Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Abateri disciplinare grave reținute în cazul procurorului acuzat că a sancționat mai mulți polițiști

Abateri disciplinare grave reținute în cazul procurorului acuzat că a sancționat mai mulți polițiști

Inspecția Judiciară a Consi­liului Superior al Magistraturii a finalizat cercetările în cazul procurorului Mihai Laurențiu Vasilescu, din cadrul Parche­tului de pe lângă Judecătoria Slobozia, acuzat că a sancți­onat ilegal doi polițiști care l-au oprit în trafic. Reprezentanții Inspecției Judiciare au reținut 4 abateri disciplinare pe numele magistratului.

Un scandal de amploare
În vara anului trecut, în timp ce venea de la București către Slobozia, procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu a fost surprins de aparatul radar condu­când cu 90 km/h în localitate. Agenții pe care i-a sancționat se aflau la serviciu și i-au solicitat magistratului să tragă pe dreapta. După ce i-au cerut actele, oamenii legii au sesizat faptul că mașina avea Inspecția Tehnică Periodică (ITP) expirată și i-au ridicat numerele de înmatriculare, potrivit legii. Revoltat, pro­curorul i-a filmat și i-a amenin­țat că vor suporta consecințele, motivând că din cauza lor a întârziat la serviciu. Actele de constatare a contravențiilor au arătat faptul că magistratul a fost oprit în trafic la orele 11,00, oră la care acesta ar fi trebuit să fie deja la serviciu! Cazul a ieșit la iveală abia în toamna lui 2018, mai exact în luna noiembrie, când angenții care l-au sancționat pe procurorul Vasilescu au primit acasă plicu­rile în care se aflau amenzile judiciare emise de magistrat. O dată cu amenda în același plic se afla și Ordonanța semnată de procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu, în baza căreia a fost aplicată sancțiunea polițiștilor. Potrivit documentului oficial, acesta și-a motivat amenda prin faptul că: «Nu există niciun motiv legal pentru împiedicarea magistratului de a-și îndeplini atribuțiile, chiar temporar, după cum nu există niciun motiv legal pentru lipsirea de libertate a acestuia în timpul serviciului dincolo de durata necesară aplicării sancțiunii contraven­ționale, în condițiile unei temperaturi specifice lunii iulie, urmărindu-se batjocorirea sau șicanarea unui magistrat aflat în timpul serviciului...».

Concluziile Inspecției Judiciare
La scurt timp după izbucnirea scandalului, reprezentanții Par­chetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au sesizat Inspecția Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii. După 2 luni de analiză, oficialii Inspecției Judi­ciare au ajuns la o concluzie în cazul procurorului Mihai Laurențiu Vasilescu. Astfel, ma­gistratul se face vinovat de co­miterea a 4 abateri discipli­nare, care se regăsesc în Legea 303/2004, privind statutul ma­gistraților. Este vorba despre «(i) manifestări care aduc atingere onoarei sau probității profesio­nale ori prestigiului justiției, să­vârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu, (ii) folosirea funcției deținute pentru a obține un tratament favorabil din partea autorităților sau intervențiile pentru soluțio­narea unor cereri, pretinderea ori acceptarea rezolvării intereselor personale sau ale membrilor fa­miliei ori ale altor persoane, altfel decât în limita cadrului legal reglementat pentru toți cetățenii și (iii) exercitarea funcției cu rea credință, abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a), n) și t) teza I din Legea nr. 303/2004», după cum se arată într-un comunicat de presă remis publicității de oficialii Inspecției Judiciare a CSM. În prezent, cazul procuro­rului Vasilescu a fost trimis spre deliberare Secției pentru Procurori a CSM, urmând ca acest for să dispună o măsură în cazul magistratului. Între timp, conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia a decis să anuleze ordonanțele prin care polițiștii au fost sancționați de procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu.

23 Ianuarie 2019, 17:05 (7644 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia
Ialomița: Procurorul care a amendat doi polițiști a fost achitat în primă instanță
Inspecția Judiciară, sesizată în cazul procurorului din Slobozia care a sancționat abuziv polițiștii

Comentariile cititorilor:


Tudor S:
(6 Iulie 2020, 15:47)
  Stimabililor ,  sunteti prea multi care va bucurati sa faceti  cu usurinta rau altora ,fara frica de Dumnezeu, fara sa cunoasteti exact situatia , fara sa stiti care a fost de fapt batjococorit si provocat, fara sa cunoasteti catusi de putin  si punctul de vedere al partii in cauza
    In tara asta, din pacate , un magistrat e privit  ca un ,,gunoi,,( sa ma ierte magistratii)si tot timpul sunt sageti si inscenari impotriva lor, fiindca de-asta au muncit atatia ani , cu atatea eforturi...atatea examene  ...iar acum cu cata usurinta ii judecam si ii condamnam cu vorbe grele , doar ca sa aratam ca daca noi am fi fost in locul lor am fi fost altfel Nici vorba...... suntem rai , nu asa e dreptatea ....si multi doresc sa nu existe categoria asta .....
       Domnule ,,Nicolae,, care nici nu-ti dai numele complet ( probabil este chiar sotia lui Vasilescu , care scrie)  stii ca sotia asa zisa  cand a vazut ca nu mai are sotul bani, banuiesc ca a dat bir cu fugitii  a inceput si ea razbunarea, ca de, acum era momentul. Nici un om sanatos la cap  nu face plangere pen sotului , care e tatal copilului tau pt o cearta banala  De ce nu a gasit  acest defect inainte de a face un copil? Din nou o afirmatie.... de tot rasul Chiar si in viata privata a  cuiva va bagati?
           Ar trebui cei care scrieti sa va dati numele complet dc aveti simtul raspunderii a ceea ce afirmati 
Nicolae:
(18 Mai 2020, 00:06)
Ehe... domnul nu face abuz doar profesional.. asa ii e caracterul si face peste tot. Mai are un dosar la SIIJ in urma unei plangeri a sotiei, fiind amenintata de el. Mai nou dl procuror este actual avocat.
Auras :
(27 Ianuarie 2019, 11:00)
Clar nu era prima zi cand "procurorul" ajungea la birou la ora 11.30!Adica fix la ora mesei,deci ziua incepe cu o binemeritata pauza de masa si cafea!Se va schimba oare obiceiul marelui justitiar ce alearga infractorii mai rau ca Chuk Norris?De ce nu dau psd istii lege ca procurorii sa utilizeze autoturismele fara itp,asigurare,fiindca aceste nimicuri pot irosi timp pretios in alergarea infractorilor!?Si prin "ioropa" sunt procurori,dar parca asa nesimtire si tupeu intalnesti doar in tarisoara noastra si Kenia.Tembelism ordinar,promovat de politicienii romani.Ca se poate!
Fetesti:
(25 Ianuarie 2019, 13:04)
Țiganii cu averi colosale, jigodii, hoți, sunt protejați de procurori demult! Nu le mai ajung salariile justițiarilor! Sunt oameni ai justiției române lași! Abia au țâșnit câteva cazuri din sutele care or fi!
@Justitia:
(25 Ianuarie 2019, 10:42)
Ai dreptate: statul paralel al procurorilor ii protejeaza pe interlopii din psd care ne conduc, ne dau apa otravita si ne manaca banii din impozite pe investitii"europene" gen acvariul subteran, cartierul tinerilor, statui, excursii in Asia etc,etc.
Sandu :
(25 Ianuarie 2019, 05:48)
Mdaa. Bravo la cei doi politisti " incoruptibili". Sa nu mai mulga camioanele alea recomand
Justitia:
(24 Ianuarie 2019, 22:52)
Sa intelegem ca mai au dreptate si pesedistii cand tipa ca exista statul paralel al procurorilor si serviciilor?
MMR:
(24 Ianuarie 2019, 22:41)
Din vestul judetului adunate si in curand cercetate. Poate aveti curajul sa-l si s-o denuntati ca se merita. În cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este înființata și funcționează Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, care are competența exclusive de a efectua urmărirea penală pentru infracțiunile săvârșite de judecători și procurori, inclusiv judecătorii și procurorii militari și cei care au calitatea de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii. Cat timp îi lasati sa scape si sa nenoroceasca familii, vieti si destine. Sunt sute poate mii de dosare trântite de procurori si judecatori. In dosarele civile comanda politicului, prieteniilor este certa. Final cu intrebare pt procurori si judecatori, ce interese aveti in com. din vest cunoasteti bine smecheria ma improprietaritilor din sistem,ati beneficiat de ceva necuvenit din comuna vestica, interpusii,neamurile au beneficiat. Vasilescu asta care sa impiedicat de niste cârpari este la grupa de prescolari față de altii in curs de viitori, premianti.
Cristina:
(24 Ianuarie 2019, 15:19)
Gluma este gluma, dar mai sunt destui infractori ca sufocatul prin parchete, care sub masca de procuror, buric al pamantului se ascunde un nemernic. Parchetele ialomitene obligat curatate, altfel ialomitene vei suspina daca nu se fac plangeri la noua sectie de investigare a procurori si judecatori
@Haiduc:
(24 Ianuarie 2019, 15:10)
Nu ar fi normal, un procuror cu abateri, sa isi piarda pensia ? Cel putin in cazul coruptiei sau abuzului.
PLINA OCHI:
(24 Ianuarie 2019, 13:21)
E plina Romania si administratia din Romania de astfel de cocalari care au terminat scoli de care nimeni nu a auzit, iar acum se cred valori de patrimoniu. Pacat ca s-a ajuns la nivelul asta (adica sub nivelul marii). Vor mai trebui cel putin inca 40 de ani de normalitate (daca o sa fie normalitate) sa se revita la nivelul anului 1990, si abia dupa aceea sa se incerce si o perioada de evolutie ca de involutie ne-am saturat.  

platitoarea de taxe degeaba Gabriela
Lex :
(24 Ianuarie 2019, 10:10)
Bietul om! Ajungi procuror(nu sti cum) si te crezi buricul planetei.Rau e sa fi prost.Asta-i Romania!Sunt promovati sau angajati pilosii mai grozav decat pana in 1989.Cum naiba??Bine,asta poate primi linistit diploma pentru"prostanacul biroului 2018"!Intr un alt stat, civilizat,cu legi aplicate/aplicabile/cu norme de aplicare,acest procuror era demis imediat ori isi dadea demisia!In sclavia romaneasca,greu ne gasim dreptatea!Auzi:sa mai dam o sansa coruptilor!
curiosul:
(24 Ianuarie 2019, 01:27)
Magistratul ia pensia speciala,si se duce linistit acasa.
Katrina:
(23 Ianuarie 2019, 22:47)
Să se aplice legea pentru un procuror! S-o vedem și pe-asta. Știu eu cel puțin unul care și-a salvat proasta de nevastă, după ce dama modificase cu nonșalanță acte oficiale. Boboc alb a scos-o din cct.
MMC:
(23 Ianuarie 2019, 20:14)
Acest individ nu mai poate fi magistrat avand in vedere ineptiile pe care le-a putut gandi! Trebuie sa fie scos din Ministerul Public!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 04 Dec 2021
142 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 3 5 6 7 8 9 366 367

IPJ Ialomița: Farmacii amendate pentru că nu au eliberat bonuri fiscale

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Fetești au sancționat cu o amendă în valoare de 21500 de lei un operator economic cu puncte de lucru în municipiul Fetești și comunele ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2021, 12:10
(598 vizualizări - 1 comentariu)


Perieți: Conducea cu 108 km/h în localitate

Un bărbat de 38 de ani din Slobozia s-a ales cu un dosar penal pentru infracțiuni la regimul rutier. Luni, 15 noiembrie a.c., acesta a fost depistat conducând în interiorul localității Perieți cu 108 km ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2021, 14:40
(658 vizualizări - 1 comentariu)


Surprinsă la volan fără permis pe străzile Sloboziei

O tânără de 19 ani, din Călărași, și iubitul acesteia, în vârstă de 31 de ani, din Cernavodă, s-au ales cu dosare penale pentru că au încălcat Codul Rutier. În seara zilei de luni, 15 noiembrie a.c., aceștia ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2021, 14:25
(436 vizualizări - 0 comentarii)


3

IPJ Ialomița: Posturi scoase la concurs din sursă externă

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița scoate la concurs 4 posturi de ajutor șef de post, 1 de agent în cadrul structurii de Financiar Contabilitate, 2 posturi agent în cadrul Serviciului de Comunicații ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2021, 14:15
(790 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 16 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18960, fiind înregistrate 46 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2021, 14:05
(445 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 42 de evenimente, din care 40 sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 9 infracțiuni și au aplicat 312 sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2021, 13:55
(374 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 15 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18914, fiind înregistrate 15 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2021, 13:30
(511 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Sâmbătă, 13 noiembrie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din Țăndărei au depistat în trafic un autoturism ce transporta pește fără documente de provenineță. Autovehiculul în cauză, condus de un bărbat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2021, 12:05
(441 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 25000 de lei pentru purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție

La sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au desfășurat 18 acțiuni punctuale în mediul rural și urban, organizate atât independent, cât și împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița. ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2021, 11:55
(529 vizualizări - 1 comentariu)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 64 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 14 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18899, fiind înregistrate 64 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2021, 14:05
(578 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18835, fiind înregistrate 11 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2021, 14:15
(463 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 67 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 12 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18824, fiind înregistrate 67 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2021, 14:05
(636 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: 1,48 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite de Inspecția Fiscală

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița-Activitatea de Inspecție Fiscală au efectuat, în luna octombrie a.c., 16 inspecții fiscale (din care 10 la contribuabili persoane juridice ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2021, 09:25
(466 vizualizări - 1 comentariu)


Razie la Fetești: Amenzi de peste 95000 de lei!

Miercuri, 10 noiembrie a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, 49 de polițiști ialomițeni, cu sprijinul a 22 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița au desfășurat o acțiune pe ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2021, 14:55
(484 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Fetești razie


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Miercuri, 10 noiembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control o autoutilitară care se deplasa pe DN2A, în localitatea Țăndărei, din direcția Slobozia ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2021, 14:40
(448 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 persoane care nu au respectat carantinarea la domiciliu, sancționate

5 persoane care au încălcat măsura carantinării la domiciliu au fost depistate și sancționate de polițiști și 110 amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și interdicțiilor ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2021, 14:35
(626 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 104,04 milioane de lei la bugetul general consolidat

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice anunță că, în luna octombrie 2021, a fost colectată la bugetul general consolidat suma totală de 104,04 milioane de lei, cu 14 ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2021, 14:20
(398 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 57 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 11 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18757, fiind înregistrate 57 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2021, 14:05
(602 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal la ieșire din Ograda

Accident mortal la ieșire din Ograda

Un tragic accident s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 11 noiembrie 2021, la ieșire din localitatea Ograda spre Țăndărei. A fost o coliziune violentă între un autocamion și un autoturism, soldată ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2021, 11:05
(1992 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 88 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 10 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18700, fiind înregistrate 88 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2021, 13:50
(633 vizualizări - 1 comentariu)


Asociația «Pădurea Copiilor»: Campanie de plantare la Urziceni

Asociația «Pădurea Copiilor» lansează campania de plantare din Urziceni, pe terenul din proximitatea străzii Tudor Vladimirescu, sâmbătă, 13 noiembrie 2021, începând cu ora 9,00. Printre speciile care vor ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2021, 16:40
(674 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Carne confiscată și amenzi de peste 130 mii de lei

În conformitate cu prevederile Programului de supraveghere și control  în domeniul siguranței alimentelor, în luna octombrie 2021 consilierii din cadrul DSVSA Ialomița au efectuat 126 acțiuni de control ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2021, 15:25
(899 vizualizări - 2 comentarii)


Cegani: Beat și fără permis la volan a provocat un accident rutier

Un tânăr de 23 de ani, din Bordușani, s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident de circulație. Marți, 9 noiembrie a.c., tânărul a intrat cu mașina pe care o conducea în gardul unei firme ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2021, 14:30
(459 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Vindea pește fără documente legale

În ziua de luni, 8 noiembrie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat, în flagrant, o femeie în vârstă de 24 ani, din Urziceni, în timp ce comercializa pește din portbagajul unui autoturism. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2021, 14:15
(599 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni în valoare de peste 64 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Luni, 8 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni privind verificarea respectării normelor legale impuse în contextul pandemic actual. În total au fost desfășurate 11 acțiuni, atât ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2021, 14:05
(367 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 159 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 9 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18612, fiind înregistrate 159 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2021, 13:50
(613 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 10 noiembrie 2021, data limită pentru depunerea a unor declarații fiscale

Aministrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența persoanelor ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2021, 13:05
(567 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,30%, rata șomajului înregistrat în luna septembrie 2021

La sfârșitul lunii septembrie 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4009 șomeri (din care 1811 femei), rata șomajului fiind de 4,30%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2021, 10:10
(656 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Luni, 8 noiembrie a.c., pompierii din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în satul Marsilieni, în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2021, 09:40
(455 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 103 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 8 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18453, fiind înregistrate 103 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2021, 13:25
(720 vizualizări - 0 comentarii)


1 3 5 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
Gigel în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Părinte în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Marian în Clienții sunt obligați să stea la coadă pentru a-și primi economiile Un părinte în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Cetatean în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Andreea în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Pașune în Cocora: Taxa specială de salubrizare încalcă drepturile cetățenilor Eu în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Xyz în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Părere în Centru de Excelență pentru elevii din Ialomița Escu în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă Marius în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă Alooo DNA-ul, dormiți? în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă Gogu în Centru de Excelență pentru elevii din Ialomița Fara sens în Primăria Slobozia a dat în mintea lui Moș Crăciun Garii noi în Centru de Excelență pentru elevii din Ialomița Ipocrizia Nationala în Ziua Ipocriziei Naționale Mioara în Ziua Ipocriziei Naționale Ceapa în Ziua Ipocriziei Naționale Nutii spaima Constitutii în Ziua Ipocriziei Naționale
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...