Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare

Victor Moraru a tipărit «Ialomița noastră» în 50 mii de exemplare

Sătul de «Ialomița ta», oficiosul Consiliului Județean Ialomița care l-a mediatizat timp de 3 ani, ex-preșe­dintele Victor Moraru a tipărit un ziar de campanie cu un titlu nou-nouț, în 50 mii de exemplare. Banii sunt tot publici, că obiceiurile proaste mor greu!

Campanie pe banii noștri Asemeni tuturor candidaților de partid din țara asta, Victor Moraru își face campanie pe banii noștri. Legal, cum spune legea finanțării partidelor politice. Și, dacă e legal, n-are rost să mai comentăm că plătim ca proștii ca să fim împroșcați cu minciuni electorale. Ceea ce e de comentat însă e lipsa de moralitate a demersului. După ce s-a mediatizat 3 ani la rând pe bani publici în «Ialomița ta», oficios editat de către Consiliul Județean Ialomița, Victor Moraru copiază formatul publicației și tipărește «Ialomița noastră». Fițuica are tot 8 pagini, la fel de multe poze cu Victor Moraru și, din câte ne-am dat noi seama, același tehnore­dactor. Cât despre tiraj, ea a fost editată în 50 mii de exemplare, că disperarea ex-preșe­dintelui Moraru e pe măsura mizei... Căci fără ziar, Victor Moraru nu există, iar faptele lui sunt doar... Hai, la bună vedere! Și aveți grjă la vot, că mâine-poimâine îl vedeți vicepreședinte de Consiliu Județean. Să nu ziceți că nu v-am spus!

Omul faptelor reprobabile Pentru aceia dintre dumneavoastră care au aruncat la coș «Ialomița noastră» înainte de a o citi, facem câteva precizări necesare. Da, totul este de la un capăt la altul un colaj de minciuni electorale ambalate sub sloganul «eu sunt omul faptelor». Ceea ce este însă cu adevărat reprobabil (minciuni electorale spun toți candidații, in­diferent de partid!) e faptul că Victor Moraru își justifică trecerea la PRO România susținând că «interesele ialomițenilor sunt pentru mine tot timpul peste interesele de partid». Dacă această afirmație ar fi fost adevărată, ex-preșe­dintele ia­lomițenilor de pretutindeni ar fi candidat independent, fără «garanția fermă» a lui Marian Neacșu că «vom lucra doar în interesul ialomițenilor». Sigur, dacă ar fi ales acest statut, Victor Moraru ar fi trebuit să se mulțu­mească cu voturile ialomițenilor de pe Face­book-ul personal care-i transmit din Italia că e «minunat». Așa, el și-a lungit agonia administrativă, amăgindu-se cu re­zultatele sondajelor contrafăcute de Luceafărul Neacșu pentru a stimula lipitorii de afișe din PRO România care visează slujbe grase plătite din bani publici după Alegeri.


Numai pe-asta, că e caldă!
Imaginea paranoiei edilitare a ex-președintelui Victor Morau n-ar fi completă dacă nu am aminti și de scrisoarea sa către amăreni. Tipărită într-un tiraj de 300 de exemplare, epistola scrisă față-verso, face apologia fratelui Larisei Mihai, administratorul public al județului Ialomița, plătită timp de 3 ani cu aproape 20000 de lei lunar. Victor Moraru îi îndeamnă acum pe «amărenii mei dragi» să aibă încredere într-un «om muncitor, dedicat, cu spirit de inițiativă și atent la nevoile societății». Sigur, Victor Moraru nu pome­nește nimic despre faptul că singura inițiativă a fra­telui Larisei a fost să dea în judecată Primăria Amara de dragul salariului de viceprimar, funcție ocupată me­teoric. Si nici noi n-o să facem caz de-atâta lucru... Ceea ce ne-a zgâriat retina e că «omul faptelor» susține că «Ion Măiță uitat misiunea sa de a face bine pentru amăreni, preferând să mă mintă pe mine și pe dumneavoastră». În urmă cu 3 ani însă, același primar Ion Măiță reprezenta «singura șansă de a continua proiectele finanțate din fonduri europene de la Amara». Altfel spus, Victor Moraru se plânge că a fost expulzat din PSD pentru că «filiala a fost confiscată de un politician necunoscut (...) mânat doar de interese personale», în timp ce înfierează proletar în fața electoratului un om pe care l-a sus­ținut necondiționat. Evident, nu lipsa de moralitate a demersului e problema.Totul e politică, iar noi nu pretindem că suntem fete mari. În cazul de față însă, Victor Moraru a făcut greșeala de a-și subestima electoratul. Ba, mai mult, îl consideră suficient de prost pentru a înghiți această gălușcă. Greșeala este fatală în condițiile în care orice ageamiu în ale politicii știe că poți fura electoratul, îl poți minți, îl poți corupe... dar nu-l poți face prost! Pentru că nu te va ierta niciodată. Și nu te va mai vota cât e veacul. Să nu ziceți că nu v-am avertizat, domnule Moraru!

Adevărul e ca untdelemnul: 4 minciuni istorice ale lui Victor Moraru
Victor Moraru a cheltuit 2 milioane de lei din bugetul județean pentru a se promova în spațiul public. El a susținut (și continuă să suțină pe parcursul acestei campanii electorale!) că a realizat investiții în valoare de 170 milioane de euro. Vom demonta azi 4 dintre minciunile propagate de el în spațiul public.
1) Minciună: Victor Moraru susține că a alocat 218 milioane de lei Spitalului Județean Îalomița și că a atras investiții în infrastructura de Sănătate în valoare de 41 milioane de euro.
Adevărul: 80% din valoarea alocărilor bugetare pentru Spitalul Județean Ialomița reprezintă plata salariilor și utilităților. Gradul de absorbție pentru cele 41 milioane de euro oscilează între 0 și 2,5%.
2) Minciună: Podul de la Dridu a fost executat în mandatul lui Victor Moraru.
Adevărul: Administrația Victor Moraru a acceptat demolarea podului de la Dridu și reconstrucția lui de la zero, după 7 ani de «lucrări» sub administrația Ciupercă. Valoarea acestei invstiții a crescut de la 2,5 milioane la 10,4 milioane de lei. După inaugurare, o parte din pod s-a surpat și a necesitat lucrări suplimentare de consolidare.
3) Minciună: «Proiectul de dezvoltare regională Alexeni» are o valoare de 200 milioane de euro și presupune construirea unui aeroport la Alexeni în cadrul unui parteneriat public-privat.
Adevărul: Victor Moraru a preluat ruinele aeroportului de la Alexeni în 2018, după ce acest obiectiv a fost aproape ruinat de către căutătorii de fier vechi. În cei 2 ani în care a plătit pentru paza a ceea ce a mai rămas din clădiri, Victor Moraru a anunțat public mai multe soluții pentru obiectiv, de la centru de divertisment la fermă avicolă și de la poligon de cercetare aeronautică la școală pentru piloții de avioane. La acest moment nu există niciun contract de parteneriat public-privat încheiat!
4) Minciună: Victor Moraru a asfaltat drumuri județene în valoare de 140 milioane de lei.
Adevărul: Există, într-adevăr, proiecte de finanțare din fonduri naționale și europene pentru asfaltarea a aproximativ 200 de kilometri de drumuri județene. Gradul de absorbție al acestor fonduri nu depășește însă 25%. Asta înseamnă, până la acest moment, doar 50 de kilometri de drumuri județene asfaltate! În mandatul precedent, cu bani din bugetul județean, administrația Ciupercă a asfaltat sau reabilitat 80 de kilometri de drumuri județene. Și 2 poduri!

21 Septembrie 2020, 13:10 (1800 vizualizări - 10 comentarii)

Comentariile cititorilor:


ION:
(22 Septembrie 2020, 08:52)
Pe (...) nu l-a executat o data cu lichidarea firmei sala ,primaria avind de incasat sume importante . (...) l-a acoperit pe fostul sef .
Nelu :
(21 Septembrie 2020, 23:08)
Santeti niste (...) jos cu voi hotilor fugiti ca alea de pe varianta de la un partid la altul ATI PIERDUT JUDETUL V-ATI AGATAT DE AMARA CU TOATE PUTERILE POATE CASTIGATI DAR VEDETI-VA DE TREABA VOASTRA CA ATI PIERDUT SI AMARA ... DISPARETI DE TOT
Amarean:
(21 Septembrie 2020, 23:02)
Sant niste hoti si mincinosi au calcat pe cadavre sa ajunga unde sunt ... sa ne lase dracu in pace si (...) si (...) si cumnatul lui iubit (...) ca nu il voteaza nici dracu ... voi credeti ca mai punem botul la voi ... veti vedea ca o sa fie rau de voi pt ca lumea sa saturat de (...)
colocatar katanga:
(21 Septembrie 2020, 19:47)
Cand s-a aprobat bugetul judetean pentru asemenea aberatii, ce au pazit consilierii ? De fapt, consilierii judeteni sunt la cheremul sefului CJ, ei doar ridica mana si voteaza ce vrea seful fiindca ei nu raspund material  ..ei raspund ...politic. Ha,ha,ha !!!! Ce-mi place mie de magaria asta cu raspunderea politica.....
gigi friptu:
(21 Septembrie 2020, 19:43)
In Romania se praduieste banul public cu legea in mana, dupa bunul plac al celor de la butoane. Raspunde cineva ? Canchi !!!!! Presa si prostimea ce voteaza doar comenteaza sa-si mai aline nemultumirea. 
amarean:
(21 Septembrie 2020, 17:41)
(...) crede ca daca s-a urcat pe (...), se poate urca si pe (...). De aceea nu o sa-l voteze lumea pe (...). (...) nu este decat un golan ce a (fost) invatat sa manevreze oarecum sistemul si pe babele de la canapea. El, ca om, este o catastrofa. A fost un elev de nota 7, dar a intrat in istorie, vorba reclamei la loto. Daca este un pic scarmanat, sar fulgii din el. S-a tot suit cu picioarele pe umerii altora. Se spune ca doar diferenta dintre comisionul de 10% 'cuvenit' si cel de 30 % incasat si nelivrata la partid l-a indepartat din (...). Asa a ramas cu banii, dar a schimbat firma. La (...). Curat murdar! Cine se lasa impresionat de acest personaj este un mare naiv. Acum 4 ani, daca nu era votul fragmentat de (...), nu mai ajungea (...). Pacat de femelele impresionate de acest gigolo de 30% bani.
un alt cetatean:
(21 Septembrie 2020, 15:17)
niste desfranati toti cei patru (...), ne dau cu tupeu lectii politice dupa ce ne-au tratat si ne considera niste prosti. Toti sunt ori divortati ori sunt  la a doua casatorie si vor sa fie un exemplu de moralitate pentru societate. Nu au cum, cand alergi de la un partid la altul nu este decat o alergatura dupa ciolan. Ia mai treceti si la munca si voi si pupilele voastre care nu stiu cum este sa muncesti cinstit.
cetatean:
(21 Septembrie 2020, 14:02)
Sa i se impute de organele abilitate toate pagubele facute in judet si in oras lui (...) si (...) si sa se duca unde or vedea cu ochi sa nu mai auzim de ei
locuitor din Amara:
(21 Septembrie 2020, 13:52)
Da....totul este adevarat. Domnul (...) este chiar peste Domnul Donald Trump....este un rege....si sunt multe care nu se stiu....fapte deochiate. 
Dar scaunul poate se va rupe ...exect ce blameaza fiul lui la Primaria Amara se regaseste la Consiliul Judetean....consilieri multi, amante, etc pe bani nostrii , ai cetetenilor....
Dumnezeu sa ii judece!!! Si chiar electoratul!!!
Le uram , ca la pescari, multa bafta !!!!!!
vasile:
(21 Septembrie 2020, 13:46)
PAI DE CE NU A AVUT CURAJ SA CANDIDEZE INDEPENDENT? IALOMITENII, CARE IL SUSTIN SI CARE IL VAD CEL MAI CAPABIL, L-AR FI VOTAT. NU A VRUT PENTRU CA NU A AVUT CURAJ, PENTRU CA ESTE UN NIMENI FARA SPATE ASIGURAT.

HAIDETI OAMENI BUNI SA LE DEMONSTRAM CA NU NE MAI POT PROSTI LA INFINIT.
AVEM POSIBILITATEA SA NE VOTAM OMUL LIBER DE SARCINI DE PARTID, ASA CUM SUNTEM SI NOI, SAU CUM CREDEM CA TRAIM: LIBERI!!!!!!
HAIDETI SA NE VOTAM LIBERATEA, FARA MAFIOTI!!!!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 30 Oct 2020
366 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

IȘJ Ialomița: 10 profesori și 40 de elevi, infectați cu COVID-19

Potrivit unei informări a Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, în județ există 59 de școli care studiază în «Scenariul Verde», 33 în «Scenariul Galben» și 35 în «Scenariul Roșu». În ceea ce privește ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2020, 17:05
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Mașină răsturnată între Movila și Fetești

Mașină răsturnată între Movila și Fetești

În dimineața zilei de joi, 29 octombrie 2020, între localitățile Fetești și Movila, s-a produs un accident de circulație. Din datele polițiștilor prezenți la fața locului a reieșit faptul că un bătrân, ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2020, 13:55
(194 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 2057 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 29 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 2057, cu 41 cazuri mai mult față de ziua de maiercuri ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2020, 13:20
(143 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. Trei persoane din Fetești aflate în «izolare la domiciliu», amendate!

Pe parcursul zilei de miercuri, 28.10.2020, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2020, 11:55
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi intrat în locuința unei persoane din municipiul Slobozia, pe care ar fi lovit-o. Polițiștii Biroului de Investigații ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2020, 11:50
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Acțiune comună a Poliției Române și CFR Călători pentru siguranța transporturilor

Ialomița: Acțiune comună a Poliției Române și CFR Călători pentru siguranța transporturilor

Miercuri, 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, au acționat pentru creșterea gradului de ordine ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2020, 11:35
(77 vizualizări - 0 comentarii)


6
Cotorca: Șofer rănit într-un accident rutier

Cotorca: Șofer rănit într-un accident rutier

În seara zilei de miercuri, 28 octombrie 2020, pe raza localității Cotorca s-a produs un accident rutier. Șoferul în vârstă de 38 de ani al unui autovehicul, fără să se asigure, a efectuat manevra de întoarcere ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2020, 09:35
(81 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Localitatea Coșereni trece la Scenariul Roșu

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate la nivelul județului Ialomița, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus trecerea localității Coșereni la Scenariul ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2020, 22:00
(203 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. Amenzi de peste 15000 de lei!

Pe parcursul zilei de marți, 27 octombrie 2020, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2. ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2020, 14:55
(150 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,58%-rata șomajului în luna septembrie 2020

La sfârșitul lunii septembrie 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4294 șomeri (din care 2008 femei), rata șomajului fiind de 4,58%, cu 0,09% ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2020, 14:10
(83 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 2016 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 28 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 2016, cu 47 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2020, 13:05
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

27 Octombrie 2020, 19:10


12

Bărbat din Amara, arestat pentru «ultraj»

Un bărbat de 35 de ani, din Amara, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «refuz de recoltare a probelor biologice». Pentru că a devenit violent și a amenințat polițiștii a fost ulterior arestat ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 15:50
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Sus: Femeie rănită într-un accident rutier

Fierbinții de Sus: Femeie rănită într-un accident rutier

O femeie de 49 de ani a fost rănită în ziua de marți, 27 octombrie 2020, într-un accident rutier produs în localitatea Fierbinții de Sus. Femeia era pasageră într-un automobil condus de un tânăr de 29 de ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 15:30
(142 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. Eveniment privat întrerupt la Țăndărei!

În cursul zilei de luni, 26 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 13:40
(166 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1969 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 27 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1969, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 13:05
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Trei persoane «izolate», amendate pentru că nu au fost găsite la domiciliu

Pe parcursul zilei de duminică, 25 octombrie 2020, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 13:40
(423 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1919 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 26 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1919, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 13:05
(363 vizualizări - 2 comentarii)


SJA Ialomița: A luat «mită» pentru a nu constata defecțiunile unui autoturism la ITP

Polițiștii Anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 10:10
(528 vizualizări - 3 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1907 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 25 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1907, cu 29 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 13:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: S-au luat la bătaie după producerea unui accident. Cinci bărbați din Bărbulești, reținuți de polițiști!

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 41 de ani, toți din localitatea Bărbulești, au fost reținuți de către polițiști urmare a unei altercații produse sâmbătă, 24 octombrie a.c., în afara localității ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 12:15
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Botez întrerupt de polițiști

În cursul zilei de sâmbătă, 24 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 12:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1878 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1878, cu 20 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2020, 13:05
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

23 Octombrie 2020, 19:10


Slobozia: Arestat pentru «proxenetism»

Joi, 22 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:20
(505 vizualizări - 1 comentariu)


Tânăr din Sălcioara, suprins la volan fără permis

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Coșereni, fiind în serviciul de patrulare și control al traficului rutier, pe raza comunei Axintele, au oprit un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:15
(196 vizualizări - 0 comentarii)


SJA Ialomița: Surprins în flagrant când dădea «mită»

Joi, 22 octombrie 2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu lucrătorii de Poliție Judiciară ai Diecției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:25
(550 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1858 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1858, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Eveniment privat întrerupt de forțele de ordine

În cursul zilei de joi, 23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 12:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Verificarea documentară a contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii interesați că potrivit prevederilor art. 148 din Codul de procedură fiscală, pentru stabilirea corectă a situației fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 11:50
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...