Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

CAR Învățământ nu poate onora cererile de rambursare pentru peste 1200 de deponenți

Scandal public în Ialomița

CAR Învățământ nu poate onora cererile de rambursare pentru peste 1200 de deponenți

Apărut în toamna anului trecut, scandalul generat de incapacitatea CAR Învățământ de a rambursa fondurile depuse de deponenți se extinde. Amânați timp de 6 luni, oamenii reclamă proasta gestionare a resurselor. «E ca la FNI, pe vremuri... Cine are pile primește banii, cine nu stă ca prostul și așteaptă! Am ajuns să fim amenințați că, dacă facem gălăgie, nu ni se mai dau banii. Și ne e frică...» susține unul dintre deponenți sub protecția anonimatului.

Panică generalizată În octombrie 2020, ziarul nostru trăgea un prim semnal de alarmă cu privire la problemele întâmpinate de membrii CAR Învățământ Slobozia, instituție financiară nebancară care acordă împrumuturi cu dobânzi care pot depăși 24% anual. La momentul respectiv, conform informațiilor oferite de către repre­zentanții acestei instituții, numărul celor care solicitau rambursarea sumelor depuse ajunsese la 700, iar timpul de așteptare ajunsese la o lună. La începutul lunii martie 2021, pe ușa sediului a fost afișată o coală A4 care informa solicitanții că «începând cu 01.03.2021, restituiri de fonduri sociale se vor efectua în data de 18.03.2021 pentru cererile cuprinse de la numerele 9-82 depuse în anul 2020, iar în ziua de 30.03.2021 pentru cererile de­puse de la numerele 86-138 depuse în anul 2020, în funcție de încasările efectuate». Anunțul a generat un nou val de panică în rândurile membrilor interesați să își retragă cererile și a dispărut la scurt timp după afișare.

Revoltă înăbușită cu amenințări O înregistrare audio transmisă redac­ției de unul dintre deponenți confirmă situația de fapt. În înregistrare poate fi au­zită reprezentanta CAR Învățământ, Margareta Dicianu, amenințând unul dintre deponenți că, în cazul în care insistă în a solicita banii depuși, îi va primi fără dobândă. «O să vă dau dobânda în octombrie!» amenință vocea atribuită Margaretei Dicianu. Cât despre practica rambursării depunerilor, aceasta poate fi confirmată de oricare dintre deponenții care ajung în fiecare zi la ușa CAR Învățământ: «E ca la FNI, pe vremuri... Cine are pile primește banii, cine nu stă ca prostul și așteaptă! Am ajuns să fim amenințați că, dacă facem gălăgie, nu ni se mai dau banii. Și ne e frică... Dar sunt banii noștri! Alții semnează adeziune și iau împrumuturi de miliarde... Avocați, polițiști, oameni de vază din oraș. Iar pe noi ne amână! Am depus 20000 de lei, iar acum am primit 1000 de lei după ce m-am rugat de ei. Mă rog de ei, pe banii mei, să îmi dea banii înapoi!».

Dormiți liniștit, doamna Dicianu veghează Solicitată să explice situația și legalitatea condițiilor în care rambursează sumele depuse de către deponenți, Margareta Dicianu, directorul economic al instituției a acceptat să ofere următoarele explicații: «Este o panică indusă, generată de pandemie... Vă sigur că nu e nimic adevărat! Onorăm cereri de rambursare în valoare de aproape 400000 de lei lunar. Iar în ultimul an am rambursat peste 3,5 milioane de lei... Într-adevăr, în ultimul an, pentru a onora cât mai multe cereri de plată, am eșalonat aceste plăți. Dar oamenii trebuie să înțeleagă că este o practică care le protejează depozitele. Iar dobânda de 7% este o dobândă bună. La bancă ea este de 1%...». Declarațiile Margaretei Dicianu nu înlătură temerile deponenților. Și, cu cât termenul de rambursare al sumelor depuse crește, cu atât panica se generalizează. Deocamdată, sediul este luat cu asalt de oameni în vârstă, speriați că și-ar putea pierde economiile de-o viață. Dar panica de-abia s-a instalat...

Doar 200 de rău-platnici Paradoxal, oficialii CAR Învățământ nici măcar nu încearcă să combată valul de panică ce riscă să falimenteze această instituție nebancară care funcționează neîntrerupt din 1921. La acest moment, conform datelor furnizate de către instituție, CAR Învățământ are 4883 de membri dintre care doar 200 înregistrează în acest moment întârzieri la plata credi­telor acordate. Altfel spus, CAR Învățământ este o instituție solvabilă care și-a câștigat o reputație solidă de-a lungul ultimilor 30 de ani. Din păcate însă, singura metodă de aplanare a conflictelor cu deponenții, în afara amenințărilor amintite anterior, o reprezintă eșalonarea la plată. Iar această procedură, altfel ilegală, reflectă incapa­citatea instituției de a se adapta la con­dițiile de criză economică din acest mo­ment. În aceste condiții, viitorul acestei instituții depinde exclusiv de rezerva de încrederea și răbdare a membrilor. Iar această rezervă este pe cale să se epuizeze.

30 Martie 2021, 08:10 (10120 vizualizări - 33 comentarii)

Citiți și:
Plângeri penale pentru reprezentanții CAR Învățământ

Comentariile cititorilor:


Un om :
(15 Noiembrie 2021, 22:45)
Doamna (...) să dea socoteală unde a dat bani să fie dusă în fața legii și să dea banii oamenilor necăjiți care au făcut economii cu eforturi grele să aibă o resursă pentru timpurile grele care ne paște în prezent Dar totuși Doamna (...) sa pun la adăpost că doar nu e pandemie cum e posibil să rămână doamna făra resurse își cam apară pilele după felul Cum se poartă cu cotizanți acestui CAR de parcă ar da banii din buzunarul ei
Rasu'-plansu':
(28 Octombrie 2021, 11:54)
Nu-mi imaginam ca voi intalni vreodata un om atat de influent in zilele noastre, de care depind eforturile financiare ale deponentilor CAR. Cum este posibil, mai fratilor, sa nu ne primim banii nostri? Aceasta doamna da banii discretionar, fara sa respecte nimic. Ii umileste pe membri, ii minte nu nerusinare, ii amana. Dupa ce pleaca acestia, ii barfeste ca o tata de la periferie. Chiar nu ne putem recupera banii?Nu e niciun control aici?
Emilia :
(22 Octombrie 2021, 11:12)
Vad că au încetat comentariile la acest articol dar din ce cunosc problema deponenților la CAR învățământ este inca nerezolvată.As vrea să știu ce se întâmplă la ora actuala? S-a redresat situația ?As ruga redacția acestui ziar, care a relatat situația încă de la început,să informeze cititorii cu date la zi despre situația fondurilor la CAR. Câți bani s-au restituit până în prezent, câți datornici mai sunt și ce fonduri de rezervă mai sunt. Când spun " redresat" mă gândesc la faptul că acesta funcționează în reperele normale , odată cu această si încredereaa membrilor CAR . Mulțumesc anticipat pentru rugămintea mea către ziar.
georgeta:
(28 Iunie 2021, 14:47)
Buna ziua. Am rugamintea daca cineva stie sa/mi dea adresa de email al acestui CAR.
Hai sa dam CAR in judecata:
(31 Mai 2021, 11:51)
Are cineva informatii despre grupul FB? S-a demarat actiunea in instanta? Ce sanse de reusita sunt? In ritmul platilor care se fac,sunt slabe sperante de recuperare a banilor!in continuare, aceeasi procedura: primesc mai multi bani cei cu interventii, cei obedienti.
Provincia:
(19 Mai 2021, 08:16)
S-au afisat listele de plata? Vreau sa stiu pentru a nu veni degeaba in oras. Am sunat ieri, dar nu mi-au raspuns. Ce numere sunt in plata?
Hai sa ii dam in judecata:
(29 Aprilie 2021, 17:04)
Buna ziua ! Va aștept pe grupul de pe Facebook pentru a discuta. Cred ca cel mai bine este sa facem o acțiune comuna in instanța ! https://m.facebook.com/groups/513439913148408/
Pagubitul:
(22 Aprilie 2021, 08:29)
Ce se mai aude despre recuperarea banilor de la CAR? E normal cum a procedat distinsa doamna sefa? A restituit integral banii favoritilor, iar celorlalti le spune sa astepte, ca nu sunt bani. Merg acolo sa- mi spuna si mie cand voi primi banii depusi...nimic! Ce facem, fratilor?Mai sunt sperante sa ne recuperam banii?
Dan:
(10 Aprilie 2021, 23:46)
Astia spuneau in octombrie 2020 ca timpul de asteptare este de o luna si apoi pe foaia A4 spun ca in martie 2021 o sa restituie banii pentru cererea cu nr 9. Cunosc o persoana care a depus cerere in aprilie anul trecut si nici pina la ora aceasta nu si-a recuperat banii . Spun ca de da banii la deponenti esalonat, as propune ca si persoanele ce lucreaza acolo sa-si ia salariul esalonat. Inteleg ca deponentii au pus banii pe raspunderea lor, dar daca nu mai merge treaba sa se declare falimentul si cu asta basta. Asa ele o tin si salariul ( care cred ca e destul de bunisor) le merge. Imi pare rau de cei ce au depus bani, parerea mea este ca nu o sa-i mai vada. Doar daca se declara mai repede falimentul ( ca sa nu se mai risipeasca pe salarii inutile si mari) paote mai recupereaza jumatate din suma.
@maria:
(2 Aprilie 2021, 19:17)
Cadrele didactice și-au retras fondurile, nu cei din afara, așa că nu ei rămân cu lacrimi pe obraz ci cei din fondul cărora s-au dat împrumuturi uriase, cei din afara învățământului.
maria:
(1 Aprilie 2021, 00:36)
Acest CAR Invatamant are un for tutelar in judet prin Asociatia  Judeteana a CAR-urilor din judet,iar la randul lor aceste asociatii judetene au forul tutelar la Bucuresti prin Asociatia Nationala a CAR-urilor din Romania. (...) nu este de capul ei,nu au fost numai ideile ei de a acorda imprumuturi de sute de miliarde peste miliarde pana s-a blocat financiar,iar acum nimeni nu o ajuta sa iasa din impas,ma refer la conducerea superioara, acolo unde isi depunea bilanturile semestriale si anuale.Buboiul inca nu s-a spart.Sfarsitul va fi ca al Caritasului in sensul ca toti membrii din afara invatamantului si-au retras fondurile,iar cadrele didactice vor ramane cu lacrimi pe obraz.
Cetatean:
(31 Martie 2021, 20:01)
Banii se dau pe relații și cunoștințe, mai ales la cei care nu fac cereri de rambursare.Au venit persoane care nu aveau nicio cerere și au primit bani pe loc, sfidandu-i pe cei care au cereri făcute de doi ani și care nu au primit niciun ban.
Politai, avocați,  profesori, cei care lucrează la finanțe si-au luat toți banii și prostimea sta să aștepte.
O hoață (...), impreuna cu conducerea acestei instituții care a luat banii oamenilor si nu mai are cum să-i recupereze. Stați liniștiți, că roata se învârte!
Comentariu:
(31 Martie 2021, 13:15)
Rog redactia să prezinte și punctul de vedere al reprezentanților CAR Invațământ Slobozia.
Prin cele publicate mai sus, articolul crează panică între deponenți, fără a prezenta dovezi/argumente solide în sprijinul afirmațiilor! 
Cui folosește aceasta? În orice caz, nu deponenților, de încrederea și răbdarea cărora depinde viitorul acestei instituții!
Deponent:
(31 Martie 2021, 12:56)
Soluția este să ne unim toți deponenții și să deschidem o plângere în instanță. Altfel nu ne apără nimeni. Așa au făcut acum câțiva ani cei de la Volskbank pentru niște clauze abuzive și au câștigat. Impreună și cheltuiala va fi mai mică.
Membru:
(31 Martie 2021, 11:25)
Asta e Romania!
Conducerea acestui CAR se foloseste de banii oamenilor si nici unui organ de control din tara asta nu+i pasa.Au provocat o criza pe care nu mai au cum sa o rezolve si au un tupeu fantastic sa reproseze membrilor ca vor sa-si retraga banii...cu ce drept va bateti joc de banii oamenilor, cine va credeti voi de jigniti si  insultati bietii oameni care v-au adus voua bani sa va folositi de ei?
Daca institutiile statului stiu despre aceasta situatie si nu iau masuri inseamna ca sunt complici.
Nu mai aveti de unde sa recuperati banii oamenilor si ii duceti cu vorba prin miciunile pe care le spuneti fiecaruia ori de cate ori se prezinta cu o cerere in speranta ca vor intra in posesia unei sume de bani.
Nu trebuiau anuntati membrii ca ati schimbat timpul de rambursare de la o luna cat ati specificat la inscriere la 12 luni si nici aceste 12 luni nu sunt sigure, specificand ca sumele se vor restitui doar in limita disponibilului???De de nu ati facut asta???Pentru ca e mai simplu sa fi hot, sa furi si sa nu dai nicio explicatie...Asta faceti doamnelor din acel birou, mintiti si furati!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 18 Ian 2022
98 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 4 5 7 9 10 11 372 373

APIA: Se depun cereri pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cursul lunii decembrie 2021 se depun Cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 12:00
(953 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu trichineloză

Având în vedere apropierea Sărbătorilor de Iarnă, inspectorii DSVSA Ialomița recomandă populației respectarea măsurilor de protecție pentru a preveni îmbolnăvirea provocată de parazitul Trichinella spiralis ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 11:40
(1159 vizualizări - 0 comentarii)


Doi infractori, reținuți de polițiștii feteșteni

Polițiștii din Fetești au reținut doi bărbați, de 27 și 31 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de «violare de domiciliu», «lovirea sau alte violențe», «distrugere», «furt» și «portul sau folosirea ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 15:15
(504 vizualizări - 0 comentarii)


3

APIA: Depunere cereri inițiale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 1-15 decembrie 2021, se depun la centrele județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, respectiv ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 15:10
(1500 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Polițiștii ialomițeni au intensificat la data de 1 decembrie a.c. acțiunile preventiv-reactive, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2, acționând în zonele aglomerate unde au avut loc manifestări ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 15:05
(608 vizualizări - 0 comentarii)


5
Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Joi, 2 decembrie 2021, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița a organizat o acțiune de donare de sânge la sediul Primăriei din localitatea Perieți, prin implicarea ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 14:25
(562 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 2 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19360, fiind înregistrate 8 noi cazuri față de ziua ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 13:35
(641 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier

Gheorghe Doja: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier

Miercuri, 1 decembrie a.c., în jurul orelor 17,00, pe DC51, în apropierea localității Gheorghe Doja s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

1 Decembrie 2021, 19:30
(1281 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 1 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19352, fiind înregistrate 16 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

1 Decembrie 2021, 13:40
(653 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident rutier provocat de un tânăr băut

Slobozia: Accident rutier provocat de un tânăr băut

În dimineața zilei de miercuri, 1 decembrie a..c, la ora 2,00, la intersecția străzilor Ianache cu Orion, s-a produs un accident rutier. Astfel, două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22 și 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

1 Decembrie 2021, 09:15
(1033 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia accident


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 30 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19336, fiind înregistrate 2 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2021, 14:10
(839 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: 150 de baloți de paie, cuprinși de flăcări

Horia: 150 de baloți de paie, cuprinși de flăcări

Pompierii ialomițeni și cei din județul Călărași acționează în acest moment pentru lichidarea unui incendiu de amploare în localitatea Horia, sat aparținător al comunei Axintele. Incendiul se manifestă ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2021, 14:00
(1041 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Horia incendiu


12

Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 29 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19334, fiind înregistrate 11 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2021, 13:40
(687 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: S-a răsturnat cu mașina într-o curte

Gimbășani: S-a răsturnat cu mașina într-o curte

În seara zilei de duminică, 28 noiembrie a.c., pe raza localității Gimbășani s-a produs un accident rutier. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2021, 10:30
(728 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19323, fiind înregistrate 14 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2021, 14:20
(458 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19309, fiind înregistrate 5 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2021, 14:10
(841 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «șantaj»

Un tânăr de 25 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-ar fi șantajat fosta iubită. După ce s-a despărțit de tânăra domiciliată în Slobozia, acesta i-a pretins suma de 1000 de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 19:45
(892 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19304, fiind înregistrate 18 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 14:30
(1774 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot», a organizat vineri, 26 noiembrie a.c., o activitate tematică, denumită «Sfântul Apostol Andrei-patronul spiritual al românilor». Scopul acestui ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 13:15
(941 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 11:30
(2063 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Focuri de armă trase pentru prinderea unui hoț de mașini

În seara zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii din Țăndărei au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:50
(836 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști

Miercuri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești, în timp ce efectuau un filtru rutier pe strada Călărași din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:40
(591 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19286, fiind înregistrate 22 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 13:40
(684 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Formularele de înregistrare fiscală se pot depune electronic

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că în Monitorul Oficial al României a fost publicată o reglementare pentru aprobarea formularelor de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 12:10
(1003 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19264, fiind înregistrate 46 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 17:48
(552 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Schema de ajutor de minimis în sectorul apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Ialomița (APIA Ialomița) informează apicultorii că, până pe data de 26 noiembrie 2021 inclusiv, se pot depune cereri de acordare a ajutorului de minimis ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 10:25
(1364 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Contribuabilii pot beneficia de eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, prin depunerea unei cereri, pot beneficia de eșalonarea la plată în formă simplificată a obligațiilor fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 16:20
(794 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Fără permis, la volan

Luni, 22 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, pentru verificări, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Țăndărei. ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:45
(620 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Lemne confiscate

Luni, 22 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești au depistat pe raza localității Bărcănești un transport ilegal de lemne. Aceștia au oprit în trafic un ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:35
(748 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Forțele ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:20
(761 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 4 5 7 9 10 11 372 373
Ultimele comentarii
Mary în Seminar despre arta lui Pablo Picasso la Slobozia Marzuc în Infrastructură de transport pentru Galați, Brăila, Ialomița și Călărași Vali în Amical cu Petrolul Sandu în Seminar despre arta lui Pablo Picasso la Slobozia Valcioreni rușinați în Dosare DNA: Primarii Ștefan Ionescu-Valea Ciorii și Tudor Grigore-Axintele își așteaptă sentințele LICA în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Gogu de la borduri în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița PUTIN în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Corcodel de la Dumitresti în Dosare DNA: Primarii Ștefan Ionescu-Valea Ciorii și Tudor Grigore-Axintele își așteaptă sentințele PUTIN în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Locuitor Bora în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Stefan în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii IONEL în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița FromBucharestwithlove în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii VASILE în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 decembrie 2021 @George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...