Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

«Există un „gentlemen’s agreement“!»

Deputatul PNL Gheorghe Tinel despre candidatura sa

«Există un „gentlemen’s agreement“!»

Vineri, 9 octombrie 2020, deputatul PNL Gheorghe Tinel a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că și-a depus candidatura pentru funcția de deputat în cadrul organizației PNL Ialomița. De asemenea, a mai declarat că alături de el și-a depus candidatura pentru funcția de senator și parlamentarul Mihăiță Găină. Gheorghe Tinel a susținut public că atât el cât și Mihăiță Găină candidează pe listele PNL ca urmare a unui «gentlemen’s agreement» încheiat cu liderul PNL, Ludovic Orban, în urmă cu un an, la căderea Guvernului Dăncilă. În replică, Dragoș Soare, președintele interimar al PNL Ialomița a declarat ulterior conferinței de presă: «În calitate de Președinte Inte­ri­mar al PNL Ialomița, subli­niez faptul că orice de­clarație publică a dlui deputat Tinel Gheorghe cu privire la o susținere a filialei Ialomița a PNL pentru candidatura dumnealui pe listele PNL pentru alegerile parlamen­tare este prematură!».

Gheorghe Tinel dixit Deputatul Gheorghe Tinel a organizat săptămâna trecută o conferință de presă în cadrul căreia a confirmat public că își dorește un nou mandat de parlamentar. Alături de el, în cursa internă pentru desemnarea candidaților PNL la Alegerile Parlamentare din decembrie 2020 s-a înscris și senatorul Mihăiță Găină. Potrivit declarațiilor deputatului Gheorghe Tinel, cei doi sunt îndreptățiți în demersurile lor de un «gentlemen’s agreement» încheiat cu preșe­dintele partidului, Ludovic Orban. «În septembrie anul trecut, atunci când s-a pus problema demiterii Guvernului Dăncilă, eu am fost unul dintre cei trei președinți de organizații județene care am adus în PNL în urma negocierilor un parlamentar de la PSD, pe Mihai Găină... În noiembrie 2019, Guvernul Dăncilă a căzut la 3 voturi! Unul dintre voturile care au dus la căderea Guvernului Dăncilă au venit de la Or­ganizația PNL Ialomița, prin deputatul Mihai Găină, cu care eu am negociat... Negocierea mea însă a fost în trei: eu, Mihai Găină și președintele PNL Ludovic Orban! (...) La acea negociere s-a stabilit un fel de „gentlemen’s agreement“: Mihai Găină va fi locul 1 la Senat din partea PNL la Alegerile Parlamentare din 2020, Gheorghe Tinel va fi locul 1 la Camera Deputaților la Alegerile Parlamentare din 2020! Dat fiind faptul că înțelegerea nu am făcut-o cu oricine și oriunde, și am făcut-o cu președintele PNL și cu primul-ministru în funcție, eu cred că acest „gentlemen’s agreement“ se va respecta!» a precizat Gheorghe Tinel în cadrul conferinței de presă.

Dragoș Soare, la prima replică
Declarațiile deputatului Gheorghe Tinel l-au surprins pe președintele interimar al PNL Ialomița, Dragoș Soare. Acesta a reacționat public susți­nând că procesul de selecție al candidaților PNL pentru Alegerile Parlamentare este unul democratic și că oricine se poate înscrie în cursa internă pentru desemnarea candidaților: «Partidul Național Liberal, Filiala Ialomița, se află în mij­locul procedurilor de depunere a candidaturilor pentru Alegerile Parlamentare din decembrie 2020. Acest lucru înseamnă că în această pe­rioadă orice membru PNL își poate depune candidatura pentru un loc pe listele PNL pentru Camera Deputaților sau Senat! Nu există niciun fel de decizie, nici la nivel local, nici la nivel național, cu privire la numele candidaților PNL Ialomița pentru Alegerile Parlamentare. Deciziile privind candidaturile PNL Ialomița se iau conform statutului PNL în forurile interne decizionale, în acest sens urmând ca până pe data de 15 octombrie conducerea partidului să se reunească, să analizeze dosarele candidaților, iar membrii biroului de conducere să decidă prin vot care sunt reprezentanții partidului nostru pentru Alegerile Parlamentare!». În plus, a mai declarat Dragoș Soare, declarațiile deputatului Gheorghe Tinel sunt premature și riscă să destabilizeze reconstrucția internă a PNL Ialomița: «În calitate de Președinte Interimar al PNL Ialomița, subliniez faptul că orice declarație publică a domnului deputat Tinel Gheorghe cu privire la o susținere a Filialei Ialomița a PNL pentru candidatura dumnealui pe listele PNL pentru Alege­rile Parlamentare este prematură și, din punctul meu de vedere, lipsită de fair-play față de ceilalți colegi ai noștri care au înțeles că acum este momentul pentru o campanie internă, fără a se folosi de declarații publice în mass-media...».

13 Octombrie 2020, 16:50 (5556 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Dragoș Soare, următorul președinte al PNL Ialomița
Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița!
Deputatul PNL Gheorghe Tinel, în război cu reprezentanții locali ai AEP

Comentariile cititorilor:


Cetățean :
(27 Octombrie 2020, 17:50)
Dacă dl.Tinel e pe listă, se duce lista de râpă! Da' ce-l interesează pe domnul procentul.. Dacă e cap de listă, fotoliul este rezervat. Ceea ce denotă că-l interesează doar fotoliul de deputat. Auzi! «gentlemen’s agreement» încheiat cu Orban. Îmi vine să râd cu lacrimi. Păi Orban a scăzut la greu în ochii tuturor românilor, nu doar în Ialomița, cu activitatea din ultimul an și a multora dintre cei aleși în guvern să conducă. Nu au oameni capabili! Asta e problema PNL-ului. ( de fapt nici doctrină adevărată, se scaldă în ape mici) De aceea a fost adus și Găină în PNL. Oare i s-au făcut promisiuni?! Hmmm... Fotoliul de senator, probabil. D-le Soare, politica e precum politica! Eu,vă doresc succes în activitatea de gospodar prim al orașului! Ați câștigat pentru omul care sunteți, nu pentru culoarea politică.
Pentru Alegator:
(20 Octombrie 2020, 16:57)
Tinel Gheorghe e o hahalera care a adus numai prosti alaturi de el, iar partidul a luat-o la vale. Bineninteles ca si el a avut de castigat alaturi de ei. Sa-si ia gandul de la deputatie. Sa traiasca din ce i-a dat cine i-a dat in timpul pandemiei. Adios!
Bravo Dragos Soare. Cinste tie ca nu mai tii alaturi un ...deflorabil. 
alegator:
(16 Octombrie 2020, 11:00)
Ghe Tinel era locomotiva. O sa vedeti rezultatul indepartarii lui la parlamentare.
Nela:
(15 Octombrie 2020, 10:35)
Așteptăm cu nerăbdare să-și ia funcția în primire și să facă ordine în Primăria Slobozia, unde este o adevărată cloacă de rude/neamuri și pile PSD. Cred că în această instituție se regăsesc cei mai incapabili angajați ai unei administrații locale, în special în domeniul urbanismului și juridic.
Dacă ar avea curiozitatea să verifice ce studii au celebrii juriști din primărie, ar rămâne consternat de fauna care există.
Succes Dragoș și multă putere de muncă!
Sergiu:
(14 Octombrie 2020, 20:47)
Doamne ajuta sa ii propuneti pe cei doi pe liste si o sa scapam usor usor si de pnl
Alex:
(14 Octombrie 2020, 17:53)
Ati promis schimbarea...schimbare sa fie.
Gigel:
(14 Octombrie 2020, 17:45)
Gheorghe Tinel se comporta ca si cum PNL este propria ograda, unde el are un fel de drept de preemptiune. Ce democratie? Ce-i aia? El are Dreptul fata de oricine altcineva, s-a nascut cu acest drept. Ce scursura politica...
Dreapta adevarata:
(14 Octombrie 2020, 13:33)
Referitor la gentelman's agreement , daca Orban vrea sa obtina sub 20 de procente in Iaiomita, n-are decat sa-l respecte, dar cum va justifica Dragos,care conduce filiala PNL Ialomita,o asemenea contraperformanta.Ori el a fost numit presedinte tocmai pentru a creste performanta partidului, sa-l duca de la 26 la peste 30 de procente, asa cum a avut doamna Barcari la votul pentru CJ.Ce lider este acela,care ia partidul la 26 procente si in 2 luni, il duce pe langa 20,cat probabil va lua PNL, cu cei doi cap de lista.Cum se va prezenta in fata colegilor, ce credibilitate va mai avea Dragos cu asemenea contraperformanta, care va atarna ca un balast, la o carte de vizita nepatata inca.Este vremea altei generatii de politicieni in PNL,asa cum a recunoscut si Tinel cand a fost suspendat din functie si de ce sa nu recunoastem,acesta nu mai este agreat de ce mai mare parte a organizatiei.Oameni buni, nimeni nu e de neanlocuit! Asa ca Dragos, arata ca esti un lider puternic, meritat de aceasta organizatie si vei avea numai de castigat ,atat tu, cat si partidul.Altfel...
FANE:
(14 Octombrie 2020, 06:54)
TINELE CUNOSTI FOARTE BINE CA NU AI ESIT LA NICI UN MANDAT CU VOTUL POPULATIEI
Hapciu:
(13 Octombrie 2020, 23:36)
Tinel, du-te domnule după Băsescu! Și ia-l și pe tizul lui, sindicalistul nimănui.
Kalipso:
(13 Octombrie 2020, 23:02)
Goguleeee!Din cauza domnilor vor pierde multe voturi !Au muncit altii pentru ei !Figuri sterse care au luat caimacul si vor sa îl ia in continuare !
Bica:
(13 Octombrie 2020, 20:57)
Cu sforarul asta de Tinel, PNL se duce la gârla. Mai multe dosare penale pentru trafic de influenta i-ar veni manusa lui Tinel. A contribuit numai el stie cum (altgorim politic) la instaratea duduiei prefect si director ocpi ialomita. O fi, no fi, trafic de influenta, vedem ce spune, politia si
gogu:
(13 Octombrie 2020, 19:51)
Fara staruinta si alergatura lui Tinel ,nu va vad bine. Tineti-l aproape ca altfel va costa la procente

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 27 Nov 2021
140 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19309, fiind înregistrate 5 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2021, 14:10
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «șantaj»

Un tânăr de 25 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-ar fi șantajat fosta iubită. După ce s-a despărțit de tânăra domiciliată în Slobozia, acesta i-a pretins suma de 1000 de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 19:45
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19304, fiind înregistrate 18 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 14:30
(197 vizualizări - 0 comentarii)


3
Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot», a organizat vineri, 26 noiembrie a.c., o activitate tematică, denumită «Sfântul Apostol Andrei-patronul spiritual al românilor». Scopul acestui ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 13:15
(178 vizualizări - 0 comentarii)


4

ANAF: Noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 11:30
(179 vizualizări - 0 comentarii)


5

Țăndărei: Focuri de armă trase pentru prinderea unui hoț de mașini

În seara zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii din Țăndărei au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:50
(264 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști

Miercuri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești, în timp ce efectuau un filtru rutier pe strada Călărași din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19286, fiind înregistrate 22 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 13:40
(144 vizualizări - 0 comentarii)


8

AJFP Ialomița: Formularele de înregistrare fiscală se pot depune electronic

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că în Monitorul Oficial al României a fost publicată o reglementare pentru aprobarea formularelor de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 12:10
(88 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19264, fiind înregistrate 46 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 17:48
(151 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Schema de ajutor de minimis în sectorul apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Ialomița (APIA Ialomița) informează apicultorii că, până pe data de 26 noiembrie 2021 inclusiv, se pot depune cereri de acordare a ajutorului de minimis ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 10:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

23 Noiembrie 2021, 17:40


12

AJFP Ialomița: Contribuabilii pot beneficia de eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, prin depunerea unei cereri, pot beneficia de eșalonarea la plată în formă simplificată a obligațiilor fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 16:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Fără permis, la volan

Luni, 22 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, pentru verificări, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Țăndărei. ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:45
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Lemne confiscate

Luni, 22 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești au depistat pe raza localității Bărcănești un transport ilegal de lemne. Aceștia au oprit în trafic un ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:35
(200 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Forțele ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:20
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 34 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19218, fiind înregistrate 34 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 13:55
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DN1D, în comuna Bărbulești, au observat în trafic ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:20
(246 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 95000 de lei, 32 permise de conducere reținute

Polițiștii ialomițeni au desfășurat 24 de acțiuni punctuale în mediul rural și urban, organizate atât independent, cât și împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița, intervenind totdată la ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:15
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

În perioada 1-12 noiembrie 2021, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, prin departamentul Relații de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 14:10
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19184, fiind înregistrate 25 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 13:50
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Albești, Făcăeni și Amara

Sâmbătă, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,15, 3 echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 12:20
(274 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 2 decembrie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 2 decembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 10:50
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

În dimineața zilei de luni, 22 noiembrie a.c., în afara localității Coșereni, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane. Din verificările efectuate la fața locului a reieșit ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 09:00
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 27 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19159, fiind înregistrate 27 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2021, 13:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19132, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2021, 14:05
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Joi, 18 noiembrie a.c., pompierii din Slobozia au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la tabloul electric al unui bloc de locuit, situat pe strada Aleea Nordului. Pompierii s-au deplasat la fața ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 15:20
(450 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

În colaborare cu Școala Gimnazială «Sfântul Andrei», reprezentanții Protopopiatului Slobozia au desfășurat miercuri, 17 noiembrie a.c., campania umanitară «Prieteni și solidaritate». În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 14:20
(363 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni cu scop preventiv. Cu această ocazie, au fost legitimate 464 de persoane și controlate în trafic 200 de autovehicule, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:45
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 23 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 19 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19094, fiind înregistrate 23 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:40
(340 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...