Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

CAR Învățământ nu poate onora cererile de rambursare pentru peste 1200 de deponenți

Scandal public în Ialomița

CAR Învățământ nu poate onora cererile de rambursare pentru peste 1200 de deponenți

Apărut în toamna anului trecut, scandalul generat de incapacitatea CAR Învățământ de a rambursa fondurile depuse de deponenți se extinde. Amânați timp de 6 luni, oamenii reclamă proasta gestionare a resurselor. «E ca la FNI, pe vremuri... Cine are pile primește banii, cine nu stă ca prostul și așteaptă! Am ajuns să fim amenințați că, dacă facem gălăgie, nu ni se mai dau banii. Și ne e frică...» susține unul dintre deponenți sub protecția anonimatului.

Panică generalizată În octombrie 2020, ziarul nostru trăgea un prim semnal de alarmă cu privire la problemele întâmpinate de membrii CAR Învățământ Slobozia, instituție financiară nebancară care acordă împrumuturi cu dobânzi care pot depăși 24% anual. La momentul respectiv, conform informațiilor oferite de către repre­zentanții acestei instituții, numărul celor care solicitau rambursarea sumelor depuse ajunsese la 700, iar timpul de așteptare ajunsese la o lună. La începutul lunii martie 2021, pe ușa sediului a fost afișată o coală A4 care informa solicitanții că «începând cu 01.03.2021, restituiri de fonduri sociale se vor efectua în data de 18.03.2021 pentru cererile cuprinse de la numerele 9-82 depuse în anul 2020, iar în ziua de 30.03.2021 pentru cererile de­puse de la numerele 86-138 depuse în anul 2020, în funcție de încasările efectuate». Anunțul a generat un nou val de panică în rândurile membrilor interesați să își retragă cererile și a dispărut la scurt timp după afișare.

Revoltă înăbușită cu amenințări O înregistrare audio transmisă redac­ției de unul dintre deponenți confirmă situația de fapt. În înregistrare poate fi au­zită reprezentanta CAR Învățământ, Margareta Dicianu, amenințând unul dintre deponenți că, în cazul în care insistă în a solicita banii depuși, îi va primi fără dobândă. «O să vă dau dobânda în octombrie!» amenință vocea atribuită Margaretei Dicianu. Cât despre practica rambursării depunerilor, aceasta poate fi confirmată de oricare dintre deponenții care ajung în fiecare zi la ușa CAR Învățământ: «E ca la FNI, pe vremuri... Cine are pile primește banii, cine nu stă ca prostul și așteaptă! Am ajuns să fim amenințați că, dacă facem gălăgie, nu ni se mai dau banii. Și ne e frică... Dar sunt banii noștri! Alții semnează adeziune și iau împrumuturi de miliarde... Avocați, polițiști, oameni de vază din oraș. Iar pe noi ne amână! Am depus 20000 de lei, iar acum am primit 1000 de lei după ce m-am rugat de ei. Mă rog de ei, pe banii mei, să îmi dea banii înapoi!».

Dormiți liniștit, doamna Dicianu veghează Solicitată să explice situația și legalitatea condițiilor în care rambursează sumele depuse de către deponenți, Margareta Dicianu, directorul economic al instituției a acceptat să ofere următoarele explicații: «Este o panică indusă, generată de pandemie... Vă sigur că nu e nimic adevărat! Onorăm cereri de rambursare în valoare de aproape 400000 de lei lunar. Iar în ultimul an am rambursat peste 3,5 milioane de lei... Într-adevăr, în ultimul an, pentru a onora cât mai multe cereri de plată, am eșalonat aceste plăți. Dar oamenii trebuie să înțeleagă că este o practică care le protejează depozitele. Iar dobânda de 7% este o dobândă bună. La bancă ea este de 1%...». Declarațiile Margaretei Dicianu nu înlătură temerile deponenților. Și, cu cât termenul de rambursare al sumelor depuse crește, cu atât panica se generalizează. Deocamdată, sediul este luat cu asalt de oameni în vârstă, speriați că și-ar putea pierde economiile de-o viață. Dar panica de-abia s-a instalat...

Doar 200 de rău-platnici Paradoxal, oficialii CAR Învățământ nici măcar nu încearcă să combată valul de panică ce riscă să falimenteze această instituție nebancară care funcționează neîntrerupt din 1921. La acest moment, conform datelor furnizate de către instituție, CAR Învățământ are 4883 de membri dintre care doar 200 înregistrează în acest moment întârzieri la plata credi­telor acordate. Altfel spus, CAR Învățământ este o instituție solvabilă care și-a câștigat o reputație solidă de-a lungul ultimilor 30 de ani. Din păcate însă, singura metodă de aplanare a conflictelor cu deponenții, în afara amenințărilor amintite anterior, o reprezintă eșalonarea la plată. Iar această procedură, altfel ilegală, reflectă incapa­citatea instituției de a se adapta la con­dițiile de criză economică din acest mo­ment. În aceste condiții, viitorul acestei instituții depinde exclusiv de rezerva de încrederea și răbdare a membrilor. Iar această rezervă este pe cale să se epuizeze.

30 Martie 2021, 08:10 (10118 vizualizări - 33 comentarii)

Citiți și:
Plângeri penale pentru reprezentanții CAR Învățământ

Comentariile cititorilor:


Un om :
(15 Noiembrie 2021, 22:45)
Doamna (...) să dea socoteală unde a dat bani să fie dusă în fața legii și să dea banii oamenilor necăjiți care au făcut economii cu eforturi grele să aibă o resursă pentru timpurile grele care ne paște în prezent Dar totuși Doamna (...) sa pun la adăpost că doar nu e pandemie cum e posibil să rămână doamna făra resurse își cam apară pilele după felul Cum se poartă cu cotizanți acestui CAR de parcă ar da banii din buzunarul ei
Rasu'-plansu':
(28 Octombrie 2021, 11:54)
Nu-mi imaginam ca voi intalni vreodata un om atat de influent in zilele noastre, de care depind eforturile financiare ale deponentilor CAR. Cum este posibil, mai fratilor, sa nu ne primim banii nostri? Aceasta doamna da banii discretionar, fara sa respecte nimic. Ii umileste pe membri, ii minte nu nerusinare, ii amana. Dupa ce pleaca acestia, ii barfeste ca o tata de la periferie. Chiar nu ne putem recupera banii?Nu e niciun control aici?
Emilia :
(22 Octombrie 2021, 11:12)
Vad că au încetat comentariile la acest articol dar din ce cunosc problema deponenților la CAR învățământ este inca nerezolvată.As vrea să știu ce se întâmplă la ora actuala? S-a redresat situația ?As ruga redacția acestui ziar, care a relatat situația încă de la început,să informeze cititorii cu date la zi despre situația fondurilor la CAR. Câți bani s-au restituit până în prezent, câți datornici mai sunt și ce fonduri de rezervă mai sunt. Când spun " redresat" mă gândesc la faptul că acesta funcționează în reperele normale , odată cu această si încredereaa membrilor CAR . Mulțumesc anticipat pentru rugămintea mea către ziar.
georgeta:
(28 Iunie 2021, 14:47)
Buna ziua. Am rugamintea daca cineva stie sa/mi dea adresa de email al acestui CAR.
Hai sa dam CAR in judecata:
(31 Mai 2021, 11:51)
Are cineva informatii despre grupul FB? S-a demarat actiunea in instanta? Ce sanse de reusita sunt? In ritmul platilor care se fac,sunt slabe sperante de recuperare a banilor!in continuare, aceeasi procedura: primesc mai multi bani cei cu interventii, cei obedienti.
Provincia:
(19 Mai 2021, 08:16)
S-au afisat listele de plata? Vreau sa stiu pentru a nu veni degeaba in oras. Am sunat ieri, dar nu mi-au raspuns. Ce numere sunt in plata?
Hai sa ii dam in judecata:
(29 Aprilie 2021, 17:04)
Buna ziua ! Va aștept pe grupul de pe Facebook pentru a discuta. Cred ca cel mai bine este sa facem o acțiune comuna in instanța ! https://m.facebook.com/groups/513439913148408/
Pagubitul:
(22 Aprilie 2021, 08:29)
Ce se mai aude despre recuperarea banilor de la CAR? E normal cum a procedat distinsa doamna sefa? A restituit integral banii favoritilor, iar celorlalti le spune sa astepte, ca nu sunt bani. Merg acolo sa- mi spuna si mie cand voi primi banii depusi...nimic! Ce facem, fratilor?Mai sunt sperante sa ne recuperam banii?
Dan:
(10 Aprilie 2021, 23:46)
Astia spuneau in octombrie 2020 ca timpul de asteptare este de o luna si apoi pe foaia A4 spun ca in martie 2021 o sa restituie banii pentru cererea cu nr 9. Cunosc o persoana care a depus cerere in aprilie anul trecut si nici pina la ora aceasta nu si-a recuperat banii . Spun ca de da banii la deponenti esalonat, as propune ca si persoanele ce lucreaza acolo sa-si ia salariul esalonat. Inteleg ca deponentii au pus banii pe raspunderea lor, dar daca nu mai merge treaba sa se declare falimentul si cu asta basta. Asa ele o tin si salariul ( care cred ca e destul de bunisor) le merge. Imi pare rau de cei ce au depus bani, parerea mea este ca nu o sa-i mai vada. Doar daca se declara mai repede falimentul ( ca sa nu se mai risipeasca pe salarii inutile si mari) paote mai recupereaza jumatate din suma.
@maria:
(2 Aprilie 2021, 19:17)
Cadrele didactice și-au retras fondurile, nu cei din afara, așa că nu ei rămân cu lacrimi pe obraz ci cei din fondul cărora s-au dat împrumuturi uriase, cei din afara învățământului.
maria:
(1 Aprilie 2021, 00:36)
Acest CAR Invatamant are un for tutelar in judet prin Asociatia  Judeteana a CAR-urilor din judet,iar la randul lor aceste asociatii judetene au forul tutelar la Bucuresti prin Asociatia Nationala a CAR-urilor din Romania. (...) nu este de capul ei,nu au fost numai ideile ei de a acorda imprumuturi de sute de miliarde peste miliarde pana s-a blocat financiar,iar acum nimeni nu o ajuta sa iasa din impas,ma refer la conducerea superioara, acolo unde isi depunea bilanturile semestriale si anuale.Buboiul inca nu s-a spart.Sfarsitul va fi ca al Caritasului in sensul ca toti membrii din afara invatamantului si-au retras fondurile,iar cadrele didactice vor ramane cu lacrimi pe obraz.
Cetatean:
(31 Martie 2021, 20:01)
Banii se dau pe relații și cunoștințe, mai ales la cei care nu fac cereri de rambursare.Au venit persoane care nu aveau nicio cerere și au primit bani pe loc, sfidandu-i pe cei care au cereri făcute de doi ani și care nu au primit niciun ban.
Politai, avocați,  profesori, cei care lucrează la finanțe si-au luat toți banii și prostimea sta să aștepte.
O hoață (...), impreuna cu conducerea acestei instituții care a luat banii oamenilor si nu mai are cum să-i recupereze. Stați liniștiți, că roata se învârte!
Comentariu:
(31 Martie 2021, 13:15)
Rog redactia să prezinte și punctul de vedere al reprezentanților CAR Invațământ Slobozia.
Prin cele publicate mai sus, articolul crează panică între deponenți, fără a prezenta dovezi/argumente solide în sprijinul afirmațiilor! 
Cui folosește aceasta? În orice caz, nu deponenților, de încrederea și răbdarea cărora depinde viitorul acestei instituții!
Deponent:
(31 Martie 2021, 12:56)
Soluția este să ne unim toți deponenții și să deschidem o plângere în instanță. Altfel nu ne apără nimeni. Așa au făcut acum câțiva ani cei de la Volskbank pentru niște clauze abuzive și au câștigat. Impreună și cheltuiala va fi mai mică.
Membru:
(31 Martie 2021, 11:25)
Asta e Romania!
Conducerea acestui CAR se foloseste de banii oamenilor si nici unui organ de control din tara asta nu+i pasa.Au provocat o criza pe care nu mai au cum sa o rezolve si au un tupeu fantastic sa reproseze membrilor ca vor sa-si retraga banii...cu ce drept va bateti joc de banii oamenilor, cine va credeti voi de jigniti si  insultati bietii oameni care v-au adus voua bani sa va folositi de ei?
Daca institutiile statului stiu despre aceasta situatie si nu iau masuri inseamna ca sunt complici.
Nu mai aveti de unde sa recuperati banii oamenilor si ii duceti cu vorba prin miciunile pe care le spuneti fiecaruia ori de cate ori se prezinta cu o cerere in speranta ca vor intra in posesia unei sume de bani.
Nu trebuiau anuntati membrii ca ati schimbat timpul de rambursare de la o luna cat ati specificat la inscriere la 12 luni si nici aceste 12 luni nu sunt sigure, specificand ca sumele se vor restitui doar in limita disponibilului???De de nu ati facut asta???Pentru ca e mai simplu sa fi hot, sa furi si sa nu dai nicio explicatie...Asta faceti doamnelor din acel birou, mintiti si furati!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 18 Ian 2022
83 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Cod GALBEN, din 15 decembrie

Cod GALBEN, din 15 decembrie

În intervalul 15-17 decembrie 2009, județul Ialomița intră în Cod GALBEN, de ninsoare abundentă. Potrivit ANM, «începînd de marți, 15 decembrie, orele 12,00, va ninge în toate regiunile ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2009, 13:35
(10426 vizualizări - 0 comentarii)


La volan fără permis

La volan fără permis

În după amiaza zilei de vineri, 11 decembrie a.c., în jurul orei 16,30, polițiștii au depistat pe DN21, în afara municipiului Slobozia, un bărbat în vîrstă de 31 ani, în timp ce conducea un autoturism, ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2009, 13:22
(11533 vizualizări - 0 comentarii)


Suspect de furt, identificat

Sîmbătă, 12 decembrie 2009, în jurul orelor 14,00, polițiștii din Armășești au fost sesizați de un prahovean ce deține o casă de vacanță pe raza comunei că, în zilele trecute, persoane necunoscute i-ar ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2009, 13:19
(10457 vizualizări - 0 comentarii)


3
Accidente rutiere

Accidente rutiere

O persoană și-a pierdut viața și alte șase au suferit vătămări corporale în acest week-end după ce au fost implicate în evenimente rutiere produse pe drumurile publice din Ialomița. • Astfel, primul eveniment ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2009, 13:17
(9666 vizualizări - 0 comentarii)


Fiul generalului Amza-sinucidere, accident sau crimă?

Fiul generalului Amza-sinucidere, accident sau crimă?

Sinucidere, accident sau crimă? Vineri, 11 decembrie, după-amiaza, unul dintre profesorii Universității particulare Nicolae Titulescu din Bucuresti s-a zdrobit de asfalt, dupa ce a căzut de la 10 metri ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2009, 06:32
(42917 vizualizări - 16 comentarii)


5

Au profitat de neatenția vînzătoarei și au furat banii

Polițiștii au fost sesizați marți, 8 decembrie 2009, prin 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani dintr-un magazin alimentar. Cercetările demarate au indicat că, în urmă ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2009, 14:51
(9004 vizualizări - 0 comentarii)


«Contestația PSD, doar un joc de imagine»

«Contestarea rezultatului alegerilor din 6 decembrie nu este decît un joc de imagine al PSD, care vrea doar să-și explice eșecul electoral prin faptul că au fost furați la urne» se arată într-un comunicat ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2009, 14:37
(9869 vizualizări - 0 comentarii)


Marea Debarasare, reluată

Marea Debarasare, reluată

Sîmbătă, 5 decembrie 2009, s-a reluat campania națională Marea Debarasare. Campania continuă să transmită populației mesajul inițial, creîndu-se astfel obișnuința de a se debarasa de deșeurile electrice ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2009, 14:21
(10378 vizualizări - 0 comentarii)


8

APIA eliberează adeverințe

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a eliberat peste 30000 de adeverințe pentru beneficiarii formelor de sprijin gestionate deAPIA și care intenționează să acceseze credite de la băncile ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2009, 13:56
(11402 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea SPORT a fost actualizată!

Nu ratați cele mai noi articole despre sportul ialomițean. ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2009, 16:24
(11407 vizualizări - 0 comentarii)


Bancnote false

Bancnote false

La sfîrșitul lunii noiembrie 2009, la mai multe magazine de pe raza municipiului Urziceni, precum și la cele din Armășești și Bărbulești, s-au pus în circulație bancnote de 100 lei contrafăcute. Asupra ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2009, 12:09
(11363 vizualizări - 0 comentarii)


Exercițiu cu pompieri la Kaufland

Exercițiu cu pompieri la Kaufland

Miercuri, 9 decembrie, orele 10,00, pompierii ialomițeni desfășoară un exercițiu la complexul comercial Kaufland. Exercițiul are drept scop modul de acțiune a sistemului de management și gestionare a situațiilor ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2009, 12:08
(10034 vizualizări - 0 comentarii)


12

Dezbatere pentru protecția mediului la Pitești

Potrivit unui comunicat de presă, reprezentanții Agenției Regionale pentru Protecția Mediului Pitești anunță participarea la o dezbatere publică organizată, joi, 10 decembrie a.c., la Universitatea Constantin ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2009, 12:06
(11359 vizualizări - 0 comentarii)


Pieton beat, victimă a unui accident rutier

În ziua alegerilor, duminică, 6 decembrie, în jurul orelor 18,45, prin 112 Poliția a fost sesizată asupra producerii unui accident rutier pe raza comunei Borănești. Astfel, în timp ce un tînăr, de 19 ani ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2009, 16:52
(9495 vizualizări - 0 comentarii)


A intrat în stîlp

Neadaptarea vitezei la condițiile de drum este cauza unui accident rutier produs sîmbătă, 5 decembrie a.c., în jurul orelor 6,00, în comuna Brazii, eveniment în urma căruia a rezultat vătămarea corporală ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2009, 16:44
(9722 vizualizări - 0 comentarii)


Prinși la furat de sârmă din gard

Prinși la furat de sîrmă din gard

Sîmbătă, 5 decembrie a.c., în jurul orelor 18,00, Poliția Fetești a fost sesizată prin 112 de către un localnic despre faptul că a surprins doi bărbați în timp ce sustrăgeau plasa de la gardul din spatele ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2009, 16:40
(10739 vizualizări - 0 comentarii)


Șofer băut a părăsit locul accidentului

Depistat la scurt timp după ce, implicat într-un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, a părăsit locul faptei, pe numele unui bărbat de 32 ani, din Slobozia, polițiștii rutieri ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2009, 16:38
(10940 vizualizări - 0 comentarii)


A furat o bicicletă și a vândut-o

A furat o bicicletă și a vîndut-o

Polițiștii din Balaciu au fost sesizați de un bătrîn de 80 ani asupra faptului că, în urmă cu cîteva zile, ar fi rămas fără o bicicletă. Polițiștii l-au identificat rapid pe autorul furtului, acesta fiind ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2009, 16:36
(9584 vizualizări - 0 comentarii)


Hoț încarcerat

Hoț încarcerat

Vineri, 4 decembrie 2009, polițiștii ialomițeni au încarcerat în Penitenciarul Slobozia un bărbat în vîrstă de 30 ani, din localitate. Pe numele acestuia, Judecătoria Slobozia a emis, la data de 3 decembrie ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2009, 16:32
(10382 vizualizări - 0 comentarii)


Fără infracțiuni electorale în Ialomița

Potrivit ultimelor informații, procesul electoral în județul Ialomița a decurs normal. Astfel, la nivelul județului nu au fost constatate infracțiuni, fiind aplicată o singură sancțiune contravențională ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2009, 18:30
(8528 vizualizări - 0 comentarii)


Accident cu mașina Poliției

Accident cu mașina Poliției

O autoutilitară din dotarea Poliției Fetești a fost implicată într-un accident rutier. Astfel, duminică, 6 decembrie a.c., în jurul orei 16,15, pe raza municipiului Fetești, autovehiculul Poliției a intrat ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2009, 18:24
(8986 vizualizări - 0 comentarii)


«Taxă pe prostie» la Slobozia

«Taxă pe prostie» la Slobozia

Înșelătoria prin metoda ghicitului, metodă veche în județul nostru, revine în actualitate cu o nouă victimă. O tînără de 15 ani a sesizat polițiștii că ar fi fost înșelată de o femeie de etnie rromă, după ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2009, 05:32
(8821 vizualizări - 0 comentarii)


Hoți la 13 ani

Doi copii, de 13 ani, din comuna Grivița sînt cercetați de polițiști pentru furt calificat, fiind suspectați că, în perioada 20 noiembrie-3 decembrie, au furat din mai multe locuințe, de pe raza comunei ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2009, 06:38
(12583 vizualizări - 0 comentarii)


Suplimentare a forțelor de ordine la alegeri

Suplimentare a forțelor de ordine la alegeri

Pentru buna desfășurare a turului II al alegerilor prezidențiale, la nivelul județului Ialomița au fost luate măsuri de suplimentare a forțelor de ordine, comparativ cu cele implicate în primul tur de scrutin ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2009, 05:32
(9564 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Urziceni

Joi, 3 decembrie, polițiștii din Urziceni au desfășurat o razie ce a avut drept scop principal prevenirea unor evenimente stradale comise cu violență. La acțiune au participat polițiști din structurile ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2009, 15:50
(9905 vizualizări - 0 comentarii)


Suspect de trafic cu minori, prins de jandarmi

Suspect de trafic cu minori, prins de jandarmi

Jandarmii Grupei de Intervenție Slobozia au fost solicitați joi, 3 decembrie a.c., în jurul orelor 10,00, de o femeie din orașul Amara. Femeia a solicitat eliberarea fiicei sale, despre care credea că ar ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2009, 11:55
(9399 vizualizări - 0 comentarii)


Focuri de armă pentru prinderea unui hoț de tractoare

Focuri de armă pentru prinderea unui hoț de tractoare

Miercuri, 2 decembrie, polițiștii din județul Buzău au solicitat sprijinul polițiștilor ialomițeni pentru identificarea autorului unui furt de tractor agricol. După puțină vreme, mașinăria agricolă a fost ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2009, 17:31
(9484 vizualizări - 0 comentarii)


Cu cuțitul în centrul orașului

Ziua în amiaza mare, un bărbat din Fetești a făcut un scandal monstru în centrul orașului. Pe scurt, miercuri, 2 decembrie, polițiștii feteșteni au fost sesizați asupra situației, bărbatul amenințînd trecătorii ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2009, 17:03
(8918 vizualizări - 0 comentarii)


Fier vechi confiscat la Țăndărei

Fier vechi confiscat la Țăndărei

7 tone de deșeuri. Aceasta este captura polițiștilor din Țăndărei în urma efectuării unei acțiuni ample de verificarea a modului de colectare a fierului vechi pe raza localității. În urma controalelor efectuate ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2009, 16:32
(10526 vizualizări - 0 comentarii)


Bețiv recalcitrant la Slobozia

După ce a băut bine, un bărbat din Bărbulești s-a apucat de spart geamurile unui magazin din Slobozia. Patronul magazinului a solicitat imediat sprijinul polițiștilor, bărbatul, de 40 ani, din Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2009, 16:12
(11958 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mary în Seminar despre arta lui Pablo Picasso la Slobozia Marzuc în Infrastructură de transport pentru Galați, Brăila, Ialomița și Călărași Vali în Amical cu Petrolul Sandu în Seminar despre arta lui Pablo Picasso la Slobozia Valcioreni rușinați în Dosare DNA: Primarii Ștefan Ionescu-Valea Ciorii și Tudor Grigore-Axintele își așteaptă sentințele LICA în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Gogu de la borduri în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița PUTIN în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Corcodel de la Dumitresti în Dosare DNA: Primarii Ștefan Ionescu-Valea Ciorii și Tudor Grigore-Axintele își așteaptă sentințele PUTIN în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Locuitor Bora în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Stefan în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii IONEL în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița FromBucharestwithlove în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii VASILE în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 decembrie 2021 @George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...