Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

CAR Învățământ nu poate onora cererile de rambursare pentru peste 1200 de deponenți

Scandal public în Ialomița

CAR Învățământ nu poate onora cererile de rambursare pentru peste 1200 de deponenți

Apărut în toamna anului trecut, scandalul generat de incapacitatea CAR Învățământ de a rambursa fondurile depuse de deponenți se extinde. Amânați timp de 6 luni, oamenii reclamă proasta gestionare a resurselor. «E ca la FNI, pe vremuri... Cine are pile primește banii, cine nu stă ca prostul și așteaptă! Am ajuns să fim amenințați că, dacă facem gălăgie, nu ni se mai dau banii. Și ne e frică...» susține unul dintre deponenți sub protecția anonimatului.

Panică generalizată În octombrie 2020, ziarul nostru trăgea un prim semnal de alarmă cu privire la problemele întâmpinate de membrii CAR Învățământ Slobozia, instituție financiară nebancară care acordă împrumuturi cu dobânzi care pot depăși 24% anual. La momentul respectiv, conform informațiilor oferite de către repre­zentanții acestei instituții, numărul celor care solicitau rambursarea sumelor depuse ajunsese la 700, iar timpul de așteptare ajunsese la o lună. La începutul lunii martie 2021, pe ușa sediului a fost afișată o coală A4 care informa solicitanții că «începând cu 01.03.2021, restituiri de fonduri sociale se vor efectua în data de 18.03.2021 pentru cererile cuprinse de la numerele 9-82 depuse în anul 2020, iar în ziua de 30.03.2021 pentru cererile de­puse de la numerele 86-138 depuse în anul 2020, în funcție de încasările efectuate». Anunțul a generat un nou val de panică în rândurile membrilor interesați să își retragă cererile și a dispărut la scurt timp după afișare.

Revoltă înăbușită cu amenințări O înregistrare audio transmisă redac­ției de unul dintre deponenți confirmă situația de fapt. În înregistrare poate fi au­zită reprezentanta CAR Învățământ, Margareta Dicianu, amenințând unul dintre deponenți că, în cazul în care insistă în a solicita banii depuși, îi va primi fără dobândă. «O să vă dau dobânda în octombrie!» amenință vocea atribuită Margaretei Dicianu. Cât despre practica rambursării depunerilor, aceasta poate fi confirmată de oricare dintre deponenții care ajung în fiecare zi la ușa CAR Învățământ: «E ca la FNI, pe vremuri... Cine are pile primește banii, cine nu stă ca prostul și așteaptă! Am ajuns să fim amenințați că, dacă facem gălăgie, nu ni se mai dau banii. Și ne e frică... Dar sunt banii noștri! Alții semnează adeziune și iau împrumuturi de miliarde... Avocați, polițiști, oameni de vază din oraș. Iar pe noi ne amână! Am depus 20000 de lei, iar acum am primit 1000 de lei după ce m-am rugat de ei. Mă rog de ei, pe banii mei, să îmi dea banii înapoi!».

Dormiți liniștit, doamna Dicianu veghează Solicitată să explice situația și legalitatea condițiilor în care rambursează sumele depuse de către deponenți, Margareta Dicianu, directorul economic al instituției a acceptat să ofere următoarele explicații: «Este o panică indusă, generată de pandemie... Vă sigur că nu e nimic adevărat! Onorăm cereri de rambursare în valoare de aproape 400000 de lei lunar. Iar în ultimul an am rambursat peste 3,5 milioane de lei... Într-adevăr, în ultimul an, pentru a onora cât mai multe cereri de plată, am eșalonat aceste plăți. Dar oamenii trebuie să înțeleagă că este o practică care le protejează depozitele. Iar dobânda de 7% este o dobândă bună. La bancă ea este de 1%...». Declarațiile Margaretei Dicianu nu înlătură temerile deponenților. Și, cu cât termenul de rambursare al sumelor depuse crește, cu atât panica se generalizează. Deocamdată, sediul este luat cu asalt de oameni în vârstă, speriați că și-ar putea pierde economiile de-o viață. Dar panica de-abia s-a instalat...

Doar 200 de rău-platnici Paradoxal, oficialii CAR Învățământ nici măcar nu încearcă să combată valul de panică ce riscă să falimenteze această instituție nebancară care funcționează neîntrerupt din 1921. La acest moment, conform datelor furnizate de către instituție, CAR Învățământ are 4883 de membri dintre care doar 200 înregistrează în acest moment întârzieri la plata credi­telor acordate. Altfel spus, CAR Învățământ este o instituție solvabilă care și-a câștigat o reputație solidă de-a lungul ultimilor 30 de ani. Din păcate însă, singura metodă de aplanare a conflictelor cu deponenții, în afara amenințărilor amintite anterior, o reprezintă eșalonarea la plată. Iar această procedură, altfel ilegală, reflectă incapa­citatea instituției de a se adapta la con­dițiile de criză economică din acest mo­ment. În aceste condiții, viitorul acestei instituții depinde exclusiv de rezerva de încrederea și răbdare a membrilor. Iar această rezervă este pe cale să se epuizeze.

30 Martie 2021, 08:10 (10119 vizualizări - 33 comentarii)

Citiți și:
Plângeri penale pentru reprezentanții CAR Învățământ

Comentariile cititorilor:


Un om :
(15 Noiembrie 2021, 22:45)
Doamna (...) să dea socoteală unde a dat bani să fie dusă în fața legii și să dea banii oamenilor necăjiți care au făcut economii cu eforturi grele să aibă o resursă pentru timpurile grele care ne paște în prezent Dar totuși Doamna (...) sa pun la adăpost că doar nu e pandemie cum e posibil să rămână doamna făra resurse își cam apară pilele după felul Cum se poartă cu cotizanți acestui CAR de parcă ar da banii din buzunarul ei
Rasu'-plansu':
(28 Octombrie 2021, 11:54)
Nu-mi imaginam ca voi intalni vreodata un om atat de influent in zilele noastre, de care depind eforturile financiare ale deponentilor CAR. Cum este posibil, mai fratilor, sa nu ne primim banii nostri? Aceasta doamna da banii discretionar, fara sa respecte nimic. Ii umileste pe membri, ii minte nu nerusinare, ii amana. Dupa ce pleaca acestia, ii barfeste ca o tata de la periferie. Chiar nu ne putem recupera banii?Nu e niciun control aici?
Emilia :
(22 Octombrie 2021, 11:12)
Vad că au încetat comentariile la acest articol dar din ce cunosc problema deponenților la CAR învățământ este inca nerezolvată.As vrea să știu ce se întâmplă la ora actuala? S-a redresat situația ?As ruga redacția acestui ziar, care a relatat situația încă de la început,să informeze cititorii cu date la zi despre situația fondurilor la CAR. Câți bani s-au restituit până în prezent, câți datornici mai sunt și ce fonduri de rezervă mai sunt. Când spun " redresat" mă gândesc la faptul că acesta funcționează în reperele normale , odată cu această si încredereaa membrilor CAR . Mulțumesc anticipat pentru rugămintea mea către ziar.
georgeta:
(28 Iunie 2021, 14:47)
Buna ziua. Am rugamintea daca cineva stie sa/mi dea adresa de email al acestui CAR.
Hai sa dam CAR in judecata:
(31 Mai 2021, 11:51)
Are cineva informatii despre grupul FB? S-a demarat actiunea in instanta? Ce sanse de reusita sunt? In ritmul platilor care se fac,sunt slabe sperante de recuperare a banilor!in continuare, aceeasi procedura: primesc mai multi bani cei cu interventii, cei obedienti.
Provincia:
(19 Mai 2021, 08:16)
S-au afisat listele de plata? Vreau sa stiu pentru a nu veni degeaba in oras. Am sunat ieri, dar nu mi-au raspuns. Ce numere sunt in plata?
Hai sa ii dam in judecata:
(29 Aprilie 2021, 17:04)
Buna ziua ! Va aștept pe grupul de pe Facebook pentru a discuta. Cred ca cel mai bine este sa facem o acțiune comuna in instanța ! https://m.facebook.com/groups/513439913148408/
Pagubitul:
(22 Aprilie 2021, 08:29)
Ce se mai aude despre recuperarea banilor de la CAR? E normal cum a procedat distinsa doamna sefa? A restituit integral banii favoritilor, iar celorlalti le spune sa astepte, ca nu sunt bani. Merg acolo sa- mi spuna si mie cand voi primi banii depusi...nimic! Ce facem, fratilor?Mai sunt sperante sa ne recuperam banii?
Dan:
(10 Aprilie 2021, 23:46)
Astia spuneau in octombrie 2020 ca timpul de asteptare este de o luna si apoi pe foaia A4 spun ca in martie 2021 o sa restituie banii pentru cererea cu nr 9. Cunosc o persoana care a depus cerere in aprilie anul trecut si nici pina la ora aceasta nu si-a recuperat banii . Spun ca de da banii la deponenti esalonat, as propune ca si persoanele ce lucreaza acolo sa-si ia salariul esalonat. Inteleg ca deponentii au pus banii pe raspunderea lor, dar daca nu mai merge treaba sa se declare falimentul si cu asta basta. Asa ele o tin si salariul ( care cred ca e destul de bunisor) le merge. Imi pare rau de cei ce au depus bani, parerea mea este ca nu o sa-i mai vada. Doar daca se declara mai repede falimentul ( ca sa nu se mai risipeasca pe salarii inutile si mari) paote mai recupereaza jumatate din suma.
@maria:
(2 Aprilie 2021, 19:17)
Cadrele didactice și-au retras fondurile, nu cei din afara, așa că nu ei rămân cu lacrimi pe obraz ci cei din fondul cărora s-au dat împrumuturi uriase, cei din afara învățământului.
maria:
(1 Aprilie 2021, 00:36)
Acest CAR Invatamant are un for tutelar in judet prin Asociatia  Judeteana a CAR-urilor din judet,iar la randul lor aceste asociatii judetene au forul tutelar la Bucuresti prin Asociatia Nationala a CAR-urilor din Romania. (...) nu este de capul ei,nu au fost numai ideile ei de a acorda imprumuturi de sute de miliarde peste miliarde pana s-a blocat financiar,iar acum nimeni nu o ajuta sa iasa din impas,ma refer la conducerea superioara, acolo unde isi depunea bilanturile semestriale si anuale.Buboiul inca nu s-a spart.Sfarsitul va fi ca al Caritasului in sensul ca toti membrii din afara invatamantului si-au retras fondurile,iar cadrele didactice vor ramane cu lacrimi pe obraz.
Cetatean:
(31 Martie 2021, 20:01)
Banii se dau pe relații și cunoștințe, mai ales la cei care nu fac cereri de rambursare.Au venit persoane care nu aveau nicio cerere și au primit bani pe loc, sfidandu-i pe cei care au cereri făcute de doi ani și care nu au primit niciun ban.
Politai, avocați,  profesori, cei care lucrează la finanțe si-au luat toți banii și prostimea sta să aștepte.
O hoață (...), impreuna cu conducerea acestei instituții care a luat banii oamenilor si nu mai are cum să-i recupereze. Stați liniștiți, că roata se învârte!
Comentariu:
(31 Martie 2021, 13:15)
Rog redactia să prezinte și punctul de vedere al reprezentanților CAR Invațământ Slobozia.
Prin cele publicate mai sus, articolul crează panică între deponenți, fără a prezenta dovezi/argumente solide în sprijinul afirmațiilor! 
Cui folosește aceasta? În orice caz, nu deponenților, de încrederea și răbdarea cărora depinde viitorul acestei instituții!
Deponent:
(31 Martie 2021, 12:56)
Soluția este să ne unim toți deponenții și să deschidem o plângere în instanță. Altfel nu ne apără nimeni. Așa au făcut acum câțiva ani cei de la Volskbank pentru niște clauze abuzive și au câștigat. Impreună și cheltuiala va fi mai mică.
Membru:
(31 Martie 2021, 11:25)
Asta e Romania!
Conducerea acestui CAR se foloseste de banii oamenilor si nici unui organ de control din tara asta nu+i pasa.Au provocat o criza pe care nu mai au cum sa o rezolve si au un tupeu fantastic sa reproseze membrilor ca vor sa-si retraga banii...cu ce drept va bateti joc de banii oamenilor, cine va credeti voi de jigniti si  insultati bietii oameni care v-au adus voua bani sa va folositi de ei?
Daca institutiile statului stiu despre aceasta situatie si nu iau masuri inseamna ca sunt complici.
Nu mai aveti de unde sa recuperati banii oamenilor si ii duceti cu vorba prin miciunile pe care le spuneti fiecaruia ori de cate ori se prezinta cu o cerere in speranta ca vor intra in posesia unei sume de bani.
Nu trebuiau anuntati membrii ca ati schimbat timpul de rambursare de la o luna cat ati specificat la inscriere la 12 luni si nici aceste 12 luni nu sunt sigure, specificand ca sumele se vor restitui doar in limita disponibilului???De de nu ati facut asta???Pentru ca e mai simplu sa fi hot, sa furi si sa nu dai nicio explicatie...Asta faceti doamnelor din acel birou, mintiti si furati!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 18 Ian 2022
89 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 2 4 5 6 7 8 9 372 373

AJFP Ialomița: 1 martie 2022, termen limită pentru înregistrarea în SPV

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că, începând cu data de 01.03.2022, înregistrarea contribuabililor în Spațiul Privat Virtual (SPV) va fi obligatorie. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 11:05
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la case din Rovine și Țăndărei

Luni, 10 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,40, pompierii Gărzii de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetățean din satul Rovine. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 10:10
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Condeești: Pompierii au salvat un porc căzut în beci

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la Condeești, la gospodăria unui localnic. La fața locului, pompierii au descoperit un porc căzut într-un beci. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 10:05
(195 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 17 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 10 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19810, fiind înregistrate 17 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 13:15
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: Dispărut de la domiciliu

Valea Ciorii: Dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități specifice pentru depistarea unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Sesizarea a fost făcută de vecinul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


5

Slobozia: Razie organizată de polițiști și jandarmi

În zilele de sâmbătă și duminică, 8/9 ianuarie a.c., aproximativ 60 de polițiști din structurile de Ordine Publică și Poliție Rutieră, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:15
(292 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


Țăndărei: Au fugit din spital și s-au ales cu dosare penale

Sâmbătă, 8 ianuarie a.c., Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată de personalul Spitalului Orășenesc Țăndărei cu privire la faptul că o persoană depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 a părăsit incinta ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:00
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița

Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița

În perioada 7 ianuarie-25 martie 2022, trei elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi «Grigore Al. Ghica» Drăgășani și «Petru Rareș» Fălticeni se află la Inspectoratul de Jandarmi Județean ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 09:20
(293 vizualizări - 0 comentarii)


8
Expoziție la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia

Expoziție la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia

Luni, 10 ianuarie 2022, de la orele 14,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va fi vernisată expoziția «PIG A SLAUGHTER STORY». Expoziția este realizată de artiști și elevi ai Liceului de ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 08:50
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 58 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 9 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19793, fiind înregistrate 58 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2022, 14:20
(230 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 8 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19735, fiind înregistrate 21 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2022, 14:10
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Accident produs în zona stației de taxare de pe A2

Fetești: Accident produs în zona stației de taxare de pe A2

Un accident rutier s-a produs pe autostrada A2, la stația de taxare. În eveniment au fost implicate două autoturisme, rezultând cinci victime conștiente, din care una încarcerată. La locul intervenției ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2022, 13:30
(546 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 7 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19714, fiind înregistrate 38 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2022, 13:45
(293 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Colectivul Consiliului Județean Ialomița
își exprimă regretul și profunda tristețe
pentru trecerea în neființă a mamei
Președintelui Consiliului Județean Ialomița,
Marian Pavel, iar gândurile noastre
se îndreaptă în aceste momente
către familie și toți cei apropiați.
Sincere condoleanțe!
Dumnezeu s-o odihnească în pace!

7 Ianuarie 2022, 13:05


Ograda: Bătrân de 73 de ani, bătut de fiul său

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 47 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit tatăl. Astfel, joi, 6 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2022, 12:30
(440 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni

Joi, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat activități pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2022, 12:20
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 6 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19676, fiind înregistrate 31 de noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

6 Ianuarie 2022, 13:30
(333 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare

În ultimele 24 de ore, polițiști ialomițeni au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul Stării de Alertă în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe ...[citește_toată_știrea]

6 Ianuarie 2022, 13:10
(320 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Depunerea cererilor de rambursare pentru motorina aferentă ultimului trimestru din 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, până la data de 31 ianuarie 2022 inclusiv, se depun Cererile de plată care vizează rambursarea ajutorului ...[citește_toată_știrea]

6 Ianuarie 2022, 12:50
(448 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Băut la volan, a refuzat prelevarea probelor de sînge

Marți, 4 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Traian, au oprit pentru control un autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2022, 15:20
(312 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Activitățile pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus continuă. Peste  90 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2022, 15:10
(230 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,24%, rata șomajului în luna noiembrie 2021

La sfârșitul lunii noiembrie 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3954 șomeri (din care 1788 femei), rata șomajului fiind de 4,24%, cu 0,28 puncte ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2022, 14:25
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 33 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 5 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19645, fiind înregistrate 33 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2022, 14:10
(401 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termene limită pentru depunerea declarațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

4 Ianuarie 2022, 15:00
(526 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au legitimat 524 de persoane și au verificat 201 obiective de interes, din care 17 societăți comerciale/persoane fizice autorizate. Pentru neregulile descoperite ...[citește_toată_știrea]

4 Ianuarie 2022, 14:00
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 19 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 4 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19612, fiind înregistrate 19 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

4 Ianuarie 2022, 13:20
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție provizorii emise de polițiștii ialomițeni: Un bărbat din Grivița și-a înjunghiat soția, o femeie din Fetești a fost agresată de concubin!

Polițiștii ialomițeni au emis în ultimele 48 de ore două ordine de protecție provizorii, pe numele a doi bărbați de 44 și 52 de ani. În primul caz, sâmbătă, 1 ianuarie 2022, în jurul orelor 15,30, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

3 Ianuarie 2022, 15:15
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

În prima zi a anului 2022, în jurul orelor 14,30, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești, în timp ce efectuau activități de verificare și control pe raza localității Valea Ciorii, au ...[citește_toată_știrea]

3 Ianuarie 2022, 15:05
(467 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

În perioada 1-2 ianuarie 2022, polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificare respectării măsurilor pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

3 Ianuarie 2022, 14:50
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 7 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 3 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19593, fiind înregistrate 7 noi cazuri față de ziua ...[citește_toată_știrea]

3 Ianuarie 2022, 14:10
(336 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 2 4 5 6 7 8 9 372 373
Ultimele comentarii
Mary în Seminar despre arta lui Pablo Picasso la Slobozia Marzuc în Infrastructură de transport pentru Galați, Brăila, Ialomița și Călărași Vali în Amical cu Petrolul Sandu în Seminar despre arta lui Pablo Picasso la Slobozia Valcioreni rușinați în Dosare DNA: Primarii Ștefan Ionescu-Valea Ciorii și Tudor Grigore-Axintele își așteaptă sentințele LICA în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Gogu de la borduri în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița PUTIN în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Corcodel de la Dumitresti în Dosare DNA: Primarii Ștefan Ionescu-Valea Ciorii și Tudor Grigore-Axintele își așteaptă sentințele PUTIN în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Locuitor Bora în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Stefan în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii IONEL în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița FromBucharestwithlove în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii VASILE în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 decembrie 2021 @George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...