Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Abateri disciplinare grave reținute în cazul procurorului acuzat că a sancționat mai mulți polițiști

Abateri disciplinare grave reținute în cazul procurorului acuzat că a sancționat mai mulți polițiști

Inspecția Judiciară a Consi­liului Superior al Magistraturii a finalizat cercetările în cazul procurorului Mihai Laurențiu Vasilescu, din cadrul Parche­tului de pe lângă Judecătoria Slobozia, acuzat că a sancți­onat ilegal doi polițiști care l-au oprit în trafic. Reprezentanții Inspecției Judiciare au reținut 4 abateri disciplinare pe numele magistratului.

Un scandal de amploare
În vara anului trecut, în timp ce venea de la București către Slobozia, procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu a fost surprins de aparatul radar condu­când cu 90 km/h în localitate. Agenții pe care i-a sancționat se aflau la serviciu și i-au solicitat magistratului să tragă pe dreapta. După ce i-au cerut actele, oamenii legii au sesizat faptul că mașina avea Inspecția Tehnică Periodică (ITP) expirată și i-au ridicat numerele de înmatriculare, potrivit legii. Revoltat, pro­curorul i-a filmat și i-a amenin­țat că vor suporta consecințele, motivând că din cauza lor a întârziat la serviciu. Actele de constatare a contravențiilor au arătat faptul că magistratul a fost oprit în trafic la orele 11,00, oră la care acesta ar fi trebuit să fie deja la serviciu! Cazul a ieșit la iveală abia în toamna lui 2018, mai exact în luna noiembrie, când angenții care l-au sancționat pe procurorul Vasilescu au primit acasă plicu­rile în care se aflau amenzile judiciare emise de magistrat. O dată cu amenda în același plic se afla și Ordonanța semnată de procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu, în baza căreia a fost aplicată sancțiunea polițiștilor. Potrivit documentului oficial, acesta și-a motivat amenda prin faptul că: «Nu există niciun motiv legal pentru împiedicarea magistratului de a-și îndeplini atribuțiile, chiar temporar, după cum nu există niciun motiv legal pentru lipsirea de libertate a acestuia în timpul serviciului dincolo de durata necesară aplicării sancțiunii contraven­ționale, în condițiile unei temperaturi specifice lunii iulie, urmărindu-se batjocorirea sau șicanarea unui magistrat aflat în timpul serviciului...».

Concluziile Inspecției Judiciare
La scurt timp după izbucnirea scandalului, reprezentanții Par­chetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au sesizat Inspecția Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii. După 2 luni de analiză, oficialii Inspecției Judi­ciare au ajuns la o concluzie în cazul procurorului Mihai Laurențiu Vasilescu. Astfel, ma­gistratul se face vinovat de co­miterea a 4 abateri discipli­nare, care se regăsesc în Legea 303/2004, privind statutul ma­gistraților. Este vorba despre «(i) manifestări care aduc atingere onoarei sau probității profesio­nale ori prestigiului justiției, să­vârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu, (ii) folosirea funcției deținute pentru a obține un tratament favorabil din partea autorităților sau intervențiile pentru soluțio­narea unor cereri, pretinderea ori acceptarea rezolvării intereselor personale sau ale membrilor fa­miliei ori ale altor persoane, altfel decât în limita cadrului legal reglementat pentru toți cetățenii și (iii) exercitarea funcției cu rea credință, abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a), n) și t) teza I din Legea nr. 303/2004», după cum se arată într-un comunicat de presă remis publicității de oficialii Inspecției Judiciare a CSM. În prezent, cazul procuro­rului Vasilescu a fost trimis spre deliberare Secției pentru Procurori a CSM, urmând ca acest for să dispună o măsură în cazul magistratului. Între timp, conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia a decis să anuleze ordonanțele prin care polițiștii au fost sancționați de procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu.

23 Ianuarie 2019, 17:05 (7645 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia
Ialomița: Procurorul care a amendat doi polițiști a fost achitat în primă instanță
Inspecția Judiciară, sesizată în cazul procurorului din Slobozia care a sancționat abuziv polițiștii

Comentariile cititorilor:


Tudor S:
(6 Iulie 2020, 15:47)
  Stimabililor ,  sunteti prea multi care va bucurati sa faceti  cu usurinta rau altora ,fara frica de Dumnezeu, fara sa cunoasteti exact situatia , fara sa stiti care a fost de fapt batjococorit si provocat, fara sa cunoasteti catusi de putin  si punctul de vedere al partii in cauza
    In tara asta, din pacate , un magistrat e privit  ca un ,,gunoi,,( sa ma ierte magistratii)si tot timpul sunt sageti si inscenari impotriva lor, fiindca de-asta au muncit atatia ani , cu atatea eforturi...atatea examene  ...iar acum cu cata usurinta ii judecam si ii condamnam cu vorbe grele , doar ca sa aratam ca daca noi am fi fost in locul lor am fi fost altfel Nici vorba...... suntem rai , nu asa e dreptatea ....si multi doresc sa nu existe categoria asta .....
       Domnule ,,Nicolae,, care nici nu-ti dai numele complet ( probabil este chiar sotia lui Vasilescu , care scrie)  stii ca sotia asa zisa  cand a vazut ca nu mai are sotul bani, banuiesc ca a dat bir cu fugitii  a inceput si ea razbunarea, ca de, acum era momentul. Nici un om sanatos la cap  nu face plangere pen sotului , care e tatal copilului tau pt o cearta banala  De ce nu a gasit  acest defect inainte de a face un copil? Din nou o afirmatie.... de tot rasul Chiar si in viata privata a  cuiva va bagati?
           Ar trebui cei care scrieti sa va dati numele complet dc aveti simtul raspunderii a ceea ce afirmati 
Nicolae:
(18 Mai 2020, 00:06)
Ehe... domnul nu face abuz doar profesional.. asa ii e caracterul si face peste tot. Mai are un dosar la SIIJ in urma unei plangeri a sotiei, fiind amenintata de el. Mai nou dl procuror este actual avocat.
Auras :
(27 Ianuarie 2019, 11:00)
Clar nu era prima zi cand "procurorul" ajungea la birou la ora 11.30!Adica fix la ora mesei,deci ziua incepe cu o binemeritata pauza de masa si cafea!Se va schimba oare obiceiul marelui justitiar ce alearga infractorii mai rau ca Chuk Norris?De ce nu dau psd istii lege ca procurorii sa utilizeze autoturismele fara itp,asigurare,fiindca aceste nimicuri pot irosi timp pretios in alergarea infractorilor!?Si prin "ioropa" sunt procurori,dar parca asa nesimtire si tupeu intalnesti doar in tarisoara noastra si Kenia.Tembelism ordinar,promovat de politicienii romani.Ca se poate!
Fetesti:
(25 Ianuarie 2019, 13:04)
Țiganii cu averi colosale, jigodii, hoți, sunt protejați de procurori demult! Nu le mai ajung salariile justițiarilor! Sunt oameni ai justiției române lași! Abia au țâșnit câteva cazuri din sutele care or fi!
@Justitia:
(25 Ianuarie 2019, 10:42)
Ai dreptate: statul paralel al procurorilor ii protejeaza pe interlopii din psd care ne conduc, ne dau apa otravita si ne manaca banii din impozite pe investitii"europene" gen acvariul subteran, cartierul tinerilor, statui, excursii in Asia etc,etc.
Sandu :
(25 Ianuarie 2019, 05:48)
Mdaa. Bravo la cei doi politisti " incoruptibili". Sa nu mai mulga camioanele alea recomand
Justitia:
(24 Ianuarie 2019, 22:52)
Sa intelegem ca mai au dreptate si pesedistii cand tipa ca exista statul paralel al procurorilor si serviciilor?
MMR:
(24 Ianuarie 2019, 22:41)
Din vestul judetului adunate si in curand cercetate. Poate aveti curajul sa-l si s-o denuntati ca se merita. În cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este înființata și funcționează Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, care are competența exclusive de a efectua urmărirea penală pentru infracțiunile săvârșite de judecători și procurori, inclusiv judecătorii și procurorii militari și cei care au calitatea de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii. Cat timp îi lasati sa scape si sa nenoroceasca familii, vieti si destine. Sunt sute poate mii de dosare trântite de procurori si judecatori. In dosarele civile comanda politicului, prieteniilor este certa. Final cu intrebare pt procurori si judecatori, ce interese aveti in com. din vest cunoasteti bine smecheria ma improprietaritilor din sistem,ati beneficiat de ceva necuvenit din comuna vestica, interpusii,neamurile au beneficiat. Vasilescu asta care sa impiedicat de niste cârpari este la grupa de prescolari față de altii in curs de viitori, premianti.
Cristina:
(24 Ianuarie 2019, 15:19)
Gluma este gluma, dar mai sunt destui infractori ca sufocatul prin parchete, care sub masca de procuror, buric al pamantului se ascunde un nemernic. Parchetele ialomitene obligat curatate, altfel ialomitene vei suspina daca nu se fac plangeri la noua sectie de investigare a procurori si judecatori
@Haiduc:
(24 Ianuarie 2019, 15:10)
Nu ar fi normal, un procuror cu abateri, sa isi piarda pensia ? Cel putin in cazul coruptiei sau abuzului.
PLINA OCHI:
(24 Ianuarie 2019, 13:21)
E plina Romania si administratia din Romania de astfel de cocalari care au terminat scoli de care nimeni nu a auzit, iar acum se cred valori de patrimoniu. Pacat ca s-a ajuns la nivelul asta (adica sub nivelul marii). Vor mai trebui cel putin inca 40 de ani de normalitate (daca o sa fie normalitate) sa se revita la nivelul anului 1990, si abia dupa aceea sa se incerce si o perioada de evolutie ca de involutie ne-am saturat.  

platitoarea de taxe degeaba Gabriela
Lex :
(24 Ianuarie 2019, 10:10)
Bietul om! Ajungi procuror(nu sti cum) si te crezi buricul planetei.Rau e sa fi prost.Asta-i Romania!Sunt promovati sau angajati pilosii mai grozav decat pana in 1989.Cum naiba??Bine,asta poate primi linistit diploma pentru"prostanacul biroului 2018"!Intr un alt stat, civilizat,cu legi aplicate/aplicabile/cu norme de aplicare,acest procuror era demis imediat ori isi dadea demisia!In sclavia romaneasca,greu ne gasim dreptatea!Auzi:sa mai dam o sansa coruptilor!
curiosul:
(24 Ianuarie 2019, 01:27)
Magistratul ia pensia speciala,si se duce linistit acasa.
Katrina:
(23 Ianuarie 2019, 22:47)
Să se aplice legea pentru un procuror! S-o vedem și pe-asta. Știu eu cel puțin unul care și-a salvat proasta de nevastă, după ce dama modificase cu nonșalanță acte oficiale. Boboc alb a scos-o din cct.
MMC:
(23 Ianuarie 2019, 20:14)
Acest individ nu mai poate fi magistrat avand in vedere ineptiile pe care le-a putut gandi! Trebuie sa fie scos din Ministerul Public!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 04 Dec 2021
156 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 4 6 7 8 9 366 367
Ciulnița: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Ciulnița: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Duminică, 7 noiembrie a.c., pe raza comunei Ciulnița s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme. În urma impactului dintre acestea a rezultat decesul unui conducător ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2021, 20:00
(1120 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 7 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18350, fiind înregistrate 31 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2021, 13:55
(673 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 61 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 6 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18319, fiind înregistrate 61 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2021, 14:10
(813 vizualizări - 0 comentarii)


3

Razie la Urziceni și Bărbulești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 4 noiembrie a.c., pe raza municipiului Urziceni și a comunei Bărbulești, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, combaterea încălcărilor la ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2021, 14:10
(907 vizualizări - 1 comentariu)


4

Grupul de Comunicare Strategică: 103 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 5 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18258, fiind înregistrate 103 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2021, 13:50
(747 vizualizări - 0 comentarii)


5

RAJA Constanța: Lipsă apă în cartierele Fetești Oraș și Vlașca

Abonații RAJA Constanța din cartierele Fetești Oraș și Vlașca ale municipiului Fetești sunt afectați de lipsa apei vineri, 5 noiembrie 2021, în intervalul orar 10,00-16,00, pentru executarea lucrărilor ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2021, 11:10
(521 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: S-a răsturnat cu mașina

Urziceni: S-a răsturnat cu mașina

În dimineața zilei de vineri, 5 noiembrie a.c., în jurul orei 9,25, două echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2021, 10:40
(670 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJFP Ialomița: 30 noiembrie 2021, termenul limită pentru conectarea caselor de marcat la ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomita reamintește operatorilor economici utilizatori de aparate de marcat electronice fiscale încadrați în categoria contribuabililor mici și mijlocii că ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2021, 09:25
(723 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 101 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 4 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18155, fiind înregistrate 101 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2021, 13:50
(731 vizualizări - 0 comentarii)


9

Traian: Dosar penal pentru «violență în familie»

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 3 noiembrie 2021, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din comuna Traian care și-ar fi lovit soția. Astfel, polițiștii din cadrul Postului de Poliție ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2021, 11:05
(737 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Peste 100 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri, au acționat în ultimele 24 de ore pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul C ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2021, 10:50
(670 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plata ajutor minimis plante aromatice

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că a autorizat la plată ajutorul de minimis aferent programului de susținere a producției de plante aromatice ...[citește_toată_știrea]

4 Noiembrie 2021, 08:50
(802 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 188 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 2 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 18054, fiind înregistrate 188 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

3 Noiembrie 2021, 13:50
(603 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: 113 kg de caras și scrumbie, confiscate de polițiști

Marți, 2 noiembrie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au depistat, în flagrant, doi bărbați de 45 și 48 ani, din județul Prahova, care comercializau pește fără ...[citește_toată_știrea]

3 Noiembrie 2021, 12:15
(584 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric!

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 3-5 noiembrie 2021, în anumite zone din localitățile Slobozia, Fetești ( ...[citește_toată_știrea]

3 Noiembrie 2021, 12:10
(696 vizualizări - 0 comentarii)


Respectarea măsurilor de protecție sanitară, în atenția polițiștilor ialomițeni

Marți, 2 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au verificat 232 de locații, 81 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă ...[citește_toată_știrea]

3 Noiembrie 2021, 12:05
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Șofer din Brăila, alcoolemie de 2,86 mg/l

În urma unei acțiuni desfășurată luni, 1 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au oprit în trafic, în zona localității Misleanu, pe DN2A, un bărbat de 53 de ani, din județul Brăila. Acesta se afla la volanul ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2021, 14:10
(816 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Intervenții ale polițiștilor în urma apelurilor la 112

Luni, 1 noiembrie a.c., polițiștii au intervenit la 66 de evenimente sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 8 infracțiuni și au aplicat 243 de sancțiuni contravenționale, în ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2021, 13:50
(458 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancționați pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni privind modul în care cetățenii județului respectă măsurile de protecție sanitară. Cu această ocazie, 63 de persoane au fost depistate ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2021, 13:40
(473 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 110 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 2 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 17866, fiind înregistrate 110 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2021, 13:20
(456 vizualizări - 0 comentarii)


DN21: S-a răsturnat cu mașina pe câmp

DN21: S-a răsturnat cu mașina pe câmp

Luni, 1 noiembrie a.c., pompierii din Slobozia au intervenit în cazul unui accident rutier, petrecut pe DN21, între Slobozia Nouă și Iazu. Din evenimentul rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2021, 10:20
(836 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în avans aferente Campaniei 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 18 octombrie-01 noiembrie 2021, a fost autorizat la plată în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2021 un număr ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2021, 08:55
(839 vizualizări - 0 comentarii)


Un minor la volan a produs un accident la Bărbulești

Sâmbătă, 30 octombrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Bărbulești s-a produs un ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2021, 14:35
(644 vizualizări - 0 comentarii)


Petreceri private la Alexeni și Bărbulești, întrerupte și amendate de polițiști

La sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea modului în care sunt respectate reglementările ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2021, 14:25
(776 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna noiembrie 2021

Ministerul Finanțelor a emis, începând de luni, 1 noiembrie 2021, noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului «Tezaur», cu maturități de 1, 3 și 5 ani și dobânzi de 3,75%, 4,25% și 4,65%. Titlurile ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2021, 14:15
(769 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 128 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 1 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 17756, fiind înregistrate 128 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2021, 14:05
(892 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Fetești Oraș

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 90 mm, de la intersecția străzilor Călărași cu Nucilor din municipiul Fetești, RAJA Constanța a ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2021, 11:15
(640 vizualizări - 0 comentarii)


Antrenorul de Lupte Nicolae Pârvu a pierdut lupta cu boala COVID-19

Antrenorul de Lupte Nicolae Pârvu a pierdut lupta cu boala COVID-19

Boala infecțioasă COVID-19 i-a luat viața profesorului de lupte Nicolae Pârvu, din localitatea Perieți. Acesta a decedat în dimineața zilei de luni, 1 noiembrie 2021, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2021, 10:40
(2211 vizualizări - 2 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2021»

Miercuri, 3 noiembrie 2021,  ora 14,00,  la Galeriile «Arcadia» din incinta Centrului Cultural «Ionel Perlea»Slobozia, va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2021» al Uniunii Artiștilor ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2021, 10:25
(800 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Intervenții la 5 accidente rutiere

În dimineața zilei de luni, 1 noiembrie a.c., trei echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2021, 10:10
(559 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 4 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
Gigel în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Părinte în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Marian în Clienții sunt obligați să stea la coadă pentru a-și primi economiile Un părinte în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Cetatean în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Andreea în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Pașune în Cocora: Taxa specială de salubrizare încalcă drepturile cetățenilor Eu în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Xyz în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Părere în Centru de Excelență pentru elevii din Ialomița Escu în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă Marius în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă Alooo DNA-ul, dormiți? în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă Gogu în Centru de Excelență pentru elevii din Ialomița Fara sens în Primăria Slobozia a dat în mintea lui Moș Crăciun Garii noi în Centru de Excelență pentru elevii din Ialomița Ipocrizia Nationala în Ziua Ipocriziei Naționale Mioara în Ziua Ipocriziei Naționale Ceapa în Ziua Ipocriziei Naționale Nutii spaima Constitutii în Ziua Ipocriziei Naționale
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...