Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

EXCLUSIV: Foștii inculpați ai «Dosarului Țăndărei» cer despăgubiri de 1 milion de euro statului român

EXCLUSIV: Foștii inculpați ai «Dosarului Țăndărei» cer despăgubiri de 1 milion de euro statului român

Achitați definitiv de Curtea de Apel Târgu Mureș, foștii inculpați din «Dosarul Țăndărei» vor să facă o adevărată revoluție în instanță. În urmă cu o săptămână, doi dintre aceștia au depus o acțiune comună la Tribunalul Ialomița în care cer statului român daune morale de 1 milion de euro, motivând faptul că arestarea lor preventivă din anul 2010 a fost ilegală. Oficialii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT), structura de Parchet care a instrumentat «Dosarul Țăndărei», au recunoscut public faptul că procurorul care investigat cazul a greșit ancheta. «Dosarul Țăndărei» a cărui finalitate a dus la achitarea a 25 de inculpați acuzați de «trafic de persoane» reprezintă cel mai mare eșec al justiției românești...

Acțiune surprinzătoare Procesul deschis de cei doi foști inculpați ai «Dosarului Țăndărei» își are temeiul în baza art. 539 din Codul de Procedură Penală, care vizează «dreptul la repararea pagubei în cazul privării nelegale de libertate». Potrivit textului de lege, «are dreptul la repararea pagubei și persoana care, în cursul procesului penal, a fost privată nelegal de libertate». În anul 2010, timp de aproximativ 9 luni, toți cei 25 de inculpați ai cauzei au fost arestați preventiv de Tribunalul Harghita, în baza solicitărilor făcute de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT). După această perioadă, aceștia au fost lăsați în libertate sub suprave­gherea organelor judiciare locale. Achitarea definitivă în «Dosarul Țăndărei» i-a determinat pe foștii inculpați să acuze organele judiciare ale statului român de practici ilegale în ceea ce privește măsurile preventive impuse pe numele lor, în urmă cu 10 ani. Motivând faptul că măsura arestării preventive impusă pe numele lor a fost ilegală, doi dintre foștii inculpați ai anchetei pe care DIICOT a pierdut-o în instanță cer acum daune morale statului român, invocând textul de lege enunțat în rândurile de mai sus. Noul proces a fost deschis pe rolul Secției Civile a Tribunalului Ialomița și reprezintă un caz unic la nivelul instanțelor din județul Ialomița. Surse judiciare au precizat în exclusivitate pentru ziarul nostru faptul că valoarea daunelor solicitate de către cei doi reclamanți se ridică la 1 milion de euro! De asemenea, se pare că acesta nu va fi singurul proces pe care foștii inculpați ai «Dosarului Țăndărei» îl vor deschide invocând faptul că au fost reținuți ilegal. În perioada următoare, alte acțiuni similare ar urma să fie înregistrate pe rolul Tribunalului Ialomița.

Oficialii DIICOT vorbesc public La 8 luni de la sentința definitivă de achitare dată de Curtea de Apel București, oficialii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au făcut primele declarații cu privire la eșecul «Dosarului Țăndărei». Într-un interviu acordat presei centrale, Georgiana Hossu, actualul procuror-șef al DIICOT-Structura Centrală, a recunoscut public faptul că ancheta în cazul traficanților de copii din Țăndărei a fost greșit instrumentată de către procurorul de caz. «În urma verificărilor pe care le-am făcut, s-a ajuns la concluzia că soluția de achitare este imputabilă procurorului de caz. Acesta nu a descris amănunțit acuzațiile formulate, iar probele nu au reușit să dovedească dincolo de orice dubiu acuzațiile aduse» a precizat Georgiana Hossu, procurorul-șef al DIICOT, citată de presa centrală. Reamintim faptul că ancheta în «Dosarul Țăndărei» a început în aprilie 2010, ocazie cu care procurorii DIICOT, alături de organele judiciare din Marea Britanie, au organizat razii de amploare în orașul Țăndărei. 25 de persoane au fost reținute și ulterior arestate, sub acuzația de «trafic de minori». Toți inculpații cauzei au fost acuzați de organele judiciare că au exploatat 180 minori din Țăndărei, pe care i-ar fi obligat să fure și să cerșească pe străzile marilor orașe din Anglia. Potrivit actelor de urmărire penală ale DIICOT, cercetările au debutat în mai 2006, când autoritățile din Marea Britanie au extrădat în România trei minori care încercau să pătrundă ilegal pe teritoriul Angliei.

Marele eșec al justiției românești
Achitarea celor 25 de inculpați ai «Dosarului Țăndărei» reprezintă cel mai mare eșec al justiției din România. Într-un punct de vedere oficial transmis publici­tății, re­prezentanții Curții de Apel Târgu Mureș au făcut referire la modul deficitar în care procurorul DIICOT a gestionat această anchetă. Magistrații au atras atenția cu privire la erorile care au apărut în Rechizitoriul în baza căruia inculpații au fost trimiși în judecată. Documentul abundă de omisiuni, care i-au determinat pe judecători să reconsidere toate faptele descrise în acest document și să încline balanța în favoarea achi­tării și nu în cea a condamnării. «Autorii Rechi­zitoriului s-au limitat la o descriere mai mult decât sumară a activității infrac­ționale, arătând în principal că din probele admi­nistrate sau din de­clarațiile martorilor rezultă infrac­țiunile reținute în sarcina fiecărui inculpat, fără a realiza însă și o descriere amănunțită a acestor acti­vități infrac­ți­onale și a probelor sau declarațiilor pe care se sprijină acu­zarea pentru fiecare inculpat în parte» își exprimă opinia judecătorii mureșeni. De asemenea, procurorii DIICOT au omis să indice în actele de sesizare înaintate instanțelor numele părților vătămate. Totodată, an­chetatorii au propus spre audiere martori plecați în străinătate pentru care nu s-au făcut demersuri în ceea ce privește aducerea în țară pentru a pleda în fața instanței. La toate aceastea se adaugă și confu­zia anchetatorilor cu privire la numărul exact de minori traficați de către inculpați. Deși potrivit Rechizitoriului ar fi fost folosiți în activitatea infrac­țională 224 de minori, în realitate nominalizați în fața instanței au fost doar 74.

19 August 2020, 08:05 (6633 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Curtea de Apel București a decis rejudecarea proceselor foștilor inculpați ai «Dosarului Țăndărei»
Procurorii DIICOT au sabotat «Dosarul Țăndărei»

Comentariile cititorilor:


Marian:
(21 August 2020, 08:19)
Deci cativa cetateni dobandesc averi colosale intr un timp foarte scurt,autoritatile regatului se sesizeaza pentru ca o sleahta de nemernici erau infractori,iar in Romania totul este privit ca normalitate.Ca asa e la noi.La altii nu poti avea asa de multi bani brusc.Ca intervine politia,fiscul.La noi intervin spagile si traficul de influenta.Ca se fura incepand de la politicieni pana....
Pe unde umbli Țepeș, Doamne? :
(20 August 2020, 08:10)
Auzi :procurorul de caz nu a reusit sa prezinte toate probele..Erau si in limba engleza iar dosarul in limba romana era uitat la amanta,pe noptiera.Sau cum?Pentru un betiv care fura o gaina si o damigeana cu vin,procurorii de caz se motiveaza,isi pregatesc pledoaria meticulos iar pentru rromii ce au avut investigatii internationale,procurorul a s-a prezentat doar ca sa fie in sala?Iar noi trebuie sa credem aceasta vrajeala demna de ras? Pemtru ca acel procuror probabil si-a primit ce trebuia,administrand dosarul ca pe un furt de biciclete?
A:
(20 August 2020, 05:49)
Nu numai ca i ati incurajat pe romi sa faca in continuare nenorociri ,prin decizia de achitare,dar acum i ati facut sa sara si la gatul vostru sa va /ne jupoaie de bani.vedeti ironia sortii!pe cine nu lasi sa moara ,nu te lasa sa traiesti!I ati avut in mana ,acum va au ei la mana...Rusine sa va fie!suntem de rasul lumii!
Vlad Tepes:
(19 August 2020, 21:05)
1. Este o rusine si o palma pe obrazul Romaniei sa ceara banii tarii aceia care nu au contribuit, ei si tot neamul lor, cu un leu, vreodata, la vistieria nationala. 2. Daca nu au fapte infractionale dar nu au nicio zi de munca cinstita, aici sau in lume, cum au reusit sa adune situatii materiale inexplicabile?!?? 3. Oare e tarziu sa le fie dovedite faptele cu probe indubitable?! Nu este tarziu. Dar cine sa o faca? Hai oameni buni si corecti,....hai ca se poate sa arate si forta tarii ca nu suntem buni doar de muls!
Covid:
(19 August 2020, 11:21)
Statul e bun de plata pt porcariile făcute de anchetatori : polițiști, procurori si judecători. Bugetul statului vine de la "fraierii" care platesc darile catre stat.
Corect ar fi:
(19 August 2020, 10:33)
Sectia de Investigare a Magistratilor sa hotarasca: Curtea de Apel Tg Mures sa plateasca solidar milionul de euro clientilor pe care i-au salvat de la puscarie. Oricum, cazul nu ramane asa cum e acum.
Laureatis causa:
(19 August 2020, 09:50)
Sper să și câștige!! Dar să nu mai aibă cine să le dea banii...
tratat cu tratament:
(19 August 2020, 08:52)
Daca tanti Gioirgi de la DIICOT urmarea niste filmulete din Anglia, daca aceeasi tanti s-ar intreba din ce bani au ridicat magaronii palate in Tandarei, daca ar intreba magaroni din Tandarei filmati cand dadau copii la cersit, atunci n-ar mai treebui alte probe. Probele aduse de autoritatile din Anglia nu sunt bune , au spaga pusa pe zero ??? 
Gică:
(19 August 2020, 08:15)
Intreb pentru un prieten:anchetatorii au licente de Ghe Cristea?Daca nu,e clar ca e complicitate.Ancheteaza englezii,e vizibil ca nu poti obține asa sume de bani decât daca esti membru Bildenberg dar ii faci scapati pe onestii de Tandarei.Pe anchetatorii de carton nu ii intreaba nimeni nimic?Dar pe judecatorii mai putin cinstiti?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 09 Dec 2023
82 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 437 438
0

Bărbulești: Minor de 15 ani, la volanul unui automobil

Joi, 7 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au oprit în trafic un automobil, la volanul căruia se afla un minor de 15 ani, domiciliat în comuna Bărbulești. Oamenii legii au constatat faptul că respectivul ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2023, 15:00
(159 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Băuți la volan

Doi tineri de 27 și, respectiv 22 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul de 27 de ani, domiciliat în Fetești, a fost oprit ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2023, 14:40
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Protest al grefierilor din Parchetele și instanțele ialomițene

Protest al grefierilor din Parchetele și instanțele ialomițene

Vineri, 8 decembrie a.c., grefierii angajați în cadrul Parchetelor și instanțelor din județul Ialomița au organizat un protest spontan. Protestul s-a desfășurat în intervalul orar 10,00-12,00 și nu va fi ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2023, 12:05
(239 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Clarificări privind stadiul controlului clasic pe teren, în campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură aduce clarificări importante cu privire la stadiul controlului clasic pe teren pentru anul de cerere 2023. Începând de joi, 7 decembrie a.c., funcționalitățile ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2023, 08:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Percheziții într-un dosar de «camătă» și «șantaj»

Țăndărei: Percheziții într-un dosar de «camătă» și «șantaj»

Miercuri, 6 decembrie a.c., polițiștii din Țăndărei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, au efectuat două percheziții domiciliare în orașul Țăndărei, la persoane bănuite de comiterea ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2023, 16:10
(397 vizualizări - 0 comentarii)


5

Făcăeni: Percheziții la persoane bănuite de «furt calificat»

Miercuri, 6 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza comunei Făcăeni, la locuințele a doi bărbați, în vârstă de 34 și 37 de ani. Cei în cauză ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2023, 16:00
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pește confiscat de polițiști

Joi, 7 decembrie a.c., polițiștii din Slobozia au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Slobozia, un conducător auto, în vârstă 37 de ani, în timp ce transporta într-un autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2023, 15:45
(453 vizualizări - 1 comentariu)


7

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 5 decembrie 2023, polițiștii rutieri din Urziceni au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier. În cadrul acestei acțiuni au fost ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2023, 16:25
(339 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2023, 15:00
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Forțe proaspete pentru Jandarmeria Ialomița

Forțe proaspete pentru Jandarmeria Ialomița

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița s-au mărit cu 15 subofițeri. Noii angajați sunt absolvenții Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, promoția decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2023, 12:25
(336 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Luni, 11 decembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor formulare fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2023, 11:15
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2023, 10:55


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

5 Decembrie 2023, 18:20


USR: Aroganța PSD-PNL poate lăsa copiii la mâna traficanților de carne vie de la 1 ianuarie 2024

Marți, 5 decembrie 2023, a fost adoptat în Senat un proiect important care repară o greșeală majoră a coaliției PSD-PNL și incriminează din nou în Codul Penal abuzurile sexuale dintre adulți și minorii ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 14:55
(368 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: USR abuz sexual


Ministrul Muncii, vizită de lucru în Ialomița

Ministrul Muncii, vizită de lucru în Ialomița

Marți, 5 decembrie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel și directorii structurilor teritoriale ale Ministerului Muncii au primit ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 13:30
(538 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Împreună aducem bucurie-Moș Nicolae alături de copii»

Protopopiatul Slobozia: «Împreună aducem bucurie-Moș Nicolae alături de copii»

Marți, 5 decembrie 2023, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarilor și în prag de Sfântul Nicolae, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din municipiu au ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 13:20
(468 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,65%, rata șomajului la sfârșitul lunii septembrie 2023

La sfârșitul lunii octombrie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3725 șomeri (din care 1852 femei), rata șomajului fiind de 4,69%, cu 0,05% peste ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 12:35
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Avansări în grad la Jandarmeria Ialomița, cu ocazia Zilei Naționale a României

Avansări în grad la Jandarmeria Ialomița, cu ocazia Zilei Naționale a României

Pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, 3 ofițeri și 12 subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au fost înaintați în gradul militar următor, înainte de îndeplinirea ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 11:05
(470 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 8 decembrie 2023, termen-limită pentru depunerea Declarației de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 10:35
(386 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește cereri inițile anuale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 15 decembrie 2023 inclusiv, se depun la Centrele județene ale Agenției, respectiv al Municipiului București pe raza ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 09:10
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fierbinți-Târg

Un incendiu s-a produs duminică, 3 decembrie a.c., în jurul orei 2,00, la o locuință proprietate personală în orașul Fierbinți-Târg. Trei echipaje de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 16:05
(409 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 1100 de amenzi în minivacanța de 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie-3 decembrie a.c., nu au fost înregistrate evenimente deosebite, polițiștii ialomițeni fiind prezenți la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 14:50
(430 vizualizări - 0 comentarii)


0241/924-Call Center RAJA Constanța

0241/924-Call Center RAJA Constanța

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția acestora vine în ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 14:25
(417 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: «Ghid privind modalitatea de aplicare a facilităților fiscale, acordate persoanelor fizice care desfășoară activități de creare de programe pentru calculator, începând cu veniturile aferente lunii noiembrie 2023»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că Agenția Națională de Administrare Fiscală a elaborat și publicat «Ghidul privind modalitatea de aplicare a facilităților ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 14:05
(470 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri preventive în perioada Sărbătorilor de Iarnă 2023

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința că reprezintă ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 12:10
(437 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Microbuz cu cinci pasageri, implicat într-un accident rutier

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că luni, 4 decembrie a.c., în zona localității Sinești, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz cu cinci ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 09:00
(754 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: Expoziție-eveniment cu prilejul Zilei Naționale a României

Muzeul Județean Ialomița: Expoziție-eveniment cu prilejul Zilei Naționale a României

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție dedicată împlinirii a 105 ani de la actul istoric de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia. Expoziția este găzduită de foaierul Sălii Europa a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2023, 12:45
(822 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița a fost reconectată la rețeaua de energie electrică

Ialomița a fost reconectată la rețeaua de energie electrică

E-Distribuție Dobrogea anunță că echipele de lucru mobilizate au reconectat la rețea circa 96% din numărul total de clienți care au avut alimentarea cu energie electrică întreruptă de daunele provocate ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 20:40
(740 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități educative alături de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit «Piticot»

Protopopiatul Slobozia: Activități educative alături de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 29 noiembrie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din municipiu au organizat activitatea cu tema «Sfântul Apostol Andrei-ocrotitorul românilor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 14:40
(1063 vizualizări - 0 comentarii)


A treia zi de proteste la Direcția Județeană de Statistică Ialomița

A treia zi de proteste la Direcția Județeană de Statistică Ialomița

Miercuri, 29 noiembrie 2023, salariații Direcției Județene de Statistică Ialomița au continuat protestul început pe data de 27 noiembrie 2023. Greva s-a desfășurat timp de o oră, începând cu orele 11,0 ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 13:50
(1333 vizualizări - 1 comentariu)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 437 438
Ultimele comentarii
Mai multi MEMBRI în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Membru în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Dana în Punct de acostare pentru ambarcațiuni, în comuna Stelnica Dorian în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Atentie! în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Alex_Nedea în Rudele unui bărbat ucis accidental cer despăgubiri de peste 1 milion de euro 2 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Mihai în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Vasile de la Fetești în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Iosif în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Tanța în Compania Națională de Investiții construiește un cămin cultural în comuna Dridu de Avocat în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Aneta în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Grivițean în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Eu Franț în Meritau mai mult 6 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» un părinte în Consiliul Județean Ialomița extinde termenele de implementare ale proiectelor europene pacanele în Grad de absorbție a fondurilor europene de 68,65% la Consiliul Județean Ialomița Dorian în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Marcela în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...