Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Țeapă de manual la Loto 6/49

Ialomița: Loteria Română păcălește jucătorii

Țeapă de manual la Loto 6/49

Drept la Replică al Companiei Naționale «Loteria Română»

Un jucător la Loto 6/49 din comuna ialomițeană Gheorghe Lazăr reclamă faptul că de 3 luni așteaptă să intre în posesia premiului de 18200 de lei pe care l-a cîștigat, însă reprezentanții Loteriei Române refuză să-i dea banii. Contactați de reporterii Independent, oficialii instituției au evitat să ofere un punct de vedere cu privire la această situație...

Biletul cu ghinion
Florinel Stanciu, din Gheorghe Lazăr, este asemeni milioanelor de jucători care visează să se îmbogățească jucînd la Loto. Ce n-a știut el este că Loteria Română premiază doar pe cine vrea... După un an și jumătate de bifat numere la 6/49, cu 3 luni în urmă, norocul i-a surîs. 5 din cele 6 cifre pe care a mizat i-au ieșit cîștigătoare, obținînd un premiu de 18200 lei. Cînd a mers să-și ridice banii, omului i s-a explicat că biletul care i-a adus premiul este invalid. Respectivul bilet era, de fapt, o copie a celui cu care a jucat inițial, întrucît tichetul original s-a rupt în momentul în care casiera l-a introdus pentru a fi validat! Este vorba despre angajata unei societăți comerciale din Slobozia mandatată de Loteria Română să pună în vânzare bilete pentru jocurile de noroc. «Biletul s-a rupt și mi s-a dat o copie spunîndu-mi-se că pot să iau premiul. De 3 luni aștept și mă plimbă dintr-o în parte în alta. Mi s-a zis să nu mă duc la Poliție că iau banii sigur! Pe 11 august expiră cele 3 luni pînă cînd pot să primesc premiul și o să rămîn fără cîștig...» reclamă omul supărat din cauza situației.

Explicații aberante
Jucătorul a făcut toate demersurile necesare pentru a-și obține premiul, însă eforturile lui au fost zadarnice. Ar fi putut rezolva situația mai repede dacă ar fi prezentat biletul deteriorat de aparat reprezentanților Loteriei Române. Însă, potrivit explicațiilor administratorului magazinului unde omul și-a jucat numerele cîștigătoare, tichetul rupt a fost aruncat de casieră la gunoi. «Fata n-a știut de acest regulament și a aruncat biletul. A zis că dacă are copie nu mai trebuie și originalul. Mînăria e a Loteriei Române...» ne confirmă întîmplarea Adrian Frățilă, din Amara, patronul magazinului. Așa se face că acum Florinel Stanciu este la un pas de a pierde cîștigul. «Este clar o mînărie de-a lor. Își bat joc de oameni!» adaugă bărbatul supărat.
Reporterii Independent au încercat să obțină un punct de vedere de la reprezentanții Loteriei Române, însă aceștia au refuzat să comenteze incidentul. «Nu avem ce să spunem în acest caz. Faceți o adresă scrisă!» a fost poziția atît a lui Gheorghe Banciu, directorul filialei județene a Loteriei Române, cît și a reprezentanților Biroului de Relații Publice al instituției de la București.

DREPT LA REPLICĂ
Către «Independent»
În atenția domnului Victor-Eugen Popa-Redactor Șef
Stimate domnule Redactor Șef,

Referitor la articolul apărut în săptămânalul «Independent» în data de 07.08.2014, intitulat «Țeapă de manual la Loto 6/49», pentru o corectă informare a cititorilor, vă rugăm să publicați următorul drept la replică:
C.N. «Loteria Română» S.A. își desfășoară activitatea în baza unor regulamente și norme care sunt aprobate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, organism în subordinea Guvernului Romaniei.
Jocurile de noroc LOTO sunt organizate și se desfășoară în baza Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto.
Conform cap. I, art. 2 din regulamentul la care am făcut referire anterior:
«Art. 2
Participarea la jocurile LOTO presupune cunoașterea și acceptarea fără rezerve a tuturor prevederilor prezentului Regulament, care stipulează modul de organizare, administrare și exploatare a jocurilor LOTO.
Prezentul Regulament poate fi consultat la sediul C.N.L.R., la sediile Sucursalelor Zonale/Punctelor de Lucru ale C.N.L.R., precum și în toate punctele de vânzare autorizate de C.N.L.R.»
În situația expusă de către dl. Florinel Stanciu, la care face referire și articolul menționat, Regulamentul prevede următoarele:
«Art. 16
În cazul în care participantul constată după validarea biletului că tipărirea lui este defectuoasă, biletul trebuie returnat (obligatoriu la punctul de vânzare autorizat de C.N.L.R. la care a fost jucat, până la data și ora de închidere a jocurilor), pentru a fi anulat. În asemenea situații, participantul poate rejuca biletul sau poate solicita restituirea sumei achitate. Pentru biletele returnate în vederea anulării, de regulă se va emite o copie, care va avea imprimata pe ultimul rând litera „C”. Copia nu poate fi folosită pentru participare sau solicitarea eventualelor câștiguri.»
Totodată, în conformitate cu art. 44 din acelasi regulament:
«Plata câștigurilor se face prin agențiile proprii C.N.L.R. și prin punctele de vânzare autorizate de C.N.L.R. plătitoare de câștiguri, conform normelor elaborate în acest scop de C.N.L.R. Plata se efectuează pe baza prezentării biletului câștigător.»
Prin urmare, conform regulamentului, plata unui câștig se face în baza biletului câștigător în original, copia biletului neputând fi folosită pentru participare sau solicitarea eventualelor căștiguri. (Birou Comunicare și Protocol)

7 August 2014, 08:45 (30565 vizualizări - 22 comentarii)

Comentariile cititorilor:


marius:
(6 Ianuarie 2017, 20:46)
1 + 1 = 2 asa spune matematica .....e o regula ....joaca dupa reguli ! copia e emisa doar pt returnarea banilor ,contravaloarea biletului si a fi anulat pt neconformitati urmand returnarea banilor...este o procedura !!! ramai cu banii blocati care iti vor fi returnati ...regulament....
regulament care spune clar iar ....joaca din nou biletul cu aceleasi variante, alti bani pt a intra iar in concurs ! asta e regulamentul !!!
te duci la o firma de asigurari ..asiguri masina ...o busesti si constati ca politia spune ca asigurarea nu e valabila (iti dau o copie si e ok spune casiera loto...ea o sa spuna ca tia dat doar o copie ..doar no sa-ti dea banii din cei 9 mil pe luna   ).pe cine dai in judecata...dai femeia de la loto care ia 9 milioane pe luna si nu obtii nimic ...tu spui ceva ia alceva...si vina e doar a ta ca nu ai citit regulamentul dovada ca daca il citeai regulamentul  nu erai tampit sa pleci doar cu copia ...deci esti necitit sa nu zic tampit!...citeste in stanga sus pe bilet ce scrie ..biletul loto ...regulament .
e pacat de castig dar joaca ...speranta moare ultima!!!
cat despre cei care au postat mai sus au dreptate dar problema ii depaseste...bai fratilor voi va legati de prostii...hotia e alta(sau nu pana la proba contrarie daca nu se dau singuri de gol ,noi nu-i prindem ...e jocul lor ) ...timpul de ateptare de cand se inchide jocul pana se extrag numerele...ex loteria din sarbia  cu acelasi sistem si sau dat de gol ca este aranjata ..masluita .
succes !!!
marian:
(20 Iunie 2016, 13:24)
loto 6/49 este un joc VIRTUAL ,deci sa cistiga numai cind sa lasa varianta aleatorie data de calculator,in concluzie cind vor ei
Va:
(5 August 2015, 15:24)
   Sa ii dea in judecata pe cei care i-au rupt biletul original. Daca aparatul care a rupt biletul apartine loteriei atunci sa suporte dauna, adica distrugerea unei valori de 18200. Ce vina are persoana care a platit corect biletul, l-a pastrat corect in buna stare, l-a dat agentiei sa isi ridice castigul si acolo angajata l-a bagat in aparatul care i l-a rupt. Pe urma si angajata nu ar trebui sa scape basma curata. Arunci la cos bilet castigator. Sa fim seriosi. Cred ca nu e chiar atat de nevinovata nici tantia in cauza. Cine stie de cand viseaza sa prinda vre-un bilet pe mana si si-a facut planuri sa si-l insuseasca. "Oups! S-a agatat in aparatul asta, nu stiu ce i-a venit tocmai acum. Si s-a si rupt, nu doar s-a blocat in el. Dar nu va faceti griji ca va dau o copie si pe asta original nu vi-l mai dau inapoi ca il arunc aici la cos, sa va scap de o grija :))"
Nicolae:
(6 Iulie 2015, 14:09)
Fratilor,sper ca v-ati dat seama ca noi suntem cei naivi,ei nu au nici o vina,nu ne baga nimeni mana in buzunar ca sa jucam,ei mizeaza pe cel mai vechi si utilizat mijloc de castig din toate timpurile,PROSTIA OMENEASCA,cel mai bun mijloc al nostru de a-i face sa fie corecti este sa nu mai punem botul la vrajeala lor,stiu ca este greu(din moment ce ptr multi dintre noi a juca la loto a devenit un viciu) dar nu este imposibil,in momentul in care nu vor mai avea cotizanti si le vor scadea serios castigurile numai atunci vor vrea sa reevalueze situatia si sa intre in normalitate,ganditi-va si urmati-mi calea,nu mai jucati la loteria romana,daca totusi nu va puteti abtine incercati alte loterii din afara Romaniei,acesta este sfatul unuia care s-a saturat de manariile jegoase ale asa zisei loterii romane,multa bafta!
preda marin:
(18 Mai 2015, 17:57)
Exista castigatori la 6/49>>>>? La cata hotie este in Romania unde se fura de peste tot sa fie oare ocolita Loteria Nationala? Cine sunt locatarii blocului Loteriei Nationalae Str Ocatvian Goga colt cu nerva Traian>>>>? Ogica a incercat ceva si la costat libertatea asta este adevarata miza BANII GHEATA de care te debarasezi voit cand zoci la loto. Intrebari?
suster:
(17 Aprilie 2015, 22:44)
sigur si precis loteria romana indeparteaza prin politicile sale aberante ,discriminatorii si numai de ei intelese jucatoriii care se simt prostiti ,pacaliti si umiliti.sper ca in cel mai scurt timp cineva sa  actioneze si sa aduca l  loteria pe drumul cel bun.
suster:
(13 Aprilie 2015, 04:13)
ce am spus aia  s a intimplat si de cistigat cine  a cistigat  oare? 
suster:
(11 Aprilie 2015, 15:22)
acum sunt curios cind or sa dea drumu la cistig.dupa ce au pompat atita banet in jocuri nu cred ca prea curind.in loc sa lase joaca libera sa se stringa in mod natural ei intervin artificial pompeaza bani in jocuri ca sa devina atractive iar  norocul apare cind vor ei .ce oamenii ce institutie bai frate mai  controlaza asa ceva norocui pasare rara prin loteria romana.aceste practici nu le intlnesti decit aici in romania  si ele sunt vechi dar au dat rezultate si inca merg .practic jucatorul nu are decit datoria sa bage bani si sa piarda bani .asta este statutul jucatorului de  loto din romania . ma intreb cit o sa mai tina  bataia asta de joc si cit o sa mai  toleram noi jucatorii asa ceva. aici cineva trebuie sa intervina rapid  si  promnt si sa puna in  normalitate o institutie care este anormala de prea mult timp.daca mai sunt jucatorii  sau cunoscatori ai fenomenului numit loteria romana va rog spuneti va  parerea. conteaza indiferent daca este contrara sau aprobatoare.  
suster:
(10 Aprilie 2015, 18:46)
acum alta hotiie .deci s a cistigat marele premiu ce fac capetele luminate de la loterie ,pompeaza 2mil lei apr 500000 euro in joc6/49 .acum de pasti alta jmecherie suplimenteaza cu 300000mii lei iar ,dar pentru ca exista si un dar dublaza la pret varianta de joc si uite asa ne pomenim plasca pe cap si premiu mare si taxati dublu.unde naiba s a mai pomenit asa ceva decit in romania .si au atins doua scopuri; unu  atingerea unui prag psihologic si sa puna botu prostu sa bage bani si al doilea recuperarea pagubei deci doua in una.ingenioasa ideie ce numai la noi se poate intimpla.deci ce face oameni buni punem botu la vrajala lor ieftia mai halim asfel de boroboate si pacaleli ieftine ?eu zic sa nu si sa ne vedem de alte treburi .gata cu prosteala loteria romana ajunge .daca o mai tineti tot asa va prevad un sfirsit  de.........sfirsit.
suster:
(9 Aprilie 2015, 18:28)
 am vazut mai multe regulamente dupa care se ghideaza cele  mai mari loterii din lume si am ramas surprins ce reguli clare si precise au.loteria romana are propiile reguli dupa ureche practic nu exista fac numai ce le tuna lor prin cap.asta nu este loterie  este un haos din care nu mai intelegi nimic practic asta este si scopul lor .nimic modern totul vechi practic nu vezi nimic bun in comparatie cu alte loterii din alte tari. .  totul se bazeaza pe jaf la jucatori .asta este loteria romana din pacate.ce mai cautam noi in europa  ?o loterie privata este singura solutie rezonabila si actuala. poate ca putina concureta nu strica,
suster:
(9 Aprilie 2015, 17:32)
stau si ma minunez cit de naivi suntem si cum  loteria romana isi bate joc de toti jucatorii .ma interesaza acest subiect si am intrebat si pe alti daca la ei se  intimpla ca la noi.in sua de exemplu  loteria lor daca exista report la 10 a 11extragere daca nu exista cistigator la prima categorie reportul se inparte la cei cu cistiguri de categoria a  2  si 3.frumos nu ca la noi care asteptam  5 6 7 8 9 luni   ca banditii astia sa dea drumu la cistig .trebuie si la noi aplicata o asfel de regula si multe alte reguli civilizate si de bun simt.alo loteria romana infractoare si hoata se aude ,,,,nu o sa ma las pina nu va faceti  schimbari si sa stiti ca exista si posibilitatea  unei loterii private parca domnu tiriac vroia sa faca una .pai so faca si sa scapam de aceasta loterie nenorocita  adica loteria romana. prea sunteti nesimtiti .lasa sa existe concurenta sa va vedem atunci ce o sa mai faceti. 
suster:
(8 Aprilie 2015, 18:17)
acum am aflat ca loteria este sub ancheta pentru o frauda la jocurile de pacnele de 100 milioane euro .bravo loteria romana inca un succes pe plan infractional ,aud de conturi blocate firme grecesti implicate numai fapte bune asa ca de pasti.  cemai suntem de risul  intregului univers mai rau de atit ce trebuie sa se intimple ca sa schimbam ceva.?adica nu ceva ci totul de la radacina si plecat pe  princcipii sanatoase solide cu conducere competenta de profesionisti fara aplecare politica fara interese de partide politice care sa strice treaba.trebuie o gindire noua bazata pe populaizarea jocurilor si aici revin pe experienta italia unde jocul de loto este foarte popular pentu ca este ieftin practic  si pur si simplu o distactie.  practic ei joaca marutisul care il au prin buzunare  si nu provoca pagube mari jucatoruli. asa trebuie si in romania  ca si 0.50 ban sa poti cumpara un produs loto.cu alte cuvite  accesibil fiecarui muritor.astept si alte opinii si sugestii constructive si de la alti jucatori,
suster:
(8 Aprilie 2015, 15:32)
acum loteria este o rusine nationala .cu aparatura perimata expirata care abia mai face fata acestor timpuri dar cu preturi mari ,mai mari chiar si fata de tarile din ue iar despre personalul operativ  ce sa  spunem .stau agatate si multumite ca inca au  un loc de munca .asta este domnilor loteria romana o mare mizerie ivechita  pe care trebuie so ocolim si sa o uitam.despre   modernism nu domnilor loteria romana este inca din pacate in epoca de piatra.de aceia va imtreb ce rost mai are sa jucam ?pun aceasta intrebare eu zic bazata pe argumente solide si verificabile si nu pe vorben vint.cei care ati jucat pentru ca sper ca apelul meu sa aiba ecou si sa declarati abandon loteriei romane ,le stitii le cunoasteti iar daca sunt minciuni contratima si spuneti voi ca tot ce sustin eu este eronat.astept si alte  puncte de vedere  ,propuneri solutii.
suster:
(8 Aprilie 2015, 14:28)
eu personal vreau o loterie corecta cu egalitate de sanse la cistig.pai daca la noi variantele de joc sunt asa de scumpe ce egalitate de sanse am eu  cu o  persoana din bucuresti consanta brasov si alte orase mari unde se veniturile personale sunt peste media nationala iar jucatorul de acolo isi permite sa joce iar eu sau alta persoana din vrun sat sau cmuna care avem venituri sub media nationala/? pina loteria nu va intelege ca are strategii gresite si paguboase si discriminatorii  eu fac apel la toti jucatorii de loto din toata tara sa nu mai joace .trebuie sa ne oprim sa  schimbam   ceia ce trebuie schimbat  sa  fie mai multa transparenta .eu vreau o  loterie moderna  bazata pe corectitudine si nu niste aroganti si neprofesionisti care sfideaza jucatorii.sper ca jurnalistii ialomiteni sa sprijine acest  demers si sa ajute sa schimbam ceva rau si putred .
suster:
(7 Aprilie 2015, 16:58)
apel catre toti jucatorii ialomiteni de loto ,nu mai jucati nu vedeti ca norocul sau asa zisul noroc ocoleste jud nostru.cistiga numai din jud sau orase mari iar noi prosti cotizam.sunt un vechi jucator si  am mari indoieli privind corectitudinea acestor jocurii organizate de loteria romana. numa la noi se cistiga din an in paste ,variata de joc este ff scumpa adica nu pentru buzunaru orcui .renunt cu regret la aceste jocuri pentru ca nu suntdispus sa mai  cheltuiesc banii in van.am jucat si in strainatat e dar acolo este cu totul alfel .in italia mai precis acolo se cistiga des sunt jocuri accesibile ca pret si pot spune ca am simtit placerea joculi.acolo la enaioto italia au strategii si  mentalitate diferita de romania .ei fac jocul cit mai popular si pentru toate buzunarele.eu personal cheltuiam intre 5 si 10 euro saptaminal si erau 3 trageri saptaminale .va ichipuiti ce popularitate si ce  notorietate exista acolo si erau jucatori de toate virstele mai puti copiii care nu aveau virsta necesara.rog si jurnalistii ialomiteni sa cerceteze si sa comenteze acest subiect si sa indemne oamenii sa nu mai piarda timp si bani cu loteria romana.va multumescsi astept reeactii si comentarii pe aceasta tema. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 23 Mai 2024
140 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
DECES

DECES

Cu durere în suflet și profundă tristețe, anunțăm trecerea în neființă a domnului Ion Porumb. Pentru cei care doresc să-și ia un ultim rămas bun, trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:30
(1516 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

În numele membrilor săi, care împreună lucrează peste 1,2 milioane hectare, Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură profesională ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 17:20
(1085 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Maia!

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, echipele RAJA Constanța vor efectua lucrări periodice de întreținere a instalațiilor de înmagazinare a apei din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 08:40
(884 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare. Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 16:10
(989 vizualizări - 0 comentarii)


APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de joi, 9 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii unor măsuri și intervenții implementate de ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 15:40
(660 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Ucis de prietenul de pahar

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv marți, 7 mai 2024, după ce în Sâmbăta Mare, 4 mai a.c., și-ar fi ucis prietenul de pahar. Cei doi au consumat alcool, iar între ei ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 14:20
(828 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de 2,66 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin intermediul Centrelor Județene, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 11:30
(617 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmi mobilizați pentru sărbătorirea hramului Mânăstirii din Slobozia

Jandarmi mobilizați pentru sărbătorirea hramului Mânăstirii din Slobozia

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor fi angrenate, în perioada 8-14 mai 2024, în misiuni de asigurare a măsurilor ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 10:45
(320 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 500 mii de lei în minivacanța de 1 Mai

În perioada 1-6 mai 2024, polițiștii ialomițeni au intervenit la peste 530 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 1400 de sancțiuni contravenționale, iar în ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2024, 15:00
(1171 vizualizări - 0 comentarii)


Locuințe în flăcări la Coșereni, Alexeni, Giurgeni, Rovine, Fetești și Slobozia

Locuințe în flăcări la Coșereni, Alexeni, Giurgeni, Rovine, Fetești și Slobozia

Sâmbătă, 4 mai a.c., echipajele operative de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2024, 14:15
(775 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești, Cegani și Dridu

Pompierii din Fetești au intervenit la un accident rutier produs în municipiul Fetești, în eveniment fiind implicate două autoturisme cu două persoane pasagere. Echipajele SMURD și SAJ au ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2024, 14:10
(635 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Procesiune cu ocazia hramului Mânăstirii din Slobozia

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Procesiune cu ocazia hramului Mânăstirii din Slobozia

În perioada 8-14 mai 2024, cu binecuvântarea PS Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi hramului «Izvorul Tămăduirii ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2024, 13:55
(737 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică

RAJA Constanța: Factura electronică

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este la rându-i o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2024, 10:40
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Național al Agriculturii din România: Expoziția «Icoana-Suflet de Copil»

Muzeul Național al Agriculturii din România: Expoziția «Icoana-Suflet de Copil»

Muzeul Național al Agriculturii din România/Slobozia va vernisa expoziția «Icoana-Suflet de Copil». Evenimentul se va petrece miercuri, 8 mai 2024, de la orele 11,00, în organizarea ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2024, 09:20
(619 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Muzeul Județean Ialomița!

Incendiu la Muzeul Județean Ialomița!

Un incendiu a izbucnit duminică, 5 mai a.c., la acoperișul Muzeului Județean Ialomița. Au intervenit mai multe autospeciale ale ISU Ialomița, încercându-se limitarea și localizarea flăcărilor ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2024, 14:55
(1806 vizualizări - 5 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de 16,43 milioane de lei în trimestrul I 2024

AJFP Ialomița a rambursat, în trimestrul I al anului 2024, TVA în valoare de peste 16,43 milioane de lei. Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal ...[citește_toată_știrea]

1 Mai 2024, 12:20
(924 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Polițiști, jandarmi și pompieri, pe străzi de «1 Mai» și Sărbători Pascale

Peste 180 de polițiști din județul Ialomița vor fi la datorie, în slujba comunității, pentru asigurarea desfășurării în condiții de deplină ordine și siguranță publică a manifestărilor specifice ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 14:50
(833 vizualizări - 0 comentarii)


19 noi agenți de poliție la IPJ Ialomița

În cursul zilei de luni, 29 aprilie a.c., 19 agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție «Vasile Lascăr» Câmpina, și-au început activitatea în cadrul ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 14:30
(1559 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Beți, posibil drogați și fără permise, la volan

Luni, 29 aprilie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii din Urziceni au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Bărbulești, în vederea verificării documentelor ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 14:15
(1433 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF a publicat Ghidul asociațiilor, fundațiilor și federațiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial

Pe portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, a fost publicat Ghidul asociațiilor, fundațiilor și federațiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 13:05
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Protest împotriva drogurilor la Fetești

Protest împotriva drogurilor la Fetești

Luni, 29 aprilie 2024, la Fetești, un grup de liceeni au organizat un protest împotriva consumului de droguri. Cu pancarte în mână și voci hotărâte, tinerii au încercat ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 12:40
(1322 vizualizări - 1 comentariu)


Un nou mandat pentru primarul Sloboziei, Dragoș Soare

Un nou mandat pentru primarul Sloboziei, Dragoș Soare

Luni, 29 aprilie 2024, în jurul orelor 16,00, primarul Sloboziei, Dragoș Soare și-a depus dosarul de candidat pentru un nou mandat. Acesta a fost însoțit la Biroul Electoral de Circumscripție ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 12:10
(1443 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Paștele, sărbătoarea care ne unește»

Protopopiatul Slobozia: «Paștele, sărbătoarea care ne unește»

În perioada 22-26 aprilie 2024, Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Liceul de Arte «Ionel Perlea» și Școala Gimnazială nr. 3 din Slobozia au desfășurat proiectul social-filantropic ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 11:05
(821 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «BLOCADA» la Țăndărei și în localitățile arondate

Polițiștii din Țăndărei și Platonești acționează, permanent, în mod activ și implicat pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 15:35
(744 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Politiștii din Fetești au depistat sâmbătă, 27 aprilie a.c. un bărbat de 42 de ani, din București, în timp ce transporta într-un autoturism pește din specia sturion, păstrugă și morun ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 15:30
(673 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un magazin din Sudiți, casă în flăcări la Fetești

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu la un magazin alimentar în localitatea Sudiți. Au fost alocate forțe și ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 14:45
(1540 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Murgeanca

Sâmbătă, 27 aprilie a.c., în jurul orei 5,00, dispeceratul Inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în Slobozia, cu implicarea unui autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 14:40
(1157 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA de «Ziua Muncii» și în perioada Sărbătorilor Pascale

RAJA Constanța aduce la cunoștință tuturor abonaților că, în ziua de 1 Mai-«Ziua Muncii» și în perioada Sărbătorilor Pascale, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 08:55
(1091 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Aprilie 2024, 19:25


Scandal cu săbii la Valea Ciorii. Două persoane au fost arestate preventiv!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au solicitat arestarea a doi bărbați din Valea Ciorii, sub acuzația de «tentativă la omor». Aceștia sunt principalii suspecți ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2024, 16:00
(2170 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi Gicuta, platitor de impozit în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Contribuabil în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Viorel în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița vulpea acra în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu cetatean în Lacul Iezer, asaltat de braconieri Radu Cezar în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu AlexDan în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Miti în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Izabela în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Ion ion în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Jack în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu alegator în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Benny în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...