Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițist local din Amara, reclamat că a agresat un adolescent de 14 ani

Polițist local din Amara, reclamat că a agresat un adolescent de 14 ani

Polițist local cu dosar penal la Amara. Unul dintre agenții Poliției Locale Amara este acuzat de familia unui copil de 14 ani cu privire la faptul că l-ar fi bătut pe băiat și l-ar fi amenințat cu moartea. Motivul pentru care agentul ar fi recurs la acest gest este unul uluitor. Adolescentul i-ar fi aruncat cu un bulgăre de zăpadă în geamul de la bucătărie. O anchetă a fost deschisă acum la Poliția Orașului Amara, oamenii legii făcând cercetări in rem într-un dosar privind fapte de agresiune. În replică la acuzațiile care îi sunt aduse, agentul susține că nu ar fi agresat pe nimeni...

Întâmplare șocantă În urmă cu o săptămână băiatul de 14 ani a trecut pe lângă locuința polițistului local Florin Petruș și a aruncat cu un bulgăre de zăpadă în geamul de la bucătărie. Enervat la culme de gestul pe care l-ar fi făcut adolescentul, agentul și-ar fi ieșit din fire și i-ar fi aplicat o corecție. Mai mult, se pare că acesta l-ar fi urcat cu forța pe băiat în mașină și s-ar fi îndreptat împreună pe un câmp de la marginea orașului Amara, unde l-ar fi amenințat cu moartea. După ce a scăpat de furia polițistului local, băiatul a mers direct acasă și a povestit familiei tot ceea ce s-a întâmplat. Rudele băiatului au luat decizia de a sesiza organele de urmărire penală, pentru ca polițistul local să fie tras la răspundere pentru faptele sale.

De la o secție de Poliție la alta După aflarea incidentului, mama adolescentului a mers la Poliția Municipiului Slobozia pentru a depune o plângere penală, în care a reclamat gestul pe care l-ar făcut polițistul local Florin Petruș. Oamenii legii și-au declinat însă competența și i-au transmis femeii să meargă cu plângerea către Poliția Orașului Amara. În momentul de față, la sediul Poliției Orașului Amara a fost deschisă o anchetă in rem cu privire la posibile fapte de agresiune comise asupra unui minor de 14 ani. Deși ancheta a fost deschisă oficial, polițiștii s-au lăsat cu greu convinși să vorbească despre acest caz sau să ofere detalii suplimentare despre acest incident. «La momentul de față cercetările sunt în curs, iar din această cauză, pentru a nu periclita bunul mers al anchetei, nu vă putem oferi informații suplimentare!» a precizat subcomisarul de poliție Andreea Loghin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița.

Poliția Locală Amara tace Deși incidentul vizează unul dintre agenții Poliției Locale Amara, reprezentanții instituției declară faptul că nu cunosc amănunte referitoare la acest caz. Mai mult, aceștia explică faptul că agentul acuzat de agresiune are un comportament adecvat și nu a creat niciodată probleme la locul de muncă. «Nu știu nimic despre acest incident de care dumneavoastră vorbiți... Nu ne-a înștiințat nimeni cu absolut niciun document în care să ne ceară date despre acest caz! Dacă vreți informații suplimentare vă rog să vă adresați în scris domnului primar și vă vom răspunde în cel mai scurt timp...» a fost reacția Paulinei Ion, persoana desemnată de Primăria Amara să coordoneze activitatea Poliției Locale a orașului.

«Eu nu l-am agresat» Contactat telefonic de reporterii ziarului nostru, polițistul local Florin Petruș susține faptul că a fost implicat într-un incident fără voia lui. Aflat în timpul liber, bărbatul stătea la masă, liniștit, împreună cu familia când, în geamul de la bucătărie, cineva a aruncat un bulgăre de zăpadă. A ieșit afară să vadă despre ce e vorba și la câteva minute l-a descoperit pe adolescentul de 14 ani cu care a purtat o scurtă discuție, fără însă să-l agreseze. «I-am cerut să-mi spună de ce a făcut asta și dacă mă cunoaște de undeva... Mi-a zis că stă cu bunica lui, că nu are tată... Nu a fost vorba despre nicio agresiune! Nu l-am dus cu mașina nicăieri! Nici măcar nu îl cunosc... Îmi pare rău că nu am avut telefonul cu mine ca să sun la Poliție...» susține polițistul local Florin Petruș.

O instituție cu probleme
Presupusa agresiune petrecută la Amara, care îl are în prim plan pe unul dintre agenții de Poliție ai orașului, scoate în evidență încă o dată lipsa de profesionalism a personalului angajat în cadrul entităților denumite «Poliție Locală». În ultimul an, ziarul nostru a relatat câteva cazuri care au vizat activitatea oamenilor care își spun «polițiști locali». Cel mai controversat este cel al agentului Poliției Locale Slobozia care l-a amendat cu 1000 de lei pe un cetățean care a flatulat lângă agentul constatator. De asemenea, tot la Slobozia, un polițist local a amendat cu 200 de lei un bătrân care a curățat crengile uscate ale unei tufe de liliac, din fața blocului. Mai grav este faptul că în timp ce se fac că lucrează, polițiștii locali scapă din vedere adevăratele probleme cu care se confruntă comunitățile pe care ar trebui să le protejeze.

6 Februarie 2018, 09:45 (20217 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Cetățeanul Citit:
(7 Februarie 2018, 18:15)
În primul rând, RESPECT pentru doamna sau domnișoara Melania.Aveți mare dreptate cu ce ați scris.În al doilea rând, daca nu știați, așa zisa ,,polițistă locală,, , ION PAULINA este nașa de botez a fiului ,,polițistului local,, PETRUȘ FLORIN !!!...mulți dintre noi din oraș suntem nemulțumiți de comportamentul lor abuziv...de fiecare dată nu se iau măsuri împotriva lor,pentru că se protejează unul pe altu!
Cristina:
(7 Februarie 2018, 14:11)
Melania, crede-ma ca stiu despre ceea ce scriu, spre deosebire de tine! Cine esti tu sa decizi daca a invatat suficient sau nu, ca sa detina o asemenea functie? 
Aaa..stai, esti doar una din oamenii aia ai societatii care stau pe margine(pt ca ei nu au reusit sa faca ceva in viata lor) si arunca cu noroi in cei care au reusit, ca doar asa e bine si sunt vinovati cei care au reusit, nu suntem noi vinovati ca am esuat. Altfel, te-ai fi concentrat pe ce scrie in articol de fapt, nu despre acea femeie care nu are nici o legatura cu subiectul. Fie vorba intre noi, cred si eu ca ti-e rusine de aceasta individa la ce rautati spui si sincer cred ca amandoua ne-am dori sa fim ca ea, ca doar de aici porneste frustrarea ta! 
Melania :
(7 Februarie 2018, 10:38)
Draga Cristina, cred ca scrii niste aberatii! A, Paulina a invatat mult si a ajuns in pozitia asta, mie rau sa cred ca asta, si/a tocit coatele pe bancii scolii si a muncit mult, dar nu suficient pentru a ocupa o asemenea functie. Mie rusine, de aceasta individa..........Daca tie iti place de ea si de pozitia ei, scuze dar esti tot la nivelul ei          
Maria:
(7 Februarie 2018, 10:33)
Daca copilul meu ar fi facut asa ceva l-as fi luat de mana si as fi mers la locuinta respectiva sa ascult si parerea agresorului si atunci as fi constatat si eu daca baiatul meu spune adevarul,  poate agresorul a fost si drogat ,, băiatul meu a declarat că mirosea puternic a alcool". Ce fel de corectie prin vatamare corporala i s-a aplicat baiatului, haide-ti sa recunoastem ca adolescentii din ziua de astazi si daca le dai ,,Buna ziua" ei spun ca l-ai agresat, sunt foarte inventivi atunci cand trebuie sa iasa ,,basma curata" si sa dea bine in fata parintilor.
Ion Motalva:
(7 Februarie 2018, 09:14)
Sunt cetatean al orasului si am primit de la acest ' politist local ' in urma cu cateva luni o amenda acasa fara a mi se aduce la cunostiinta fata n fata pentru ce . Face abuzuri grave ! Este protejat de conducerea primariei deoarece si sotia sa lucreaza acolo ..pacat de conducere ! Inca avem sperante ! Multumim redactie ziarului pentru implicare !
Tatăl baiatului:
(7 Februarie 2018, 01:00)
Domnu Laurentiu, te invit martor la tribunal daca îl cunoști așa bine pe individ. Lăsând la o parte faptul că este om al legii, chiar și în timpul liber fiind nu trebuia să uite că nu ai voie sa urci la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice ( băiatul meu a declarat că mirosea puternic a alcool) nu ai voie sa lovești, mai ales un minor și să culminezi cu lipsirea de libertate, la tras forțat în mașină personala. Chiar daca copilul nu avea tata, cum a declarat el la poliție și în ziar, era normal sa vina sa discute cu un adult, nu sa lovească și apoi să îl abandoneze in fata casei.
Laurențiu :
(7 Februarie 2018, 00:01)
Îl cunosc bine chiar foarte bine,nu ar face Florin Petruș așa ceva niciodată,e prea calm și mai ales este tată. Informația de data asta cred că este penibilă...
Cristina:
(6 Februarie 2018, 20:42)
Draga Melania, se pare ca esti putin frustrata de faptul ca unii oameni ajung prin studii si munca lor, acolo unde probabil tu nu vei ajunge vreodata. Daca citesti doar ziarul de dimineata si nu pui mana pe carte e foarte usor sa fii invidioasa si sa judeci pe altii care probabil nu considera o rusine sa pornesti de jos. E trist ca societatea mai are inca oameni ca tine, care arunca cu pietre..
Vecin:
(6 Februarie 2018, 18:28)
Este o obișnuință a copilașului asa face pe  strada dar nu poate fi văzut ca se joaca si apoi  fuge in curte ,copii.Este o gasculiță  frumoasa acolo pe strada.
Tatăl baiatului:
(6 Februarie 2018, 17:10)
Maria, daca știai sa citești observai că înainte cu o ora sa postezi tu, am scris eu un mesaj, eu nu am mers la nici un ziar ci la organele competente. Daca copilul tau, sau un nepot sau pur și simplu un minor ar fi lovit și urcat cu forța intr-o mașina de către un străin, ce poziție ai adopta, ai sta cu mâinile în san. Ce fapta de vandalism vezi tu in faptul că se juca cu bulgari de zăpadă și din greșeală ă nimerit un geam, fara al sparge. Chiar daca apărea o paguba materiala nimeni nu este îndreptățit să aplice corecții prin vătămare corporală.
Maria:
(6 Februarie 2018, 15:48)
In tara asta sunt lucruri mult mai importante de facut si de scris decat sa aratam cu degetul pe unul si pe altul, dar traim in Romania unde totul este posibil. Felicitari celor care au scris acest articol, felicitari parintilor care au avut curajul sa mearga la acest ziar renumit sa-si spuna intamplarea baiatului si totodata sa ne incurajam copii sa faca fapte de vandalism ca ulterior sa fie victimizati de catre parintii lor. De cate ori parintii lor grijulii se intreaba pe unde umbla copilul lor.

Tatăl baiatului:
(6 Februarie 2018, 14:45)
Le-ați înflorit bine de tot. Daca tot aveți o sursa in politie, informati-vă mai bine.Daca vroiam sa fac public acest caz va căutăm eu.
Societate:
(6 Februarie 2018, 13:13)
Aceasta institutie a politiei locale e populata cu oameni fara pregatire, fara carte,majoritatea sunt analfabeti care au pe mana un pistol si un chitantier si aplica legea dupa alea doua clase cu care au fost inzestrati.Dar asta nu e totul ce ne facem cand ei mai su t si infractori , cand ei falsifica documente si nimeni din ialomita , chiar nu exista un procuror cu demnitate sa vina sa ancheteze chitantele false de la UAT TANDAREI facute de politisti locali.
Melania:
(6 Februarie 2018, 10:26)
Aspectele sesizate de dumneavoastra,cu privire la Politia Locala Amara sunt foarte adevarate, dar se protejeaza politistul.Cit despre coordonatorul Politiei Locale este penibil, sa pui sa coordonoze o femeie care nu are nici in clin nici in mineca cu aceasta activitate. Venind dintr-o structura in care era  infirmiera intr/un centru de batrani si o faci coordonator de Politie Locala, este strigator la cer.Cred ca domnul fost Primar avea anumite afinitati la individa, de a desemnat/o coordonator.Ma intreb oare, actualul primar are o pozitie buna ? Ditamai Orasul cu Politie Locala coordonata de Ion Paulina (Ciuca) mie rusine zau domnule Primar !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 23 Mai 2024
136 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

A murit căzînd într-o fîntînă

Tragedie în comuna Maltezi. Un bărbat cu probleme de vedere a murit luni, 16 noiembrie, la primele ore ale dimineții, după ce a căzut într-o fîntînă secată de apă. Pompierii ialomițeni au intervenit de ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2009, 19:33
(9317 vizualizări - 0 comentarii)


CEC-uri de 1,5 milioane, false

Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Ialomița au demarat începerea urmăririi penale pe numele unui cetățean din Țăndărei. În sarcina bărbatului, de 34 ani, anchetatorii au reținut ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2009, 19:21
(10576 vizualizări - 0 comentarii)


Campania electorală «dă de furcă» polițiștilor

Incidentele electorale nu se opresc în județul nostru. Polițiștii ialomițeni au cercetat și soluționat în perioada 6-17 noiembrie nu mai puțin de 6 reclamații electorale, în localitățile Mihail Kogălniceanu ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2009, 19:03
(9538 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit general, prins la Fierbinți

Polițiștii din orașul Fierbinți-Tîrg au prins pe raza localității un tînăr în vîrstă de 23 ani ce era urmărit general încă din luna februarie 2009. Pe numele bărbatului exista un mandat de arestare, instnața ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2009, 18:52
(9225 vizualizări - 0 comentarii)


A furat de la Primărie

Luni, 16 noiembrie, polițiștii din Amara au prins un hoț din localitate la scurt timp după ce acesta furase mai multe materiale de construcții dintr-un șantier al Primăriei. Bărbatul, Silviu T., de 31 ani ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2009, 18:40
(10481 vizualizări - 1 comentariu)


Traficul rutier și școlile, în vizorul Poliției

Luni, 16 noiembrie, polițiștii ialomițeni au desfășurat o amplă acțiune de verificare în trafic a autoturismelor înmatriculate în străinătate. În cadrul acțiunii au fost constatate 23 de abateri, fiind ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2009, 18:20
(9871 vizualizări - 0 comentarii)


Conflict la Bărbulești

Conflict la Bărbulești

Sîmbătă, 14 noiembrie, prin 112, în jurul orelor 17.15, Poliția a fost sesizată asupra unui scandal iscat între localnicii din Bărbulești. Imediat după primirea sesizării, s-a dispus deplasarea în zonă ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2009, 18:18
(9421 vizualizări - 0 comentarii)


Prins după ce a furat un autoturism

Un bărbat în vîrstă de 39 ani, din orașul Amara, cunoscut cu antecedente penale, este cercetat de polițiștii ialomițeni pentru furt calificat. Acesta este suspectat că în ziua de 5 noiembrie a.c. a sustras ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2009, 17:28
(10595 vizualizări - 0 comentarii)


Minori de 8 și 10 ani, suspecți de furt dintr-o locuință

În după-amiaza zilei de vineri, 13 noiembrie 2009, în jurul orelor 16,00, un bărbat de 79 ani, din Miloșești, a sesizat Poliția asupra faptului că, în cursul zilei, persoane necunoscute au pătruns în casa ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2009, 17:12
(7785 vizualizări - 0 comentarii)


La volan fără permis

Un tînăr în vîrstă de 20 ani, din Căzănești, este cercetat de polițiști pentru săvîrșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis. Iar socrul său, de 40 ani ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2009, 16:38
(9672 vizualizări - 0 comentarii)


Scandal la Urziceni

Sîmbătă, 14 noiembrie 2009, în jurul orelor 15.20, prin 112, Poliția a fost sesizată asupra unui scandal la Urziceni. Astfel, Ionel C., pe de o parte și frații Eugen și Daniel B., pe de altă parte, s-au ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2009, 16:01
(9163 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii

Incendii

• Unei persoane din comuna Gura Ialomiței, sat Luciu, vineri, 13.11.2009, i-au ars cca 2000 de baloți de paie de grîu din rezerva proprie. Incendiul a fost anunțat la dispeceratul Inspectoratului pentru ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2009, 15:02
(9017 vizualizări - 0 comentarii)


Accident cu o autospecială SPIR

Echipajul de descarcerare de la Detașamentul Slobozia a intervenit sîmbătă dimineață, în jurul orelor 4.45, la intersecția DN2C cu DJ203F, în localitatea Grivița, la un accident rutier produs cu implicarea ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2009, 14:59
(10308 vizualizări - 0 comentarii)


Hoți din Țăndărei, prinși de polițiști

Recent, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Țăndărei au reușit să soluționeze trei dosare penale de furt calificat, aflate în evidențele instituției cu autori necunoscuți. Pe scurt ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2009, 18:32
(9567 vizualizări - 0 comentarii)


Bunuri de uz casnic vîndute ilegal, confiscate

Polițiștii slobozeni au confiscat joi, 12 noiembrie, bunuri de uz casnic în valoare de aproximativ 1500 lei. Asta după ce în zona Spitalului Județean Slobozia au fost depistate 3 persoane din județul Mureș ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2009, 17:18
(10131 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune amplă a polițiștilor la Urziceni

Joi, 12 noiembrie, polițiștii din Urziceni au desfășurat o amplă acțiune în localitate. În timpul activităților derulate, polițiștii au verificat 171 de autovehicule, au legitimat 218 persoane, 31 dintre ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2009, 16:21
(10412 vizualizări - 0 comentarii)


După ce a furat mai multe animale, un tînăr din Reviga a fost arestat

După ce joi, 12 noiembrie, a fost considerat suspectul principal în comiterea mai multor furturi, un tînăr de 18 ani din comuna Reviga a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. În sarcina acestuia s-a ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2009, 15:41
(9846 vizualizări - 0 comentarii)


A vrut să-l lovească pe polițist cu toporul

Un bărbat din Smirna a reușit aseară «să pună pe jar» întreaga comunitate după ce a amenințat persoanele care mergeau pe stradă cu un topor. Deși a intervenit imediat ce a fost sesizat, polițistul din localitate ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 17:29
(11093 vizualizări - 0 comentarii)


Minore, racolate pentru prostituție

Miercuri, 11 noiembrie, dimineața, a fost desfășurată o acțiune în două blocuri de garsoniere din Slobozia, unde existau suspiciuni că ar locui diverse persoane suspecte. În cadrul activităților desfășurate ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 17:28
(10316 vizualizări - 0 comentarii)


Hoț de animale, arestat

Un tînăr de 18 ani, din comuna Reviga, a fost arestat pentru săvîrșirea infracțiunii de furt, trei infracțiuni de violare de domiciliu și o infracțiune de maltratare și schingiuire a animalelor. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 17:27
(8433 vizualizări - 0 comentarii)


Suspect de furturi, prins de polițiști

Un tînăr în vîrstă de 31 ani, din Slobozia, «client» mai vechi al polițiștilor, a «picat» din nou în mîna anchetatorilor fiind suspectul principal în comiterea unei infracțiuni. Potrivit unui comunicat ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 17:26
(9677 vizualizări - 0 comentarii)


Accident al Urziceni

Alertă în după-amiaza zilei de miercuri, 11 noiembrie, la Urziceni. Polițiștii din localitate au fost anunțați asupra producerii unui accident de circulație în urma căruia s-ar fi distrus o conductă de ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 17:25
(11161 vizualizări - 0 comentarii)


Infractor reținut

Miercuri, 11 noiembrie, polițiștii din Urziceni au prins și încarcerat un bărbat în vîrstă de 42 ani, din Galați. Pe numele bărbatului exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, Judecătoria ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 17:25
(12581 vizualizări - 0 comentarii)


«Votul ilegal înseamnă închisoare», la Ciulnița, Mărculești și Cosâmbești

«Votul ilegal înseamnă închisoare», la Ciulnița, Mărculești și Cosîmbești

În cadrul campaniei de informare și conștientizare a cetățenilor, intitulată «Votul ilegal înseamnă închisoare», acțiune inițiată de Ministerul Administrașiei și Internelor, la nivelul județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2009, 10:12
(10480 vizualizări - 0 comentarii)


Razii la Fetești și Făcăeni

Razii la Fetești și Făcăeni

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița au fost desfășurate multiple acțiuni, razii și controale menite să crească gradul de siguranță publică al cetățenilor. Peste 100 de polițiști și jandarmi ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 17:26
(9667 vizualizări - 0 comentarii)


Doar 2500 kg deșeuri electrice și electronice

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției Regionale pentru Protecția Mediului Pitești, după reluarea campaniei naționale Marea Debarasare din 7 noiembrie 2009, la nivelul Regiunii Sud Muntenia s-a colectat ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 17:21
(10428 vizualizări - 0 comentarii)


Alarmare publică la Țăndărei

Miercuri, 11 noiembrie, începînd cu orele 10,00, în orașul Țăndărei, se desfășoară un exercițiu de alarmare publică. Coordonată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița, acțiunea se derulează ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 13:32
(9636 vizualizări - 0 comentarii)


«Minte sănătoasă în corp sănătos»

Duminică, 8 noiembrie 2009, s-a desfășurat, la Centrul de Agrement «Pavilioane» din Amara, faza finală a Concursului Interliceal «Minte sănătoasă în corp sănătos». În organizarea Asociației Județene «Sportul ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 13:24
(11722 vizualizări - 0 comentarii)


Elevi cercetați pentru furtul unui telefon mobil

Vineri, în jurul orelor 13,30, o femeie în vîrstă de 37 de ani, din Slobozia, a sesizat Poliția despre faptul că, în urmă cu aproximativ 3 ore, fiicei sale, în vîrstă de 14 ani, elevă în clasa a IX-a la ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 13:13
(10297 vizualizări - 0 comentarii)


Prevenirea accidentelor rutiere

Prevenirea accidentelor rutiere și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere rămîne și în această perioadă o prioritate pentru polițiștii ialomițeni. Astfel, în perioada 6-8 noiembrie 2009, ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 13:13
(10437 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi Gicuta, platitor de impozit în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Contribuabil în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Viorel în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița vulpea acra în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu cetatean în Lacul Iezer, asaltat de braconieri Radu Cezar în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu AlexDan în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Miti în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Izabela în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Ion ion în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Jack în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu alegator în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Benny în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...