MARIAN în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal cetatean în Candidați cu probleme de integritate la Alegerile Locale din Ialomița Nicu în Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal Mary în «Fel principal: ȘOMAJ!» Mary în Senatorul lui Dumnezeu lasă PMP Ialomița la mâna sfinților Mary în Chemarea naturii la Slobozia Ne lași ...? în «Partidul Social Democrat vine cu soluția creșterii veniturilor a 4,5 milioane de angajați!» Victor în Senatorul lui Dumnezeu lasă PMP Ialomița la mâna sfinților Gigel în Fetești: Educatoare cercetată penal pentru că a lovit un copil @pffff în Fetești: Educatoare cercetată penal pentru că a lovit un copil gunoaie în Închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă costă municipalitatea 10 milioane de lei Pacat în Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești: Medicul Mioara Neagu a murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2 Goie în Chemarea naturii la Slobozia Pazitorii supraponderali în Închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă costă municipalitatea 10 milioane de lei ofer garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 octombrie 2020 Vadile în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 octombrie 2020 Sandu Z în Procurorii locali anchetează noi fapte de corupție la Serviciul Regim Permise și Înmatriculări Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...