Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițist local din Amara, reclamat că a agresat un adolescent de 14 ani

Polițist local din Amara, reclamat că a agresat un adolescent de 14 ani

Polițist local cu dosar penal la Amara. Unul dintre agenții Poliției Locale Amara este acuzat de familia unui copil de 14 ani cu privire la faptul că l-ar fi bătut pe băiat și l-ar fi amenințat cu moartea. Motivul pentru care agentul ar fi recurs la acest gest este unul uluitor. Adolescentul i-ar fi aruncat cu un bulgăre de zăpadă în geamul de la bucătărie. O anchetă a fost deschisă acum la Poliția Orașului Amara, oamenii legii făcând cercetări in rem într-un dosar privind fapte de agresiune. În replică la acuzațiile care îi sunt aduse, agentul susține că nu ar fi agresat pe nimeni...

Întâmplare șocantă În urmă cu o săptămână băiatul de 14 ani a trecut pe lângă locuința polițistului local Florin Petruș și a aruncat cu un bulgăre de zăpadă în geamul de la bucătărie. Enervat la culme de gestul pe care l-ar fi făcut adolescentul, agentul și-ar fi ieșit din fire și i-ar fi aplicat o corecție. Mai mult, se pare că acesta l-ar fi urcat cu forța pe băiat în mașină și s-ar fi îndreptat împreună pe un câmp de la marginea orașului Amara, unde l-ar fi amenințat cu moartea. După ce a scăpat de furia polițistului local, băiatul a mers direct acasă și a povestit familiei tot ceea ce s-a întâmplat. Rudele băiatului au luat decizia de a sesiza organele de urmărire penală, pentru ca polițistul local să fie tras la răspundere pentru faptele sale.

De la o secție de Poliție la alta După aflarea incidentului, mama adolescentului a mers la Poliția Municipiului Slobozia pentru a depune o plângere penală, în care a reclamat gestul pe care l-ar făcut polițistul local Florin Petruș. Oamenii legii și-au declinat însă competența și i-au transmis femeii să meargă cu plângerea către Poliția Orașului Amara. În momentul de față, la sediul Poliției Orașului Amara a fost deschisă o anchetă in rem cu privire la posibile fapte de agresiune comise asupra unui minor de 14 ani. Deși ancheta a fost deschisă oficial, polițiștii s-au lăsat cu greu convinși să vorbească despre acest caz sau să ofere detalii suplimentare despre acest incident. «La momentul de față cercetările sunt în curs, iar din această cauză, pentru a nu periclita bunul mers al anchetei, nu vă putem oferi informații suplimentare!» a precizat subcomisarul de poliție Andreea Loghin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița.

Poliția Locală Amara tace Deși incidentul vizează unul dintre agenții Poliției Locale Amara, reprezentanții instituției declară faptul că nu cunosc amănunte referitoare la acest caz. Mai mult, aceștia explică faptul că agentul acuzat de agresiune are un comportament adecvat și nu a creat niciodată probleme la locul de muncă. «Nu știu nimic despre acest incident de care dumneavoastră vorbiți... Nu ne-a înștiințat nimeni cu absolut niciun document în care să ne ceară date despre acest caz! Dacă vreți informații suplimentare vă rog să vă adresați în scris domnului primar și vă vom răspunde în cel mai scurt timp...» a fost reacția Paulinei Ion, persoana desemnată de Primăria Amara să coordoneze activitatea Poliției Locale a orașului.

«Eu nu l-am agresat» Contactat telefonic de reporterii ziarului nostru, polițistul local Florin Petruș susține faptul că a fost implicat într-un incident fără voia lui. Aflat în timpul liber, bărbatul stătea la masă, liniștit, împreună cu familia când, în geamul de la bucătărie, cineva a aruncat un bulgăre de zăpadă. A ieșit afară să vadă despre ce e vorba și la câteva minute l-a descoperit pe adolescentul de 14 ani cu care a purtat o scurtă discuție, fără însă să-l agreseze. «I-am cerut să-mi spună de ce a făcut asta și dacă mă cunoaște de undeva... Mi-a zis că stă cu bunica lui, că nu are tată... Nu a fost vorba despre nicio agresiune! Nu l-am dus cu mașina nicăieri! Nici măcar nu îl cunosc... Îmi pare rău că nu am avut telefonul cu mine ca să sun la Poliție...» susține polițistul local Florin Petruș.

O instituție cu probleme
Presupusa agresiune petrecută la Amara, care îl are în prim plan pe unul dintre agenții de Poliție ai orașului, scoate în evidență încă o dată lipsa de profesionalism a personalului angajat în cadrul entităților denumite «Poliție Locală». În ultimul an, ziarul nostru a relatat câteva cazuri care au vizat activitatea oamenilor care își spun «polițiști locali». Cel mai controversat este cel al agentului Poliției Locale Slobozia care l-a amendat cu 1000 de lei pe un cetățean care a flatulat lângă agentul constatator. De asemenea, tot la Slobozia, un polițist local a amendat cu 200 de lei un bătrân care a curățat crengile uscate ale unei tufe de liliac, din fața blocului. Mai grav este faptul că în timp ce se fac că lucrează, polițiștii locali scapă din vedere adevăratele probleme cu care se confruntă comunitățile pe care ar trebui să le protejeze.

6 Februarie 2018, 09:45 (20218 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Cetățeanul Citit:
(7 Februarie 2018, 18:15)
În primul rând, RESPECT pentru doamna sau domnișoara Melania.Aveți mare dreptate cu ce ați scris.În al doilea rând, daca nu știați, așa zisa ,,polițistă locală,, , ION PAULINA este nașa de botez a fiului ,,polițistului local,, PETRUȘ FLORIN !!!...mulți dintre noi din oraș suntem nemulțumiți de comportamentul lor abuziv...de fiecare dată nu se iau măsuri împotriva lor,pentru că se protejează unul pe altu!
Cristina:
(7 Februarie 2018, 14:11)
Melania, crede-ma ca stiu despre ceea ce scriu, spre deosebire de tine! Cine esti tu sa decizi daca a invatat suficient sau nu, ca sa detina o asemenea functie? 
Aaa..stai, esti doar una din oamenii aia ai societatii care stau pe margine(pt ca ei nu au reusit sa faca ceva in viata lor) si arunca cu noroi in cei care au reusit, ca doar asa e bine si sunt vinovati cei care au reusit, nu suntem noi vinovati ca am esuat. Altfel, te-ai fi concentrat pe ce scrie in articol de fapt, nu despre acea femeie care nu are nici o legatura cu subiectul. Fie vorba intre noi, cred si eu ca ti-e rusine de aceasta individa la ce rautati spui si sincer cred ca amandoua ne-am dori sa fim ca ea, ca doar de aici porneste frustrarea ta! 
Melania :
(7 Februarie 2018, 10:38)
Draga Cristina, cred ca scrii niste aberatii! A, Paulina a invatat mult si a ajuns in pozitia asta, mie rau sa cred ca asta, si/a tocit coatele pe bancii scolii si a muncit mult, dar nu suficient pentru a ocupa o asemenea functie. Mie rusine, de aceasta individa..........Daca tie iti place de ea si de pozitia ei, scuze dar esti tot la nivelul ei          
Maria:
(7 Februarie 2018, 10:33)
Daca copilul meu ar fi facut asa ceva l-as fi luat de mana si as fi mers la locuinta respectiva sa ascult si parerea agresorului si atunci as fi constatat si eu daca baiatul meu spune adevarul,  poate agresorul a fost si drogat ,, băiatul meu a declarat că mirosea puternic a alcool". Ce fel de corectie prin vatamare corporala i s-a aplicat baiatului, haide-ti sa recunoastem ca adolescentii din ziua de astazi si daca le dai ,,Buna ziua" ei spun ca l-ai agresat, sunt foarte inventivi atunci cand trebuie sa iasa ,,basma curata" si sa dea bine in fata parintilor.
Ion Motalva:
(7 Februarie 2018, 09:14)
Sunt cetatean al orasului si am primit de la acest ' politist local ' in urma cu cateva luni o amenda acasa fara a mi se aduce la cunostiinta fata n fata pentru ce . Face abuzuri grave ! Este protejat de conducerea primariei deoarece si sotia sa lucreaza acolo ..pacat de conducere ! Inca avem sperante ! Multumim redactie ziarului pentru implicare !
Tatăl baiatului:
(7 Februarie 2018, 01:00)
Domnu Laurentiu, te invit martor la tribunal daca îl cunoști așa bine pe individ. Lăsând la o parte faptul că este om al legii, chiar și în timpul liber fiind nu trebuia să uite că nu ai voie sa urci la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice ( băiatul meu a declarat că mirosea puternic a alcool) nu ai voie sa lovești, mai ales un minor și să culminezi cu lipsirea de libertate, la tras forțat în mașină personala. Chiar daca copilul nu avea tata, cum a declarat el la poliție și în ziar, era normal sa vina sa discute cu un adult, nu sa lovească și apoi să îl abandoneze in fata casei.
Laurențiu :
(7 Februarie 2018, 00:01)
Îl cunosc bine chiar foarte bine,nu ar face Florin Petruș așa ceva niciodată,e prea calm și mai ales este tată. Informația de data asta cred că este penibilă...
Cristina:
(6 Februarie 2018, 20:42)
Draga Melania, se pare ca esti putin frustrata de faptul ca unii oameni ajung prin studii si munca lor, acolo unde probabil tu nu vei ajunge vreodata. Daca citesti doar ziarul de dimineata si nu pui mana pe carte e foarte usor sa fii invidioasa si sa judeci pe altii care probabil nu considera o rusine sa pornesti de jos. E trist ca societatea mai are inca oameni ca tine, care arunca cu pietre..
Vecin:
(6 Februarie 2018, 18:28)
Este o obișnuință a copilașului asa face pe  strada dar nu poate fi văzut ca se joaca si apoi  fuge in curte ,copii.Este o gasculiță  frumoasa acolo pe strada.
Tatăl baiatului:
(6 Februarie 2018, 17:10)
Maria, daca știai sa citești observai că înainte cu o ora sa postezi tu, am scris eu un mesaj, eu nu am mers la nici un ziar ci la organele competente. Daca copilul tau, sau un nepot sau pur și simplu un minor ar fi lovit și urcat cu forța intr-o mașina de către un străin, ce poziție ai adopta, ai sta cu mâinile în san. Ce fapta de vandalism vezi tu in faptul că se juca cu bulgari de zăpadă și din greșeală ă nimerit un geam, fara al sparge. Chiar daca apărea o paguba materiala nimeni nu este îndreptățit să aplice corecții prin vătămare corporală.
Maria:
(6 Februarie 2018, 15:48)
In tara asta sunt lucruri mult mai importante de facut si de scris decat sa aratam cu degetul pe unul si pe altul, dar traim in Romania unde totul este posibil. Felicitari celor care au scris acest articol, felicitari parintilor care au avut curajul sa mearga la acest ziar renumit sa-si spuna intamplarea baiatului si totodata sa ne incurajam copii sa faca fapte de vandalism ca ulterior sa fie victimizati de catre parintii lor. De cate ori parintii lor grijulii se intreaba pe unde umbla copilul lor.

Tatăl baiatului:
(6 Februarie 2018, 14:45)
Le-ați înflorit bine de tot. Daca tot aveți o sursa in politie, informati-vă mai bine.Daca vroiam sa fac public acest caz va căutăm eu.
Societate:
(6 Februarie 2018, 13:13)
Aceasta institutie a politiei locale e populata cu oameni fara pregatire, fara carte,majoritatea sunt analfabeti care au pe mana un pistol si un chitantier si aplica legea dupa alea doua clase cu care au fost inzestrati.Dar asta nu e totul ce ne facem cand ei mai su t si infractori , cand ei falsifica documente si nimeni din ialomita , chiar nu exista un procuror cu demnitate sa vina sa ancheteze chitantele false de la UAT TANDAREI facute de politisti locali.
Melania:
(6 Februarie 2018, 10:26)
Aspectele sesizate de dumneavoastra,cu privire la Politia Locala Amara sunt foarte adevarate, dar se protejeaza politistul.Cit despre coordonatorul Politiei Locale este penibil, sa pui sa coordonoze o femeie care nu are nici in clin nici in mineca cu aceasta activitate. Venind dintr-o structura in care era  infirmiera intr/un centru de batrani si o faci coordonator de Politie Locala, este strigator la cer.Cred ca domnul fost Primar avea anumite afinitati la individa, de a desemnat/o coordonator.Ma intreb oare, actualul primar are o pozitie buna ? Ditamai Orasul cu Politie Locala coordonata de Ion Paulina (Ciuca) mie rusine zau domnule Primar !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 23 Mai 2024
159 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Suspecți de furt, identificați la scurt timp de la sesizarea faptei

Doi ialomițeni, în vîrstă de 24, respectiv 40 de ani, sînt cercetați de polițiști sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt calificat. Asta după ce au sustras din incinta Căminului Cultural din localitatea ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2009, 13:13
(11169 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii, accidente și sinucideri de weekend

Echipajul de prim-ajutor al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost solicitat în municipiul Fetești la două tentative de suicid, una dintre acestea fiind anunțată vineri, 6 noiembrie, iar celalaltă ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2009, 13:21
(8239 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale inspectorilor DSV

Inspectorii din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au desfășurat, în luna octombrie 2009, 78 de controale în cantinele unităților școlare. În mare, verificările ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2009, 13:13
(9249 vizualizări - 0 comentarii)


Liber la credite în zootehnie

Începînd de vineri, 6 noiembrie 2009, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură eliberează adeverințe pentru beneficiarii Plăților Naționale Directe Complementare în sectorul zootehnic care intenționează ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2009, 13:10
(8787 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrîn dispărut din Centrul de la Balaciu

Miercuri, în jurul orelor 10,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Balaciu au fost sesizați de un reprezentant al Căminului de Persoane Vîrstnice din localitate despre faptul că Neagu Andrei, de ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2009, 18:14
(9137 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrînă accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie în vîrstă de 73 ani a fost victima unui accident rutier petrecut, miercuri, 4 noiembrie, în Slobozia. Bătrîna se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2009, 18:14
(10428 vizualizări - 0 comentarii)


Cu sabia în mașină

În continuare, un tînăr de 30 ani din Țăndărei este cercetat penal de polițiștii ialomițeni după ce în autoturismul pe care acesta îl conducea a fost găsită o sabie. Mașina a fost oprită pentru control ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2009, 18:13
(10670 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 4 tone fier vechi confiscate de polițiști

Miercuri, 4 noiembrie, polițiștii din Țăndărei au executat o acțiune pe linia respectării prevederilor legale privind colectarea deșeurilor reciclabile. Urmare a acțiunii la un punct de lucru din localitate ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2009, 18:12
(9826 vizualizări - 1 comentariu)


Polițiștii au prins spărgătorii de apartamente

Marți, 3 octombrie, la primele ore ale dimineții, polițiștii au fost sesizați asupra unei spargeri de apartament din Slobozia. Acționînd cu rapiditate și efective mărite, polițiștii au observat în zona ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2009, 16:02
(8379 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente

Marți, 3 octombrie, în Țăndărei, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton. Pe scurt, în timp ce un bărbat în vîrstă de 55 de ani, din Slobozia, conducea un autoturism pe ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2009, 15:57
(8995 vizualizări - 0 comentarii)


Casa unei bătrâne a ars în întregime

Casa unei bătrîne a ars în întregime

Marți, 3 noiembrie, la primele ore ale dimineții, casa unei bătrîne din Miloșești a ars în întregime din cauza unui foc lăsat nesuprevegheat. Încendiul a izbucnit în jurul orelor 08,00 și nu a putut fi ...[citește_toată_știrea]

3 Noiembrie 2009, 16:02
(12753 vizualizări - 0 comentarii)


Sindicaliștii de la Mediu, nemulțumiți de decizia Elenei Udrea

Sindicaliștii de la Mediu, nemulțumiți de decizia Elenei Udrea

«În data de 27 octombrie 2009, a fost publicată în Monitorul Oficial HG 1249/21.10.2009, prin care se intenționează întărirea Gărzii Naționale de Mediu prin diminuarea capacității instituționale a agențiilor ...[citește_toată_știrea]

30 Octombrie 2009, 12:15
(9635 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Fetești

Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de vineri, 30 octombrie, în apropiere de municipiul Fetești. Astfel, în jurul orelor 8,00, pe DN3A, un bărbat în vîrstă de 35 ani, din Fetești, aflat ...[citește_toată_știrea]

30 Octombrie 2009, 10:13
(9387 vizualizări - 0 comentarii)


Sprijin pentru IMM

Joi, 29 octombrie 2009, orele 11,00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Ialomița se va desfășura întîlnirea de lucru avînd ca temă «Sprijin pentru IMM și microîntreprinderi privind accesarea ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2009, 15:05
(10101 vizualizări - 1 comentariu)


Infractori reținuți

În cursul zilei de marți, 27 octombrie 2009, polițiștii ialomițeni au reținut două persoane pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel, pe numele lui Dumitru ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2009, 14:20
(9566 vizualizări - 2 comentarii)


Beat la volan

În noaptea de 25 spre 26 octombrie 2009, în jurul orelor 02,30, pe raza orașului Căzănești a fost oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe direcția Urziceni-Slobozia. Avînd un mers sinuos, a ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2009, 13:55
(10088 vizualizări - 1 comentariu)


A furat o mașină

Duminică, 25 octombrie a.c., polițiștii din Movila au fost sesizați de către un bărbat din localitate asupra faptului că, în cursul nopții, persoane necunoscute i-au sustras din fața locuinței sale o autoutilitară ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2009, 13:25
(9410 vizualizări - 1 comentariu)


Orașul de Floci, deschis pentru public

Joi, 29 octombrie, Consiliul Județean Ialomița inaugurează site-ul muzeal Orașul de Floci-Giurgeni. Manifestările vor debuta la orele 10,30, iar la eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2009, 09:00
(11833 vizualizări - 2 comentarii)


Simpozionul Național de Terapii Complementare și Alternative

Simpozionul Național de Terapii Complementare și Alternative

Cea de-a VII-a ediție a Simpozionului Național de Terapii Complementare și Alternative s-a desfășurat în intervalul 24-25 octombrie 2009, la Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea». Tema acestui simpozion ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2009, 08:00
(12405 vizualizări - 3 comentarii)


Tăriceanu la Kogălniceanu, Antonescu la Urziceni

La aproape o săptămînă de la debutul oficial al campaniei electorale, PNL Ialomița iese pentru prima oară în public. Marți, 27 octombrie 2009, Călin Popescu Tăriceanu, ex-premierul României, a fost invitat ...[citește_toată_știrea]

28 Octombrie 2009, 07:00
(9671 vizualizări - 2 comentarii)


Soluții pentru deșeurile menajere

Miercuri, 28 octombrie, la Căzănești, se va desfășura o dezbatere publică pe tema «Salubritatea în orașul Căzănești». Acțiunea are loc în cadrul unui proiect aministrativ mai larg, desfășurat sub sloganul ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2009, 17:48
(10908 vizualizări - 4 comentarii)


Record de credincioși la Sfântul Dimitrie

Record de credincioși la Sfîntul Dimitrie

Mii de slobozeni s-au călcat în picioare, duminică, 25 octombrie, la tîrnosirea celei mai noi biserici ridicate în Slobozia, cea purtînd hramul Sfîntul Mare Mucenic Dimitrie. Încă de la primele ore ale ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2009, 17:01
(12153 vizualizări - 1 comentariu)


Pocora a obținut scutirea microbuzelor școlare de taxarea la trecerea podului Fetești-Cernavodă

Pocora a obținut scutirea microbuzelor școlare de taxarea la trecerea podului Fetești-Cernavodă

«După ce a tergiversat o lungă perioadă reglementarea taxei de trecere peste podul Fetești-Cernavodă, ministrul Radu Berceanu a emis, în cele din urmă, Ordinul prin care stabilește tarifele de traversare ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2009, 07:00
(12491 vizualizări - 1 comentariu)


Ziua Eroilor, la Slobozia

Reprezentanții Instituției Prefectului Ialomița au lansat cetățenilor invitația de a participa la manifestările organizate cu prilejul «Zilei Armatei». Astfel, duminică, 25 octombrie, la Monumentul Eroilor ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2009, 13:00
(9404 vizualizări - 0 comentarii)


Apa «grea» a lui Ionașcu, verificată de Institutul de Sănătate Publică București

Apa din rețeaua subterană a orașului Slobozia se va afla, timp de trei săptămîni, sub lupa Institutului de Sănătate Publică București. Astfel, în perioada 26 octombrie-9 noiembrie, inspectorii ISP București ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2009, 08:00
(9319 vizualizări - 2 comentarii)


8 miliarde lei anual pentru terenurile din zona Giurgeni-Vlădeni

8 miliarde lei anual pentru terenurile din zona Giurgeni-Vlădeni

Marți, 20 octombrie, s-a desfășurat o nouă licitație pentru concesionarea unor terenuri agricole neproductive din zona Giurgeni-Vlădeni, aflate în proprietatea Consiliului Județean Ialomița. La licitație ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2009, 12:05
(9219 vizualizări - 1 comentariu)


Încă o rambursare de TVA pentru Paul Toma-Eldaga?

Încă o rambursare de TVA pentru Paul Toma-Eldaga?

Sursele noastre din cadrul Ministerului de Finanțe ne-au dezvăluit cum o altă firmă controlată de Paul Toma, respectiv TRB Group, ar fi beneficiat de o rambursare de TVA cel puțin egală cu cea încasată ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2009, 15:32
(11405 vizualizări - 0 comentarii)


Teodora Bertzi, în campanie liberală la Slobozia

Teodora Bertzi, în campanie liberală la Slobozia

Vineri, 16 octombrie, la primele ceasuri ale după-amiezii, pe o ploaie torențială, la Slobozia, vreo 30 de pensionari slobozeni au fost convocați să participe, cu mic cu mare, la o adunare de campanie condusă ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2009, 17:46
(9397 vizualizări - 3 comentarii)


Berceanu bulversează Agricultura prin demiterea tuturor directorilor

La începutul săptămînii, Radu Berceanu, ministrul interimar al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a emis un ordin de demitere în bloc a tuturor șefilor deconcentratelor din teritoriu aflate ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2009, 18:51
(8439 vizualizări - 1 comentariu)


Ziua «Mersului pe Jos» pentru prichindei

Ziua «Mersului pe Jos» pentru prichindei

Grădinița Junior a organizat astăzi, 15 octombrie, o acțiune pentru a marca Ziua «Mersului pe Jos». Peste o sută de prichindei cu pancarte care aminteau adulților de importanța păstrării mediului ambiant ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2009, 18:50
(8357 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi Gicuta, platitor de impozit în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Contribuabil în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Viorel în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița vulpea acra în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu cetatean în Lacul Iezer, asaltat de braconieri Radu Cezar în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu AlexDan în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Miti în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Izabela în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Ion ion în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Jack în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu alegator în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Benny în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...