Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Soluții generale pentru subsolurile inundate din blocurile Sloboziei

După chipul și asemănarea noastră

Soluții generale pentru subsolurile inundate din blocurile Sloboziei

O treime dintre blocurile Sloboziei au subsolurile inundate. Ju­mă­tate din cele aproximativ 400 de Asociații de Proprietari din oraș nu funcționează. Administratorii cer autorităților sprijin instituțional. Autoritățile locale oferă soluții generale. «Investițiile care vor fi realizate de către Urban SA vor rezolva aceste probleme. Anul acesta, nu mai târziu!» declară primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

De 50 de ani cu subsoluri inundate Inundațiile care au afectat Slobozia în mai-iunie 2021 readuc în atenția opiniei pu­blice problema subsolurilor inundate. Conform estimărilor oficiale, o treime dintre subsolurile blocurilor din oraș sunt pline de apă sau insalubre. Numărul exact al subsolurilor inundate nu poate fi precizat întrucât jumătate dintre cele 400 de Asociații de Proprietari din oraș nu sunt funcționale. Problema subsolurilor inundate nu este nouă. La U-urile de pe strada Lacului oamenii trăiesc așa din anii ’70. «Ultima oară, când au venit de la Urban, au scos clapa de sens... Acum toată apa pluvială intră în subsol. Așa a fost canalizarea făcută, mai sus decât cea a locului!» ne explică George Frunză, unul dintre proprietarii din zonă. Pentru a scoate apa din subsol, proprietarii și-au cumpărat o pompă cu care scot apa din subsol de câte ori acesta este inundat. Pe scară însă miroase puternic a igrasie și apa stătută. Și peste tot domnesc țânțarii. La fel se întâmplă în zona Pieței Agroalimentare, în Cartierul «500» sau la D-urile din imediata vecinătate a Orășelului Copiilor. Nici blocurile «noi» nu sunt scutite de astfel de probleme. La MB20, scara C, conductele de evacuare au fost blocate de pamperși și preșuri aruncate în toaletele din bloc. În scara blocului miroase insuportabil, iar ușa către subsol e «sigilată» cu un celofan. O mămică cu doi copii în brațe aleargă repede pe scară până la etajul 2 învățân­du-i să-și țină respirația... «Ne-am mutat acum două luni în bloc și e groaznic... Nu poți deschide fereastra, nu poți deschide ușa. Au spus că vor rezolva problema, dar nu cred că se va întâmpla curând!» ne spune urcând grăbită.

Administratorii de bloc și poveștile lor La începutul mandatului, primarul Sloboziei, Dragoș Soare, a promis că va sprijini orice demers de asanarea a subsolurilor de bloc venit din partea Asociațiilor de Proprietari. Edilul a implicat în acest efort DADP și Urban SA, societăți care au departamente specializate și posibilitatea de a executa lucrări de reparații la nivelul subsolurilor. Solicitările au fost însă puține, iar rezultatele modeste. Ioana Zangor este admi­nistrator acreditat și are în grijă 600 de apartamente din Slobozia. Este unul dintre administratorii care au profitat de oferta administrației locale: «Da, am reușit să scot apa din subsoluri la câteva dintre blocuri... Pentru a scoate apa dintr-un subsol costurile sunt de aproximativ 6000 de lei. Și, din păcate, nu e de ajuns! E nevoie de reparații și de curățarea subsolului, că Urbanul nu scoate și mizeria... Oamenii vor, dar nu sunt dispuși să plătească. Și nu înțeleg că este problema lor. Și mai înțelegători sunt oamenii care trăiesc în cartierele sărace ale orașului decât cei care cumpăra apartamente scumpe, pe Matei Basarab!». Ecaterina Drăgălan a fost administrator de bloc la V-urile din Cartierul «500» timp de 10 ani. Acum e pensionară și deplânge situația existentă: «Cât am fost eu, subso­lurile nu erau inundate... Acum sunt! Le-am spus că dacă nu reparăm, o să ne coste cât mâncarea pe care o cumpărăm... Că toată apa pe care o tragem la baie ajunge la subsol. Nu le pasă! Iar eu nu mai pot, că am o vârstă. Și nici de la primărie n-are să vină nimeni... A venit odată o comisie formată dintr-un singur membru. A plecat în 5 minute fără să verifice nimic. Am rugat-o pe Alina Avram, doamna de la Asociații, să vină la o ședință de bloc și să explice oamenilor ce soluții au. Mi-a spus că nu e plătită pentru asta și că nu e treaba ei. Dar care e treaba ei?! Așa nu se poate, domnule. Degeaba se numesc toți edilii orașului dacă niciunul nu face treabă!».

Declarații oficiale și soluții generale În siajul declarațiilor făcute la început de mandat, primarul Dragoș Soare a cerut DADP și Urban SA să intervină rapid atunci când există solicitări de asanare a subsolurilor de bloc. Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia, susține că onorează aceste solicitări: «Administratorii care au cerut, au primit sprijin. Le asigurăm gratuit pompele pentru a scoate apa din subsoluri... Dar fără reparații nu putem face lucrul ăsta la nesfârșit! Unii s-au obișnuit și vin de câte 3-4 ori... Dacă nu repară, nu îi putem ajuta la nesfârșit!». La rândul lui, directorul Urban SA, Adrian Stoicescu, susține că firma va avea curând un departament specializat în acest tip de intervenții: «Suntem gata să oferim ser­vicii pentru toate problemele legate de apă și canalizare. Sigur, contra const... Dar asi­gurăm beneficiarii acestor servicii că prețurile practicate de noi sunt mai mici decât cele de pe piață!». În pofida eforturilor declarative ale autorităților, subsolurile blocurilor rămân inundate, iar încercarea de asanare a lor costă bani. La costurile existente se adaugă și pro­ble­mele generate de sistemul de canalizare, acum subdimensionat și, de multe ori, prost executat. «Canalizările din dreptul blocurilor au fost gândite în urmă cu 50 de ani... Acum suntem obligați să pompăm toată apa pluvială de-a lungul orașului pentru a evita inundarea străzilor și a cartierelor de case. De aceea apar probleme la nivelul blocurilor. Investițiile care vor fi realizate de către Urban SA vor rezolva aceste probleme. Anul acesta, nu mai târziu! Subsolurile inundate reprezintă doar efectul. Noi vom rezolva cauza. Dar, evident, și proprie­tarii de apartamente trebuie să se mobilizeze pentru că subsolurile sunt în proprietatea lor. Le aparțin!» a declarat primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

Propunerile administratorilor Asociațiilor de Proprietari către administrația locală
-înființarea unei echipe de instalatori la nivelul administrației locale exclusiv pentru intervențiile de la subsolurile blocurilor
-înființarea unei firme de construcții care să asigure lucrările de întreținere pentru fațadelor blocurilor
-consilierea Asociațiilor de Proprietari cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au
-administratori de condominiu atestați în relația cu Primăria Slobozia, conform Legii 196 din 2018

15 Iulie 2021, 10:40 (2899 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Slobozia are nevoie de 14,8 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului stradal
Inițiativă: Primarul Sloboziei cere consilierilor locali să se implice într-o campanie publică pro-vaccinare
Slobozia: «Orășelul Copiilor» va fi gata în 2022

Comentariile cititorilor:


@ Maxer:
(19 Iulie 2021, 07:49)
Am locuit peste 15 ani în municipiul Cluj. Și acolo exista un compartiment în cadrul primăriei, care ținea legătura cu asociațiile de proprietari, dar acel compartiment era extrem de activ, iar angajatele respective foarte cunoscute la nivelul asociațiilor.
Participau la tot felul de ședințe cu locatarii, dacă li se cerea acest lucru, erau extrem de implicate în colaborarea cu administratorii de blocuri.
Și implicit imaginea care se rasfrângea asupra primăriei Cluj era una pozitivă. Așa da!
La Slobozia, parcă ești în altă țară. Nesimțire, ignoranță, tupeu și un aer de superioritate afișat de individa care răspunde de asociațiile de proprietari. Așa nu!
@Miroc C:
(18 Iulie 2021, 22:45)
Interesante comentarii, pertinente și dovedesc preocuparea locuitorilor din Slobozia pentru acele probleme ce par minore, dar nu sunt.
Păcat însă că, de-a lungul anilor, Primăria Slobozia a fost populată cu personagii incompetente, promovate pe criterii exclusiv politice, astfel că structuri importante, gen Juridic, Urbanism, Poliție Locală, au ajuns să fie nu doar conduse de incompetenți funcțional, dar și încadrate, în majoritate, cu rebuturi profesionale care nu și-au găsit niciodată un loc, o funcție, prin concurs.
Iar despre acea structură, Compartiment Asociații de proprietari, este completamente ineficientă, nefuncțională și chiar o povară pentru administrația locală. Și doar datorită persoanelor care o reprezintă, pentru că altfel, o astfel de structură se poate transforma în ceva benefic pentru autoritatea locală.
Sunt asociații de proprietari care reprezintă și 300 - 400 de familii, deci au un capital interesant!
Cine are urechi de auzit, să audă!
Gigel:
(18 Iulie 2021, 22:05)
@Costin M - problemele pe care le-ai enumerat nu sunt DELOC MARUNTE! Sunt problemele principale, care sunt greu de rezolvat. Acestea trebuie sa fie prioritatile, nu sa visam la fonduri europene pentru proiecte megalomane si inutile, de exemplu: sala de sport polivalenta, operator regional de apa nepotabila etc. Macar problema tantarilor de ar rezolva-o primaria, dar nu vad vreo speranta. Nu mai vorbim de apa potabila, pe care nu vad vreo sansa sa o avem pana la alegeri...
Costin M:
(17 Iulie 2021, 09:51)
Din contră, eu chiar cred că și Slobozia poate deveni un oraș curat, liniștit, în care se poate trăi decent.
Doar că trebuie să rezolvăm probelemele acestea care par mărunte, insignifiante, dar în realitate macină nervii locuitorilor, gen apa din subsoluri, șobolanii și toate felurile de rozătoare, invazia de țănțari și furnici, gunoaiele care parcă nici nu sunt luate zilnic, străzile (din care unele nu au mai fost asfaltate de pe vremea regretatului Pinter), parcările autoturismelor pe trotuare sau chiar pe trecerile de pietoni.
Doar că aceste lucruri nu le poate face un singur om, cât de motivat ar fi. Dacă nu are în slujba sa o echipă dedicată de profesioniști, cu adevărat profesioniști și nu toate pișipoancele angajate că sunt sexy și dau bine la vreo petrecere mondenă (vezi Serviciul Juridic și nu numai), lupta este sortită eșecului.
Asta ar fi trebui să înțeleagă onorabilul nostru primar, că trebuie să-și formeze, cu orice costuri, o echipă de angajați cu adevărat pregătiți pe domeniile lor. 
Rod Bogat:
(17 Iulie 2021, 01:06)
Dintr-un rahat turcesc de oraș, nu poți face bici că tot timpul miroase, sunt țânțari și apa nu este bună de băut. Oraș european al anului de grație 2021. Cândva i se spunea "Perla Bărăganului".
@Maxer:
(16 Iulie 2021, 20:39)
Da, Maxer, ai perfectă dreptate. Este ok că există o asemenea structură în cadrul Primăriei Slobozia, este și în conformitate cu cadrul legal, dar dacă nu încadrezi respectiva funcție cu o persoană pregătită, cu o persoană dedicată și care să asigure cu adevărat interfața între asociațiile de proprietari și administrația locală, nu ai rezolvat absolut nimic.
Din contră, tu ca și edil local, vei ostiliza comunitatea reprezentată de aceste asociații de proprietari și în loc să ai o relaționare sinceră, deschisă, nu vei avea decât o reacție negativă.
Am încercat și noi să colaborăm cu această doamnă, dar pur și simplu este total nepregătită dpdv profesional, habar nu are de legislația în domeniu, îți vorbește de sus, considerându-se probabil o ființă superioară pentru că lucrează în Primăria Slobozia și tot timpul îți răspunde că nu e treaba ei să rezolve problemele asociațiilor.
Mai mult, periodic, te presează cu diferite solicitări personale sau pentru relații apropiate, iar dacă nu i le rezolvi te amenință cu toate instituțiile existente!
Păcat, primarul chiar vrea să facă ceva, dar cu asemenea subalterni nu va reuși. Iar din punct de vedere al reorganizării, să fim serioși, a pierdut startul!
Și da, felicitări Independent pentru faptul că prezinți și astfel de subiecte care ne macină nervii, dar provoacă și dezbateri serioase!


un om al cetatii:
(16 Iulie 2021, 15:53)
Mereu cerem! Dar ce dam noi in schimb? Noi ce facem pentru ca acest oras sa arate normal? Cati dintre noi ne-am dus la actiunea organizata de Soare - cea de curatenie? Ceea ce tine de noi, cred ca putem face. Aruncati gunoaiele la cos, faceti-va curatenie singuri in fata blocului, cel putin.
Maxer:
(16 Iulie 2021, 15:20)
Am remarcat o preluarea interesantă, referitoare la celebra deja Alina Avram ''de la Asociații'' care cică-se s-ar fi exprimat de maniera ''Nu sunt plătită pentru asta și nu e treaba mea''.
Recunosc stilul, recunosc tupeul, recunosc indiferența! Da, este vorba de Alina Avram, reposnabilă cu asociațiile de proprietari.
Poate că va veni momentul când cineva o va întreba despre ce atribuții are dumneaei și cam ce-ar trebui să facă în respectiva structură bugetară.
Bravo Independent!
Vasile:
(16 Iulie 2021, 13:51)
Schimbati solutia de tantari ca nu le face nimic. De cativa ani se foloseste aceasta metoda, dar nu rezolva cu nimic situatia. Bani cheltuiti degeaba.
Gogu de la borduri:
(16 Iulie 2021, 10:19)
O mica rectificare. Sa fi primar in Slobozia anului 2021- iulie, este o mare provocare. CANICULA, TANTARI (si la propriu si la figurat) APA INFECTA(mostenita) ANGAJATI CORUPTI CARE NU-SI FAC TREABA.Stai noaptea pana la 3 in birou si faci alternative, care sa aduca cetateanului care te-a pus in functie NORMALITATE. Dar vezi ca dupa ce ai razuit rahatul lasat de predecesorul tau, ai reclamatii. Aia care traiau cu rahatul la usa, fac reclamatii, de ce este curat, de ce avem si noi de unde castiga un luu pe plastic si feru de aluminiu, feru de cupru.Eu stiu un lucru, peste se impute de la cap si se curata de la coada. Coada, aia care te saluta dimineata facand figuratie, este cea mai periculoasa. Nu-si fac traba si slobozeanu pe tine te injura, ala de la drumuri, sta la umbra si pe tine te injura......etc. TAIE IN CARNE VIE, SA FACI CE AI PROMIS! Ai garantia ca slobozenii adevarati vor fi langa tine. 
Gogu de la borduri:
(15 Iulie 2021, 22:05)
Daca aveam sansa de cadea elicopterul american la Slobozia si nu pe Kisselef, am fi avut sansa ca prin curentul de aer sa mature semintele de langa bancute si peturile de bere aruncate pe trotuar. De la vartejul extraordinar, scotea apa din subsolul blocului lu Guta, ala fara P..a, ala care face bors in cada. Da ca atunci cand de la tarate se infunda canalizarea, varsa tot la subsol. Si acum daca tot suntem in NATO si cad elicoperele la bucuresti si aia de la primarie fac curat gratuit dupa ele Guta fara p..a, a zis:  Pai daca la capitala se face pe moaca, la noi de ce nu, ca suntem liberali, bunelu a fost in garda de feru a lu bratianu , ala de canta la cobza. In anul de gratie 2004, prin desfiintarea regimentului de elicoptere de la Alexeni, a mai fost un incident similar cu un elicopter Puma pe DN1, in parcarea de la Sinesti. Elicopterul fara palele de portanta, tractat pe calea de rulare(pneuri) de unDAC 665 T, a vand antermergatori politia militara( proaspat infiintata) a oprit in parcarea de la Sinesti, pentru gresarea axelor de rulare si fluentizarea traficului. Convoiul militar se deplasa cu 50 km/h, viteza admisa la axele de rulare ale elicopterului la sol.Elicopterul se transfera la muzeul armatei spre a fi expus ca un arsenal militar al armatei aerului in anii 80-2004. Facand manevrele de parcare, soferul Dac 665T, a acrosat si razuit un tir din bacau, aflat in parcarea sinesti. Soferul tirului suna patronul: Oai sefu, sa vezi dracia dracului, un heliporter hin ala barosan bre. mi-a sterfelit hapul tracor si remorca. Raspunsul patronului: Hirai al dracului di bulanjiu, iar bei la volan, cun dracului sa te loveasca un ELICOPTER IN PARCAREA DE LA SINESTI. Asa ca daca nu am mai sparge tevile de la subsol cand coana mita biciclista, arunca pemparsi lu ala mic la wc si se infunda canalu, nu am avea apa la subsol.
Cristy :
(15 Iulie 2021, 20:25)
Tată, să faci treabă că de nu, vei plânge la alegerile viitoare. Când ai ieșit primar, se gudurau șefii tăi de la București. Ne-am bucurat și noi. Cere bani și schimbă fața orașului că destul au furat psd-isti. Vezi cum faci și scapă de anturajul lui (...). Întreabă-l, ce făcea la ICIL cu (...)? Au lucrat destui la ei ptr minimul pe economie și acum spun tot, cu lux de amănunte.
Nicu:
(15 Iulie 2021, 16:46)
Felicitari domnule Soare,asteptam realizarea acestor obiective. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
24 Oct 2021
153 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 7 8 9 11 13 14 15 361 362

Incendii de vegetație uscată la Fetești și Movilița

Luni, 9 august a.c., în jurul orelor 13,00, pompierii din cadrul Stației Fetești au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată produs pe raza municipiului Fetești. ...[citește_toată_știrea]

10 August 2021, 09:15
(576 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10824, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

9 August 2021, 14:20
(676 vizualizări - 0 comentarii)


2

Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 8 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10823, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

8 August 2021, 13:40
(584 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10821, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

7 August 2021, 13:55
(612 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric!

În perioada 9-13 august 2021, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

6 August 2021, 15:10
(1035 vizualizări - 1 comentariu)


5

Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10819, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

6 August 2021, 13:15
(606 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de solicitare a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor că, până la data de 10 august 2021 inclusiv, pot depune cereri de solicitare a ajutorului de stat pentru susținerea activității ...[citește_toată_știrea]

6 August 2021, 12:10
(588 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a avertizărilor meteorologice de Cod Portocaliu pentru județele Constanța, Călărași, Ialomița și Prahova, emise de Administrația Națională de Meteorologie, manifestate prin averse ...[citește_toată_știrea]

6 August 2021, 11:50
(708 vizualizări - 0 comentarii)


8
Ialomița: Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică

Ialomița: Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică pentru 9 județe din țară, printre care și Ialomița. Avertizarea este valabilă până ...[citește_toată_știrea]

6 August 2021, 11:15
(672 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier produs pe DN1D, în comuna Bărbulești

Accident rutier produs pe DN1D, în comuna Bărbulești

Pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină vineri, 6 august a.c., cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

6 August 2021, 09:10
(1009 vizualizări - 2 comentarii)


Jumătate din Ialomița, sub Cod Portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale

Jumătate din Ialomița, sub Cod Portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, jumătate din județul Ialomița va fi sub incidența unui Cod Portocaliu de vijelii puternice, grindină de medii și mari dimensiuni și averse torențiale. ...[citește_toată_știrea]

5 August 2021, 16:10
(1217 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști

Polițiștii din Ion Roată au desfășurat o acțiune privind identificarea persoanelor care se sustrag de la executarea pedepselor privative de libertate. Cu această ocazie a fost identificat un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2021, 14:45
(618 vizualizări - 0 comentarii)


12

Gheorhe Doja: La volan, fără permis de conducere

Un tânăr de 27 de ani, domiciliat în Slobozia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins la volan fără permis de conducere. În ziua miercuri, 4 august a.c., acesta a fost oprit pentru un control de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2021, 14:40
(568 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Acordare plăți în avans-Campania 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, începând cu data de 18 octombrie 2021, va demara Campania de plată în avans pentru fermierii care au depus Cereri unice de plată ...[citește_toată_știrea]

5 August 2021, 13:35
(792 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 4 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10817, fiind înregistrate 4 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

5 August 2021, 13:20
(605 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10813, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

4 August 2021, 14:35
(640 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: La furat de lemne

În cursul zilei de marți, 3 august a.c., polițiști din cadrul Secției Rurale Coșereni au depistat, în flagrant, pe raza localității Bărcănești, doi bărbați, în vârstă de 44 și 54 de ani, din Bărcănești ...[citește_toată_știrea]

4 August 2021, 14:25
(789 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,41%, rata șomajului în iunie 2021

La sfârșitul lunii iunie 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4133 șomeri (din care 1835 femei), rata șomajului fiind de 4,41%, cu 0,07 puncte ...[citește_toată_știrea]

4 August 2021, 11:35
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Bărbat posibil înecat în râul Ialomița

Intervenție a pompierilor din Urziceni, pe maul râului Ialomița, în zona localității Manasia, în ziua de marți, 3 august 2021. Aceștia intervin în cazul unui bărbat posibil înecat în apele Ialomiței. Se ...[citește_toată_știrea]

3 August 2021, 16:40
(1019 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Doi morți în urma unui accident rutier

Coșereni: Doi morți în urma unui accident rutier

Grav accident rutier petrecut în după-amiaza zilei de marți, 3 august a.c., în zona localității Coșereni. Doi oameni au murit pe loc după ce o mașină s-a lovit puternic de un autocamion. De asemenea, una ...[citește_toată_știrea]

3 August 2021, 16:30
(933 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 7 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10810, fiind înregistrate 7 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

3 August 2021, 13:35
(823 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 6 agust 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 092

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

2 August 2021, 15:10
(656 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Luni, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10803, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

2 August 2021, 14:05
(838 vizualizări - 0 comentarii)


Proiecte edilitare, finanțate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița

Luni, 2 august a.c., în foaierul Sălii «Europa» a Consiliului Județean Ialomița, au fost semnate contractele de finanțare pentru 6 proiecte de utilitate publică, desfășurate prin Planul Județean de Dezvoltare ...[citește_toată_știrea]

2 August 2021, 11:40
(841 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune comună a polițiștilor din Ialomița, Ilfov și Călărași pe linie rutieră

Luni, 2 august 2021, în intervalul orar 07,00-09,00, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din Ialomița, Ilfov și Călărași, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției ...[citește_toată_știrea]

2 August 2021, 11:10
(781 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la locuințe din Fierbinți-Târg, Broșteni și Fetești. Incendii de vegetație uscată și miriști la Ograda, Borănești, Țăndărei și Jilavele!

Incendii la locuințe din Fierbinți-Târg, Broșteni și Fetești. Incendii de vegetație uscată și miriști la Ograda, Borănești, Țăndărei și Jilavele!

Vineri, 30 iulie a.c., pompierii din cadrul Detașamentului Urziceni au fost solicitati să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din Fierbinți Târg. 3 echipaje de pompieri cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

2 August 2021, 10:50
(687 vizualizări - 0 comentarii)


I-a luat foc mașina în zona Popasului Chirana

I-a luat foc mașina în zona Popasului Chirana

Sâmbătă, 31 iulie a.c., pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei au fost solicitati să intervină la un incendiu produs la un autoturism pe DN 2A, zona Popas Chirana. Două echipaje de pompieri ...[citește_toată_știrea]

2 August 2021, 10:35
(718 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente pe A2 și la Răsimnicea

Sâmbătă, 31 iulie a.c., două echipaje din cadrul Stației de pompieri Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe Autostrada ...[citește_toată_știrea]

2 August 2021, 10:30
(800 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Slobozia

Vineri, 30 iulie a.c., 3 echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare  și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs ...[citește_toată_știrea]

2 August 2021, 10:25
(716 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Jilavele: Accident cu patru victime

Jilavele: Accident cu patru victime

Vineri, 30 iulie a.c., 3 echipaje din cadrul Detașemetului de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare  și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

2 August 2021, 10:20
(725 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Jilavele accident


1 2 7 8 9 11 13 14 15 361 362
Ultimele comentarii
Traha în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» cetatean în Peste 175000 de români susțin proiectul PSD de plafonare a facturilor Marcel în Recolta produce surpriza etapei Eu în Spitalul Slobozia permite vizitarea pacienților bolnavi de COVID-19, cu forme severe, de către un membru al familiei Curiosul în Bucu, comuna cu străzi pe care se poate circula în siguranță Nu meritati hotilor în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități Corcodel de la Dumitresti în Nora Filipoiu, superstar la «SUPERSTAR» vax în Raport public: COVID-19 face ravagii în Ialomița Apartament 4 cam în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 octombrie 2021 Trahanache în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Curios în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Corcodel de la Dumitresti în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu Parinte în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» mandru ca sunt rromanes în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! vai de noi în Slobozia are nevoie de 14,8 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului stradal nationalistu în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități Corcodel de la Dumitresti în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene sora unui om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Corcodel de la Dumitresti în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Nicu Nasta în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...