Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

EXCLUSIV: Foștii inculpați ai «Dosarului Țăndărei» cer despăgubiri de 1 milion de euro statului român

EXCLUSIV: Foștii inculpați ai «Dosarului Țăndărei» cer despăgubiri de 1 milion de euro statului român

Achitați definitiv de Curtea de Apel Târgu Mureș, foștii inculpați din «Dosarul Țăndărei» vor să facă o adevărată revoluție în instanță. În urmă cu o săptămână, doi dintre aceștia au depus o acțiune comună la Tribunalul Ialomița în care cer statului român daune morale de 1 milion de euro, motivând faptul că arestarea lor preventivă din anul 2010 a fost ilegală. Oficialii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT), structura de Parchet care a instrumentat «Dosarul Țăndărei», au recunoscut public faptul că procurorul care investigat cazul a greșit ancheta. «Dosarul Țăndărei» a cărui finalitate a dus la achitarea a 25 de inculpați acuzați de «trafic de persoane» reprezintă cel mai mare eșec al justiției românești...

Acțiune surprinzătoare Procesul deschis de cei doi foști inculpați ai «Dosarului Țăndărei» își are temeiul în baza art. 539 din Codul de Procedură Penală, care vizează «dreptul la repararea pagubei în cazul privării nelegale de libertate». Potrivit textului de lege, «are dreptul la repararea pagubei și persoana care, în cursul procesului penal, a fost privată nelegal de libertate». În anul 2010, timp de aproximativ 9 luni, toți cei 25 de inculpați ai cauzei au fost arestați preventiv de Tribunalul Harghita, în baza solicitărilor făcute de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT). După această perioadă, aceștia au fost lăsați în libertate sub suprave­gherea organelor judiciare locale. Achitarea definitivă în «Dosarul Țăndărei» i-a determinat pe foștii inculpați să acuze organele judiciare ale statului român de practici ilegale în ceea ce privește măsurile preventive impuse pe numele lor, în urmă cu 10 ani. Motivând faptul că măsura arestării preventive impusă pe numele lor a fost ilegală, doi dintre foștii inculpați ai anchetei pe care DIICOT a pierdut-o în instanță cer acum daune morale statului român, invocând textul de lege enunțat în rândurile de mai sus. Noul proces a fost deschis pe rolul Secției Civile a Tribunalului Ialomița și reprezintă un caz unic la nivelul instanțelor din județul Ialomița. Surse judiciare au precizat în exclusivitate pentru ziarul nostru faptul că valoarea daunelor solicitate de către cei doi reclamanți se ridică la 1 milion de euro! De asemenea, se pare că acesta nu va fi singurul proces pe care foștii inculpați ai «Dosarului Țăndărei» îl vor deschide invocând faptul că au fost reținuți ilegal. În perioada următoare, alte acțiuni similare ar urma să fie înregistrate pe rolul Tribunalului Ialomița.

Oficialii DIICOT vorbesc public La 8 luni de la sentința definitivă de achitare dată de Curtea de Apel București, oficialii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au făcut primele declarații cu privire la eșecul «Dosarului Țăndărei». Într-un interviu acordat presei centrale, Georgiana Hossu, actualul procuror-șef al DIICOT-Structura Centrală, a recunoscut public faptul că ancheta în cazul traficanților de copii din Țăndărei a fost greșit instrumentată de către procurorul de caz. «În urma verificărilor pe care le-am făcut, s-a ajuns la concluzia că soluția de achitare este imputabilă procurorului de caz. Acesta nu a descris amănunțit acuzațiile formulate, iar probele nu au reușit să dovedească dincolo de orice dubiu acuzațiile aduse» a precizat Georgiana Hossu, procurorul-șef al DIICOT, citată de presa centrală. Reamintim faptul că ancheta în «Dosarul Țăndărei» a început în aprilie 2010, ocazie cu care procurorii DIICOT, alături de organele judiciare din Marea Britanie, au organizat razii de amploare în orașul Țăndărei. 25 de persoane au fost reținute și ulterior arestate, sub acuzația de «trafic de minori». Toți inculpații cauzei au fost acuzați de organele judiciare că au exploatat 180 minori din Țăndărei, pe care i-ar fi obligat să fure și să cerșească pe străzile marilor orașe din Anglia. Potrivit actelor de urmărire penală ale DIICOT, cercetările au debutat în mai 2006, când autoritățile din Marea Britanie au extrădat în România trei minori care încercau să pătrundă ilegal pe teritoriul Angliei.

Marele eșec al justiției românești
Achitarea celor 25 de inculpați ai «Dosarului Țăndărei» reprezintă cel mai mare eșec al justiției din România. Într-un punct de vedere oficial transmis publici­tății, re­prezentanții Curții de Apel Târgu Mureș au făcut referire la modul deficitar în care procurorul DIICOT a gestionat această anchetă. Magistrații au atras atenția cu privire la erorile care au apărut în Rechizitoriul în baza căruia inculpații au fost trimiși în judecată. Documentul abundă de omisiuni, care i-au determinat pe judecători să reconsidere toate faptele descrise în acest document și să încline balanța în favoarea achi­tării și nu în cea a condamnării. «Autorii Rechi­zitoriului s-au limitat la o descriere mai mult decât sumară a activității infrac­ționale, arătând în principal că din probele admi­nistrate sau din de­clarațiile martorilor rezultă infrac­țiunile reținute în sarcina fiecărui inculpat, fără a realiza însă și o descriere amănunțită a acestor acti­vități infrac­ți­onale și a probelor sau declarațiilor pe care se sprijină acu­zarea pentru fiecare inculpat în parte» își exprimă opinia judecătorii mureșeni. De asemenea, procurorii DIICOT au omis să indice în actele de sesizare înaintate instanțelor numele părților vătămate. Totodată, an­chetatorii au propus spre audiere martori plecați în străinătate pentru care nu s-au făcut demersuri în ceea ce privește aducerea în țară pentru a pleda în fața instanței. La toate aceastea se adaugă și confu­zia anchetatorilor cu privire la numărul exact de minori traficați de către inculpați. Deși potrivit Rechizitoriului ar fi fost folosiți în activitatea infrac­țională 224 de minori, în realitate nominalizați în fața instanței au fost doar 74.

19 August 2020, 08:05 (3769 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Procurorii DIICOT au sabotat «Dosarul Țăndărei»

Comentariile cititorilor:


Marian:
(21 August 2020, 08:19)
Deci cativa cetateni dobandesc averi colosale intr un timp foarte scurt,autoritatile regatului se sesizeaza pentru ca o sleahta de nemernici erau infractori,iar in Romania totul este privit ca normalitate.Ca asa e la noi.La altii nu poti avea asa de multi bani brusc.Ca intervine politia,fiscul.La noi intervin spagile si traficul de influenta.Ca se fura incepand de la politicieni pana....
Pe unde umbli Țepeș, Doamne? :
(20 August 2020, 08:10)
Auzi :procurorul de caz nu a reusit sa prezinte toate probele..Erau si in limba engleza iar dosarul in limba romana era uitat la amanta,pe noptiera.Sau cum?Pentru un betiv care fura o gaina si o damigeana cu vin,procurorii de caz se motiveaza,isi pregatesc pledoaria meticulos iar pentru rromii ce au avut investigatii internationale,procurorul a s-a prezentat doar ca sa fie in sala?Iar noi trebuie sa credem aceasta vrajeala demna de ras? Pemtru ca acel procuror probabil si-a primit ce trebuia,administrand dosarul ca pe un furt de biciclete?
A:
(20 August 2020, 05:49)
Nu numai ca i ati incurajat pe romi sa faca in continuare nenorociri ,prin decizia de achitare,dar acum i ati facut sa sara si la gatul vostru sa va /ne jupoaie de bani.vedeti ironia sortii!pe cine nu lasi sa moara ,nu te lasa sa traiesti!I ati avut in mana ,acum va au ei la mana...Rusine sa va fie!suntem de rasul lumii!
Vlad Tepes:
(19 August 2020, 21:05)
1. Este o rusine si o palma pe obrazul Romaniei sa ceara banii tarii aceia care nu au contribuit, ei si tot neamul lor, cu un leu, vreodata, la vistieria nationala. 2. Daca nu au fapte infractionale dar nu au nicio zi de munca cinstita, aici sau in lume, cum au reusit sa adune situatii materiale inexplicabile?!?? 3. Oare e tarziu sa le fie dovedite faptele cu probe indubitable?! Nu este tarziu. Dar cine sa o faca? Hai oameni buni si corecti,....hai ca se poate sa arate si forta tarii ca nu suntem buni doar de muls!
Covid:
(19 August 2020, 11:21)
Statul e bun de plata pt porcariile făcute de anchetatori : polițiști, procurori si judecători. Bugetul statului vine de la "fraierii" care platesc darile catre stat.
Corect ar fi:
(19 August 2020, 10:33)
Sectia de Investigare a Magistratilor sa hotarasca: Curtea de Apel Tg Mures sa plateasca solidar milionul de euro clientilor pe care i-au salvat de la puscarie. Oricum, cazul nu ramane asa cum e acum.
Laureatis causa:
(19 August 2020, 09:50)
Sper să și câștige!! Dar să nu mai aibă cine să le dea banii...
tratat cu tratament:
(19 August 2020, 08:52)
Daca tanti Gioirgi de la DIICOT urmarea niste filmulete din Anglia, daca aceeasi tanti s-ar intreba din ce bani au ridicat magaronii palate in Tandarei, daca ar intreba magaroni din Tandarei filmati cand dadau copii la cersit, atunci n-ar mai treebui alte probe. Probele aduse de autoritatile din Anglia nu sunt bune , au spaga pusa pe zero ??? 
Gică:
(19 August 2020, 08:15)
Intreb pentru un prieten:anchetatorii au licente de Ghe Cristea?Daca nu,e clar ca e complicitate.Ancheteaza englezii,e vizibil ca nu poti obține asa sume de bani decât daca esti membru Bildenberg dar ii faci scapati pe onestii de Tandarei.Pe anchetatorii de carton nu ii intreaba nimeni nimic?Dar pe judecatorii mai putin cinstiti?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 11 Mai 2021
321 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 338 339
Fetești: 170 kg de pește, confiscate de polițiști

Fetești: 170 kg de pește, confiscate de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată luni, 10 mai a.c., polițiștii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din județul Constanța, în timp ce transporta ilegal 170 kg de pește. Bărbatul nu avea documente legale ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 15:05
(21 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 14 mii lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Polițiștii ialomițeni au desfășurat luni, 10 mai a.c., ample acțiuni privind modul în care populația județului respectă măsurile de poretcție sanitară. Cu această ocazie au fost aplicate 75 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:45
(21 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii și Lăcusteni

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii și Lăcusteni

Pompierii ialomițeni au intervenit luni, 10 mai a.c, pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată produse pe raza localităților Valea Ciorii și Lăcusteni. La Lăcusteni, incendiul s-a produs pe terasamentul ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:40
(22 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița le reamintește contribuabililor faptul că 25 mai 2021 este data limită pentru depunerea următoarelor declarații fiscale: Formularul 100, Formularul ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:35
(28 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 11 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10671, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 13:35
(20 vizualizări - 0 comentarii)


24 de localități din Ialomița, incluse în zona epidemiologică de risc înalt din cauza gripei aviare

Din cauza apariției focarelor de gripă aviară înalt patogenă pe teritoriul Europei, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a inclus 24 de localități din județul nostru în ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 14:20
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 10 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10663, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 13:40
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Ograda, Iazu și Grivița

Accidente la Ograda, Iazu și Grivița

Vineri, 7 mai a.c., în jurul orelor 10,00, salvatorii de la Garda de Intervenție Țăndărei au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Ograda, fiind implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 10:05
(246 vizualizări - 0 comentarii)


8
Horia: Incendiu la o șiră de baloți

Horia: Incendiu la o șiră de baloți

Pompierii din două județe acționează pentru stingerea unui incendiu izbucnit încă de sâmbătă, 8 mai a.c., în jurul orelor 23,00, la o șiră de baloți din paie aprinsă în câmp, în satul Horia din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 09:55
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 9 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10658, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2021, 14:20
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 8 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10650, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2021, 13:35
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 10 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 7 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10635, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 13:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


12
8 mai-Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii

8 mai-Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii

La data de 8 mai se sărbătorește Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii. Această zi este dedicată personalului și voluntarilor Mișcării Internaționale a Crucii Roșii și Semilunii Roșii. Mișcarea ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 12:20
(153 vizualizări - 0 comentarii)


APIA autorizează plățile aferente schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal-Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că începând de vineri, 7 mai 2021, a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 10:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificările aduse Formularului 300 «Decont de taxă pe valoarea adăugată»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările și completările ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 09:10
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 6 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10625, cu  3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 Mai 2021, 13:40
(225 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 10 mai 2021, termen pentru depunere a declarațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

6 Mai 2021, 10:20
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 12 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 5 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10622, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2021, 13:40
(216 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 15.05.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

5 Mai 2021, 13:05


APIA: Depunerea Cererilor Unice de Plată, în linie dreaptă

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor care nu au depus încă Cererea Unică de Plată în anul 2021 că au mai rămas doar câteva zile până la finalizarea Campaniei ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2021, 10:50
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița recomandă folosirea serviciilor electronice

AJFP Ialomița reamintește contribuabililor, având în vedere contextul actual al infecției cu noul Coronavirus, precum și a respectării distanțării sociale, că la nivelul Agenției Naționale de Administrare ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2021, 10:25
(194 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a lansat aplicația MyRAJA

RAJA Constanța a lansat aplicația de mobil MyRAJA pentru a facilita accesul abonaților săi la contul de client și la serviciile utilizate, în această perioadă în care recomandarea ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2021, 08:35
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Sfântu Gheorghe

Incendiu la o casă din Sfântu Gheorghe

Marți, 4 mai a.c., în jurul orei 9,00, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați, prin 112, să intervină în localitatea Sfîntu Gheorghe, pentru localizarea și lichidarea ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 17:40
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, 21 de victime

Un accident rutier s-a produs la Borănești (DJ201) joi, 29 aprilie 2021, în jurul orelor 22,20, fiind implicate două autoturisme. Au fost cinci victime, două dintre acestea fiind încarcerate. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 17:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un apartament din Slobozia, tractor în flăcări la Gheorghe Doja

Înultimele zile, pompierii ialomițeni au intervenit pentru localizarea și stingerea a două incendii. Astfel, duminică, 2 mai a.c., în jurul orelor 19,30, la Slobozia, a izbucnit un incendiu care s-a manifestat ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 17:10
(334 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 4 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10610, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 14:20
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Direcția Județeană de Statistică Ialomița: Recensământul General Agricol runda 2020

Recensământul se realizează de către Institutul Național de Statistică, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Afacerilor Interne împreună cu structurile din subordinea acestora, cu ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 09:20
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 10 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 3 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10597, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 Mai 2021, 13:45
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 2 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10587, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 Mai 2021, 13:40
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 1 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10584, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 Mai 2021, 13:50
(339 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 338 339
Ultimele comentarii
Alex în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița @Nicosia în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Nicosia în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Miu în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Un cetățean în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei ilie în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Mary în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița cadru medical în Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești, dat în judecată de fostul manager Liviu Patrichi Rodi în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei Rodi în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei WALY în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Tomy în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Țuțu. în Cartierul lui Sorel Larisa în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei Dan în Cartierul lui Sorel Costea în 157 de persoane, în izolare la Hotelul «Ialomița» din Amara cartofar în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei Bulibasa de sub pod în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei Toader în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...